Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
+73
grosper
nontask
selefa
Nontas
βερικοκακι 17
psipsa
Mauros Gatos
Stella M.
Nelly@Virginia
purple penguin
gatoulis2009
gatisios
IrenePeace2
ECLAIR
Spiros82
Ταμαρα
purfect
Aigypti-cat
PiperMaru
Merinta
Bookie
LIZA_T
ExPer
Dreamer
YNL
Messy
Φυλλίτσα
florans
ChocolateCat
ΜαύροςΓάτος
Miss_Ψιψίνη
Serenata
μελινάκι
ZIZIKOS
Smokys
neomat
evol
nen
vaso
zoelev
joyinthesky
tia
πατουσακια
Zaxy
Coney-
marina289
Antilkmene
xorxe
Cat Daddy
spyroid
Belatrix Orionis
alex..niaou
Constant1ne
Mary-Fish
purina
kat-cats
tania g
nikos_x
Gatoplikti
astralel
Karamela
maktoumpis
kouix
LAROGATA
f.m123
cyberkill
Ηρακλένια
Τζούλι το Κατσούλι
manolis_oik
rouli726
Μαυρογατος
houlieta
koneko
77 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 30
Σελίδα 6 από 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
Mπορει να εφταιγαν οι τριχομπαλες.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Και εγω πιστευω οτι μπορει να εφταιγαν οι τριχομπαλες..βεβαια μπορει σε καποια γατακια να μην κανει η ROYAL (αν και δε νομιζω αλλα ποτε δε ξερεις..) Ρωτησες τον κτηνιατρο να δεις τι θα σου πει?
xorxe- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/10/2014
Mood :
Αντε να δούμε ποιος θα κάνει την αρχή παλι...
xorxe διάβασε τα θέμα αυτο απο την αρχή έχουν αναλυθει πολλά πράγματα. Μπορεις να δεις και το γατοτοτροφές κριτικη και αξιολογηση νο2.
Καλη τροφή η royal αλλα οχι μακράν η καλύτερη... Στην περιπτωση σου υπάρχει και το προβλημα του ουροποιητικου οποτε θέλει λιγο περισσοτερη προσοχή το θέμα.
xorxe διάβασε τα θέμα αυτο απο την αρχή έχουν αναλυθει πολλά πράγματα. Μπορεις να δεις και το γατοτοτροφές κριτικη και αξιολογηση νο2.
Καλη τροφή η royal αλλα οχι μακράν η καλύτερη... Στην περιπτωση σου υπάρχει και το προβλημα του ουροποιητικου οποτε θέλει λιγο περισσοτερη προσοχή το θέμα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
να παρω την Βρικς για τα αδεσποτακια....?
εχει μονο 1.30 (περιπου) το κιλο (σε 20κλιο σακι)
ενω η οπτικατ εχει 2.40
Ειναι καλη η Μπρικς...? την εχετε δοκιμάσει...?
ενω η οπτικατ εχει 2.40
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
kouix έγραψε: να παρω την Βρικς για τα αδεσποτακια....?
ενω η οπτικατ εχει 2.40
Τη brekkies λες?Αν ναι,δεν ξέρω αν μπορείς να τη βρεις.Έχουν θέμα με την εταιρία κ δεν ξέρουν πότε θα έχουν απόθεμα.Τουλάχιστον έτσι μου έιπαν την περασμένα εβδομάδα σε 2 πετ σοπ.Την είχα πάρει το καλοκαίρι και την τρώγανε.Τώρα που δε μπορούσα να την ξαναβρώ πήρα την cat fun.
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
εγω πηρα αυτη για τα γατια του καταφυγιοhttp://www.provet.gr/el/trofes-aksesouar-mikrwn-zwwn/trofes-mikrwn-zwwn/gata/cat/delicat-plus-adult-fish-variety/4-13226 ευρω το 15κιλο,απο μια κοπελα που δουλευει στην provet που την εισαγει.Δεν θυμαμαι ποσο εχει σε πετσοπ.Ποιος ξερει την τιμη της σε πετσοπ?και αν ειναι καλη?Παντως αν ειναι καλη και σε καλη τιμ,η,εγω δεν προλαβα να το πολυψαξω,μπορω να πω στην κοπελα να σου φερει Αρτεμιςkouix έγραψε: να παρω την Βρικς για τα αδεσποτακια....?
ενω η οπτικατ εχει 2.40
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
An μιλάμε για την brekies οχι! Cat fun να πάρεις . Δεν νομιζω να κυκλοφορει κάτι καλύτερο απο cat fun σε αυτές τις τιμές.
Mαρια πρέπει να βγαινει ακριβοτερη απο την cat fun και δεν έχει τοσο κρέας η delicat.
Mαρια πρέπει να βγαινει ακριβοτερη απο την cat fun και δεν έχει τοσο κρέας η delicat.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Mπορει να εφταιγαν οι τριχομπαλες.
δεν εφταιγαν οι τριχομπαλες. Αμασητη και μασημενη τροφη ξερνουσε 1-2 φορες την ημερα.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Ισως...Αλλα συμπιπτει με την περιοδο που ειχε τριχομπαλες σωστα?
Γι αυτό και ετρωγε την ειδικη για τριχομπαλες τροφη.
Γι αυτό και ετρωγε την ειδικη για τριχομπαλες τροφη.
-
Mood :
gatopliktiki δεν διαβασα ολο το αρθρο εφενος επειδη ειναι μεγαλο και βαριεμαι και αφετερου γιατι ο καθενας λεει τη γνωμη του συμφωνα με τα αποτελεσματα που εχει κατι (στη προκειμενη περιπτωση μια τροφη) στο κατοικιδιο του..απο κει και περα για τετοια θεματα καλο ειναι να ρωταμε κτηνιατρο γιατι αυτος ξερει τι να μας προτεινει αναλογα με τις αναγκες που εχει το ζωακι μας..τωρα το αν θα πω εγω κατι η καποιος αλλος οκ,καλο ειναι να ακουμε γνωμες αλλα δεν ειμαστε και ειδικοι (εγω τουλαχιστον δεν ειμαι...)
xorxe- Kitten
-
Mood :
Νικο οι εμετοι ηταν λογω IBD και η RC οπως και αλλες τροφες, ακομα και η orijen, χειροτερευαν την κατασταση του. Αν η RC του καθοταν καλα θα επρεπε να ειχαν κοπει μαχαιρι οι εμετοι οπως οταν εγινε οταν αρχισα να του δινω στην αρχη μαγειρευτο και επειτα ωμο.
xorxe, εγω παντως δεν θα εδειχνα τυφλη εμπιστοσυνη στον κτηνιατρο μου σε θεματα διατροφης. Οι περισσοτεροι δυστυχως δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα περι διατροφης. Απλα πουλανε τροφες και γνωριζουν οσα τους λενε οι πολυεθνικες εταιριες ζωοτροφων. Εγω παντως αν ακουγα τους περισσοτερους κτηνιατρους αυτη τη στιγμη θα ζουσα με ενα χρονια αρρωστο γατι.
xorxe, εγω παντως δεν θα εδειχνα τυφλη εμπιστοσυνη στον κτηνιατρο μου σε θεματα διατροφης. Οι περισσοτεροι δυστυχως δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα περι διατροφης. Απλα πουλανε τροφες και γνωριζουν οσα τους λενε οι πολυεθνικες εταιριες ζωοτροφων. Εγω παντως αν ακουγα τους περισσοτερους κτηνιατρους αυτη τη στιγμη θα ζουσα με ενα χρονια αρρωστο γατι.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Ειναι κ σε τι κρηνιατρο θα πέσεις..εμάς ειναι το πρώτο κατοικίδιο π εχουμε και χάρη στους κτηνίατρους μας ζει ο Χορχιτο μας αυτή τη στιγμή γι'αυτο κ με ακούς να εχω τοση εμπιστοσύνη..αλλα σιγουρα σ κάποιες περιπτώσεις ισχύει αυτο π λες..
xorxe- Kitten
-
Mood :
To pet4u έφερε κατεψυγμένη ωμη τροφή - B.A.R.F για σκύλους και απο οτι μου ειπαν θα φέρει και για γάτες Δειτε.
http://www.pet4u.gr/skiloi/barf/
Επισης έχει φέρει προς το παρον freeze dried λιχουδιές για γάτες.
Μαγειρεμένο ειναι αυτο απο οτι καταλαβαινω και κατεψυγμένο;
Εδω.
http://www.pet4u.gr/natures-menu-freeze-dried-chicken-and-rabbit.html
Και κατι freeze dried μπισκοτα για σκύλους. Πχ
http://www.pet4u.gr/natures-menu-freeze-dried-duck.html
Για πειτε γνωμες παιδια,
http://www.pet4u.gr/skiloi/barf/
Επισης έχει φέρει προς το παρον freeze dried λιχουδιές για γάτες.
Μαγειρεμένο ειναι αυτο απο οτι καταλαβαινω και κατεψυγμένο;
Εδω.
http://www.pet4u.gr/natures-menu-freeze-dried-chicken-and-rabbit.html
Και κατι freeze dried μπισκοτα για σκύλους. Πχ
http://www.pet4u.gr/natures-menu-freeze-dried-duck.html
Για πειτε γνωμες παιδια,
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
η ΜΠαρφ τροφη δεν λεει ποσοστα συστατικων....
Επισης η μπαρφ σκυλίσια δεν ξερω αν ειναι καταλληλη για γατες γιατι νομιζω για τα σκυλια ειναι πιο light τα φαγητα γενικως.
Τα αλλα γατοπληκτουλα ειναι απλα "λιχουδιες". δεν ειναι "ολοκληρωμενη" τροφη για γατες.
Επισης η μπαρφ σκυλίσια δεν ξερω αν ειναι καταλληλη για γατες γιατι νομιζω για τα σκυλια ειναι πιο light τα φαγητα γενικως.
Τα αλλα γατοπληκτουλα ειναι απλα "λιχουδιες". δεν ειναι "ολοκληρωμενη" τροφη για γατες.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Βρε Αρτεμη αφου τα γράφω επάνω έφερε για σκύλους και θα φέρει και για γάτες, ενω τώρα έχει φέρει λιχουδιες για γάτες. freeze dried.
Τα σκυλισια έχουν συνηθως λιγοτερη πρωτεϊνη γενικα.
Mια χαρά γράφουν σύσταση δες τα λινκ.
Το ερώτημα ειναι τι ειναι η barf και τι ειναι η freeze dried καποιοι έχουν δοκιμάσει στο παρελθον απο οσο ξέρω.
Πολυ καλή περιπτωση μου κάνει εμένα αλλα με προβληματιζει λιγο το ωμο.
Δεν ρωτώ αν θα δώσω σκυλισια στην γάτα.
Το ερώτημα ειναι τι ειναι η barf και τι ειναι η freeze dried καποιοι έχουν δοκιμάσει στο παρελθον απο οσο ξέρω.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
σε τι τιμη βγαινει η cat fun,Αθανασια μου?το εχεις ψαξεις ιντερνετικα?Gatoplikti έγραψε:An μιλάμε για την brekies οχι! Cat fun να πάρεις . Δεν νομιζω να κυκλοφορει κάτι καλύτερο απο cat fun σε αυτές τις τιμές.
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:σε τι τιμη βγαινει η cat fun,Αθανασια μου?το εχεις ψαξεις ιντερνετικα?Gatoplikti έγραψε:An μιλάμε για την brekies οχι! Cat fun να πάρεις . Δεν νομιζω να κυκλοφορει κάτι καλύτερο απο cat fun σε αυτές τις τιμές.
28 ευρώ τα 20 κιλά.
http://www.pet4u.gr/farmina-cat-fun.html
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Βρε Αρτεμη αφου τα γράφω επάνω έφερε για σκύλους και θα φέρει και για γάτες, ενω τώρα έχει φέρει λιχουδιες για γάτες. freeze dried.
δεν ειχα δει τα λινκ τους.
-
Mood :
θα το δω την επομενη φορα.Παντως με την delicat σαν να εσφιξαν τα κακα τους,σε σεχεση με την brekies που τους εδιναGatoplikti έγραψε:LAROGATA έγραψε:σε τι τιμη βγαινει η cat fun,Αθανασια μου?το εχεις ψαξεις ιντερνετικα?Gatoplikti έγραψε:An μιλάμε για την brekies οχι! Cat fun να πάρεις . Δεν νομιζω να κυκλοφορει κάτι καλύτερο απο cat fun σε αυτές τις τιμές.
28 ευρώ τα 20 κιλά.
http://www.pet4u.gr/farmina-cat-fun.html
-
Mood :
Λοιπον διαβάζω μερικά πράγματα μπας και μπορέσω να καταλάβω.
Το barf ειναι κατεψυγμένο ωμο απο οτι καταλαβαινω και διατηρειται σε ψυγεια.
Το freeze dried ειναι ωμο που έχει καταψυχθει και μετα αφυγρανθει και διατηρειται εκτος ψυγειου.
Η ιδεά ωμο στην πρώτη περιπτωση με προβληματιζει περισσοτερο για το θέμα των παράσιτων ας πουμε.
Βεβαια η κεντρική ιδεα της barf, βασιζεται στην ωμο σαν καλύτερη τροφη.
Στην αποξηραμένη πάλι αφου δεν υπάρχει νερο και διατηρειται εκτος ψυγειου.. λογικα δεν θα υπάρχει θέμα... Δεν ειμαι σε θέση να ξέρω βέβαια.
Τετοιες λιχουδιές ειναι και oi orijen που βγήκαν τελευταια.
Θα μπορούσε ομως, λεω εγω τώρα η barf να ειναι μια καλή λυση για γρήγορο μαγειρεμα αντι κονσέρβας πχ συμπληρωματικα εκει που δεν ξέρουμε να φτιάξουμε μονοι μας αν φοβομαστε το ωμο
Χαλασα ολη την φιλοσοφια της εγω τώρα
Το barf ειναι κατεψυγμένο ωμο απο οτι καταλαβαινω και διατηρειται σε ψυγεια.
Το freeze dried ειναι ωμο που έχει καταψυχθει και μετα αφυγρανθει και διατηρειται εκτος ψυγειου.
Η ιδεά ωμο στην πρώτη περιπτωση με προβληματιζει περισσοτερο για το θέμα των παράσιτων ας πουμε.
Βεβαια η κεντρική ιδεα της barf, βασιζεται στην ωμο σαν καλύτερη τροφη.
Στην αποξηραμένη πάλι αφου δεν υπάρχει νερο και διατηρειται εκτος ψυγειου.. λογικα δεν θα υπάρχει θέμα... Δεν ειμαι σε θέση να ξέρω βέβαια.
Τετοιες λιχουδιές ειναι και oi orijen που βγήκαν τελευταια.
Θα μπορούσε ομως, λεω εγω τώρα η barf να ειναι μια καλή λυση για γρήγορο μαγειρεμα αντι κονσέρβας πχ συμπληρωματικα εκει που δεν ξέρουμε να φτιάξουμε μονοι μας αν φοβομαστε το ωμο
Χαλασα ολη την φιλοσοφια της εγω τώρα
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
κατι φριζ ντραιντ τριτς που ειχα παρει στο παρελθον δεν τα ειχε αγγιξει καν. Παρομοια ωμη τροφη για γατες (σε μορφη κεφτεδακιων) επαιρνα παλαιοτερα, αλλα η ποιοττηα δεν συγκρινοταν με αλλες ωμες που ηταν σε φακελακια ή μορφη λουκανικου. Αυτες οι σκυλοτροφες παντως εχουν πολυ υψηλα ποσοστα φυτικων ουσιων. Για μπαρφ δεν τις θεωρω ιδιαιτερα καλες. Στους σκυλους θα εδινα το πολυ 10% φυτικες ουσιες ενω στις γατες το πολυ 5%. Ελπιζω οι γατοτροφες να ειναι καλυτερες και να μη περιεχουν ρυζι. Μονο αυτη για τα κουταβια μου φανηκε καλη. Αν θελετε δοκιμαστε την μεχρι να ερθουν οι γατοτροφες. Εχω δωσει στον δικο μου πολλες φορες ωμη σκυλοτροφη.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Διαβαζω σε ενα γατοαρθρο ''αποφύγετε να τους δώσετε κονσέρβα τόνου, όσο κι αν νιαουρήσουν για να το αποκτήσουν, διότι μπορεί να δημιουργήσει λίπος στο συκώτι''. Εγω που πηρα ενα σωρο κονσερβες, τονος με αθερινα, τονος με τσιπουρα, τονος με παπαγια και αλλα τετοια περιεργα να ανησυχω; Πιο πολυ κονσερβες με ψαρι του δινω.
Constant1ne- Kill Deal Cats
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/09/2014
Mood :
Εγω ξέρω πως τα ψαρια πρεπει να δινονται με "μετρο" στα γατακια.
Γιατι μπορει να παθουν "υπερβιταμινωση" (αν δεν κανω λαθος)
Εσυ που εχεις αυτες τις λαχταριστες κονσερβουλες, και βεβαια μπορεις να του δινεις, ... αλλα (οπως ειπα) με ΜΕΤΡΟ.
Αν ταϊζεις τον κουραμπιέ μονο κονσερβες, φροντισε το ψαρι να ειναι μια φορα την εβδομαδα, άντε δύο το πολύ, καποιες φορες
Εσυ που εχεις αυτες τις λαχταριστες κονσερβουλες, και βεβαια μπορεις να του δινεις, ... αλλα (οπως ειπα) με ΜΕΤΡΟ.
Αν ταϊζεις τον κουραμπιέ μονο κονσερβες, φροντισε το ψαρι να ειναι μια φορα την εβδομαδα, άντε δύο το πολύ, καποιες φορες
- Σπόιλερ:
- κουραμπιες =
-
Mood :
θέλω να μάθω τα πάντα για το πλάσμα στο αβαταρ και την υπογραφή σου!Constant1ne έγραψε:Διαβαζω σε ενα γατοαρθρο ''αποφύγετε να τους δώσετε κονσέρβα τόνου, όσο κι αν νιαουρήσουν για να το αποκτήσουν, διότι μπορεί να δημιουργήσει λίπος στο συκώτι''. Εγω που πηρα ενα σωρο κονσερβες, τονος με αθερινα, τονος με τσιπουρα, τονος με παπαγια και αλλα τετοια περιεργα να ανησυχω; Πιο πολυ κονσερβες με ψαρι του δινω.
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
kouix έγραψε:Εγω ξέρω πως τα ψαρια πρεπει να δινονται με "μετρο" στα γατακια.
Αν ταϊζεις τον κουραμπιέ μονο κονσερβες, φροντισε το ψαρι να ειναι μια φορα την εβδομαδα, άντε δύο το πολύ, καποιες φορες.
- Σπόιλερ:
κουραμπιες =
Κοιτα του δινω μιση κονσερβουλα απ' αυτες που ειναι 85γρ τη μερα και orijen ξηρα. Οποτε αν ανοιξω 2 με ψαρι τη βδομαδα θα φαει 4 φορες. Αλλα αφου ειναι τοσο μικρη ποσοτητα δεν νομιζω να πειραξει εφοσον δεν τρεφεται μονο με ψαρι.
-
Mood :
Constant1ne έγραψε:Διαβαζω σε ενα γατοαρθρο ''αποφύγετε να τους δώσετε κονσέρβα τόνου, όσο κι αν νιαουρήσουν για να το αποκτήσουν, διότι μπορεί να δημιουργήσει λίπος στο συκώτι''. Εγω που πηρα ενα σωρο κονσερβες, τονος με αθερινα, τονος με τσιπουρα, τονος με παπαγια και αλλα τετοια περιεργα να ανησυχω; Πιο πολυ κονσερβες με ψαρι του δινω.
Τις παίρνω κι εγώ γιατί τρελενονται, αλλά τους δίνω μια την εβδομαδα. Θεωρώ πως πρεπει να τρώνε μια την εβδομαδα. Ο Ηρακλης μας είχε εμφανίσει κατι σαν πυτιριδα το καλοκαιρι και πριν τον πάω στο γιατρό σκέφτηκα μήπως οφείλεται σε κάποια έλλειψη, οποτε αγόρασα μερικά κονσερβακια τόννου καλής ποιότητας και του έδωσα 2-3 γεύματα σε μια εβδομαδα. Η πυτιριδα εξαφανίστηκε αμέσως! Απο τοτε καθιέρωσα το ενα γευμα την εβδομαδα για όλα!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Και γω 1-2 κονσερβες την εβδομαδα ειχα στο νου μου να δινω στην αρχη. Απλα με τοσα που διαβασα και επειδη ειναι κ αρσενικο ειπα να του δινω μιση καθε μερα μηπως παθει τπτ απο ελλειψη υγρων.
-
Mood :
Μισή κάθε μέρα είναι πολύ κατα τη γνώμη μου. Στην εβδομαδα είναι 3,5 γεύματα. Μπορείς να δίνεις κονσέρβα αλλες γεύσεις, κοτόπουλο, μοσχάρι, πάπια, αρνί, έχει πολλές επιλογές. Γιατί λες για ελλειψη υγρών; Νεράκι δεν πίνει;
-
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Mood :
Koνσερβες τονου εννοουν λογικα τον τονο τυπου ριο μαρε κτλ, όχι αυτό που εχει επεξεργαστεί για ζωοτροφή.
-
Mood :
Ηρακλής grr έγραψε:Μισή κάθε μέρα είναι πολύ κατα τη γνώμη μου. Στην εβδομαδα είναι 3,5 γεύματα. Μπορείς να δίνεις κονσέρβα αλλες γεύσεις, κοτόπουλο, μοσχάρι, πάπια, αρνί, έχει πολλές επιλογές. Γιατί λες για ελλειψη υγρών; Νεράκι δεν πίνει;
Πινει νερο ναι αλλα τρωγοντας μονο ξηρα σκεφτηκα οτι ισως χρειαζεται περισσοτερο
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Koνσερβες τονου εννοουν λογικα τον τονο τυπου ριο μαρε κτλ, όχι αυτό που εχει επεξεργαστεί για ζωοτροφή.
Αυτόν εννοούν λογικά, αλλά και πάλι, και εμείς οι άνθρωποι δε θα έπρεπε να τρώμε περισσότερες από 2 κονσέρβες την εβδομάδα (έγκυες και παιδιά το πολύ 1/εβδομάδα).
Constantin, αν πιστεύεις ότι δεν πίνει αρκετό νερό μπορείς να του πάρεις ένα συντριβάνι νερού για κατοικίδια.
-
Mood :
Ναι σκεφτομαι να παρω κ ενα τετοιο συντριβανι
-
Mood :
Συγνώμη λιπος στο συκώτι απο κονσέρβα τόνου;
Βάλε αυτο το άρθρο να το διαβάσουμε αν θέλεις.
Εγω πάλι ξέρω οτι δεν κάνει ωμο ψάρι πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα .
Κονσέρβα με τονο γατίσια, εγω δινω καθε μέρα σχεδον και ολο ψαρικά γιατι δεν μου τρώει τιποτε αλλο δηλαδη.
Βέβαια σιγα τον τονο που έχουν μέσα, τονο λένε και εχουν αλλα ψαρικα και τονο λιγο.
Επισης οπως λεει και ο Νικος η ανθρώπινη κονσέρβα τονου εχω ακούσει οτι δεν κάνει.
Και τα ψαρικα έχουν και λιγο λιπος, πως κάνουν λιπος στο συκώτι δεν καταλαβαινω.
Βάλε αυτο το άρθρο να το διαβάσουμε αν θέλεις.
Εγω πάλι ξέρω οτι δεν κάνει ωμο ψάρι πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα .
Κονσέρβα με τονο γατίσια, εγω δινω καθε μέρα σχεδον και ολο ψαρικά γιατι δεν μου τρώει τιποτε αλλο δηλαδη.
Βέβαια σιγα τον τονο που έχουν μέσα, τονο λένε και εχουν αλλα ψαρικα και τονο λιγο.
Επισης οπως λεει και ο Νικος η ανθρώπινη κονσέρβα τονου εχω ακούσει οτι δεν κάνει.
Και τα ψαρικα έχουν και λιγο λιπος, πως κάνουν λιπος στο συκώτι δεν καταλαβαινω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gatoplikti στις Κυρ Νοε 02, 2014 5:00 pm, 1 φορά
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
koneko έγραψε:κατι φριζ ντραιντ τριτς που ειχα παρει στο παρελθον δεν τα ειχε αγγιξει καν. Παρομοια ωμη τροφη για γατες (σε μορφη κεφτεδακιων) επαιρνα παλαιοτερα, αλλα η ποιοττηα δεν συγκρινοταν με αλλες ωμες που ηταν σε φακελακια ή μορφη λουκανικου. Αυτες οι σκυλοτροφες παντως εχουν πολυ υψηλα ποσοστα φυτικων ουσιων. Για μπαρφ δεν τις θεωρω ιδιαιτερα καλες. Στους σκυλους θα εδινα το πολυ 10% φυτικες ουσιες ενω στις γατες το πολυ 5%. Ελπιζω οι γατοτροφες να ειναι καλυτερες και να μη περιεχουν ρυζι. Μονο αυτη για τα κουταβια μου φανηκε καλη. Αν θελετε δοκιμαστε την μεχρι να ερθουν οι γατοτροφες. Εχω δωσει στον δικο μου πολλες φορες ωμη σκυλοτροφη.
Βρε ηρώ μπορεις να μας κατατοπισεις λιγο περισσοτερο για τα Barf; Σε σχέση με μια ξηρα δεν ειναι πολύ καλύτερη η σύσταση;
Απο αποψη παρασιτων κλπ τι πιστεύεις; H ψυξη σκοτώνει πολλά μικροβια αλλα δημιουργει και άλλα;
Εν τω μεταξύ ακουσα πως πωλούνται πολύ φθηνοτερα ας πουμε σκυλισια 1,5 ευρω το κιλο.
Πως σου φαινεται η ιδεα του μαγειρεματος ;
Τέλος να υποθέσω οτι η freeze dried εφοσον δεν υπάρχει νερο δεν υπάρχουν και μικροβια πχ;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
επειδη πληκτρολογω με το ενα χερι δεν μπορω να γραφω πολλα οποτε θα τα πω περιληπτικα. Η συγκεκριμενη μπαρφ προσωπικα δεν μου αρεσει γιατι περιεχει ρυζι και αλλες φυτικες ουσιες σε πολυ μεγαλα ποσοστα που ουσιαστικα αναιρουν τα ωφελη της ωμης. Τα παρασιτα για μενα δεν ειναι προβλημα εφοσον τα κρεατα δεν ειναι αμφιβολλου ποιοτητας. Με την ψυξη σκοτωνονται τα περισσοτερα και δεν δημιουργουνται νεα. Το μαγειρεμα δεν το θεωρο καλη ιδεα, ειδικα αν περιεχει κοκκαλα η τροφη. Καταστρεφεις ετσι βιταμινες και αχρηστευεις την τροφη. Αν τα μαγειρευεις θα πρεπει οπωσδηποτε να προσθετεις βιταμινες. Οπως και η ξηρα τροφη, ετσι και τα αφυδατωμενα μπρουν να περιεχουν βακτηρια. Γενικα δεν μπορεις να εχεις ενα τελειο αποστειρωμενο περιβαλλον. Αλλα σε γενικες γραμμες δεν υπαρχει κινδυνος με επικινδυνα strains βακτηριων. Την freeze dried αν θυμαμαι καλα πρεπει να την ενυδατωνεις πριν την δωσεις, οποτε εφοσον προσθετεις νερο και την αφηνεις εκτος ψυγειου καποια στιγμη θα χαλασει (οπως χαλανε και οι κονσερβες μετα απο ωρες οταν τις ανοιγουμε). Αν δεν εχει ξεχαστει το θεμα θα γραψω περισσοτερα σε μερικους μηνες, οταν θα εχει θεραπευτει εντελως το χερι μου γιατι οσο το κουραζω, τοσο χειροτερευει
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Σελίδα 6 από 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Φθηνες καλες τροφες;
» Τροφές!
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Φθηνες καλες τροφες;
» Τροφές!
Σελίδα 6 από 30
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios