Βρήκα....τι άλλο φυσικά...
+19
abyssinia
alex..niaou
πατουσακια
roulkat
Mary-Fish
houlieta
marina289
tinkaki
LAROGATA
Belatrix Orionis
ZIZIKOS
Zaxy
Gatoplikti
tania g
astralel
kat-cats
tsili
kouix
Antilkmene
23 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 11
Σελίδα 7 από 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Απ: Βρήκα....τι άλλο φυσικά...
η Σκούτερ κοιμαται....
πολυ κοιμήσω ειναι μου φαινεται.......
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Eλα ρε συ Αντιγονη το μωρο χάρλεϋ .....
Μην λέτε τέτοια θα το υιοθετήσω...Μα δεν μπορεις να φανταστεις τι αγαπησιάτρικη γλυκεια φατσουλα ήταν. Λέω αυτο ειναι η αγάπη νο 2.
Αντε σήμερα μια η Μαρινα και μια η Άρτεμις το έπαθα το εγκεφαλικο...!!
εδιτ
μωρο ειναι koyix άκο μου να μην κοιμάται.....;;;;;;;;
Aντε απο κει πέρα και οι 2 σας!!
Μην λέτε τέτοια θα το υιοθετήσω...Μα δεν μπορεις να φανταστεις τι αγαπησιάτρικη γλυκεια φατσουλα ήταν. Λέω αυτο ειναι η αγάπη νο 2.
εδιτ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gatoplikti στις Τρι Οκτ 07, 2014 12:02 am, 1 φορά
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Από αύριο θα ξεθαρρέψει,θα δεις..Πάντα την πρώτη μέρα έτσι κάνουν..μετά δεν τα μαζεύεις
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Eλα ρε συ Αντιγονη το μωρο χάρλεϋ .....
εδιτ
Εμένα μου αρέσει
Να το πάρεις εσύ να το βγάλεις Λάρα (απ' το Μουλάρα)
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Antilkmene έγραψε:Gatoplikti έγραψε:Eλα ρε συ Αντιγονη το μωρο χάρλεϋ .....
εδιτ
Εμένα μου αρέσει
Να το πάρεις εσύ να το βγάλεις Λάρα (απ' το Μουλάρα)
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πριν λιγο η Φιφα ΞΑΝΑ-σεληνιαστηκε......
κι αυτο γιατι, "ξεχαστηκε"... και ανεβηκε στο γραφειο μου και βρεθηκε τετ -α -τετ με το μωρο που κοιμωταν.....
το ΤΙ μου 'σουρε ... δεν σας συζηταω... ΠΟΙΟΣ? η Φιφα που δεν "μιλαει" ποτε της....
Εκανε ενα κχχχ.... κι εκανε προς τα πισω....
κι οπως την επιασα για να την κατεβασω κατω, με στολιζε με "γαλλικα"....
Το γλυκοο κοριτσακι, κοιμαται ηρεμο και ησυχο ..... ειναι πολυ γαληνιο...... και πράο......
Πρεπει να εχει Γαλλικό ονομα, καθ'οτι ειναι και γνησια Κολωνακιωτισσα... μην το ξεχναμε αυτο....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Γαλλικό
Βγάλ'την Αμελί (που βγάζει κάτι ρομαντικογλυκό)
Βγάλ'την Αμελί (που βγάζει κάτι ρομαντικογλυκό)
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Κάτσε να δώσει άδεια η Γκεστάπο
Gatoplikti
Gatoplikti
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Γκεστάπο;;;;;;
Δεν ξέρω μωρε ακομα δεν μου έχει έρθει ονομα που να μου ταιριάζει σε αυτο το μουτρινο το γλυκο....
Δεν ξέρω μωρε ακομα δεν μου έχει έρθει ονομα που να μου ταιριάζει σε αυτο το μουτρινο το γλυκο....
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Γεια σας και απο μενα. Πολυ ομορφη η μικρη σου Αρτεμη. Νομιζω πως θα της ταιριαζε το ονομα Ζιζελ? Πως σου φαινεται?
abyssinia- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολα τα γατακια του κοσμου
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2013
Mood :
Αννουλα μου σ' ευχαριστω πολυ.
Κοριτσια, δεν ξερω, και τα δυο μου αρεσουν....
Βασικα, να γινει καλα και να σταματησει η διαρροια, και ας την βγαλουμε και Ναβουχοδονοσορ...
(εχω αγχος, δεν με βλεπω να κοιμαμαι σημερα.... καραουλι θα φυλλαω να δω ΤΙ θα χεσει η μικρη ....)
Κοριτσια, δεν ξερω, και τα δυο μου αρεσουν....
Βασικα, να γινει καλα και να σταματησει η διαρροια, και ας την βγαλουμε και Ναβουχοδονοσορ...
(εχω αγχος, δεν με βλεπω να κοιμαμαι σημερα.... καραουλι θα φυλλαω να δω ΤΙ θα χεσει η μικρη ....)
-
Mood :
θΕς Και γαλλικο..
Angeline;;;;;
Angeline;;;;;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Εφοσον δεν εχει πυρετο ισως ειναι ταλαιπωρημενη και να κρυωσε εφοσον ηταν εξω. Λογικο ειναι εφοσον ειναι τοσο μικρη να κρυωσε . Θελουν ζεστη τα καημενουλια. Τωρα με τη ζεστη μεσα στο σπιτι θα στρωσει και θα δυνσμωσει. Εδω την παλεψε η δικια μας με 41 πυρετο. Μην αγχωνεσαι. Κοιτα να ξεκουραστεις κι εσυ και οτι ειναι να χ.... θα το κανει ειτε εσυ κοιμαδαι ειτε οχι. Δεν θα αλλαξει κατι και οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο πιο ηρεμα θα κυλησουν ολα, θα δεις.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την abyssinia στις Τρι Οκτ 07, 2014 1:05 am, 1 φορά
abyssinia- Junior Cat
-
Mood :
Αρτεμούλα,μπορεί να είναι κ τα παράσιτα.
Αν έχεις προβιοτικά δοκίμασε να της δίνεις μεσα στην κονσερβούλα.
Αν έχεις προβιοτικά δοκίμασε να της δίνεις μεσα στην κονσερβούλα.
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Μηπως τα προβιοτικα ειναι για οσα εχουν προβλημα δυσκοιλιοτητας? Δεν γνωριζω κιολας , απλα μου θυμησε η λεξη τα γιαουρτι με προβιοτικα για προβλημα δυσκοιλιοτητας?! Μηπως να εβαζες χωριστα καπου αμμο για την μικρουλα για να δεις τι θα κανει?
abyssinia- Junior Cat
-
Mood :
Οχι μωρε εχει παρει παστα. Φαγακι αντε λιγο ρυζακι. Λογικα θα βγαλει και σκουληκακι. Η παστα εμενα μου ειχε κανει δουλεια για την αγαπη. Μετα δεν εβγαλε κατι με το χαπι. Η γιατρος δεν θεωρησε οτι ηταν κατι ανησυχητικο αν δεν συνεχισει. Δεν ειναι και τοσο μωρο αρτεμη μην ανησυχεις τοσο..
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
abyssinia έγραψε:Μηπως τα προβιοτικα ειναι για οσα εχουν προβλημα δυσκοιλιοτητας? Δεν γνωριζω κιολας , απλα μου θυμησε η λεξη τα γιαουρτι με προβιοτικα για προβλημα δυσκοιλιοτητας?! Μηπως να εβαζες χωριστα καπου αμμο για την μικρουλα για να δεις τι θα κανει?
Όχι,βοηθούν στα γαστρεντερικά κ στις διάρροιες
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
δεν εχω προβιοτικα....
Εχω γαλα για μωρα που δεν της δινω γιατι φοβαμαι οτι με την διαρροια θα γινει χειροτερα με το "γαλα".
Εχω ψητο κοτοπουλο.
Εχω ρυζι.
Εχω κονσερβες ΦΙφας stuzzy k bozita.
και εχω αγχωθει.
Δεν θελω να την 'χασω' ΚΑΙ αυτην ρε γμτ.....
Ακομη κοιμαται..
(αλλα την εχω τσεκαρει που στην ουσια ΔΕΝ κοιμαται, αλλα, "λαγοκοιμαται"..... κατι περιεργο να ακουστει, τσακ , ψιλοσηκωνει αυτι ή ΚΑΙ κεφαλι μερικες φορες...)
Να την ξυπνησω να φαει (ή ΜΠΑΣ και φαει) τιποτα....?
ΥΓ: Αννα ξεχωριστα της εχω αμμο .... δεν λεει να μεινει κανενα σκουλικακι μεσα στην αμμολεκανη της φιφας και να εχουμε κι απο εκει άλλα.....
ΥΓ2: Εγω την βλεπω να ειναι το πολυ 6 εβδομαδων.
(κρινοντας και απο το "μπλε" των ματιων της (που δεν εχει φυγει ΕΝΤΕΛΩΣ ακόμη) ....μιλαω για το μωρουδιακο μπλε ματακι που φευγει απο την στιγμη που "απογαλακτίζονται".... νομιζω οτι δεν ειναι πανω απο 6 εβδομαδων με τιποτα. ... δεν την λες και "μεγαλη"...
Εχω γαλα για μωρα που δεν της δινω γιατι φοβαμαι οτι με την διαρροια θα γινει χειροτερα με το "γαλα".
Εχω ψητο κοτοπουλο.
Εχω ρυζι.
Εχω κονσερβες ΦΙφας stuzzy k bozita.
και εχω αγχωθει.
Δεν θελω να την 'χασω' ΚΑΙ αυτην ρε γμτ.....
Ακομη κοιμαται..
(αλλα την εχω τσεκαρει που στην ουσια ΔΕΝ κοιμαται, αλλα, "λαγοκοιμαται"..... κατι περιεργο να ακουστει, τσακ , ψιλοσηκωνει αυτι ή ΚΑΙ κεφαλι μερικες φορες...)
Να την ξυπνησω να φαει (ή ΜΠΑΣ και φαει) τιποτα....?
ΥΓ: Αννα ξεχωριστα της εχω αμμο .... δεν λεει να μεινει κανενα σκουλικακι μεσα στην αμμολεκανη της φιφας και να εχουμε κι απο εκει άλλα.....
ΥΓ2: Εγω την βλεπω να ειναι το πολυ 6 εβδομαδων.
(κρινοντας και απο το "μπλε" των ματιων της (που δεν εχει φυγει ΕΝΤΕΛΩΣ ακόμη) ....μιλαω για το μωρουδιακο μπλε ματακι που φευγει απο την στιγμη που "απογαλακτίζονται".... νομιζω οτι δεν ειναι πανω απο 6 εβδομαδων με τιποτα. ... δεν την λες και "μεγαλη"...
-
Mood :
Η γιατρος τι σου είπε για την ηλικία?Εμένα μου φαίνεται πιο μεγάλη,γύρω στους 2 μήνες.
Εγώ θα της έβαζα φαγητάκι,λίγη κονσερβούλα να την μυρίσει.Νομίζω το σημαντικό είναι να φάει αυτή τη στιγμη κ αύριο πρωϊ θα της πάρεις κ την i/d.
Νεράκι έχει πιεί?
Εγώ θα της έβαζα φαγητάκι,λίγη κονσερβούλα να την μυρίσει.Νομίζω το σημαντικό είναι να φάει αυτή τη στιγμη κ αύριο πρωϊ θα της πάρεις κ την i/d.
Νεράκι έχει πιεί?
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Ναι βρε παιδι μου θέλω να πω δεν ειναι ημερών να κινδυνεύει η ζωή της.
Να την αφήσεις ήσυχη να κάνει οτι θέλει και κυριως να χαλαρώσει χωρις να υπάρχουν απειλές τριγύρω της. Καλα κάνεις και δεν δινεις γάλα. Φαγάκι κανονικο αντε και λιγο ρυζάκι.
Το σκουληκάκι αμα βγει θα ειναι ψοφιο αρτεμούκο μου αλλιώς δεν θα βγει
Ενταξει βέβαια μην το φάει η φιφα..
Αν ήταν τοσο αδυναμη θα το βλεπε η γιατρος. Ουτε πυρετο δεν ειχε.
Η γιατρος θέλει αν ειναι να δωσει καποια αντιβιωση να εξετάσει τα κοπρανα , δεν θέλει να δώσει φαρμακα εξαρχης διοτι θεωρει οτι ειναι το γατάκι απλα ταλαιπωρημένο. Να ξεκουραστει και βλεπουμε ειπε.
Να την αφήσεις ήσυχη να κάνει οτι θέλει και κυριως να χαλαρώσει χωρις να υπάρχουν απειλές τριγύρω της. Καλα κάνεις και δεν δινεις γάλα. Φαγάκι κανονικο αντε και λιγο ρυζάκι.
Η γιατρος θέλει αν ειναι να δωσει καποια αντιβιωση να εξετάσει τα κοπρανα , δεν θέλει να δώσει φαρμακα εξαρχης διοτι θεωρει οτι ειναι το γατάκι απλα ταλαιπωρημένο. Να ξεκουραστει και βλεπουμε ειπε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gatoplikti στις Τρι Οκτ 07, 2014 1:34 am, 2 φορές συνολικά
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Οταν βρηκαμε τη μικρη μουχρινιτσα στο γκαραζ ηταν μολις 460 γραμμαρια, αλλα ετρωγε και κονσερβα και ξηρα και ηταν περιπου 2 μηνων. Δεν θα παθει τιποτα βρε συ, γιατι να παθει? Ισως να την αφησεις ησυχη και οταν θελησει να φαει θα φαει. Ειναι πιο πολυ ταλαιπωρημενη απο πεινασμενη. Θα ειναι καλυτερα αυριο.
abyssinia- Junior Cat
-
Mood :
την ξυπνησα να φαει...
δεν θελει να φαει...
ουτε με το ζορι που της δινω με το χερι μου.
Οταν την αφησα να δω τι θελει να κανει, πηγε πισω στην "φωλιτσα", εκατσε, κι αρχισε να γουργουριζει.
το μονο που εχει φαει ειναι 10 γραμμαρια κονσερβα στις 9 το βραδυ, 3 μπουκιτσες κοτοπουλο στις 4 και 4 κροκετες στις 1 το μεσημερι.
νερο με το που της εδωσαμε το ζορι το απογευμα μετα την πρωτη διαρροια το εκανε εμετο και εβγαλε μαζι κ 4 μπουκιες κοτοπουλο που ειχε φαει ΠΡΙΝ τις 3 που ανεφερα παραπανω.
εκ τοτε απο μπολακι δεν πινει, και δεν ξερω αν πρεπει να την ξαναζορισω να πιει με το μπιμπερο με το ζορι....
ΥΓ: 2λεπτα αργοτερα, αφου μπηκε στην φωλιτσα της, της εδωσα παλι να φαει και εφαγε, 5 γραμμαρια κονσερβα με κοτοπουλακι και λιγο ρυζακι.
Αυτο που μου κανει εντυπωση μεγαλη ειναι ομως, οτι με το που πλησιαζω το χερι μου αρχιζει και κανει "αεροζυμαρακια" και ενταξ, το γουργουρητο απλα ειναι ΝΟΝ ΣΤΟΠ.......
Τοση ωρα γραφω δηλαδη, κι ακομη γουργουραει με παθος......
δεν θελει να φαει...
ουτε με το ζορι που της δινω με το χερι μου.
Οταν την αφησα να δω τι θελει να κανει, πηγε πισω στην "φωλιτσα", εκατσε, κι αρχισε να γουργουριζει.
το μονο που εχει φαει ειναι 10 γραμμαρια κονσερβα στις 9 το βραδυ, 3 μπουκιτσες κοτοπουλο στις 4 και 4 κροκετες στις 1 το μεσημερι.
νερο με το που της εδωσαμε το ζορι το απογευμα μετα την πρωτη διαρροια το εκανε εμετο και εβγαλε μαζι κ 4 μπουκιες κοτοπουλο που ειχε φαει ΠΡΙΝ τις 3 που ανεφερα παραπανω.
εκ τοτε απο μπολακι δεν πινει, και δεν ξερω αν πρεπει να την ξαναζορισω να πιει με το μπιμπερο με το ζορι....
ΥΓ: 2λεπτα αργοτερα, αφου μπηκε στην φωλιτσα της, της εδωσα παλι να φαει και εφαγε, 5 γραμμαρια κονσερβα με κοτοπουλακι και λιγο ρυζακι.
Αυτο που μου κανει εντυπωση μεγαλη ειναι ομως, οτι με το που πλησιαζω το χερι μου αρχιζει και κανει "αεροζυμαρακια" και ενταξ, το γουργουρητο απλα ειναι ΝΟΝ ΣΤΟΠ.......
Τοση ωρα γραφω δηλαδη, κι ακομη γουργουραει με παθος......
-
Mood :
Κ τα 2 μωρά που βρήκα τώρα στη Σέριφο,ήταν σε κακό χάλι.Τα άφηνα στο χώρο τους να ηρεμήσουν,να κοιμηθούν ανενόχλητα όπως είπαν κ τα κορίτσια πιο πάνω,πήγαίνα ,όμως,ανά τακτα χρονικά διαστηματα με το φαγητάκι τους,το μύριζαν ,έτρωγαν λιγο,ξανακοιμόντουσαν,ξανά το ίδιο,γιατί δεν μπορούσαν να φάνε πολύ,μια-δύο μπουκίτσες κάθε φορά μέχρι να συνέλθουν εντελώς.
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Λίγο λίγο φαγητάκι κάθε φορά κ όσο θέλει εκείνη.
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Νερο δεν χρειάζεται να δώσεις έχει πάρει ορο. Εγω δεν θα την ζοριζα μπορει βρε παιδι μου να έχει το στομάχι του το ζωάκι και να μην σηκώνει το φαγητο ή το νερο. Εν τέλει δεν ειναι νηστικια τελειως έφαγε την κονσέρβα και πηρε και ορο. Μην την πιεζεις και ξανακάνει εμετο. Αστην να κοιμηθει. Ορεξη έχει γουργουριζει πυρετο δεν έχει, καλη εικονα έχει. Ματάκια πεντακάθαρα που σημαινει οτι το ζωάκι δεν ειναι αδύναμο. Τα μωρα ξέρεις πως τα χτυπάει η ρινοτραχειτιδα τα αδύναμα. Αστο να ξημερωθει και ας τρώει και λιγο. Ειναι αρρωστούλι το γαστρεντερικο του, με το μαλακο. Αντε παρτο αγκαλιτσα και ησυχάστε!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Antilkmene έγραψε:Λίγο λίγο φαγητάκι κάθε φορά κ όσο θέλει εκείνη.
Πες τα βρε Αντιγονη!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
ενταξ, δεν την ζοριζω (πολυ)
Δεν της το εχωσα και στο στομα με το ζορι....
τωρα κοιμηθηκε παλι......
Εφαγε λιγοτερο απο το μισο απο αυτο που θα "ηθελα" να φαει, αλλα κι αυτο, καλο ειναι για ΠΡΩΤΗ μερα.....
Ελπιζω απο αυριο να στρωσει (παναγιτσα μου )
Δεν της το εχωσα και στο στομα με το ζορι....
τωρα κοιμηθηκε παλι......
Εφαγε λιγοτερο απο το μισο απο αυτο που θα "ηθελα" να φαει, αλλα κι αυτο, καλο ειναι για ΠΡΩΤΗ μερα.....
Ελπιζω απο αυριο να στρωσει (παναγιτσα μου )
-
Mood :
Οχι δα, μια χαρά ολοζώντανα βγαίνουν τα σκουλήκια, κάθε φορά που κάνουν κακάκια οι γάτες με σκουλήκια πολλά από αυτά απομακρύνονται μαζί τους..Gatoplikti έγραψε:Ναι βρε παιδι μου θέλω να πω δεν ειναι ημερών να κινδυνεύει η ζωή της.
Πρόσφατα χαπάκωσα τον Μερκούρη διότι έκανε κακάκια σε μια γλάστρα του θείου (δίπλα) και μόλις εκείνος δεν έβλεπε (κανένα 15λεπτο μετά) πήγα να τα μαζέψω για να μην τα δει και αρχίσει την γκρίνια!
Παιδια, ηταν σχεδόν ασπρα από τα τόσα σκουληκάκια που βγήκαν μαζί, ολοζώντανα παρακαλώ!
Αρτεμούκο,όλα καλά?Πώς είναι η μικρή?
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
καλα, δεν εχει ξανακανει διαρροια ακομη, και τρωει απο πολυ λιγο καθε φορα.. (πολυ λιγο ομως)
επαιξε το πρωι πολυ, και τωρα κοιμαται ΕΥΤΥΧΩΣ γιατι πρεπει να λειψω για 3 ωρες και θα μεινει μονη στο μπανιο. Τουλαχιστον ξερω οτι την περισσοτερη ωρα θα κοιμαται.
Νεοτερα σε κανα 3ωρακι που θα γυρισω και θα ειμαι πιο λασκα να σας ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ τι ζυμαρωτό μωρο ειναι αυτο.....
επαιξε το πρωι πολυ, και τωρα κοιμαται ΕΥΤΥΧΩΣ γιατι πρεπει να λειψω για 3 ωρες και θα μεινει μονη στο μπανιο. Τουλαχιστον ξερω οτι την περισσοτερη ωρα θα κοιμαται.
Νεοτερα σε κανα 3ωρακι που θα γυρισω και θα ειμαι πιο λασκα να σας ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ τι ζυμαρωτό μωρο ειναι αυτο.....
-
Mood :
Μίλησα κ με μαμά ΦοιβοΡωμαίου.Καλά έιναι το καμάρι μου...Δε βάζει κ@λο κάτω
Αν τα καταφέρω αύριο θα πάω να τον δω,να τον ζουλήξω....
Θα κάνουμε εγγραφή κ εδώ να ανεβάζει φώτο κ να μας λέει κ η ίδια τα νέα του
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Antilkmene έγραψε:
Μίλησα κ με μαμά ΦοιβοΡωμαίου.Καλά έιναι το καμάρι μου...Δε βάζει κ@λο κάτω
Αν τα καταφέρω αύριο θα πάω να τον δω,να τον ζουλήξω....
Θα κάνουμε εγγραφή κ εδώ να ανεβάζει φώτο κ να μας λέει κ η ίδια τα νέα του
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Πω πω τι μαθαίνω...νέες αφίξεις!! να σου ζήσει το μωρό Αρτεμη!! εύχομαι όλα καλά να πάνε για το μικρουλάκι!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Νέο ζυμαρωτό μωρό; Για πες, για πες...
Belatrix Orionis- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 κι ο Ματούκος, το τέρας της κολάσεως
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Προχωρημένη άνοιξη για να μην παγώνουν τ'αδεσποτάκια.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ρωτήστε καλύτερα ποια δεν θα βούταγα!
Motto : Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια.
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/09/2014
Mood :
Αντιγονη...?
(επειδη ζηλευω που θα πας να δεις ΤΟ ΜΩΡΟ μονη σου.....)
Κατα τα αλλα, επεστρεψα.... κι ολα οκ. Η μικρη στην θεσουμα της με περιμενε υπομονετικά...!
Πρεπει να σας πω, οτι η μικρη ειναι καλυτερα, δεν εχει κανει κακα (ουτε διαρροια συνεπως) μεχρι στιγμη απο χθες, σημερα το πρωι εκανε τσισακια της εφαγε -λιγακι- επαιξε πολυ και μετα την νανουρισα στο πουλοβερ της και την αφησα να κοιμηθει στη φωλιτσα της (που την μεταφερω στο μπανιο οπου ειναι και η αμμος της και η "νυχτερινη της" κατοικια.....)
Πρεπει να σας "ΤΟΝΙΣΩ" οτι αυτη η μικρη, ειναι μια ΖΥΜΑΡΟΥΛΑ ανευ προήγουμενου....
Κανει ζυμαρακια οταν τρωει (οκ ας πουμε ... το κανουν κι άλλα μωρα αυτο)
κανει ζυμαρακια οταν με κοιταει......
κανει ζυμαρακια οταν ΠΑΙΖΕΙ........
κανει ζυμαρακια "περπατωντας"......
αυτο δεν ειναι μωρογατακι...
ειναι φουρναρισσα εν τη γεννήση της με τοσο ζυμωμα που κανει ρε παιδια.....
(επειδη ζηλευω που θα πας να δεις ΤΟ ΜΩΡΟ μονη σου.....)
Κατα τα αλλα, επεστρεψα.... κι ολα οκ. Η μικρη στην θεσουμα της με περιμενε υπομονετικά...!
Πρεπει να σας πω, οτι η μικρη ειναι καλυτερα, δεν εχει κανει κακα (ουτε διαρροια συνεπως) μεχρι στιγμη απο χθες, σημερα το πρωι εκανε τσισακια της εφαγε -λιγακι- επαιξε πολυ και μετα την νανουρισα στο πουλοβερ της και την αφησα να κοιμηθει στη φωλιτσα της (που την μεταφερω στο μπανιο οπου ειναι και η αμμος της και η "νυχτερινη της" κατοικια.....)
Πρεπει να σας "ΤΟΝΙΣΩ" οτι αυτη η μικρη, ειναι μια ΖΥΜΑΡΟΥΛΑ ανευ προήγουμενου....
Κανει ζυμαρακια οταν τρωει (οκ ας πουμε ... το κανουν κι άλλα μωρα αυτο)
κανει ζυμαρακια οταν με κοιταει......
κανει ζυμαρακια οταν ΠΑΙΖΕΙ........
κανει ζυμαρακια "περπατωντας"......
αυτο δεν ειναι μωρογατακι...
ειναι φουρναρισσα εν τη γεννήση της με τοσο ζυμωμα που κανει ρε παιδια.....
-
Mood :
Σελίδα 7 από 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» Σκουλικια και ψυλλοι πως να τα αντιμετωπισουμε φυσικα?
» Ορφανό μικρούλι ομορφάκι, ζητάει απεγνωσμένα μανούλα. Ειναι μοναχούλι του σε πετ σοπ και φυσικά χαρίζεται.
» Μην με τσαντίζεις άλλο σου λέω!!!!!!!!!!
» Κι άλλο πορτοκαλάκι και μάλιστα φουντωτότατο!!!!
» Λάκης-ΚΟΥΤΑΒΙ,άλλο
» Ορφανό μικρούλι ομορφάκι, ζητάει απεγνωσμένα μανούλα. Ειναι μοναχούλι του σε πετ σοπ και φυσικά χαρίζεται.
» Μην με τσαντίζεις άλλο σου λέω!!!!!!!!!!
» Κι άλλο πορτοκαλάκι και μάλιστα φουντωτότατο!!!!
» Λάκης-ΚΟΥΤΑΒΙ,άλλο
Σελίδα 7 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios