Βρήκα....τι άλλο φυσικά...
+19
abyssinia
alex..niaou
πατουσακια
roulkat
Mary-Fish
houlieta
marina289
tinkaki
LAROGATA
Belatrix Orionis
ZIZIKOS
Zaxy
Gatoplikti
tania g
astralel
kat-cats
tsili
kouix
Antilkmene
23 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 11
Σελίδα 8 από 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Απ: Βρήκα....τι άλλο φυσικά...
Όλα καλά θα πάνε με το μικρό νομίζω δε χρειάζονται τόσο δραστικά μέτρα, δώσε της λίγο χρόνο της καημένης να προσαρμοστεί! Όσο θέλει εκείνη και φαϊ και νερό (αφού πήρε τον ορό).
Πάντως αν χρειαστεί θεραπεία μετά από την πολύμηνη εμπειρία μας με τα εντερικά του Λίο (και την πολύτιμη βοήθεια της γατοσπιτοοικογένειας) προτείνω τα προβιοτικά ανεπιφύλακτα. Σε αντίθεση με την hills που δε μας βοήθησε καθόλου. Royal και οι κονσέρβες της purina μας έστρωσαν.
Πάντως αν χρειαστεί θεραπεία μετά από την πολύμηνη εμπειρία μας με τα εντερικά του Λίο (και την πολύτιμη βοήθεια της γατοσπιτοοικογένειας) προτείνω τα προβιοτικά ανεπιφύλακτα. Σε αντίθεση με την hills που δε μας βοήθησε καθόλου. Royal και οι κονσέρβες της purina μας έστρωσαν.
Zaxy- Senior Cat
-
Τόπος : Κοντά στο νεράκι...
Αριθμός γατουνίων : 2 νιάου + 1 γαβ
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/06/2014
Mood :
Άχου το, μωρέ, δείξέ το μας. <3
Belatrix Orionis- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 κι ο Ματούκος, το τέρας της κολάσεως
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Προχωρημένη άνοιξη για να μην παγώνουν τ'αδεσποτάκια.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ρωτήστε καλύτερα ποια δεν θα βούταγα!
Motto : Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια.
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/09/2014
Mood :
kouix έγραψε:
Πρεπει να σας "ΤΟΝΙΣΩ" οτι αυτη η μικρη, ειναι μια ΖΥΜΑΡΟΥΛΑ ανευ προήγουμενου....
Κανει ζυμαρακια οταν τρωει (οκ ας πουμε ... το κανουν κι άλλα μωρα αυτο)
κανει ζυμαρακια οταν με κοιταει......
κανει ζυμαρακια οταν ΠΑΙΖΕΙ........
κανει ζυμαρακια "περπατωντας"......
αυτο δεν ειναι μωρογατακι...
ειναι φουρναρισσα εν τη γεννήση της με τοσο ζυμωμα που κανει ρε παιδια.....
Καλέ βγάλτο καμμια φωτο να το ξαναδούμε κι εμείς .. και να το ξαναθαυμάσουμε.
Σε βλέπω με δεύτερο γατούνι
Ε! ρε Φιφί τι σούμελε να πάθεις
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Αχ,μωρέ,το λουκουμάκι μου...
Έχε χάρη που πρέπει να πάω Σέριφο την Παρασκευή,αλλιώς θα έκανα επιδρομή...
Λες να φέρω να Σεριφιωτάκια σπίτι κ να ανταλλάσσουμε επισκέψεις?
Μη μου ρίξεις τούρτα,θα τη φάω από αλλού
Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
Antilkmene έγραψε:Αχ,μωρέ,το λουκουμάκι μου...
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:Antilkmene έγραψε:Αχ,μωρέ,το λουκουμάκι μου...
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
Συμφωνω με την Λαρογατούλα!!!
και εχω και διαφορετικη αποψη απο εσενα Αντιγόνη.....
Λεω να φερεις τα Σεριφιωτάκια, να σου φερω και την Κολωνακιώτισσα, να κάνετε πάρτυ!
(ασε εγω την ριχνω μόνη μου σε μενα για να σε προλαβω.. )
Εχω βγει οφ....
Ειμαι με 3 ωρες υπνο, με τα νευρα μου κροσια με την "μητερα" που εχει αρχίσει και μιλάει και Σουαχίλι και Μανδαρίνικα περα απο Κινέζικα.... Δεν την προλαβαινω λεμε....
Και δεν προλαβαινω και τα ζωντανα στο σπιτι.....
Και το πρωι και το μεσημερι, καταστρωνω ολοκληρο σχεδιο δρασης για να ειναι ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι.....
Η μικρη να ΜΗΝ δει τα σκυλακια γιατι στρεσαρεται.....
Η Φιφα να ΜΗΝ δει την μικρή γιατι ... ΗΔΗ μας εχει ΠΟΛΛΑ φυλαγμενα... (δεν μας πλησιαζει... καθεται σε ενα μαξιλαρι και κοιταει προς την βεραντα ΜΟΝΙΜΩΣ.....κι οταν την πλησιαζουμε μας κανει ΚΧΧΧ...... ΣΥΝ οτι το μεσημερι δεν ηρθε να φαμε ΟΛΟΙ μαζι στο τραπεζι....ΣΥΝ οτι το βραδυ ΔΕΝ πηγε να κοιμηθει με τον χασμπαντ....)
Και τελος, να προλαβουμε ΟΛΟΙ να παμε στο μπανιο πριν βαλω για υπνο την μικρη εκει....
Θελω να πιστευω (ή μαλλον ελπιζω) οτι απο σημερα το βραδυ, θα βρω τροπο να κοιμαται και να αλωνιζει η μικρή μονο στο δωματιο της μαμας μου, αλλιως δεν θα την βγαλω την αυριανη μερα... θα με πιασει "λαστιχο"....
....
Κατα τα αλλα, ελπιζω να γινει τελειως καλα συντομα, για να της βαλω αγγελια με την ελπιδα οτι ΠΟΛΥ συντομα θα βρει ενα καλο σπιτακι.....
Μου εχει κανει πολυ μεγαλη εντυπωση το ποσο ΖΥΜΑΡΟΥΛΑ ειναι, επίσης, το οτι δεν "δαγκωνει" με την εννοια του κανονικου δαγκωματος..... (οπως δαγκωνε και εξακολουθει να δαγκωνει η φιφα δηλαδη....)
Ακουμπαει τα δοντακια της, αλλα ΜΟΝΟ τα ακουμπαει...... κι αυτο, σε φαση που παιζει......
Για "νευρο" ούτε λόγος.
Μονο γουργουριτα βγαζει.....
(και κχχ στα σκυλια αν βρεθουν στον ιδιο χωρο.....)
Αυτα....
Παω να κοιμηθω μπας και αντεξω, σε περιπτωση που χρειαστει να κανω και σημερα ολονυχτία.....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Αρτεμούλα
καλώς το δέχτηκες το ταρταρουγάκι το μελένιο!! Σε ταλαιπώρησε απ΄ότι διάβασα αλλά θα στρώσει, μην ανησυχείς. Αφού τρώει έστω και λίγο και παίζει και ζυμώνει και χουρχουρίζει, όλα καλά. Δώσε της χρόνο να συνηθίσει - καινούργιος χώρος-άλλα ζωάκια.. μη νομίζεις στρεσάρονται και αυτά.
Το Φιφάκι στράβωσε??? εεεε??? δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί της όχι να κοιμάται και στο κρεβάτι της η νέα άφιξη... :
Βάλε και καμμιά φωτο να θαυμάσουμε την κοπελιά!!
καλώς το δέχτηκες το ταρταρουγάκι το μελένιο!! Σε ταλαιπώρησε απ΄ότι διάβασα αλλά θα στρώσει, μην ανησυχείς. Αφού τρώει έστω και λίγο και παίζει και ζυμώνει και χουρχουρίζει, όλα καλά. Δώσε της χρόνο να συνηθίσει - καινούργιος χώρος-άλλα ζωάκια.. μη νομίζεις στρεσάρονται και αυτά.
Το Φιφάκι στράβωσε??? εεεε??? δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί της όχι να κοιμάται και στο κρεβάτι της η νέα άφιξη... :
Βάλε και καμμιά φωτο να θαυμάσουμε την κοπελιά!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Πώς πάτε?Ζεις?
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
τι γυνεται με το γατουλινι; τι σκατουλακια εκανε αν εκανε....
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
houlieta έγραψε:Οχι δα, μια χαρά ολοζώντανα βγαίνουν τα σκουλήκια, κάθε φορά που κάνουν κακάκια οι γάτες με σκουλήκια πολλά από αυτά απομακρύνονται μαζί τους..Gatoplikti έγραψε:Ναι βρε παιδι μου θέλω να πω δεν ειναι ημερών να κινδυνεύει η ζωή της.
Να την αφήσεις ήσυχη να κάνει οτι θέλει και κυριως να χαλαρώσει χωρις να υπάρχουν απειλές τριγύρω της. Καλα κάνεις και δεν δινεις γάλα. Φαγάκι κανονικο αντε και λιγο ρυζάκι.
Το σκουληκάκι αμα βγει θα ειναι ψοφιο αρτεμούκο μου αλλιώς δεν θα βγει
Ενταξει βέβαια μην το φάει η φιφα..
Αν ήταν τοσο αδυναμη θα το βλεπε η γιατρος. Ουτε πυρετο δεν ειχε.
Η γιατρος θέλει αν ειναι να δωσει καποια αντιβιωση να εξετάσει τα κοπρανα , δεν θέλει να δώσει φαρμακα εξαρχης διοτι θεωρει οτι ειναι το γατάκι απλα ταλαιπωρημένο. Να ξεκουραστει και βλεπουμε ειπε.
Πρόσφατα χαπάκωσα τον Μερκούρη διότι έκανε κακάκια σε μια γλάστρα του θείου (δίπλα) και μόλις εκείνος δεν έβλεπε (κανένα 15λεπτο μετά) πήγα να τα μαζέψω για να μην τα δει και αρχίσει την γκρίνια!
Παιδια, ηταν σχεδόν ασπρα από τα τόσα σκουληκάκια που βγήκαν μαζί, ολοζώντανα παρακαλώ!
Μιλάς οταν έχουν θέμα με τα σκουλήκια ή αφου έχουν πάρει το αντιπαρασιτικο;
Εχω δει να βγαινουν ζωντανά σκουλήκια σε περιπτωση προβληματος , αλλα με το φάρμακο η δικια μου έβγαλε ένα πράγμα να νεκρο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Kαλησπερα σας!
Ειμαστε ψαρωμενες........
Παιζουμε.....
Παιζουμε.......
Νυσταζουμε.....
Και καναμε μια φορα κακακια σημερα, όχι διαρροια μεν, αλλά ακόμη μαλακά (πολυ μαλακά) και σαν να ειδα και ενα δυο "ασπράκια" μεσα, .... δεν πηρα μεγενθυντικό φακό, δεν με απασχολεί, θα φύγουν, θα γινει καλά, δεν θα υστεριαστώ....
Αυτα......
Αυριο, αν δεν εχουμε τιποτα απροοπτα, θα φωτογραφηθουμε για να μπουμε και στις αγγελίες!!
Παιζουμε.....
Παιζουμε.......
Νυσταζουμε.....
Και καναμε μια φορα κακακια σημερα, όχι διαρροια μεν, αλλά ακόμη μαλακά (πολυ μαλακά) και σαν να ειδα και ενα δυο "ασπράκια" μεσα, .... δεν πηρα μεγενθυντικό φακό, δεν με απασχολεί, θα φύγουν, θα γινει καλά, δεν θα υστεριαστώ....
Αυτα......
Αυριο, αν δεν εχουμε τιποτα απροοπτα, θα φωτογραφηθουμε για να μπουμε και στις αγγελίες!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Αρτεμούκο ειδες που ανησυχούσες βρε; Oλα καλα με το μωράκι!!!
Ε εντάξει μωρε το φιφάκι ζήλεψε , ολοκληρη υποστρατηγος τωρα πρέπει οσο να ναι να δειξει χαρακτήρα !!
Για να μην θιξουμε οτι η μικρούλα της έκανε κατάληψη !!
Εγω γιατι σκέφτομαι στην άκτη του μυαλου μου, οτι η μικρούλα θα ειναι η καλύτερη πάρέα για την ολο ενέργεια φιφούλα;
edit:
Αχου καμάρι μου!!!
Ιδου οι αποδειξεις λοιπον πριν καν προλάβω να ποστάρω! Παιχνιδιαρικο γλυκάκι..
Για τα μαλακα ειναι πολυ φυσιολογικο κατα την γνώμη μου, διοτι σιγά σιγά θα σφίξουν οχι αμέσως.
Οσο για τα ζυμαράκια και τα χουρχουρητα, μηπως τελικα ήταν αυτο που πάντα ήθελες;
Ε εντάξει μωρε το φιφάκι ζήλεψε , ολοκληρη υποστρατηγος τωρα πρέπει οσο να ναι να δειξει χαρακτήρα !!
Για να μην θιξουμε οτι η μικρούλα της έκανε κατάληψη !!
Εγω γιατι σκέφτομαι στην άκτη του μυαλου μου, οτι η μικρούλα θα ειναι η καλύτερη πάρέα για την ολο ενέργεια φιφούλα;
edit:
Αχου καμάρι μου!!!
Ιδου οι αποδειξεις λοιπον πριν καν προλάβω να ποστάρω! Παιχνιδιαρικο γλυκάκι..
Για τα μαλακα ειναι πολυ φυσιολογικο κατα την γνώμη μου, διοτι σιγά σιγά θα σφίξουν οχι αμέσως.
Οσο για τα ζυμαράκια και τα χουρχουρητα, μηπως τελικα ήταν αυτο που πάντα ήθελες;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gatoplikti στις Τρι Οκτ 07, 2014 11:35 pm, 1 φορά
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Οταν έχουν σκουλήκια - και πριν πάρουν χάπι - αυτα εμφανίζονται παντού. Ακόμη και στον ποπό τους τα βλέπεις, ζωντανά..
Οταν πάρουν χάπι απομακρυνονται, αλλά όχι απαραίτητα όλα νεκρά και επιπλεον, στα μικρά γατάκια απαιτεί επιμονή η θεραπεία, δλδ καλό είναι να κάνουν κάθε μήνα..
Σιχαμερά σκουληκάκια!
Οταν πάρουν χάπι απομακρυνονται, αλλά όχι απαραίτητα όλα νεκρά και επιπλεον, στα μικρά γατάκια απαιτεί επιμονή η θεραπεία, δλδ καλό είναι να κάνουν κάθε μήνα..
Σιχαμερά σκουληκάκια!
Νομιζω Αρτεμη οτι αυτο που ευχηθηκες σου ηρθε σπιτι σου. Ηθελες ενα πλασμα να σου κανει γλυκες, ζυμαρακια, χαρουλες χωρις να δαγκωνει κτλ. Τωρα το εχεις, τι λες ? Ισως υπαρχει καποιος λογος για ολο αυτο. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Και η Φιφουλα θα ηρεμησει και θα εχει τη δικη της παρεα. Ειναι καλοκαρδη η Φιφα μας και ας κανει τη δυσκολη τωρα. Σκεψου το η αστο να ερθει αυθορμητα το τι θα κανεις. Αυτο που αισθανθηκα εγω οταν ειδα ολα τα ζωακια σας ηταν ευτυχια και ηρεμια. Μπραβο σας.
abyssinia- Junior Cat
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολα τα γατακια του κοσμου
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2013
Mood :
houlieta έγραψε:Οταν έχουν σκουλήκια - και πριν πάρουν χάπι - αυτα εμφανίζονται παντού. Ακόμη και στον ποπό τους τα βλέπεις, ζωντανά..
Σιχαμερά σκουληκάκια!
Παντως έχω διαβάσει οτι οταν τα ζώα φτάνουν στο σημειο να βγάζουν σκουλήκα στα κοπρανα τοτε η κατάσταση της μολυνσης τους απο αυτά, ειναι αρκετά προχωρημένη.
Σιχαμερα δεν λές τιποτα.
Οταν μάζεψα την Αγάπη 3,5 μηνών έβγαλε σκουληκι μονο με την πάστα , μετα απο 10 μέρες που πηραμε το χάπι αλλα και μέχρι σήμερα δεν έχει ξαναβγάλει το παραμικρο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
τι σκουλικακια λες να εχει η μικρουλα, εχεις δει κατι σαν βλεννα στα κακακια της; ρωταω γιατι τοτε καλητερο να παρει πανακουρ και οχι banminth, και εμεις αυτο πηραμε λογο βλεννας.... τρωει καλητερα τωρα;
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Mood :
Ειναι μια κουκλα η μικρη , πολυ γλυκια υπαρξη, για πολλα φιλακια και πολλες αγκαλιτσες. Τα κακακια σταδιακα θα σφιξουν και ετσι ειναι το φυσιολογικο νομιζω. Ολα τελεια σουπερ. Φαντασου οταν μεγαλωσει τι αγκαλιτσες και χαδακια θα κανει .
abyssinia- Junior Cat
-
Mood :
kouix έγραψε:Kαλησπερα σας!
Καλέ τι όμορφο γατουνάκι είναι αυτό
Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλα και καλύτερα
-
Mood :
Ειναι μια κουκλα η μικρη , πολυ γλυκια υπαρξη, για πολλα φιλακια και πολλες αγκαλιτσες. Τα κακακια σταδιακα θα σφιξουν και ετσι ειναι το φυσιολογικο νομιζω. Ολα τελεια σουπερ. Φαντασου οταν μεγαλωσει τι αγκαλιτσες και χαδακια θα κανει .
abyssinia- Junior Cat
-
Mood :
Η Φιφα ειναι εντελως αρνητική. Δεν το συζητώ καν παιδιά.....
Δεν μας πλησιαζει, ολο κχ και κχ ειναι, και μαλιστα παρ'ολες τις προσπαθειες μας να ΜΗΝ ζηλεψει, να μην ασχοληθουμε με την μικρή πιο πολυ απο οτι μ' αυτην, να να να.....
Το μονο θετικό ειναι, οτι δεν της την πεφτει.......
(βεβαια δεν την αφηνω "στο πατωμα" την μικρή οταν η Φιφα ειναι "ελευθερη" στον χωρο..... γιατι θα ειχαμε δραματα....)
ΥΓ: τωρα η μικρη ειναι στο γραφειο μου και μου κανει κουτουλιες στην μουρη και ζυμαρακια στα χερια μου "ταυτοχρονα" και γουργουριζονας......
ΥΓ2: δεν θα μπορουσα ποτε να φανταστω τι ακριβως σημαίνει η εκφραση: "ασταματητη γουργουρομηχανη-ζυμαρομηχανη" αν δεν γνωριζα αυτο το μωρο......
ΥΓ3: ναι, τα κακακια της ειχαν κατι σαν βλενα (χθες ομως ΠΡΙΝ την παστουλα που μας εδωσε η γιατρος που δεν θυμαμαι πως την ελεγαν....) σημερα ηταν απλα πολυ μαλακα.....
ΥΓ4: ....... η μικρή ειναι σαν σιροπιαστή σοκολατόπιττα με κρέμα καραμέλας......
Δεν μας πλησιαζει, ολο κχ και κχ ειναι, και μαλιστα παρ'ολες τις προσπαθειες μας να ΜΗΝ ζηλεψει, να μην ασχοληθουμε με την μικρή πιο πολυ απο οτι μ' αυτην, να να να.....
Το μονο θετικό ειναι, οτι δεν της την πεφτει.......
(βεβαια δεν την αφηνω "στο πατωμα" την μικρή οταν η Φιφα ειναι "ελευθερη" στον χωρο..... γιατι θα ειχαμε δραματα....)
ΥΓ: τωρα η μικρη ειναι στο γραφειο μου και μου κανει κουτουλιες στην μουρη και ζυμαρακια στα χερια μου "ταυτοχρονα" και γουργουριζονας......
ΥΓ2: δεν θα μπορουσα ποτε να φανταστω τι ακριβως σημαίνει η εκφραση: "ασταματητη γουργουρομηχανη-ζυμαρομηχανη" αν δεν γνωριζα αυτο το μωρο......
ΥΓ3: ναι, τα κακακια της ειχαν κατι σαν βλενα (χθες ομως ΠΡΙΝ την παστουλα που μας εδωσε η γιατρος που δεν θυμαμαι πως την ελεγαν....) σημερα ηταν απλα πολυ μαλακα.....
ΥΓ4: ....... η μικρή ειναι σαν σιροπιαστή σοκολατόπιττα με κρέμα καραμέλας......
-
Mood :
Μπορει να ηταν ενοχλημένο το εντεράκι και απο σκουληκάκια.
Η παστα ήταν αυτή
http://www.pet4u.gr/anminth-syr-2gr.html
Μετα απο κάποιες μέρες 10 μας ειπε ή 15; θα πρέπει να πάρει χαπάκι.
edit ισως πρέπει να ξαναπάρει πάστα; δεν θυμαμαι...
Δεν μπορεις να βγάλεις βρε συ συμπέρασμα με την φιφα απο τώρα. Το αναμενομενο ήταν να ειναι αρνητική, θέλουν λιγο χρονο .
Μην ξεχνας εσυ η ιδια ειχες γράψει στην Κατερινα οτι το δεύτερο γατι ειναι το καινούργιο, ο εισβολέας και θα πρέπει να απομονωθει κλπ . Εδω η μικρούλα έχει κάνει κατάληψη στα λημέρια της φιφας και πάλι καλα! Η φιφα αισθάνεται τώρα οτι έχει χάσει την προσοχή σας!
Η παστα ήταν αυτή
http://www.pet4u.gr/anminth-syr-2gr.html
Μετα απο κάποιες μέρες 10 μας ειπε ή 15; θα πρέπει να πάρει χαπάκι.
edit ισως πρέπει να ξαναπάρει πάστα; δεν θυμαμαι...
Δεν μπορεις να βγάλεις βρε συ συμπέρασμα με την φιφα απο τώρα. Το αναμενομενο ήταν να ειναι αρνητική, θέλουν λιγο χρονο .
Μην ξεχνας εσυ η ιδια ειχες γράψει στην Κατερινα οτι το δεύτερο γατι ειναι το καινούργιο, ο εισβολέας και θα πρέπει να απομονωθει κλπ . Εδω η μικρούλα έχει κάνει κατάληψη στα λημέρια της φιφας και πάλι καλα! Η φιφα αισθάνεται τώρα οτι έχει χάσει την προσοχή σας!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gatoplikti στις Τετ Οκτ 08, 2014 12:17 am, 1 φορά
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:. Εδω η μικρούλα έχει κάνει κατάληψη στα λημέρια της φιφας και πάλι καλα! !
Έχει δίκιο η Αθανασία
Πάλι καλά δε λές τίποτα.
Έτσι όπως την έχεις περιγράψει είναι το λιγότερο που θα περίμενα
Μην βιαστείς να πάρεις απόφαση.
-
Mood :
Αγορασα απο τωρα χαπακι για την μικρη (το μικρο και παλι το μισο μας ειπε....)
Οσο για την μικρή, δεν την εχω ρε συ συνεχεια στο γραφειο....
Τωρα, την εχω μεσα στο μπανιο, εκει ειναι το "κυριως" σπιτακι της....
Αυτη τη στιγμη την εχω "εκτος" μπανιερας , και κανει αναγνωριστική στο υπολοιπο μπανιο μονη της....
Της κρεμασα κι ενα ποντικακι απο το καλοριφερ και παιζει μονη της (νταξ μπαινοβγαίνω κι εγω συνεχεια..... )
Αν την ειχα την μικρη συνεχεια εξω, η φιφα θα ειχε κοψει φλέβες...!
Οσο για την μικρή, δεν την εχω ρε συ συνεχεια στο γραφειο....
Τωρα, την εχω μεσα στο μπανιο, εκει ειναι το "κυριως" σπιτακι της....
Αυτη τη στιγμη την εχω "εκτος" μπανιερας , και κανει αναγνωριστική στο υπολοιπο μπανιο μονη της....
Της κρεμασα κι ενα ποντικακι απο το καλοριφερ και παιζει μονη της (νταξ μπαινοβγαίνω κι εγω συνεχεια..... )
-
Mood :
kouix έγραψε:
Τις δικές σας εννοείς ?
-
Mood :
ZIZIKOS έγραψε:kouix έγραψε:
Τις δικές σας εννοείς ?
Ναι!
-
Mood :
Ναι αλλα αρκει που της επέτρεψες να πάει στο γραφειο εστω και για λιγο. Ειναι σαν τα μικρά παιδια. Η φιφα τα πήρε γιατι αισθάνθηκε οτι έχασε την προσοχή σας. Σκέψου οτι εσυ φροντιζεις το μικρο επι 2 μέρες συνέχεια,επειδη ειναι αρρωστο και αυτη ζηλέυει. Δεν ειναι και λιγο. Δεν ειναι τυχαιο που δεν ήρθε στο τραπέζι να φάτε μαζι.
Το μισο ειπε εισαι σίγουρη;
edit
Λοιπον ποτε να περάσω απο κει για τις δημοσιες σχέσεις;;;
Axx μωρε το φιφινάκι μου ειναι ευαισθητούλα μωρε η κοκομοιρα ...
Το μισο ειπε εισαι σίγουρη;
edit
Λοιπον ποτε να περάσω απο κει για τις δημοσιες σχέσεις;;;
Axx μωρε το φιφινάκι μου ειναι ευαισθητούλα μωρε η κοκομοιρα ...
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
ελα κι αυριο αν θες για καφε....
Εδω θα ειμαι....
Ελα να βαλεις κι εσυ ενα χερακι γιατι τα εχω παιξει........
Κι αν βρουμε και λιγο ΕΛΕΥΘΕΡΟ χρονο, θα σε κατεβασω να σου γνωρίσω και τα παιδια της μαυρουλας αδεσποτουλας (και αυτα που ειναι στο μπαουλο, και τα αλλα που εχουν γινει μεγαλα παιδακια πια....)
(ναι το μισο ειπε, το θυμαμαι και απο αλλες περιπτωσεις άλλωστε....)
Εδω θα ειμαι....
Ελα να βαλεις κι εσυ ενα χερακι γιατι τα εχω παιξει........
Κι αν βρουμε και λιγο ΕΛΕΥΘΕΡΟ χρονο, θα σε κατεβασω να σου γνωρίσω και τα παιδια της μαυρουλας αδεσποτουλας (και αυτα που ειναι στο μπαουλο, και τα αλλα που εχουν γινει μεγαλα παιδακια πια....)
(ναι το μισο ειπε, το θυμαμαι και απο αλλες περιπτωσεις άλλωστε....)
-
Mood :
Ευχαριστως να ρθω να βάλω πολλά χεράκια και να χουφτώσω το καημένο το φιφινι μου, που ζήλεψε και το χεις περιγράψει εδω μέσα λες και ειναι το τέρας των τεράτων.
Δεν θελω να μου δειξεις αλλα μπουρεκάκια, φτάνει πια με τα εγκεφαλικα και τα 11 γατια που με κυνηγάνε απο κάτω..
Η Άννα μολις μου πε... Θα πας απο κει; Mην τολμήσες να το πάρεις !!!!
Δεν θελω να μου δειξεις αλλα μπουρεκάκια, φτάνει πια με τα εγκεφαλικα και τα 11 γατια που με κυνηγάνε απο κάτω..
Η Άννα μολις μου πε... Θα πας απο κει; Mην τολμήσες να το πάρεις !!!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πες στην Αννα να μη φοβαται, δεν θα της φορεσω κορδελίτσα....
=============
ΑΝΤΙΓΟΝΗ....???? τι κανει το "αχ το μωρό"...? σημερα πηγες ...? αυριο θα πας...? γιατι μας τυρρανας.....?
Αχ αυτο το μωρο ρε Αντιγονη...... ακομη ερωτευμενη ειμαι.... τι κακο πραμα ειναι αυτο...???
Λοβ χερτς ρε γαμωτο.......
-
Mood :
Το αχ μωρό καλά είναι,ευτυχώς που μένει μακριά ,αλλιώς
Μπορεί να πάω αύριο,αλλιώς από βδομάδα...
Τώρα έχεις εσύ αχ μωρό κ μας τυραννας...Γλυκοφατσονάκι...ζουζουνομουτράκι....ζαχαρωτολουκουμάκι
Να απλώσω, εεεε, να βάλω κ εγώ ένα χεράκι??
Μπορεί να πάω αύριο,αλλιώς από βδομάδα...
Τώρα έχεις εσύ αχ μωρό κ μας τυραννας...Γλυκοφατσονάκι...ζουζουνομουτράκι....ζαχαρωτολουκουμάκι
Να απλώσω, εεεε, να βάλω κ εγώ ένα χεράκι??
Antilkmene- Senior Cat
-
Mood :
πως πατε;
-
Mood :
Aχ , απέκτησε και η Άρτεμις μία φυσιολογική γάτα που γουργουρίζει, θέλει χάδια και αγκαλιές...!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Καλησπερα σε ολη την παρεα εχω την τιμη να σας πω ναι λοιπον ειμαι η μαμα του ρωμαιου.. Γεωργια και εχω τον ομορφοτερο πριγκιπα ...ειναι ενας σιαμακος νιαουκερατσινιωτης καταγωγη σεριφιοτης .νονα αντιγονη.Μαμα γωγω Μπαμπας Νικος αδερφουλα Μπαρμπη ενος ετους τσιουαουα.
Star Romeo- Kitten
-
Τόπος : κερατσινι
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/10/2014
Mood :
Star Romeo έγραψε:Καλησπερα σε ολη την παρεα εχω την τιμη να σας πω ναι λοιπον ειμαι η μαμα του ρωμαιου.. Γεωργια και εχω τον ομορφοτερο πριγκιπα ...ειναι ενας σιαμακος νιαουκερατσινιωτης καταγωγη σεριφιοτης .νονα αντιγονη.Μαμα γωγω Μπαμπας Νικος αδερφουλα Μπαρμπη ενος ετους τσιουαουα.
........... αχ μωρό......
-
Mood :
Σελίδα 8 από 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» Σκουλικια και ψυλλοι πως να τα αντιμετωπισουμε φυσικα?
» Ορφανό μικρούλι ομορφάκι, ζητάει απεγνωσμένα μανούλα. Ειναι μοναχούλι του σε πετ σοπ και φυσικά χαρίζεται.
» Μην με τσαντίζεις άλλο σου λέω!!!!!!!!!!
» Κι άλλο πορτοκαλάκι και μάλιστα φουντωτότατο!!!!
» Λάκης-ΚΟΥΤΑΒΙ,άλλο
» Ορφανό μικρούλι ομορφάκι, ζητάει απεγνωσμένα μανούλα. Ειναι μοναχούλι του σε πετ σοπ και φυσικά χαρίζεται.
» Μην με τσαντίζεις άλλο σου λέω!!!!!!!!!!
» Κι άλλο πορτοκαλάκι και μάλιστα φουντωτότατο!!!!
» Λάκης-ΚΟΥΤΑΒΙ,άλλο
Σελίδα 8 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios