Επιλογή τροφής για στειρωμένο γάτο.
+11
ΓΟΗΣ
gatisios
koneko
LIZA_T
f.m123
Stella M.
Vasouri
Vitelia
Gatoplikti
Coney-
purple penguin
15 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Επιλογή τροφής για στειρωμένο γάτο.
Ok, αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που είπα. Η περιεκτικότητα κρέατος δεν φαίνεται να επηρεάζει τα ποσοστά ασβεστίου/φωσφόρου.gatisios έγραψε:Οι τιμές που γράφεις για Orijen είναι για τις τροφές που πουλάνε στην Αμερική. Για Ελλάδα δες εδώ: https://www.orijen.ca/en-gb/foods/cat-food/dry-cat-food/cat-kitten/ Tα ποσοστά είναι: ασβέστιο 1.4%, φώσφορος 1.1%.Τελικά μου απάντησαν από AATU, οι τιμές είναι οι εξής:
Καταρχάς το 1,4/1,1 δεν είναι υψηλό. Τέτοια και μεγαλύτερα ποσοστά, βρίσκουμε και σε τροφές που είναι τίγκα στα σιτηρά... Αν ίσχυε αυτό που είπες τότε θα έπρεπε τα ποσοστά της orijen σε ασβέστιο/φωσφόρο να είναι τεράστια.
Δες τη σύνθεση των 2 τροφών (orijen/josera) και την περιεκτικότητα τους σε κρέας... Έχουν μάλιστα ίδιο είδος κρέατος (πουλερικά). Αν από αυτό και μόνον εξαρτώταν τα ποσοστά ασβεστίου/φωσφόρου, τότε η διαφορά αυτών των ποσοστών στις δύο τροφές θα έπρεπε να είναι πάρα πολύ μεγαλύτερη.
Έπειτα, δες κάτι ακόμη που δεν κολλάει με αυτό που λες:
Η αμερικάνικη φόρμουλα της orijen είναι 90/10 και έχει 1,2/1,0.
Η ευρωπαϊκή είναι 85/15 και έχει 1,4/1,1.
Περισσότερο κρέας η αμερικάνικη, μικρότερα ποσοστά ασβεστίου/φωσφόρου.
purple penguin- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2016
Όσο για την AATU, σου είχα πει ότι απαντάνε στα μηνύματα.
Βασικά, σε όσες εταιρείες έχω στείλει (και είναι αρκετές) μου έχουν απαντήσει όλες εκτός από την Sam's Field.
Εντύπωση μου είχε κάνει η Yarrah. Τους είχα ρωτήσει για 2-3 ποσοστά και μου έστειλαν ολόκληρο λογιστικό φύλλο όπου υπήρχαν τα πάντα όλα.
Βασικά, σε όσες εταιρείες έχω στείλει (και είναι αρκετές) μου έχουν απαντήσει όλες εκτός από την Sam's Field.
Εντύπωση μου είχε κάνει η Yarrah. Τους είχα ρωτήσει για 2-3 ποσοστά και μου έστειλαν ολόκληρο λογιστικό φύλλο όπου υπήρχαν τα πάντα όλα.
-
Ανέφερα την πάπια γιατί η διαφορά και στις 2 εταιρίες ανάμεσα σε ασβέστιο και φώσφορο είναι εξαιρετικά μεγάλη, περίπου 1%. Τα ποσοστά της Sams Field υπάρχουν αναλυτικά σε sites που την πουλάνε.
gatisios- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 8
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2017
Για άλλον λόγο επικοινώνησα μαζί τους.gatisios έγραψε:Τα ποσοστά της Sams Field υπάρχουν αναλυτικά σε sites που την πουλάνε.
-
Η ουρολιθίαση προκαλείται από την ξηρά τροφή και ΜΟΝΟ. Είναι θέμα ενυδάτωσης του ζώου. Δώσε του Acana και μην ασχοληθείς ποτέ ξανά με άλλες γατοτροφές. Στον Καναδά όλα τα γατιά είναι στειρωμένα , γι'αυτό δεν υπάρχουν ιδιαίτερες τροφές γι'αυτά. Αυτά τα ολίγα.purple penguin έγραψε:Την applaws θα φοβόμουν να την δώσω σε στειρωμένο γατί, λόγω των ποσοστών ασβεστίου-φώσφορου τα οποία είναι υπερβολικά. Δεν θυμάμαι να έχω δει τόσο υψηλά ποσοστά σε άλλη τροφή. Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, η Samʼs Field Sterilized που ανέφερες, έχει ποσοστά ασβεστίου-φώσφορου 0,7% / 0,6%.
Η Carnilove Sterilised η οποία επίσης αναφέρθηκε, έχει 0,8% / 0,7%.
Η Naturea Lands Cat and kitten 0,98% / 0,87%.
Η Orijen Catʼs & Kitten 1,4% / 1,1%.
Η ACANA WILD PRAIRIE CAT & KITTEN 1,5% / 1,1%.
Η Applaws kitten έχει 2,8% / 1,8% !!!
σοφοκλης- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/08/2013
Λες ότισοφοκλης έγραψε:
Η ουρολιθίαση προκαλείται από την ξηρά τροφή και ΜΟΝΟ. Είναι θέμα ενυδάτωσης του ζώου. Δώσε του Acana και μην ασχοληθείς ποτέ ξανά με άλλες γατοτροφές. Στον Καναδά όλα τα γατιά είναι στειρωμένα , γι'αυτό δεν υπάρχουν ιδιαίτερες τροφές γι'αυτά. Αυτά τα ολίγα.
Η ουρολιθίαση προκαλείται από την ξηρά τροφή και ΜΟΝΟ
και μετά λες
Δώσε του Acana.
Μήπως βλέπεις την αντίφαση;
Έδωσα Acana και μετά από έναν χρόνο που ο γάτος ήταν εντάξει, έκανε και πάλι λίθους. Δεν είναι τόσο απλά τα πράματα...
-
Καμία αντίφαση. Εννοούσα Αcana, αν ήθελες να του δώσεις ντε και καλά ξηρά τροφή. Αφού όμως επαναλαμβάνεται το πρόβλημα, γιατί πας γυρεύοντας με τις ξηρές και ψάχνεσαι; πας υποχρεωτικά σε γατο-κονσέρβα και σπιτικό μαγειρευτό. Απλά είναι τα πράγματα.
σοφοκλης- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/08/2013
Καλησπέρα φίλοι μου.
Είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά παλιά γατομανα. Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Έχω αυτή την στιγμή τρία γατάκια, δυο αρσενικά τριών ετών στειρωμένα και μια κοπελίτσα 2 ετών στειρωμένη κι αυτή. Πριν είχα έναν γατούλη που δυστυχώς τον έχασα στα 13 του από καρδιολογικο πρόβλημα.
Ήμουν σταθερή πελάτης της RC πάντα.
Ψάχνομαι τώρα να αλλάξω τροφή και να πάω σε λιγότερα ή καθόλου σιτηρά. Τα οικονομικά όμως δεν με βοηθάνε να ξεφύγω από τα επίπεδα της royal canin.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι κι εμένα το ένα αγόρι μου έκανε ουρολιθιαση πριν ενάμιση χρόνο η οποία αντιμετωπίστηκε με απόφραξη και μετά RC urinary s/o για έξι μήνες. Μετά ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να επιστρέψω στην απλή για στειρωμένα. Ωστόσο πήρα αρκετό καιρό την σκέτη urinary και μετά συνέχισα με RC light care.
Ψάχνοντας σε διάφορα σάιτ και μαγαζιά εντόπισα δύο τροφές που θα μπορούσα να στηρίξω οικονομικά. Την sanabelle urinary και την Sam's field sterilized
Έχουν απ ό,τι είδα και χαμηλά ποσοστά ασβεστίου φωσφόρου μαγνησίου
Όσο διαβάζω τις αναρτήσεις τόσο αγχώνομαι.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την γνώμη σας γι'αυτές τις τροφές αλλά και τις προτάσεις σας για άλλες
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά παλιά γατομανα. Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Έχω αυτή την στιγμή τρία γατάκια, δυο αρσενικά τριών ετών στειρωμένα και μια κοπελίτσα 2 ετών στειρωμένη κι αυτή. Πριν είχα έναν γατούλη που δυστυχώς τον έχασα στα 13 του από καρδιολογικο πρόβλημα.
Ήμουν σταθερή πελάτης της RC πάντα.
Ψάχνομαι τώρα να αλλάξω τροφή και να πάω σε λιγότερα ή καθόλου σιτηρά. Τα οικονομικά όμως δεν με βοηθάνε να ξεφύγω από τα επίπεδα της royal canin.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι κι εμένα το ένα αγόρι μου έκανε ουρολιθιαση πριν ενάμιση χρόνο η οποία αντιμετωπίστηκε με απόφραξη και μετά RC urinary s/o για έξι μήνες. Μετά ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να επιστρέψω στην απλή για στειρωμένα. Ωστόσο πήρα αρκετό καιρό την σκέτη urinary και μετά συνέχισα με RC light care.
Ψάχνοντας σε διάφορα σάιτ και μαγαζιά εντόπισα δύο τροφές που θα μπορούσα να στηρίξω οικονομικά. Την sanabelle urinary και την Sam's field sterilized
Έχουν απ ό,τι είδα και χαμηλά ποσοστά ασβεστίου φωσφόρου μαγνησίου
Όσο διαβάζω τις αναρτήσεις τόσο αγχώνομαι.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την γνώμη σας γι'αυτές τις τροφές αλλά και τις προτάσεις σας για άλλες
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Evi1968- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/09/2020
Να ξέρεις οτι η Sam's field sterilized (και αρκετές sterilized από άλλες εταιρίες) έχουν περισσότερο αλάτι σε σχέση με τροφές που δεν χαρακτηρίζονται "sterilised", κάτι το οποίο δε θεωρώ ό, τι καλύτερο.
gatisios- Junior Cat
-
gatisios έγραψε:Να ξέρεις οτι η Sam's field sterilized (και αρκετές sterilized από άλλες εταιρίες) έχουν περισσότερο αλάτι σε σχέση με τροφές που δεν χαρακτηρίζονται "sterilised", κάτι το οποίο δε θεωρώ ό, τι καλύτερο.
Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένη. Το αλάτι είχα διαβάσει κάπου βοηθάει, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, επειδή λέει κάνει τα γατάκια να πίνουν περισσότερο νερό...
Μύλος...
Evi1968- Kitten
-
Αυτό ακριβώς ισχυρίζονται και οι εταιρείες. Δεν με πείθει να αγοράσω τρφή με αυξημένο αλάτι. Δε θα το ρίσκαρα, ειδικά αν η γάτα έχει θέμα με τα νεφρά.
gatisios- Junior Cat
-
https://www.natureapetfoods.gr/post/trofi-gia-stiromenes-gates
Καλησπέρα και από μένα !Διαβάστε το παραπάνω που μου έστειλε η naturea σε σχετική μου ερώτηση για το επίπεδο μαγνησίου στις τροφές της . Έχω έναν 7χρονο γάτο που τον έχω με grain free pronature και χαμηλή πρωτεινη . Η κτηνίατρος μου είπε να του ανεβάσω την πρωτεΐνη. .Τώρα τρώει την pronature πάπια πορτοκάλι 33% πρωτεΐνη και σκέφτομαι να του αγοράσω τέλος φθινοπώρου naturea .
Καλησπέρα και από μένα !Διαβάστε το παραπάνω που μου έστειλε η naturea σε σχετική μου ερώτηση για το επίπεδο μαγνησίου στις τροφές της . Έχω έναν 7χρονο γάτο που τον έχω με grain free pronature και χαμηλή πρωτεινη . Η κτηνίατρος μου είπε να του ανεβάσω την πρωτεΐνη. .Τώρα τρώει την pronature πάπια πορτοκάλι 33% πρωτεΐνη και σκέφτομαι να του αγοράσω τέλος φθινοπώρου naturea .
ΓΟΗΣ- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/10/2015
Mood :
Πειστικοί φαίνονται... το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο γατάκι είχε κάνει πρόβλημα στο παρελθόν
Evi1968- Kitten
-
Evi1968 έγραψε:Πειστικοί φαίνονται... το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο γατάκι είχε κάνει πρόβλημα στο παρελθόν
Εννοείς έχει κάποια ευαισθησία ή κακή εμπειρία από naturea ?
ΓΟΗΣ- Junior Cat
-
Mood :
ΓΟΗΣ έγραψε:Evi1968 έγραψε:Πειστικοί φαίνονται... το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο γατάκι είχε κάνει πρόβλημα στο παρελθόν
Εννοείς έχει κάποια ευαισθησία ή κακή εμπειρία από naturea ?
Είχε ένα περιστατικό ουρολιθιασης πριν 1,5 χρόνο περιπου
Evi1968- Kitten
-
Για την sanabelle ξέρει κανείς? Έχει κωδικό urinary και κωδικό sterilized
Σε μήνυμα που έστειλα μου απάντησαν αυτο:
"Dear Mrs. Georgiadou,
thank you for your mail.
If Luxor has a tendency for struvite stones we can recommend you Sanabelle Urinary.
Under the following link you find more information for this product.
https://www.bosch-tiernahrung.de/en/cat-food/cat-sanabelle-dry-food-urinary
If at the moment Luxor has recovered fine and has a normal activity, then you do not have to feed Sanabelle Urinary pure but could mix it for example with Sanabelle Poultry.
https://www.bosch-tiernahrung.de/en/cat-food/cat-sanabelle-adult-poultry
In both cases, before changing Luxors died we recommend to seek advice from your vet.
Σε μήνυμα που έστειλα μου απάντησαν αυτο:
"Dear Mrs. Georgiadou,
thank you for your mail.
If Luxor has a tendency for struvite stones we can recommend you Sanabelle Urinary.
Under the following link you find more information for this product.
https://www.bosch-tiernahrung.de/en/cat-food/cat-sanabelle-dry-food-urinary
If at the moment Luxor has recovered fine and has a normal activity, then you do not have to feed Sanabelle Urinary pure but could mix it for example with Sanabelle Poultry.
https://www.bosch-tiernahrung.de/en/cat-food/cat-sanabelle-adult-poultry
In both cases, before changing Luxors died we recommend to seek advice from your vet.
Evi1968- Kitten
-
Γεια σας φίλοι μου,
Πριν λίγες μέρες είχα ζητήσει την συμβουλή σας για να δοκιμάσω να ξεφύγω από την rc RC sterilized και να προσφέρω στον γατούλη μου μια διατροφή χωρίς σιτηρά. Πρόκειται όμως για γατούλη που έκανε ένα επεισόδιο ουρολιθιασης στρουβιτη. Έψαξα αρκετά προσπαθώντας να συνδυασω την ποιότητα με την τιμή που δυστυχώς είναι πια ένα θέμα για εμένα. Έχω καταλήξει στην ξηρά τροφή sanabelle sterilized για δύο φορές την ημέρα και ένα γεύμα υγρής τροφής επειδή δυστυχώς ο Λουξορ μου δεν είναι πολύ φαν του νερού.
Βρήκα μια υγρή τροφή που λέγεται almo nature holistic urinary help και μια που είναι η Animonda Integra Protect Adult Urinary. Σκεφτόμουν επίσης εναλλακτικά να του δίνω ένα γεύμα μαγειρεμένο κρέας με το ζουμακι του .
Θα ήθελα την άποψή σας και την συμβουλή σας για το είδος του κρέατος που θα μου προτείνατε να χρησιμοποιώ, αν νομίζετε ότι είναι καλή ιδέα
Πριν λίγες μέρες είχα ζητήσει την συμβουλή σας για να δοκιμάσω να ξεφύγω από την rc RC sterilized και να προσφέρω στον γατούλη μου μια διατροφή χωρίς σιτηρά. Πρόκειται όμως για γατούλη που έκανε ένα επεισόδιο ουρολιθιασης στρουβιτη. Έψαξα αρκετά προσπαθώντας να συνδυασω την ποιότητα με την τιμή που δυστυχώς είναι πια ένα θέμα για εμένα. Έχω καταλήξει στην ξηρά τροφή sanabelle sterilized για δύο φορές την ημέρα και ένα γεύμα υγρής τροφής επειδή δυστυχώς ο Λουξορ μου δεν είναι πολύ φαν του νερού.
Βρήκα μια υγρή τροφή που λέγεται almo nature holistic urinary help και μια που είναι η Animonda Integra Protect Adult Urinary. Σκεφτόμουν επίσης εναλλακτικά να του δίνω ένα γεύμα μαγειρεμένο κρέας με το ζουμακι του .
Θα ήθελα την άποψή σας και την συμβουλή σας για το είδος του κρέατος που θα μου προτείνατε να χρησιμοποιώ, αν νομίζετε ότι είναι καλή ιδέα
Evi1968- Kitten
-
Τί γνώμη έχετε για τη Βοzita grain free sterilized; Η ανάλυση οκ φαίνεται , απλά ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει την εμπειρία της ...
ΓΟΗΣ- Junior Cat
-
Mood :
Γνωριζετε τιποτα για τη καναδικη εταιρια petcurean ?Εχει την now fresh και την go!ειναι grain free δεν ξερω τιποτα αλλο. Απλα επειδη κλεισαμε τα 7 θελω να του αλλαξω τροφη ηδη 3,5 χρονια τρωει την Natural Trainer και θελω κατι σε καθαρη πρωτεινη οχι υδρολυμενη.
Coney-- Kitten
-
Τόπος : Αθηνα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2014
Mood :
Την go την έχω δοκιμάσει την sensitive αν θυμαμαι καλά και ημουν πολυ ευχαριστημένη.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
ως νεος γονιος γατου θα ηθελα να ρωτησω για το αν γνωριζει κανεις για την ποιοτητα της παρακατω τροφης και κυριως αν ειναι για τον καστρατο πλεον Μαρκο μου. ειναι ηλικιας 1.5 ετων. η τροπφ ειναι
Leonardo Adult 32/16 15kg
Leonardo Adult 32/16 15kg
marcos19- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/09/2021
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Εκανα σωστη οικονομικη επιλογη τροφης??
» Βοήθεια σε επιλογή ξηρά τροφής για 5 μηνών γατάκια.
» τροφή για στειρωμένο γάτο
» Τροφή για στειρωμένο νεαρό γάτο
» ΜΑΡΚΕΣ ΤΡΟΦΗΣ
» Βοήθεια σε επιλογή ξηρά τροφής για 5 μηνών γατάκια.
» τροφή για στειρωμένο γάτο
» Τροφή για στειρωμένο νεαρό γάτο
» ΜΑΡΚΕΣ ΤΡΟΦΗΣ
Σελίδα 4 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios