γατούλης με τροχαίο
+30
Gatadministrator
MHTSI
Φωτεινή
nmilioni
Ελένη
Merenwen
Nickpes
ladycat
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
ZweeT_DReamZ
NiaR
Inertia
ismini
spel
Anatoli
XIONIS
Silmaril
leopoldine
Pepita
vaso
Kikiriki
Maro
sofi_esp
purina
Tasha
Chouzouris
Marcos
marfot75
marmanga
BokSurat
34 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 6
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: γατούλης με τροχαίο
Δηλαδή τα καταφέρνει να περπατήσει τόσο σύντομα;;;;;;
Απίστευτο!!!!
Αυτό δηλαδή άμα θεραπευτεί θα κάνει κόντρες με τον Καρβουνάκη στα σκαρφαλώματα!!!!!
Αχ, μπράβο βρε παιδιά!!!!
Απίστευτο!!!!
Αυτό δηλαδή άμα θεραπευτεί θα κάνει κόντρες με τον Καρβουνάκη στα σκαρφαλώματα!!!!!
Αχ, μπράβο βρε παιδιά!!!!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Παιδια καλημέρα
Δυστυχώς σε λίγα λεπτά ο Jango δεν θα ζεί, είτε επειδη θα πεθάνει μόνος του ειτε από ευθανασία. Δεν ξερουμε ακριβώς τι έχει (πανλευκοπενία πιθανότατα από οτι μας είπε ο κύριος Πάνος), τον πηγαίνουμε τώρα εκεί...είμαστε πολύ λυπημένοι, πιστευουμε οτι κάναμε οτι μπορούσαμε...
Δυστυχώς σε λίγα λεπτά ο Jango δεν θα ζεί, είτε επειδη θα πεθάνει μόνος του ειτε από ευθανασία. Δεν ξερουμε ακριβώς τι έχει (πανλευκοπενία πιθανότατα από οτι μας είπε ο κύριος Πάνος), τον πηγαίνουμε τώρα εκεί...είμαστε πολύ λυπημένοι, πιστευουμε οτι κάναμε οτι μπορούσαμε...
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
μα δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Μαρίνα , τι μπορεί να έγινε ???γμτ
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Δεν έχω ιδέα...
Μερικές μάχες δεν κερδίζονται, είπαμε...
Μερικές μάχες δεν κερδίζονται, είπαμε...
-
Mood :
Τι?????????????????????
όχι ρε γμτο!!!!!!!!!!!!!!!
όχι ρε γμτο!!!!!!!!!!!!!!!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Τι έγινε βρε παιδιά; Έτσι ξαφνικά;;;
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
ο Νίκος είμαι πάλι
Έχει Πανλευκοπενία ο γατούλης δυστυχως...ειναι ιος που κουβαλανε απο μικρα (απο τη γεννα) μας ειπε ο κυριος Πανος εαν δεν εχουν κανει εμβολιο και εαν χτυπησει η γατα κατα 95% πεθαινει μεσα σε 24 ωρες...τον αφησαμε λιγο εκει μηπως μπορει να κανει κατι και θα παμε 1 να τον παρουμε, εαν δεν γινεται τιποτα θα κανουμε ευθανασια. Δυστυχως οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες του 5% μιας και ηδη η θερμοκρασια του ειχε πεσει λιγο
Είναι πραγματικά κρίμα ...
Το μόνο που μου έρχεται τώρα είναι ΟΛΟΙ να εμβολιαζεται απο μικρα τα γατακια σας μιας και εμβολιασμενα γατακια δεν το παθαινουν
Το απογευμα θα σας πουμε τι εγινε
Έχει Πανλευκοπενία ο γατούλης δυστυχως...ειναι ιος που κουβαλανε απο μικρα (απο τη γεννα) μας ειπε ο κυριος Πανος εαν δεν εχουν κανει εμβολιο και εαν χτυπησει η γατα κατα 95% πεθαινει μεσα σε 24 ωρες...τον αφησαμε λιγο εκει μηπως μπορει να κανει κατι και θα παμε 1 να τον παρουμε, εαν δεν γινεται τιποτα θα κανουμε ευθανασια. Δυστυχως οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες του 5% μιας και ηδη η θερμοκρασια του ειχε πεσει λιγο
Είναι πραγματικά κρίμα ...
Το μόνο που μου έρχεται τώρα είναι ΟΛΟΙ να εμβολιαζεται απο μικρα τα γατακια σας μιας και εμβολιασμενα γατακια δεν το παθαινουν
Το απογευμα θα σας πουμε τι εγινε
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
BokSurat έγραψε:ο Νίκος είμαι πάλι
Έχει Πανλευκοπενία ο γατούλης δυστυχως...ειναι ιος που κουβαλανε απο μικρα (απο τη γεννα) μας ειπε ο κυριος Πανος
Αν κατάλαβα καλά, δηλαδή...είναι κάτι που κολλάνε τα μικρά από τη μάνα τους όταν αυτή έχει τον ιό;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Μακάρι ο μικρός να ανήκει στα θαύματα... Όπως και να 'χει δεν είναι πια στο χέρι σας... Εσείς κάνατε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν.
Καλό κουράγιο και στους δυο σας.
Καλό κουράγιο και στους δυο σας.
-
Mood :
Ναι αυτό είναι , αλλά αν εκδηλώσουν την ασθένεια μπορουν να κολλήσουν και αλλες γάτες αν δεν εχουν κάνει τα πρώτα εμβόλια (ευτυχως οι αλλες μας γατες εχουν κανει)Φωτεινή έγραψε:BokSurat έγραψε:ο Νίκος είμαι πάλι
Έχει Πανλευκοπενία ο γατούλης δυστυχως...ειναι ιος που κουβαλανε απο μικρα (απο τη γεννα) μας ειπε ο κυριος Πανος
Αν κατάλαβα καλά, δηλαδή...είναι κάτι που κολλάνε τα μικρά από τη μάνα τους όταν αυτή έχει τον ιό;
ξακιναμε να παμε πισω στον αιλουρο
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ..... ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Λυπάμαι πολύ...
Κουράγιο σε σας Ελισάβετ και Νίκο, κάνατε ότι μπορούσατε..
Κουράγιο σε σας Ελισάβετ και Νίκο, κάνατε ότι μπορούσατε..
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Αχ... βρε παιδιά.... τόσος αγώνας για κάτι που δεν σωζόταν από άλλη αιτία;
Τι να σας πώ....
Δεν κάνατε ό,τι μπορούσατε, κάνατε παραπάνω από αυτό που μπορούσατε....
Τι να σας πώ....
Δεν κάνατε ό,τι μπορούσατε, κάνατε παραπάνω από αυτό που μπορούσατε....
-
Mood :
Είμαστε σπίτι πλέον. Τον περιποιηθηκε ο κύριος Πάνος και τον πήραμε. Του έφτιαξα ένα αυτοσχέδιο "δωμάτιο" με χαρτόκουτα όπως μας είπε ο κύριος Πάνος και η Ελισσάβετ τον περιποιείται συνεχώς. Το πιο πιθανό είναι πως στις επόμενες ώρες θα πεθάνει αλλά προσπαθούμε να εξαντλήσουμε αυτό το 5% που υπάρχει...στην τελική ο κύριος Πάνος μας είπε οτι δεν πονάει οπότε είτε πεθάνει έτσι είτε αλλιώς δεν έχει διαφορά αφού δεν βασανίζεται. Πάντως ο γατούλης απλά ζεί αφού σπάνια κινείται. Ελπίζουμε να μην αποβάλει το φαγητό που του έδωσε ο γιατρός και σε ένα θαύμα. Δεν έχει καθόλου λευκά αιμοσφαίρια αρα και ανοσοποιητικό σύστημα αυτό είναι το πρόβλημα...
Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω πολύ τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλη, δυο φορές τους πήγαμε σε "ακατάλληλες" ώρες στο ιατρείο, εχθές του πήραμε τηλέφωνο στις 12 τα μεσάνυχτα και εκείνοι ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μας και κάνουν τα πάντα για το γατάκι...Δεν έχω λόγια για να τους ευχαριστήσω
Προσωπικά, μέχρι τώρα τις γάτες δεν τις συμπαθούσα , εκτός από αυτές που έχουμε και αυτές τις συμπάθησα σιγά σιγα...μέσα όμως και από την περιπέτεια με τη στρίγκλα μας (που την είχαμε βρεί ουτε ενός μηνός και πιθανότατα δεν θα άντεχε να ζήσει) αλλά ΠΟΛΥ περισσότερο με τον γατούλη αυτό, πλέον τις βλέπω με άλλο μάτι...ο γατούλης αυτός θα γινόταν απίθανο κατοικίδιο, από τα πιο γλυκά και τρυφερά ζωάκια και όχι μόνο που έχω δει...
Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω πολύ τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλη, δυο φορές τους πήγαμε σε "ακατάλληλες" ώρες στο ιατρείο, εχθές του πήραμε τηλέφωνο στις 12 τα μεσάνυχτα και εκείνοι ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μας και κάνουν τα πάντα για το γατάκι...Δεν έχω λόγια για να τους ευχαριστήσω
Προσωπικά, μέχρι τώρα τις γάτες δεν τις συμπαθούσα , εκτός από αυτές που έχουμε και αυτές τις συμπάθησα σιγά σιγα...μέσα όμως και από την περιπέτεια με τη στρίγκλα μας (που την είχαμε βρεί ουτε ενός μηνός και πιθανότατα δεν θα άντεχε να ζήσει) αλλά ΠΟΛΥ περισσότερο με τον γατούλη αυτό, πλέον τις βλέπω με άλλο μάτι...ο γατούλης αυτός θα γινόταν απίθανο κατοικίδιο, από τα πιο γλυκά και τρυφερά ζωάκια και όχι μόνο που έχω δει...
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Mood :
Αχ βρε Νίκο..... δεν ξέρω πώς να σας μεταφέρω το πόσο σας σκέφτομαι.... Κουράγιο βρε παιδιά...
-
Mood :
Κάνατε εξετάσεις αίματος; Πώς βρέθηκε η πανλευκοπενία;
-
Mood :
Ναι , του έκανε ο γιατρός και έτσι το βρήκε
-
Mood :
Δεν ξέρω τι να πω...
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
.... Άρα δεν σωζόταν εξ αρχής ρε γμτ....
Γι' αυτό έκανε και την γάγγραινα το φουκαράκι....
Α, ρε παιδιά.... τι να πώ.... καλό κουράγιο και στους τρείς σας...
Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας....
Γι' αυτό έκανε και την γάγγραινα το φουκαράκι....
Α, ρε παιδιά.... τι να πώ.... καλό κουράγιο και στους τρείς σας...
Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας....
-
Mood :
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα παιδιά, να είστε όλοι καλα
-
Mood :
κουραγιο παιδια το παλεψατε οσο μπορουσατε...απλα μερικες μαχες απλα δεν κερδιζονται, οπως το ειπε ηδη καποια δεν θυμαμαι πια ...γιατι σημερα διαβασα το θεμα και πανω που χαρηκα με τα νεα ειδα την πανλευκοπενια
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Μπήκα στα κλεφτά πριν και είδα το θέμα και .
Ελισάβετ, Νίκο τι να πω; Κουράγιο παιδιά!
Ελισάβετ, Νίκο τι να πω; Κουράγιο παιδιά!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Έχετε την αγάπη μου, τις ευχές μου και τον θαυμασμό μου...
-
Mood :
παιδιά ο django, πλέων απλά ζει... δεν κουνιέται, δεν τρώει, δεν πίνει... δεν κάνει τίποτα... κρίμα διότι 2η φορά με που άρχισε να αναρρώνει, έπεσε με την μία κάτω... ο κος πάνος μας είπε ότι θέλει πολύ ζέστη... του έχουμε στην γατοφόρο δυο πετσέτες αλλά αυτός βγήκε εξώ και έχει ξαπλώσει πάνω στην κούτα... τον έβαλα πάλι μέσα στην γατοφόρο και ξαναβγήκε αυτός... σαν να αρνήτε πεισματικά να θέλει να κάνει κάτι καλό για τον εαυτό του!!!
είμαστε με το νίκο πολύ στεναχωρεμένοι... αυτό είναι το πρώτο ποστ που κάνω σήμερα, δεν είχα κουράγιο να γράψω... το πρωί ειδικά ήμουνα πάρα πού χάλια... πήγα στην δουλειά στης 11 (αντί 9 που δουλεύω) είπα ένα γεια, ένα χρόνια πολλά έκατσα μέχρι της 12, αφού εξήγησα την κατάσταση στο "μεγάλο αφεντικό" και έφυγα για να πάω πάλι στο κτηνιατρίο... σε όλα αυτά φυσικά ο νίκος ήταν μαζί μου, έκανε τον ταξιτζή όλη την αθήνα γυρίσαμε... όλους τους καιρούς είδαμε από ήλιο μέχρι και χαλάζι.
τι να πω άλλο... απλά περιμένουμε να δούμε τον γατούλι να τελειώνει... μακάρι να γίνει ένα θάυμα, να αρχίσει από αύριο να γίνεται καλά, δυστηχώς οι ελπίδες μου είναι μηδαμινές... χαρακτηριστικά η κυρία Μίλλη, όταν φεύγαμε μας είπε: "παίζουμε το τελευταίο μας χαρτι, καμμένο είναι βαίβεα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις"
αυτά, να περν΄τε όλοι καλά... τα νέα μας θα τα μάθετε... είμαστε εδώ και οι δυο... είμαστε μαζί... και αυτό πιστεύω θαμας κάνει να το ξεπεράσουμε κάπως πιο εύκολα...
τα φιλιά μου σε όλους!
είμαστε με το νίκο πολύ στεναχωρεμένοι... αυτό είναι το πρώτο ποστ που κάνω σήμερα, δεν είχα κουράγιο να γράψω... το πρωί ειδικά ήμουνα πάρα πού χάλια... πήγα στην δουλειά στης 11 (αντί 9 που δουλεύω) είπα ένα γεια, ένα χρόνια πολλά έκατσα μέχρι της 12, αφού εξήγησα την κατάσταση στο "μεγάλο αφεντικό" και έφυγα για να πάω πάλι στο κτηνιατρίο... σε όλα αυτά φυσικά ο νίκος ήταν μαζί μου, έκανε τον ταξιτζή όλη την αθήνα γυρίσαμε... όλους τους καιρούς είδαμε από ήλιο μέχρι και χαλάζι.
τι να πω άλλο... απλά περιμένουμε να δούμε τον γατούλι να τελειώνει... μακάρι να γίνει ένα θάυμα, να αρχίσει από αύριο να γίνεται καλά, δυστηχώς οι ελπίδες μου είναι μηδαμινές... χαρακτηριστικά η κυρία Μίλλη, όταν φεύγαμε μας είπε: "παίζουμε το τελευταίο μας χαρτι, καμμένο είναι βαίβεα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις"
αυτά, να περν΄τε όλοι καλά... τα νέα μας θα τα μάθετε... είμαστε εδώ και οι δυο... είμαστε μαζί... και αυτό πιστεύω θαμας κάνει να το ξεπεράσουμε κάπως πιο εύκολα...
τα φιλιά μου σε όλους!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Eίσαστε μαζί κι έχετε και τις δικές μας σκέψεις παρέα...
-
Mood :
Κουράγιο Ελισάβετ μου...
Συμβουλή του ω τέτοια ώρα τέτοια λόγια.... αλλά σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω... μήπως να του ρίχνατε μιά κουβερτούλα flees που είναι ζεστή κι ελαφριά;
Συμβουλή του ω τέτοια ώρα τέτοια λόγια.... αλλά σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω... μήπως να του ρίχνατε μιά κουβερτούλα flees που είναι ζεστή κι ελαφριά;
-
Mood :
Παιδιά κουράγιο...
Μπήκα μόνο και μόνο για τον Τζάνγκο...Είχα αγωνία για την τύχη του...
Ελισάβετ και Νίκο όλοι παρέα περιμένουμε το θαύμα...
Μπήκα μόνο και μόνο για τον Τζάνγκο...Είχα αγωνία για την τύχη του...
Ελισάβετ και Νίκο όλοι παρέα περιμένουμε το θαύμα...
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
μάρκος, θα του βαλουμε κανονικη κουβερτα πριν παμε να κοιμηθουμε... μετα πρέπει να την πετάξουμε καθως ο ιος απο υφασματα δεν αποστηρωνετε και εχει ζωη πανω πο 1 χρονο... αλλά δεν πειράζει έστω και το 1% που ίσως έχει το βράδυ για να την βγάλει (χωρίς καλοριφέρ) θα την παλέψουμε...
σιλμαριλ, και όλους σας φυσικά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ για την παρέα, τις σκέψεις, την πολύτιμη βοήθειά σας, καθώς και το κουράγιο που μας γεμίζετε...
σας αφηνω για σημερα θα τα πουμε αυριο.
σιλμαριλ, και όλους σας φυσικά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ για την παρέα, τις σκέψεις, την πολύτιμη βοήθειά σας, καθώς και το κουράγιο που μας γεμίζετε...
σας αφηνω για σημερα θα τα πουμε αυριο.
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Καληνύχτα παιδιά... καλό ξημέρωμα...
-
Mood :
Παιδιά οι σκέψεις αλλά και οι ευχές μου μαζί σας!!
Ελπίζω όντως το ξημέρωμα να είναι καλό και ο DJANGO να κάνει το θάυμα του.
Ελπίζω όντως το ξημέρωμα να είναι καλό και ο DJANGO να κάνει το θάυμα του.
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Παιδιά εύχομαι το καλύτερο για το γατούλη και να σκέφτεστε πως ακόμη και αν μας αφήσει , πρόλαβε να αισθανθεί αγάπη και χάδι και ζεστασιά και φροντίδα.
Και πάλι πολλά μπράβο που το παλεύετε μέχρι και τελευταία στιγμή!
Και πάλι πολλά μπράβο που το παλεύετε μέχρι και τελευταία στιγμή!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
κουραγιο παιδια
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Τραυματισμένος γατούλης
» Μικρός Γατούλης
» Ο γατούλης του κάμπινκ
» SOS Xάθηκε Γατούλης
» SOS εξαφανίστηκε ο γατούλης μας
» Μικρός Γατούλης
» Ο γατούλης του κάμπινκ
» SOS Xάθηκε Γατούλης
» SOS εξαφανίστηκε ο γατούλης μας
Σελίδα 5 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios