γατούλης με τροχαίο
+30
Gatadministrator
MHTSI
Φωτεινή
nmilioni
Ελένη
Merenwen
Nickpes
ladycat
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
ZweeT_DReamZ
NiaR
Inertia
ismini
spel
Anatoli
XIONIS
Silmaril
leopoldine
Pepita
vaso
Kikiriki
Maro
sofi_esp
purina
Tasha
Chouzouris
Marcos
marfot75
marmanga
BokSurat
34 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 6
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: γατούλης με τροχαίο
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ! Η ΜΑΡΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΕΑ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ....
sofi_esp- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/10/2008
Mood :
Πές μας όταν μπορέσεις τι έδειξε η ακτινογραφία....
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
παιδιά πήρα τον αίλουρο τηλέφωνο, και επειδή εξέταζε είπε θα με πάρει εκείνος όταν τελειώσει. ειμαι εν αναμονή του τηλεφωνιματός του, αν δεν πάρει μέχρι της 8, (8 δεν κλείνει το ιατρείο θα ξαναπάρω μέχρι τότε απλά υπομονή!
Παιδια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα!!!! είσατε σούπερ!
Παιδια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα!!!! είσατε σούπερ!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Eεεεεε!!! Ελισαβετ πες σου ειπε??? Γιατι εγω ημουν εκει κι εμαθα αλλα δεν λεω τιποτα αν δεν γραψεις εσύ... Ένα παντως εχω να πω:
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
XIONIS έγραψε:Eεεεεε!!! Ελισαβετ πες σου ειπε??? Γιατι εγω ημουν εκει κι εμαθα αλλα δεν λεω τιποτα αν δεν γραψεις εσύ... Ένα παντως εχω να πω:
Δηλαδή τώρα δεν μας είπες....
Να πανηγυρίσουμε κι εμείς;
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Ναι παιδιά!!! ΔΕΝ χρειάζεται ακρωτηριασμός! Αν κοπεί θα κοπεί μόνο το ένα δαχτυλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήμασταν εκεί με την Ασπα και είδαμε την ακτινογραφία!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Εγω δεν ειδα την φωτογραφια, στην αρχη φοβομουν να ανοιξω και το θεμα, ΑΛΛΑ αυτα ειναι τελεια νεα!!!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
marmanga έγραψε:Κοίτα, όπως σου ξαναείπα ίσως, η ΜΙκαέλα της Γκλοριάνας μάλλον πήγαινε κι αυτή για ακρωτηριασμό και τώρα είναι μια χαρά!! Έτσι και καλύτερα να γίνει με το Αβάπτιστο. Κι όταν με το καλό περπατήσει τελείως, τόσοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ περιμένουν να δώσουν το όνομά τους...
Τι δηλαδή; Μόνο Ολυμπιακούς θα ΄χουμε εδώ;
ismael blanco θα το πεις το μικρο που ειναι και παικταρας και οταν με το καλο γινει μια χαρα θα ρχεται να παιζει με τους δικους μου
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
spel- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : none for the moment
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/10/2008
Mood :
Chouzouris έγραψε:Ναι παιδιά!!! ΔΕΝ χρειάζεται ακρωτηριασμός! Αν κοπεί θα κοπεί μόνο το ένα δαχτυλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήμασταν εκεί με την Ασπα και είδαμε την ακτινογραφία!
Μαρτυριάρα....
Πάντως αν κοπει μονο το ένα δαχτυλάκι μια χαρά θα ειναι, αν σκεφτειτε οτι ο Χιονακος μου στο πισω δεξι ποδαρακι του έχει μονο ένα δακτυλακι ειτε επειδη γεννηθηκε έτσι ειτε από ατυχημα οταν ηταν μικρός...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την XIONIS στις Τρι Δεκ 16, 2008 10:41 pm, 2 φορές συνολικά
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Τέλεια νέα!
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Μπράβο!
Πολύ ευχάριστα τα νεα!!!
Μακάρι να είναι τυχερός απο δω και πέρα ο μικρός...
Πολύ ευχάριστα τα νεα!!!
Μακάρι να είναι τυχερός απο δω και πέρα ο μικρός...
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
spel έγραψε:
ismael blanco θα το πεις το μικρο που ειναι και παικταρας και οταν με το καλο γινει μια χαρα θα ρχεται να παιζει με τους δικους μου
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
Εύγε, Σπύρο!
Ελισσάβετ, καθόλου κακή ιδέα, ε????????
Πολύ χαίρομαι για το γατούλι!!!! Μας τα πρόλαβαν οι μαρτυριάρες, αλλά καλά έκαναν γιατί περιμέναμε κι εμείς!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Ρε παιδιά το έγραψα διότι η Ελισσάβετ θα μπει αύριο. Δεν ήθελα να έχετε αγωνία!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Καλά έκανες, βρε!!!!!
Τέτοια νέα πρέπει να μαθαίνονται!
Τέτοια νέα πρέπει να μαθαίνονται!
-
Mood :
Περιμέναμε πως και πως να μπει η Ελισάβετ για να μας πει.Chouzouris έγραψε:Ρε παιδιά το έγραψα διότι η Ελισσάβετ θα μπει αύριο. Δεν ήθελα να έχετε αγωνία!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΥΠΕΡ
-
Mood :
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sofi_esp- Prime Cat
-
Mood :
Άλλο υποψήφιο όνομα για γατούλη (λόγω αναπηρίας, συγγνώμη λόγω ιδιαίτερης ικανότητας ) είναι Django εκ του Django Reinhardt, άπαιχτου κιθαρίστα που έπαιζε μόνο με δύο δάχτυλα!
Inertia- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 άγγελο και 1 αληταρά
Motto : Πότε Βούδας, πότε Κούδας
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/10/2008
Mood :
καλα εκανες Βικ!!!
τελεια νεα!!!! μπραβο
τελεια νεα!!!! μπραβο
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Πολύ ευχάριστα τα νέα που είδα παραπάνω Ελισάβετ μου . Και επειδή πήρε το μάτι μου κάτι που είπες στην προηγούμενη σελίδα, έχω να σου πω ότι δεν μας κουράζεις καθόλου και θέλουμε να μαθαίνουμε την πορεία και την εξέλιξη του.
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
ποπό το zouzounaki ! εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά!! ότι χρειαστείς και μπορώ να κάνω πες μου
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
Πολύ ευχάριστα νέα όλα καλά εύχομαι να πάνε με τον μικρό και πολλά φιλιά :looov2:
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
καλησπέρα παιδιά!
ναι έτσι είναι ΑΝ κοπεί (που δεν νομίζω κιόλας) θα χάσει ΜΟΝΟ το ένα δαχτυλάκι του, αρκεί βεβαίως να καταφέρουμε με τον Νίκο και τον Αίλουρο να κρατήσουμε ζωντανό το πόδι του... δυστυχώς μυρίζει ακόμα (καλά καλά μην βαράτε δεν περίμενα να γίνε καλά σε 1 μέρα τέτοιο πράγμα, απλά το αναφέρω) ψοφίμι, μετά το μπάνιο μυρίζει σαπούνι αλλά μετά από 12 ώρες που κάθε τότε κάνουμε μπάνιο το ποδαράκι μας ψιλομυρίζει... το θετικό είναι πως είναι ΟΛΟ και λιγότερο Α, επίσης εκτός ότι μάλλον θα γλυτώσουμε τον ακρωτηριασμό, πιθανόν να γλυτώσουμε ΚΑΙ το όποιο χειρουργείο (συγκόλισης)!
Μακάρι να τα καταφέρουμε είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλός γοτούλης και ακόμα και τα 10-12 λεπτά που τον έχω συνόλικα στο σαπούνι και τον ορό να κολυμπάει το πόδι του, αν του τρίψω το κεφαλάκι του, αρχίζει να χουρχουρίζει πολύ δυνατά
Χουζουρίτσα μου καλά έκανες και τα είπες τα νέα, εγώ δυστηχώς κυρίως λόγο του γατούλι αλλά και για τις ετοιμασίες των γιορτών (στολισμούς κλπ κλπ κλπ) αλλά ΚΑΙ επειδή ΤΩΡΑ βρήκε να πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο δυστηχώς, αλλά και επειδή έχω μια μαμά ημι-παράλυτη ακόμα (μέχρι τον φλεβάρη δεν προβλέπετε να περπατήσει κανονικα-κανονικά) και παω και την βλέπω πιο συχνά, ο χρόνος για να μπαίνω είναι ελάχιστος!
Αυριο θα πάμε στον αίρλουρο το απόγευμα (δεν ξέρω ώρα ακόμα) να μας δει και να μας πει, τα νεότερα και αν κινούμαστε σε καλό δρόμο, καθώς και να δούμε και εμείς επιτέλους την ακτινογραφία
κάποιος ανέφερε το όνομα ενός κιθαρίστα πιο πάνω... πως ακριβώς προφέρετε αυτό; μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και λέω να αρχίσω να τον φωνάζω σιγά σιγά έτσι! βαίβεα όταν γίνει καλά θα επιστρέψει στον δρόμο, μαζί με τα αδερφάκια του!
Ελπίζω όταν θα πηγαίνουμε να δούμε με το Νίκο τους γονείς μου, και τον φωνάζουμε, να μας θυμάται και να έρχεται για χαδάκια! Σαφέστατα αν τον θέλει κανείς να τον ιοθετίσει μπορεί να μου τον ζητήσει, και όχι δεν χρειάζεται να αναλάβει την ανάρωσή του, της/του τον δίνω όταν τον κάνω πλήρως καλά. Α, πρς ενημέρωσή σας, εκ γενετής βλέπει μόνο από το ένα μάτι (το αριστερό), και από αυτό έχει μια θολάδα, με αυτό και το αν μπορεί να διορθωθεί θα ασχοληθούμε αργότερα, τώρα προέχει το ποδαράκι μας!
Φιλιά σε όλους πάω να συνεχίσω στην δουλιά! Σας ευχαριστώ (και πάλι) ΟΛΟΥΣ για ΟΛΑ!!!
ναι έτσι είναι ΑΝ κοπεί (που δεν νομίζω κιόλας) θα χάσει ΜΟΝΟ το ένα δαχτυλάκι του, αρκεί βεβαίως να καταφέρουμε με τον Νίκο και τον Αίλουρο να κρατήσουμε ζωντανό το πόδι του... δυστυχώς μυρίζει ακόμα (καλά καλά μην βαράτε δεν περίμενα να γίνε καλά σε 1 μέρα τέτοιο πράγμα, απλά το αναφέρω) ψοφίμι, μετά το μπάνιο μυρίζει σαπούνι αλλά μετά από 12 ώρες που κάθε τότε κάνουμε μπάνιο το ποδαράκι μας ψιλομυρίζει... το θετικό είναι πως είναι ΟΛΟ και λιγότερο Α, επίσης εκτός ότι μάλλον θα γλυτώσουμε τον ακρωτηριασμό, πιθανόν να γλυτώσουμε ΚΑΙ το όποιο χειρουργείο (συγκόλισης)!
Μακάρι να τα καταφέρουμε είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλός γοτούλης και ακόμα και τα 10-12 λεπτά που τον έχω συνόλικα στο σαπούνι και τον ορό να κολυμπάει το πόδι του, αν του τρίψω το κεφαλάκι του, αρχίζει να χουρχουρίζει πολύ δυνατά
Χουζουρίτσα μου καλά έκανες και τα είπες τα νέα, εγώ δυστηχώς κυρίως λόγο του γατούλι αλλά και για τις ετοιμασίες των γιορτών (στολισμούς κλπ κλπ κλπ) αλλά ΚΑΙ επειδή ΤΩΡΑ βρήκε να πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο δυστηχώς, αλλά και επειδή έχω μια μαμά ημι-παράλυτη ακόμα (μέχρι τον φλεβάρη δεν προβλέπετε να περπατήσει κανονικα-κανονικά) και παω και την βλέπω πιο συχνά, ο χρόνος για να μπαίνω είναι ελάχιστος!
Αυριο θα πάμε στον αίρλουρο το απόγευμα (δεν ξέρω ώρα ακόμα) να μας δει και να μας πει, τα νεότερα και αν κινούμαστε σε καλό δρόμο, καθώς και να δούμε και εμείς επιτέλους την ακτινογραφία
κάποιος ανέφερε το όνομα ενός κιθαρίστα πιο πάνω... πως ακριβώς προφέρετε αυτό; μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και λέω να αρχίσω να τον φωνάζω σιγά σιγά έτσι! βαίβεα όταν γίνει καλά θα επιστρέψει στον δρόμο, μαζί με τα αδερφάκια του!
Ελπίζω όταν θα πηγαίνουμε να δούμε με το Νίκο τους γονείς μου, και τον φωνάζουμε, να μας θυμάται και να έρχεται για χαδάκια! Σαφέστατα αν τον θέλει κανείς να τον ιοθετίσει μπορεί να μου τον ζητήσει, και όχι δεν χρειάζεται να αναλάβει την ανάρωσή του, της/του τον δίνω όταν τον κάνω πλήρως καλά. Α, πρς ενημέρωσή σας, εκ γενετής βλέπει μόνο από το ένα μάτι (το αριστερό), και από αυτό έχει μια θολάδα, με αυτό και το αν μπορεί να διορθωθεί θα ασχοληθούμε αργότερα, τώρα προέχει το ποδαράκι μας!
Φιλιά σε όλους πάω να συνεχίσω στην δουλιά! Σας ευχαριστώ (και πάλι) ΟΛΟΥΣ για ΟΛΑ!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
Εμείς ευχαριστούμε που υπάρχουν άτομα σαν εσένα!
-
Mood :
BOK SURAT...MHN TON AFHSETE STO DROMO....KSERW OTI AKNETE PARA POLLA PRAGMATA GIA TO KAHMENOYLI...MHPWS NA ARXIZAME APO TWRA NA TO PROWTHOUME SE DIAFORA MESA MHPWS BRETHEI KANEIS NA TO YIOTHETHSEI....NA GRAPSOUME THN SITORIA TOY NA BALOYME KAI PHOTOS PWS HTAN KAI PWS EGINE KAI NA TO BALOUME APO TWRA....AFOY TO KHMENOYLI DEN BLEPEI KIOLAS KALA...SKEPSOU TO.....PLAESE....
sofi_esp- Prime Cat
-
Mood :
κοίτα... στον κήπο και στον δρόμο έχει τα αδερφάκια του... έχει την μαμά του... δεν είναι μόνος του, και φυσικά έχει τους γονείς μου, και τον απέναντι που τα ταϊζουν!
ο δρόμος που χωρίζει τα 2 σπίτια, είναι στενό 10 μέτρα πλάτος (2 αυτοκίνητα) και περνάει αμάξι στην χειρότερη 7-8 το 24ώρο... Στην χειρότερη μπορώ και να τον στειρώσω για να μην φεύγει... αλλά θα προτιμούσα να στειρώσω τα θηλυκά της γειτονιάς αντί αυτόν. από την άλλη έχω 3 γάτες εγώ ήδη και την σκύλα, δεν μπορώ με τίποτα να τον κρατήσω αν και δεν το κρύβω ότι πολύ θα το ήθελα!
ο δρόμος που χωρίζει τα 2 σπίτια, είναι στενό 10 μέτρα πλάτος (2 αυτοκίνητα) και περνάει αμάξι στην χειρότερη 7-8 το 24ώρο... Στην χειρότερη μπορώ και να τον στειρώσω για να μην φεύγει... αλλά θα προτιμούσα να στειρώσω τα θηλυκά της γειτονιάς αντί αυτόν. από την άλλη έχω 3 γάτες εγώ ήδη και την σκύλα, δεν μπορώ με τίποτα να τον κρατήσω αν και δεν το κρύβω ότι πολύ θα το ήθελα!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Πολύ χαίρομαι για την επιβεβαίωση των καλών σας νέων, αλλά και γιατί ο μικρός είναι 'καλός και συνεργάσιμος ασθενής'. Πολύ σημαντικό!!!
-
Mood :
PEIRAZEI NA TON BGALOUME PHOTO KAI NA PROSPATHISOUME NA TOY BROUME SPITI? EINAI POLY TALAIPWRIMENO....ENNOEITAI OTI TA THYLIKA EINAI PRWTA STH STH STEIRWSH!!!!KAI EGW TA THYLIKA STEIRWNW FIRST
sofi_esp- Prime Cat
-
Mood :
καλέ φυσικά και όχι!!! το ρωτάς; απλά βάζω σε προτεραιότητα όλα αυτά τα αδεσποτάκια που ΔΕΝ έχουν κάποιον να τα φροντίζει, έστω και με τον τρόπο της σίτισης τους στον κήπο!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Μπράβο Ελισάβετ! Φανταστικά τα νέα! Μπράβο κοριτσάκι μου!
Είδες βρε παιδί μου...
Όσο για το ποδαράκι, είναι σίγουρη ότι θα καθαρίσει...
Εφόσον το απολυμαίνεις δυό φορές τη μέρα, έχεις πολλές ελπίδες να γίνει καλά απ' την μόλυνση!!!
Καρδούλα μου, καταλαβαίνουνε μωρέ τα φουκαριάρικα....
Είδες βρε παιδί μου...
Όσο για το ποδαράκι, είναι σίγουρη ότι θα καθαρίσει...
Εφόσον το απολυμαίνεις δυό φορές τη μέρα, έχεις πολλές ελπίδες να γίνει καλά απ' την μόλυνση!!!
Καρδούλα μου, καταλαβαίνουνε μωρέ τα φουκαριάρικα....
-
Mood :
BokSurat έγραψε:κάποιος ανέφερε το όνομα ενός κιθαρίστα πιο πάνω... πως ακριβώς προφέρετε αυτό; μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και λέω να αρχίσω να τον φωνάζω σιγά σιγά έτσι!
Προφέρεται Τζάνγκο!
Inertia- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 άγγελο και 1 αληταρά
Motto : Πότε Βούδας, πότε Κούδας
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/10/2008
Mood :
όμορφα ακούγεται
ZweeT_DReamZ- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/10/2008
Mood :
γεια σου ελισαβετ ψυχαρα μου
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
καλημέρες,
ο μικρούλης Τζάνγκο λοιπόν, δεν θα πάει σήμερα στον αίλουρο καθώς μετά από χθεσινή μας επικοινωνία συμπέρανε ότι πάμε καλά και έτσι θα πάει για έναν έλεγχο αύριο το απόγευμα στης 6:30 (ήδη ζήτησα άδεια από την δουλεια να φύγω μισή ώρα νωρίτερα και μου την έδωσαν), μακάρι να έχουμε καλά νέα, καθώς το από κοντά είναι πιο σημαντικό και πιο άμεσο και σίγουρο πως πάμε καλά. πιστεύω να τα έχουμε!
ο μικρούλης Τζάνγκο λοιπόν, δεν θα πάει σήμερα στον αίλουρο καθώς μετά από χθεσινή μας επικοινωνία συμπέρανε ότι πάμε καλά και έτσι θα πάει για έναν έλεγχο αύριο το απόγευμα στης 6:30 (ήδη ζήτησα άδεια από την δουλεια να φύγω μισή ώρα νωρίτερα και μου την έδωσαν), μακάρι να έχουμε καλά νέα, καθώς το από κοντά είναι πιο σημαντικό και πιο άμεσο και σίγουρο πως πάμε καλά. πιστεύω να τα έχουμε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BokSurat στις Πεμ Δεκ 18, 2008 12:17 pm, 1 φορά
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Τραυματισμένος γατούλης
» Μικρός Γατούλης
» Ο γατούλης του κάμπινκ
» SOS Xάθηκε Γατούλης
» SOS εξαφανίστηκε ο γατούλης μας
» Μικρός Γατούλης
» Ο γατούλης του κάμπινκ
» SOS Xάθηκε Γατούλης
» SOS εξαφανίστηκε ο γατούλης μας
Σελίδα 2 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios