sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
+35
Μπομπογατο
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
lyan_14
life
Φωτεινή
anabou
thundercats
marestros
moukelis
tonino
marfot75
M81
XIONIS
Silmaril
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
ladycat
NiaR
hroutou
Anatoli
barkoulitses
Gatadministrator
PENNYM
Πούπσυ
Chouzouris
Gloriana
Marcos
ismini
kristen
Βίκτωρ
ZweeT_DReamZ
BokSurat
Maro
marmanga
patousis
nko
39 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 14
Σελίδα 4 από 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Απ: sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
Πάντως εμένα μου φαίνεται ότι τα πάνε μια χαρά και τα γατάκια και οι μπαμπάδες!!!
Το κιτρινί είναι κλασικό χρώμα για μωρο-κακά. Φταίει το γάλα.
Καλη επιτυχία απόψε! Λάθος πόλη είμαι, αλλιώς θα σας ερχόμουν.
Το κιτρινί είναι κλασικό χρώμα για μωρο-κακά. Φταίει το γάλα.
Καλη επιτυχία απόψε! Λάθος πόλη είμαι, αλλιώς θα σας ερχόμουν.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
το ενα δεν ειναι και πολυ καλα, απο χτες το βραδυ αρχισε να κανει διαρροια, οχι πολυ αραιη στην αρχη, αλλα την τελευταια φορα ητανε. του εδωσα almora powder και περιμενω να δω τι θα κανει.αυριο θα παρω τον κτηνιατρο μας για οδηγιες.marmanga έγραψε:Πάντως εμένα μου φαίνεται ότι τα πάνε μια χαρά και τα γατάκια και οι μπαμπάδες!!!
nko- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/03/2009
Α, η αλμόρα τουλάχιστον στα μεγάλα γατιά είναι ό,τι πρέπει για ενυδάτωση.
Εσείς είστε απόλυτα ειδικοί μου φαίνεται!!!!!
Περαστικούλια!
Εσείς είστε απόλυτα ειδικοί μου φαίνεται!!!!!
Περαστικούλια!
-
Mood :
Περαστικά του. Ελπίζω να μην ειναι κάτι σοβαρό.
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Όλα να πάνε καλά με το μικρούλι!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Κι εγώ εύχομαι περαστικά να είναι!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Καλημερα σας
Τα νεα σημερα ειναι ετσι και ετσι. Οι διαριες συνεχιζονται και μονο ενα πια εχει μεινει με κανονικα κακακια. Ο αντωνης εχει ηδη φυγει για πετ σιτυ στο μαρουσι. Δυστυχως ηταν το μονο μαγαζι που βρηκαμε το παλιο γαλα. Δεν θα δωσουμε αλλο απο το καινουργιο. Και δεν ειναι μονο το κοψιμο. Δυο τρωνε πολυ δυσκολα και πολυ λιγο. Επισης το ενα ( το πορτοκαλι) μαλλον εκανε κακακια τελειως νερακι και μαλιστα το βραδυ. σημερα τον βρηκα μονο του σε μια γωνια και οι τριχες στα πισω ποδια και την ουρα ηταν μια τζιβα αρκετα καλα κολημενη και ιδιαιτερα βρωμερη. Δεν το λεω γιατι σιχαινομαι αλλα γιατι σκεφτομαι μηπως ειναι και αυτο μια αιτια που δεν εχει διαθεση και δεν πολυτρωει. Τον καθαριζω συχνα με ζεστο νερακι σε μπαμπακι αλλα δεν αντικαθιστω καλα τη γλωσιτσα της μαμας ... (αυτο ελειπε...) καπου στο χαμο πληροφοριων ακουσα πως ειναι καλο να τα καθαριζεις και με μπαμπακακι και λαδι. ισχυει ?
Αυτα τα νεα και μας εχει παρει λιγο απο κατω. ,,
πολυ καλημερα σας
Τα νεα σημερα ειναι ετσι και ετσι. Οι διαριες συνεχιζονται και μονο ενα πια εχει μεινει με κανονικα κακακια. Ο αντωνης εχει ηδη φυγει για πετ σιτυ στο μαρουσι. Δυστυχως ηταν το μονο μαγαζι που βρηκαμε το παλιο γαλα. Δεν θα δωσουμε αλλο απο το καινουργιο. Και δεν ειναι μονο το κοψιμο. Δυο τρωνε πολυ δυσκολα και πολυ λιγο. Επισης το ενα ( το πορτοκαλι) μαλλον εκανε κακακια τελειως νερακι και μαλιστα το βραδυ. σημερα τον βρηκα μονο του σε μια γωνια και οι τριχες στα πισω ποδια και την ουρα ηταν μια τζιβα αρκετα καλα κολημενη και ιδιαιτερα βρωμερη. Δεν το λεω γιατι σιχαινομαι αλλα γιατι σκεφτομαι μηπως ειναι και αυτο μια αιτια που δεν εχει διαθεση και δεν πολυτρωει. Τον καθαριζω συχνα με ζεστο νερακι σε μπαμπακι αλλα δεν αντικαθιστω καλα τη γλωσιτσα της μαμας ... (αυτο ελειπε...) καπου στο χαμο πληροφοριων ακουσα πως ειναι καλο να τα καθαριζεις και με μπαμπακακι και λαδι. ισχυει ?
πολυ καλημερα σας
nko- Junior Cat
-
Οχι μην βάλεις λάδι γιατι θα λαδώσει και θα ειναι χειρότερα μετά....Το χλιαρό νεράκι αρκει.nko έγραψε:Καλημερα σας
πολυ καλημερα σας
Ελπίζω με το παλιό γάλα να φτιάξει η κατάσταση...Σαφως εχουν ταλαιπωρηθεί από τη διάροια, γι αυτο ειναι ετσι ο πορτοκαλής.
Δεν ξέρω τι αλλο να πω...Προσπάθησε να μη σε παιρνει από κάτω αν και ξέρω οτι ειναι πολύ δύσκολο...
-
Mood :
Ρωτήστε το γιατρό σας μήπως η αλλαγή γάλατος προκάλεσε τη διάροια και μήπως η αλλαγή ξανά πρέπει να γίνει σταδιακά.
Στις μεγάλες γάτες συμβαίνει αυτό.
Στις μεγάλες γάτες συμβαίνει αυτό.
-
Mood :
Εύχομαι να καλυτερέψουν γρήγορα! Αν δείτε ότι χάνουν τις αισθήσεις τους, δώστε ζαχαρόνερο!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Γμτ... μιλήσατε με το γιατρό σας;
Κακό σημάδι πάντως οι διάρροιες...
Ελπίζω να το ξεπεράσουν.
Το χλιαρό νεράκι με το μπαμπακάκι φτάνει.
Όσο καθαρίσουν.
Κακό σημάδι πάντως οι διάρροιες...
Ελπίζω να το ξεπεράσουν.
Το χλιαρό νεράκι με το μπαμπακάκι φτάνει.
Όσο καθαρίσουν.
-
Mood :
λοιπον εχουμε και λεμε
μιλισαμε με το γιατρο και μας ειπε να σταματησουμε το φαι για ενα δωδεκαωρο και να αντικαταστησουμε με μειγμα τσαγακι του βουνου και χαμομιλι. το εχουμε ξεκινησει και θα σας πουμε τα νεοτερα το βραδακι.
Αυριο πρωι θα μιλισουμε παλι με τον γιατρο και βλεπουμε. Στον γιατρο αυτο εχουμε σχεση χρονων και μεγαλη εμπιστοσυνη και γι'αυτο δεν απευθυνομαστε στον αιλουρο.
φιλακιααα
μιλισαμε με το γιατρο και μας ειπε να σταματησουμε το φαι για ενα δωδεκαωρο και να αντικαταστησουμε με μειγμα τσαγακι του βουνου και χαμομιλι. το εχουμε ξεκινησει και θα σας πουμε τα νεοτερα το βραδακι.
Αυριο πρωι θα μιλισουμε παλι με τον γιατρο και βλεπουμε. Στον γιατρο αυτο εχουμε σχεση χρονων και μεγαλη εμπιστοσυνη και γι'αυτο δεν απευθυνομαστε στον αιλουρο.
φιλακιααα
nko- Junior Cat
-
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
Ευχομαι να πάνε ολα καλα!
-
Mood :
Μακάρι να πάνε όλα καλά!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
nko έγραψε:λοιπον εχουμε και λεμε
φιλακιααα
Α, έτσι εξηγούνται όλα!!!! Είστε παλιοί στο κουρμπέτι "ζωο-γονιός".
Τα κάνατε όλα τόσοοοοο προσεκτικά και καλά, που θα 'ταν περίεργο να 'στε φρέσκιοι όπως είχα νομίσει.
Μπράβο, παιδιά! Ελπίζω να συνέλθουν με το τσαγάκι -είναι δύσκολη φάση τα 'βρέφη', αλλά εύχομαι τα καλύτερα.
-
Mood :
marmanga:
Νικος εδω .
Ο γιατρος ειναι της εμπιστοσυνης ενος στενου κυκλου ανθρωπων και ( τυχαια ) προσωπικος οικογενειακος φιλος, Πριν καμια 10αρια χρονια ειχα βοηθησει ενα γατακι που ηταν ομως 2 μηνων περιπου και χρειαζοταν απλα αντιβιωση.
Δεν εχουμε αναθρεψει ξανα ζωακια αλλα και αν το ειχαμε κανει γιατι να παριστανουμε τους ανηξερους? ετσι για να γινεται κουβεντα? ....
Νικος εδω .
Ο γιατρος ειναι της εμπιστοσυνης ενος στενου κυκλου ανθρωπων και ( τυχαια ) προσωπικος οικογενειακος φιλος, Πριν καμια 10αρια χρονια ειχα βοηθησει ενα γατακι που ηταν ομως 2 μηνων περιπου και χρειαζοταν απλα αντιβιωση.
Δεν εχουμε αναθρεψει ξανα ζωακια αλλα και αν το ειχαμε κανει γιατι να παριστανουμε τους ανηξερους? ετσι για να γινεται κουβεντα? ....
nko- Junior Cat
-
Βρε Νίκο! Δεν υπονόησε κάτι η Μαρίνα, σε διαβεβαιώ
Απλώς τα κάνετε όλα όπως πρέπει και μας έχετε εκπλήξει!
Απλώς τα κάνετε όλα όπως πρέπει και μας έχετε εκπλήξει!
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Γράψε μας νεώτερα μόλις έχεις.
Από τι προκλήθηκε η δάρροια?
Από τι προκλήθηκε η δάρροια?
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
παιδιά καλό κουράγιο, εύχομαι να τα καταφέρετε!!!
να ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και να μην σας παίρνει απο κάτω γιατί ελάχιστοι έχουν καταφέρει να μεγαλώσουν τόσο μικρό (σε ηλικία) ζωάκι!
Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που κάνετε πάντως!!!
να ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και να μην σας παίρνει απο κάτω γιατί ελάχιστοι έχουν καταφέρει να μεγαλώσουν τόσο μικρό (σε ηλικία) ζωάκι!
Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που κάνετε πάντως!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Εύχομαι το καλύτερο για τα μικράκια!!!
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
:lol!:nko έγραψε:marmanga:
Νικος εδω .
Όχι βέβαια, αλλά και σχετικοί βρε παιδιά, δεν σημαίνει ότι έχουμε αναθρέψει (και οι υπόλοιποι ή εσείς ξανά) ορφανά βρεφάκια!
Άλλωστε η Μαρίνα σας το είπε ως αναγνώριση της εξαιρετικής σας προσπάθειας!
Αυτό είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό και πάρα πολύ δύσκολο.
Δεν μας είπατε όμως τα νέα σας!
Πώς είναι τα μωράκια μετά την κούρα με το τσαγάκι και το χαμομήλι;
Συνήλθαν καθόλου;
-
Mood :
Τσαι και χαμομήλι ε; Κι εγω νόμιζα οτι το χαμομήλι προκαλεί διάρροιες...
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Ax, με τίποτα δεν υπονοούσα το παραμικρό κακό!
Εννοούσα ότι σας έχω θαυμάσει απεριόριστα και ίσως αν είχατε υπάρξει γατογονείς (όπως νόμισα όταν αναφέρατε την σχέση χρόνων) ίσως αυτό να ήταν ο λόγος που τα κάνατε όλα με τόση προσοχή, αφοσίωση κλπ. Ούτε μου φαίνεται ότι το "παίζετε ανήξεροι"!!!
Λυπάμαι αν σας έδωσα λάθος εντύπωση...
Πώς τα πάνε, αλήθεια;
Εννοούσα ότι σας έχω θαυμάσει απεριόριστα και ίσως αν είχατε υπάρξει γατογονείς (όπως νόμισα όταν αναφέρατε την σχέση χρόνων) ίσως αυτό να ήταν ο λόγος που τα κάνατε όλα με τόση προσοχή, αφοσίωση κλπ. Ούτε μου φαίνεται ότι το "παίζετε ανήξεροι"!!!
Λυπάμαι αν σας έδωσα λάθος εντύπωση...
Πώς τα πάνε, αλήθεια;
-
Mood :
marmanga:
δεν ξερω πως γινεται αυτο που φαινεται η προταση στην οποια πρεπει να απαντησω. Εγω πρεπει να πω πως λυπαμαι γιατι θα μπορουσα να φερθω πιο ευγενικα.
Καμια φορα μου βγαινει καπως αποτομα
με συγχωρεις και ευχαριστω/με για τα καλα σου λογια και την στηριξη.
δεν ξερω πως γινεται αυτο που φαινεται η προταση στην οποια πρεπει να απαντησω. Εγω πρεπει να πω πως λυπαμαι γιατι θα μπορουσα να φερθω πιο ευγενικα.
nko- Junior Cat
-
λοιπον εχουμε και λεμε ><
το χαμεμιλον πρεπει να εκανε δουλεια. Για την ακριβεια τσαγακι του βουνου σε συνδυασμο με χαμομιλακι. για μια μερα απο την φαση της διαρειας και μετα. Οχι 24 ωρες αλλα δυο τρια γευματα. τωρα το βραδυ τάισα τα δυο ηγυη με κανονικο γαλα και τα αλλα δυο με το ιδιο γαλα αραιωμενο. δεν τα αφησα να πιουν πολυ. μεχρι στιγμης δεν εχουν χεσει οποτε ειμαι αισιοδοξος το φυσιολογικο ειναι να χεσουν στο επομενο τάισμα.
Αντε να δουμε.. Θα ειναι η δευτερη δοκιμασια... σας καληνυχτω....
ciao !
το χαμεμιλον πρεπει να εκανε δουλεια. Για την ακριβεια τσαγακι του βουνου σε συνδυασμο με χαμομιλακι. για μια μερα απο την φαση της διαρειας και μετα. Οχι 24 ωρες αλλα δυο τρια γευματα. τωρα το βραδυ τάισα τα δυο ηγυη με κανονικο γαλα και τα αλλα δυο με το ιδιο γαλα αραιωμενο. δεν τα αφησα να πιουν πολυ. μεχρι στιγμης δεν εχουν χεσει οποτε ειμαι αισιοδοξος το φυσιολογικο ειναι να χεσουν στο επομενο τάισμα.
ciao !
nko- Junior Cat
-
Άντε μπράβο!! Συνεχίστε παιδιά! Καληνύχτα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Μπράβο! Τελικά οι απλές λύσεις ειναι οι καλύτερες!nko έγραψε:λοιπον εχουμε και λεμε ><
ciao !
Ελπίζω να μπορέσατε να κοιμηθειτε και να ξεκουραστειτε λίγο..γιατί το γατοsitiing ειναι εξοντωτικό.....
-
Mood :
Πας στο μήνυμα που θέλεις να απαντήσεις, πατάς quote και απαντάς.nko έγραψε:marmanga:
δεν ξερω πως γινεται αυτο που φαινεται η προταση στην οποια πρεπει να απαντησω.
-
Mood :
Άντε μπράβο!!!!nko έγραψε:λοιπον εχουμε και λεμε ><
ciao !
Για να δούμε, για να δούμε!!!
-
Mood :
nko έγραψε:marmanga:
ΚΑνένα πρόβλημα, βρε... Μην ανησυχείς!!!! Ούτε ένιωσα ότι δεν ήσουν ευγενής ούτε τίποτα τέτοιο! :iliosfl:
nko έγραψε:λοιπον εχουμε και λεμε ><
ciao !
Μακάρι όταν ξαναμπείς να έχουμε ακόμα καλύτερα νέα.
-
Mood :
καλησπερα,
Ο αντωνακης λουφαρε σημερα απο την ενημερωση σας οποτε αναλαμβανω εγω και παλι.
τα πανε πολυ καλα. αραιωνουμε πια το γαλα 20/80 απο 40/80. τρωνε σαν τρελα και δεν εχουνε κανει κακακια ακομα που ειναι καλο. στις 7 που εχουμε απογευματινο περιμενω πως θα εχουνε κανει την πολυποθητη κουραδιτσα.
Θα πρεπει να φυγω το απογευμα και λεω να τα παρω μαζι μου. να κανουν και τη βολτα τους ... ( πλακα κανω ) απλα δεν μπορει κανεις να τα ταισει. Πειραζει λετε?
Ο αντωνακης λουφαρε σημερα απο την ενημερωση σας οποτε αναλαμβανω εγω και παλι.
τα πανε πολυ καλα. αραιωνουμε πια το γαλα 20/80 απο 40/80. τρωνε σαν τρελα και δεν εχουνε κανει κακακια ακομα που ειναι καλο. στις 7 που εχουμε απογευματινο περιμενω πως θα εχουνε κανει την πολυποθητη κουραδιτσα.
Θα πρεπει να φυγω το απογευμα και λεω να τα παρω μαζι μου. να κανουν και τη βολτα τους ... ( πλακα κανω ) απλα δεν μπορει κανεις να τα ταισει. Πειραζει λετε?
nko- Junior Cat
-
nko έγραψε:...την πολυποθητη κουραδιτσα.
:lol!:nko έγραψε:Θα
πρεπει να φυγω το απογευμα και λεω να τα παρω μαζι μου. να κανουν και
τη βολτα τους ...
Και τέλος:
Γιατί Αντωνάκο λούφαρες σήμερα!? Ε, ε?! Και μαςnko έγραψε:καλησπερα,
Ο αντωνακης λουφαρε σημερα απο την ενημερωση σας οποτε αναλαμβανω εγω
και παλι.
αφήνεις ανενημέρωτες?! Τς τς τς! Γατοπατέρας να σου πετύχει!
Εννοείται, πως κάνω πλάκα! ...Δεν μπορούσα να αντισταθώ, να μην το γράψω!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Δεν πρέπει να μείνουν ατάιστα.
Υπάρχει πρόβλημα με τα εσωτερικά τους όργανα.
Καλό ειναι να βρείτε έναν τρόπο να τα ταΊσετε...
Υπάρχει πρόβλημα με τα εσωτερικά τους όργανα.
Καλό ειναι να βρείτε έναν τρόπο να τα ταΊσετε...
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
Σελίδα 4 από 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Παρόμοια θέματα
» Ποιο ειναι το καλυτερο γαλα για νεογέννητα που βρηκαμε πεταμενα?
» Βρήκαμε γατάκια
» SOS - Νεογέννητα γατάκια!!!
» Νεογέννητα γατάκια Vol.2
» SOS νεογέννητα γατάκια
» Βρήκαμε γατάκια
» SOS - Νεογέννητα γατάκια!!!
» Νεογέννητα γατάκια Vol.2
» SOS νεογέννητα γατάκια
Σελίδα 4 από 14
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios