sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
+35
Μπομπογατο
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
lyan_14
life
Φωτεινή
anabou
thundercats
marestros
moukelis
tonino
marfot75
M81
XIONIS
Silmaril
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
ladycat
NiaR
hroutou
Anatoli
barkoulitses
Gatadministrator
PENNYM
Πούπσυ
Chouzouris
Gloriana
Marcos
ismini
kristen
Βίκτωρ
ZweeT_DReamZ
BokSurat
Maro
marmanga
patousis
nko
39 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 14
Σελίδα 3 από 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Απ: sos βρηκαμε 4 νεογεννητα γατακια
Μπράβο παιδιά!!!
Κι εγω ormilac είχα αγοράσει σε ανάλογη περίπτωση...
Μακάρι να πάνε καλά όλα και να τα καμαρώνουμε γάταρους και γατάρες μια μέρα αυτά τα κουτσουλάκια....
Κι εγω ormilac είχα αγοράσει σε ανάλογη περίπτωση...
Μακάρι να πάνε καλά όλα και να τα καμαρώνουμε γάταρους και γατάρες μια μέρα αυτά τα κουτσουλάκια....
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Ο Αίλουρος μου έδωσε πρόσφατα ειδική τροφή για τις πρώτες ημέρες ζωής των γατακίων. Είναι ένα μικρό σωληνάριο σε καφέ κουτί. Έχει όλες τις βιταμίνες που χρειάζονται γατάκια που δεν έχουν θηλάσει αρκετά. Μήπως να ρωτάγατε το γιατρό σας? Και τον Αίλουρο μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο να σας δώσει συμβουλές, αν δεν έχετε κτηνίατρο!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Και γιατί δεν γράφεις βρε Βικ στα παιδιά πώς λέγεται;Chouzouris έγραψε:Ο Αίλουρος μου έδωσε πρόσφατα ειδική τροφή για τις πρώτες ημέρες ζωής των γατακίων. Είναι ένα μικρό σωληνάριο σε καφέ κουτί. Έχει όλες τις βιταμίνες που χρειάζονται γατάκια που δεν έχουν θηλάσει αρκετά. Μήπως να ρωτάγατε το γιατρό σας? Και τον Αίλουρο μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο να σας δώσει συμβουλές, αν δεν έχετε κτηνίατρο!
Είναι ανάγκη να ψάχνουνε;
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Marcos έγραψε:Και γιατί δεν γράφεις βρε Βικ στα παιδιά πώς λέγεται;Chouzouris έγραψε:Ο Αίλουρος μου έδωσε πρόσφατα ειδική τροφή για τις πρώτες ημέρες ζωής των γατακίων. Είναι ένα μικρό σωληνάριο σε καφέ κουτί. Έχει όλες τις βιταμίνες που χρειάζονται γατάκια που δεν έχουν θηλάσει αρκετά. Μήπως να ρωτάγατε το γιατρό σας? Και τον Αίλουρο μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο να σας δώσει συμβουλές, αν δεν έχετε κτηνίατρο!
Δεν ξέρω που το έχω βάλει...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Αυτο που λεει η Βικτωρια ομως αν δεν κανω λαθος μας ειχαν πει οτι ειναι η πρωτη τροφη που πρεπει να παρουν. Τωρα που εχουν αλλαξει ηδη 2 φορες γαλα δεν ξερω αν κανει. Βασικα δεν ξερω αν πρεπει να ξαναλλαξουν μαρκα γαλακτος... Φοβαμαι μην τα πειραξουν τα μικρα οι συχνες αλλαγες και τα πιασει καμια διαροια...
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Θα το έχεις φυλάξει για μιά ώρα ανάγκης....Chouzouris έγραψε:Marcos έγραψε:Και γιατί δεν γράφεις βρε Βικ στα παιδιά πώς λέγεται;Chouzouris έγραψε:Ο Αίλουρος μου έδωσε πρόσφατα ειδική τροφή για τις πρώτες ημέρες ζωής των γατακίων. Είναι ένα μικρό σωληνάριο σε καφέ κουτί. Έχει όλες τις βιταμίνες που χρειάζονται γατάκια που δεν έχουν θηλάσει αρκετά. Μήπως να ρωτάγατε το γιατρό σας? Και τον Αίλουρο μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο να σας δώσει συμβουλές, αν δεν έχετε κτηνίατρο!
Δεν ξέρω που το έχω βάλει...
-
Mood :
Το βρήκα!!!!!!!!
Kitty Stim της Millpledge Veterinary
A colostrum & Probiotic rich complementary feed which stimulates small, weak, underweight newborn or failing kittens!
Αντιπρόσωπος Nutri-Biomed
210 2834601
Β. Ουγκώ 1 & Χλόης 98,
Μεταμόρφωση
Νομίζω ότι κάνει. Ρωτήστε κτηνίατρο πριν.
Αν θέλετε και δεν το βρίσκετε, μπορώ να σας δώσω το δικό μου ή μπορείτε να το βρείτε στον Αίλουρο.
Kitty Stim της Millpledge Veterinary
A colostrum & Probiotic rich complementary feed which stimulates small, weak, underweight newborn or failing kittens!
Αντιπρόσωπος Nutri-Biomed
210 2834601
Β. Ουγκώ 1 & Χλόης 98,
Μεταμόρφωση
Νομίζω ότι κάνει. Ρωτήστε κτηνίατρο πριν.
Αν θέλετε και δεν το βρίσκετε, μπορώ να σας δώσω το δικό μου ή μπορείτε να το βρείτε στον Αίλουρο.
-
Mood :
τα γατια αναγκαστικα θα φανε απο το νεο γαλα το βραδυ γιατι τελειωσε το παλιο. θα ψαξω αυριο μπας και βρω το ιδιο με το παλιο, στα pet shop στους αμπελοκηπους δεν εχουν αλλα γαλατα δυστυχος. τελευταια φορα που τα ταισα ητανε ζωηρα!!πιστευω αυριο μεθαυριο θα ανοιξουν τα ματια τους!
ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες σας!
ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες σας!
nko- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/03/2009
Αυτό που σας έγραψε η Chouzouris, νομίζω δεν είναι γάλα, είναι συμπλήρωμα διατροφής για τα γατάκια που δεν έχουν θηλάσει αρκετά.
Είμαι σίγουρη πως δεν θα έχουν πρόβλημα με το γάλα που έχετε γι' απόψε.
Καλό ξημέρωμα!
Είμαι σίγουρη πως δεν θα έχουν πρόβλημα με το γάλα που έχετε γι' απόψε.
Καλό ξημέρωμα!
-
Mood :
nko έγραψε:γεια σας κοριτσια και αγορια!
τα γατακια ειναι μια χαρα, μερικες φορες βεβαια ειναι καπως αδυναμα.
τους πηραμε ενα καινουριο γαλα για σκυλακια, γατακια και αλλα μικρα ζωα, lactor της sherley's, ξερετε τιποτα γιαυτο?
Παιδιά, είστε καταπληκτικοί!nko έγραψε:εχουμε βαλει θερμοφορα και μετρονομο στους χτυπους της καρδιας της γατας.ismini έγραψε:Παιδιά ειστε απαιχτοι! Για το γάλα δεν ξέρω. Επίσης ενα πλαστικό μπουκάλι με ζεστό νερό και τυλιγμένο με μια πετσέτα θα βοηθούσε πολύ να κρατηθούν ζεστά.
Ελπίζω να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά όλα!
Και να ήταν γυναίκες στη θέση σας, θα έλεγα είναι το "μητρικό ένστικτο". Για αυτό κι εσάς για ότι κάνετε σας αξίζει διπλό μπράβο!
Από νεογέννητα γατάκια δεν ξέρω να σας πως τι παραπάνω να κάνετε (εδώ καλά-καλά ούτε και για μεγάλες γάτες δεν ξέρω), αλλά αισθάνομαι ότι είστε σε πολύ καλό δρόμο και πως όσο περνάνε οι ώρες και οι μέρες τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα για τα τέσσερα μικροσκοπικά γατόνια!
Ειλικρινά, τόση φροντίδα, σε οποιαδήποτε περίπτωση ίδια ή παρόμοια με τη δική σας, είναι αξιέπαινη!
Μήπως φάνηκε ξανά η μαμά-γάτα; Όσο ξέρει ότι θα βρίσκει φαγητό σε εσάς θα έρχεται (τουλάχιστον αυτό έχω μάθει από τον δικό μου). Βέβαια, μετά από τόσες μέρες δεν ξέρω αν μπορεί να τα αναλάβει (μάλλον κάποιος άλλος εδώ που γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα να ξέρει να απαντήσει).
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Αγορια είσαι ΘΕΟΙ.
Παιδιά να πάρουν ένα τηλ. τον ΑΙΛΟΥΡΟ, τον πήρανε δεν ξέρω.
Πόσο καιρό τα ταϊζετε τα μωρούλια?
Παιδιά να πάρουν ένα τηλ. τον ΑΙΛΟΥΡΟ, τον πήρανε δεν ξέρω.
Πόσο καιρό τα ταϊζετε τα μωρούλια?
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
Αληθεια η μαμα τους δεν ξαναφανηκε απο το μαγαζι σας?
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
και να φανεί ρε νάνσυ πάει πια το πουλί...
-
Mood :
καλημερα σε ολες και ολους!M81 έγραψε:Μήπως φάνηκε ξανά η μαμά-γάτα; Όσο ξέρει ότι θα βρίσκει φαγητό σε εσάς θα έρχεται (τουλάχιστον αυτό έχω μάθει από τον δικό μου). Βέβαια, μετά από τόσες μέρες δεν ξέρω αν μπορεί να τα αναλάβει (μάλλον κάποιος άλλος εδώ που γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα να ξέρει να απαντήσει).
Μ81, το μαγαζι αυτο ειναι απεναντη απο το σπιτι μου, δεν ειναι δικο μου. ενα βραδυ πριν κλεισουνε βρηκανε μια γατα μεσα και τη διωξανε, την επομενη μερα βρηκανε τα γατακια που ειχαν γεννηθει στο μαγαζι και αφου πεταξανε την φωλια που ειχανε, τα βαλανε σε μια κουτα και τα αφησανε εξω απο το μαγαζι για να ρθει η μανα να τα παρει..τους ειχαν βαλει και ενα πιατακι με γαλα για να πινουν, 2 ημερων γατια! προφανος δεν εχουν ιδεα απο παντος ειδους μωρα! αφου εφτασε το μεσημερι και δεν ειχε φανει η μανα, αποφασισαμε εμεις να τα παρουμε γιατι ειχαν μεινει τοσες ωρες νυστικα. η μανα καποια στιγμη φανηκε αλλα δεν ειμασταν σπιτι και δεν εχει ξαναφανει απο τοτε. αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι οτι τα αρπαξαμε απο τη μανα, αλλα τι αλλο να καναμε, αυτοι που εχουν το μαγαζι δεν ηθελαν να εχουν φωλια γατιων μεσα και η μανα που αλλου να τα πηγαινε και πως?
nko- Junior Cat
-
Καλημέρα κι από μένα.nko έγραψε:καλημερα σε ολες και ολους!
Μ81, το μαγαζι αυτο ειναι απεναντη απο το σπιτι μου, δεν ειναι δικο μου. ενα βραδυ πριν κλεισουνε βρηκανε μια γατα μεσα και τη διωξανε, την επομενη μερα βρηκανε τα γατακια που ειχαν γεννηθει στο μαγαζι και αφου πεταξανε την φωλια που ειχανε, τα βαλανε σε μια κουτα και τα αφησανε εξω απο το μαγαζι για να ρθει η μανα να τα παρει..τους ειχαν βαλει και ενα πιατακι με γαλα για να πινουν, 2 ημερων γατια! προφανος δεν εχουν ιδεα απο παντος ειδους μωρα! αφου εφτασε το μεσημερι και δεν ειχε φανει η μανα, αποφασισαμε εμεις να τα παρουμε γιατι ειχαν μεινει τοσες ωρες νυστικα. η μανα καποια στιγμη φανηκε αλλα δεν ειμασταν σπιτι και δεν εχει ξαναφανει απο τοτε. αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι οτι τα αρπαξαμε απο τη μανα, αλλα τι αλλο να καναμε, αυτοι που εχουν το μαγαζι δεν ηθελαν να εχουν φωλια γατιων μεσα και η μανα που αλλου να τα πηγαινε και πως?
Συνήθως προσωπικά, είμαι της λογικής "μην απαγάγετε τα μωρά απ' την μάνα τους"
Αλλά απ' την αρχή φάνηκε με σας, αυτό που εξηγείς εδώ.
Κάνατε το καλύτερο δυνατό. Μην έχεις δεύτερες σκέψεις.
Βρήκατε τελικά το γάλα που τους δίνατε μέχρι χθες;
-
Mood :
Αν δεν έχετε τρόπο να πάτε να ψάξετε σε άλλη περιοχή (μιας και είπες ότι στους Αμπελοκήπους δεν το βρήκατε), στείλε μου ένα πμ, να πάω να σας βρω εγώ που έχω μηχανάκι και μου είναι πολύ εύκολο.
-
Mood :
λοιπον εχει γινει μια παρεξηγηση και φταιω εγω. (νικος)
την πρωτη μερα πανω στη βιασυνη μου να παρω απαντησεις εγραψα πως βρηκα τα γατια στο μαγαζι μου ενω το μαγαζι ηταν του γειτονα. τεραστια αποθηκη με μαξιλαρια. Οι ανθρωποι ειδαν τη γατα και την εδιωξαν εχοντας αγνοια για τα μωρα. Την αλλη μερα ηταν πια αργα και τη συνεχεια την ξερετε. σε αντιθεση με τον αντωνη λεω πως οι τυποι ηταν απλα ασχετοι και εκαναν οπως κανουν στα κινουμενα σχεδια. πιατο με γαλα κλπ. Παντως ολα πανε καλα και ειμαστε πολυ αισιοδοξοι. Το καινουργιο γαλα το πινουν και τωρα περιμενουμε να χεσουνε για να δουμε και πως το χωνευουν.
αυτα που λετε. ευχαριστουμε για τις συμβουλες και με συγχωρειτε για την παραπληροφορηση..
την πρωτη μερα πανω στη βιασυνη μου να παρω απαντησεις εγραψα πως βρηκα τα γατια στο μαγαζι μου ενω το μαγαζι ηταν του γειτονα. τεραστια αποθηκη με μαξιλαρια. Οι ανθρωποι ειδαν τη γατα και την εδιωξαν εχοντας αγνοια για τα μωρα. Την αλλη μερα ηταν πια αργα και τη συνεχεια την ξερετε. σε αντιθεση με τον αντωνη λεω πως οι τυποι ηταν απλα ασχετοι και εκαναν οπως κανουν στα κινουμενα σχεδια. πιατο με γαλα κλπ. Παντως ολα πανε καλα και ειμαστε πολυ αισιοδοξοι. Το καινουργιο γαλα το πινουν και τωρα περιμενουμε να χεσουνε για να δουμε και πως το χωνευουν.
αυτα που λετε. ευχαριστουμε για τις συμβουλες και με συγχωρειτε για την παραπληροφορηση..
nko- Junior Cat
-
Σιγά την... παραπληροφόρηση βρε...
-
Mood :
ειναι καπως πρησμενες οι κοιλιες τους .
μηπως τα παραταιζουμε ή φταιει η αλλαγη στο γαλα. ουφ ... μια κυρια στο πετ που αγορασα το γαλα μου ειπε πως αμα ειναι πρησμενα ειναι πολυ κακο και τωρα εχουμε καπως αγχωθει ...
μηπως τα παραταιζουμε ή φταιει η αλλαγη στο γαλα. ουφ ... μια κυρια στο πετ που αγορασα το γαλα μου ειπε πως αμα ειναι πρησμενα ειναι πολυ κακο και τωρα εχουμε καπως αγχωθει ...
nko- Junior Cat
-
μπααα, όλα τα γατάκια όταν τρώνε, φουσκώνει η κοιλιά...
-
Mood :
Βικ, δεν θυμάμαι καθόλου...
Στα βρεφάκια κάνουν αποπαρασίτωση;
Μήπως έχουν σκουληκάκια και πρήστηκαν οι κοιλίτσες τους;
-
Mood :
Marcos έγραψε:Βικ, δεν θυμάμαι καθόλου...
Τόσο μικρά δεν νομίζω ότι θέλουν αποπαρασίτωση... μετά τον μήνα...
-
Mood :
την παστα που σασ ειπε ο ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΤΗΝ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ,Κ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΓΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
nko έγραψε:ειναι καπως πρησμενες οι κοιλιες τους .
Γιατί δεν τηλεφωνείτε στον Αίλουρο να σας ενημερώσει για όλες σας τις ερωτήσεις και να σας καθοδηγήσει καλύτερα? (http://www.ailouros.gr/)
PENNYM- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΚΟΡΥΦΗ ΗΜΑΘΕΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 1 + 4 ΣΚΥΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την δικια μου χιχιχι
Motto : ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/03/2009
Mood :
nko έγραψε:καλημερα σε ολες και ολους!M81 έγραψε:Μήπως φάνηκε ξανά η μαμά-γάτα; Όσο ξέρει ότι θα βρίσκει φαγητό σε εσάς θα έρχεται (τουλάχιστον αυτό έχω μάθει από τον δικό μου). Βέβαια, μετά από τόσες μέρες δεν ξέρω αν μπορεί να τα αναλάβει (μάλλον κάποιος άλλος εδώ που γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα να ξέρει να απαντήσει).
nko έγραψε:λοιπον εχει γινει μια παρεξηγηση και φταιω εγω. (νικος)
Πραγματικά, σιγά την παραπληροφόρηση!Marcos έγραψε:Σιγά την... παραπληροφόρηση βρε...
Όπως ήδη αναφέρθηκε πάντως, μην νιώθετε τύψεις. Όπως είχει η κατάσταση, κάνατε το καλύτερο δυνατό και στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή, δίνεται ζωή σε αυτά τα γατάκια!
Αν αφήνατε να εξελιχθεί η κατάσταση όπως ξεκίνησε, μέλλον δεν θα υπήρχε.
Κακώς η μαμά-γάτα διώχθηκε (και όπως φαίνεται δεν θα ξαναγυρίσει), αλλά και από την άλλη τους καταλαβαίνω και τους καταστηματάρχες: μαξιλάρια πουλάνε, φαντάζεστε να έχουν πάνω τρίχες από γάτα?! Θέλω να φαντάζομαι ωστόσο, πως δεν γνώριζαν για τα γατάκια όταν την έδιωξαν...
Και από την άλλη, δεν είναι οι μόνοι που δεν γνωρίζουν από -παντώς είδους- μωρά, οπότε και σε αυτό τους δικαιολογώ. Το γάλα ήταν ένδειξη "καλής" θέλησης. Θα μπορούσαν να είχαν πράξει αλλιώς, με τη μέθοδο της μαύρης σακούλας...
Ας τα αφήσουμε τώρα όμως όλα αυτά, το θέμα είναι πως εσείς έχετε τέσσερα super γλυκά γατόνια και ευχόμαστε όλοι να πάνε καλά!
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Να περασουν οι 10 μερες και να ανοιξουν ματακια....
patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων : 9+10 μικρα
Motto : Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2008
Mood :
Μην δώσετε τίποτα για τα παράσιτα, είναι τρομερά νωρίς.
Πάρτε ένα τηλέφωνο τον Αίλουρο ΑΜΕΣΑ να σας δώσει οδηγίες.
Πάρτε ένα τηλέφωνο τον Αίλουρο ΑΜΕΣΑ να σας δώσει οδηγίες.
-
Mood :
Το φάρμακο για τα παράσιτα σε γατάκια που θηλάσανε,είναι στους 3 μήνες λόγω ανοσίας απο την μαμά τους.Γιαυτά που δεν θηλάζουν ας ζητηθεί η γνώμη κτηνιάτρου.
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ- Kitten
-
Τόπος : ΓΛΥΦΑΔΑ
Αριθμός γατουνίων : 8
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη και ξερό ψωμί.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Σιάμ και κεραμιδόγατες ανεξαρτήτου χρώματος.
Motto : Ζωή δεν είναι ό,τι βλέπεις και αγγίζεις αλλά ό,τι αγαπάς και σκέφτεσαι!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/03/2009
Mood :
Πώς είναι τα μωρά σήμερα;
-
Mood :
καλημερα σας
τα γατακια ειναι καλα απο αποψη ενεργητικοτητας και ορεξης για φαγακι. μας ανησυχει λιγο οτι το ενα εχει απο χθες κοψιματακι που μια ειναι αραιο μια κανονικο αλλα παντα κιτρινο. τους καναμε τα γευματα ανα δυο με τρεις ωρες. τα αφησαμε δηλαδη να ζητανε απο μονα τους.
Γενικα ειναι πολυ καλα. Αυριο θα παμε να βρουμε την παλια τροφη και θα παρουμε και κανα τηλ τον αιλουρο για tips .
Αυτα που λετε τα νεα
α τουταλερ
τα γατακια ειναι καλα απο αποψη ενεργητικοτητας και ορεξης για φαγακι. μας ανησυχει λιγο οτι το ενα εχει απο χθες κοψιματακι που μια ειναι αραιο μια κανονικο αλλα παντα κιτρινο. τους καναμε τα γευματα ανα δυο με τρεις ωρες. τα αφησαμε δηλαδη να ζητανε απο μονα τους.
Γενικα ειναι πολυ καλα. Αυριο θα παμε να βρουμε την παλια τροφη και θα παρουμε και κανα τηλ τον αιλουρο για tips .
Αυτα που λετε τα νεα
α τουταλερ
nko- Junior Cat
-
νομιζω οτι τα κακακια ειναι σωστο χρωμα μην φρικαρεις συνεχισε γερα κ σταθερα κ σιγα σιγα ολα θα κυλαν απο μονα τους
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
ΤΕΛΕΙΑ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ!
-
Mood :
Μπράβο βρε παιδιά!
Α! Και καλή επιτυχία απόψε!!!!
Α! Και καλή επιτυχία απόψε!!!!
-
Mood :
η κάθε μέρα, η κάθε ώρα είναι υπέρ των γατουνιών...
-
Mood :
Ο Αίλουρος είναι κλειστός τις Δευτέρες. Θα σας έλεγα να τον πάρετε στο κινητό. Πείτε ότι είστε από το Γατόσπιτο!
-
Mood :
Σελίδα 3 από 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Παρόμοια θέματα
» Ποιο ειναι το καλυτερο γαλα για νεογέννητα που βρηκαμε πεταμενα?
» Βρήκαμε γατάκια
» SOS - Νεογέννητα γατάκια!!!
» Νεογέννητα γατάκια Vol.2
» SOS νεογέννητα γατάκια
» Βρήκαμε γατάκια
» SOS - Νεογέννητα γατάκια!!!
» Νεογέννητα γατάκια Vol.2
» SOS νεογέννητα γατάκια
Σελίδα 3 από 14
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios