Το αποκριάτικο πάρτι της Φρέγιας (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
+22
XIONIS
tsili
mirloon
Πούπσυ
melitta
Fotoula
Pepita
Kikiriki
manto
marmanga
purina
SuperCatz
Marcos
NiaR
niou
flokatoula
markello
Maro
gatoras
ladycat
Anatoli
ralou
26 απαντήσεις
Σελίδα 9 από 12
Σελίδα 9 από 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Απ: Το αποκριάτικο πάρτι της Φρέγιας (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
Ήταν και άμαθο Ρούλα μου το βλαμμένο
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
η Μινούσκιν αβγαλτη!
Μωρε, είναι μια κολοπετσωμένη αυτή!
Λες και δεν την ξέρουμε!
Μωρε, είναι μια κολοπετσωμένη αυτή!
Λες και δεν την ξέρουμε!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Τι να πω η δόλια πατρινιά μάνα
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Γμ/το!niou έγραψε:τελειες οι μεταμφιεσεις...ειδικα το Μαρικακι ακα βραζιλιανα!!
εμεις αναμενουμε...
Τα είχα όλα έτοιμα και κείμενα και φωτό, αλλά ήρθε το boss στο γραφείο το απομεσημερο και δεν πρόλαβα να τα ποστάρω.
Μετά έβαλα στο μέιλ μου το κείμενο για να το έχω στο σπίτι, αλλά διάλεξα λάθος αρχείο.
Ετσι η Κίμπα σου φυλάει τωρα σκοπιά στην Κόλαση... εεε... στο γραφείο εννοω...!
Αυριο θα την δεις και την δικιά σου.
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
κολοπετσωμενη είνα.........ι για να λέμε του στραβου το δικιο....
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Αντε να δω και τη Ζουζού γιατί δεν λέει τίποτα! κουβέντα δεν της έχω πάρει!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Τίποτα να μην πεις Βάλια!
Σαμπως και οι υπόλοιπες είναι καλύτερες νομίζεις;
Μωρε όλες ίδιες είναι...!
Να, δες τωρα την δικιά μου. Και σιγανοπαπαδιά και μουλωχτή και παραβατικός τύπος κατ εξακολούθηση.
Και θέλει λέει να της κάνω και μπιτς πάρτι το καλοκαίρι που να είναι και τα αγόρια και τα κορίτσια για να διασκεδάσουν μαζί.
Μωρε τα Σόδομα και τα Γομορα θα γίνουν πάλι και εγω θα κάθομαι ως στηλη άλατος και θα κοιταω!
Τέλος πάντων...
Αφου τα αγαπάμε και ας μας κάνουν ότι θέλουν. Τι μορούμε να κάνομε;
Μάρω, εσύ μην μιλάς καθόλου και περίμενε!
Στο τέλος...!
Σαμπως και οι υπόλοιπες είναι καλύτερες νομίζεις;
Μωρε όλες ίδιες είναι...!
Να, δες τωρα την δικιά μου. Και σιγανοπαπαδιά και μουλωχτή και παραβατικός τύπος κατ εξακολούθηση.
Και θέλει λέει να της κάνω και μπιτς πάρτι το καλοκαίρι που να είναι και τα αγόρια και τα κορίτσια για να διασκεδάσουν μαζί.
Μωρε τα Σόδομα και τα Γομορα θα γίνουν πάλι και εγω θα κάθομαι ως στηλη άλατος και θα κοιταω!
Τέλος πάντων...
Αφου τα αγαπάμε και ας μας κάνουν ότι θέλουν. Τι μορούμε να κάνομε;
Μάρω, εσύ μην μιλάς καθόλου και περίμενε!
Στο τέλος...!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ωχ! τι να περιμένω η δόλια η μάνα;;;;
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
Kaλα πράγματα βρε συ!
Αφού το τουλιπόγατο σου, είχε την εύνοια του σκηνοθέτη...
Τι νόμιζες!
Αυριο!
Αφού το τουλιπόγατο σου, είχε την εύνοια του σκηνοθέτη...
Τι νόμιζες!
Αυριο!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Mood :
markello έγραψε:Ραλού....συγχαρητήριααααααααα.!!!!!! Το πάρτυ ήταν καταπληκτικο!!!!!!
Για τις μεταμφιέσεις όλες εξαιρετικές αλλα ξεχωρισαν κατα τη γνωμη μου...
Η Μαρίκα..... η Τζόγια.... η Σάσσυ... .Και φυσικά ο Γιακουμής το γκου-γκοόυ μπόι της βραδιάς!!!!!!!!
και ξαναρωτάω...πού τα βρίσκεις, βρε, παιδάκι μου?
συμφωνωωωωωκ εγω
mirloon- Mature Cat
-
Τόπος : Χολαργος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οοοολα αλλα βασικα μου τρεχουν τα σαλια για τον Yogi
Motto : Thousands of years ago cats were worshiped as Gods... Cats have never forgotten this
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/10/2009
Mood :
κ εγω περιμενω να δω τα τερατα μου τι φορεσαν
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Σ'αναμμένα κάρβουνα με 'εχεις Ρουλα, μέχρι να μάθω τα καμώματα της προκομένης μου.. Ακόμα δεν έχει βγάλει λέξη.
melitta- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Λάρισα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι, θερμοκρασία πάνω από 35
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Κίμπα φυσικά..
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2009
Mood :
ralou έγραψε:
Ετσι η Κίμπα σου φυλάει τωρα σκοπιά στην Κόλαση... εεε... στο γραφείο εννοω...!
Αυριο θα την δεις και την δικιά σου.
1.
2.
3.προς ΡΑΛΛΟΥ----->
Ρο'υλα μου για άλλη μια φορά respect, respect, respect
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Αχ, Ραλού μου! Η Σονάτα δεν την αποχωρίζεται την περούκα της Μαρκησίας, κι έχει γεμίσει άσπρες τρίχες το σύμπαν, λέει η μάνα μου.
Απειλεί να σου την ξαναστείλει πακέτο...
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Επίλογος #5/9
Την Αρετούσα a.k.a. Κατσουλίνι, επίσης δεν το είδα όσο θα ήθελα… Μέσα στον χαμό, δεν βρήκα την ευκαιρία. Πάντως νομίζω ότι πρέπει να πέρασε καλά και βρήκε την ευκαιρία μα χορέψει την τελευταία στιγμή και ένα αισθησιακό χορό με τον Γιακουμή, επιδεικνύοντας το φανταστικό δεξί πορτοκαλί ποδαράκι της!
Μας αποχαιρέτησε κι αυτή και μας ευχαρίστησε, την στιγμή που έκρυβε στην τσέπη της το χαρτάκι με το τηλέφωνο του, που της πάσαρε!
Οι Λίλιθ και Μελίτα πήδηξαν μαζί στην αγκαλιά μου και μου έστειλαν φιλάκια αλλά μου είπαν επίσης ότι τελικά δεν αποφάσισαν με την Φρέγια ποια από τις τρεις τους έχει την πιο καλής ποιότητας γούνα (για ημίαιμες γάτες) οπότε είπαν ότι έλπιζαν να ξαναβρεθούν πιο ήσυχα να το λύσουν επιτέλους το θέμα, κόσμια, είμαι σίγουρη!
Οι Ιόλη και Φαίδρα, ήταν τόσο ευχαριστημένες, χόρεψαν και διασκέδασαν τόσο που, προς στιγμήν, ξέχασαν τις διαφορές τους και τις δολοφονικές τάσεις που είχαν η μία για την άλλη και ήταν πολύ διαχυτικές στους αποχαιρετισμούς και τις ευχαριστίες τους. Μίτση μου, ελπίζω η ανακωχή να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί είναι κρίμα τέτοιες κούκλες να μην είναι αγαπημένες…
Το Πατουσάκι στην αγκαλιά της μαμάς Λουλούς κοιμόταν μακαρίως και η Λουλού με ευχαρίστησε προσωπικά που φρόντισα την μικρή όλο το βράδυ. Χαρά μου ήταν καλέ! Εστειλα φιλιά στην μαμά τους, έδωσα φιλάκι στο Πατουσάκι (και λιγώθηκα! Σαν να τρως σιροπιαστό γλυκό είναι όταν το φιλάς)
Η κομψή Σίλα, κάθισε δίπλα στην Φρέγια για να με αποχαιρετήσει και η Φρέγια μου είπε «ralou, κανόνισε! Έτσι κομψή θέλω να γίνω κι εγώ σαν την Σίλα! Μοιάζουμε που μοιάζουμε στο κεφάλι, να μην μοιάζουμε και στο κορμί; Από αύριο αρχίζω δίαιτα. Πως την λες αυτή που κάνεις και εσύ; Δίαιτα του ανανά; Ε Αυτή θα κάνω και εγώ!»
Η Σίλα χαμογέλασε πονηρά και είπε
«Εντάξει Φρέγια, αλλά κι εσύ που έχεις τέτοιο γουναρικό… Ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας!»
Η Ευα και η Τία, μου φάνηκαν σαν κάπως να αισθάνονταν ένοχες. Ίσως να είναι που έχουν μεγαλώσει με τα Γαλλικά και το πιάνο τους και ντρέπονταν που διασκέδασαν με ένα κάπως πιο ανάρμοστο τρόπο για τις συνήθειες τους; Όχι καλές μου, αρκεί που ευχαριστηθήκατε εσείς! Το να το ρίχνετε για λίγο έξω μια φορά στο τόσο, καθόλου δεν χαλάει το λούστρο σας!
Τελευταία στιγμή πριν μπουν στο πούλμαν, βούτηξα την Τία και την έχωσα σε μια τσέπη. Αστραπιαία σκέφτηκα μήπως έφερνα προ τετελεσμένου τον Νικόλα και την έπαιρνα, αλλά εκείνος με κοίταξε από μακριά και αστραπές έλαμψαν πάνω από το κεφάλι μου !;
Γαμ/το! Με είχε πάρει είδηση, οπότε, φίλησα το Τιάκι και το άφησα να φύγει… Αχ!
Οντέτ, Κίμπα και Τίτι ένα δροσερό ματσάκι από μικρούλες, έπεσαν πάνω μου και με λεπτές φλύαρες φωνούλες, μιλούσαν όλες μαζί για το τι καλό πάρτι που ήταν αυτό και ότι όταν μεγαλώσουν, τέτοια πάρτι θα κάνουνε λέει, να βλέπουνε αγοράκια να βγάζουν τα ρούχα τους όταν αρχίζουν και ζεσταίνονται πολύ.
Ουφ! Μπορεί το θέαμα να το απόλαυσαν αλλά τουλάχιστον δεν πονηρεύτηκαν, διαφορετικά ποιος τις άκουγε τις μαμάδες τους!
Η Νεφέλη με κοίταξε με τις ματάρες της, που ομολογουμένως είναι οι πιο τρυφερές ματάρες του Γατόσπιτου, με ευχαρίστησε και μου είπε ότι πολύ είχε ζηλέψει τα τρία αδέλφια της όταν ήρθαν στο άλλο πάρτι και μετά κοκορεύονταν, αλλά σαν κι αυτό το τέλειο αποκριάτικο δεν έχει πάει ποτέ κανείς τους! Της έδωσα φιλάκια στο λαιμούδι της και σα βεβαιώνω ότι επίσης έχει ενα από τα πιο τρυφερά λαιμούδια του γατόσπιτου!
Τα κοστούμια:
H Αρετούσα ντύθηκε μάγειρας! Με τέτοιο ύφος που έχει εδώ, αλίμονο στα παραμαγειράκια που έχει κάτω από τις προσταγές της!
Οι Λιλιθ και Μελιτα ντύθηκαν «Ακόμα και οι καουμπόισσες μελαγχολούν»! Δεν έχουν πλάκα;!
Η Ιολη και η Φαίδρα ντύθηκαν Ψαράς και Ψάρι!!! Παραδόξως δεν πιαστήκανε μαλλιά κουβάρια στο πάρτι, όπως συνηθίζουν στο σπίτι τους. Και μάλιστα στην διάρκεια του πάρτι άλλαξαν ρούχα μεταξύ τους και πλέον ήταν Ψάρι και Ψαράς! Σημαδιακή η επιλογή τους αλλά τουλάχιστον είχαν το χιούμορ να το κάνουν...
Η Σιλα τι άλλο; Νοικοκυρούλα χαρωπή! Άμα το έχεις το μικρόβιο μέσα σου…
Η Εύα ντύθηκε party animal, προσέξτε που έβαλε και μακιγιάζ για να δείχνει κοκκινισμένη από το πιοτό. Πάντως και το μπουκάλι που κρατάει όπως βλέπετε και στην ετικέτα του και το ποτήρι δίπλα της περιέχουν χυμούς φρούτων!
Η Τια ντύθηκε Κρουέλα ντε Βιλ! Ελα βρε Τιάκι...!
Η Οντέτ ντύθηκε Κινεζούλα! Ισως για να κρυβει με την καπελαδούρα τα ντροπαλά (και ουχί μελαγχολικά και στριτζικα, όπως είχα υποθέσει στην αρχή) ματάκια της.
Η Κίμπα ντύθηκε διαβολάκι, φύλακας στην Κόλαση!!! Ε! με τέτοια φωτό στην διαθεσή της, τι άλλο θα μπορούσε να ντυθεί!!!
Η Τίτι ήρθε ντυμένη με αποκριάτικη στολή από την μαμά της. Ειναι γεγονός ότι οι μαμάδες έχουν την δική τους ατζέντα για τα κοριτσάκια τους και τα δικά τους όνειρα:
Αλλά στο πάρτι άλλαξε και ντύθηκε… τι άλλο; Μπεμπεδάκι δεν είναι; Ε!
H Νεφέλη ντύθηκε χανούμισσα! Πέστε μου! Η αμφίεση που διάλεξε, δεν τονίζει τα υπέροχα μάτια της;! (Σημειώστε ότι αυτός ο φερετζές ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι αμφίεσης που ίχα φτιάξει και πολύ χάρηκα που το διάλεξε το Νεφελάκι!)
Συνεχίζεται………………
Την Αρετούσα a.k.a. Κατσουλίνι, επίσης δεν το είδα όσο θα ήθελα… Μέσα στον χαμό, δεν βρήκα την ευκαιρία. Πάντως νομίζω ότι πρέπει να πέρασε καλά και βρήκε την ευκαιρία μα χορέψει την τελευταία στιγμή και ένα αισθησιακό χορό με τον Γιακουμή, επιδεικνύοντας το φανταστικό δεξί πορτοκαλί ποδαράκι της!
Μας αποχαιρέτησε κι αυτή και μας ευχαρίστησε, την στιγμή που έκρυβε στην τσέπη της το χαρτάκι με το τηλέφωνο του, που της πάσαρε!
Οι Λίλιθ και Μελίτα πήδηξαν μαζί στην αγκαλιά μου και μου έστειλαν φιλάκια αλλά μου είπαν επίσης ότι τελικά δεν αποφάσισαν με την Φρέγια ποια από τις τρεις τους έχει την πιο καλής ποιότητας γούνα (για ημίαιμες γάτες) οπότε είπαν ότι έλπιζαν να ξαναβρεθούν πιο ήσυχα να το λύσουν επιτέλους το θέμα, κόσμια, είμαι σίγουρη!
Οι Ιόλη και Φαίδρα, ήταν τόσο ευχαριστημένες, χόρεψαν και διασκέδασαν τόσο που, προς στιγμήν, ξέχασαν τις διαφορές τους και τις δολοφονικές τάσεις που είχαν η μία για την άλλη και ήταν πολύ διαχυτικές στους αποχαιρετισμούς και τις ευχαριστίες τους. Μίτση μου, ελπίζω η ανακωχή να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί είναι κρίμα τέτοιες κούκλες να μην είναι αγαπημένες…
Το Πατουσάκι στην αγκαλιά της μαμάς Λουλούς κοιμόταν μακαρίως και η Λουλού με ευχαρίστησε προσωπικά που φρόντισα την μικρή όλο το βράδυ. Χαρά μου ήταν καλέ! Εστειλα φιλιά στην μαμά τους, έδωσα φιλάκι στο Πατουσάκι (και λιγώθηκα! Σαν να τρως σιροπιαστό γλυκό είναι όταν το φιλάς)
Η κομψή Σίλα, κάθισε δίπλα στην Φρέγια για να με αποχαιρετήσει και η Φρέγια μου είπε «ralou, κανόνισε! Έτσι κομψή θέλω να γίνω κι εγώ σαν την Σίλα! Μοιάζουμε που μοιάζουμε στο κεφάλι, να μην μοιάζουμε και στο κορμί; Από αύριο αρχίζω δίαιτα. Πως την λες αυτή που κάνεις και εσύ; Δίαιτα του ανανά; Ε Αυτή θα κάνω και εγώ!»
Η Σίλα χαμογέλασε πονηρά και είπε
«Εντάξει Φρέγια, αλλά κι εσύ που έχεις τέτοιο γουναρικό… Ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας!»
Η Ευα και η Τία, μου φάνηκαν σαν κάπως να αισθάνονταν ένοχες. Ίσως να είναι που έχουν μεγαλώσει με τα Γαλλικά και το πιάνο τους και ντρέπονταν που διασκέδασαν με ένα κάπως πιο ανάρμοστο τρόπο για τις συνήθειες τους; Όχι καλές μου, αρκεί που ευχαριστηθήκατε εσείς! Το να το ρίχνετε για λίγο έξω μια φορά στο τόσο, καθόλου δεν χαλάει το λούστρο σας!
Τελευταία στιγμή πριν μπουν στο πούλμαν, βούτηξα την Τία και την έχωσα σε μια τσέπη. Αστραπιαία σκέφτηκα μήπως έφερνα προ τετελεσμένου τον Νικόλα και την έπαιρνα, αλλά εκείνος με κοίταξε από μακριά και αστραπές έλαμψαν πάνω από το κεφάλι μου !;
Γαμ/το! Με είχε πάρει είδηση, οπότε, φίλησα το Τιάκι και το άφησα να φύγει… Αχ!
Οντέτ, Κίμπα και Τίτι ένα δροσερό ματσάκι από μικρούλες, έπεσαν πάνω μου και με λεπτές φλύαρες φωνούλες, μιλούσαν όλες μαζί για το τι καλό πάρτι που ήταν αυτό και ότι όταν μεγαλώσουν, τέτοια πάρτι θα κάνουνε λέει, να βλέπουνε αγοράκια να βγάζουν τα ρούχα τους όταν αρχίζουν και ζεσταίνονται πολύ.
Ουφ! Μπορεί το θέαμα να το απόλαυσαν αλλά τουλάχιστον δεν πονηρεύτηκαν, διαφορετικά ποιος τις άκουγε τις μαμάδες τους!
Η Νεφέλη με κοίταξε με τις ματάρες της, που ομολογουμένως είναι οι πιο τρυφερές ματάρες του Γατόσπιτου, με ευχαρίστησε και μου είπε ότι πολύ είχε ζηλέψει τα τρία αδέλφια της όταν ήρθαν στο άλλο πάρτι και μετά κοκορεύονταν, αλλά σαν κι αυτό το τέλειο αποκριάτικο δεν έχει πάει ποτέ κανείς τους! Της έδωσα φιλάκια στο λαιμούδι της και σα βεβαιώνω ότι επίσης έχει ενα από τα πιο τρυφερά λαιμούδια του γατόσπιτου!
Τα κοστούμια:
H Αρετούσα ντύθηκε μάγειρας! Με τέτοιο ύφος που έχει εδώ, αλίμονο στα παραμαγειράκια που έχει κάτω από τις προσταγές της!
Οι Λιλιθ και Μελιτα ντύθηκαν «Ακόμα και οι καουμπόισσες μελαγχολούν»! Δεν έχουν πλάκα;!
Η Ιολη και η Φαίδρα ντύθηκαν Ψαράς και Ψάρι!!! Παραδόξως δεν πιαστήκανε μαλλιά κουβάρια στο πάρτι, όπως συνηθίζουν στο σπίτι τους. Και μάλιστα στην διάρκεια του πάρτι άλλαξαν ρούχα μεταξύ τους και πλέον ήταν Ψάρι και Ψαράς! Σημαδιακή η επιλογή τους αλλά τουλάχιστον είχαν το χιούμορ να το κάνουν...
Η Σιλα τι άλλο; Νοικοκυρούλα χαρωπή! Άμα το έχεις το μικρόβιο μέσα σου…
Η Εύα ντύθηκε party animal, προσέξτε που έβαλε και μακιγιάζ για να δείχνει κοκκινισμένη από το πιοτό. Πάντως και το μπουκάλι που κρατάει όπως βλέπετε και στην ετικέτα του και το ποτήρι δίπλα της περιέχουν χυμούς φρούτων!
Η Τια ντύθηκε Κρουέλα ντε Βιλ! Ελα βρε Τιάκι...!
Η Οντέτ ντύθηκε Κινεζούλα! Ισως για να κρυβει με την καπελαδούρα τα ντροπαλά (και ουχί μελαγχολικά και στριτζικα, όπως είχα υποθέσει στην αρχή) ματάκια της.
Η Κίμπα ντύθηκε διαβολάκι, φύλακας στην Κόλαση!!! Ε! με τέτοια φωτό στην διαθεσή της, τι άλλο θα μπορούσε να ντυθεί!!!
Η Τίτι ήρθε ντυμένη με αποκριάτικη στολή από την μαμά της. Ειναι γεγονός ότι οι μαμάδες έχουν την δική τους ατζέντα για τα κοριτσάκια τους και τα δικά τους όνειρα:
Αλλά στο πάρτι άλλαξε και ντύθηκε… τι άλλο; Μπεμπεδάκι δεν είναι; Ε!
H Νεφέλη ντύθηκε χανούμισσα! Πέστε μου! Η αμφίεση που διάλεξε, δεν τονίζει τα υπέροχα μάτια της;! (Σημειώστε ότι αυτός ο φερετζές ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι αμφίεσης που ίχα φτιάξει και πολύ χάρηκα που το διάλεξε το Νεφελάκι!)
Συνεχίζεται………………
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ralou στις Παρ Φεβ 19, 2010 9:59 am, 1 φορά
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Η Σονάτα, Μαρίνα, είχε φορέσει και ενα πλισσεδοτό κολάρο μαζί με την περούκα, αλλά έτσι που ήταν μόνο με την γούνα της από κάτω, μου φάνηκε πολύ κινκυ η εμφάνιση και της είπα να το βγάλει.marmanga έγραψε:Αχ, Ραλού μου! Η Σονάτα δεν την αποχωρίζεται την περούκα της Μαρκησίας, κι έχει γεμίσει άσπρες τρίχες το σύμπαν, λέει η μάνα μου.
Και το έβγαλε μεν, αλλά μετά το πήρε μαζί της, οπότε μάλλον θα το έχει καταχωνιασει πουθενά, γιατί πολύ της άρεσε.
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ωχ, ωχ, ωχ!
Λες να το βάλει για να τρομάξει τον κοκκινόγατο;
Χμ, δεν είναι κακή ιδέα!
Χμ, δεν είναι κακή ιδέα!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Μερικά είναι άπαιχτα και όλα πολύ ωραία!!!!!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
ralou γαταμυθού
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Θενκς Χαρά!Marcos έγραψε:
Μερικά είναι άπαιχτα και όλα πολύ ωραία!!!!!
Μαρίνα, δεν φοβάμαι να μην τρομάξει τον κοκκινόγατο...marmanga έγραψε:Ωχ, ωχ, ωχ!
Χμ, δεν είναι κακή ιδέα!
Τίποτα κίνκυ καταστάσεις φοβάμαι :
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ralou στις Παρ Φεβ 19, 2010 12:18 pm, 1 φορά
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Περίμενε εσύ γατομαμα επιμελούς μικρής γάτας...SuperCatz έγραψε: ralou γαταμυθού
Περίμενε και θα δεις!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
τελειες πωπω η ευα ειναι ολα τα λεφτα
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Επίλογος #6/9
Το πούλμαν ετοιμαζόταν να φύγει, μέτρησα κεφάλια, τόσες μέσα στο όχημα, τόσες θα μείνουν, τόσες έφυγαν πιο πριν…
Παναγιά μου…! Μου λείπει μία!
Τρέχω στο σαλόνι και ανακαλύπτω την Φρέγια να έχει πιάσει την κουβέντα με την Ντίνο που είναι ακόμα αραχτή στο πάνω μέρος της πόρτας!!! Μα είναι δυνατόν! Εκεί πάνω την έβγαλε όλη την νύχτα;!
Προσπαθώ να την κατεβάσω, αλλά εκείνη με μια απλούστατη κίνηση, κάνει ένα αεροπλανικό και προσγειώνεται ασφαλής στα πόδια μου! Μόνο που δεν χειροκρότησα όπως κάνουν στους πιλότους όταν πετυχαίνουν μια ομαλή και άνετη προσγείωση.
«Καλέ κα ralou! Πως κάνετε έτσι; Εύκολο είναι σιγά μην θέλω βοήθεια να κατέβω. Μην ανησυχείτε, πέρασα τέλεια και μου άρεσε πολύ το σπίτι σας, τόσο καλά που το έβλεπα από εκεί πάνω. Αν φροντίσετε και αυτό το θεματάκι με την καθαριότητα… διότι δεν ξέρετε πόσα φαίνονται από εκεί πάνω, π.χ. τα πιο ψηλά ράφια της βιβλιοθήκης σας. Αλλά ήμουν ο.κ. βοήθησε και η Σιλα που είναι μανούλα σε κάτι τέτοια και όλα καλά! Και του χρόνου να μας καλέσετε ξανά να διασκεδάσουμε!»
Το limo-bus φεύγει, το σπίτι βουβαίνεται σχεδόν μετά από τόσα ξεφωνητά και σαματά.
Τον Τσίλι τον έστειλα σπίτι του με ξεχωριστό όχημα, μόνο του. Που να τον αφήσω να φύγει με όλα τα κορίτσια; Κομματάκια θα τον έκαναν οι λυσσάρες και θα τα μοιράζονταν μεταξύ τους για σουβενίρ!
Τον φίλησα και του είπα να προσέχει.
Μου απάντησε:
«κα ralou να με ξανακαλέσετε στο πάρτι των κοριτσιών! Μπορεί η Φρέγια να μην με θέλει αλλά ήταν κάτι άλλα γκομενάκια εδώ χτες, που ήταν μπουκιά και συχώριο!»
Ειρήνηηηηη!
Στον στέλνω και κάνε ότι νομίζεις…
Δεν το περίμενα αυτό από το καμάρι σου…
Μπαίνω μέσα και βουτάω τον Μάρκελοαπό τον γιακά.
Εσένα Μάρκελε δεν σου λέω τίποτα! Να πας να τα ακούσεις από την μάνα σου, που θα έχει ξυπνήσει και θα σε ψάχνει. Άντε! Τα κατάφερες και την έκανες πάλι και αν σε είχε τιμωρήσει τα Χριστούγεννα γύρευε τι θα σου κάνει τώρα!
Λοιπόν! Πάρε την γουρούνα και σπίτι σου γρήγορα.
Και μην πάρεις τηλέφωνο την Φρέγια, γιατί της το έχω πάρει ήδη! Μόνο με σύννεφα καπνού θα επικοινωνείτε από εδώ και πέρα! Να το ξέρεις!
Ο Μάρκελος με κοίταξε πονηρά και λιγάκι συνωμοτικά, όπως θα κοιτούσε ένας νεαρός που βλέπει μια μεσήλικη γυναίκα σε υστερία να του φωνάζει αλλά που ο ίδιος γνωρίζει ότι την έχει του χεριού του γιατί, ότι και να λέει… τον αγαπάει!
Τα κοστούμια:
Η Ντίνο, τι άλλο θα ντυνόταν από πιλότος; Εκεί ψηλά που της αρέσει να ανεβαίνει συνέχεια τα κέρδισε τα φτερά της!
Ο Τσίλι… Ο Τσίλι με τα δερμάτινα και τους κοιλιακούς περήφανα εκτεθειμένους, μετά την γυμναστική που του έκανε η μαμά του!
Ο Μάρκελος με την σιδερένια μπάλα που την αντικατέστησε με…τόπι!
Πάνω στην ώρα εμφανίστηκαν και τα αγόρια της οικογένειας της Λουλούς και της Πατούσας οδηγώντας το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο.
Χμ… Νομίζω ότι η μαμά τους το κέρδισε κι αυτό στο ΚοπηΤηΠίτα … που να θυμάμαι πια με τόσα δώρα που κέρδισε! Αλλά έτσι είναι! Η Τύχη βοηθάει τους τολμηρούς!
Ήρθαν λοιπόν να παραλάβουν τις γυναίκες της οικογένειας και με την ευκαιρία να κάνουν μια πρωινή βόλτα στην γειτονιά μας.
Ο πατέρας Τεζόρο βοήθησε την Λουλού να μπει στο αυτοκίνητο κρατώντας αβρά το κομψό ποδαράκι της, ενώ ο θείος Snow πήρε στην αγκαλιά του το κοιμισμένο ακόμα Πατουσάκι και το πήγε στο αυτοκίνητο, πριν κάτσει στο τιμόνι.
«Παναγία μου! Τι τέλεια, μονιασμένη αλλά και πανέμορφη οικογένεια είναι αυτή», σκεφτόμουν όσο με αποχαιρετούσαν και με ευχαριστούσαν για το πάρτι.
«Ζωή να ʽχετε κουκλιά μου», ευχήθηκα με την παλιά ξεχασμένη ευχή που έλεγε και η μαμά μου.
To Πατουσάκι αποφοίτησε και δείχνει πολύ περήφανο με το Diploma του!
Η μαμά Λουλού, φόρεσε γυαλιά και ένα κομψό φουλάρι Ηermes και ήταν η τέλεια Jakie O!
Συνεχίζεται..............
Το πούλμαν ετοιμαζόταν να φύγει, μέτρησα κεφάλια, τόσες μέσα στο όχημα, τόσες θα μείνουν, τόσες έφυγαν πιο πριν…
Παναγιά μου…! Μου λείπει μία!
Τρέχω στο σαλόνι και ανακαλύπτω την Φρέγια να έχει πιάσει την κουβέντα με την Ντίνο που είναι ακόμα αραχτή στο πάνω μέρος της πόρτας!!! Μα είναι δυνατόν! Εκεί πάνω την έβγαλε όλη την νύχτα;!
Προσπαθώ να την κατεβάσω, αλλά εκείνη με μια απλούστατη κίνηση, κάνει ένα αεροπλανικό και προσγειώνεται ασφαλής στα πόδια μου! Μόνο που δεν χειροκρότησα όπως κάνουν στους πιλότους όταν πετυχαίνουν μια ομαλή και άνετη προσγείωση.
«Καλέ κα ralou! Πως κάνετε έτσι; Εύκολο είναι σιγά μην θέλω βοήθεια να κατέβω. Μην ανησυχείτε, πέρασα τέλεια και μου άρεσε πολύ το σπίτι σας, τόσο καλά που το έβλεπα από εκεί πάνω. Αν φροντίσετε και αυτό το θεματάκι με την καθαριότητα… διότι δεν ξέρετε πόσα φαίνονται από εκεί πάνω, π.χ. τα πιο ψηλά ράφια της βιβλιοθήκης σας. Αλλά ήμουν ο.κ. βοήθησε και η Σιλα που είναι μανούλα σε κάτι τέτοια και όλα καλά! Και του χρόνου να μας καλέσετε ξανά να διασκεδάσουμε!»
Το limo-bus φεύγει, το σπίτι βουβαίνεται σχεδόν μετά από τόσα ξεφωνητά και σαματά.
Τον Τσίλι τον έστειλα σπίτι του με ξεχωριστό όχημα, μόνο του. Που να τον αφήσω να φύγει με όλα τα κορίτσια; Κομματάκια θα τον έκαναν οι λυσσάρες και θα τα μοιράζονταν μεταξύ τους για σουβενίρ!
Τον φίλησα και του είπα να προσέχει.
Μου απάντησε:
«κα ralou να με ξανακαλέσετε στο πάρτι των κοριτσιών! Μπορεί η Φρέγια να μην με θέλει αλλά ήταν κάτι άλλα γκομενάκια εδώ χτες, που ήταν μπουκιά και συχώριο!»
Ειρήνηηηηη!
Στον στέλνω και κάνε ότι νομίζεις…
Δεν το περίμενα αυτό από το καμάρι σου…
Μπαίνω μέσα και βουτάω τον Μάρκελοαπό τον γιακά.
Εσένα Μάρκελε δεν σου λέω τίποτα! Να πας να τα ακούσεις από την μάνα σου, που θα έχει ξυπνήσει και θα σε ψάχνει. Άντε! Τα κατάφερες και την έκανες πάλι και αν σε είχε τιμωρήσει τα Χριστούγεννα γύρευε τι θα σου κάνει τώρα!
Λοιπόν! Πάρε την γουρούνα και σπίτι σου γρήγορα.
Και μην πάρεις τηλέφωνο την Φρέγια, γιατί της το έχω πάρει ήδη! Μόνο με σύννεφα καπνού θα επικοινωνείτε από εδώ και πέρα! Να το ξέρεις!
Ο Μάρκελος με κοίταξε πονηρά και λιγάκι συνωμοτικά, όπως θα κοιτούσε ένας νεαρός που βλέπει μια μεσήλικη γυναίκα σε υστερία να του φωνάζει αλλά που ο ίδιος γνωρίζει ότι την έχει του χεριού του γιατί, ότι και να λέει… τον αγαπάει!
Τα κοστούμια:
Η Ντίνο, τι άλλο θα ντυνόταν από πιλότος; Εκεί ψηλά που της αρέσει να ανεβαίνει συνέχεια τα κέρδισε τα φτερά της!
Ο Τσίλι… Ο Τσίλι με τα δερμάτινα και τους κοιλιακούς περήφανα εκτεθειμένους, μετά την γυμναστική που του έκανε η μαμά του!
Ο Μάρκελος με την σιδερένια μπάλα που την αντικατέστησε με…τόπι!
Πάνω στην ώρα εμφανίστηκαν και τα αγόρια της οικογένειας της Λουλούς και της Πατούσας οδηγώντας το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο.
Χμ… Νομίζω ότι η μαμά τους το κέρδισε κι αυτό στο ΚοπηΤηΠίτα … που να θυμάμαι πια με τόσα δώρα που κέρδισε! Αλλά έτσι είναι! Η Τύχη βοηθάει τους τολμηρούς!
Ήρθαν λοιπόν να παραλάβουν τις γυναίκες της οικογένειας και με την ευκαιρία να κάνουν μια πρωινή βόλτα στην γειτονιά μας.
Ο πατέρας Τεζόρο βοήθησε την Λουλού να μπει στο αυτοκίνητο κρατώντας αβρά το κομψό ποδαράκι της, ενώ ο θείος Snow πήρε στην αγκαλιά του το κοιμισμένο ακόμα Πατουσάκι και το πήγε στο αυτοκίνητο, πριν κάτσει στο τιμόνι.
«Παναγία μου! Τι τέλεια, μονιασμένη αλλά και πανέμορφη οικογένεια είναι αυτή», σκεφτόμουν όσο με αποχαιρετούσαν και με ευχαριστούσαν για το πάρτι.
«Ζωή να ʽχετε κουκλιά μου», ευχήθηκα με την παλιά ξεχασμένη ευχή που έλεγε και η μαμά μου.
To Πατουσάκι αποφοίτησε και δείχνει πολύ περήφανο με το Diploma του!
Η μαμά Λουλού, φόρεσε γυαλιά και ένα κομψό φουλάρι Ηermes και ήταν η τέλεια Jakie O!
Συνεχίζεται..............
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ε! μα! Με τέτοια φωτό που της είχες βάλει...!ladycat έγραψε:τελειες πωπω η ευα ειναι ολα τα λεφτα
Πρόκληση ήταν!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Έχω πέσει κάτω από γραφείο
-
Mood :
Τι έπαθες καλέ;SuperCatz έγραψε:
Τωρα που αποφοίτησε το Πατουσάκι... τέρμα τα έξοδα!
Θα ησυχάσεις!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Με κοιτάνε καλά καλά
Θα σκέφτονται.. πάει, το' χασε η καημένη η κοπέλα..
Θα σκέφτονται.. πάει, το' χασε η καημένη η κοπέλα..
-
Mood :
Γελάω μόνη μου, ακούω φωνές, I see dead people και άλλα τέτοια!
Ειλικρινά όμως, προσκυνάω!
Τα πατομπούκαλα της Λουλού.. τί γέλιο!! αφού και τώρα που γράφω και φέρνω στο μυαλό μου τη φωτό της γελάω!!
Ειλικρινά όμως, προσκυνάω!
Τα πατομπούκαλα της Λουλού.. τί γέλιο!! αφού και τώρα που γράφω και φέρνω στο μυαλό μου τη φωτό της γελάω!!
-
Mood :
Το έπαθα κι εγω μόλις είδα τις φωτό τελειωμένες και με έπιασαν τα γέλια!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Καλέ δεν είναι πατομπούκαλα!!!!!
Τρελλά κομψή είναι!!!! Κιουρία!!!
Τρελλά κομψή είναι!!!! Κιουρία!!!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Jacky O με τα ούλα της!
Και πήρε και το φουλάρι από την προσωπική μου συλλογή!
Και πήρε και το φουλάρι από την προσωπική μου συλλογή!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Σελίδα 9 από 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Please! Bοηθείστε για την μουσική επένδυση του πάρτι της Φρεγιας
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Δηλώσεις συμμετοχής
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
» Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της Φρέγιας. Προσοχή! Μόνο για Γάτους!
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Δηλώσεις συμμετοχής
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
» Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της Φρέγιας. Προσοχή! Μόνο για Γάτους!
Σελίδα 9 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios