Το τριποδάκι με το μισό πατουσάκι!
+29
Kikiriki
Silmaril
sardela
~Zouzou~
melitta
marfot75
manto
rotonda
niou
Souggy
Pepita
Maro
gatoras
MHTSI
marmanga
Tiger Lilly
marestros
tsili
Chouzouris
jovanita
catniki
Βίκτωρ
M81
flokatoula
Λιαννα
Anatoli
markello
SuperCatz
nosyparker
33 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 5
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Το τριποδάκι με το μισό πατουσάκι!
Η γατούλα της φωτογραφίας βρέθηκε από κάποιον φοιτητή το Σάββατο, με μασημένα και τα 2 της πίσω πόδια, μάλλον από σκύλο. Το ένα έχει φαγωθεί τελείως μέχρι πάνω, στο άλλο λείπει το πατουσάκι και θα γίνει προσπάθεια να σωθεί τουλάχιστον αυτό το ποδαράκι. Το τραύμα πρέπει να είναι κάποιων ημερών και η γατούλα τριγυρνούσε έτσι, μέχρι που τη βρήκε ο νεαρός. Αυτή τη στιγμή την έχει η Γατο-ομάδα Θεσσαλονίκης, παίρνει αντιβίωση και θα εγχειριστεί σύντομα. Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει οικονομικά για την εγχείριση, μπορεί να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό ενίσχυσης γατο-ομάδας για εγχειρήσεις άπορων γατιών ή γατιών χωρίς χορηγό ή ανάδοχο γονιό.
EΘνική Τράπεζα 256/949553-34
Για περισσότερες πληροφορίες: thessalonikicagroup@hotmail.com
EΘνική Τράπεζα 256/949553-34
Για περισσότερες πληροφορίες: thessalonikicagroup@hotmail.com
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Απ: Το τριποδάκι με το μισό πατουσάκι!
Άντε μωρέ η ψυχούλα...
Μακάρι να τα καταφέρει, να σωθεί το ποδαράκι της και να πάνε όλα καλά..
Thanx Nosy.
Μακάρι να τα καταφέρει, να σωθεί το ποδαράκι της και να πάνε όλα καλά..
Thanx Nosy.
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Πολυ κριμα... ευχομαι να τα καταφερει..
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Κριμα...ελπιζω να γινει οτι ειναι καλυτερα δυνατο.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
καρδουλα μου....ευχομαι το καλυτερο για το ζουζουνακι...
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Αχ τι έχω πάθει.. Με το που βλέπω τέτοια κλαίω σαν παιδί.. Είναι μωρό μωρέ το καημένο, πόσο φρικτές στιγμές έζησε.. Καρδούλα μου, καλή τύχη να έχεις έστω και τώρα...
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
flokatoula έγραψε:Αχ τι έχω πάθει.. Με το που βλέπω τέτοια κλαίω σαν παιδί.. Είναι μωρό μωρέ το καημένο, πόσο φρικτές στιγμές έζησε.. Καρδούλα μου, καλή τύχη να έχεις έστω και τώρα...
Κι εγώ τα ίδια. 'Αστα... χθες βράδυ με το που το είδα πλάνταξα στο κλάμα. Στο facebook που το διάβασα είχε και φωτό με τα φαγωμένα ποδαράκια μες στα αίματα, αλλά δεν θέλησα να τις βάλω εδώ. Ο άντρας μου επειδή βλέπει πόσο στεναχωριέμαι, δεν θέλει να πάρουμε ποτέ ξανά μικρό ή άρρωστο γατάκι στο σπίτι, γιατί αν δεν τα καταφέρουν, μετά κλαίω για μέρες.
-
Mood :
Μικρουλάκι!
Μπορούμε να στείλουμε ένα ποσό από τα χρήματα του ταμείου του Γατόσπιτου, αν το συμφωνήσουμε; Ή λέω βλακείες;
Μπορούμε να στείλουμε ένα ποσό από τα χρήματα του ταμείου του Γατόσπιτου, αν το συμφωνήσουμε; Ή λέω βλακείες;
M81- Catarazzi
-
Αριθμός γατουνίων : Την Σουλτανίτσα, τον Γαργαρούλη και την Essie!
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
Βίκτωρ- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Κατω Πατησια
Αριθμός γατουνίων : 3.5 γατες και 1 γατο
Motto : αγαπαει τις γατες οποιος αλλαζει την αμμο τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/09/2008
Mood :
κριμα είναι το καιμένο!!!!! αποτοσο μικρό να υποφέρει
μακαρι να τα καταφερει
μακαρι να τα καταφερει
catniki- Mature Cat
-
Τόπος : Κύπρο-Λευκωσία
Αριθμός γατουνίων : 1 γατόσπιτο-Ρίτα-,3 αυλόγατα-Ασπρούλα, Bob και Ζίζη- και πολλά στο χωριό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τη Μάγια
Motto : Όποιος εν αντρέπεται ο κόσμος ε δικός του!
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/03/2010
Mood :
οχι ρε παιδια! ελεος! το καημενο μωρε! απο μικρο στα βασανα! ελπιζω να ειναι καλα!
M81 έγραψε:Μικρουλάκι!
Δεν έχω αντίρρηση παιδιά!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Θέλετε να ρωτήσω σε τι φάση βρίσκεται το γατί; Γιατί αν έχει ήδη εγχειριστεί κι έχουν βρεθεί χρήματα ίσως να μη χρειάζεται να δώσουμε.
-
Mood :
Ο γιατρός καθάρισε τα τραύματα και τα εχει με γάζες. Για την ώρα παίρνει αντιβίωση και θα εγχειριστεί σύντομα. Και ναι, χρειάζονται χρήματα.
-
Mood :
Aγαπούλα μου, είναι τόσο όμορφη!!!!
Ελπίζω να γίνει το καλύτερο δυνατό και από δω και πέρα να βρει μία ζεστή ζεστή αγκαλιά
Ελπίζω να γίνει το καλύτερο δυνατό και από δω και πέρα να βρει μία ζεστή ζεστή αγκαλιά
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
ειμαι συμφωνη και νομιζω πως πρεπει να συμβαλουμε αφου υπαρχουν χρηματα στο ταμειο!
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Συμφωνώ..
Μακάρι να πάει καλά η ψυχούλα..!
Μακάρι να πάει καλά η ψυχούλα..!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Φυσικα και να βοηθησουμε το γατακι. Αυτο δεν το συζητω.
Θα πω, ομως τις σκεψεις μου.
Θεωρω πως η Γατο-ομαδα εχει ενα αρκετα μεγαλο δικτυο ανθρωπων που γνωριζει και που ο καθενας θα μπορουσε να προσφερει ιδιωτικα. Αυτο δεν σημαινει πως ολοι εχουν ανταποκριθει θετικα. Πράγματι, μπορει να μην εχει μαζευτει το απαιτουμενο χρηματικο ποσο.
Στην περιπτωση αν θυμαστε της Γαλατειας, υπηρξε διερευνηση (απο την πλευρα μας.δηλ απο την SuperCatz) και ενημερωση απο το Καζ που ειχε επιληφθει το θεμα της θεραπειας της
https://www.gatospito.com/forum-f7/topic-t4637-25.htm.
Θεωρω αυτην την διαδικασια και τον τροπο που εγινε πολυ αξιοπρεπή και διαφανή.
Σε άλλη περιπτωση, για το καταφυγιο της Αδεσποτης κούκλας,
https://www.gatospito.com/forum-f9/topic-t4280.htm
εαν ηθελε καποιος ιδιωτικα θα μπορουσε να προσφέρει. Και οντως, βρεθηκε ένα μέλος μας να προσφερει ενα αξιοσεβαστο ποσο και μετα απο δικη μου ερευνα για το πόσο στεκει ολο αυτο το εγχειρημα αλλα και η αξιοπιστια των οργανωτών και ο συζυγος μου προσφερε τις υπηρεσιες του αλλα και εγώ και ο συμφορουμιτης προσφεραμε χρηματα και υλικα αγαθα. (Πιθανως να προσφεραν και άλλα μελη, δεν το γνωριζω). Δεν ζητησαμε χρηματα απο το Γατοσπιτο γιατι αμεσως βρεθηκαν παρα πολλοι εθελοντες και οι προμηθεις του καταφυγιου καλυφθηκαν για αρκετου μηνες. Εαν, η κατασταση ηταν απελπιστικη σιγουρα, προσωπικα , θα ζητουσα τη συμβολη του Γατοσπιτου.(κατι που δεν αποκλειω πως μπορει να συμβει στο μελλον
Προς Θεού δε θελω να θιξω με αυτα που λέω την Μ81 που προτεινε να δοθει ενα ποσο απο το Γατοσπιτο.
Ισως, να μιλαει η καχυποψία μου, γιατι πολλα εχουν δει τα ματια μας.
Μ΄αυτα που γραφω δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να συμπερανει καποιος πως δεν θελω να συνεισφερει το Γατοσπιτο, δεν τα γραφω για αυτο το λογο αλλα γιατι πιστευω πως η διαδικασια πρεπει να ειναι απολυτως ξεκαθαρη.
Θα πω, ομως τις σκεψεις μου.
Θεωρω πως η Γατο-ομαδα εχει ενα αρκετα μεγαλο δικτυο ανθρωπων που γνωριζει και που ο καθενας θα μπορουσε να προσφερει ιδιωτικα. Αυτο δεν σημαινει πως ολοι εχουν ανταποκριθει θετικα. Πράγματι, μπορει να μην εχει μαζευτει το απαιτουμενο χρηματικο ποσο.
Στην περιπτωση αν θυμαστε της Γαλατειας, υπηρξε διερευνηση (απο την πλευρα μας.δηλ απο την SuperCatz) και ενημερωση απο το Καζ που ειχε επιληφθει το θεμα της θεραπειας της
https://www.gatospito.com/forum-f7/topic-t4637-25.htm.
Θεωρω αυτην την διαδικασια και τον τροπο που εγινε πολυ αξιοπρεπή και διαφανή.
Σε άλλη περιπτωση, για το καταφυγιο της Αδεσποτης κούκλας,
https://www.gatospito.com/forum-f9/topic-t4280.htm
εαν ηθελε καποιος ιδιωτικα θα μπορουσε να προσφέρει. Και οντως, βρεθηκε ένα μέλος μας να προσφερει ενα αξιοσεβαστο ποσο και μετα απο δικη μου ερευνα για το πόσο στεκει ολο αυτο το εγχειρημα αλλα και η αξιοπιστια των οργανωτών και ο συζυγος μου προσφερε τις υπηρεσιες του αλλα και εγώ και ο συμφορουμιτης προσφεραμε χρηματα και υλικα αγαθα. (Πιθανως να προσφεραν και άλλα μελη, δεν το γνωριζω). Δεν ζητησαμε χρηματα απο το Γατοσπιτο γιατι αμεσως βρεθηκαν παρα πολλοι εθελοντες και οι προμηθεις του καταφυγιου καλυφθηκαν για αρκετου μηνες. Εαν, η κατασταση ηταν απελπιστικη σιγουρα, προσωπικα , θα ζητουσα τη συμβολη του Γατοσπιτου.(κατι που δεν αποκλειω πως μπορει να συμβει στο μελλον
Προς Θεού δε θελω να θιξω με αυτα που λέω την Μ81 που προτεινε να δοθει ενα ποσο απο το Γατοσπιτο.
Ισως, να μιλαει η καχυποψία μου, γιατι πολλα εχουν δει τα ματια μας.
Μ΄αυτα που γραφω δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να συμπερανει καποιος πως δεν θελω να συνεισφερει το Γατοσπιτο, δεν τα γραφω για αυτο το λογο αλλα γιατι πιστευω πως η διαδικασια πρεπει να ειναι απολυτως ξεκαθαρη.
-
Mood :
Ας μας πει καποιος που ξερει τι ειναι αυτη η γατοομαδα Θεσσαλονικης.εγω εχω την εντυπωση οτι ειναι ενα δικτυο εθελοντων που συνεργαζεται με γιατρους, δινουν γατια με χαρτια υιοθεσιας, κανουν στειρωσεις κλπ.Ειναι ετσι?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Τετα μου, ειλικρινα δεν εχω ιδεα για αυτο που ρωτας. Μπορει η Γατοομαδα απλως να διαχειριζεται την ολη κατασταση του γατιου, οπως το Καζ στην περιπτωση της Γαλατειας.
Εγω, απλώς ηθελα κανω αυτη την διευκρινηση.
Εγω, απλώς ηθελα κανω αυτη την διευκρινηση.
-
Mood :
Δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει, ούτε έχω κάποια σχέση με τη γατο-ομάδα. Δεν ξέρω πως λειτουργεί και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Απλά είδα το γατί και το λυπήθηκα. Διάβασα ότι υπάρχουν χορηγοί, αλλά υπάρχουν επίσης και πολλά γατάκια με προβλήματα και θέλησα να βοηθήσω το συγκεκριμένο γατί επειδή υποφέρει. Εβαλα το θέμα να το δείτε κι εσείς, με την ίδια λογική. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα, ας μπει στο site της γατο-ομάδας και ας το ψάξει μόνος του.
http://www.thessalonikicatgroup.org/
http://www.thessalonikicatgroup.org/
-
Mood :
βρε μαυ προφανως θα γινει καποια διερευνηση! ποιος δινει λεφτα ετσι στις μερες μας? οχι οτι αλλες μερες εδινε κανενας!!!!
-
Mood :
Ωραια,τοτε.marestros έγραψε:βρε μαυ προφανως θα γινει καποια διερευνηση! ποιος δινει λεφτα ετσι στις μερες μας? οχι οτι αλλες μερες εδινε κανενας!!!!
Πειραζει που το ανεφερα?
-
Mood :
Αυτό που καταλαβαίνω από την αγγελία είναι ότι δεν υπάρχει ένας λογαριασμός για το συγκεκριμένο γατάκι, αλλά ένας λογαριασμός που εξυπηρετεί συνολικά τις ανάγκες των γατιών που αναλαμβάνει η Γατο-ομάδα.
Από όσο μπορώ να ξέρω το πώς λειτουργεί, γιατί έχει τύχει να φιλοξενήσω γατα τους, κανονικά αυτός που θα βρει το ζώο και θα ζητήσει τη βοήθειά τους, αναλαμβάνει και τα έξοδά του σε άμμο, τροφή κλπ, μιλώντας τουλάχιστον για τις περιπτώσεις φιλοξενίας-υιοθεσιών. Αντίστοιχα, όταν εθελοντής τους αναλαμβάνει ζωάκι, υποτίθεται ότι η ομάδα τον καλύπτει για ό,τι ανάγκες έχει το ζώο. Δεν εφαρμόζονται βέβαια απόλυτα αυτά, γιατί όσοι δίνουν ζωάκια για υιοθεσία δεν αναλαμβάνουν πάντα και τα έξοδά τους, οπότε στην πράξη καλύπτονται από τους εθελοντές.
Προσωπικά δεν έχω αντίρρηση να δοθούν χρήματα για τη γατούλα, για την συγκεκριμένη όμως και όχι γενικά ως συνεισφορά στη Γατο-ομάδα.
Από όσο μπορώ να ξέρω το πώς λειτουργεί, γιατί έχει τύχει να φιλοξενήσω γατα τους, κανονικά αυτός που θα βρει το ζώο και θα ζητήσει τη βοήθειά τους, αναλαμβάνει και τα έξοδά του σε άμμο, τροφή κλπ, μιλώντας τουλάχιστον για τις περιπτώσεις φιλοξενίας-υιοθεσιών. Αντίστοιχα, όταν εθελοντής τους αναλαμβάνει ζωάκι, υποτίθεται ότι η ομάδα τον καλύπτει για ό,τι ανάγκες έχει το ζώο. Δεν εφαρμόζονται βέβαια απόλυτα αυτά, γιατί όσοι δίνουν ζωάκια για υιοθεσία δεν αναλαμβάνουν πάντα και τα έξοδά τους, οπότε στην πράξη καλύπτονται από τους εθελοντές.
Προσωπικά δεν έχω αντίρρηση να δοθούν χρήματα για τη γατούλα, για την συγκεκριμένη όμως και όχι γενικά ως συνεισφορά στη Γατο-ομάδα.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Απ' ότι διάβασα στο site της γατο-ομάδας, όταν καταθέτεις χρήματα στο λογαριασμό τους, μπορείς να ζητήσεις να πάνε σε κάποιο συγκεκριμένο γατάκι και να ενημερώνεσαι για την εξέλιξή του στο μέλλον.
Κάνω copy-paste:
"Για εγχειρήσεις άπορων γατιών ή γατιών χωρίς χορηγό η ανάδοχο γονιό. Θα σας πούμε ακριβώς ποιο γατάκι βοηθήσατε και θέλουμε πολύ να το παρακολουθειτε. Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε και πρακτική δωρεά κατευθείαν στους γιατρούς μας "
Edit: Νομίζω πως δεν θα τα συζητούσαμε όλα αυτά, αν είχα ποστάρει τις φωτογραφίες με τα διαλυμένα πόδια της γατούλας. Είναι ένα μωρό που έζησε πολύ πόνο και παρόλ' αυτά παλεύει να συνεχίσει. Ραγίζει η καρδιά μου και μόνο που το σκέφτομαι.
Κάνω copy-paste:
"Για εγχειρήσεις άπορων γατιών ή γατιών χωρίς χορηγό η ανάδοχο γονιό. Θα σας πούμε ακριβώς ποιο γατάκι βοηθήσατε και θέλουμε πολύ να το παρακολουθειτε. Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε και πρακτική δωρεά κατευθείαν στους γιατρούς μας "
Edit: Νομίζω πως δεν θα τα συζητούσαμε όλα αυτά, αν είχα ποστάρει τις φωτογραφίες με τα διαλυμένα πόδια της γατούλας. Είναι ένα μωρό που έζησε πολύ πόνο και παρόλ' αυτά παλεύει να συνεχίσει. Ραγίζει η καρδιά μου και μόνο που το σκέφτομαι.
-
Mood :
markello έγραψε:Ωραια,τοτε.marestros έγραψε:βρε μαυ προφανως θα γινει καποια διερευνηση! ποιος δινει λεφτα ετσι στις μερες μας? οχι οτι αλλες μερες εδινε κανενας!!!!
Πειραζει που το ανεφερα?
οχι ρε τι να πειραζει, απλα το σχολιασα γιατι ετσι οπως το σχολιασα ηταν λιγο αερα πατερα
-
Mood :
Νόζυ η δική μου μικρή ένσταση είναι ότι δεν μιλάμε για ενίσχυση ενός ανθρώπου που βρήκε ένα ζώο σε αυτήν την κατάσταση και δεν μπορεί να το παλέψει, αλλά μιας ομάδας που έχει κάποιους πόρους να το καλύψει, υποθέτω τουλάχιστον, οπότε δεν βοηθάς "συγκεκριμένο γατί", απλά αν το κάνεις τους βοηθάς να εξοικονομήσουν χρήματα και για άλλα.
Γι' αυτό τίθεται θέμα κατά πόσον πράγματι χρειάζονται αυτά τα χρήματα άμεσα ή είναι απλά μια μορφή συνεισφοράς.
Γι' αυτό τίθεται θέμα κατά πόσον πράγματι χρειάζονται αυτά τα χρήματα άμεσα ή είναι απλά μια μορφή συνεισφοράς.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Δεν αντιλέγω, και δεν μπορώ ούτε και θέλω να πιέσω κανέναν. Εγώ με την πρώτη ευκαιρία, θα πεταχτώ μέχρι την Εθνική και θα δώσω ό,τι μπορώ, κι ας είναι και ψίχουλα, γιατί έτσι θα αισθανθώ καλύτερα κι ας πάνε τα λεφτά και σε άλλα γατάκια. Το συγκεκριμένο γατί γυρνά στη σκέψη μου και δε μ' αφήνει να ησυχάσω.
-
Mood :
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το βρίσκω κακό να πηγαίνουν χρήματα και σε άλλα γατάκια. Απλά στην περίπτωση αυτή δε βλέπω το λόγο, γιατί και το ταμείο του Γατόσπιτου για τέτοιες ανάγκες υπάρχει, εκτός αν συμφωνούμε να βοηθάμε γενικώς σωματεία.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Οχι, δεν θελω να δω τα ποδαρακια του, Νοζυ, σε πιστευω.
Βεβαιως και να δοθουν χρηματα για μια ψυχη που υποφερει.
Απλως, διευκρινησα πως αν ξερουμε οτι τα λεφτα πανε στο σκοπο τους, ολοι θα ημαστε πιο ησυχοι. Αυτο μπορει να γινει τις επομενες μερες, δεν αποκλειεται και τωρα που υπαρχει το λινκ, ο καθεις μπορει να μπει και να δει..
Αυτα...
Βεβαιως και να δοθουν χρηματα για μια ψυχη που υποφερει.
Απλως, διευκρινησα πως αν ξερουμε οτι τα λεφτα πανε στο σκοπο τους, ολοι θα ημαστε πιο ησυχοι. Αυτο μπορει να γινει τις επομενες μερες, δεν αποκλειεται και τωρα που υπαρχει το λινκ, ο καθεις μπορει να μπει και να δει..
Αυτα...
-
Mood :
Εγώ δεν έχω αντίρρηση να βοηθηθεί γατάκι που το έχει αναλάβει ομάδα, απλώς να δούμε αν χρειάζεται ακόμα αυτό. Αν είναι για συνολική συνεισφορά στην ομάδα, είναι στην ευχέρεια του καθενός να το κάνει, νομίζω. Το έχω κάνει -και για τη συγκεκριμένη ομάδα- αλλά σ' αυτή τη φάση (σε ατομικό επίπεδο, εννοώ) προτιμώ αν είναι για κάτι 'γενικό' να δώσω σε κάποια περίπτωση που δεν έχει άλλους πόρους.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Εγώ γενικά διαφωνώ να βοηθούνται "σωματεία" από το ταμείο του Γατόσπιτου. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας και σε κάθε περίπτωση τα σωματεία έχουν πόρους (γι' αυτό οργανώνονται ως σωματεία εξάλλου).
Δεν είμαστε σωματείο και αυτή είναι μια απολύτως συνειδητοποιημένη απόφαση. Ανοργάνωτοι ιδιώτες με πολλή αγάπη για τα ζώα είμαστε και βοηθάμε ΟΤΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ μπορεί ο καθενας.
Να ρωτήσω κάτι? Η Γατοομάδα είναι η Ομάδα της yasmin?
Σε κάθε περίπτωση, προτείνω να δοθούν 100 ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι θα πάνε για αυτή την καημένη την γατούλα...
Δεν είμαστε σωματείο και αυτή είναι μια απολύτως συνειδητοποιημένη απόφαση. Ανοργάνωτοι ιδιώτες με πολλή αγάπη για τα ζώα είμαστε και βοηθάμε ΟΤΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ μπορεί ο καθενας.
Να ρωτήσω κάτι? Η Γατοομάδα είναι η Ομάδα της yasmin?
Σε κάθε περίπτωση, προτείνω να δοθούν 100 ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι θα πάνε για αυτή την καημένη την γατούλα...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Δεν την ξέρω τη yasmin.
-
Mood :
Ναι, είναι η ομάδα της yasmin, ή εν πασει περιτπώσει η ομάδα που συμμετέχει η yasmin.
Νόζι η yasmin είναι η Ασημίνα, μια κοπέλα που ίσως γνώρισες όταν ήρθες σε επαφή με τη Γατο-ομάδα.
Νόζι η yasmin είναι η Ασημίνα, μια κοπέλα που ίσως γνώρισες όταν ήρθες σε επαφή με τη Γατο-ομάδα.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Mood :
No comment guys....
-
Mood :
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Το Μπαλκονόγατο Μιρό
» Το γατάκι που δεν έχει πατουσάκι
» Πρησμενο πατουσακι ξανα
» 2004 - 2018 .... Guess Who .... Το πατουσάκι του Gatospito
» Το γατάκι που δεν έχει πατουσάκι
» Πρησμενο πατουσακι ξανα
» 2004 - 2018 .... Guess Who .... Το πατουσάκι του Gatospito
Σελίδα 1 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios