Το τριποδάκι με το μισό πατουσάκι!
+29
Kikiriki
Silmaril
sardela
~Zouzou~
melitta
marfot75
manto
rotonda
niou
Souggy
Pepita
Maro
gatoras
MHTSI
marmanga
Tiger Lilly
marestros
tsili
Chouzouris
jovanita
catniki
Βίκτωρ
M81
flokatoula
Λιαννα
Anatoli
markello
SuperCatz
nosyparker
33 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Το τριποδάκι με το μισό πατουσάκι!
ε όσο να πεις φαινεται καπως....
οκ θελει να βεβαιωθεί για το καλό της γατούλας, αλλα οκ....
chill out woman!
δεν ξερω απόσα εχω ακουσει για αυτην.....ειλικρινα επιφυλλάσομαι!!!
οκ θελει να βεβαιωθεί για το καλό της γατούλας, αλλα οκ....
chill out woman!
δεν ξερω απόσα εχω ακουσει για αυτην.....ειλικρινα επιφυλλάσομαι!!!
Κορίτσια, (κι αγόρια) θα προτέινετε ονόματα; Εγώ ήδη σκέφτηκα το Pixie και το Bizoux (ωραίο δεν ακούγεται το μπιζουδάκι; )
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Συγχωρέστε με... θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου...
Κι όχι επειδή συμφωνώ γενικώς με τον τρόπο που χειρίζονται τις καταστάσεις, αλλά για να ξεκαθαρίσω ότι απ' όσο ξέρω η ομάδα δεν έχει εγκαταστάσεις κλπ (αλλά αυτό δεν θα με πείραζε καθόλου -γιατί να δίνεις λεφτά για 'εγκαταστάσεις' και όχι για τα ιατρικά έξοδα;, π.χ.)
Επίσης, δεν μου φαίνεται περίεργο ούτε από χέρι κακό να μην έχει άτομο να κατεβάσει στην Αθήνα γατί.
Δεν ξέρω αν θα το χαρακτήριζα 'ομάδα' με τον τρόπο που θεωρείς τις ομάδες, Σούγκι μου.
Αλλά δεν είναι και δυο άτομα. Είναι ένα δίκτυο εθελοντών, ας πούμε,(όχι των ίδιων πάντα γιατί αυξομειώνονται και αλλάζουν πολύ συχνά) που κινούνται γύρω από το κεντρικό άτομο και το τηλέφωνο αυτό. Για το οποίο τηλέφωνο λένε όμως από την αρχή ότι δουλεύει 'συγκεκριμένες ώρες'. Και ναι, έχουν περάσει πολλά γατιά από τα χέρια τους (σε φιλοξενίες, φροντίδα τραυματισμένων κλπ)
Το πρόβλημά μου εμένα είναι όταν διακρίνω μια απίστευτη "δυσκολία" να δώσουν τα γατιά που ανέλαβαν. Είτε μέσα από φοβερή γραφειοκρατία και 'δοκιμασίες', είτε κατακρίνοντας πολύ εύκολα τους πιθανούς ενδιαφερόμενους.
Με συνέπεια, κάποια γατιά που θα μπορούσαν ίσως να έχουν δοθεί να αργούν πολύ και να ζούνε ως τότε σε συνθήκες μεγάλου περιορισμού. Όπως επίσης η ευκολία με την οποία την λένε σε όποιον δεν συμφωνήσει να βοηθήσει ακολουθώντας εντελώς τους δικούς τους όρους/μεθόδους κλπ.
Γενικά, όμως, υπάρχει νομίζω ένα θέμα με την συνολική αντιμετώπιση που έχουμε οι άνθρωποι απέναντι στις "υποχρεώσεις" και τις "ευθύνες" -δικών μας και άλλων.
Δηλαδή, είναι ένα πράγμα το: βρίσκω ένα γατί ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ή είναι άρρωστο-χτυπημένο κλπ... και το φροντίζω και μετά καλώ να μοιραστούν-αναλάβουν την φροντίδα αυτοί κάποιοι άλλοι, κι ό,τι γίνει έγινε.
Κι άλλο το: "μαζεύω ό,τι βρω" και μετά μου την δίνει κιόλας που δεν βρίσκονται κάποιοι να το αναλάβουν και να με ξαλαφρώσουν.
Κι όλα αυτά όταν μιλάμε για εθελοντές, μη οργανωμένες επισήμως καταστάσεις κλπ. Κοινώς: αν εγώ βγω τώρα στην γειτονιά μου, θα βρω με την μία 5-6 γατιά.
Αν τα μαζέψω και σας πιέσω να τα φροντίσετε ΕΣΕΙΣ (ξαναλέω: όταν δεν υπάρχει τρελός κίνδυνος/τραυματισμός κλπ κλπ) και σας την πω κιόλας γιατί δεν το κάνετε...ε, είναι ένα θέμα. Καλύτερα να έμεναν εκεί που είναι, κι όχι μαντρωμένα σε ένα κλουβί.
Μπαίνει επίσης κι ένα θέμα διαφορετικών κριτηρίων, ας πούμε.
Αλλά θα το βγάλω εντελώς οφφ-τόπικ το θέμα, οπότε σταματώ.Είναι γενικότερη συζήτηση...
Για ονόματα... δεν ξέρω. Θα περίμενα να την δω πρώτα, και να δω και πώς κινείται, μήπως μου βγει όνομα από τα χούγια της. ΑΛλά και πάλι, τίποτα δεν μποδίζει να αποκτήσει μετά ΚΑΙ επίθετο...
Πώς σου φαίνεται το "Κάρα" (αγαπημένη=γιατί στην ουσία την αγάπησες πριν καν την δεις);
Κι όχι επειδή συμφωνώ γενικώς με τον τρόπο που χειρίζονται τις καταστάσεις, αλλά για να ξεκαθαρίσω ότι απ' όσο ξέρω η ομάδα δεν έχει εγκαταστάσεις κλπ (αλλά αυτό δεν θα με πείραζε καθόλου -γιατί να δίνεις λεφτά για 'εγκαταστάσεις' και όχι για τα ιατρικά έξοδα;, π.χ.)
Επίσης, δεν μου φαίνεται περίεργο ούτε από χέρι κακό να μην έχει άτομο να κατεβάσει στην Αθήνα γατί.
Δεν ξέρω αν θα το χαρακτήριζα 'ομάδα' με τον τρόπο που θεωρείς τις ομάδες, Σούγκι μου.
Αλλά δεν είναι και δυο άτομα. Είναι ένα δίκτυο εθελοντών, ας πούμε,(όχι των ίδιων πάντα γιατί αυξομειώνονται και αλλάζουν πολύ συχνά) που κινούνται γύρω από το κεντρικό άτομο και το τηλέφωνο αυτό. Για το οποίο τηλέφωνο λένε όμως από την αρχή ότι δουλεύει 'συγκεκριμένες ώρες'. Και ναι, έχουν περάσει πολλά γατιά από τα χέρια τους (σε φιλοξενίες, φροντίδα τραυματισμένων κλπ)
Το πρόβλημά μου εμένα είναι όταν διακρίνω μια απίστευτη "δυσκολία" να δώσουν τα γατιά που ανέλαβαν. Είτε μέσα από φοβερή γραφειοκρατία και 'δοκιμασίες', είτε κατακρίνοντας πολύ εύκολα τους πιθανούς ενδιαφερόμενους.
Με συνέπεια, κάποια γατιά που θα μπορούσαν ίσως να έχουν δοθεί να αργούν πολύ και να ζούνε ως τότε σε συνθήκες μεγάλου περιορισμού. Όπως επίσης η ευκολία με την οποία την λένε σε όποιον δεν συμφωνήσει να βοηθήσει ακολουθώντας εντελώς τους δικούς τους όρους/μεθόδους κλπ.
Γενικά, όμως, υπάρχει νομίζω ένα θέμα με την συνολική αντιμετώπιση που έχουμε οι άνθρωποι απέναντι στις "υποχρεώσεις" και τις "ευθύνες" -δικών μας και άλλων.
Δηλαδή, είναι ένα πράγμα το: βρίσκω ένα γατί ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ή είναι άρρωστο-χτυπημένο κλπ... και το φροντίζω και μετά καλώ να μοιραστούν-αναλάβουν την φροντίδα αυτοί κάποιοι άλλοι, κι ό,τι γίνει έγινε.
Κι άλλο το: "μαζεύω ό,τι βρω" και μετά μου την δίνει κιόλας που δεν βρίσκονται κάποιοι να το αναλάβουν και να με ξαλαφρώσουν.
Κι όλα αυτά όταν μιλάμε για εθελοντές, μη οργανωμένες επισήμως καταστάσεις κλπ. Κοινώς: αν εγώ βγω τώρα στην γειτονιά μου, θα βρω με την μία 5-6 γατιά.
Αν τα μαζέψω και σας πιέσω να τα φροντίσετε ΕΣΕΙΣ (ξαναλέω: όταν δεν υπάρχει τρελός κίνδυνος/τραυματισμός κλπ κλπ) και σας την πω κιόλας γιατί δεν το κάνετε...ε, είναι ένα θέμα. Καλύτερα να έμεναν εκεί που είναι, κι όχι μαντρωμένα σε ένα κλουβί.
Μπαίνει επίσης κι ένα θέμα διαφορετικών κριτηρίων, ας πούμε.
Αλλά θα το βγάλω εντελώς οφφ-τόπικ το θέμα, οπότε σταματώ.Είναι γενικότερη συζήτηση...
Για ονόματα... δεν ξέρω. Θα περίμενα να την δω πρώτα, και να δω και πώς κινείται, μήπως μου βγει όνομα από τα χούγια της. ΑΛλά και πάλι, τίποτα δεν μποδίζει να αποκτήσει μετά ΚΑΙ επίθετο...
Πώς σου φαίνεται το "Κάρα" (αγαπημένη=γιατί στην ουσία την αγάπησες πριν καν την δεις);
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
marmanga έγραψε:
Με συγκινεί....
-
Mood :
nosyparker έγραψε:marmanga έγραψε:
Με συγκινεί....
εμενα μου αρεσει!!!!
Εμένα μου αρέσει το Κίσμετ.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Με το καλό να την πάρεις σπίτι σου!
Εγώ θα την έβγαζα "Μόλυ"... από το "Μολυντήρι"... ξέρεις τα μπεζ οικόσιτα σαυράκια που άμα τα βρουν σκούρα (π.χ. με καμιά γάτα που την έχει δει κυνηγός) αφήνουν πίσω την ουρά τους και τη γλιτώνουν!
(αλλά πάλι, εμένα μη με παίρνεις και πολύ στα σοβαρά... το τελευταίο μου γατο-απόκτημα το βάφτισα "Μυρμήγκι"...)
Εγώ θα την έβγαζα "Μόλυ"... από το "Μολυντήρι"... ξέρεις τα μπεζ οικόσιτα σαυράκια που άμα τα βρουν σκούρα (π.χ. με καμιά γάτα που την έχει δει κυνηγός) αφήνουν πίσω την ουρά τους και τη γλιτώνουν!
(αλλά πάλι, εμένα μη με παίρνεις και πολύ στα σοβαρά... το τελευταίο μου γατο-απόκτημα το βάφτισα "Μυρμήγκι"...)
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Χμμ...
Motto : Kalo kouragio
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
Νοζυ τώρα το είδα! Με το καλό να το πάρετε το γατάκι, εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Με την Γατοομάδα... υπομονή.
Για ονοματάκι εμένα μου αρέσει και το Σανσέζ (chancheuse=τυχερή). Το είχα πρωτοακούσει από την αδερφή μου, που είχε βγάλει έτσι μια αδεσποτούλα.
Με την Γατοομάδα... υπομονή.
Για ονοματάκι εμένα μου αρέσει και το Σανσέζ (chancheuse=τυχερή). Το είχα πρωτοακούσει από την αδερφή μου, που είχε βγάλει έτσι μια αδεσποτούλα.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Εμένα μου άρεσε πολύ το Κάρα.
Souggy- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός γατουνίων : 1 μικρό κουραμπιεδάκι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πολλές μακαρι να'χα κήπο
Motto : Οση αγάπη δώσεις θα την πάρεις πίσω
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/02/2010
Mood :
Να πω και εγω ενα ονομα!Μου αρεσει πολυ το Έμα!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Έχω άγχος για το πώς θα πάει η συνάντηση με την Ασημίνα απόψε. Λέτε να μη μου τη δώσει;
-
Mood :
Τι ωρα θα συναντηθειτε?
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Είναι πολύ ιδιόρρυθμη η Ασημίνα και θέλει να πας με τα νερά της. Εγώ πιστεύω ότι θα σε περάσει ψιλό κόσκινο, αλλά θα στη δώσει.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Anatoli έγραψε:Τι ωρα θα συναντηθειτε?
9:15
-
Mood :
Είπαμε μη μασάς. Είναι μυστήρια και ιδιόρρυθμη. Το στυλ της είναι τέτοιο που φαίνεται σαν να αντιμετωπίζει όλους τους άλλους σαν να πρόκειται να κάνουν κακό στα γατάκια. Ισως και να έχουν δει πολλά τα μάτια της. Δεν ξέρουμε. Αλλά αν αρχίσει τα περίεργα, δώστης να καταλάβει ποιός είναι ο ρόλος της ομάδας.
-
Mood :
Οκ, έστω ότι δεν σου τη δίνει..
Τί θα την κάνει? Δεν είναι και από τα γατάκια που μπορούν να δοθούν εύκολα, λόγω της ιδιαιτερότητάς του..
Μπορεί να σε περάσει από κόσκινο, μπορεί να είναι μυστήρια αλλά κακά τα ψέματα, αν θέλει να έχει μια καλή ζωή η γατούλα, δεν έχει άλλη επιλογή από το να σου τη δώσει.
Απλά, μάλλον απ' όσο διαβάζω, θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη ακούγοντας ό,τι θα έχει να σου πει..
Τί θα την κάνει? Δεν είναι και από τα γατάκια που μπορούν να δοθούν εύκολα, λόγω της ιδιαιτερότητάς του..
Μπορεί να σε περάσει από κόσκινο, μπορεί να είναι μυστήρια αλλά κακά τα ψέματα, αν θέλει να έχει μια καλή ζωή η γατούλα, δεν έχει άλλη επιλογή από το να σου τη δώσει.
Απλά, μάλλον απ' όσο διαβάζω, θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη ακούγοντας ό,τι θα έχει να σου πει..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
-
Mood :
Δεν φημίζομαι για τη διπλωματία μου πάντως. Μάλλον θα αφήσω τον άντρα μου να μιλάει.
-
Mood :
Ίσως να της κάνει εντύπωση που τη θες, οπότε να θέλει να σε "ανακρίνει" για το πώς το αποφάσισες.
Αν νιώσεις ότι αρχίζεις να ξεπερνάς τα όριά σου, καλό είναι, όπως είπες, να έχεις συνεννοηθεί με τον άντρα σου ώστε να αναλάβει αυτός τα περαιτέρω.
Αν νιώσεις ότι αρχίζεις να ξεπερνάς τα όριά σου, καλό είναι, όπως είπες, να έχεις συνεννοηθεί με τον άντρα σου ώστε να αναλάβει αυτός τα περαιτέρω.
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Την Ασημινα δεν την γνωριζω.Παρολ'αυτα δηλαδη τι να τη θελει να την κανει τη γατουλα η Νοζυ?Ψητη στο φουρνο με πατατες?Δε λεω ας κανει καποιες ερωτησεις για το πως θα ζει το γατι, αλλα και το υπερβολικο ψειρισμα κακο κανει.Ειδικα σε μια τετοια περιπτωση, που η γατουλα εχει καποιες ιδιαιτερες αναγκες και σιγουρα δεν θα κανουν και ουρα για να την παρουν.Ελπιζω ολα να πανε καλα Νοζυ και να στη δωσει χωρις πολλα πολλα.΅συ κρατα ψυχραιμια.Αν εχεις καμια φωτο των γατιων σου παρτη μαζι σου να της την δειξεις για να δει ποσο καλοζωισμενα ειναι
-
Mood :
Αν θέλει να δει φωτό των γατιών μου, ας μπει στο προφίλ μου στο facebook που τους έχω ολόκληρο άλμπουμ, χωριστά το καθένα. Σε όλες τις φωτό οι γάτες είναι σαν πριγκηπόπουλα, μα στο κρεβάτι, μα στο μπαλκόνι, στις πολυθρόνες, στο χαλί, στους καναπέδες. Αν δεν καλοπερνάνε, φωτιά να πέσει να με κάψει!
Ξέρω τι θα με ρωτήσει: τι θα το κάνουμε το γατί τώρα που έρχεται καλοκαίρι και θα θέλουμε να πάμε διακοπές, πώς θα διασφαλίσω ότι δεν θα του επιτίθενται οι γάτες όταν δεν είμαι στο σπίτι, τι θα κάνω αν θα χέζεται πάνω του κλπ. Πιστεύω πως ειδικά αυτό το γατάκι, δεν θα το δώσει όπου να'ναι.
Κορίτσια, ας μην κοροϊδευομαστε, είναι γατί με ειδικές ανάγκες, δεν ξέρουμε αν τελικά θα το πατάει το τρίτο ποδαράκι, για το τέταρτο ούτε συζήτηση βέβαια. Αν το γατί σέρνεται με τα 2 μπροστινά, ίσως να μην μπορεί να πάει ποτέ στην άμμο κι αν μπορεί, θα τα κάνει όλα λίμπα, μπορεί να είναι λερωμένο συνέχεια κ.ο.κ. Δεν είναι και η καλύτερη των περιπτώσεων. Και καλά να το έχεις ήδη το γατί και να σου πάθει κάτι, θα κάνεις ό,τι μπορείς να το σώσεις και να συνεχίσει να ζει, αλλά δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια υπομονή. Λίγα ακούμε που παίρνουνε ζωάκια και με την πρώτη δυσκολία τα παρατάνε; Ακόμα κι εγώ αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω ή αν θα λυγίσω. Όμως αισθάνομαι ότι το αγαπώ ήδη, το αγάπησα με την πρώτη ματιά και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με οίκτο, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος άλλος θα το φροντίσει καλύτερα από μας. Θα κάνω ό,τι μπορώ.
Ξέρω τι θα με ρωτήσει: τι θα το κάνουμε το γατί τώρα που έρχεται καλοκαίρι και θα θέλουμε να πάμε διακοπές, πώς θα διασφαλίσω ότι δεν θα του επιτίθενται οι γάτες όταν δεν είμαι στο σπίτι, τι θα κάνω αν θα χέζεται πάνω του κλπ. Πιστεύω πως ειδικά αυτό το γατάκι, δεν θα το δώσει όπου να'ναι.
Κορίτσια, ας μην κοροϊδευομαστε, είναι γατί με ειδικές ανάγκες, δεν ξέρουμε αν τελικά θα το πατάει το τρίτο ποδαράκι, για το τέταρτο ούτε συζήτηση βέβαια. Αν το γατί σέρνεται με τα 2 μπροστινά, ίσως να μην μπορεί να πάει ποτέ στην άμμο κι αν μπορεί, θα τα κάνει όλα λίμπα, μπορεί να είναι λερωμένο συνέχεια κ.ο.κ. Δεν είναι και η καλύτερη των περιπτώσεων. Και καλά να το έχεις ήδη το γατί και να σου πάθει κάτι, θα κάνεις ό,τι μπορείς να το σώσεις και να συνεχίσει να ζει, αλλά δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια υπομονή. Λίγα ακούμε που παίρνουνε ζωάκια και με την πρώτη δυσκολία τα παρατάνε; Ακόμα κι εγώ αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω ή αν θα λυγίσω. Όμως αισθάνομαι ότι το αγαπώ ήδη, το αγάπησα με την πρώτη ματιά και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με οίκτο, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος άλλος θα το φροντίσει καλύτερα από μας. Θα κάνω ό,τι μπορώ.
-
Mood :
Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα κάνεις ό,τι μπορείς.
Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι έχεις την καλύτερη φροντίδα στα γατάκια σου.
Μπορεί να είναι πλασματάκι με ειδικές ανάγκες, αλλά η αγάπη μάς βοηθάει να ξεπερνάμε τα πάντα. Κι εσύ το αγάπησες από την πρώτη στιγμή που το είδες.
Ναι, είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά πιστεύω ότι θα το πατήσει το 3ο ποδαράκι, όπως πιστεύω ότι οι γάτες είναι πολυμήχανα πλάσματα και σίγουρα θα βρει τον τρόπο της για την τουαλέττα.
Αυτό το γατάκι δεν θα το δώσει όπου να' ναι, έχεις δίκιο, θα το δώσει σ' εσάς.
Α, και Νόζυ, μόλις την φέρετε σπίτι (γιατί για μένα είναι σίγουρο ότι θα την φέρετε), μπες να μας πεις τα ευχάριστα!
Ένα απλό "οκ" ή ένα αντίστοιχο εμότικον μας αρκεί για να βεβαιωθούμε ότι όλα πήγαν καλά, αφού από τις 10 κι έπειτα θα ξεροσταλιάζουμε λιώνοντας το refresh στο συγκεκριμένο θέμα!
Όλα θα πάνε καλά, θα το δεις!
Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι έχεις την καλύτερη φροντίδα στα γατάκια σου.
Μπορεί να είναι πλασματάκι με ειδικές ανάγκες, αλλά η αγάπη μάς βοηθάει να ξεπερνάμε τα πάντα. Κι εσύ το αγάπησες από την πρώτη στιγμή που το είδες.
Ναι, είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά πιστεύω ότι θα το πατήσει το 3ο ποδαράκι, όπως πιστεύω ότι οι γάτες είναι πολυμήχανα πλάσματα και σίγουρα θα βρει τον τρόπο της για την τουαλέττα.
Αυτό το γατάκι δεν θα το δώσει όπου να' ναι, έχεις δίκιο, θα το δώσει σ' εσάς.
Α, και Νόζυ, μόλις την φέρετε σπίτι (γιατί για μένα είναι σίγουρο ότι θα την φέρετε), μπες να μας πεις τα ευχάριστα!
Ένα απλό "οκ" ή ένα αντίστοιχο εμότικον μας αρκεί για να βεβαιωθούμε ότι όλα πήγαν καλά, αφού από τις 10 κι έπειτα θα ξεροσταλιάζουμε λιώνοντας το refresh στο συγκεκριμένο θέμα!
Όλα θα πάνε καλά, θα το δεις!
-
Mood :
Δεν νομίζω να μας τη δώσει σήμερα. Όπως είπε κι η Λένα, η Ασημίνα προτιμάει να έρχεται η ίδια στο σπίτι πρώτα και να περνάει λίγη ώρα με το γατί.
Αυτό μας βολεύει κι εμάς να σου πω την αλήθεια, γιατί εκεί που μένει δεν βρισκεις εύκολα παρκάρισμα και λέγαμε να πάμε με τη μηχανή. Οπότε μην περιμένετε άδικα σήμερα. Μόλις γυρίσουμε πάντως, θα σας πω πώς πήγε, εννοείται.
Souggy έγραψε: Ορος ήταν εκείνη να φέρει τον Ασπρούλη στο σπίτι μας και να κλειστεί για λίγη ώρα στο μπάνιο μαζί του για τον βοηθήσει να προσαρμοστεί, να εγκρίνει αν το σπίτι μας είναι κατάλληλο για γατάκι, το βρήκε άψογο, εγιναν όλες οι δήθεν διαδικασίες και τελείωσε το θέμα.
Αυτό μας βολεύει κι εμάς να σου πω την αλήθεια, γιατί εκεί που μένει δεν βρισκεις εύκολα παρκάρισμα και λέγαμε να πάμε με τη μηχανή. Οπότε μην περιμένετε άδικα σήμερα. Μόλις γυρίσουμε πάντως, θα σας πω πώς πήγε, εννοείται.
-
Mood :
Εντάξει.
Αφού σας εξυπηρετεί κι εσάς, ακόμα καλύτερα.
Ελπίζω να σας τη φέρει το συντομότερο δυνατόν.
Περιμένουμε εναγωνίως τα (καλά) νέα όταν επιστρέψετε.
Και είπαμε, ψυχραιμία.. Στόχος σου δεν είναι ούτε να εκνευριστείς και πόσω μάλλον να μαλώσεις.
Στόχος σου είναι η μικρή και σ' αυτή θα πρέπει να επικεντρωθείς, στο να την φέρεις σπίτι της, δηλαδή.
Αφού σας εξυπηρετεί κι εσάς, ακόμα καλύτερα.
Ελπίζω να σας τη φέρει το συντομότερο δυνατόν.
Περιμένουμε εναγωνίως τα (καλά) νέα όταν επιστρέψετε.
Και είπαμε, ψυχραιμία.. Στόχος σου δεν είναι ούτε να εκνευριστείς και πόσω μάλλον να μαλώσεις.
Στόχος σου είναι η μικρή και σ' αυτή θα πρέπει να επικεντρωθείς, στο να την φέρεις σπίτι της, δηλαδή.
-
Mood :
Με το καλό!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Καλή επιτυχία Νόζυ
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Άντε, πλησιάζει η ώρα..
Για να ετοιμάζεστε σιγά σιγά..
Για να ετοιμάζεστε σιγά σιγά..
-
Mood :
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
-
Mood :
Θα την πάρουμε σπίτι την επόμενη βδομάδα!
-
Mood :
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Το Μπαλκονόγατο Μιρό
» Το γατάκι που δεν έχει πατουσάκι
» Πρησμενο πατουσακι ξανα
» 2004 - 2018 .... Guess Who .... Το πατουσάκι του Gatospito
» Το γατάκι που δεν έχει πατουσάκι
» Πρησμενο πατουσακι ξανα
» 2004 - 2018 .... Guess Who .... Το πατουσάκι του Gatospito
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios