gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της)

+18
natalouko
Anatoli
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
alex..niaou
Joey
Chouzouris
NiaR
niou
LAROGATA
Πούπσυ
ΚουκουΒάγια
aggelikoula
Paw
alexandrakicat
flokatoula
doremi
SuperCatz
ellaki
22 απαντήσεις

Σελίδα 5 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Πήγαινε κάτω

Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 Empty Απ: Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της)

Δημοσίευση από Anatoli Τρι Μάης 31, 2011 8:30 pm

Πολυ κριμα...
Αν εμπαινε η κοπελα εδω και εβλεπε πως εχει η Βαγια τη χιονατη, θα αλλαζε γνωμη.
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood : Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 Parta10

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 Empty Απ: Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της)

Δημοσίευση από SuperCatz Τρι Μάης 31, 2011 8:45 pm

ΚουκουΒάγια έγραψε:Mετά από πολύκαιρη ανταλαγή μηνυμάτων...μόλις μου απάντησε η κοπέλα που εχει τα μωρά πως δεν τα δίνει εκτός Αθηνών... Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 56971

Κρίμα.. Για τα μωρά είναι κρίμα.. Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 504504
Να δω πού θα βρουν καλύτερα.. Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 56971

Κουκουβαγιοπουλάκι μου, μην μου στενοχωρηθείς, θα σου κλείσω συναυλία στο σπίτι μου, οκ? Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 270712 Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 300270

Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 702886
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood : Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 M_dance

Δημοσίευση από ΚουκουΒάγια Τρι Μάης 31, 2011 8:50 pm

To μόνο βέβαιο είναι πως η ellaki δεν φταίει σε κάτι. Να βοηθήσει πήγε και τελικά έμπλεξε... Αυτό κατάλαβα εγώ.
tafos tafos tafos

SuperCatz έγραψε:
ΚουκουΒάγια έγραψε:Mετά από πολύκαιρη ανταλαγή μηνυμάτων...μόλις μου απάντησε η κοπέλα που εχει τα μωρά πως δεν τα δίνει εκτός Αθηνών... Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 56971

Κρίμα.. Για τα μωρά είναι κρίμα.. Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 504504
Να δω πού θα βρουν καλύτερα.. Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 56971

Κουκουβαγιοπουλάκι μου, μην μου στενοχωρηθείς, θα σου κλείσω συναυλία στο σπίτι μου, οκ? Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 270712 Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 300270

Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 702886

Δεν σου κρύβω πως χαλάστηκα.
Μου ήρθε λίγο απότομα η απάντηση "δεν δίνονται εκτός Αττικής" (κάτι που βλέπω συχνά σε τετοιες αγγελίες βέβαια).

Ναι! Θέλω! Και να καλέσεις και όλο το γατόσπιτο θέλω!
filaki filaki
ΚουκουΒάγια
ΚουκουΒάγια
Gatus Polytalantus
Gatus Polytalantus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood : Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 M_thinking

http://www.wix.com/vagiamusic/vagia    http://www.koukouvagia.bl

Δημοσίευση από ellaki Τρι Μάης 31, 2011 8:53 pm

Sad Sad Sad
μην το καταδικασετε!το μωρο θα το δωσω στη Βαγια ,αν εξακολουθει να το θελει μετα απο ολο αυτο(σε αντιθετη περιπτωση ολα τα δικια με το μερος της) ακομα και αν χρειαστει να το κλεψω Laughing Laughing
ellaki
ellaki
Prime Cat
Prime Cat

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : τον Σαμ και τον τρελο-Φριφρικο και 9 φιλοξενουμακια!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Pupa και τον Τηλεμαχο
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/11/2010
Mood : Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 Spasti10

Δημοσίευση από SuperCatz Τρι Μάης 31, 2011 8:55 pm

Όλο το γατόσπιτο μαρή, δεν χωράει στο σπίτι μου, γμ την τρελίτσα σου! Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 734572

Θα το κάνουμε με δόσεις, όπως οι τράπεζες! Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 986261 Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 741121
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!

Δημοσίευση από ellaki Τρι Μάης 31, 2011 9:20 pm

καλυτερα να κλειδωθει αυτο το θεμα.δεν θελω να εχω καμια αναμειξη με την υιοθεσια των μικρων και προφανως κακως ασχοληθηκα απο την αρχη..οπως λενε οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει,οποτε απο δω και μπρος θα λαλω μονη μου με οτι περιστατικο βρισκω ΕΓΩ στο δρομο..χιλια συγνωμη απο τη Βαγια για το μπλεξιμο και την αδικη αναμονη..
ellaki
ellaki
Prime Cat
Prime Cat

Θηλυκό
Κατσίκα

Δημοσίευση από SuperCatz Τρι Μάης 31, 2011 9:51 pm

Ellaki, είσαι σίγουρη ότι θες να κλειδωθεί?
Ξεκλειδώνει όποτε το θελήσεις, αλλά μήπως να περιμέναμε μερικές μέρες?
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από ΚουκουΒάγια Τρι Μάης 31, 2011 10:02 pm

ellaki έγραψε:καλυτερα να κλειδωθει αυτο το θεμα.δεν θελω να εχω καμια αναμειξη με την υιοθεσια των μικρων και προφανως κακως ασχοληθηκα απο την αρχη..οπως λενε οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει,οποτε απο δω και μπρος θα λαλω μονη μου με οτι περιστατικο βρισκω ΕΓΩ στο δρομο..χιλια συγνωμη απο τη Βαγια για το μπλεξιμο και την αδικη αναμονη..

Ωχ! Τι έγινε ellaki?? Να υποθέσω πως μίλησες και με την άλλη κοπέλα και πάλι σκάλωσε το θέμα?? Embarassed Embarassed

Όπως σου είπα και στα πμ αλλά και εδώ, λίγο πιο πάνω, δεν έχεις καμία ευθύνη για το οτιδήποτε. Προσπάθησες να κάνεις το καλό και βρέθηκες μπλεγμένη. Επίσης (όπως και πάλι στου είπα) η αγκαλιά μας και η πόρτα μας είναι ανοιχτά για το μωρουδάκι. Απο κει και πέρα, αν οι όροι αυτών που το έχουν δεν επιτρέπουν στο μικρό να μας έρθει, δεν πειράζει. Καλότυχο να είναι και να βρει σύντομα οικογένεια εύχομαι...κι αυτό και το αδελφάκι του!!!!

Μη στεναχωριέσαι άλλο filaki

SuperCatz έγραψε:Όλο το γατόσπιτο μαρή, δεν χωράει στο σπίτι μου, γμ την τρελίτσα σου! Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 734572

Θα το κάνουμε με δόσεις, όπως οι τράπεζες! Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 986261 Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 741121

Ναι αμε!! Ετσι να το κάνουμε!! grouphug
ΚουκουΒάγια
ΚουκουΒάγια
Gatus Polytalantus
Gatus Polytalantus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood : Η ΤΖΟΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΝΙΜΟ..(και τα μωρακια της) - Σελίδα 5 M_thinking

http://www.wix.com/vagiamusic/vagia    http://www.koukouvagia.bl

Δημοσίευση από ellaki Τετ Ιουν 01, 2011 12:44 am

SuperCatz έγραψε:Ellaki, είσαι σίγουρη ότι θες να κλειδωθεί?
Ξεκλειδώνει όποτε το θελήσεις, αλλά μήπως να περιμέναμε μερικές μέρες?

ναι,δεν θελω να αναμειχθω αλλο σε αυτο το θεμα.εγω το καλο πιστευω το εκανα.φιλοξενησα τη μαμα 3 μηνες και τα μωρα 1 μηνα,σωζοντας αλλα 2 ορφανα μωρα.απο κει και περα οπως φαινεται δεν με παιρνει να ασχοληθω αλλο..οταν ο κομπλεξισμος αναμυγνειεται με την δηθεν φιλοζωια ξερετε πως ειναι...
αυτααααα tafos tafos
ellaki
ellaki
Prime Cat
Prime Cat

Θηλυκό
Κατσίκα

Σελίδα 5 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης