ΜΕ όνομα, ME αύριο...
+35
ΚουκουΒάγια
marianthia
ralou
lamprini
niou
stavroula
rotonda
Linos
alex..niaou
vaso
Milly
tsili
BokSurat
arianna
Kikiriki
Τζούλι το Κατσούλι
Fotoula
TITIKA CAT
Φωτεινή
Anatoli
Paw
Chouzouris
nosyparker
catia
SuperCatz
Λιαννα
Joey
LAROGATA
Aralle
Πούπσυ
XIONIS
alatopiperorikosainos
doremi
NiaR
flokatoula
39 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 12
Σελίδα 2 από 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Απ: ΜΕ όνομα, ME αύριο...
Μιλήσαμε με το γιατρό μας. Αναλαμβάνει τέτοια χειρουργεία! Το μόνο που δε μπορεί να προσφέρει είναι νοσηλεία μετά το χειρουργείο. Αν δλδ το γατάκι χρειάζεται να μείνει υπο παρακολούθηση σε ορό κτλ τότε πρέπει η εγχείρηση να γίνει στο νοσοκομείο.
Αυτή τη στιγμή η μικρούλα μας με το κουτάκι της και το αρκουδάκι της που το ζυμώνει συνέχεια είναι καθ' οδόν στο γιατρό μας. Θα τη δει να μας πει πως μπορεί να βοηθήσει. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεότερα!
Στον ύπνο μου την ονειρεύτηκα μεγάλη... Μακρυά από κάθετι επικίνδυνο, να τρέχει και να χαιδέυω την πλούσια γούνα της.
Αυτή τη στιγμή η μικρούλα μας με το κουτάκι της και το αρκουδάκι της που το ζυμώνει συνέχεια είναι καθ' οδόν στο γιατρό μας. Θα τη δει να μας πει πως μπορεί να βοηθήσει. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεότερα!
Στον ύπνο μου την ονειρεύτηκα μεγάλη... Μακρυά από κάθετι επικίνδυνο, να τρέχει και να χαιδέυω την πλούσια γούνα της.
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Μπραβο!!!!Ολα καλα θα πανε!!! :sss
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Μπράβο! Περιμένουμε νέα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Επισης, 1)οι ανθρωποι αυτοι σε ξερουν και σε καταλαβαινουν καλυτερα απο οσο φανταζεσαι 2)Θλιψη για την προσωπικη σου αδυναμια ειναι ηλιθιο να αισθανεσαι( επιτρεψε μου την εκφραση) διοτι ο΄λοι βραζουμε στο ιδιο καζανι 3) οταν συνελθει το γατι ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ !!!!!flokatoula έγραψε:Καταρχήν δε φανταζόμουν σε καμία περίπτωση οτι θα ανταποκριθεί τόσος κόσμος να βοηθήσει. Το θέμα δεν το άνοιξα για να ζητήσω χρήματα, αλλά για να μου δωθεί η ευκαιρία να εκφράσω αυτά που νιώθω και να μπορώ σε λίγες μέρες να το αποχαιρετήσω και γραπτως.
Το οτι άνθρωποι που δε με γνωρίζουν και δεν έχουν γνωρίσει το γατάκι είναι πρόθυμοι να δώσουν από τα προσωπικά τους χρήματα και να βοηθήσουν με αφήνει άφωνη. Και με γεμίζει θλίψη για την προσωπική μου αδυναμία.
Μίλησα έμμεσα με το γιατρό, αλλά επειδή για κάποιο λόγο δεν πίστευα οτι κάνει τέτοια χειρουργεία δε ρώτησα, απλά πήρα τη γνώμη γενικότερα.
Το γατάκι είναι αρκετά ήρεμο. Πηγαίνω κάθε λίγα λεπτά αλλά από το πολύ γουργουρητό όταν μπάινω πνίγεται και λέω να το αφήσω λίγο. Του δίνω νερό και του μιλάω, μου δείχνει οτι έχει ανάγκη από ύπνο. Δηλαδή κοιμάται βαθιά, όχι σε κώμα αλλά από τη στάση που παίρνει φαίνεται να είναι πτώμα.
Να περάσουμε το βράδυ και αύριο τρέχω. Να μιλήσω το πρωί με το ιατρείο μας να επιβεβαιώσω αν μπορούν να αναλάβουν τις διαδικασίες. Αν όχι να με καθοδηγησει και κάνω ότι μου πει. Μόνο με τη δική σας βοήθεια μπορεί να γίνει αυτό.
Σας ευχαριστώ. Δε ξέρω με τι λόγια να το εκφράσω. Το ενδιαφέρον σας και η θέλησή σας με συγκινεί. Αν το σώσουμε θα τρελαθώ από τη χαρά μου.
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Mood :
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα βοηθήσουμε ΟΛΟΙ!!!!!!!!!
Και από το Ταμείο και από δικά μας χρήματα! ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ!!! Να γίνει ό,τι πρέπει!!!!!!!!!!
Και προσωπικά εμπιστεύομαι είτε το γιατρό μας είτε τον διευθυντή στο Πικέρμι. ΜΟΝΟ αυτούς.
Ας μην κάνουμε εκπτώσεις και να γίνει το καλύτερο για την ψυχούλα!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα βοηθήσουμε ΟΛΟΙ!!!!!!!!!
Και από το Ταμείο και από δικά μας χρήματα! ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ!!! Να γίνει ό,τι πρέπει!!!!!!!!!!
Και προσωπικά εμπιστεύομαι είτε το γιατρό μας είτε τον διευθυντή στο Πικέρμι. ΜΟΝΟ αυτούς.
Ας μην κάνουμε εκπτώσεις και να γίνει το καλύτερο για την ψυχούλα!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Το κοριτσάκι μου είναι υπό νάρκωση.
Ο γιατρός μας είπε: το ανησυχητικό είναι το αναπνευστικό του, κατά τα άλλα το χειρουργείο είναι απλό, για να μπουν τα σπλάχνα μέσα. Μετά δε χρειάζεται καν νοσηλεία, μόνο φροντίδα και αγάπη και τα φαρμακάκια του...
Η τιμή όπως καταλαβαίνετε θα είναι μικρή και καμία σχέση με το βουνό που μου βγάζανε στο νοσοκομείο.
Το μεσημεράκι θα έχω το ψιψίνι λογικά στο σπίτι και το μουρλάνω στα φιλιά.
Όσο σκεφτομαι οτι πριν λίγες ώρες σκεφτόμουν που θα το θάψω όταν έρθει η ώρα θυμώνω, θυμώνω πολύ...
Θα σας γράψω το ακριβές κόστος μόλις το μάθω και όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει πμ και να του δώσω το λογαριασμό του γιατρού.
Θα συμμετέχω όσο μπορώ κι εγώ, στα φάρμακα κυρίως και εννοείται θα δώσω την ψυχή μου σε όλα τα υπόλοιπα.
Σας αγαπώ πολύ!
Ο γιατρός μας είπε: το ανησυχητικό είναι το αναπνευστικό του, κατά τα άλλα το χειρουργείο είναι απλό, για να μπουν τα σπλάχνα μέσα. Μετά δε χρειάζεται καν νοσηλεία, μόνο φροντίδα και αγάπη και τα φαρμακάκια του...
Η τιμή όπως καταλαβαίνετε θα είναι μικρή και καμία σχέση με το βουνό που μου βγάζανε στο νοσοκομείο.
Το μεσημεράκι θα έχω το ψιψίνι λογικά στο σπίτι και το μουρλάνω στα φιλιά.
Όσο σκεφτομαι οτι πριν λίγες ώρες σκεφτόμουν που θα το θάψω όταν έρθει η ώρα θυμώνω, θυμώνω πολύ...
Θα σας γράψω το ακριβές κόστος μόλις το μάθω και όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει πμ και να του δώσω το λογαριασμό του γιατρού.
Θα συμμετέχω όσο μπορώ κι εγώ, στα φάρμακα κυρίως και εννοείται θα δώσω την ψυχή μου σε όλα τα υπόλοιπα.
Σας αγαπώ πολύ!
-
Mood :
τέλεια νέα. το αναπνευστικό του τι έχει; θεραπεύεται;
χαίρομαι πάααρα πολύ που το γατάκι θα σωθεί!!
χαίρομαι πάααρα πολύ που το γατάκι θα σωθεί!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Mπράβο μπράβο!!!!!! Όλα καλά θα πάνε
Joey- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2009
Mood :
Eυχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά
Κι εγώ πιστευω πως θα είμαστε αρκετοί και πως κάπως θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε οικονομικά όλοι μαζί
Χαίρομαι πάρα πολύ που έγιναν όλες αυτές οι κινήσεις και μακάρι να μην ξαναμπει ποτέ εμπόδιο το γαμ**** το οικονομικό στο να σωθεί μια ψυχούλα...
Κι εγώ πιστευω πως θα είμαστε αρκετοί και πως κάπως θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε οικονομικά όλοι μαζί
Χαίρομαι πάρα πολύ που έγιναν όλες αυτές οι κινήσεις και μακάρι να μην ξαναμπει ποτέ εμπόδιο το γαμ**** το οικονομικό στο να σωθεί μια ψυχούλα...
Η γνώμη σας είναι να πάω στο νοσοκομείο να τα πω...?
-
Mood :
Φλωκατη.αν θες στειλε μου πμ με τα φαρμακα.Αν τα εχω στο φαρμακειο θα σου τα δωσω εγω δωρο για το γατακι
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Mood :
flokatoula έγραψε:Η γνώμη σας είναι να πάω στο νοσοκομείο να τα πω...?
Οχι, Αθηνα. Δεν υπαρχει λογος και δεν θα βγει και κατι. Εγω εχω καταληξει στο οτι ο Θεος να φυλαει τα ζωα μας να μην βρεθουν σε τετοια αναγκη που να χρειαζονται αυτα τα νοσοκομεια.
Τελος καλο ολα καλα λοιπον!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Μόλις μάθω χρήματα, λογαριασμό και φάρμακα θα ενημερώσω αναλυτικά.
Προς το παρόν έμαθα οτι το κοριτσάκι ξυπνάει από τη νάρκωση.
Εμαθα οτι είναι ήδη εκεί ειδικό επιτελείο του γατόσπιτου
Ανυπομονώ να τη δω...
Προς το παρόν έμαθα οτι το κοριτσάκι ξυπνάει από τη νάρκωση.
Εμαθα οτι είναι ήδη εκεί ειδικό επιτελείο του γατόσπιτου
Ανυπομονώ να τη δω...
-
Mood :
συγκινήθηκα μωρέεε..
και χαίρομαι!!
και χαίρομαι!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Φλοκάτη, έπρεπε να ζητήσεις από την αρχή βοήθεια! Για κάτι τέτοια δεν είμαστε εμείς εδώ; Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθάμε σε τέτοιες περιπτώσεις.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Αρχικά, αλλάζω τον τίτλο!
Το γατάκι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, ένα κουκλίστικο, φουντωτό καλικάκι, είναι γουργουριστό, τρυφερό και κουτουλάει σε χέρια για χάδια!
Και όλα αυτά, μετά την επέμβαση που πήγε πάρα πολύ καλά και σε 10 μέρες περίπου θα βγάλει τα ράμματά της!
Τέλος καλό, όλα καλά!
Το γατάκι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, ένα κουκλίστικο, φουντωτό καλικάκι, είναι γουργουριστό, τρυφερό και κουτουλάει σε χέρια για χάδια!
Και όλα αυτά, μετά την επέμβαση που πήγε πάρα πολύ καλά και σε 10 μέρες περίπου θα βγάλει τα ράμματά της!
Τέλος καλό, όλα καλά!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SuperCatz στις Σαβ Σεπ 17, 2011 3:00 pm, 1 φορά
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Μπράβο μωρέ,άντε όλα καλα να πανε και με την αναρρωσή της και στείλε μας σε πμ το λογαριασμό,να πάμε Δευτερα στην τραπεα
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Απ' όσο ενημερώθηκα, το κόστος της επέμβασης θα καλυφθεί από το ταμείο του Γατόσπιτου.
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Βίκυ, ήσουν στο επιτελείο του γατόσπιτου που την ειδε;; έχεις φωτογραφίες;;; Να θαυμάσουμε κι εμείς το κουκλάκι;;;
σας είπα πόσο χαίρομαι;;;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Δεν έχει φτάσει ακόμα ο Πάρις και δε ξέρω λεπτομέρειες.
Βικάκι μάθατε κόστος κτλ? Τι έγινε??? Στείλε μαρή ένα πμ να μάθωωωω.
Έχω κατασυγκινηθεί
Έχω κατασυγκινηθεί
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:Βίκυ, ήσουν στο επιτελείο του γατόσπιτου που την ειδε;; έχεις φωτογραφίες;;; Να θαυμάσουμε κι εμείς το κουκλάκι;;;
Ναι Πουπσάκι μου, ήμασταν η Άσπα και εγώ και συμπτωματικά ήταν εκεί και η Μυρσίνη (Queen).
Φωτό δεν έβγαλα εγώ, γιατί όταν πήγα να βγάλω το κινητό μου, διαπίστωσα ότι είχε μείνει από μπαταρία , έβγαλε όμως η Άσπα.
flokatoula έγραψε: Δεν έχει φτάσει ακόμα ο Πάρις και δε ξέρω λεπτομέρειες.
Έχω κατασυγκινηθεί
μικρή βλαμμένη!
Όλα τα μάθαμε! Το γατί είναι καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό!
Έφαγε κιόλας λιγάκι, από μια κονσερβούλα που του έδωσε η Μίλλυ!
-
Mood :
Xάρηκα τόσο πολυ με τα καλά νέα της μικρούλας ,απ΄ότι έμαθα η μικρή είναι μια κούκλα,ένα πανέμορφο μωρό,γουργουριστό και απίστευτα χαδιάρικο,αν το είχα δει πιο νωρίς θα πήγαινα απ΄το ιατρείο να το έβλεπα.Καλή τύχη να΄χει απο΄δω και πέρα και αφου σε λίγο θα χοροπηδάει όπως όλα τα μωρά ,της αξίζει και ένα όνομα.Άντε Φλοκατούλα με το καλό να την δεχτείς, και να μας λες νέα της
-
Mood :
Χαίρομαι πολύ με την εξέλιξη της υπόθεσης! Καλή τύχη και από εδώ και πέρα στη μικρούλα! Αν χρειαστεί τελικά βοήθεια (οικονομική , υλική, ηθική) επιπλέον , μη διστάσετε να μας πείτε....
TITIKA CAT- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2010
Mood :
Μπράβο βρε παιδιά! Μου φτιάξατε τη μέρα! Έχει υπέροχους ανθρώπους αυτό το forum!
Aralle- Junior Cat
-
Τόπος : Ηράκλειο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαιρέτως
Motto : Τα γατιά μου γεννήθηκαν τρελά ή έχει κάτι το νερό;;;
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/09/2011
Mood :
Μπα υπέροχες γάτες έχει, οι άνθρωποι είναι παληοχαρακτήρες!Aralle έγραψε:Μπράβο βρε παιδιά! Μου φτιάξατε τη μέρα! Έχει υπέροχους ανθρώπους αυτό το forum!
- Σπόιλερ:
- Υπέροχη δουλειά κυρίες μου και κύριοι μου (στα 2 Π αναφέρομαι)
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Fotoula έγραψε:Μπα υπέροχες γάτες έχει, οι άνθρωποι είναι παληοχαρακτήρες! +100000Aralle έγραψε:Μπράβο βρε παιδιά! Μου φτιάξατε τη μέρα! Έχει υπέροχους ανθρώπους αυτό το forum!
- Σπόιλερ:
Υπέροχη δουλειά κυρίες μου και κύριοι μου (στα 2 Π αναφέρομαι)
-
Mood :
To μωρο ειναι πανεμορφο φουντωτο και απιστευτα χαδιαρικο!!! Μα να ποναει και να γουργουριζει και να χαιδευεται??? Δεν υπαρχει αυτο το πλασμα!!!! Εβαζες το χερι στην κουτα κια πηγαινε και κουτουλαγε και χαιδευοταν πανω του! Κι αυτο αμεσως μετα που ξυπνησε απο τη ναρκωση!!! Να και δυο φωτογραφιες που τραβηξα με τη ζαβλακωμενη ακομα μικρουλα!
Ειναι πολυ θετικο νομιζω που με το που εβαλα μεσα τη Recovery πηγε κατευθειαν κι εφαγε!!! Οσο για το αναπνευστικο απ οτι ειπε ο γιατρος δεν εχει να κανει με το δαγκωμα απο το σκυλο αλλα με τη ρινοτραχειτιδα που εχει η μικρη. Ολα καλα θα πανε!!! Αντε και μολις περασει ολη αυτη η ταλαιπωρια της να βρει κι ενα καλο σπιτακι!!!!
Ειναι πολυ θετικο νομιζω που με το που εβαλα μεσα τη Recovery πηγε κατευθειαν κι εφαγε!!! Οσο για το αναπνευστικο απ οτι ειπε ο γιατρος δεν εχει να κανει με το δαγκωμα απο το σκυλο αλλα με τη ρινοτραχειτιδα που εχει η μικρη. Ολα καλα θα πανε!!! Αντε και μολις περασει ολη αυτη η ταλαιπωρια της να βρει κι ενα καλο σπιτακι!!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Τώρα το είδα αυτό και πολύ συγκινήθηκα. Χαίρομαι αφάνταστα που έγινε το θαύμα και τούτο το μικρούλι έχει αύριο... Είναι και πανέμορφη! Όλα τέλεια στο εξής εύχομαι!
- Σπόιλερ:
- Σε περίπτωση οικονομικής ανάγκης για το γατούνι, να έχετε υπόψη και μένα, παρακαλώ.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:
- Σπόιλερ:
Σε περίπτωση οικονομικής ανάγκης για το γατούνι, να έχετε υπόψη και μένα, παρακαλώ.
Το ίδιο ισχύει και για 'μενα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Σαβ Σεπ 17, 2011 5:45 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση παράθεσης)
Aralle- Junior Cat
-
Τόπος : Ηράκλειο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαιρέτως
Motto : Τα γατιά μου γεννήθηκαν τρελά ή έχει κάτι το νερό;;;
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/09/2011
Mood :
+1Aralle έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:
- Σπόιλερ:
Σε περίπτωση οικονομικής ανάγκης για το γατούνι, να έχετε υπόψη και μένα, παρακαλώ.
Το ίδιο ισχύει και για 'μενα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Tι κανει το κουρκουμπινακι μου? Πηγε καθολου τουαλετα? Μια αναστατωση θα την εχει τωρα μεχρι να στρωσει το εντερακι της...
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Μπράβο!!!!!
Χαίρομαι απίστευτα που σώθηκε αυτή η ομορφιά!!!!
Χαίρομαι απίστευτα που σώθηκε αυτή η ομορφιά!!!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
καλά λένε οτι οι γάτες είναι 7ψυχες!!!!
συγχαρητήρια σε όσους το πάλεψα και φρόντισαν την μικρούλα....
συγχαρητήρια σε όσους το πάλεψα και φρόντισαν την μικρούλα....
arianna- Senior Cat
-
Τόπος : αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι !!!
Motto : όλα αλλάζουν ξαφνικά....
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2011
Mood :
Kαλλλλεεεεε που ειστε???? Θα μας πειτε τι κανει το γατακι????
-
Mood :
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.......
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Σελίδα 2 από 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» ΑΥΡΙΟ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ......
» Μερικές ερωτήσεις
» Μέλιος,όνομα και πράγμα!
» Μια τροφή με το όνομα LARA ??
» Χαρίζεται ο Stik, όνομα και πράγμα...
» Μερικές ερωτήσεις
» Μέλιος,όνομα και πράγμα!
» Μια τροφή με το όνομα LARA ??
» Χαρίζεται ο Stik, όνομα και πράγμα...
Σελίδα 2 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios