ΜΕ όνομα, ME αύριο...
+35
ΚουκουΒάγια
marianthia
ralou
lamprini
niou
stavroula
rotonda
Linos
alex..niaou
vaso
Milly
tsili
BokSurat
arianna
Kikiriki
Τζούλι το Κατσούλι
Fotoula
TITIKA CAT
Φωτεινή
Anatoli
Paw
Chouzouris
nosyparker
catia
SuperCatz
Λιαννα
Joey
LAROGATA
Aralle
Πούπσυ
XIONIS
alatopiperorikosainos
doremi
NiaR
flokatoula
39 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 12
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Απ: ΜΕ όνομα, ME αύριο...
Αντε μωρέ με συγκουνήσατε αφού το μικρό είναι καλά μαρή φλοκάτη περιμένουμε φωτορεπορτάζ
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Λοιπόν από που να αρχίσωωωωωω
Καταρχήν συγνώμη για την καθυστέρηση. Άργησε πολύ να φτάσει ο Πάρις, έπρεπε να βολέψουμε τη μικρή και να τακτοποιήσουμε τα πράγματα της, να τη δω, να μάθω όλα τα νέα και ομολογώ οτι βγήκα για καμιά ώρα να φάω και κάτι σουβλάκια γιατί ούτε είχα ψωνήσει ούτε μαγειρέψει..!
Το κοριτσάκι μας έχει εγκατασταθεί δυστυχώς στη μπανιέρα μας. Το μόνο δωμάτιο που μπορώ να απομονώσω είναι το μπάνιο, και την έβαλα στην μπανιέρα να μην πολυκινήται.
Έφαγε άλλο λίγο κονσερβούλα αλλά γενικά θεωρείται νηστική. Νεράκι την είδα να πίνει αρκετό. Τις περισσότερες ώρες κοιμήθηκε βαθιά, έδειχνε εξαντλημένη... Αλλά σας ορκίζομαι οτι ο ύπνος της φαινόταν ήρεμος, ανακουφισμένος, ευτυχσμένος...
Τουαλέτα δεν έχει πάει καθόλου αλλά δε μου κάνει εντύπωση. Την κύστη από τσισάκια την άδειασε ο γιατρός στην επέμβαση και δεν έχει φάει τπτ για να το βγάλει.
Τα μάτια της είναι σπίρτα αναμμένα, απρόσμενο σε γατάκι με τέτοια ταλαιπωρία.
Είναι πολύ πολύ βρώμικη, προσπαθώ σταδιακά να την ασπρίσω, τα μουστακάκια της είναι κομμένα, διασταυρώθηκα με έναν καλοταισμένο ψύλλο τον οποίο έχασα και τα αφτάκια θέλουν καθάρισμα. Επείγει μόλις ανακάμψει ένα extreme make over!
Απο κει και πέρα... το γατάκι είναι αυτή η ιδιαίτερη και σπάνια ράτσα γατιών voutirous liomas... Το κοριτσάκι
Γουργουρίζει και κάνει πατουσάκια στο αέρα
Γουργουρίζει και κάνει πατουσάκια στο μαξιλάρι
(στο πλάι φαίνεται και η μια πληγούλα από δόντι)
Και γουργουρίζει και κάνει πατουσάκια σταυροπόδι και κωλοτουμπέ
(προς το τέλος φαίνεται η κοιλίτσα με τα ράμματα)
Γενικά είναι ζυμάρι, το κάνεις οτι θες. Τα φάρμακα τα δωσα... απλά... της άνοιξα το στόμα και τα έβαλα μέσα!
Δεν έχω δει να πειράζει τα ράμματα. Σηκώνεται όμως αν χρειαστεί και περπατά και κάποια στιγμή την βρήκα ξαπλωμένη και εκτός μπανέρας αν και αυτό δεν το θέλω. Τουλάχιστον αυτό σημαίνει οτι δεν πονά. Η αναπνοή της είναι ΧΑΛΙΑ. Σαν ασθματική και γω, την ακούω και με πιάνει πανικός. Η μικρούλα μέσα σ' όλα έχει ρινοτραχείτιδα, η οποία πλέον δεν είναι ιάσιμη. Απλά κατά εποχές θα είναι σε έξαρση και άλλες σαν να μην το έχει..
Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάτσει στο μπάνιο κάποιες μέρες... δεν γίνεται αλλιως. Να πάρει τα φαρμακάκια και να βγάλει και τα ράμματα. 10 μέρες δλδ...δε ξέρω πως θα γίνει αυτό... Τώρα είναι ακόμα ζαβλακωμένη, σε λίγο θα αρχίσει να τρέλαινεται... Αλλά αυτό θα το σκεφτώ από αύριο, δε μπορώ σήμερα
Καταρχήν συγνώμη για την καθυστέρηση. Άργησε πολύ να φτάσει ο Πάρις, έπρεπε να βολέψουμε τη μικρή και να τακτοποιήσουμε τα πράγματα της, να τη δω, να μάθω όλα τα νέα και ομολογώ οτι βγήκα για καμιά ώρα να φάω και κάτι σουβλάκια γιατί ούτε είχα ψωνήσει ούτε μαγειρέψει..!
Το κοριτσάκι μας έχει εγκατασταθεί δυστυχώς στη μπανιέρα μας. Το μόνο δωμάτιο που μπορώ να απομονώσω είναι το μπάνιο, και την έβαλα στην μπανιέρα να μην πολυκινήται.
Έφαγε άλλο λίγο κονσερβούλα αλλά γενικά θεωρείται νηστική. Νεράκι την είδα να πίνει αρκετό. Τις περισσότερες ώρες κοιμήθηκε βαθιά, έδειχνε εξαντλημένη... Αλλά σας ορκίζομαι οτι ο ύπνος της φαινόταν ήρεμος, ανακουφισμένος, ευτυχσμένος...
Τουαλέτα δεν έχει πάει καθόλου αλλά δε μου κάνει εντύπωση. Την κύστη από τσισάκια την άδειασε ο γιατρός στην επέμβαση και δεν έχει φάει τπτ για να το βγάλει.
Τα μάτια της είναι σπίρτα αναμμένα, απρόσμενο σε γατάκι με τέτοια ταλαιπωρία.
Είναι πολύ πολύ βρώμικη, προσπαθώ σταδιακά να την ασπρίσω, τα μουστακάκια της είναι κομμένα, διασταυρώθηκα με έναν καλοταισμένο ψύλλο τον οποίο έχασα και τα αφτάκια θέλουν καθάρισμα. Επείγει μόλις ανακάμψει ένα extreme make over!
Απο κει και πέρα... το γατάκι είναι αυτή η ιδιαίτερη και σπάνια ράτσα γατιών voutirous liomas... Το κοριτσάκι
Γουργουρίζει και κάνει πατουσάκια στο αέρα
Γουργουρίζει και κάνει πατουσάκια στο μαξιλάρι
(στο πλάι φαίνεται και η μια πληγούλα από δόντι)
Και γουργουρίζει και κάνει πατουσάκια σταυροπόδι και κωλοτουμπέ
(προς το τέλος φαίνεται η κοιλίτσα με τα ράμματα)
Γενικά είναι ζυμάρι, το κάνεις οτι θες. Τα φάρμακα τα δωσα... απλά... της άνοιξα το στόμα και τα έβαλα μέσα!
Δεν έχω δει να πειράζει τα ράμματα. Σηκώνεται όμως αν χρειαστεί και περπατά και κάποια στιγμή την βρήκα ξαπλωμένη και εκτός μπανέρας αν και αυτό δεν το θέλω. Τουλάχιστον αυτό σημαίνει οτι δεν πονά. Η αναπνοή της είναι ΧΑΛΙΑ. Σαν ασθματική και γω, την ακούω και με πιάνει πανικός. Η μικρούλα μέσα σ' όλα έχει ρινοτραχείτιδα, η οποία πλέον δεν είναι ιάσιμη. Απλά κατά εποχές θα είναι σε έξαρση και άλλες σαν να μην το έχει..
Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάτσει στο μπάνιο κάποιες μέρες... δεν γίνεται αλλιως. Να πάρει τα φαρμακάκια και να βγάλει και τα ράμματα. 10 μέρες δλδ...δε ξέρω πως θα γίνει αυτό... Τώρα είναι ακόμα ζαβλακωμένη, σε λίγο θα αρχίσει να τρέλαινεται... Αλλά αυτό θα το σκεφτώ από αύριο, δε μπορώ σήμερα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την flokatoula στις Κυρ Σεπ 18, 2011 12:38 am, 1 φορά
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Ψυχουλίτσα μου γλυκιά! Αφού παίρνει τα φαρμακάκια της θα πάει καλά. Η απλή κίνηση δεν νομίζω να την επηρεάζει, ο περιορισμένος χώρος, μήπως γίνεται να βρούμε ένα μεγαλούτσικο κλουβί για να μην υπάρχει και το άγχος από τη μερια σου και ο φόβος για δική της επιβάρυνση;
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
ειναι πανέμορφη!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Πολύ χαίρομαι για την τροπή των πραγμάτων.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Πώς περασε το βραδυ η μικρουλα μας?
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Φλοκάτη, όλα θα πάνε καλά!!!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Καλημέρα σας!
Το κοριτσακι όπως το ακούμπησα στο κρεβάτι έτσι το βρήκα όλες τις φορές! Ακόμα τουαλέτα δεν έχει πάει αλλά την έφαγε όλη την κονσέρβα οπότε σίογυρα μου τα μαγειρεύει και θα μου τα ξεφουρνήσει όπου να ναι
Αν δω τα κακάκια της κανονικά χωρίς αίμα κτλ, τότε δε θέλω τπτ άλλο!!
Επίσης την είδα πολλές φορές να πλένεται που το θεωρώ πολύ καλό σημάδι!
Το κοριτσακι όπως το ακούμπησα στο κρεβάτι έτσι το βρήκα όλες τις φορές! Ακόμα τουαλέτα δεν έχει πάει αλλά την έφαγε όλη την κονσέρβα οπότε σίογυρα μου τα μαγειρεύει και θα μου τα ξεφουρνήσει όπου να ναι
Αν δω τα κακάκια της κανονικά χωρίς αίμα κτλ, τότε δε θέλω τπτ άλλο!!
Επίσης την είδα πολλές φορές να πλένεται που το θεωρώ πολύ καλό σημάδι!
-
Mood :
Το οτι εχει διαθεση να φαει και να πλυθει ειναι οντως πολυ θετικο σημαδι!!!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Είναι μια κούκλα, είναι μια γλυκά και εύχομαι όλα να πάνε καλά !!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Κανονικα θα επρεπε να εχει κανει εστω και λιγα τσισακια... Της εχεις βαλει μεσα στο μπανιο λεκανιτσα με αμμο? Αν οχι βαλτης και τσεκαρε την ποτε θα κανει.
-
Mood :
Σήμερα που τη βλέπω έτσι, νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να ευχαριστήσω...
τα μέλη του γατόσπιτου που χωρίς δεύτερη σκέψη με προέτρεψαν να μην το βάλω κάτω και να βρεθεί λύση, που χωρίς δεύτερη σκέψη ήθελαν να τρέξουν να καταθέσουν από το υστέρημά τους και αυτές τις μέρες, μέσα από το θέμα αυτό μου κράτησαν συντροφιά και μου έδιναν κουράγιο...
τα μέλη της διευθύνσεως του φόρουμ που ανέλαβαν τα έξοδα της επέμβασης χωρίς δισταγμό και έτρεξαν να γνωρίσουν το μωρό μας και να συμπαρασταθούν...
Τον Παρούλη ο οποίος έτρεξε από Πατήσια - Αγ. Παρασκευή να παρει το αμάξι μου, να πάρει από την Παλλήνη τη μικρή, να πάει Φάληρο για την επέμβαση και να επιστρέψει... χωρίς τη βοήθεια του θα περνούσαν μέρες για να μπορέσω να το πάω εγώ...
Και φυσικά το γιατρό μας, που πολύ θα ήθελα να αναφέρω ονομαστικά, που ανταποκρίθηκε τηλεφωνικά από την αρχή, που ανέλαβε το χειρουργείο και, όπως ήμουν σίγουρη, το έφερε εις πέρας με επιτυχία, που μείωσε τόσο το κόστος του χειρουργείου και των φαρμάκων ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί το ταμείο μας και που με πήραν κάμποσα τηλέφωνα χτες να δουν τι κάνει το μωρό μας...
Δε χρειάζεται νομίζω να πω πόσα αποδείχτηκαν με αυτή την ιστορία για μένα προσωπικά... Τι μπορούν να κάνουν μερικοί άνθρωποι που απλά αγαπούν τα ζώα, πώς μπορεί να απογειωθεί η γενικότερη έννοια της ζωής, και πολλά άλλα τα οποία τα καταλαβαίνουμε μέσα μας.
Ευχαριστώ εγώ και κυρίως ευχαριστεί εκείνο το ψυχάκι που ζει, γουργουρίζει, ζυμώνει, παίζει και αναπάυεται μέσα στο μπάνιο μου, και που σε λίγο καιρό ονειρεύομαι να ζει σε ένα μεγάλο σπίτι, μεγάλη και πανέμορφη να παίρνει και να δίνει αγάπη από όποιον την επιλέξει...
τα μέλη του γατόσπιτου που χωρίς δεύτερη σκέψη με προέτρεψαν να μην το βάλω κάτω και να βρεθεί λύση, που χωρίς δεύτερη σκέψη ήθελαν να τρέξουν να καταθέσουν από το υστέρημά τους και αυτές τις μέρες, μέσα από το θέμα αυτό μου κράτησαν συντροφιά και μου έδιναν κουράγιο...
τα μέλη της διευθύνσεως του φόρουμ που ανέλαβαν τα έξοδα της επέμβασης χωρίς δισταγμό και έτρεξαν να γνωρίσουν το μωρό μας και να συμπαρασταθούν...
Τον Παρούλη ο οποίος έτρεξε από Πατήσια - Αγ. Παρασκευή να παρει το αμάξι μου, να πάρει από την Παλλήνη τη μικρή, να πάει Φάληρο για την επέμβαση και να επιστρέψει... χωρίς τη βοήθεια του θα περνούσαν μέρες για να μπορέσω να το πάω εγώ...
Και φυσικά το γιατρό μας, που πολύ θα ήθελα να αναφέρω ονομαστικά, που ανταποκρίθηκε τηλεφωνικά από την αρχή, που ανέλαβε το χειρουργείο και, όπως ήμουν σίγουρη, το έφερε εις πέρας με επιτυχία, που μείωσε τόσο το κόστος του χειρουργείου και των φαρμάκων ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί το ταμείο μας και που με πήραν κάμποσα τηλέφωνα χτες να δουν τι κάνει το μωρό μας...
Δε χρειάζεται νομίζω να πω πόσα αποδείχτηκαν με αυτή την ιστορία για μένα προσωπικά... Τι μπορούν να κάνουν μερικοί άνθρωποι που απλά αγαπούν τα ζώα, πώς μπορεί να απογειωθεί η γενικότερη έννοια της ζωής, και πολλά άλλα τα οποία τα καταλαβαίνουμε μέσα μας.
Ευχαριστώ εγώ και κυρίως ευχαριστεί εκείνο το ψυχάκι που ζει, γουργουρίζει, ζυμώνει, παίζει και αναπάυεται μέσα στο μπάνιο μου, και που σε λίγο καιρό ονειρεύομαι να ζει σε ένα μεγάλο σπίτι, μεγάλη και πανέμορφη να παίρνει και να δίνει αγάπη από όποιον την επιλέξει...
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Κανονικα θα επρεπε να εχει κανει εστω και λιγα τσισακια... Της εχεις βαλει μεσα στο μπανιο λεκανιτσα με αμμο? Αν οχι βαλτης και τσεκαρε την ποτε θα κανει.
Ναι της έβαλα από την ώρα που ήρθε λεκάνη με άμμο δίπλα της. Την έβαλα και μέσα να σιγουρεψω οτι κατάλαβε. Και ο γιατρός μου είπε χτες από σήμερα να περιμένω τουαλέτα... Με άγχωσες τώρα
-
Mood :
Πω πωωωωω
Βρε τι μωρό είναι τούτο το γατούυυυυυυυνιιιιιιιιιιιιιιι
Δεν είχα προσέξει καλά φατσούλα, τώρα την είδα απ'τις φωτός της Άσπας και απ'το βίντεο που το χαιδευεις και κάνει ζυμαράκια στον αέρα!!!
Αχ !!! και ξανά-αχ !!!
Χαίρομαι πάρα πολύ που τα βγάλατε πέρα, μακάρι να πάνε όλα καλά στο γατούλι!
Είναι πανέμορφη
Βρε τι μωρό είναι τούτο το γατούυυυυυυυνιιιιιιιιιιιιιιι
Δεν είχα προσέξει καλά φατσούλα, τώρα την είδα απ'τις φωτός της Άσπας και απ'το βίντεο που το χαιδευεις και κάνει ζυμαράκια στον αέρα!!!
Αχ !!! και ξανά-αχ !!!
Χαίρομαι πάρα πολύ που τα βγάλατε πέρα, μακάρι να πάνε όλα καλά στο γατούλι!
Είναι πανέμορφη
Μην αγχώνεσαι. θα πάει!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Κατσε καλε κι εσυ αμεσως!!!! Λιγα τσισακια θα κανει. Κακακια ισως ζοριστει οπως ειπε κι ο γιατρος χτες. Μη της δινεις ξηρα τροφη αλλα μαλακια κονσερβουλα οπως ηταν η Recovery ή νερομενη Shezir (νομιζω ειπες οτι εχεις) για να μπορεσει να κανει μαλακα κακακια!!!flokatoula έγραψε:XIONIS έγραψε:Κανονικα θα επρεπε να εχει κανει εστω και λιγα τσισακια... Της εχεις βαλει μεσα στο μπανιο λεκανιτσα με αμμο? Αν οχι βαλτης και τσεκαρε την ποτε θα κανει.
Ναι της έβαλα από την ώρα που ήρθε λεκάνη με άμμο δίπλα της. Την έβαλα και μέσα να σιγουρεψω οτι κατάλαβε. Και ο γιατρός μου είπε χτες από σήμερα να περιμένω τουαλέτα... Με άγχωσες τώρα
-
Mood :
Αχ μωρε το γλυκουλι μου,θα παει τουαλέτα μωρε και όλα καλα θα πάνε και θα γίνει μια μεγάλη κοπελα και θα βρει ενα καλό σπιτάκι!!!Εμείς όλοι ευχόμαστε για το καλύτερο!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Tι αγχωνεσαι βρε Αθηνα?Αφου σου ειπε οτι απο σημερα να περιμενεις δωρακια. Αυτο σημαινει οτι μπορει να παει και αργα το βραδυ. Χαλαρωστε!Ολα καλα θα πανε!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Κατουρήσαμεεεεε
Και τσακίσαμε μια αραιωμένη schesir και ξαναήπιαμε νεράκι!!!
Τα δικά μου δεν έχουν καταλάβει τίποτα, διαμελίζουν ακρίδες στο μπαλκόνι. Γκαρίζουν που μπαίνω και κλείνω την πόρτα στο μπάνιο αλλά μέχρι εκεί.
Είναι και το κοριτσάκι τόσο ήσυχο, νιαουρίζει και λόγω ρινοτραχειτιδας δεν ακούγεται, οπότε περνάει απαρατήρητη!
Και τσακίσαμε μια αραιωμένη schesir και ξαναήπιαμε νεράκι!!!
Τα δικά μου δεν έχουν καταλάβει τίποτα, διαμελίζουν ακρίδες στο μπαλκόνι. Γκαρίζουν που μπαίνω και κλείνω την πόρτα στο μπάνιο αλλά μέχρι εκεί.
Είναι και το κοριτσάκι τόσο ήσυχο, νιαουρίζει και λόγω ρινοτραχειτιδας δεν ακούγεται, οπότε περνάει απαρατήρητη!
-
Mood :
Κάθε μέρα και καλύτερα η όμορφη
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Ειδες που στο πα οτι θα κατουρησει? Μεχρι το βραδυ θα εχει κανει και κακακια!!!! Μηπως ειναι καιρος να βρουμε ενα ονομα για το αβαφτιστο?????
-
Mood :
Αφού είπαμε Δώρα !
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Ωραίο και το Δώρα!! Όποιος θέλει να κάνει πρόταση ας την κάνει πριν το κλείσουμε!!
-
Mood :
Lila (Pause) ή Lacta αφου ειναι γλυκια και για φαγωμα σαν τις 2 πιο αγαπημενες μου σοκολατες!!!!
-
Mood :
πωπω τι ιστορία και αυτή!!!
μπράβο σε όλους όσους βοηθήσατε την γατούλα κυρίως σε εσένα flokatoula που την μάζεψες και την φροντίζεις με τόση αγάπη!!!
αν νομίζεις ότι πρέπει να μπει σε περιορισμό χώρου, έχω στην αποθήκη το κουνελόκλουβο που είχα την Στρίγγλα μετά την εγχείρηση. εντάξει για γάτα δεν είναι μεγάλο, αλλά για λίγες μέρες ώστε να μην πηδάει από την μπανιέρα και σκίσει κάνα ράμα ίσως είναι καλύτερα να μείνει σε έναν τόσο μικρό χώρο... σκέψου το, συζήτησε το και με το γιατρό και αν είναι μιλάμε για να δούμε πως θα γίνει να το πάρετε. σου στέλνω με πμ το κινητό μου
εύχομαι γρήγορα περαστικά στην γατούλα, και να ενεργηθεί μέχρι το βράδυ!!!
τώρα για όνομα το "Δώρα" μου αρέσει πολύ, να προτείνω κάτι δεν τολμώ γιατί δεν είναι το δυνατό μου σημείο να βρίσκω πετυχημένα ονόματα
μπράβο σε όλους όσους βοηθήσατε την γατούλα κυρίως σε εσένα flokatoula που την μάζεψες και την φροντίζεις με τόση αγάπη!!!
αν νομίζεις ότι πρέπει να μπει σε περιορισμό χώρου, έχω στην αποθήκη το κουνελόκλουβο που είχα την Στρίγγλα μετά την εγχείρηση. εντάξει για γάτα δεν είναι μεγάλο, αλλά για λίγες μέρες ώστε να μην πηδάει από την μπανιέρα και σκίσει κάνα ράμα ίσως είναι καλύτερα να μείνει σε έναν τόσο μικρό χώρο... σκέψου το, συζήτησε το και με το γιατρό και αν είναι μιλάμε για να δούμε πως θα γίνει να το πάρετε. σου στέλνω με πμ το κινητό μου
εύχομαι γρήγορα περαστικά στην γατούλα, και να ενεργηθεί μέχρι το βράδυ!!!
τώρα για όνομα το "Δώρα" μου αρέσει πολύ, να προτείνω κάτι δεν τολμώ γιατί δεν είναι το δυνατό μου σημείο να βρίσκω πετυχημένα ονόματα
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Αν ειναι φουντωτη.μηπως το΄΄Σοραγια'' ειναι καλο????....Θα γινει μια πριγκηπισσσα αλλωστε!!
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Πολύ χαίρομαι για την μικρούλα!!! Όλο και καλύτερα να πηγαίνει!!
Και αυτή η ιστορία να μας δείξει ότι όσο απελπιστικά κι αν φαίνονται τα πράγματα, αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσει κανείς!
Για την μικρή προτείνω το όνομα Ταρτούφα, δεν ξέρω γιατί, όταν την είδα αυτό μου ήρθε...
Και αυτή η ιστορία να μας δείξει ότι όσο απελπιστικά κι αν φαίνονται τα πράγματα, αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσει κανείς!
Για την μικρή προτείνω το όνομα Ταρτούφα, δεν ξέρω γιατί, όταν την είδα αυτό μου ήρθε...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Τώρα το είδα αυτό!!!
Μπράβο , μπράβο, μπράααααααααααααβο!!!!!
Όσο για το όνομα , εγώ το βιολί μου ΣΙΜΠΑΑΑΑΑΑΑ
Μπράβο , μπράβο, μπράααααααααααααβο!!!!!
Όσο για το όνομα , εγώ το βιολί μου ΣΙΜΠΑΑΑΑΑΑΑ
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Chouzouris έγραψε:Πολύ χαίρομαι για την μικρούλα!!! Όλο και καλύτερα να πηγαίνει!!
Γλιτωσαμε το Μπεζεδουλα αυτη τη φορα?
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Άντε καλέ που θα πούμε τη γάτα Ταρτούφα (ο).Chouzouris έγραψε:Πολύ χαίρομαι για την μικρούλα!!! Όλο και καλύτερα να πηγαίνει!!
Μου άρεσαν το Lila και Lacta της Άσπας.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Οκ!!! Τότε Μαρέγκα!!!!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
-
Mood :
σιγά μην την πουμε και Μπεζέ!
απο λίλα και λάκτα προτιμώ το λίλα.
απο λίλα και λάκτα προτιμώ το λίλα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Προφιτερόλα?
-
Mood :
μιλφεγια;;;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» ΑΥΡΙΟ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ......
» Μερικές ερωτήσεις
» Μέλιος,όνομα και πράγμα!
» Μια τροφή με το όνομα LARA ??
» Χαρίζεται ο Stik, όνομα και πράγμα...
» Μερικές ερωτήσεις
» Μέλιος,όνομα και πράγμα!
» Μια τροφή με το όνομα LARA ??
» Χαρίζεται ο Stik, όνομα και πράγμα...
Σελίδα 3 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios