Χαμένος στη λεωφόρο..
+23
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
natalouko
aporw
Maskotaki
Φωτεινή
nosyparker
Βερονικα
ralou
purina
NiaR
Kikiriki
alex..niaou
Fotoula
LAROGATA
Chouzouris
XIONIS
arianna
Πούπσυ
doremi
flokatoula
Joey
Anatoli
Βετούλι
27 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Χαμένος στη λεωφόρο..
Φωτεινή έγραψε:Βρε, Γιώργο, πλάκα μας κάνεις; Κάθονται στο ίδιο κρεβάτι, στην ίδια κουβερτα σε απόσταση αναπνοής και μου λες ότι δεν πάνε καλά;! Μια χαρά τα πάνε! Μη μασάς
+1
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Chouzouris έγραψε:Φωτεινή έγραψε:Βρε, Γιώργο, πλάκα μας κάνεις; Κάθονται στο ίδιο κρεβάτι, στην ίδια κουβερτα σε απόσταση αναπνοής και μου λες ότι δεν πάνε καλά;! Μια χαρά τα πάνε! Μη μασάς
+1
Βρε τέρατα, αυτό ήταν μια στιγμή στην αιωνιότητα, οι καβγάδες συνεχίζονται σ' αμείωτο ρυθμό!!!
Πάντως, το νέο παρατσούκλι του μικρού είναι "το λαχταριστό"! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, πιστεύω, το εξηγούν...
Εδώ έχουμε γλαρώσει, μετά από μια κουραστική μέρα σκατουλιάς κι αϋπνίας των υπολοίπων....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dgriman στις Κυρ Απρ 08, 2012 2:17 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διαγραφή άσχετης φωτογραφίας που εμφανίστηκε ([img]https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/2j4aejc.jpg[/img]))
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
Χθες ρωταγα το γιατρο μας για εσας!!!! Τελειο εχει γινει το μικρο σου! Και πρωτη φορα βλεπω λευκο γατι με μαυρα πατουσακια! Απιστευτο ειναι!!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Πώς πάει με το Βετούλι, Γιώργο;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
εχει μεγαλώσει πολύ το μικρό! αυτά τα πατουσάκια θέλω να του τα γαργαλήσω!! μακάρι να τα βρίσκανε με το Βετούλι μωρέ..
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Τώρα είδα το θεματάκι σας με το μικρό!!! Είναι μία γλύκα.. τελικά αγοράκι είναι ή κοριτσάκι???
Επειδή έχω περάσει και εγώ την φάση να πρέπει να γνωρίσουν ένα καινούριο γατί οι δύο πρώτες γάτες μου, σου λέω να μην ανησυχείς. Όσο και να νευριάζει το Βετούλι (που παρεπιμπτώντος είναι μία κούκλα και χρωματικά μοιάζει πολύ στην Ηλέκτρα μου ), στο τέλος θα το αποδεχτεί το μικρό και θα παίζουν κιόλας!!! Όταν καταλάβει οτι τίποτα δεν θα αλλάξει από την καθημερινότητα της και οτι δεν πρόκειται να σε χάσει και εσένα, θα το δεχτεί!!
Από την άλλη δεν πρέπει να καταλαβαίνουν οτι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να περνάει το δικό τους... Εμείς είμαστε αυτοί που παίρνουμε τις αποφάσεις!!!
Όταν έφερα τον Λούσιφερ στο σπίτι, έγινε ο κακός χαμός.. Ήταν και μεγαλούτσικος και το τι ξύλο έπεσε, τι γρατζουνίσματα, τι καυγάδες δεν λέγεται.. Αλλά κανένας δεν έκανε κακό στον άλλον...απλά τον αποδέχτεικαν στους 6 μήνες!!
Επειδή έχω περάσει και εγώ την φάση να πρέπει να γνωρίσουν ένα καινούριο γατί οι δύο πρώτες γάτες μου, σου λέω να μην ανησυχείς. Όσο και να νευριάζει το Βετούλι (που παρεπιμπτώντος είναι μία κούκλα και χρωματικά μοιάζει πολύ στην Ηλέκτρα μου ), στο τέλος θα το αποδεχτεί το μικρό και θα παίζουν κιόλας!!! Όταν καταλάβει οτι τίποτα δεν θα αλλάξει από την καθημερινότητα της και οτι δεν πρόκειται να σε χάσει και εσένα, θα το δεχτεί!!
Από την άλλη δεν πρέπει να καταλαβαίνουν οτι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να περνάει το δικό τους... Εμείς είμαστε αυτοί που παίρνουμε τις αποφάσεις!!!
Όταν έφερα τον Λούσιφερ στο σπίτι, έγινε ο κακός χαμός.. Ήταν και μεγαλούτσικος και το τι ξύλο έπεσε, τι γρατζουνίσματα, τι καυγάδες δεν λέγεται.. Αλλά κανένας δεν έκανε κακό στον άλλον...απλά τον αποδέχτεικαν στους 6 μήνες!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
τι καλό που είναι Γιώργο θα τα βρούνε δώσε τους χρόνο όταν το Βετούλι καταλάβει ότι δεν αλλάζει κάτι θα χαλαρώσει όσο για το μικρό θαύμα είναι
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Κορίτσια καλησπέρα! Έχουμε πολύ καιρό να σας γράψουμε νέα μας και σας ζητάμε συγγνώμη.
Την περασμένη εβδομάδα κάναμε και τη στείρωσή μας και τώρα χαίρουμε άκρας υγείας!
Δυστυχώς, οι σχέσεις με το Βετούλι δεν έχουν βελτιωθεί... Πλέον, όλες οι ελπίδες μου έχουν στραφεί στην αναμενόμενη ενηλικίωση του μικρού, μπας κι ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα..
Είχα πάρα πολλές φωτογραφίες βγάλει όλον αυτόν τον καιρό με το κινητό, αλλά δυστυχώς κάποιο τέρας μου εξαφάνισε/έφαγε το usb καλώδιο, οπότε γιοκ! Εδώ σας ανεβάζω μερικές που έβγαλα τις τελευταίες μέρες με τη μηχανή.
Πονηρόφατσα..
Γλαρόφατσα..
"Μα γιατί, εγώ είμαι καλό.."
Τα φαινόμενα απατούν. Ανάπαυση μετά από μιαν εξαντλητική μάχη, που φυσικά έλαβε χώρα πάνω μου, 4 το πρωί!!!
"Ε, ανοίχτε μου να μπω μεσα!!"
"Ακούει κανείς;;;..."
"Απειλώ να κρατήσω τo γλωσσάκι μου έξω, μέχρι να ξεκουμπιστεί από δω!.."
Την περασμένη εβδομάδα κάναμε και τη στείρωσή μας και τώρα χαίρουμε άκρας υγείας!
Δυστυχώς, οι σχέσεις με το Βετούλι δεν έχουν βελτιωθεί... Πλέον, όλες οι ελπίδες μου έχουν στραφεί στην αναμενόμενη ενηλικίωση του μικρού, μπας κι ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα..
Είχα πάρα πολλές φωτογραφίες βγάλει όλον αυτόν τον καιρό με το κινητό, αλλά δυστυχώς κάποιο τέρας μου εξαφάνισε/έφαγε το usb καλώδιο, οπότε γιοκ! Εδώ σας ανεβάζω μερικές που έβγαλα τις τελευταίες μέρες με τη μηχανή.
Πονηρόφατσα..
Γλαρόφατσα..
"Μα γιατί, εγώ είμαι καλό.."
Τα φαινόμενα απατούν. Ανάπαυση μετά από μιαν εξαντλητική μάχη, που φυσικά έλαβε χώρα πάνω μου, 4 το πρωί!!!
"Ακούει κανείς;;;..."
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Mood :
"Ακούει κανείς;;;..."
Ελα βρε Βετουλι κουκλάρα μου...
Που τι αφηνεις εξω το μωρο, μ αυτα τα παραπονεμένα ματακια?
Βαλε λιγακι νερο στο κρασι σου βρε ματια μου!
"Ακούει κανείς;;;..."
Ελα βρε Βετουλι κουκλάρα μου...
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Τί γλυκούλια!!
Και ο συνδυασμός μαύρο αυτάκι-μισή μαύρη ουρίτσα όλα τα λεφτά!!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Είναι υπέροχος Γιώργο!!!!!!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
ralou έγραψε:Ελα βρε Βετουλι κουκλάρα μου...
Καλά, μη φανταστείς, και το μικρό είναι διάολος κι απίστευτα ζηλιάρικο! Ειδικά τώρα, που ακολουθώ τακτική τόνοωσης του ηθικού του Βετουλιού κανακεύοντάς το μπροστά του, σκάει!!
Ναι, όταν ήμασταν μικρά, έπεσε η ουρά μας στο μελάνι!marina289 έγραψε:Τί γλυκούλια!!
Ποιός???? Μήπως μπέρδεψες γ' με β' πρόσωπο;;;...Chouzouris έγραψε:Είναι υπέροχος Γιώργο!!!!!!!!
{Άσχετο: Βρε σεις, ρόλλαρα στο topic μετά από καιρό και με έκπληξη διαπίστωσα πως λίγα posts πιο πάνω έχει παρεισφρύσει μια εντελώς, μα εντελώς, άσχετη φωτό!! Αν κάποια αναγνωρίζει τον εαυτό της, ας μας ενημερώσει!! }
-
Mood :
Κοριτσάκι είναι????? Δεν το θυμόμουν!!!
Ποιά?
Ποιά?
-
Mood :
Ανέβα!..
-
Mood :
Ποιά είναι αυτή?
-
Mood :
Δεν την έβαλα εγώ, λέμε!!!Chouzouris έγραψε:Ποιά είναι αυτή?
-
Mood :
Βετούλι έγραψε:Δεν την έβαλα εγώ, λέμε!!!Chouzouris έγραψε:Ποιά είναι αυτή?
Και ποιός την έβαλε? Αφού δεν έχει γίνει maderated το μήνυμά σου. Αλλιώς θα το έγραφε!
-
Mood :
Τι να πω?? Κι απ' ό,τι βλέπω, έχει ημερομηνία Φεβρουαρίου, άρα έναν μήνα μετά το post!! Εκτός κι αν το tinypic που χρησιμοποιώ, γιατί το imageshack μου κάνει νερά, άνοιξε τα δικά του ακασικά αρχεία.....http://www.mystica.gr/akasha.htm
-
Mood :
ωχ, πώς έγινε αυτό!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
παντως ωραια κοπελα
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Μπαμπάτσικη!ladycat έγραψε:παντως ωραια κοπελα
-
Mood :
καλε,αυτο εδω εγινε τελειως κουκλι,ειδικα το βλεμμα ειναι θεϊκο!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Η πιο απλή λογική εκδοχή που βλέπω είναι οτι το tinypic, εχει διάρκεια ζωής, και προφανως ο Γιωργος είχε βάλει καποια φωτόγραφία ετσι, και τωρα το λινκ δειχνει σε αλλη φωτογραφια, και ίσως μετα απο καιρό να δειχνει κάτι αλλο. Επειδη λοιπον, είναι απρόβλεπτο, και για λόγους ασφαλείας προτείνω οι φωτογραφίες που είναι με tiny να διαγραφούν απο τα μηνυματα, για να μην βρεθούμε προ εκπληξεων. φυσικά να σταματήσετε τη χρήση τους σε μέρη οπου είναι διαχρονικά, πχ σε φορουμ ή ιστοσελίδες.
Θεωρούνται καλά για να στείλετε ενα λινκ με ενα mail το οποιο θα είναι μόνο για εκεινη τη στιγμή.
Θεωρούνται καλά για να στείλετε ενα λινκ με ενα mail το οποιο θα είναι μόνο για εκεινη τη στιγμή.
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
πολύ όμορφη η ιστορία σας! Μου θύμισε αρκετά την ιστορία της Μπιζουδίτσας μου που τη βρήκα επίσης να διασχίζει λεωφόρο...και μοιάζουν....τρελομπιζοδόγατααα!
Bijoux743- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5
Motto : I will not reign, to serve I disdain, the Cat I remain!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/03/2012
Mood :
Απο ότι είδα Γιωργο, απο αυτό το ποστ https://www.gatospito.com/t7501p75-topic#546580 και κάτω ολες οι φωτογραφίες είναι με tiny, αν θέλεις, βαλε εδω τα κανονικά λινκ και θα τις διορθώσουμε εμεις.
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Εντάξει, Δημήτρη, δε χάθηκε κι ο κόσμος! Μην μπείτε στον κόπο, περισσότερο για το αστείο του πράγματος το επεσήμανα. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιώ το imageshack εφεξής!
-
Mood :
Βετούλι έγραψε:Εντάξει, Δημήτρη, δε χάθηκε κι ο κόσμος! Μην μπείτε στον κόπο, περισσότερο για το αστείο του πράγματος το επεσήμανα. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιώ το imageshack εφεξής!
Οκ
Τη συγκεκριμένη άσχετη φωτό, τη σβήνω.
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Ρε συ τι γαταρος που εγινε!
Γιωργο, τωρα μενει μαζι σου μονιμα ή τον εχει η γιαγια?
Γιωργο, τωρα μενει μαζι σου μονιμα ή τον εχει η γιαγια?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Συγγνώμη, γάτος είναι ή γάτα τελικά;
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Θενκς, έχει γλυκό μουτράκι που ξεγελάει δεν βλέπω μαγουλάκια μεγάλα.
Καλά μαρή Μαρία, στο μούτρο κόλλησες; Ο τίτλος ΧΑΜΕΝΟΣ στη λεωφόρο δεν σου λέει τίποτα;
τα λέω μόνη μου να σας προλάβω.
Καλά μαρή Μαρία, στο μούτρο κόλλησες; Ο τίτλος ΧΑΜΕΝΟΣ στη λεωφόρο δεν σου λέει τίποτα;
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Είναι ΓΑΤΑ
οπότε προλαβαίνετε να αλλάξετε τα μπεμπέ μέχρι τον Σεπτέμβρη, που 'ναι τα βαφτίσια...
Μην υποτιμάς ποτέ τη διαίσθησή σου, καλή μου! Όσον αφορά τον τίτλο, μάλλον αυτοαναφορικός ήταν κι εμπνευσμένος από σινεματζίδικες καταστάσεις, βλ. Lost Ηighway, Χαμένοι στη μετάφραση και τα σχετικά...
οπότε προλαβαίνετε να αλλάξετε τα μπεμπέ μέχρι τον Σεπτέμβρη, που 'ναι τα βαφτίσια...
Δίκιο είχες, Δημήτρη, το τσέκαρα και σ' άλλο φόρουμ!dgriman έγραψε:Η πιο απλή λογική εκδοχή που βλέπω είναι οτι το tinypic, εχει διάρκεια ζωής
Και μαζί και χώρια! Κοιμόμαστε alltogether, χαράματα του ανοίγω και πάει στη γιαγιά για μαμ και κατά το μεσημεράκι επιστρέφει. Η γιαγιά φοβήθηκε να το κρατά τη νύχτα, γιατί σα μικρό ήταν πολύ μουρλό, ανέβαινε στο κεφάλι της, όταν κοιμόταν, έκανε οχταράκια γύρω απ' τα πόδια της και φοβόταν μην πέσει με τη μαγκούρα κλπ. Έτσι, για όλους αυτούς τους μήνες έπρεπε να υφίσταμαι το μακελειό στο σπίτι! Ελπίζω, τώρα που μεγαλώνει, να ηρεμήσει κάπως, οπότε, είτε το Βετούλι θα το ανέχεται, είτε θα ξανακοιμάται δίπλα, που δεν το βλέπω δηλαδή! Χθες, πάντως, κοιμήθηκε έξω στη βεράντα, ενώ το Βετούλι στα πόδια μου. Γενικά, προσπαθώ να δείχνω περισσότερη αγάπη στο Βετούλι μπροστά στο μικρό, μπας και καταλάβει πως δεν κινδυνεύει ο θρόνος του!Anatoli έγραψε:Ρε συ τι γατάρα που εγινε!
Γιωργο, τωρα μενει μαζι σου μονιμα ή την εχει η γιαγια?
doremi έγραψε:Καλά μαρή Μαρία, στο μούτρο κόλλησες; Ο τίτλος ΧΑΜΕΝΟΣ στη λεωφόρο δεν σου λέει τίποτα;
Μην υποτιμάς ποτέ τη διαίσθησή σου, καλή μου! Όσον αφορά τον τίτλο, μάλλον αυτοαναφορικός ήταν κι εμπνευσμένος από σινεματζίδικες καταστάσεις, βλ. Lost Ηighway, Χαμένοι στη μετάφραση και τα σχετικά...
-
Mood :
οποτε ειναι θυληκο καταληξαμε!!!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Σαν βγεις στον πηγαιμό για να μαζέψεις την (άσπρη) μπουγάδα σου...
..φρόντισε να κρατάς μεγάλο καλάθι!!...
Ζυμώστε με, παρακαλώ!..
..φρόντισε να κρατάς μεγάλο καλάθι!!...
Ζυμώστε με, παρακαλώ!..
-
Mood :
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios