Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
+41
AngelNonh
Kiara!
.fofula.
Gatoplikti
ZACHARIAS
Αννα Μαρια
funambolo
tia
Osi
SophiCat
gigi&nala
purina
Maskotaki
69cats
Τζούλι το Κατσούλι
SuperCatz
Karamela
houlieta
MONDRIAN
Fotoula
Μαυρογατος
cyberkill
alexandrakicat
aporw
otz
Dreamer
vaso
Debbie4ever
mpoulaalekoula
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Дanae
kat-cats
natalouko
koneko
Anatoli
nikos_x
doremi
Gogo Valentinou
Δ²
f.m123
Mary-Fish
45 απαντήσεις
Σελίδα 29 από 29
Σελίδα 29 από 29 • 1 ... 16 ... 27, 28, 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Λοιπόν, απολογισμός... Τον άφησα 24 ώρες μόνο με ρόυαλ να δω τι θα κάνει. Έφαγε με το ζόρι 35 γραμμάρια ζυγισμένα. Η σωστή ποσότητα για το βάρος του είναι 65-80 γραμμάρια, ενίοτε φτάνει να φάει ως 100 όταν τον πιάνουν οι πείνες. Το έντερό του και με τις 2 τροφές δουλεύει ακριβώς το ίδιο, το είχα τσεκάρει και παλιά, τα ίδια και αυτή τη φορά. Απέρριψα όμως την εκδοχή να επιμείνω στην αλλαγή μέχρι να πεινάσει πραγματικά και να συνηθίσει γιατί μπορεί να έχει χάσει το μισό του βάρος μέχρι να πειστεί και δε θέλω επουδενί. Θα δοκιμάσω ξανά όταν είναι παραπάνω πεινασμένος (με λιγότερη ζέστη δηλαδή) ή θα δω και την εντερική της πουρίνα, που το ίδιο του καθόταν.
Βασικά, ήθελα να αλλάξω γιατί δε θέλω να τρώει όλη του τη ζωή την ίδια τροφή!!! Αν κλείσει/ αποσυρθεί η εταιρία τι θα γίνει; Κι αν του δημιουργήσει καμιά αλλεργία και πρέπει να αλλάξουμε μάρκα; Ή αν προκύψει οτιδήποτε, τέλος πάντων... Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τον "εθισμό" πάντως εντυπωσιάζομαι που αναπτύσσει γεύση για ένα μόνο πράγμα ουσιαστικά, σαν να του γίνεται έξη. Ο Γιόντα και όλες οι κηπόγατες ενθουσιάζονται όταν προκύπτει κάτι καινούριο στη διατροφή, πάντα ήξερα ότι η αλλαγή τους αρέσει (αν μιλάμε για αντίστοιχη ποιότητα, βέβαια) αν και δεν πρέπει να γίνεται απότομα. Ξέρω γω; Θα δούμε...
Βρε το Βρούκο τον ξεροκέφαλο! Άκου 3 μέρες!! Πο πο, πραγματικά είναι επίμονα όταν το θέλουν, πάλι καλά να λέω που κάτι τσίμπησε μέσα σε 24 ώρες ο δικός μου. Γενικά πεινούσε, ερχόταν σαν τρελός μόλις άνοιγα τη σακούλα, απλά ίσως ζεσταινόταν κιόλας και δεν "πέθαινε" της πείνας, αλλά από κέφι σούπερ. Άσε που μόλις του έβαλα χιλς σκέτες έπεσε με τα μούτρα. Θα μας τρελάνουν τα τέρατα, είμαστε χαμένοι από χέρι... Όσο για τα προβιοτικά, έχω φάει τον τόπο να βρω από πετ-σοπ (ηλ/κό και μη) κάποιο σχετικό σκεύασμα, γιατί από τα κτηνιατρεία που έχουμε εδώ γύρω δεν πουλάει κανένα, και δεν έχω βρει τίποτα διαθέσιμο. Λέω να πάω να βγάλω καμιά pre-paid κάρτα για ν' αρχίσω να παραγγέλνω και από εξωτερικό γιατί πραγματικά οι δυνατότητες είναι πολλαπλάσιες. Ευχαριστώ που μου έβαλες το λινκ, το κράτησα και πιστεύω θα καταφέρω να το αξιοποιήσω
nikos_x έγραψε:Tι σε πειραζει η hills?Αφου την τρωει και παει καλα ασ'τον εκει.Εχει ευαισθητο εντερο,γιατι να κανεις πειραματα?
Οι γατες δεν ειναι κ τα πιο ευκολα ζωα στο φαγητο,ισα ισα μερικες ρουτινιαζουν κ το χαιρονται.Σιγα.
Υ.Γ. Αν ξανακουσω για τον "εθισμο" θα παθω εγκεφαλικο..Πλαγιο μαλιστα
Ειχαμε τα εθισμενα γατια στην RC,τωρα θα εχουμε κ στην Hills....
Βασικά, ήθελα να αλλάξω γιατί δε θέλω να τρώει όλη του τη ζωή την ίδια τροφή!!! Αν κλείσει/ αποσυρθεί η εταιρία τι θα γίνει; Κι αν του δημιουργήσει καμιά αλλεργία και πρέπει να αλλάξουμε μάρκα; Ή αν προκύψει οτιδήποτε, τέλος πάντων... Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τον "εθισμό" πάντως εντυπωσιάζομαι που αναπτύσσει γεύση για ένα μόνο πράγμα ουσιαστικά, σαν να του γίνεται έξη. Ο Γιόντα και όλες οι κηπόγατες ενθουσιάζονται όταν προκύπτει κάτι καινούριο στη διατροφή, πάντα ήξερα ότι η αλλαγή τους αρέσει (αν μιλάμε για αντίστοιχη ποιότητα, βέβαια) αν και δεν πρέπει να γίνεται απότομα. Ξέρω γω; Θα δούμε...
ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Τζούλη μου εγώ μια φορά είπα να τους κόψω την Ρόυαλ και να τους δώσω Ακάνα και Οριτζεν.Επί τρείς μέρες ο Βρούκος δεν άγγιξε ούτε μία κροκέτα. Τρείς μέρες νηστικός έμεινε.Αν δεν του έδινα Ρόυαλ ακόμα θα φώναζε.Εχουν φοβερό πείσμα αμα θέλουν.Ο δικός σου δείχνει να πεινάει;Νιαουρίζει να του βάλεις φαί;Αν ναί μάλλον δεν την θέλει την συγκεκριμένη,αν δεν δείχνει να πεινάει κάτι άλλο έχει.Μήπως αρρώστησε;Δείχνει κεφάτος;Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Παιδιά, έχω πρόβλημα... Αναδημοσιεύω εδώ το κείμενο που έγραψα στο θέμα του Βολφ σχετικά με την αλλαγή γατοτροφής από μια εταιρία σε άλλη, γιατί δε βρήκα άλλη σχετική ενότητα.
"Λοιπόν, έχω αρχίσει και έχω μια εκνευριστική υποψία σχετικά με την απροθυμία του να φάει και μάλλον δε φταίει μόνο η ζέστη... Και νομίζω θα αρχίσω να εκνευρίζομαι... Από χθες βάζω στο φαγητό του (την i/d gastrointestinal hills ) μια κουταλιά gastrointestinal της royal canin για να κάνω αλλαγή τροφής σταδιακά γιατί και τις δυο τις έχει δοκιμάσει και του κάθονται το ίδιο στο έντερο. Είχα καιρό να δώσω ρόυαλ βέβαια, όλο χιλς έτρωγε τους τελευταίους μήνες. Μόλις του έδωσα χιλς σκέτες και τις ρόυαλ ξέχωρα, άρχισε πάλι να τρώει λίγο (μόνο χιλς -όχι αυτές που είχαν ανακατευτεί με τις ρόυαλ, άλλες από τη σακούλα). Δοκίμασα στα έξω λίγη ρόυαλ, μήπως έχει κάτι η τροφή, και την εξαφάνισαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Έχω την υποψία ότι έχει πάθει ένα είδος εθισμού στη μάρκα χιλς γιατί σταδιακά είχε αρχίσει να κόβει και το κοτόπουλο (που του έκανε πάρα πολύ καλό) και τρώει μόνο κροκέτες. Τι σκ#@#@#α βάζουν μέσα, μου λέτε;;; mallia "
Από το πρωί δεν έχει αγγίξει τις ρόυαλ, δεν έχει φάει ούτε μπουκιά, τίποτα. Σας έχει τύχει τίποτα παρόμοιο; Έλεγα να τον αφήσω ως το πρωί μόνο με αυτές να δω τι θα κάνει. Ή καλύτερα όχι; Δε θέλω να του δίνω μια ζωή την ίδια γατοτροφή, δε νομίζω πως είναι καλό αυτό γενικά...
Για τα εντερικά του μήπως να του έδινες κάτι τέτοιο;
http://www.onlynaturalpet.eu/en/Health-Condition-Dog/Digestive-Support/Anibio-Digestive-Probiotic::1829.html
ή και αυτό;
http://www.onlynaturalpet.eu/en/Vitamins-Minerals/Probiotic-Blend::2245.html
Βρε το Βρούκο τον ξεροκέφαλο! Άκου 3 μέρες!! Πο πο, πραγματικά είναι επίμονα όταν το θέλουν, πάλι καλά να λέω που κάτι τσίμπησε μέσα σε 24 ώρες ο δικός μου. Γενικά πεινούσε, ερχόταν σαν τρελός μόλις άνοιγα τη σακούλα, απλά ίσως ζεσταινόταν κιόλας και δεν "πέθαινε" της πείνας, αλλά από κέφι σούπερ. Άσε που μόλις του έβαλα χιλς σκέτες έπεσε με τα μούτρα. Θα μας τρελάνουν τα τέρατα, είμαστε χαμένοι από χέρι... Όσο για τα προβιοτικά, έχω φάει τον τόπο να βρω από πετ-σοπ (ηλ/κό και μη) κάποιο σχετικό σκεύασμα, γιατί από τα κτηνιατρεία που έχουμε εδώ γύρω δεν πουλάει κανένα, και δεν έχω βρει τίποτα διαθέσιμο. Λέω να πάω να βγάλω καμιά pre-paid κάρτα για ν' αρχίσω να παραγγέλνω και από εξωτερικό γιατί πραγματικά οι δυνατότητες είναι πολλαπλάσιες. Ευχαριστώ που μου έβαλες το λινκ, το κράτησα και πιστεύω θα καταφέρω να το αξιοποιήσω
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Δώστου τότε Hills και άστον να τρώει μόνο αυτές.Τι να κάνεις;Έχει ιδιοτροπίες.
Υ.Γ.Αν δεν μπορείς να αγοράσεις από το εξωτερικό επειδή δεν έχεις κάρτα μπορώ να στα αγοράσω εγώ,να βάλω την δική σου διεύθυνση να έρθουν κατευθείαν και μου βάζεις μετά τα λεφτά.
Υ.Γ.Αν δεν μπορείς να αγοράσεις από το εξωτερικό επειδή δεν έχεις κάρτα μπορώ να στα αγοράσω εγώ,να βάλω την δική σου διεύθυνση να έρθουν κατευθείαν και μου βάζεις μετά τα λεφτά.
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
Ενα update για τις Arden Grange,τις καινουριες.
Η εταιρια παραλαμβανει 10 Μαιου. Απο εκει κ περα ξεκιναει η διαθεση στα καταστηματα.
Εμεις οι κοινοι θνητοι δεν μπορουμε να αγορασουμε το 8κιλο παρα μονο οι εκτροφεις. 2κιλα και 4κιλα ειναι οι νεες συσκευασιες.
http://www.ardengrange.com/arden-grange-news-article.asp?ID=221&Page=1
Η εταιρια παραλαμβανει 10 Μαιου. Απο εκει κ περα ξεκιναει η διαθεση στα καταστηματα.
Εμεις οι κοινοι θνητοι δεν μπορουμε να αγορασουμε το 8κιλο παρα μονο οι εκτροφεις. 2κιλα και 4κιλα ειναι οι νεες συσκευασιες.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Μηπως ξερουμε τιμουλα;;;
Cat-Fairy- Junior Cat
-
Τόπος : Σερρες
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 στην αυλη γιατι οι αλλες 2 ειναι στον ουρανο πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχούλα
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/03/2013
Mood :
26 ευρω τα 4 κιλα.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Δώστου τότε Hills και άστον να τρώει μόνο αυτές.Τι να κάνεις;Έχει ιδιοτροπίες.
Βρουκομπετινομάνα, σ' ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ! Χρειάζομαι γενικά να βγάλω κάρτα γιατί μονίμως βρίσκω και μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές από εξωτερικό, οπότε δε χρειάζεται να σε βάλω σε κόπο. Αν ωστόσο τύχει και το χρειαστώ πριν προλάβω να βγάλω, θα σου πω. Ευχαριστώ και πάλι. Πάντως, ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα με αυτό το σάιτ που έχει αποκλειστικά φυσικά προϊόντα για γατόσκυλα, ειδικά με την εταιρία την anibio.Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Είναι πολύ μπροστά οι Γερμανοί στα γατοσκυλοθέματα, αυτό οφείλω να το αναγνωρίσω.
- Σπόιλερ:
- Να σημειωθεί ότι ο μικρός με κάμποση προσπάθεια άρχισε να τις δέχεται και τις ρόυαλ τελικά, συνήθισε και τη γεύση και τη μυρωδιά τους. Για αρχή έβαλα μόλις 10 μέσα σε ένα πιάτο φουλ χιλς, τις έφαγε και δεν το κατάλαβε, τις αύξησα στις 15 την επομένη, κατόπιν στις 18 και σήμερα έφαγε και μια κουταλιά σκέτες, οπότε εντάξει, δε θα πάει τζάμπα το σκακουλάκι.
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
nikos_x έγραψε:Ενα update για τις Arden Grange,τις καινουριες.
Έχω χάσει επεισόδια. Αλλάζουν σύσταση οι Arden?? Αν ναι, ισχύει και για τις σκυλίσιες;;;
Τζούλι μπράβο σας, κάνετε πρόοδο! (πρόσεχε μη δε σου τρώει τη Hill's μετά... )
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Για κοίτα και το original κατάστημα της εταιρίας στην Αμερική...θα τα χάσεις.Το κατάστημα της Γερμανίας είναι θυγατρικό και δεν έχει όλα τα προιόντα,Στο αμερικάνικο όμως γίνεται χαμός.Δυστυχώς είναι ακριβά τα μεταφορικά.Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Δώστου τότε Hills και άστον να τρώει μόνο αυτές.Τι να κάνεις;Έχει ιδιοτροπίες.
Βρουκομπετινομάνα, σ' ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ! Χρειάζομαι γενικά να βγάλω κάρτα γιατί μονίμως βρίσκω και μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές από εξωτερικό, οπότε δε χρειάζεται να σε βάλω σε κόπο. Αν ωστόσο τύχει και το χρειαστώ πριν προλάβω να βγάλω, θα σου πω. Ευχαριστώ και πάλι. Πάντως, ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα με αυτό το σάιτ που έχει αποκλειστικά φυσικά προϊόντα για γατόσκυλα, ειδικά με την εταιρία την anibio.Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Είναι πολύ μπροστά οι Γερμανοί στα γατοσκυλοθέματα, αυτό οφείλω να το αναγνωρίσω.
- Σπόιλερ:
Να σημειωθεί ότι ο μικρός με κάμποση προσπάθεια άρχισε να τις δέχεται και τις ρόυαλ τελικά, συνήθισε και τη γεύση και τη μυρωδιά τους. Για αρχή έβαλα μόλις 10 μέσα σε ένα πιάτο φουλ χιλς, τις έφαγε και δεν το κατάλαβε, τις αύξησα στις 15 την επομένη, κατόπιν στις 18 και σήμερα έφαγε και μια κουταλιά σκέτες, οπότε εντάξει, δε θα πάει τζάμπα το σκακουλάκι.
www.onlynaturalpet.com
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Mood :
ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Για κοίτα και το original κατάστημα της εταιρίας στην Αμερική...θα τα χάσεις.Το κατάστημα της Γερμανίας είναι θυγατρικό και δεν έχει όλα τα προιόντα,Στο αμερικάνικο όμως γίνεται χαμός.Δυστυχώς είναι ακριβά τα μεταφορικά.Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Δώστου τότε Hills και άστον να τρώει μόνο αυτές.Τι να κάνεις;Έχει ιδιοτροπίες.
- Σπόιλερ:
Να σημειωθεί ότι ο μικρός με κάμποση προσπάθεια άρχισε να τις δέχεται και τις ρόυαλ τελικά, συνήθισε και τη γεύση και τη μυρωδιά τους. Για αρχή έβαλα μόλις 10 μέσα σε ένα πιάτο φουλ χιλς, τις έφαγε και δεν το κατάλαβε, τις αύξησα στις 15 την επομένη, κατόπιν στις 18 και σήμερα έφαγε και μια κουταλιά σκέτες, οπότε εντάξει, δε θα πάει τζάμπα το σκακουλάκι.
www.onlynaturalpet.com
Καλά, στην Αμερική είναι μπροστά σε όλα, τι να κάνουμε; Αλλά τόσο μακριά που σχεδόν ποτέ δε συμφέρουν τα μεταφορικά. Θα το κοιτάξω, φαίνεται εντυπωσιακό! Η anibio που έψαξα λίγο ενδεικτικά είναι γερμανική εταιρία, το κατάστημα που μου έβαλες λινκ έχει κι άλλες μάρκες και μεγάλη ποικιλλία, φαντάζομαι το Αμερικάνικο μέχρι και φυσικό καφέ για γάτες θα ψήνει.
Ευχαριστώ και πάλι
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Για κοίτα και το original κατάστημα της εταιρίας στην Αμερική...θα τα χάσεις.Το κατάστημα της Γερμανίας είναι θυγατρικό και δεν έχει όλα τα προιόντα,Στο αμερικάνικο όμως γίνεται χαμός.Δυστυχώς είναι ακριβά τα μεταφορικά.Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Δώστου τότε Hills και άστον να τρώει μόνο αυτές.Τι να κάνεις;Έχει ιδιοτροπίες.
- Σπόιλερ:
www.onlynaturalpet.com
Καλά, στην Αμερική είναι μπροστά σε όλα, τι να κάνουμε; Αλλά τόσο μακριά που σχεδόν ποτέ δε συμφέρουν τα μεταφορικά. Θα το κοιτάξω, φαίνεται εντυπωσιακό! Η anibio που έψαξα λίγο ενδεικτικά είναι γερμανική εταιρία, το κατάστημα που μου έβαλες λινκ έχει κι άλλες μάρκες και μεγάλη ποικιλλία, φαντάζομαι το Αμερικάνικο μέχρι και φυσικό καφέ για γάτες θα ψήνει.
Ευχαριστώ και πάλι
Εχει κάτι τροφές από σκέτο κρέας όχι σε ξηρή μορφή αλλά σαν νιφάδες,που τις κοιτούσα και δεν το πίστευα. Και του πουλιού το γάλα που λένε έχει.
Υ.Γ.Αν με χρειαστείς για τίποτα πές μου. Δεν υπάρχει γατοσάιτ που να μην έχω παραγγείλει.
-
Mood :
ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Για κοίτα και το original κατάστημα της εταιρίας στην Αμερική...θα τα χάσεις.Το κατάστημα της Γερμανίας είναι θυγατρικό και δεν έχει όλα τα προιόντα,Στο αμερικάνικο όμως γίνεται χαμός.Δυστυχώς είναι ακριβά τα μεταφορικά.Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Δώστου τότε Hills και άστον να τρώει μόνο αυτές.Τι να κάνεις;Έχει ιδιοτροπίες.
- Σπόιλερ:
www.onlynaturalpet.com
Ευχαριστώ και πάλι
Εχει κάτι τροφές από σκέτο κρέας όχι σε ξηρή μορφή αλλά σαν νιφάδες,που τις κοιτούσα και δεν το πίστευα. Και του πουλιού το γάλα που λένε έχει.
Υ.Γ.Αν με χρειαστείς για τίποτα πές μου. Δεν υπάρχει γατοσάιτ που να μην έχω παραγγείλει.
-------
https://www.gatospito.com/viewtopic.forum?t=10059
-
Mood :
Σελίδα 29 από 29 • 1 ... 16 ... 27, 28, 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Τροφές και συστατικά
» Τροφές!
» Τροφές και συστατικά
» Τροφές!
Σελίδα 29 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios