Μικρά, καθημερινά πράγματα που λατρεύουμε στις γάτες μας...
+17
kat-cats
Mary-Fish
Δ²
f.m123
otz
funambolo
tia
fsout
SuperCatz
Πούπσυ
Ηρακλένια
koneko
psipsa
Dreamer
mpoulaalekoula
ralou
houlieta
21 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Μικρά, καθημερινά πράγματα που λατρεύουμε στις γάτες μας...
Εχω αναφερει την απιστευτη χαρα και ευχαριστηση που εκδηλωνει οταν ερχεται η ωρα του φαγητου; Δεν σταματαει να γουργουριζει, να κυλιεται στο πατωμα και να μου δινει κουτουλιες!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/03/2012
Mood :
Τι να πρωτοπώ για το κορίτσι μου.....εκτός από γάτα παρκούρ - είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα τρέχει, το πως πιάνεται στα πλάγια του καναπέ ή πως πηδάει λες και είναι σε τραμπολίνο από τον ένα καναπέ στον άλλο....απίθανη!!! εκτός λοιπόν από αυτό που μας τρελαίνει η γάτα νίντζα, όταν έρθει η ώρα του φαγητού της...γύρω στις 4.30-5 τα ξημερώματα (χαχαχα) σκάβει το πάτωμα...δε αν δεν δώσω σημασία...επ αόριστον συνεχίζει μέχρι να ξυπνήσουν όλοι.....όταν δε σηκωθώ να την ταίσω είναι τόσο χαρούμενη που πηγαίνει μπροστά μιλώντας από τη χαρά της (χαχαχαχα αθόρυβη εντελώς έτσι; και κοιτάζει αν έρχομαι....η δε ουρά της όρθια και φουντωτή!!! να μην πω ότι δεν τολμώ να αλλάξω δωμάτιο....να μπω στο μπάνιο κλπ. από πίσω με ακολουθεί...είχα τον Ιντεφίξ πριν τώρα έχω και τους δύο!!! χαχαχαχαχα
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Αυτο με το παρκουρ ειναι κατι που αμα δεν το δεις δεν το πιστευεις! Ο Μερλιν χαραζει στο μυαλο του μια διαδρομη και την ακολουθει με απιστευτη ταχυτητα. Το οτι πανω στην πορεια μπορει να βρισκεται ενας καναπες,μια τηλεοραση,2 καρεκλες,ενα τραπεζι,2 ποτηρια και ενα τασακι ειναι κατι αδιαφορο,τα περναει απο πανω χωρις να κοψει ρυθμο!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
γλυκό μωρό ο Μέρλιν!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
...Εγώ με το φιφί (ούτε 3 μηνών ακόμη), χαίρομαι κατι ΜΙΚΡΕΣ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ -cartoonίστηκες θα έλεγα- γρατζουνιές στα πόδια μου, που είναι αποτέλεσμα της ΕΠΙΜΟΝΗΣ της φίφας να "σκαρφαλώνει" απο τα πόδια μου, πανω στο γραφείο... (δεν της κάνει η καρέκλα που έχω δίπλα.....)
Έτσι, κυκλοφορώ με "συστάδες" τεσσάρων παράλληλων συρόμενων γραμμών ΚΑΙ στα δύο πόδια....
Είναι όμως, (πρέπει να ομολογήσω) πολυ χαρητωμένες........
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
καθε φορα που αφηνω το δωματιο ακομα και για δευτερολεπτα το τσοφλακι βγαινει απο το κουτι του και με παιρνει στο κατοπι
ειναι πολυ γλυκο γιατι μπουσουλαει ακομα το γατουλινακι μου και με κανει και απορω γιατι δεν εχει ανοιξει ακομα τα ματακια του πως ξερει προς τα που να παει για να με βρει?
και το αλλο το καλο ειναι πως οταν τελειωνει το φαγητο κουρνιαζει στα ποδια μου και αρχιζει να πιπιλαει το χερι μου
επισης καμια φορα οταν για να τον καθαρισω γυρναω την λαμπα πανω του με τα μικρα του πατουσια καλυπτει τα ματια του ετσι
απορω με αυτο το γατι αν μεσα σε μια βδομαδα κανει τετοια τερτιπια σε κανα χρονο τι θα κανει;
ειναι πολυ γλυκο γιατι μπουσουλαει ακομα το γατουλινακι μου και με κανει και απορω γιατι δεν εχει ανοιξει ακομα τα ματακια του πως ξερει προς τα που να παει για να με βρει?
και το αλλο το καλο ειναι πως οταν τελειωνει το φαγητο κουρνιαζει στα ποδια μου και αρχιζει να πιπιλαει το χερι μου
επισης καμια φορα οταν για να τον καθαρισω γυρναω την λαμπα πανω του με τα μικρα του πατουσια καλυπτει τα ματια του ετσι
απορω με αυτο το γατι αν μεσα σε μια βδομαδα κανει τετοια τερτιπια σε κανα χρονο τι θα κανει;
of mice & men- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/07/2013
Mood :
Τι ωραίες περιγραφές, μου έλειψαν βρε παιδιά!
Κι εμείς πάνω κάτω κάπου εκεί βρισκόμαστε. Θα αναφέρω χαρακτηριστικά την Κουφοντίνα μου που είναι το αυτοκολλητάκι μου. Όταν είμαι στο σπίτι, με ακολουθεί παντού, μέσα, έξω, πάνω, κάτω. Όταν φεύγω πηγαίνει στο πάνω πάτωμα επάνω στη σιδερώστρα που είναι στημένη μπροστά στο παράθυρο και νιαουρίζει λυπημένα. Επίσης όταν επιστρέφω πηγαίνει στο κάτω παράθυρο και κλαίει μέχρι να μπω την πόρτα. Το ίδιο και στο μπάνιο, αν μείνει απ' έξω θα κλαίει μέχρι να την λυπηθώ και να της ανοίξω την πόρτα.
Η Λουλού κλαίει γενικώς τον τελευταίο καιρό, σε σημείο που σκεφτόμαστε να μετακομίσουμε για να ησυχάσουμε. Αυτή είναι κόρη του μπαμπά και έχει τις αδυναμίες της εκεί. Όλη μέρα μπορεί να τρίβονται και να φιλιούνται, εμένα με θυμάται άλλες ώρες. Την αγαπώ πάντως.
Η Σειρήνα έχει μια συνήθεια από μικρή, και παρόλο που την έχει κόψει λιγάκι στο πρωινό ξύπνημα δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Ερχεται μετα το ξυπνητήρι, πηδάει στο μαξιλάρι δίπλα και αρχίζει να μας πλένει το πρόσωπο και συγκεκριμένα τα μάγουλα, το σαγόνι και την μύτη την οποία στο τέλος πρέπει οπωσδήποτε να δαγκώσει! Αν κρύψουμε το πρόσωπό μας είναι ικανή να σκάβει μία ώρα μέχρι να το ξετρυπώσει!
Κι εμείς πάνω κάτω κάπου εκεί βρισκόμαστε. Θα αναφέρω χαρακτηριστικά την Κουφοντίνα μου που είναι το αυτοκολλητάκι μου. Όταν είμαι στο σπίτι, με ακολουθεί παντού, μέσα, έξω, πάνω, κάτω. Όταν φεύγω πηγαίνει στο πάνω πάτωμα επάνω στη σιδερώστρα που είναι στημένη μπροστά στο παράθυρο και νιαουρίζει λυπημένα. Επίσης όταν επιστρέφω πηγαίνει στο κάτω παράθυρο και κλαίει μέχρι να μπω την πόρτα. Το ίδιο και στο μπάνιο, αν μείνει απ' έξω θα κλαίει μέχρι να την λυπηθώ και να της ανοίξω την πόρτα.
Η Λουλού κλαίει γενικώς τον τελευταίο καιρό, σε σημείο που σκεφτόμαστε να μετακομίσουμε για να ησυχάσουμε. Αυτή είναι κόρη του μπαμπά και έχει τις αδυναμίες της εκεί. Όλη μέρα μπορεί να τρίβονται και να φιλιούνται, εμένα με θυμάται άλλες ώρες. Την αγαπώ πάντως.
Η Σειρήνα έχει μια συνήθεια από μικρή, και παρόλο που την έχει κόψει λιγάκι στο πρωινό ξύπνημα δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Ερχεται μετα το ξυπνητήρι, πηδάει στο μαξιλάρι δίπλα και αρχίζει να μας πλένει το πρόσωπο και συγκεκριμένα τα μάγουλα, το σαγόνι και την μύτη την οποία στο τέλος πρέπει οπωσδήποτε να δαγκώσει! Αν κρύψουμε το πρόσωπό μας είναι ικανή να σκάβει μία ώρα μέχρι να το ξετρυπώσει!
loulou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 2++
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι-μπανάκι-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω... όλες ίσως;
Motto : Το μέλλον ανήκει σε κείνους που ξέρουν να περιμένουν...
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/04/2008
Mood :
Α, ειχα ξεχάσει ότι έχω ανοίξει και αυτό το θέμα!
Εδω θα κάνω την λίστα!...
Λογοι που αγαπώ τις γάτες (τον Μάξιμο εν προκειμένω):
#1/100 Καθάρισα τις αμμολεκάνες.. Και τις δυο, πλυσιμο και έτσι... Οταν όλα τακτοποιήθηκαν ο Μάξιμος πρώτος πήγε να ελέγξει... Στην αρχη πήγε στην μία και αφού την μύρισε έκανε τα κακάκια του...
Επειτα εφυγε και πήγε στην άλλη και αφού την μύρισε έκανε τα τσισάκια του...
Το μωρό μου...
Εδω θα κάνω την λίστα!...
Λογοι που αγαπώ τις γάτες (τον Μάξιμο εν προκειμένω):
#1/100 Καθάρισα τις αμμολεκάνες.. Και τις δυο, πλυσιμο και έτσι... Οταν όλα τακτοποιήθηκαν ο Μάξιμος πρώτος πήγε να ελέγξει... Στην αρχη πήγε στην μία και αφού την μύρισε έκανε τα κακάκια του...
Επειτα εφυγε και πήγε στην άλλη και αφού την μύρισε έκανε τα τσισάκια του...
Το μωρό μου...
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Αρχαρια στις γατες
» Δινετε στις γατες σας κονσερβα??
» Πιο είναι το σωστό PH των ούρων στις γάτες ;
» Μικ,Σιεννα και Σαμπι:τα ανακυκλωγατακια
» Αρχαρια στις γατες
» Δινετε στις γατες σας κονσερβα??
» Πιο είναι το σωστό PH των ούρων στις γάτες ;
» Μικ,Σιεννα και Σαμπι:τα ανακυκλωγατακια
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 6:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 8:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 3:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 1:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 1:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Παρ Σεπ 13, 2024 9:56 pm από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 8:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 2:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 5:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 1:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 2:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 7:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 8:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 8:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 8:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τρι Απρ 02, 2024 9:36 pm από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 9:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 8:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 8:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 8:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 11:03 am από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 12:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 7:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Τετ Ιαν 31, 2024 11:11 pm από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 4:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 10:12 am από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 10:07 am από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 8:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 7:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 7:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Πεμ Δεκ 07, 2023 10:30 pm από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Δευ Δεκ 04, 2023 11:20 pm από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 8:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 4:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 4:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 4:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 10:39 am από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 7:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 3:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Δευ Σεπ 11, 2023 9:16 pm από gatisios