ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
+43
Stellini2014
LAROGATA
rouli726
Smokys
kouix
cyberkill
aporw
alex..niaou
Kallia1
Felicine
purina
Дanae
Maskotaki
aggeloydaki
Debbie4ever
alexandrakicat
mairou
vaso
kateni
papastroumf
noraeaea
kat-cats
silvianiaou
Anatoli
koneko
Pixelsprite
Gatoplikti
houlieta
ΜαύροςΓάτος
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Δ²
marina289
loulou
f.m123
Τζούλι το Κατσούλι
nikos_x
Kikiriki
Osi
Μαυρογατος
Dreamer
Karamela
otz
AngelNonh
47 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 20
Σελίδα 4 από 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Απ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
Εμείς με την Leonardo είχαμε διαρκείς εμετούς (ο Χούλιο) και δεν μπορούσε με τίποτα να την χωνέψει.
Του την ανακάτευα με νερό για να τον βοηθήσω στην πέψη.
Και να σκεφτείς είχα πάρει την ligth και επίσης, καθόλου φθηνη δεν την λες!
Του την ανακάτευα με νερό για να τον βοηθήσω στην πέψη.
Και να σκεφτείς είχα πάρει την ligth και επίσης, καθόλου φθηνη δεν την λες!
Να και τρίτη στην παρέα... Άλλες δύο θυμάμαι τουλάχιστον που έλεγαν τα χείριστα...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Πρέπει να το έχω ξαναγράψει για τη leonardo. Τα γατάκια μου δεν είχαν κανένα πρόβλημα και τους άρεσε κιόλας.
Το πρόβλημα το είχα εγώ. Πολύ έντονη μυρωδιά. Μύριζε όλο το σπίτι γατοτροφή.
Το πρόβλημα το είχα εγώ. Πολύ έντονη μυρωδιά. Μύριζε όλο το σπίτι γατοτροφή.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Δεν θελουμε απλα "meat meal " . To chicken meal ειναι καλο.Καλυτερο και απο chicken.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Leonardo εδεινα εγω και στην κοντεσα και στα αδεσποτα. Απο τριχωμα και ορεξη σουπερ ολα τους! Η Ελιζα δεν ειχε κανενα προβλημα στον να την κατασπαραζει και να την χονευει αλλα εκανε παντα μαλακα κακα. Η Brit ηταν μια με την οποια δεν ειχα κανενα προβλημα. Και την ετρωγαν και μια χαρα ηταν. Απλα ηθελαν μεγαλυτερη ποσοτητα απο την Leonardo. Η Ηappycat ειναι και αυτη καλη,ειδικα αυτη με τον σολωμο. Υποψην οτι εδω και λιγο καιρο εχουν αλαξει συσταση και δεν ειναι πια αυτη που εχω διαβασει σε καποια post εδω. Τωρα πια απο αποψη συστατικων ειναι καλυτερη απο Royal . Προσφατα δοκιμασα και την νεα πιο οικονομικη σειρα της Britt στην μπλε σακουλα. Μια χαρα τροφη,πολυ καλη τιμη με αρκετα λιπαρα σε σχεση με τις αλλες φτηνες. Βγαινει σε 4 τυπους (Adult κοτοπουλο η σωλομο,Kitten,Sterilized) και η μεγαλυτερη συσκευασια ειναι 8 κιλα.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Να την που τη θυμόμουν ότι κάποια είχε καλή εμπειρία από Λεονάρντο.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Να την που τη θυμόμουν ότι κάποια είχε καλή εμπειρία από Λεονάρντο.
Μόνο που δεν είναι "η" Μαυρόγατος...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
nikos_x έγραψε:Δεν θελουμε απλα "meat meal " . To chicken meal ειναι καλο.Καλυτερο και απο chicken.
Βασικά κολλάω στo meal ανεξαρτήτως κρέατος. Δεν ειναι καλύτερο απο το chicken πχ και παράγωγα. Αχ μπλέξιμο.
Ευχαριστω κοριτσια και αγορια για τις γνώμες Απο οτι βλέπω η leonardo απορρίπτεται. Για την britt πέρασα απο την κτηνιατρική και μου ειπαν θα πάνε ολες 2,9 το κιλο. Πήγα να δω τι έχει μιας και ειχα διαβάσει διαφορα για το μαγαζι, αλλα ελαχιστα πράγματα και βασικα britt.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gatoplikti στις Τετ Μαρ 20, 2013 12:52 am, 1 φορά
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Γκουχ,γκουχ!Δ² έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Να την που τη θυμόμουν ότι κάποια είχε καλή εμπειρία από Λεονάρντο.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
χιχιχι Με τοσες γυναίκες εδω μέσα τι περιμένεις...Μαυρογατος έγραψε:Γκουχ,γκουχ!Δ² έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Να την που τη θυμόμουν ότι κάποια είχε καλή εμπειρία από Λεονάρντο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Εγώ παιδιά αγόρασα σε δημοπρασία αυτήν εδώ την τροφή,τα 30 κιλά 15 ευρώ + 16 τα μεταφορικά και την περιμένω. Από ότι διάβασα φαίνεται καλή για τα αδεσποτάκια. Είναι χωρίς χρωστικές και συντηρητικά.
http://www.ebay.de/itm/30-kg-Premium-Katzenfutter-Trockenfutter-Katzen-Bitscat-Trocken-Futter-Junior-/181104040122?pt=de_haus_garten_tierbedarf_katzen&hash=item2a2aa458ba
http://www.ebay.de/itm/30-kg-Premium-Katzenfutter-Trockenfutter-Katzen-Bitscat-Trocken-Futter-Junior-/181104040122?pt=de_haus_garten_tierbedarf_katzen&hash=item2a2aa458ba
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
Άννα πολύ καλη περίπτωση αυτη που πήρες σαν τιμή τουλάχιστον αλλα οκ ειναι να το πετύχεις.
Λοπον επικοινώνησα με την κτηνιατρική κορυδαλλου αυτη την φορα.....
Η απλή briit κυμαίνεται στα 24 ευρώ η 8 κιλη συσκεσια, ενώ η superpremiun στα 35,6 τα 7,5 κιλα. Μιλώντας για ποσοτητα και αδεσποτάκια, η superpremium ξεφεύγει αρκετά και δεν ειναι και grain free.
Τα συστατικα της απλής βritt πχ adlut ειναι
Composition: chicken, corn, rice, chicken protein dehydrated, corn gluten, poultry fat (preserved with mixed Tocopherols, a source of Vitamin E), salmon oil, natural flavors, dried apples, brewer's yeast, yucca schidigera extract, minerals, DL methionine, L-Lysine, mannan-oligosaccharides, fructo-oligosaccharides, organic copper, choline chloride, organic zinc, organic selenium, biotin, niacin, calcium pantothenate, vitamin A, vitamin B12 supplement, riboflavin supplement (source of Vitamin B2), thiamine mononitrate (source of Vitamin B1), pyridoxine hydrochloride (source of Vitamin B6), folic acid, vitamin D3, vitamin E (alfatocopherol).
Analytical constituents: protein 33 %, fat 14 %, moisture 10 %, crude ash 6,5 %, fibre 2,0 %, calcium 1,6 %, phosphorus 1,2 %, magnesium 0,6 mg,
Αυτο που δεν μου αρέσει δε,ειναι οτι δεν λέει ποσο κοτοπουλο έχει. Επισης η κτηνιατρική δεν στέλνει στο σπίτι.
Η happy cat δεν μου αρέσει ουτε απο συστατικα ουτε σαν τιμή, 40 ευρώ τα 10 κιλά η απλή και πρωτο συστατικο καλαμποκι και κρεαταλευρα.
Η grain free πρεπει να ειναι πολύ ακριβή καθοτι βλέπω τα 4 κιλά να κάνουν 22 ευρώ.
H equilibrio πάλι μου αρέσει περισσοτερο σαν συατατικα. Κοστιζει 31,5 τα 10 κιλά στο petsumarket.gr που προαναφέρθηκε.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Κρέας κοτόπουλο 30%, αλεσμένο καλαμπόκι,αλεσμένο ρύζι, γλουτένη καλαμποκιού, γεύμα ψαριού, λιπαρά κοτόπουλου, συκώτι κοτόπουλου, μαγιά, λιναρόσπορος, ιχθυέλαιο, βιταμίνες, μέταλλα.
ΑΝΑΛΥΣΗ:
Πρωτείνη 33%, έλαια 18%, φυτικές ίνες 3%, υγρασία 10%, τέφρα 7%, ασβάστιο 1,1%, φώσφορο 0,9%
Θα την προτιμούσα σε σχέση με τις 2 παραπάνω.
Τέλος ριχνωντας μια ματια και στην cat fun της farmina, η οποια πρέπει να έχει αναφερθει εδώ απο τον μαυρογατο θα έλεγα οτι έχει ενδιαφέρον. 26 ευρώ τα 20 κιλά στο pet4u με αρκετή περιεκτικοτητα σε κρέας για την τιμή της.
Ingredienti
Αφυδατωμένο κοτόπουλο (25%), σιτάλευρο, καλαμπόκι, αφυδατωμένο κρέας (10%), αφυδατωμένο ψάρι, λίπος κοτόπουλου, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, αφυδατωμένος πολτός τεύτλων, χλωριούχο νάτριο.
.Integrazioni per kg
Θρεπτικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη A 12000 UI; Βιταμίνη D3 1200 UI; Βιταμίνη E (Άλφα-τοκοφερόλη 91%) 120mg; Βιταμίνη C 120mg; Νιασίνη 30mg; παντοθενικό οξύ 12mg; Βιταμίνη B2 6mg; Βιταμίνη B6 4,8mg; Βιταμίνη B1 3,6mg; Βιταμίνη K3 (M.S.B. 53%) 1,2mg; Βιταμίνη H 0,30mg; φολικό οξύ 0,36mg; Βιταμίνη B12 0,048mg; χλωριούχος χωλίνη 600mg; Zn-οξείδιο του ψευδαργύρου 108mg; Zn-μονοϋδρικός θειικός ψευδάργυρος 120mg; Mn-μονοϋδρικό θειικό μαγγάνιο 150mg; Fe-μονοϋδρικό θειικό άλας σιδήρου 44mg; Fe-ανθρακούχο άλας σιδήρου 60mg; Cu-πενταϋδρικός θειικός χαλκός 50mg; I- άνυδρο ιωδικό ασβέστιο 2,4mg; Se-σεληνιώδες νάτριο 0,22mg; DL-Μεθειονίνη 400mg. Οργανοληπτικές πρόσθετες ύλες: χρωστικές ουσίες.
Λέει βέβαια οτι έχει χρωστικές αλλα προκειμένου να ειναι πολλά και νηστικα....
Αυτα καμια άλλη προταση;
Λοπον επικοινώνησα με την κτηνιατρική κορυδαλλου αυτη την φορα.....
Η απλή briit κυμαίνεται στα 24 ευρώ η 8 κιλη συσκεσια, ενώ η superpremiun στα 35,6 τα 7,5 κιλα. Μιλώντας για ποσοτητα και αδεσποτάκια, η superpremium ξεφεύγει αρκετά και δεν ειναι και grain free.
Τα συστατικα της απλής βritt πχ adlut ειναι
Composition: chicken, corn, rice, chicken protein dehydrated, corn gluten, poultry fat (preserved with mixed Tocopherols, a source of Vitamin E), salmon oil, natural flavors, dried apples, brewer's yeast, yucca schidigera extract, minerals, DL methionine, L-Lysine, mannan-oligosaccharides, fructo-oligosaccharides, organic copper, choline chloride, organic zinc, organic selenium, biotin, niacin, calcium pantothenate, vitamin A, vitamin B12 supplement, riboflavin supplement (source of Vitamin B2), thiamine mononitrate (source of Vitamin B1), pyridoxine hydrochloride (source of Vitamin B6), folic acid, vitamin D3, vitamin E (alfatocopherol).
Analytical constituents: protein 33 %, fat 14 %, moisture 10 %, crude ash 6,5 %, fibre 2,0 %, calcium 1,6 %, phosphorus 1,2 %, magnesium 0,6 mg,
Αυτο που δεν μου αρέσει δε,ειναι οτι δεν λέει ποσο κοτοπουλο έχει. Επισης η κτηνιατρική δεν στέλνει στο σπίτι.
Η happy cat δεν μου αρέσει ουτε απο συστατικα ουτε σαν τιμή, 40 ευρώ τα 10 κιλά η απλή και πρωτο συστατικο καλαμποκι και κρεαταλευρα.
Η grain free πρεπει να ειναι πολύ ακριβή καθοτι βλέπω τα 4 κιλά να κάνουν 22 ευρώ.
H equilibrio πάλι μου αρέσει περισσοτερο σαν συατατικα. Κοστιζει 31,5 τα 10 κιλά στο petsumarket.gr που προαναφέρθηκε.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Κρέας κοτόπουλο 30%, αλεσμένο καλαμπόκι,αλεσμένο ρύζι, γλουτένη καλαμποκιού, γεύμα ψαριού, λιπαρά κοτόπουλου, συκώτι κοτόπουλου, μαγιά, λιναρόσπορος, ιχθυέλαιο, βιταμίνες, μέταλλα.
ΑΝΑΛΥΣΗ:
Πρωτείνη 33%, έλαια 18%, φυτικές ίνες 3%, υγρασία 10%, τέφρα 7%, ασβάστιο 1,1%, φώσφορο 0,9%
Θα την προτιμούσα σε σχέση με τις 2 παραπάνω.
Τέλος ριχνωντας μια ματια και στην cat fun της farmina, η οποια πρέπει να έχει αναφερθει εδώ απο τον μαυρογατο θα έλεγα οτι έχει ενδιαφέρον. 26 ευρώ τα 20 κιλά στο pet4u με αρκετή περιεκτικοτητα σε κρέας για την τιμή της.
Ingredienti
Αφυδατωμένο κοτόπουλο (25%), σιτάλευρο, καλαμπόκι, αφυδατωμένο κρέας (10%), αφυδατωμένο ψάρι, λίπος κοτόπουλου, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, αφυδατωμένος πολτός τεύτλων, χλωριούχο νάτριο.
.Integrazioni per kg
Θρεπτικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη A 12000 UI; Βιταμίνη D3 1200 UI; Βιταμίνη E (Άλφα-τοκοφερόλη 91%) 120mg; Βιταμίνη C 120mg; Νιασίνη 30mg; παντοθενικό οξύ 12mg; Βιταμίνη B2 6mg; Βιταμίνη B6 4,8mg; Βιταμίνη B1 3,6mg; Βιταμίνη K3 (M.S.B. 53%) 1,2mg; Βιταμίνη H 0,30mg; φολικό οξύ 0,36mg; Βιταμίνη B12 0,048mg; χλωριούχος χωλίνη 600mg; Zn-οξείδιο του ψευδαργύρου 108mg; Zn-μονοϋδρικός θειικός ψευδάργυρος 120mg; Mn-μονοϋδρικό θειικό μαγγάνιο 150mg; Fe-μονοϋδρικό θειικό άλας σιδήρου 44mg; Fe-ανθρακούχο άλας σιδήρου 60mg; Cu-πενταϋδρικός θειικός χαλκός 50mg; I- άνυδρο ιωδικό ασβέστιο 2,4mg; Se-σεληνιώδες νάτριο 0,22mg; DL-Μεθειονίνη 400mg. Οργανοληπτικές πρόσθετες ύλες: χρωστικές ουσίες.
Λέει βέβαια οτι έχει χρωστικές αλλα προκειμένου να ειναι πολλά και νηστικα....
Αυτα καμια άλλη προταση;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Τη schezir έχω δοκιμάσει που κοστίζει νομίζω γύρω στα 11-15? το 1.5 κιλό και μου άρεσε.
Εγώ πλέον δεν το ψάχνω καθόλου με τις τροφές. Ποικιλία και άγιος ο θεός. Από orijen μέχρι whiskas φτάνω, από κονσέρβες carrefour μέχρι ωμά, ο,τι αντέχει η τσέπη μου κάθε μήνα.
Εγώ πλέον δεν το ψάχνω καθόλου με τις τροφές. Ποικιλία και άγιος ο θεός. Από orijen μέχρι whiskas φτάνω, από κονσέρβες carrefour μέχρι ωμά, ο,τι αντέχει η τσέπη μου κάθε μήνα.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Grain free τροφή και φθηνή παιδιά δεν υπάρχει. Για τα αδεσποτάκια πρέπει να να βρίσκουμε κάποια με τα καλαμπόκια της κλπ και να είμαστε και ευχαριστημένοι αν την πετύχουμε σε καλή τιμή.Αυτή που πήρα τους αρέσει πολύ και από ότι είδα μυρίζει και ωραία.Με 1 ευρώ το κιλό καλά είναι.Είναι και πολλά τα στόματα,από το να μένουν νηστικά ας φάνε και κάτι πιο φθηνό.Ελπίζω να σταθώ τυχερή και την επόμενη φορά.
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
Μια παρατηρηση. Η Happy Cat (τουλαχιστον η σειρα supreme) δεν εχει πρωτο συσταστικο καλαμποκι.Υπαρχει επισης η σειρα Minka που εχει περιπου 22 ευρω το 10κιλο και ουτε αυτη εχει πρωτο συστατικο καλαμποκι. Τωρα σε οτι αφορα την Cat Fun θα ελεγα οτι σε αυτη την τιμη δεν βρισκεις κατι καλυτερο.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Grain free τροφή και φθηνή παιδιά δεν υπάρχει. Για τα αδεσποτάκια πρέπει να να βρίσκουμε κάποια με τα καλαμπόκια της κλπ και να είμαστε και ευχαριστημένοι αν την πετύχουμε σε καλή τιμή.Αυτή που πήρα τους αρέσει πολύ και από ότι είδα μυρίζει και ωραία.Με 1 ευρώ το κιλό καλά είναι.Είναι και πολλά τα στόματα,από το να μένουν νηστικά ας φάνε και κάτι πιο φθηνό.Ελπίζω να σταθώ τυχερή και την επόμενη φορά.
Ναι αλλα αν έχει την ιδια τιμή, ας πούμε ή παραπλήσια και η μια ειναι καλαμποκι και 4% κρεας απο παράγωγα και ή αλλη εχει 30% κρέας τοτε θέλει ψάξιμο.
Εγω επαιρνα 15 κιλά πχ ονταριο με 36 ευρω και τοσο έχουν και τα friskies πχ. Αλλο καλαμποκι σκέτο και αλλο να χει κρέας.
Ας πούμε οπως λέω παραπάνω, γιατι να μην πάρεις την cat fun με 26 ευρώ τα 20 κιλά, 25% κοτοπουλο και αλλο ένα 10% κρέας.
Επισης το να αρέσει μπορει να ειναι και κακο έτσι; Eνας λογος που αισθάνθηκα πολύ αρνητικα με την royal ειναι οτι έχει του κοσμου τα βελτιωτικά και κολλάνε τα ζώα άσχημα σε σημειο να μην τρώνε ανθρώπινο φαγητο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Τη schezir έχω δοκιμάσει που κοστίζει νομίζω γύρω στα 11-15? το 1.5 κιλό και μου άρεσε.
Eντάξει ψάχνω για τα αδεσποτάκια 7 στοματα σε μένα. Αν παρω μια μεγάλη κραταει κανενα 3 μηνο μπορει να τα δινω μπροστα αλλα μοιράζεται. Καλύτερα ποσοτητα πάντως αν μπορεις.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Μια παρατηρηση. Η Happy Cat (τουλαχιστον η σειρα supreme) δεν εχει πρωτο συσταστικο καλαμποκι.Υπαρχει επισης η σειρα Minka που εχει περιπου 22 ευρω το 10κιλο και ουτε αυτη εχει πρωτο συστατικο καλαμποκι. Τωρα σε οτι αφορα την Cat Fun θα ελεγα οτι σε αυτη την τιμη δεν βρισκεις κατι καλυτερο.
Μαυρογατε για αυτο λέω παραπάνω η απλή (σειρα). Εχει 40 ευρώ τα 10 κιλά. Η supreme πρεπει πραγματι να εινα πανακριβη 4 κιλά 22 ευρώ; δεν δίνω acana καλύτερα;
Minka ε; θα την ψάξω.
Ειδες η cat fun; Πολυ καλή περιπτωση μου φαινεται και μένα. Αν εξαιρεσουμε χρωστικες και νομιζω κάπου εχω δει οτι έχει παραπάνω σταχτη;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Η απλη σειρα ειναι η Supreme. Η ακριβη ειναι η La Cuisine. Kαι η φτηνη η Minkas. Δες εδω,γραφει και τιμες στην Γερμανια που ειναι λιιιιιγο πιο ακριβες απο εδω.
http://www.happycat.de/produkte/
Την Cat Fun την δινω εδω και 6 μηνες σε συνολικα 10 αδεσποτακια που ταιζω στο σπιτι και στο μαγαζι. Αρεσει σε ολα,κατι που καμια αλλη τροφη μεχρι 1,50 ευρω το κιλο δεν καταφερε.
http://www.happycat.de/produkte/
Την Cat Fun την δινω εδω και 6 μηνες σε συνολικα 10 αδεσποτακια που ταιζω στο σπιτι και στο μαγαζι. Αρεσει σε ολα,κατι που καμια αλλη τροφη μεχρι 1,50 ευρω το κιλο δεν καταφερε.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Μολις προσεξα κατι. Ο εδω αντιπροσωπος της Happycat εχει στο site του τις τροφες με την παλια τους συσταση. Εχει αλαξει εδω και περιπου ενα χρονο και η σωστη ειναι αυτη που εχει το γερμανικο site.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Μολις προσεξα κατι. Ο εδω αντιπροσωπος της Happycat εχει στο site του τις τροφες με την παλια τους συσταση. Εχει αλαξει εδω και περιπου ενα χρονο και η σωστη ειναι αυτη που εχει το γερμανικο site.
E αρα για αυτο την πάτησα εγώ τοτε. Μιλαμε για το alpha pet shop;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ox, για το HappyDog.gr λεω. Μεχρι περισυ το καλοκαιρι ειναι αυτη που γραφουν τα εδω site. Μετα αλαξε. Μαλιστα στην αρχη οι Γερμανοι ειχαν κρατησει την παλια συσκευασια και ειχαν κολησει ενα μεταλιζε αυτοκολητο με την νεα συνθεση. Οταν αλαξαν την συνθεση την ειχα αγορασει πρωτη φορα και μου ειχε κανει εντυπωση το οτι δεν ειχε αναφαρθει εδω. Απο τοτε παιρνω αυτη με τον σολωμο σαν εναλακτικη της grain free που ταιζω οταν υπαρχουν αφραγκιες. Εχει 9,90 τα 2 κιλα.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Kαι που τη βρίσκετε αυτή τη happycat?Μαυρογατος έγραψε:Ox, για το HappyDog.gr λεω. Μεχρι περισυ το καλοκαιρι ειναι αυτη που γραφουν τα εδω site. Μετα αλαξε. Μαλιστα στην αρχη οι Γερμανοι ειχαν κρατησει την παλια συσκευασια και ειχαν κολησει ενα μεταλιζε αυτοκολητο με την νεα συνθεση. Οταν αλαξαν την συνθεση την ειχα αγορασει πρωτη φορα και μου ειχε κανει εντυπωση το οτι δεν ειχε αναφαρθει εδω. Απο τοτε παιρνω αυτη με τον σολωμο σαν εναλακτικη της grain free που ταιζω οταν υπαρχουν αφραγκιες. Εχει 9,90 τα 2 κιλα.
Λοιπόν.
Πρέπει κάποιος να φτιάξει μια λίστα με όσες τροφές βρίσκουμε, σαν άρθρο, και να παραθέτει τη σύστασή τους και τιμές και που τις βρίσκουμε, για να είναι εύκολο να διαλέγουμε, και όσες επιπλέον βρίσκουμε να τις προσθέτουμε. Σαν άρθρο-reference τροφών.
-
Mood :
Λοιπον...
Ας πάμε στο γερμανικο site, happy cat supreme η απλή λοιπον σωλομο που λες, με9,9 τα 2 κιλά και 40 τα 10 κιλα.
Σύσταση απο μετάφραση google
γεύμα σολομός (11%), τα πουλερικά κρεατάλευρα (11%), καλαμποκάλευρο, ρυζάλευρο, καλαμπόκι, γεύμα κρέας, λίπος πουλερικών, βοδινό λίπος, νιφάδες πατάτας, υδρολυμένο συκώτι, φέτες τεύτλων, αποξηραμένο συκώτι, μήλων (αποξηραμένα) (0,7%), σκόνη αυγού, χλωριούχο νάτριο, μαγιά (αποξηραμένα), χλωριούχο κάλιο, κριθάρι (ζυμωμένο) (0,3%), φύκια (αποξηραμένα) (0,2%), λιναρόσπορος (0,2%), ρίζα ραδικιού (0,04%), αγκινάρες , πικραλίδα, πιπερόριζα, φύλλα σημύδας, τσουκνίδα, φασκόμηλο, κορίανδρο, δεντρολίβανο, θυμάρι, γλυκόριζα, χαμομήλι, σπειραία, άγριο σκόρδο. (σύνολο βότανα: 0,17%).
Και απο τον αντιπροσωπο στην ελλάδα (λαθος σύσταση).
Σύνθεση: καλαμπόκι, σκόνη σολομού (10,5%), σκόνη κρέατος πουλερικών (10,5%), λαρδί (10,5%), ρυζάλευρο, λίπος πουλερικών, βοδινό λίπος, σκόνη κουνελιού (3%), υδρολισάτη συκωτιού, αιμοσφαιρίνη (στεγνή), σνίτσελ μελάσας τεύτλων, στεγνό συκώτι, τρέστερ (βρύτεα) μήλου (ξηρό) (0,7%), σκόνη ολικού αυγού, χλωρίδιο του νατρίου, τρέστερ (βρύτεα) μήλου (ξηρό), χλωρίδιο του καλίου, κριθάρι (ενζυμωμένο) (0,3%), θαλάσσια φύκια (στεγνά) (0,2%), λιναρόσπορος (0,2%), ρίζα κιχώριου (0,04%), αγκινάρα, λεοντόδους, ζιγγίβερη, φύλλα σημύδας, τσουκνίδια, φασκόμηλο, κορίανδρο, δεντρολίβανο, θυμάρι, γλυκόριζα, χαμομήλι, φιλιπέντουλα, αγριόσκορδο. (χόρτα συνολικά: 0,17%)
Στην ουσια του απο οτι αντιλαμβάνομαι, δεν έχει αλλαξει κατι ιδιαίτερο, (μαλλον μου μοιάζει παρομοιο με άλλη σειρά). Το υπολοιπο απο τα κρέατα, παντα βέβαια καλαμποκι και διαφορα άλλα ειναι.
Μια φίλη μου δε που ξέρει γερμανικά, μου λεει πως ο ορος που γράφει για τον σολωμο, σημαινει αλεσμένο παλι. Δεν κολλήσαμε βέβαια τώρα στην συγκεκριμένη τροφή, σκονη θα έχουν πολλές και το τι γράφουν αντε βγάλε ακρη. Δεν έχω και γω γνωση επι του θέματος, προσπαθώ να καταλάβω απο αυτα που γράφουν.
Παρατηρώ παντως οτι οι τιμές πεφτουν, οταν απο 4 κιλά που κανει 20 ευρώ, στα 10 κιλά παει 40.
Οσο για την ακριβή σειρά, απο τιμες γερμανιας τα 4 κιλά πάνε 29 ευρώ και απο οτι λέει ο μαυρογατος, ειναι λιγο πιο τσιμπημένες απο ελλάδα. Μεγαλύτερες συσκευασίες ομως δεν βλέπω.
Προσωπικα και πάλι θα προτιμούσα καποια άλλη τροφη απο αυτές που προανέφερα.
Ας πάμε στο γερμανικο site, happy cat supreme η απλή λοιπον σωλομο που λες, με9,9 τα 2 κιλά και 40 τα 10 κιλα.
Σύσταση απο μετάφραση google
γεύμα σολομός (11%), τα πουλερικά κρεατάλευρα (11%), καλαμποκάλευρο, ρυζάλευρο, καλαμπόκι, γεύμα κρέας, λίπος πουλερικών, βοδινό λίπος, νιφάδες πατάτας, υδρολυμένο συκώτι, φέτες τεύτλων, αποξηραμένο συκώτι, μήλων (αποξηραμένα) (0,7%), σκόνη αυγού, χλωριούχο νάτριο, μαγιά (αποξηραμένα), χλωριούχο κάλιο, κριθάρι (ζυμωμένο) (0,3%), φύκια (αποξηραμένα) (0,2%), λιναρόσπορος (0,2%), ρίζα ραδικιού (0,04%), αγκινάρες , πικραλίδα, πιπερόριζα, φύλλα σημύδας, τσουκνίδα, φασκόμηλο, κορίανδρο, δεντρολίβανο, θυμάρι, γλυκόριζα, χαμομήλι, σπειραία, άγριο σκόρδο. (σύνολο βότανα: 0,17%).
Και απο τον αντιπροσωπο στην ελλάδα (λαθος σύσταση).
Σύνθεση: καλαμπόκι, σκόνη σολομού (10,5%), σκόνη κρέατος πουλερικών (10,5%), λαρδί (10,5%), ρυζάλευρο, λίπος πουλερικών, βοδινό λίπος, σκόνη κουνελιού (3%), υδρολισάτη συκωτιού, αιμοσφαιρίνη (στεγνή), σνίτσελ μελάσας τεύτλων, στεγνό συκώτι, τρέστερ (βρύτεα) μήλου (ξηρό) (0,7%), σκόνη ολικού αυγού, χλωρίδιο του νατρίου, τρέστερ (βρύτεα) μήλου (ξηρό), χλωρίδιο του καλίου, κριθάρι (ενζυμωμένο) (0,3%), θαλάσσια φύκια (στεγνά) (0,2%), λιναρόσπορος (0,2%), ρίζα κιχώριου (0,04%), αγκινάρα, λεοντόδους, ζιγγίβερη, φύλλα σημύδας, τσουκνίδια, φασκόμηλο, κορίανδρο, δεντρολίβανο, θυμάρι, γλυκόριζα, χαμομήλι, φιλιπέντουλα, αγριόσκορδο. (χόρτα συνολικά: 0,17%)
Στην ουσια του απο οτι αντιλαμβάνομαι, δεν έχει αλλαξει κατι ιδιαίτερο, (μαλλον μου μοιάζει παρομοιο με άλλη σειρά). Το υπολοιπο απο τα κρέατα, παντα βέβαια καλαμποκι και διαφορα άλλα ειναι.
Μια φίλη μου δε που ξέρει γερμανικά, μου λεει πως ο ορος που γράφει για τον σολωμο, σημαινει αλεσμένο παλι. Δεν κολλήσαμε βέβαια τώρα στην συγκεκριμένη τροφή, σκονη θα έχουν πολλές και το τι γράφουν αντε βγάλε ακρη. Δεν έχω και γω γνωση επι του θέματος, προσπαθώ να καταλάβω απο αυτα που γράφουν.
Παρατηρώ παντως οτι οι τιμές πεφτουν, οταν απο 4 κιλά που κανει 20 ευρώ, στα 10 κιλά παει 40.
Οσο για την ακριβή σειρά, απο τιμες γερμανιας τα 4 κιλά πάνε 29 ευρώ και απο οτι λέει ο μαυρογατος, ειναι λιγο πιο τσιμπημένες απο ελλάδα. Μεγαλύτερες συσκευασίες ομως δεν βλέπω.
Προσωπικα και πάλι θα προτιμούσα καποια άλλη τροφη απο αυτές που προανέφερα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Συστατικά τροφών
Να προσθεσω εδώ ένα λινκ απο άλλο φορουμ, οπου ένα μέλος του, η δική μας η( koneko ηρώ) , έχει αναλύσει καθε ένα συστατικο ξεχωριστα, καθως και την διαδικασία παραγωγής του.
Πιστεύω ειναι απιστευτα χρήσιμο.
http://mycat.e-steki.gr/showthread.php?t=84130
Ηρώ και πάλι
Ηρώ και πάλι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gatoplikti στις Κυρ Μαρ 24, 2013 11:06 am, 2 φορές συνολικά
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Το μέλος είναι η Ηρώ μας (koneko) και κανονικά πρέπει να την μαλώσουμε που δεν το έχει φτιάξει/ανεβάσει και σε εμάς!Gatoplikti έγραψε:Να προσθεσω εδώ ένα λινκ απο άλλο φορουμ, οπου ένα μέλος του έχει αναλύσει καθε ένα συστατικο ξεχωριστα, καθως και την διαδικασία παραγωγής του.
Πάω να την μαλώσω!...
houlieta έγραψε:Το μέλος είναι η Ηρώ μας (koneko) και κανονικά πρέπει να την μαλώσουμε που δεν το έχει φτιάξει/ανεβάσει και σε εμάς!Gatoplikti έγραψε:Να προσθεσω εδώ ένα λινκ απο άλλο φορουμ, οπου ένα μέλος του έχει αναλύσει καθε ένα συστατικο ξεχωριστα, καθως και την διαδικασία παραγωγής του.
Πάω να την μαλώσω!...
To σκέφτηκα αυτο και λέω δεν μπορει αυτή θα είναι, αλλα επειδή δεν ήξερα....
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καλο ειναι παντως σε οτι αφορα συστατικα τροφων να μην ξεχναμε κατι. Οταν λεει κοτοπουλο (σκετο,οχι γευμα,αλευρο,meal) τοτε ειναι νωπο. Για να γινει ξηρα πρεπει να αφαιρεθει το 70% του βαρους του που ειναι υγρασια.Αρα η τελικη ποσοτητα ειναι πολυ μικροτερη και αυτοματα πεφτει πολυ πιο κατω στην λιστα των συστατικων.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Καλο ειναι παντως σε οτι αφορα συστατικα τροφων να μην ξεχναμε κατι. Οταν λεει κοτοπουλο (σκετο,οχι γευμα,αλευρο,meal) τοτε ειναι νωπο. Για να γινει ξηρα πρεπει να αφαιρεθει το 70% του βαρους του που ειναι υγρασια.Αρα η τελικη ποσοτητα ειναι πολυ μικροτερη και αυτοματα πεφτει πολυ πιο κατω στην λιστα των συστατικων.
+++++++++++++++++ Εύγε που το επισημαίνεις
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
συμφωνω με το νωπο κοτοπουλο, ειδικα αν τα πρωτα 3 συστατικα ειναι νωπο κοτοπουλο, καλαμποκι και ρυζι.
- Σπόιλερ:
- Το αρχειο με τα συστατικα δεν το εχω, οπως επισης δεν θελω παρε δωσε με το αλλο φορουμ.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Δ² έγραψε:Μαυρογατος έγραψε:Καλο ειναι παντως σε οτι αφορα συστατικα τροφων να μην ξεχναμε κατι. Οταν λεει κοτοπουλο (σκετο,οχι γευμα,αλευρο,meal) τοτε ειναι νωπο. Για να γινει ξηρα πρεπει να αφαιρεθει το 70% του βαρους του που ειναι υγρασια.Αρα η τελικη ποσοτητα ειναι πολυ μικροτερη και αυτοματα πεφτει πολυ πιο κατω στην λιστα των συστατικων.
+++++++++++++++++ Εύγε που το επισημαίνεις
koneko έγραψε:συμφωνω με το νωπο κοτοπουλο, ειδικα αν τα πρωτα 3 συστατικα ειναι νωπο κοτοπουλο, καλαμποκι και ρυζι.
- Σπόιλερ:
Το αρχειο με τα συστατικα δεν το εχω, οπως επισης δεν θελω παρε δωσε με το αλλο φορουμ.
Θελετε να μου το εξηγήσετε λιγο αυτο να μαθαινω και εγώ; Δηλαδη προσπαθω να καταλάβω το εξης. Πως συμπληρώνεται το 100% Εχουμε ας πουμε 25% κρέας τα υπολοιπα τι ειναι;
Koneko στη παραπάνω περίπτωση που γράφω ας πουμε για την happy cat,εδώ, με παλια και νέα σύσταση, το γεγονος οτι έχει αλλάξει θέση το καλαμποκι και απο πρωτο συστατικο έχει πάει σε τριτο τι σημαινει;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Τα συστατικα γραφονται αναλογα με το βαρος που εχουν στο μειγμα απο το οποιο θα φτιαχτει η κροκετα. Οταν το πρωτο ειναι κοτοπουλο σημαινει οτι ειναι το συστατικο που εχει το μεγαλυτερο βαρος απο τα υπολοιπα. Δεν πρεπει ομως να ξεχναμε οτι ολα αυτα τα συστατικα θα φτασουν σε εμας αφου αφαιρεθει η υγρασια. Αν κατι λοιπον ειναι νωπο (στην περιπτωση των κρεατικων εχουν περιπου 80% του βαρους τους σε νερο) το τελικο του βαρος αλαζει και μαλιστα πολυ οποτε παυει να ειναι το κυριο συστατικο. Αν ειναι σε μορφη meal η κρεαταλευρου πριν προστεθει στο μειγμα τοτε παραμενει και μετα την παρασκευη της κροκετας κυριο συστατικο. Χαρακτηρηστικα να αναφερω οτι ενα κιλο meal κοτοπουλου εχει 300% περισοτερη προτεινη απο το ενα κιλο νωπου κοτοπουλου οταν αυτο αποξηρανθει. Καλο ειναι λοιπον η κροκετα να εχει τουλαχιστον το πρωτο συστατικο meal η αν εχει σκετο π.χ. κοτοπουλο να ακολουθουν τουλαχιστον αλλες 2-3 πηγες ζωικης πρωτεινης μεσα στα πρωτα 5-6 συστατικα της συνθεσης.
Στην περιπτωση της Happycat τωρα. Στην νεα συνθεση το καλαμποκι,το καλαμποκαλευρο και το ρυζι ειναι στην 3η,4η,και 5η θεση. Απο την στιγμη που το αμεσως προηγουμενο στην λιστα συστατικο ειναι το αλευρο κοτοπουλου (ξηρο) με 11% αυτο σημαινει οτι κανενα απο τα επομενα συστατικα δεν μπορει να ειναι παραπανω. Καταλαβαινουμε δηλαδη οτι συνολικα το καλαμποκι,το καλαμποκαλευρο και το ρυζι αποτελουν maximum το 33% της τροφης.Οποτε, 33% αυτα και 22% που ειναι το κοτοπουλο και το ψαρι παμε στο 55%. Τα υπολοιπα συστατικα αποτελουν ολα μαζι το 45%. Μεσα ομως σε αυτα υπαρχουν και αλλες πηγες ζωικης προελευσης οπως συκωτι,λιπος,λαρδι και αυγα,οποτε το συνολικο κρεας ειναι καπου στο 45% ξεπερνοντας τα σιτηρα. Τα υπολοιπα ειναι διαφορα χορτα,βοτανα και λαχανικα.
Στην παλια συνθεση διαβαζω οτι εχει ενα 35% κρεατα και περιπου 3% βοτανα. Μονο αυτα ξερουμε το ποσοστο. Απο την στιγμη που το καλαμποκι ειναι πρωτο μπορει καλιστα να εχει μεγαλυτερο βαρος απο ολα τα υπολοιπα συστατικα ΜΑΖΙ! Μπορει δηλαδη να ειναι και 50%!
Στην περιπτωση της Happycat τωρα. Στην νεα συνθεση το καλαμποκι,το καλαμποκαλευρο και το ρυζι ειναι στην 3η,4η,και 5η θεση. Απο την στιγμη που το αμεσως προηγουμενο στην λιστα συστατικο ειναι το αλευρο κοτοπουλου (ξηρο) με 11% αυτο σημαινει οτι κανενα απο τα επομενα συστατικα δεν μπορει να ειναι παραπανω. Καταλαβαινουμε δηλαδη οτι συνολικα το καλαμποκι,το καλαμποκαλευρο και το ρυζι αποτελουν maximum το 33% της τροφης.Οποτε, 33% αυτα και 22% που ειναι το κοτοπουλο και το ψαρι παμε στο 55%. Τα υπολοιπα συστατικα αποτελουν ολα μαζι το 45%. Μεσα ομως σε αυτα υπαρχουν και αλλες πηγες ζωικης προελευσης οπως συκωτι,λιπος,λαρδι και αυγα,οποτε το συνολικο κρεας ειναι καπου στο 45% ξεπερνοντας τα σιτηρα. Τα υπολοιπα ειναι διαφορα χορτα,βοτανα και λαχανικα.
Στην παλια συνθεση διαβαζω οτι εχει ενα 35% κρεατα και περιπου 3% βοτανα. Μονο αυτα ξερουμε το ποσοστο. Απο την στιγμη που το καλαμποκι ειναι πρωτο μπορει καλιστα να εχει μεγαλυτερο βαρος απο ολα τα υπολοιπα συστατικα ΜΑΖΙ! Μπορει δηλαδη να ειναι και 50%!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Ευχαριστώ πολύ για τις επεξηγήσεις, ειναι πολύ χρησιμες. Και γιατι δεν τα γράφουν ολα κανονικα να ξέρουμε τι μας γίνεται; Δηλαδη καθε επομενο συστατικο ειναι σε περιεκτικοτητα λιγοτερο απο το προηγούμενο και αυτο ειναι κανονας απαράβατος για ολες τις χώρες; Η τροφή εκεινη που προτεινες η Naturea μια χαρά τα λεέι ολα τα ποσοστα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Τα συστατικα γραφονται αναλογα με το βαρος που εχουν στο μειγμα απο το οποιο θα φτιαχτει η κροκετα. Οταν το πρωτο ειναι κοτοπουλο σημαινει οτι ειναι το συστατικο που εχει το μεγαλυτερο βαρος απο τα υπολοιπα. Δεν πρεπει ομως να ξεχναμε οτι ολα αυτα τα συστατικα θα φτασουν σε εμας αφου αφαιρεθει η υγρασια. Αν κατι λοιπον ειναι νωπο (στην περιπτωση των κρεατικων εχουν περιπου 80% του βαρους τους σε νερο) το τελικο του βαρος αλαζει και μαλιστα πολυ οποτε παυει να ειναι το κυριο συστατικο. Αν ειναι σε μορφη meal η κρεαταλευρου πριν προστεθει στο μειγμα τοτε παραμενει και μετα την παρασκευη της κροκετας κυριο συστατικο. Χαρακτηρηστικα να αναφερω οτι ενα κιλο meal κοτοπουλου εχει 300% περισοτερη προτεινη απο το ενα κιλο νωπου κοτοπουλου οταν αυτο αποξηρανθει. Καλο ειναι λοιπον η κροκετα να εχει τουλαχιστον το πρωτο συστατικο meal η αν εχει σκετο π.χ. κοτοπουλο να ακολουθουν τουλαχιστον αλλες 2-3 πηγες ζωικης πρωτεινης μεσα στα πρωτα 5-6 συστατικα της συνθεσης.
Νομίζω καλό είναι αυτά να υπάρχουν σε ένα άρθρο σχετικά με το πώς μπορεί κανείς να αξιολογήσει τα συστατικά των τροφών, ε; Μπορεί κανείς να γράψει κάτι τέτοιο;
-
Mood :
οταν βλεπω τροφη με τα πρωτα 5 συστατικα να ειναι πχ. αφυδατωμενο κοτοπουλο, καλαμποκι, γλουτενη καλαμποκιου, ρυζι και κοτοπουλο, τοτε η τροφη περιεχει περισσοτερα σιτηρα παρα κρεας. Ειδικα οταν βλεπουμε τροφες με 30 και 40% υδατανθρακες, τοτε δυστυχως οι τροφες αυτες δεν περιεχουν σχεδον καθολου κρεας.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Σελίδα 4 από 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Παρόμοια θέματα
» Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για στειρωμένες γατούλες (και γατούληδες)
» Ποια τροφή να επιλέξω για τις γατούλες μου
» Κονσέρβες Bozita ,ποια είναι η γνώμη σας?????? !!!
» Affinity ultima adult. Ξέρετε αν είναι καλή τροφή?
» Είναι ξανθός,είναι γλυκός, και είναι θεσσαλονικιός!!!!
» Ποια τροφή να επιλέξω για τις γατούλες μου
» Κονσέρβες Bozita ,ποια είναι η γνώμη σας?????? !!!
» Affinity ultima adult. Ξέρετε αν είναι καλή τροφή?
» Είναι ξανθός,είναι γλυκός, και είναι θεσσαλονικιός!!!!
Σελίδα 4 από 20
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios