Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
+48
al_bandy
moukelis
marina289
Zastina
gatoula46
Φανούλα
kirki
rouli726
Christy Theod
Hlianna
tortie
iugin30
kipourou
Osi
zazouzaz
Felicine
purina
fotini123
Ηρακλένια
tania g
zeledaki
vaso
akoylini
Дanae
alex..niaou
kouix
Maskotaki
Δ²
funambolo
cyberkill
SophiCat
otz
ΜαύροςΓάτος
kat-cats
Karamela
Mary-Fish
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
aggeloydaki
koneko
f.m123
Gatoplikti
Τζούλι το Κατσούλι
LAROGATA
houlieta
Anatoli
nikos_x
Μαυρογατος
aporw
52 απαντήσεις
Σελίδα 18 από 29
Σελίδα 18 από 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
Σήμερα είδα σε on line pet shop και την ξηρά τροφή της bozita στην super preium κατηγορία.2krg 16 euro
Αν τύχει και δοκιμάσει κανείς ας μας πει εντυπωσεις
Αν τύχει και δοκιμάσει κανείς ας μας πει εντυπωσεις
cyberkill- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Σαν το Ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει...
Motto : be fuckin polite,is a good start...
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
τα αλλα φακελακια σε σαλτσα ειχαν νομιζω και κατι αλλα μεσα που δεν μου αρεσαν. Απο μυρωδια παντως δεν μου αρεσαν καθολου αυτα που πηρα. Πρεπει να εχουν και τεραστια ποσοτητα ινουλινης γιατι του εδωσα χθες βραδυ ενα φακελακι και σημερα που εκανε κακακια η ποσοτητα ηταν τεραστια και μυριζαν αρκετα.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Σήμερα πήγα στ Lidl και αγόρασα κάτι μικρά χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο και λίπος (πολύ φθηνά) για τον Βρούκο.Του άρεσε και το ωμό χοιρινό.Τελικά κάνει να του δίνω που και πού για αλλαγή για να μην τρώει όλο μοσχάρι και κοτόπουλο;Ηρώ τα φώτα σου.
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
Και ομως υπαρχει τροφη η profile sterilised εχει 0.05 μαγνησιο.Οσο αναφορα της ξηρα της bozita εχω παρει για στειρωμενα400γρ 4,5 ευρω την τρωει η δικια μου αν και με τη πεινα και τη λεμαργια της οτι και να της βαλεις θα το φαει.Επισης της εφερε και το pet4u και ολες τις κονσερβες 1,10 kai 1,40 για συγκεκριμενο.
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
κανει, απλα αφηνε το στην καταψυξη για 3 μερες τουλαχιστον για να σκοτωνονται τα παρασιτα που ισως περιεχει. Δοκιμασε και ορτυκια, θα του αρεσουν μαλλον. Ο δικος μου κανει σαν τρελος απο την πρωτη μερα που τα μυρισε. Επειδη ειναι μικρα ειναι πιο κοντα στην φυσικη τους διατροφη και μαλλον αυτο τα κανει και πιο νοστιμα. Αν δεν βρεις σε σουπερμαρκετ ή κρεοπωλειο, ρωτα μηπως μπορουν να παραγγειλουν. Εμενα μου φερνουν στον μασουτη και σε ενα κρεοπωλειο που ρωτησα μου ειπαν οτι εφερναν παλαιοτερα και οτι μπορουν να μου παραγγειλουν αν θελω. Τοσες βδομαδες εδω του δινω ορτυκια και μοσχαρι (με τσοφλι αυγου για ασβεστιο) - και ενιοτε ψαρι- επειδη δεν εχω μηχανη να αλεθω κοτοπουλο και βαριεμαι να βγαζω τα κοκκαλα ενα ενα απο το κοτοπουλο για να τα αλεσω στο μπλεντερ Θελω να παρω και γαλοπουλα μια μερα αλλα βρισκω μονο κατι μικρα μπουτια. Δεν εχω δει πουθενα ολοκληρη και μεγαληΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Σήμερα πήγα στ Lidl και αγόρασα κάτι μικρά χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο και λίπος (πολύ φθηνά) για τον Βρούκο.Του άρεσε και το ωμό χοιρινό.Τελικά κάνει να του δίνω που και πού για αλλαγή για να μην τρώει όλο μοσχάρι και κοτόπουλο;Ηρώ τα φώτα σου.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Ta Χριστούγεννα.....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Ηρώ στο lidl έχει γαλοπούλα σε στήθος και μπούτια.Εγώ από εκεί του παίρνω.Ορτύκια έχω βρεί στα ΑΒ αλλά είναι ακριβά.Δεν ξέρω και αν θα τα φάει.Θα του δοκιμάσω πάντως.Το χοιρινό του το έβαλα κατευθείαν στην κατάψυξη και σε δύο μέρες θα του ξαναδώσω. Ο δικός μου προτιμά το ψαχνό και ειδικά το άπαχο.Το κρέας από το μπούτι του κοτόπουλου δεν το τρώει.Προτιμά το στήθος.Αλλά επειδή τρώει και κροκέτες το βράδυ δεν πειράζει.Είναι και τσουπωτός οπότε ας μην φάει λίπος.Ευχαριστώ.
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Mood :
Εγώ δεν τους έδωσα ποτέ τροφή για στειρωμένα.Τροφή με 18-20 % λίπος τρώνε πάντα. Είναι άφαγα γατιά και δύσκολα πολύ στη διατροφή τους.Οποιο γατί αναλαμβάνω μίζερο καταλήγει.Ακόμα και κακομοίρογλου στην αρχή τα έτρωγε όλα,τώρα είναι εκλεκτικός και κάνει τον δύσκολο.purina έγραψε:Και ομως υπαρχει τροφη η profile sterilised εχει 0.05 μαγνησιο.Οσο αναφορα της ξηρα της bozita εχω παρει για στειρωμενα400γρ 4,5 ευρω την τρωει η δικια μου αν και με τη πεινα και τη λεμαργια της οτι και να της βαλεις θα το φαει.Επισης της εφερε και το pet4u και ολες τις κονσερβες 1,10 kai 1,40 για συγκεκριμενο.
-
Mood :
τα μπουτια που εχω βρει μου φαινονται καπως μικρα και αποφευγω να τα παρω αν δεν ειναι αρκετα μεγαλα γιατι μου βγαινει η πιστη για να βγαλω το κρεας. Θα δω και στο lidl τι εχει. Τα ορτυκια εγω τα παιρνω σε καλη τιμη (νομιζω). Τα εχουν 8 ευρω και κατι ψιλα το κιλο. Ενα πακετο με 4 μεγαλα ορτυκια μου βγαινει στα 5 ευρω. Πανω κατω ιδια τιμη με το μοσχαρι εχουν. Θελουν ομως λιγο προσοχη γιατι μερικα εχουν μεσα κομματια απο εντερο τα οποια πρεπει να αφαιρεις για να μη κολλησει κανενα παρασιτο (αν και δεν νομιζω οτι εχουν προβλημα, αλλα ποτε δεν ξερεις). Τα δινεις οπως ειναι με το κοκκαλο.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Με αφορμη την επιστροφη του αντρα μου μετα απο 4 μιση μηνες θα σας γραψω πως βρηκε τα γατια.Λοιπον ενω ο μεγαλος ανεκαθεν ειχε μαλακο και γυαλιστερο τριχωμα,τωρα πια ειναι ακομα περισσοτερο.Λες και ειναι αλλο γατι.Εκεινον τον ταιζω ρουαγιαλ ουριναρι.
Τον Μαυρουλη τον ειχε αφησει αδεσποτο στο περιβολι με ενα τριχωμα αχυρο καφε προς μαυρο. Μεχρι πριν λιγο καιρο ετσι συνεχιζε να ειναι.Πλεον εχει μαυρισει ακομα περισσοτερο οπως και ο μεγαλος,ειναι πολυ μαλακο το τριχωμα του,γυαλιζει και σταματησε επιτελους και να μαδαει. Δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο σε εκεινον η διατροφη γτ με την αλλεργια του μια ετρωγε την οκ πασιον,μια μαγειρευτο και τις 2 τελευταιες μερες την αρντεν με σολομο η οποια περιεχει νωπο σολομο δεν εχει δημητριακα,βοηθαει στις τριχομπαλες,στο ουροποιητικο και φυσικα βελτιωνει τα δερματικα και το τριχωμα.
Επισης κατι αλλο που παρατηρησα με την αρντεν ειναι οτι χορταινει με πολυ λιγοτερη ποσοτητα..Οι κροκετες ειναι αρκετα μεγαλυτερες σε σχεση με εκεινες που ετρωγε και φαινονται αρκετα λιπαρες για ξηρη τροφη. Ειμαι ενθουσιασμενη!
Τον Μαυρουλη τον ειχε αφησει αδεσποτο στο περιβολι με ενα τριχωμα αχυρο καφε προς μαυρο. Μεχρι πριν λιγο καιρο ετσι συνεχιζε να ειναι.Πλεον εχει μαυρισει ακομα περισσοτερο οπως και ο μεγαλος,ειναι πολυ μαλακο το τριχωμα του,γυαλιζει και σταματησε επιτελους και να μαδαει. Δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο σε εκεινον η διατροφη γτ με την αλλεργια του μια ετρωγε την οκ πασιον,μια μαγειρευτο και τις 2 τελευταιες μερες την αρντεν με σολομο η οποια περιεχει νωπο σολομο δεν εχει δημητριακα,βοηθαει στις τριχομπαλες,στο ουροποιητικο και φυσικα βελτιωνει τα δερματικα και το τριχωμα.
Επισης κατι αλλο που παρατηρησα με την αρντεν ειναι οτι χορταινει με πολυ λιγοτερη ποσοτητα..Οι κροκετες ειναι αρκετα μεγαλυτερες σε σχεση με εκεινες που ετρωγε και φαινονται αρκετα λιπαρες για ξηρη τροφη. Ειμαι ενθουσιασμενη!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : δύο πανθηράκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όσες ζουν στους αφιλόξενους δρόμους
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2012
Mood :
Αυτά είναι!.. Καλοζωισμένα τα βρηκε τα παιδιά ο σύζυγος!
Κι εγω στη σκυλα μου, μετα απο μια τρομερη αλλεργια που της εκανε μια αλλη τροφη, ξεκινησα αρντεν υποαλλεργικη μετα απο προτροπη της κτηνιατρου, ειδαμε αμεσα αποτελεσματα και το σκυλι δεν το χαμε δει σε καλυτερη κατασταση. Τωρα δυστυχως πηραμε κτηνιατρικη λογω προβληματων στα νεφρα και στο συκωτι και μολις φτιαξουν οι τιμες θα ξεκινησει ωμα. Τη θεωρω αποψη τροφη την αρντεν!
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Και εμενα μου αρεσει παρα πολυ μεχρι στιγμης! Ευχομαι να του ταιριαξει και να ηρεμησει ο γατουλης απο την αλλεργια.Και η τιμη της μια χαρα ειναι. 17 ευρω τα 2μιση κιλα.
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
Τα μπούτια από το lidl είναι πολύ εύκολο να βγάλεις το κρέας από το κόκκαλο.Εγώ έτσι κάνω και για μάς και τα ψήνω.Τα ορτίκια του τα δίνεις ένα την φορά ολόκληρο ή του το κόβεις σε κομμάτια;koneko έγραψε:τα μπουτια που εχω βρει μου φαινονται καπως μικρα και αποφευγω να τα παρω αν δεν ειναι αρκετα μεγαλα γιατι μου βγαινει η πιστη για να βγαλω το κρεας. Θα δω και στο lidl τι εχει. Τα ορτυκια εγω τα παιρνω σε καλη τιμη (νομιζω). Τα εχουν 8 ευρω και κατι ψιλα το κιλο. Ενα πακετο με 4 μεγαλα ορτυκια μου βγαινει στα 5 ευρω. Πανω κατω ιδια τιμη με το μοσχαρι εχουν. Θελουν ομως λιγο προσοχη γιατι μερικα εχουν μεσα κομματια απο εντερο τα οποια πρεπει να αφαιρεις για να μη κολλησει κανενα παρασιτο (αν και δεν νομιζω οτι εχουν προβλημα, αλλα ποτε δεν ξερεις). Τα δινεις οπως ειναι με το κοκκαλο.
-
Mood :
του δινω μισο περιπου σε καθε γευμα. Καποιες φορες το κοβω το μισο κομματι σε 5-6 κομματια αλλα τις περισσοτερες φορες το αφηνω οπως ειναι για να καθαριζει τα δοντια του. Για αρχη κοψε το σε κυβους με τα κοκκαλα. Δεν χρειαζεται να τα βγαλεις ουτε να τα απομονωσεις. Δινω το πρωι μισο ορτυκι, το μεσημερι αφαιρω το μπουτι απο το αλλο μισο και προσθετω 1 καρδια κοτας και το βραδυ δινω το μπουτι που εμεινε μαζι με 2-3 καρδιες κοτας και ενα μικρο κομματι συκωτιου (περιπου 2x2 εκ). Ο δικος σου πιστευω θα αρκειται με 1 ορτυκι ολοκληρη την ημερα γιατι νομιζω ειναι πιο μικροσωμος απο τον δικο μου. Μπορεις να κανεις και αυτο που κανω και εγω για πιο ισορροπημενη διατροφη. Δινε μισο ορτυκι ολη την ημερα και συμπληρωνε με καρδιες και λιγο συκωτι ή μοσχαρι και συκωτι. Ενα πακετο ορτυκια μου διαρκει 1 εβδομαδα. Δινω 4 ημερες ορτυκι, 2 μερες κατι αλλο (μοσχαρι ή μαγειρευτο ή φακελακια/κονσερβα) και 1 μερα ψαρι. Το κοστος με αυτο το προγραμμα ανερχεται στα 9 ευρω την εβδομαδα (ειναι και σχεδον 8 κιλα το γατι μου, οποτε τρωει πιο πολυ απο ενα μετριο γατι) το οποιο θεωρω πολυ καλο αν σκεφτεις οτι τρωει ορτυκια τα οποια ειναι αρκετα πιο ακριβα απο κοτα. Ενδεικτικα για την ποσοτητα που τρωει αν ετρωγε μονο ξηρα τροφη, μια orijen των 2.5 κιλων δεν θα του εφτανε τον μηνα. Θα εφτανε για περιπου 25-28 ημερες.ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Τα μπούτια από το lidl είναι πολύ εύκολο να βγάλεις το κρέας από το κόκκαλο.Εγώ έτσι κάνω και για μάς και τα ψήνω.Τα ορτίκια του τα δίνεις ένα την φορά ολόκληρο ή του το κόβεις σε κομμάτια;koneko έγραψε:τα μπουτια που εχω βρει μου φαινονται καπως μικρα και αποφευγω να τα παρω αν δεν ειναι αρκετα μεγαλα γιατι μου βγαινει η πιστη για να βγαλω το κρεας. Θα δω και στο lidl τι εχει. Τα ορτυκια εγω τα παιρνω σε καλη τιμη (νομιζω). Τα εχουν 8 ευρω και κατι ψιλα το κιλο. Ενα πακετο με 4 μεγαλα ορτυκια μου βγαινει στα 5 ευρω. Πανω κατω ιδια τιμη με το μοσχαρι εχουν. Θελουν ομως λιγο προσοχη γιατι μερικα εχουν μεσα κομματια απο εντερο τα οποια πρεπει να αφαιρεις για να μη κολλησει κανενα παρασιτο (αν και δεν νομιζω οτι εχουν προβλημα, αλλα ποτε δεν ξερεις). Τα δινεις οπως ειναι με το κοκκαλο.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Ο δικός μου δεν τρώει καθόλου ούτε το συκώτι ούτε την καρδιά κότας δυστυχώς.Δεν τα θέλει με τίποτα. Του δίνω μια μερίδα μοσχάρι το πρωί και μια μερίδα κοτόπουλο, χοιρινό ή ψάρι το απόγευμα. Ενα ορτύκι μόνο δεν θα του έφτανε.Τρώει μεγάλο κομμάτι κρέας.Στο ενδιάμεσο όμως και το βράδυ τσιμπάει και κροκέτες.δεν βασίζομαι μόνο στο κρέας γιατί με το ασβέστιο και τα άλλα συστατικά που πρέπει να έχει η διατροφή του η συγκεκριμένη θα ήταν ελλιπής.Με ένα κομμάτι μοσχάρι που μου κοστίζει 3 ευρώ τρώει 5 φορές.μου κοστίζει 1 ευρώ την ημέρα η διατροφή του συν τις κροκέτες που τσιμπάει.Αν του έδινα κονσέρβα θα ήθελα 3 ευρώ την ημέρα,θέλει και από τις ακριβές βλέπεις.koneko έγραψε:του δινω μισο περιπου σε καθε γευμα. Καποιες φορες το κοβω το μισο κομματι σε 5-6 κομματια αλλα τις περισσοτερες φορες το αφηνω οπως ειναι για να καθαριζει τα δοντια του. Για αρχη κοψε το σε κυβους με τα κοκκαλα. Δεν χρειαζεται να τα βγαλεις ουτε να τα απομονωσεις. Δινω το πρωι μισο ορτυκι, το μεσημερι αφαιρω το μπουτι απο το αλλο μισο και προσθετω 1 καρδια κοτας και το βραδυ δινω το μπουτι που εμεινε μαζι με 2-3 καρδιες κοτας και ενα μικρο κομματι συκωτιου (περιπου 2x2 εκ). Ο δικος σου πιστευω θα αρκειται με 1 ορτυκι ολοκληρη την ημερα γιατι νομιζω ειναι πιο μικροσωμος απο τον δικο μου. Μπορεις να κανεις και αυτο που κανω και εγω για πιο ισορροπημενη διατροφη. Δινε μισο ορτυκι ολη την ημερα και συμπληρωνε με καρδιες και λιγο συκωτι ή μοσχαρι και συκωτι. Ενα πακετο ορτυκια μου διαρκει 1 εβδομαδα. Δινω 4 ημερες ορτυκι, 2 μερες κατι αλλο (μοσχαρι ή μαγειρευτο ή φακελακια/κονσερβα) και 1 μερα ψαρι. Το κοστος με αυτο το προγραμμα ανερχεται στα 9 ευρω την εβδομαδα (ειναι και σχεδον 8 κιλα το γατι μου, οποτε τρωει πιο πολυ απο ενα μετριο γατι) το οποιο θεωρω πολυ καλο αν σκεφτεις οτι τρωει ορτυκια τα οποια ειναι αρκετα πιο ακριβα απο κοτα. Ενδεικτικα για την ποσοτητα που τρωει αν ετρωγε μονο ξηρα τροφη, μια orijen των 2.5 κιλων δεν θα του εφτανε τον μηνα. Θα εφτανε για περιπου 25-28 ημερες.ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Τα μπούτια από το lidl είναι πολύ εύκολο να βγάλεις το κρέας από το κόκκαλο.Εγώ έτσι κάνω και για μάς και τα ψήνω.Τα ορτίκια του τα δίνεις ένα την φορά ολόκληρο ή του το κόβεις σε κομμάτια;koneko έγραψε:τα μπουτια που εχω βρει μου φαινονται καπως μικρα και αποφευγω να τα παρω αν δεν ειναι αρκετα μεγαλα γιατι μου βγαινει η πιστη για να βγαλω το κρεας. Θα δω και στο lidl τι εχει. Τα ορτυκια εγω τα παιρνω σε καλη τιμη (νομιζω). Τα εχουν 8 ευρω και κατι ψιλα το κιλο. Ενα πακετο με 4 μεγαλα ορτυκια μου βγαινει στα 5 ευρω. Πανω κατω ιδια τιμη με το μοσχαρι εχουν. Θελουν ομως λιγο προσοχη γιατι μερικα εχουν μεσα κομματια απο εντερο τα οποια πρεπει να αφαιρεις για να μη κολλησει κανενα παρασιτο (αν και δεν νομιζω οτι εχουν προβλημα, αλλα ποτε δεν ξερεις). Τα δινεις οπως ειναι με το κοκκαλο.
-
Mood :
Με μεγαλη μου λυπη ενημερωνω οτι ο Μαυρουλης σταματησε να αγγιζει τις κροκετες αρντεν που τοσο αρχικα εδειχνε να του αρεσουν. Χθες βραδυ δεν αγγιξε τπτ.Το ιδιο και τωρα.Θα με πεθανει αυτο το ζωο πια.Δεν αντεχω αλλο!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
μη σκας και αφησε τον να πεινασει. Εμεις οταν ηρθαμε ελλαδα δεν ετρωγε κανονικα για 1-2 βδομαδες. Δεν ετρωγε ενα γευμα; Το πετουσα. Ετρωγε το μισο απο το επομενο; Κανενα προβλημα. Ας πεινασει. Ε μετα εστρωσε. Εχασε βεβαια λιγο βαρος, αλλα καλυτερα γι' αυτον γιατι τωρα εχει περισσοτερη ενεργεια απο πριν. Εφοσον τρωει εστω και λιγο μια φορα την ημερα, μην ανησυχεις καθολου και μην τρεχεις απο πισω του για να φαει. Τα κανεις χειροτερα τα πραγματα. Εχει μαθει τωρα αυτος να τρωει οτι του αρεσει και οταν βαρεθει κατι σου φερνει αντιρρησεις γιατι ξερει οτι θα του δωσεις κατι αλλο που να του αρεσει.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
+1000koneko έγραψε:μη σκας και αφησε τον να πεινασει. Εμεις οταν ηρθαμε ελλαδα δεν ετρωγε κανονικα για 1-2 βδομαδες. Δεν ετρωγε ενα γευμα; Το πετουσα. Ετρωγε το μισο απο το επομενο; Κανενα προβλημα. Ας πεινασει. Ε μετα εστρωσε. Εχασε βεβαια λιγο βαρος, αλλα καλυτερα γι' αυτον γιατι τωρα εχει περισσοτερη ενεργεια απο πριν. Εφοσον τρωει εστω και λιγο μια φορα την ημερα, μην ανησυχεις καθολου και μην τρεχεις απο πισω του για να φαει. Τα κανεις χειροτερα τα πραγματα. Εχει μαθει τωρα αυτος να τρωει οτι του αρεσει και οταν βαρεθει κατι σου φερνει αντιρρησεις γιατι ξερει οτι θα του δωσεις κατι αλλο που να του αρεσει.
συμφωνω απολυτα!!!! χαλαρα,τις αφηνω κ οταν τις κοβει η λορδα να δεις πώς την τρωνε την κροκετα!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
+άλλα τόσα. Και ωμό που δεν το άγγιζε η Σταχτού, το τσακίζει αν την αφήσω να πεινάσει. Μην τον αφήνεις να σε κάνει ο,τι θέλει!!!alex..niaou έγραψε:+1000koneko έγραψε:μη σκας και αφησε τον να πεινασει. Εμεις οταν ηρθαμε ελλαδα δεν ετρωγε κανονικα για 1-2 βδομαδες. Δεν ετρωγε ενα γευμα; Το πετουσα. Ετρωγε το μισο απο το επομενο; Κανενα προβλημα. Ας πεινασει. Ε μετα εστρωσε. Εχασε βεβαια λιγο βαρος, αλλα καλυτερα γι' αυτον γιατι τωρα εχει περισσοτερη ενεργεια απο πριν. Εφοσον τρωει εστω και λιγο μια φορα την ημερα, μην ανησυχεις καθολου και μην τρεχεις απο πισω του για να φαει. Τα κανεις χειροτερα τα πραγματα. Εχει μαθει τωρα αυτος να τρωει οτι του αρεσει και οταν βαρεθει κατι σου φερνει αντιρρησεις γιατι ξερει οτι θα του δωσεις κατι αλλο που να του αρεσει.
συμφωνω απολυτα!!!! χαλαρα,τις αφηνω κ οταν τις κοβει η λορδα να δεις πώς την τρωνε την κροκετα!!!!!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
χαχαχαχα οκ κοριτσια! Βεβαια του εδωσα με το χερι και εφαγε κανονικα. Ενω ολες τις κροκετες τις μουλιαζω καμια ωρα περιπου και μετα τους τις δινω,οι συγκεκριμενες δεν απορροφανε ευκολα το νερο και δεν μαλακωνουν αρκετα.Παιζει ειτε να τις θελει εντελως μαλακες ειτε κανονικες.Απο το χερι του εδωσα να φαει κανονικες.Θα δειξει.
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
ουτε με το χερι να του δινεις γιατι κακομαθαινουν. Οτι κανεις τωρα το εκανα στον δικο μου πριν 3-4 χρονια. Ειχε φτασει σε σημειο να τρωει μονο orijen κοτοπουλο και evo κονσερβα κοτοπουλο. Οτι αλλο του εδινα δεν το ετρωγε. Τωρα τρωει οτι εχει στο πιατο του και αν δεν το φαει ξερει οτι θα πεινασει. Αν δεν του αρεσει κατι δεν τρωει ενα γευμα αλλα τρωει παντα το επομενο γιατι ξερει οτι οσα γευματα και αν του δωσω θα ειναι η ιδια τροφη. Δεν ειναι χαζα για να μεινουν νηστικα για μεγαλο διαστημα. Αντιθετα μαλιστα εκμεταλλευονται την αγαπη που τους δειχνουμε. Ειναι χορτατα και δεν εχουν μαθει τι θα πει πεινα στην ζωη τους και μας κανουν νουμερα. Τα αδεσποτακια εξω ειναι σκελετωμενα και κανουν σαν τρελα ακομα και για μια φετα ψωμι!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
koneko έγραψε:ουτε με το χερι να του δινεις γιατι κακομαθαινουν. Οτι κανεις τωρα το εκανα στον δικο μου πριν 3-4 χρονια. Ειχε φτασει σε σημειο να τρωει μονο orijen κοτοπουλο και evo κονσερβα κοτοπουλο. Οτι αλλο του εδινα δεν το ετρωγε. Τωρα τρωει οτι εχει στο πιατο του και αν δεν το φαει ξερει οτι θα πεινασει. Αν δεν του αρεσει κατι δεν τρωει ενα γευμα αλλα τρωει παντα το επομενο γιατι ξερει οτι οσα γευματα και αν του δωσω θα ειναι η ιδια τροφη. Δεν ειναι χαζα για να μεινουν νηστικα για μεγαλο διαστημα. Αντιθετα μαλιστα εκμεταλλευονται την αγαπη που τους δειχνουμε. Ειναι χορτατα και δεν εχουν μαθει τι θα πει πεινα στην ζωη τους και μας κανουν νουμερα. Τα αδεσποτακια εξω ειναι σκελετωμενα και κανουν σαν τρελα ακομα και για μια φετα ψωμι!
- Σπόιλερ:
Ναι έ; Εμενα τα αδεσποτάκια μου γιατι μου κανουν τα δύσκολα τα σκασμένα; Αααα δεν τρώνε τα πάντα και ας ειναι και αδύνατα. Oσο για την φέτα ψωμι αντι να τρελλαινονται τά έξω κοβει φλέβες η κυρια του σπιτιού,. Μπορει να μην φάει κρέας και να κλεψει ψωμι. Οτι ναναι!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Ελα!! Πολυ καλή τιμή νομιζω ειναι για τις bozitapurina έγραψε:Και ομως υπαρχει τροφη η profile sterilised εχει 0.05 μαγνησιο.Οσο αναφορα της ξηρα της bozita εχω παρει για στειρωμενα400γρ 4,5 ευρω την τρωει η δικια μου αν και με τη πεινα και τη λεμαργια της οτι και να της βαλεις θα το φαει.Επισης της εφερε και το pet4u και ολες τις κονσερβες 1,10 kai 1,40 για συγκεκριμενο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ενταξει το μεσημερι και το απογευμα εφαγε κανονικα απο το πιατακι του ΟΛΕΣ τις κροκετες χωρις να διαμαρτυρηθει. Ισως φταιει που του τις εβρεχα πριν ενω τωρα του τις δινω κανονικα οπως ειναι. Πραγματι τα αδεσποτα εδω τρωνε οτι τους δωσεις.Δεν ειναι επιλεκτικα.Δεν εχουν αλλη επιλογη εξαλλου.koneko έγραψε:ουτε με το χερι να του δινεις γιατι κακομαθαινουν. Οτι κανεις τωρα το εκανα στον δικο μου πριν 3-4 χρονια. Ειχε φτασει σε σημειο να τρωει μονο orijen κοτοπουλο και evo κονσερβα κοτοπουλο. Οτι αλλο του εδινα δεν το ετρωγε. Τωρα τρωει οτι εχει στο πιατο του και αν δεν το φαει ξερει οτι θα πεινασει. Αν δεν του αρεσει κατι δεν τρωει ενα γευμα αλλα τρωει παντα το επομενο γιατι ξερει οτι οσα γευματα και αν του δωσω θα ειναι η ιδια τροφη. Δεν ειναι χαζα για να μεινουν νηστικα για μεγαλο διαστημα. Αντιθετα μαλιστα εκμεταλλευονται την αγαπη που τους δειχνουμε. Ειναι χορτατα και δεν εχουν μαθει τι θα πει πεινα στην ζωη τους και μας κανουν νουμερα. Τα αδεσποτακια εξω ειναι σκελετωμενα και κανουν σαν τρελα ακομα και για μια φετα ψωμι!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
First choice: χώρα παρασκευής Καναδάς, τα 6 κιλά 36?, συστατικά πολύ καλά, την τρώνε με χαρά και οι δύο, κροκέτες μια χαρά, τιμή μια χαρά, την κατατάσσω στις τοπ τροφές για τα δικά μου δεδομένα παρ'οτι δεν είναι grain free. Μόλις ανοίξαμε τη συσκευασία και η Χιονάτη τρώει και όσο άφησε η Σταχτού
Κριτικές καλές, ο πετσοπάς είπε ότι την παίρνουν πάρα πολύ.
Κονσέρβες life: καλές, ακριβές, συμπληρωματικές, οκ, σεζίρ στυλ. Τις προτείνω.
Κριτικές καλές, ο πετσοπάς είπε ότι την παίρνουν πάρα πολύ.
Κονσέρβες life: καλές, ακριβές, συμπληρωματικές, οκ, σεζίρ στυλ. Τις προτείνω.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Αυτες τις εισάγει εκείνος που εισάγει και την pronature Φλωρίτσα!
Δοκιμάσαμε την Naturea και άρεσε πολύ στα γατάκια!...
Την εφαγαν ακομη και χωρις να ειναι ανακατεμενη με την τροφή τους...
Συντομα θα την δοκιμάσουμε και σταθερα να δουμε πως θα κατσε στα κορμια!
Την εφαγαν ακομη και χωρις να ειναι ανακατεμενη με την τροφή τους...
Συντομα θα την δοκιμάσουμε και σταθερα να δουμε πως θα κατσε στα κορμια!
ναι ειναι πολυ καλη
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
First Class Adult Chicken.
http://www.firstclass-petfood.co.uk/first_class_cat_chicken.htm
Λοιπον... τα 10κιλα στα 33 ευρω. Εξαιρετικη τιμη και καλα συστατικα.
Ταιζα περιπου για κανενα 5μηνο. Ενω γενικα ηταν οκ σαν τροφη δεν καταφερε ποτε να του κανει 100% σφιχτα κοπρανα. Για εμενα αυτο ειναι (-) οποτε την αλλαξα.
Σε αδεσποτα αδυνατα που την ταιζω τα εχει κανει θρεφταρια με τελειο τριχωμα.
Το μαγνησιο της ειναι 0,094% οποτε για στειρωμενα ειναι κομπλε.
Αγγλικη,με ελεγχους κ πιστοποιητικα που αναγραφονται στο site.
Y.Γ. Οποιος ενδιαφεται να του πω για την αντιστοιχη σκυλισια ας μου πει.
http://www.firstclass-petfood.co.uk/first_class_cat_chicken.htm
Λοιπον... τα 10κιλα στα 33 ευρω. Εξαιρετικη τιμη και καλα συστατικα.
Ταιζα περιπου για κανενα 5μηνο. Ενω γενικα ηταν οκ σαν τροφη δεν καταφερε ποτε να του κανει 100% σφιχτα κοπρανα. Για εμενα αυτο ειναι (-) οποτε την αλλαξα.
Σε αδεσποτα αδυνατα που την ταιζω τα εχει κανει θρεφταρια με τελειο τριχωμα.
Το μαγνησιο της ειναι 0,094% οποτε για στειρωμενα ειναι κομπλε.
Αγγλικη,με ελεγχους κ πιστοποιητικα που αναγραφονται στο site.
Y.Γ. Οποιος ενδιαφεται να του πω για την αντιστοιχη σκυλισια ας μου πει.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Τα διαλειμματα κανουν καλο ...Καθαριζει το μυαλο!
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Επίσης...
Επειδη θέλω να δίνω και κονσέρβες στα γομαράκια (1/3 από τα γεύματα) αλλά δεν με συμφέρει να δίνω ταψάκια-φακελάκια-κονσερβάκια (δεν βγαίνει δλδ, τι να λέμε) ψάχνω να βρω 400gr κονσέρβες που να τους αρέσουν...
Πήρα λοιπόν αυτές:
..και άρεσαν πολύ και στους τρεις!
Ειναι πατέ αλλά ουσιαστικά το πατέ κολυμπάει μέσα σε ζελέ, δλδ έχει αρκετό ζελέ γύρω γυρω, αφού νόμιζα ότι ειναι κομματάκια όταν την κούνησα (πριν την πάρω)...
Την έχει κανείς άλλος δοκιμάσει;
Τι λέει γενικά, ειναι καλή;
Ακριβή δεν είναι πάντως...
Το θέμα μου ειναι οτι εδω δεν βρισκω κονσερβες...
Δυστυχως...
Εχω βρει τις κλασικές των σουπερ, την Felix, αυτες εδω και τις Dr. Alder's...
Επειδη θέλω να δίνω και κονσέρβες στα γομαράκια (1/3 από τα γεύματα) αλλά δεν με συμφέρει να δίνω ταψάκια-φακελάκια-κονσερβάκια (δεν βγαίνει δλδ, τι να λέμε) ψάχνω να βρω 400gr κονσέρβες που να τους αρέσουν...
Πήρα λοιπόν αυτές:
..και άρεσαν πολύ και στους τρεις!
Ειναι πατέ αλλά ουσιαστικά το πατέ κολυμπάει μέσα σε ζελέ, δλδ έχει αρκετό ζελέ γύρω γυρω, αφού νόμιζα ότι ειναι κομματάκια όταν την κούνησα (πριν την πάρω)...
Την έχει κανείς άλλος δοκιμάσει;
Τι λέει γενικά, ειναι καλή;
Ακριβή δεν είναι πάντως...
Το θέμα μου ειναι οτι εδω δεν βρισκω κονσερβες...
Δυστυχως...
Εχω βρει τις κλασικές των σουπερ, την Felix, αυτες εδω και τις Dr. Alder's...
- Σπόιλερ:
- Eχω ανακαλύψει και αυτές σε ένα site:
..και σκέφτομαι να τις παραγγείλω, αν εχετε άποψη παρακαλώ, πείτε μου...
Mια φορα που πήρα μια Landfleisch ενα πράγμα διαπιστωσα. Ηταν τιγκα στα καροτα. Η αγάπη δεν την άγγιξε αλλα αυτο δεν μας λέει κάτι.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Η αλήθεια είναι ότι δείχνει πολύ καρότο ακόμη και στην συσκευασία!
Είναι όμως πιο ακριβή από την Miglior gatto και υποθέτω (λανθασμένα ίσως) ότι μάλλον θα είναι καλύτερη ποιοτικά...
Πάντως δεν βρίσκεις πολύ καλές κονσέρβες 400gr... Αδικο...
Να τα λέμε και αυτα...
Είναι όμως πιο ακριβή από την Miglior gatto και υποθέτω (λανθασμένα ίσως) ότι μάλλον θα είναι καλύτερη ποιοτικά...
Πάντως δεν βρίσκεις πολύ καλές κονσέρβες 400gr... Αδικο...
Να τα λέμε και αυτα...
Σελίδα 18 από 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
Σελίδα 18 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios