Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
+48
al_bandy
moukelis
marina289
Zastina
gatoula46
Φανούλα
kirki
rouli726
Christy Theod
Hlianna
tortie
iugin30
kipourou
Osi
zazouzaz
Felicine
purina
fotini123
Ηρακλένια
tania g
zeledaki
vaso
akoylini
Дanae
alex..niaou
kouix
Maskotaki
Δ²
funambolo
cyberkill
SophiCat
otz
ΜαύροςΓάτος
kat-cats
Karamela
Mary-Fish
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
aggeloydaki
koneko
f.m123
Gatoplikti
Τζούλι το Κατσούλι
LAROGATA
houlieta
Anatoli
nikos_x
Μαυρογατος
aporw
52 απαντήσεις
Σελίδα 19 από 29
Σελίδα 19 από 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
Αnimonda carny 400gr. bozita; Ειναι και οικονομικες επισης. Οσο για την άλλη δεν θυμάμαι σύσταση, αλλα μονο τα καροτα που ειδα μέσα δεν θα την ξαναπαιρνα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Amimonda 400gr δεν έχω δει ποτε!...
Την εχει καποιο online καταστημα;
Μου αρέσει η Amimonda και βασικά αρεσει στα παιδια...
Το καρότο γιατι το θεωρεις κακό καλέ;
Την εχει καποιο online καταστημα;
Μου αρέσει η Amimonda και βασικά αρεσει στα παιδια...
Το καρότο γιατι το θεωρεις κακό καλέ;
Δεν θεωρώ το καροτο κακο καλέ,απλα ειχε τοση ποσοτητα μέσα ,που αναρωτιομουν αν πήρα σκέτη κονσέρβα καροτο Εντάξει θα μου πεις τώρα σαμπως τα άλλα που περιέχουν τα καταλαβαινεις; φαινονται;
To λοιπον animonda 400gr ειδα με τα ματάκι μου στο petsupermarket.gr δεν ξέρω αν το έχει στο site. Eπισης animonda φέρνει και ενα μαγαζι που ξέρει ο μαυρογατος επειδη το ζήτησε.
To λοιπον animonda 400gr ειδα με τα ματάκι μου στο petsupermarket.gr δεν ξέρω αν το έχει στο site. Eπισης animonda φέρνει και ενα μαγαζι που ξέρει ο μαυρογατος επειδη το ζήτησε.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Στο petsupermarket site δεν δείχνει...Gatoplikti έγραψε:Δεν θεωρώ το καροτο κακο καλέ,απλα ειχε τοση ποσοτητα μέσα ,που αναρωτιομουν αν πήρα σκέτη κονσέρβα καροτο Εντάξει θα μου πεις τώρα σαμπως τα άλλα που περιέχουν τα καταλαβαινεις; φαινονται;
Σε κανενα site δεν δείχνει να έχει 400gr..
Θα στειλω ενα μνμ στην εταιρεία...
Εχει ομως γιατι τις ειδα στο μαγαζι στα ράφια πριν ενάμιση μήνα. Να το πεις αυτο διοτι πολλές φορες δεν ξέρουν τι τους γίνεται και κει.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
τα καροτα τα μισει και ο δικος μου. Γενικα δεν αρεσουν στις γατες και το διαπιστωσα απο τα αδεσποτακια που ταιζα οταν τους εδωσα μια φρισκις με καροτα. Του ειχα παρει παλαιοτερα μια ωμη τροφη με καροτο και ελεγε οτι ειχε 30% λαχανικα. Οταν ανοιξα το φακελακι ολη η τροφη ηταν πορτοκαλι απο το καροτο και φυσικα ο ναρουτο το εφτυνε σε καθε μπουκια μεχρι που βαρεθηκε να φτυνει και σταματησε να τρωει.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Ενω άμα είχε σπανάκι..koneko έγραψε:τα καροτα τα μισει και ο δικος μου. Γενικα δεν αρεσουν στις γατες και το διαπιστωσα απο τα αδεσποτακια που ταιζα οταν τους εδωσα μια φρισκις με καροτα. Του ειχα παρει παλαιοτερα μια ωμη τροφη με καροτο και ελεγε οτι ειχε 30% λαχανικα. Οταν ανοιξα το φακελακι ολη η τροφη ηταν πορτοκαλι απο το καροτο και φυσικα ο ναρουτο το εφτυνε σε καθε μπουκια μεχρι που βαρεθηκε να φτυνει και σταματησε να τρωει.
houlieta έγραψε:Ενω άμα είχε σπανάκι..
το σπανακι εχει σιδηρο και μαλλον προσπαθει να μιμηθει τον Popeye
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Εν μ'άρεσε η landfleisch κι εγώ έχω πάρει.
Η Miglior δε λέει πολλά, αλλά την παίρνω κάποιες φορές λόγω τιμής. Δοκίμασε και kit-kat, κάτι πράσινες 400αρες με βοδινό και κοτόπουλο σε κομματάκια, τις βρίσκω συνέχεια στα σούπερ, σε πετ σοπ έχουν και περισσότερες γεύσεις
Η Miglior δε λέει πολλά, αλλά την παίρνω κάποιες φορές λόγω τιμής. Δοκίμασε και kit-kat, κάτι πράσινες 400αρες με βοδινό και κοτόπουλο σε κομματάκια, τις βρίσκω συνέχεια στα σούπερ, σε πετ σοπ έχουν και περισσότερες γεύσεις
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Βρηκα αυτην την τροφή... Fromm
Ειναι η μόνη που βρηκα corn & wheet free, και η τιμή της δεν ειναι απαγορευτική..
Στο Amazon εχει 5 pounds με $28... Δλδ ειναι και οικονομική...
Εχει τυχει να την δοκιμάσει καποιος;
Πως την βλέπετε;
Ηρω;;;;;;;;
Ειναι η μόνη που βρηκα corn & wheet free, και η τιμή της δεν ειναι απαγορευτική..
Πως την βλέπετε;
Ηρω;;;;;;;;
Από οικονομικές έχω να προτείνω κι αυτή Sanabelle
Την έχουμε δοκιμασει, την τρώμε και γενικά είμαστε ευχαριστημένοι.
Την έχουμε δοκιμασει, την τρώμε και γενικά είμαστε ευχαριστημένοι.
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
καλη μου φαινεται, την εχω δει σε pet store, αλλα δεν ετυχε ποτε να την παρω. Τωρα και να θελουμε δεν μπορουμε γιατι εχει πατατα και εχουμε αλλεργιαhoulieta έγραψε:Βρηκα αυτην την τροφή... Fromm
Πως την βλέπετε;
Ηρω;;;;;;;;
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Την προηγουμενη εβδομαδα βρηκα σε προσφορα (1+1 δωρο) την Earthborn. Πηρα την grain free με κοτοπουλο. Tζιφος! Η Μπετη την βλεπει και γυρναει την πλατη. Ο Μερλιν θα φαει λιγη μονο αμα δεν του βαλω κατι αλλο και τον κοψει η λορδα. Εδωσα σε εναν φιλο,τιποτα και εκει,ουτε η γατα του την θελει. Μονο τα σκυλια την τρωνε και μαλιστα σαν τρελα! Απο ουι εμαθα δεν θα την ξαναφερει ο εισαγωγεας. Ηταν ακριβη (25 ευρω τα 2,7 κιλα) και δεν πουλαγε. Γιατι δεν μου κανει εντυπωση?
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Εγώ παιδιά του έδινα μόνο Canin αλλα μόλις έκανε την στείρωση νιαούριζε συνέχεια για φαγητό! Πήρε λίγα παραπάνω κιλά και τώρα μόνο με την Hills για στειρωμένα είναι πιο ήσυχος και δεν πεινάει συνέχεια..έχει χάσει και ενα-δυο κιλάκια..
Η αλήθεια είναι ότι διίστανται οι απόψεις για την Hills.. Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας?
Η αλήθεια είναι ότι διίστανται οι απόψεις για την Hills.. Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας?
zazouzaz- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο
Motto : joy needs eternity
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2013
Mood :
Τις απόψεις που διίστανται να τις πείτε στο γάτο μου, παρακαλώ, που αρνείται να φάει οτιδήποτε άλλο σε ξηρά πέρα από την κτηνιατρική της χιλς. Ακόμα και τη ρόυαλ μόνο ανακατεμένη με χιλς τη δέχεται. Ευχαριστώ.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
στειλτον μια βολτα απο εδω και θα στον κανω να τρωει και σπανακορυζο
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Όχι, άσε καλύτερα μην αρχίσει τις πάλι με το σπανακόριζο κι αναγκαστώ να ξαναγυρίσω στη hills φορέβερ...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Αμα δουλευει για τον γατο σου μια χαρα ειναι η χιλς.Απο τις ΟΚ τροφες την θεωρω.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Μαρακι εδω ειναι η σελιδα με τις Animonda των 400gr. (απο τη δευτερη σειρα και κατω)houlieta έγραψε:Στο petsupermarket site δεν δείχνει...Gatoplikti έγραψε:Δεν θεωρώ το καροτο κακο καλέ,απλα ειχε τοση ποσοτητα μέσα ,που αναρωτιομουν αν πήρα σκέτη κονσέρβα καροτο Εντάξει θα μου πεις τώρα σαμπως τα άλλα που περιέχουν τα καταλαβαινεις; φαινονται;
http://www.petsupermarket.gr/180/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.html#5
Και εγω αυτες και τις Bozita παιρνω! Συμφερουν πολυ αμα εχεις πολλες γατες! Οι Bozita ειναι κομματακια κρεας, η Animonda ειναι αλεσμενο πατε. Εμενα τις τρωνε σαν τρελα και τις δυο!
Την Kit-kat ουτε να την φτυσουν....
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Τους έστειλα μηνυμα και τους έκανα παραπονα!...Osi έγραψε:Μαρακι εδω ειναι η σελιδα με τις Animonda των 400gr. (απο τη δευτερη σειρα και κατω)houlieta έγραψε:Στο petsupermarket site δεν δείχνει...Gatoplikti έγραψε:Δεν θεωρώ το καροτο κακο καλέ,απλα ειχε τοση ποσοτητα μέσα ,που αναρωτιομουν αν πήρα σκέτη κονσέρβα καροτο Εντάξει θα μου πεις τώρα σαμπως τα άλλα που περιέχουν τα καταλαβαινεις; φαινονται;
http://www.petsupermarket.gr/180/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.html#5
Και εγω αυτες και τις Bozita παιρνω! Συμφερουν πολυ αμα εχεις πολλες γατες! Οι Bozita ειναι κομματακια κρεας, η Animonda ειναι αλεσμενο πατε. Εμενα τις τρωνε σαν τρελα και τις δυο!
Μετα την έβαλαν!
Ναι αλλα η φώτο ειναι των 200γραμμαριων...
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καλα τους εκανες!! ετσι θελουν!houlieta έγραψε:Τους έστειλα μηνυμα και τους έκανα παραπονα!...Osi έγραψε:Μαρακι εδω ειναι η σελιδα με τις Animonda των 400gr. (απο τη δευτερη σειρα και κατω)houlieta έγραψε:Στο petsupermarket site δεν δείχνει...Gatoplikti έγραψε:Δεν θεωρώ το καροτο κακο καλέ,απλα ειχε τοση ποσοτητα μέσα ,που αναρωτιομουν αν πήρα σκέτη κονσέρβα καροτο Εντάξει θα μου πεις τώρα σαμπως τα άλλα που περιέχουν τα καταλαβαινεις; φαινονται;
Μετα την έβαλαν!
Εγω τους επρηξα και εφεραν φορτιφλορα!
ποια φωτο καλε? Απο τη δευτερη σειρα και μετα ειναι τα 400 γραμμ. Ισως να ειναι μονο η φωτο, δεν το παρατηρησα! εγω παντως απο εκει ειχα παραγγειλει και 400 γραμ μου ειχε ερθει! Τωρα θελω να ξαναπαρω!Gatoplikti έγραψε: Ναι αλλα η φώτο ειναι των 200γραμμαριων...
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
H φωτογραφία καλέ. Τα 400 γραμμάρια ειναι σαν κουτι νουνού και βάλε. Αφου πήρες ξέρεις. Αν δεν παρατηρήσεις τι γράφει και κοιτας φωτογραφίες μονο τοτε δεν το καταλαβαινεις.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Έχουν αρχίσει να βγαίνουν ολιστικές τροφές που δεν κοστίζουν μαλλιοκέφαλα όπως oi acana/orijen.
Προσωπικά τώρα δοκίμασα aυτή:
http://www.petprinces.com/modules/tinyd16/index.php?id=16
η οποία μας έκατσε μια χαρά και κοστίζει 13?/2κιλα περίπου.
Δεν είναι λίγα, αλλά δεν είναι και πολλά σε σχέση με όσες κυκλοφορούν. Και μου είπαν ότι θα αρχίσουν να φέρνουν κι άλλες πιο καλές τροφές σιγά σιγά.
Να αρχίσουν να φέρνουν καμιά άμμο λέω εγώ γιατί δε γίνεται να πληρώνουμε τα σκ@τ@ τους πιο πολύ από την τροφή
Δεν είναι λίγα, αλλά δεν είναι και πολλά σε σχέση με όσες κυκλοφορούν. Και μου είπαν ότι θα αρχίσουν να φέρνουν κι άλλες πιο καλές τροφές σιγά σιγά.
Να αρχίσουν να φέρνουν καμιά άμμο λέω εγώ γιατί δε γίνεται να πληρώνουμε τα σκ@τ@ τους πιο πολύ από την τροφή
-
Mood :
μια χαρά φαίνεται η τροφή. τη βρίσκεις στη Θεσσαλονίκη;f.m123 έγραψε:Έχουν αρχίσει να βγαίνουν ολιστικές τροφές που δεν κοστίζουν μαλλιοκέφαλα όπως oi acana/orijen.
cyberkill- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Σαν το Ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει...
Motto : be fuckin polite,is a good start...
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Πρώτη φορά την βλέπω αυτην..
Εμενα μου έχει κατσει η Fromm, μολις μπορέσω θα την παραγγείλω (απ'εξω)..
Ναι, την παρήγγειλα από το pet shop στην Αγίας Θεοδώρας, αν θέλεις μπορώ να σου στείλω με πμ τηλέφωνο, κάνουν και παράδοση κατ'οίκον!cyberkill έγραψε:μια χαρά φαίνεται η τροφή. τη βρίσκεις στη Θεσσαλονίκη;f.m123 έγραψε:Έχουν αρχίσει να βγαίνουν ολιστικές τροφές που δεν κοστίζουν μαλλιοκέφαλα όπως oi acana/orijen.
Κι εγώ δεν την είχα ξαναδεί, τώρα την έφεραν και φυσικά έτρεξα να τη δοκιμάσωhoulieta έγραψε:Πρώτη φορά την βλέπω αυτην..
Το κακό είναι ότι δεν έχουν μεγάλες συσκευασίες. Κάνε ένα κόπο και στείλε μου το λινκ από όπου παραγγέλνεις από έξω. Θέλω να πάρω τροφή και άμμο και δε βρίσκω ένα μέρος που να έχει όλα όσα θέλω.
-
Mood :
α το ξέρω αυτό στην Αγίας Θεοδώραςf.m123 έγραψε:
Ναι, την παρήγγειλα από το pet shop στην Αγίας Θεοδώρας, αν θέλεις μπορώ να σου στείλω με πμ τηλέφωνο, κάνουν και παράδοση κατ'οίκον!
κακό που δεν βγαίνει σε μεγάλη συσκευασία όμως, με τρία στόματα τώρα έχουμε θέμα
cyberkill- Prime Cat
-
Mood :
θελω και εγω λινκ! Θελω να παρω καθαριστικο για ουρα γιατι η μαμα μου αρχισε τα παραπονα οτι τους εχει μαρκαρει ολο το σπιτιf.m123 έγραψε:Ναι, την παρήγγειλα από το pet shop στην Αγίας Θεοδώρας, αν θέλεις μπορώ να σου στείλω με πμ τηλέφωνο, κάνουν και παράδοση κατ'οίκον!cyberkill έγραψε:μια χαρά φαίνεται η τροφή. τη βρίσκεις στη Θεσσαλονίκη;f.m123 έγραψε:Έχουν αρχίσει να βγαίνουν ολιστικές τροφές που δεν κοστίζουν μαλλιοκέφαλα όπως oi acana/orijen.
Να αρχίσουν να φέρνουν καμιά άμμο λέω εγώ γιατί δε γίνεται να πληρώνουμε τα σκ@τ@ τους πιο πολύ από την τροφήΚι εγώ δεν την είχα ξαναδεί, τώρα την έφεραν και φυσικά έτρεξα να τη δοκιμάσωhoulieta έγραψε:Πρώτη φορά την βλέπω αυτην..
Το κακό είναι ότι δεν έχουν μεγάλες συσκευασίες. Κάνε ένα κόπο και στείλε μου το λινκ από όπου παραγγέλνεις από έξω. Θέλω να πάρω τροφή και άμμο και δε βρίσκω ένα μέρος που να έχει όλα όσα θέλω.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Γενικά δεν έχω βρει πολλά πετ σοπ στην πόλη που να έχουν μεγάλες συσκευασίες. Τυχαίο;cyberkill έγραψε:α το ξέρω αυτό στην Αγίας Θεοδώραςf.m123 έγραψε:
Ναι, την παρήγγειλα από το pet shop στην Αγίας Θεοδώρας, αν θέλεις μπορώ να σου στείλω με πμ τηλέφωνο, κάνουν και παράδοση κατ'οίκον!
κακό που δεν βγαίνει σε μεγάλη συσκευασία όμως, με τρία στόματα τώρα έχουμε θέμα
Πριν από αυτή είχα πάρει την first choice που δεν είναι ολιστική αλλά είναι πολύ καλής ποιότητας. Πήρα σε ένα πετ σοπ που έχουν orijen, acana, N&D και μου λέει ο τύπος ότι είναι πολύ χαμηλής ποιότητας για το κόστος της και ότι δεν τη συστήνουν οι κτηνίατροι και λοιπές βλακείες. Επίσης τυχαίο; Δε νομίζω καθόλου
Διαφωνώ κάθετα με τον τύπο και τη θεωρώ από τις καλύτερες τροφές.
Δες κι εσύ:
http://www.petlifefoods.gr/gat1st2.html
35?/6 κιλά.
Και την pronature τη βρήκα αλλά κι αυτή είναι σε μικρή συσκευασία.
Επίσης αν βρεις κάποιο πετ σοπ με κάποια ποικιλία σε άμμος θα με ενδιέφερε πολύ να μου το αναφέρεις αν μπορείς
-
Mood :
μια χαρά τροφή είναι η first choice και τα δικά μου τρώνε εδώ και 3 μήνες την BRIT CARE Castrate 35?/7.5 κιλά και δεν υπαρχει πρόβλημαf.m123 έγραψε:Γενικά δεν έχω βρει πολλά πετ σοπ στην πόλη που να έχουν μεγάλες συσκευασίες. Τυχαίο;
Πριν από αυτή είχα πάρει την first choice που δεν είναι ολιστική αλλά είναι πολύ καλής ποιότητας. Πήρα σε ένα πετ σοπ που έχουν orijen, acana, N&D και μου λέει ο τύπος ότι είναι πολύ χαμηλής ποιότητας για το κόστος της και ότι δεν τη συστήνουν οι κτηνίατροι και λοιπές βλακείες. Επίσης τυχαίο; Δε νομίζω καθόλου
Διαφωνώ κάθετα με τον τύπο και τη θεωρώ first choice από τις καλύτερες τροφές.
Δες κι εσύ:
http://www.petlifefoods.gr/gat1st2.html
35?/6 κιλά.
Και την pronature τη βρήκα αλλά κι αυτή είναι σε μικρή συσκευασία.
Επίσης αν βρεις κάποιο πετ σοπ με κάποια ποικιλία σε άμμος θα με ενδιέφερε πολύ να μου το αναφέρεις αν μπορείς
το θέμα αμμος το εχω παρατήσει.εδώ και 2 χρόνια βαζω πελετ
γενικότερα όποιος φτιάξει στη Θεσσαλονίκη ενα σωστο πετ σοπ - τυπου pet4u - θα πλουτίσει.
δίνουμε ιδεες
cyberkill- Prime Cat
-
Mood :
+++++++++++cyberkill έγραψε:
μια χαρά τροφή είναι η first choice και τα δικά μου τρώνε εδώ και 3 μήνες την BRIT CARE Castrate 35?/7.5 κιλά και δεν υπαρχει πρόβλημα
γενικότερα όποιος φτιάξει στη Θεσσαλονίκη ενα σωστο πετ σοπ - τυπου pet4u - θα πλουτίσει.
δίνουμε ιδεες
Πού τη βρήκες την brit?
-
Mood :
από εδω την αγοραζω http://agrovet.gr/f.m123 έγραψε:+++++++++++cyberkill έγραψε:
μια χαρά τροφή είναι η first choice και τα δικά μου τρώνε εδώ και 3 μήνες την BRIT CARE Castrate 35?/7.5 κιλά και δεν υπαρχει πρόβλημα
δίνουμε ιδεες
Πού τη βρήκες την brit?
cyberkill- Prime Cat
-
Mood :
Είχα πάρει τηλέφωνο σε αυτό και δεν το σήκωσε κανείς, και δεν πήρα μόνο μια φοράcyberkill έγραψε:από εδω την αγοραζω http://agrovet.gr/f.m123 έγραψε:+++++++++++cyberkill έγραψε:
δίνουμε ιδεες
Πού τη βρήκες την brit?
Ευχαριστώ πάντως, θα το έχω σίγουρα υπ'οψιν!
-
Mood :
Πήρα τη Now http://www.petcurean.com/for-cats/now-fresh/
Χμμ ναι... Ωραίο το όλο κόνσεπτ του ολιστικού αλλά μου φαίνεται κοροϊδία με ένα κρέας στην αρχή, και οι επόμενες δύο σειρές γεμάτες πατάτες και άλευρα και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. Επίσης, η κροκέτα είναι τόσο μικρή που και ένα ποντίκι μπορεί να την καταπιεί αμάσητη!!!!
Χμμ ναι... Ωραίο το όλο κόνσεπτ του ολιστικού αλλά μου φαίνεται κοροϊδία με ένα κρέας στην αρχή, και οι επόμενες δύο σειρές γεμάτες πατάτες και άλευρα και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. Επίσης, η κροκέτα είναι τόσο μικρή που και ένα ποντίκι μπορεί να την καταπιεί αμάσητη!!!!
-
Mood :
Σελίδα 19 από 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
Σελίδα 19 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios