Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
+48
al_bandy
moukelis
marina289
Zastina
gatoula46
Φανούλα
kirki
rouli726
Christy Theod
Hlianna
tortie
iugin30
kipourou
Osi
zazouzaz
Felicine
purina
fotini123
Ηρακλένια
tania g
zeledaki
vaso
akoylini
Дanae
alex..niaou
kouix
Maskotaki
Δ²
funambolo
cyberkill
SophiCat
otz
ΜαύροςΓάτος
kat-cats
Karamela
Mary-Fish
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
aggeloydaki
koneko
f.m123
Gatoplikti
Τζούλι το Κατσούλι
LAROGATA
houlieta
Anatoli
nikos_x
Μαυρογατος
aporw
52 απαντήσεις
Σελίδα 24 από 29
Σελίδα 24 από 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
Εγώ της δίνω κάθε πρωι περίπου 40 γρ κονσέρβα και μετα απο 30 γρ περιπου ξηρα μεσημέρι και βράδυ.Εγω την πήγα σε acana εδώ και 4 μέρες..της αρέσει βλεπω..μηπως της δίνω πολύ????εχει εσένα λιπάκι στην κοιλίτσα της?
iugin30- Junior Cat
-
Τόπος : Νεα Σμύρνη
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνααας!!!Αγκαλιτσα στον καναπε!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/12/2013
Mood :
Κοίτα, εμένα έχει λιπάκι αρκετό, είναι γενικώς... λιπώδης, αλλά τα ράγκντολ πρέπει να είναι λίγο "λιπαρά". Ενώ τα κουνάκια προορίζονται για πιο μυώδη, απ' ό,τι ξέρω. Α, και λίγο λιπάκι που κρέμεται κάτω κάτω ελάχιστα, το έχουν σχεδόν όλες οι στειρωμένες από ένα σημείο και μετά, ακόμα κι αν δεν είναι πολύ χοντρούλες. Το έχουν και οι στειρωμένες του κήπου μου, που χοντρές δεν τις λες. Λίγο όμως, όχι να κρέμονται μέχρι το στέρνο πατσάδες. Ο γιατρός μου είχε πει πως αν, όταν το κρατάς στην παλάμη σου, φτάνει σε μέγεθος αυγού κότας, είναι εντάξει. Παραπάνω δεν κάνει. Αν της ταιριάξει η ακάνα της μικρής, μια χαρά θα είστε, πιστεύω με τόση, είναι δυνατή τροφή! Και ταιριάζει, λένε, στις μεγαλόσωμες μυώδεις φυλές. Α, και γενικά έχω παρατηρήσει ότι όσες γατούλες τρέφονται με Grain Free γενικά δεν παχαίνουν υπερβολικά. Αρκεί όμως να ταιριάξει στον οργανισμό (δηλ. στο πεπτικό κυρίως και στο τρίχωμα)
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Δικιά μας είσαι, μπατζανάκισσα!
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Πήρα ξανά τη first choice. Τη βρήκα πάλι Πολύ μ'αρέσει αυτή η τροφή τελικά. Και μου κρατάει μπόλικο καιρό, και τώρα τελευταία δίνουν δώρο με κάθε μεγάλη συσκευασία και έναν κουβά αποθήκευσης
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Αλήθεια;;;;f.m123 έγραψε:Πήρα ξανά τη first choice. Τη βρήκα πάλι Πολύ μ'αρέσει αυτή η τροφή τελικά. Και μου κρατάει μπόλικο καιρό, και τώρα τελευταία δίνουν δώρο με κάθε μεγάλη συσκευασία και έναν κουβά αποθήκευσης
Αμα πάρεις και δευτερο θα τον δωσεις στην φιλενάδα σου;
Εμένα δλδ...
Αμέhoulieta έγραψε:Αλήθεια;;;;f.m123 έγραψε:Πήρα ξανά τη first choice. Τη βρήκα πάλι Πολύ μ'αρέσει αυτή η τροφή τελικά. Και μου κρατάει μπόλικο καιρό, και τώρα τελευταία δίνουν δώρο με κάθε μεγάλη συσκευασία και έναν κουβά αποθήκευσης
Εμένα δλδ...
Είπαν ότι έχουν φέρει αρκετά, οπότε παίζει να προλάβω και δεύτερο!
-
Mood :
Aπο που την παιρνεις Φλωρα?
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Βρε παιδια εγω ενα εχω καταλαβει οτι οι super premium τροφες παρομοιες ειναι,εκεινο που παιζει ρολο τελικα ειναι πως ταιριαζει σε καθε γατα.Στις δικες μου δινω equlibrio light και οπως σας ειπε και η Τζουλι δεν ειχα κανενα προβλημα,το τριχωμα αψογο,τα εντερικα τους μια χαρα,απο βαρος μια χαρα και απο τιμη ακομα πιο καλα Ειχα ομως την εμπνευση να τους παρω την 1ST CHOICE την οποια σημειωτεον την ειχα ξαναδωσει παλιοτερα οταν ειχα τις 3 γατες,εκανα σταδιακη αλλαγη και οι 4 απ΄τις 6 ειχαν μαλακα κακα με αιμα,ξαναγυρισα αρον-αρον στην equlibrio και αμεσως εστρωσαν και υποσχεθηκα οτι δεν ξανακανω δοκιμη παει και τελειωσε
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Αμέ, φυσικά θα στον δώσω!houlieta έγραψε:Αλήθεια;;;;f.m123 έγραψε:Πήρα ξανά τη first choice. Τη βρήκα πάλι Πολύ μ'αρέσει αυτή η τροφή τελικά. Και μου κρατάει μπόλικο καιρό, και τώρα τελευταία δίνουν δώρο με κάθε μεγάλη συσκευασία και έναν κουβά αποθήκευσης
Εμένα δλδ...
Από ένα πετ σοπ στη Θεσσαλονίκη που κάνει παραδόσεις κατ'οικον. Αν θέλεις να σου πω ακριβώς ποιο, στείλε πμnikos_x έγραψε:Aπο που την παιρνεις Φλωρα?
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Αμέhoulieta έγραψε:Αλήθεια;;;;f.m123 έγραψε:Πήρα ξανά τη first choice. Τη βρήκα πάλι Πολύ μ'αρέσει αυτή η τροφή τελικά. Και μου κρατάει μπόλικο καιρό, και τώρα τελευταία δίνουν δώρο με κάθε μεγάλη συσκευασία και έναν κουβά αποθήκευσης
Εμένα δλδ...
Είπαν ότι έχουν φέρει αρκετά, οπότε παίζει να προλάβω και δεύτερο!
f.m123 έγραψε:Αμέ, φυσικά θα στον δώσω!houlieta έγραψε:Αλήθεια;;;;f.m123 έγραψε:Πήρα ξανά τη first choice. Τη βρήκα πάλι Πολύ μ'αρέσει αυτή η τροφή τελικά. Και μου κρατάει μπόλικο καιρό, και τώρα τελευταία δίνουν δώρο με κάθε μεγάλη συσκευασία και έναν κουβά αποθήκευσης
Εμένα δλδ...
Πιο ενθουσιασμένη και από εμένα!...
Παιδια πήρα σημερα την cat-food leonardo, από γερμανια εισαγωγή να δω πως θα πάει, εξω γραφει τα καλυτερα να δω τωρα...
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
Θεωρείται καλή τροφή, την είχα πάρει μια φορά, την έτρωγαν τα γατιά, δεν εμφάνισαν κάποιο πρόβλημα.
Ο μόνος λόγος που δεν την ξαναπήρα ήταν γιατί είχε έντονη μυρωδιά και μου μύριζε.
Ο μόνος λόγος που δεν την ξαναπήρα ήταν γιατί είχε έντονη μυρωδιά και μου μύριζε.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Την εφαγαν καλα εγλυψαν και τις μουσούδες τους μετα για αρκετη ωρα αλλα πανακριβη, ηταν τιγκα στο λιπος φαινοτανε.
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
Λετε η arden grange sensitive να κανει κανονικα σκ@τουλακια? (αυτή που είναι για ευαισθητο πεπτικο κ δερμα/τριχωμα)
-
Mood :
Την πήρα! Σε 400 γραμμάρια, για να τη δοκιμάσω στο Βολφ. Στον χ3στη με το ευαίσθητο πεπτικό ΚΑΙ δέρμα (όλα τα έχουμε, αμέ...). Δεν την άνοιξα ακόμα, έχω αρκετή προπλάν. Όταν τη δοκιμάσω, θα σας πω κι εγώ...
-
Mood :
Εμεις τελειώνουμε το 10κιλο young male και είναι ωρα για μικρη αλλαγη. Και από οσες βλεπω μονο arden θελω να παρω
-
Mood :
Γιατί έτσι; Εσύ δεν είχες πει ότι με την άρντεν σου έκανε μαλακά κακάκια; Αυτή η sensitive πάντως, να σου πω την αλήθεια, είδα ότι λέει για ευαίσθητο στομάχι, όχι έντερο. Δε χάνεις όμως να κάνει άλλη μια προσπάθεια, εγώ θα τη δώσω στον νεαρό να δούμε.
- Σπόιλερ:
- Άσχετο, αλλά μια και ψάχνεσαι και με τις άμμους, σε ενημερώνω ότι στο pet4u μαζί με 3 κιλά από οποιαδήποτε pro plan δίνουν 6kg everclean δώρο. Ναι, κι από αυτά πήρα, σ' αυτό το σπίτι χαμένο δε θα πάει τίποτα.
-
Mood :
Arden Senior δινω στα σκυλακια και ειμαι πολυ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ικανοποιημενη....nikos_x έγραψε: Και από οσες βλεπω μονο arden θελω να παρω
(τους δινω και μαγειρευτό φαγητο βεβαια, αλλα και η ξηρα ειναι μονιμως διαθεσιμη, μιας και ειναι εγκρατή τα γλυκά μου.... )
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:
- Σπόιλερ:
Άσχετο, αλλά μια και ψάχνεσαι και με τις άμμους, σε ενημερώνω ότι στο pet4u μαζί με 3 κιλά από οποιαδήποτε pro plan δίνουν 6kg everclean δώρο. Ναι, κι από αυτά πήρα, σ' αυτό το σπίτι χαμένο δε θα πάει τίποτα.
- Σπόιλερ:
- 6 ΛΙΤΡΑ, όχι κιλα..... ετσι την πατησα , και το μετανοιωσα....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν η τροφη εχει σχεσει με το ποσα τσισα κανει το γατι???
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
Έχει σχέση. Όταν δίνεις ξηρά τροφή κάνει λιγότερα τσίσα. Όταν δίνεις κονσέρβα ή κάτι με νερό κάνει περισσότερα.
Μεταξύ ξηρών τροφών αν κάποια είναι πιο αλμυρή και πίνει περισσότερο νερό θα κάνει και περισσότερα τσίσα.
Μεταξύ ξηρών τροφών αν κάποια είναι πιο αλμυρή και πίνει περισσότερο νερό θα κάνει και περισσότερα τσίσα.
Zastina- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 1 (Justin)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη, καλοκαίρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2013
Mood :
Τον εδινα ξηρα απο μαρκετ γιατι δεν εβρισκα τιποτε αλλο στη Δραμα. Και λιγη κονσερβα για λιχουδια. Εκανε τσισα του 3 φορες την ημερα. Τωρα ανοιξε ενα πετ σοπ και ειπα να δοκιμασουμε κατι αλλο. Απο τοτε ομως ελλατωθηκαν τα τσισα και νερακι πινει, αρκετο θα ελεγα.
tania g- Mature Cat
-
Mood :
Του δίνεις πάλι κονσέρβα ή όχι? Όταν λες ελαττώθηκαν τα τσίσα? Πάει λιγότερες φορές? Δοκίμασε να του δώσεις κονσέρβα να δεις αν αυξάνονται.
Zastina- Prime Cat
-
Mood :
Ναι του δινω κονσερβα οπως πριν, αλλη μαρκα βεβαια. Παει δυο φορες την ημερα και μαλλον με μικροτερη παραγωγη.
tania g- Mature Cat
-
Mood :
Μπορεί η κονσέρβα που του δίνεις τώρα να έχει λιγότερο νερό. Πάντως αν δεν εμφανίζει άλλα συμπτώματα, μάλλον οφείλεται στην αλλαγή τροφής.
Zastina- Prime Cat
-
Mood :
Αυτο θελω να πιστευω κι εγω. Τον αλλαξα δυο τρεις η αληθεια
Σ ευχαριστω πολυ ...
Σ ευχαριστω πολυ ...
tania g- Mature Cat
-
Mood :
kouix έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:
- Σπόιλερ:
Άσχετο, αλλά μια και ψάχνεσαι και με τις άμμους, σε ενημερώνω ότι στο pet4u μαζί με 3 κιλά από οποιαδήποτε pro plan δίνουν 6kg everclean δώρο. Ναι, κι από αυτά πήρα, σ' αυτό το σπίτι χαμένο δε θα πάει τίποτα.
- Σπόιλερ:
6 ΛΙΤΡΑ, όχι κιλα..... ετσι την πατησα , και το μετανοιωσα....
Άρτεμή μου, όχι, σε λίτρα βγαίνει μόνο η white (για την ώρα!). Εμένα μου έφεραν την everclean Lavender δώρο που είναι σε κιλά, όπως λένε στο σάιτ.
-
Mood :
Παιδιά , θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής όσον αφορά την ΑCANA:
1) Τί σημαίνει "ολιστική";
2)Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 33.0%, Ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 17.0%, Ακατέργαστες ινώδεις ουσίες 3.5%, Υγρασία 10.0%, Ασβέστιο 1.3%, Φώσφορος 1.2%, Ωμέγα-6 3.3%, Ωμέγα-3 0.6%, DHA 0.4%, EPA 0.1%, Υδατάνθρακες 26.0%, Γλυκοζαμίνη 1000 mg/kg, Χονδροϊτίνη 800 mg/kg, Τέφρα 7.5%.
το ποσοστό του φωσφόρου δεν είναι υψηλό; λέτε να μας δημιουργήσει πρόβλημα;
3) Μήπως αυτή η τιμή πρωτείνης είναι επίφοβη για τα νεφρά;
4) Για στειρωμένα είναι οκ;
2)Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 33.0%, Ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 17.0%, Ακατέργαστες ινώδεις ουσίες 3.5%, Υγρασία 10.0%, Ασβέστιο 1.3%, Φώσφορος 1.2%, Ωμέγα-6 3.3%, Ωμέγα-3 0.6%, DHA 0.4%, EPA 0.1%, Υδατάνθρακες 26.0%, Γλυκοζαμίνη 1000 mg/kg, Χονδροϊτίνη 800 mg/kg, Τέφρα 7.5%.
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
1. ολόκληρη συζήτηση είναι ο όρος ολιστικός Ολιστικός είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στις τροφές ώστε να νομίζει κανείς ότι είναι καλύτερες για το ζώο του Η ακάνα είναι μια τροφή που δεν περιέχει καλαμπόκι ούτε γλουτείνη (πως τη λένε) καλαμποκιού, νομίζω δεν περιέχει ούτε ρύζι; Η σύσταση της είναι πιο "κοντά" (θεωρητικά πάντα) στη φυσική διατροφή του ζώου, δηλαδή βασίζεται στο κρέας και στα παράγωγα του ώστε τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά να τα παίρνει η γάτα από το κρέας, από όπου θα τα έπαιρνε και στο φυσικό της περιβάλλον, παρά στα επεξεργασμένα πρόσθετα.marina289 έγραψε:Παιδιά , θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής όσον αφορά την ΑCANA:
2 - 3 Μαρινάκι μου προσωπικά δε θεωρώ ότι θα προκύψει πρόβλημα από αυτά. Η πρωτεϊνη είναι μεν πιο υψηλή αλλά είναι βασισμένη σε κρέας και όχι σε σιτηρά. Θεωρώ ότι αν τους δίνεις ταυτόχρονα κονσερβούλες για να παίρνουν υγρασία τα νεφρά τους δεν επιβαρύνονται τόσο. Εξάλλου όλες οι ξηρές τροφές είναι πιο επίφοβες για τα νεφρά από ότι οι υγρές. Εξάλλου τα προβλήματα στα νεφρά δεν προκαλούνται μόνο από την τιμή της πρωτεϊνης και του φωσφόρου.
4. Ναι είναι μια χαρά για στειρωμένα.
Η ακάνα είναι από τις πιο 'safe" ολιστικές όσον αφορά τα ποσοστά της πρωτεϊνης, αν τη συγκρίνεις με όριτζεν και applaws, που την έχουν στα ύψη. Εγώ θα έλεγα να τη δοκιμάσεις, αλλά να είσαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να μην τρελαθούν από τη χαρά τους με τη γεύση.
Υ.Γ. Στο Μίλιο τι δίνεις;
-
Mood :
Ο λόγος που όταν δίνουμε ολιστικές τροφές, προσέχουμε τις ποσότητες είναι αυτός ακριβώς.
Η τροφή έχει 1,2 φωσφορο στα 100gr, αλλά στα 65gr που πρέπει να τρώει ένα ζώο το ποσοστό είναι 0,78.
Τωρα το "ολιστική" είναι μεγάλη κουβέντα.
Θεωρητικά σημαίνει ότι η τροφή περιλαμβάνει μοναχα φρεσκα και φυσικά προϊόντα, χωρίς ορμόνες, αντιβιωτικά..
Οτι έχει ολόκληρα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά και όχι κομμάτια από αυτα (ότι πετάγεται δλδ από δικές μας τροφές), ότι υπάρχει μια μελέτη σχετικά με το τι κάνει καλό σε ενα ζώο και η συνταγη είναι βασισμένη σε αυτήν...
Και γενικά ότι είναι ΑΑΑ, με βιταμίνες, με σωστές πρωτεϊνες, με σωστά λιπαρά..
Τετοια πράγματα...
Δλδ φαντάσου, στις πολλές τροφές τα συστατικά είναι όσα εμείς δεν τρώμε, αλεσμένα. Σε μια ολιστική έχει κοτόπουλο, όχι πόδια και κεφάλια..
Οι ολιστικές τροφές είναι κατάλληλες για όλα τα ζωα - θεωρητικά πάντα - διότι είναι πιο κοντά στην φυσική διατροφή τους, αν μπορούμε να πουμε ότι είναι αυτό δυνατόν για μια κροκέτα...
Η τροφή έχει 1,2 φωσφορο στα 100gr, αλλά στα 65gr που πρέπει να τρώει ένα ζώο το ποσοστό είναι 0,78.
Θεωρητικά σημαίνει ότι η τροφή περιλαμβάνει μοναχα φρεσκα και φυσικά προϊόντα, χωρίς ορμόνες, αντιβιωτικά..
Οτι έχει ολόκληρα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά και όχι κομμάτια από αυτα (ότι πετάγεται δλδ από δικές μας τροφές), ότι υπάρχει μια μελέτη σχετικά με το τι κάνει καλό σε ενα ζώο και η συνταγη είναι βασισμένη σε αυτήν...
Τετοια πράγματα...
Δλδ φαντάσου, στις πολλές τροφές τα συστατικά είναι όσα εμείς δεν τρώμε, αλεσμένα. Σε μια ολιστική έχει κοτόπουλο, όχι πόδια και κεφάλια..
Οι ολιστικές τροφές είναι κατάλληλες για όλα τα ζωα - θεωρητικά πάντα - διότι είναι πιο κοντά στην φυσική διατροφή τους, αν μπορούμε να πουμε ότι είναι αυτό δυνατόν για μια κροκέτα...
Τον όρο ολιστικό από ότι είδα πλέον το χρησιμοποιούν αυθαίρετα και του δίνει ο καθένας τις διαστάσεις που θέλειhoulieta έγραψε:Ο λόγος που όταν δίνουμε ολιστικές τροφές, προσέχουμε τις ποσότητες είναι αυτός ακριβώς.
Τετοια πράγματα...
-
Mood :
Δεν ρωτάω για τον Μίλιο Φλώρα μου, εκείνος τρώει διαφορετικά πράγματα απο τα υπόλοιπα. Τρώει κτηνιατρικές κονσέρβες.
Σας ευχαριστώ.
Λέω να την δοκιμάσω αναμεμειγμένη με royal sterilised που ούτως ή άλλως τους αρέσει...
Σας ευχαριστώ.
Λέω να την δοκιμάσω αναμεμειγμένη με royal sterilised που ούτως ή άλλως τους αρέσει...
-
Mood :
Είπα, θεωρητικά...
Ναι, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει μια εταιρεία να γράψει ολιστική πάνω στην τροφή της, για αυτό και θέλει λίγη μελέτη στα συστατικά...
"Ολιστική" λέει και η earhtborn και τα ζωα δεν την βάζουν στο στόμα τους..
Την Acana πάλι, την λατρεύουν..
Ναι, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει μια εταιρεία να γράψει ολιστική πάνω στην τροφή της, για αυτό και θέλει λίγη μελέτη στα συστατικά...
"Ολιστική" λέει και η earhtborn και τα ζωα δεν την βάζουν στο στόμα τους..
Την Acana πάλι, την λατρεύουν..
Θα ήθελα ωστόσο να προσθέσω σε όλα αυτά τα καλά και άγια ότι πολλά γατάκια με ευαίσθητο πεπτικό ή γατάκια low Energy (τα Περσάκια ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες) δε σηκώνουν τέτοιου είδους τροφές για πολλούς και διάφορους λόγους. Η Ίζι πχ έχει τον εμετό στο τσεπάκι της με διάφορα grain Free, κυρίως κάποιες κονσέρβες, κροκέτες δεν έχω τολμήσει να της δώσω. Μισή κουταλιά leonardo έδωσα μια φορά (έλεγε grain Free επάνω, δε ξέρω αν βγάζει και άλλους κωδικούς) και την άλλη μέρα τα κακάκια ήταν άθλια. Με την mewing heads kitten ωστόσο που της είχα δώσει σε κάποια φάση δεν υπήρχε απολύτως κανένα πρόβλημα. Πάντως με άλλους γατογονιούς ragdoll που το συζήτησα μου είπαν "Μακριάααα" από "ολιστικές", γιατί δεν τις σηκώνει γενικά η φυλή. Και υποπτεύομαι πως αυτό οφείλεται στην πεπτική ευαισθησία που κληρονόμησαν από τους περσικούς προγόνους. Αλλά δε χάνεται και τίποτις να δοκιμάσετε! Μπορεί να τους κάτσει καλά και να τους αρέσει!!!
Υ.Γ. Καλά, κι εγώ rc sterilized θα έδινα, μη βαράτε.
Υ.Γ. Καλά, κι εγώ rc sterilized θα έδινα, μη βαράτε.
-
Mood :
Ναι, αυτό που λες Τζουλς το έχω σαν βασικό ενδοιασμό... ότι είναι ράτσα που δεν κινείται...
'Αστο, άλλαξα γνώμη (Ζυγός), θα μείνω στην royal !
'Αστο, άλλαξα γνώμη (Ζυγός), θα μείνω στην royal !
-
Mood :
Σελίδα 24 από 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
Σελίδα 24 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios