Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
+48
al_bandy
moukelis
marina289
Zastina
gatoula46
Φανούλα
kirki
rouli726
Christy Theod
Hlianna
tortie
iugin30
kipourou
Osi
zazouzaz
Felicine
purina
fotini123
Ηρακλένια
tania g
zeledaki
vaso
akoylini
Дanae
alex..niaou
kouix
Maskotaki
Δ²
funambolo
cyberkill
SophiCat
otz
ΜαύροςΓάτος
kat-cats
Karamela
Mary-Fish
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
aggeloydaki
koneko
f.m123
Gatoplikti
Τζούλι το Κατσούλι
LAROGATA
houlieta
Anatoli
nikos_x
Μαυρογατος
aporw
52 απαντήσεις
Σελίδα 25 από 29
Σελίδα 25 από 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
Περίεργο πάντως, γιατί εγώ που έδωσα royal sterilized το τρίχωμά του ήταν θαμπό και είχε τριχόπτωση. Με την orijen cat and kitten βελτιώθηκε το τρίχωμα και η τριχόπτωση μειώθηκε. Γιατί όμως να υπάρχει πρόβλημα με την ρουαγιάλ? Αφού υποτίθεται δεν είναι και για πέταμα.
Με την proplan adult επίσης δεν είχε πρόβλημα στο τρίχωμα.
Με την proplan adult επίσης δεν είχε πρόβλημα στο τρίχωμα.
Zastina- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 1 (Justin)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη, καλοκαίρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2013
Mood :
η royal ρίχνει πολλα λεφτα στο μαρκετινγκ και οχι στις τροφες.... εκει έχω καταλήξει εγω με σκυλια γατια
προτιμάω proplan και εγώ και σύντομα θα δοκιμάσω και τη Leonardo cat food τις οποίας έχω πάρει μια ξηρά για μωρά γατάκια μετά τον απογαλακτισμό και εντυπωσιάστηκα πόσο γρήγορα άρχισαν να τη μασάνε
επίσης μ΄αρέσει το ότι ασχολείται μόνο με γάτες
προτιμάω proplan και εγώ και σύντομα θα δοκιμάσω και τη Leonardo cat food τις οποίας έχω πάρει μια ξηρά για μωρά γατάκια μετά τον απογαλακτισμό και εντυπωσιάστηκα πόσο γρήγορα άρχισαν να τη μασάνε
al_bandy- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 4 (+5 στειρωμενα κηπου+αδεσποτα)
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/04/2014
Mood :
Θα ήθελα απλά να κάνω μια παρατήρηση σχετικα με το θέμα του εντέρου. Ανεξαρτήτως του ευαισθητου η μή πεπτικου σίγουρα παιζει ρολο η αλλαγή της τροφής. Αν ξαφνικα δώσουμε μια grain free τροφη σε ένα οργανισμο που έχει μάθει να τρώει σιτηρα και τα κοψουμε, λογικα θα έχει μια ασχημη αντιδραση. Οποτε πιστεύω μια τέτοια αλλαγή πρέπει να γινεται πολύ ομαλα.
Επισης έχω την εντύπωση οτι τα ασφαλή ποσοστα του φωσφορου δεν ειναι τα ιδια με του μαγνησίου που ειναι περίπου μεχτι το 0,1. Ξέρει κανεις να μας πει τα ποσοστο αυτο ακριβώς;
Επισης έχω την εντύπωση οτι τα ασφαλή ποσοστα του φωσφορου δεν ειναι τα ιδια με του μαγνησίου που ειναι περίπου μεχτι το 0,1. Ξέρει κανεις να μας πει τα ποσοστο αυτο ακριβώς;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Δεν βρισκω καποιον λογο που πρεπει να κοιταμε την ποσοτητα φωσφορου στην τροφη απο την στιγμη που το γατι δεν πασχει απο νεφρικη ανεπαρκεια. Το μονο που εχει σημασια ειναι η αναλογια φωσφορου-ασβεστιου να ειναι περιπου 1:1.
Στο θεμα ευαισθησιας του εντερου, διαφωνω καθετα οτι ειναι φυσιολογικο να παθαινουν διαρροιες ή να κανουν εμετους οταν αλλαζουμε την τροφη. Προσωπικα δεν το θεωρω καθολου μα καθολου φυσιολογικο. Λογικο ειναι να κανουν λιγο πιο μαλακα κακακια αν φανε τροφη πλουσια σε φυτικες ινες, αλλα το να τους προκαλεσει η τροφη αυτη διαρροια δεν ειναι καθολου λογικο ή φυσιολογικο. Ακομα και τον ορο "ευαισθησια" τον θεωρω λανθασμενο. Δεν υπαρχει ευαισθησια. Το προβλημα ειναι οτι ταιζουμε σαρκοφαγα ζωα με τροφες που θα ετρωγε καποιο παμφαγο ζωο.
Στο θεμα ευαισθησιας του εντερου, διαφωνω καθετα οτι ειναι φυσιολογικο να παθαινουν διαρροιες ή να κανουν εμετους οταν αλλαζουμε την τροφη. Προσωπικα δεν το θεωρω καθολου μα καθολου φυσιολογικο. Λογικο ειναι να κανουν λιγο πιο μαλακα κακακια αν φανε τροφη πλουσια σε φυτικες ινες, αλλα το να τους προκαλεσει η τροφη αυτη διαρροια δεν ειναι καθολου λογικο ή φυσιολογικο. Ακομα και τον ορο "ευαισθησια" τον θεωρω λανθασμενο. Δεν υπαρχει ευαισθησια. Το προβλημα ειναι οτι ταιζουμε σαρκοφαγα ζωα με τροφες που θα ετρωγε καποιο παμφαγο ζωο.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Συμφωνω απολυτα με το σχολιο σου για τα σαρκοφάγα.
Τώρα δεν ξέρω για τα ζώα, αλλα σαν άνθρωπος με προβλήματα στο έντερο και ναι οκ οταν λέμε ευαισθησια ισως εννοούμε ένα άρρωστο έντερο που έχει ενοχληθει πχ ειναι ευερεθιστο και κάνει σπασμούς και τελος παντων χρειάζεται μια διατα για να ηρεμήσει , οι αλλαγές στην τροφή το επηρεάζουν σημαντικά. Απο την άλλη οταν εγω δεν έτρωγα πχ φυτικές ινες και ετρωγα αποτομα τοτε το έντερο δεν αντιδρούσε με μαλακά αλλα με διαροιες. Αυτο δεν σημαινει οτι εγω αρχικα έκανα σωστή διατροφή για το έντερο φυσικά ή οτι δεν πρέπει να τρώω φυτικές ινες.
Μετα απο καιρο που τρώω τα πάντα σχεδον και δεν εχω θέμα κατάλαβα οτι αυτο που χρειάζεται ειναι σωστή διατροφή και ισορροπία.
εδιτ
Αληθεια ήθελα να ρωτήσω. Ωμο ψάρι ποσο συχνά κάνει γιατι εμεις τρελλαινομαστε;
Eπισης απαγορεύονται καποια ψάρια για τα γατιά;
Τώρα δεν ξέρω για τα ζώα, αλλα σαν άνθρωπος με προβλήματα στο έντερο και ναι οκ οταν λέμε ευαισθησια ισως εννοούμε ένα άρρωστο έντερο που έχει ενοχληθει πχ ειναι ευερεθιστο και κάνει σπασμούς και τελος παντων χρειάζεται μια διατα για να ηρεμήσει , οι αλλαγές στην τροφή το επηρεάζουν σημαντικά. Απο την άλλη οταν εγω δεν έτρωγα πχ φυτικές ινες και ετρωγα αποτομα τοτε το έντερο δεν αντιδρούσε με μαλακά αλλα με διαροιες. Αυτο δεν σημαινει οτι εγω αρχικα έκανα σωστή διατροφή για το έντερο φυσικά ή οτι δεν πρέπει να τρώω φυτικές ινες.
Μετα απο καιρο που τρώω τα πάντα σχεδον και δεν εχω θέμα κατάλαβα οτι αυτο που χρειάζεται ειναι σωστή διατροφή και ισορροπία.
εδιτ
Αληθεια ήθελα να ρωτήσω. Ωμο ψάρι ποσο συχνά κάνει γιατι εμεις τρελλαινομαστε;
Eπισης απαγορεύονται καποια ψάρια για τα γατιά;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
ωμο ψαρι 1-2 φορες την εβδομαδα. Τα περισσοτερα εχουν δυστυχως το ενζυμο thiaminase, γι' αυτο και τα περιοριζουμε. Μερικα ομως δεν το εχουν, οποτε μπορεις να δινεις πιο συχνα. Νομιζω ο σολωμος, η πεστροφα, ο μπακαλιαρος, η σαρδελλα (με καθε επιφυλαξη αυτο) ειναι ασφαλη. Αν φοβασαι μπορεις να τα μαγειρευεις λιγο (με το μαγειρεμα απενεργοποιειται το συγκεκριμενο ενζυμο). Επισης τα ψαρια ειναι υψηλα σε μαγνησιο και φωσφορο οποτε οσα γατια εχουν προβλημα με το ουροποιητικο, καλο ειναι να αποφευγουν τα ψαρια.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Aν κ λιγο καθυστερημένα...Arden Senior δινω στα σκυλακια και ειμαι πολυ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ικανοποιημενη....
(τους δινω και μαγειρευτό φαγητο βεβαια, αλλα και η ξηρα ειναι μονιμως διαθεσιμη, μιας και ειναι εγκρατή τα γλυκά μου.... police )
Arden senior δινω κ στα δικα μου αρκετο καιρο τωρα.Όλα τελεια. Η γατισια arden μετα την αλλαγη σε grain free δυστηχως δεν εχει καμια σχεση με την ΤΕΛΕΙΑ τροφη που ηταν παλια.
Η proplan δεν θεωρείται "καλυτερη" από την royal canin. Ιδιας κατηγοριας είναι, με την rc να εχει λιγο καλυτερα συστατικα.προτιμάω proplan και εγώ και σύντομα θα δοκιμάσω και τη Leonardo cat food τις οποίας έχω πάρει μια ξηρά για μωρά γατάκια μετά τον απογαλακτισμό και εντυπωσιάστηκα πόσο γρήγορα άρχισαν να τη μασάνε
.
Επισης η εταιρια που βγαζει την Leonardo δεν ασχολειται μονο με γατες. Βγαζει και την Belcando που είναι για σκυλια.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Βασικά πρέπει να καταλάβουμε πως έχει να κάνει με τη γάτα μας! Μπορεί να είμαι γατομαμά λίγο καιρό αλλά δεν έχουν όλες το ίδιο στομάχι, πώς να το κάνουμε.
Κι εγώ παρασυρόμενη από τις "κατηγορίες" εναντίον της royal από πολλούς, της είχα αλλάξει σε arden και πέρασα 1 μήνα μαρτύριο να κυηυγάω τη γάτα να τη σκουπίσω με το που βγει από την τουαλέτα και να μη μπορούμε να μπούμε στο μπάνιο ακόμη και μισή ώρα μετά που έκανε κ@κάκια. Και δε μας το παρουσίασε στην αρχή αλλά μετά τον 1 μήνα που την έτρωγε ήδη.
Με το που πήρα πάλι royal βρήκαμε την υγειά μας, κι εγώ κι η μικρή! Και σόρρυ που το λέω αλλά δε πρόκειται να ξανακούσω κανέναν και να το ξαναπεράσουμε αυτό!
Μια χαρά έντερο και τέλειο τρίχωμα μας κάνει η royal, οπότε μόνο σε περίπτωση προβλήματος υγείας θα αλλάξω πάλι.
Φυσικά δε θα κάνω την.. έξυπνη σε κανέναν όπως κάνουν πολλοί, λες και παίρνουν ποσοστά όταν βρίζουν μια εταιρεία ή μια τροφή.
Ας λέει ο καθένας την εμπειρία του κι αυτό αρκεί.
Δηλαδή με το χάλι που μας έκανε η arden θα έπρεπε εγώ να βγω και να βρίζω την εταιρεία και τις τροφές της? Η πετσοπού μου τη δίνει στη γάτα της κι είναι μια χαρά, έτερον εκάτερον..!
Κι εγώ παρασυρόμενη από τις "κατηγορίες" εναντίον της royal από πολλούς, της είχα αλλάξει σε arden και πέρασα 1 μήνα μαρτύριο να κυηυγάω τη γάτα να τη σκουπίσω με το που βγει από την τουαλέτα και να μη μπορούμε να μπούμε στο μπάνιο ακόμη και μισή ώρα μετά που έκανε κ@κάκια. Και δε μας το παρουσίασε στην αρχή αλλά μετά τον 1 μήνα που την έτρωγε ήδη.
Με το που πήρα πάλι royal βρήκαμε την υγειά μας, κι εγώ κι η μικρή! Και σόρρυ που το λέω αλλά δε πρόκειται να ξανακούσω κανέναν και να το ξαναπεράσουμε αυτό!
Μια χαρά έντερο και τέλειο τρίχωμα μας κάνει η royal, οπότε μόνο σε περίπτωση προβλήματος υγείας θα αλλάξω πάλι.
Φυσικά δε θα κάνω την.. έξυπνη σε κανέναν όπως κάνουν πολλοί, λες και παίρνουν ποσοστά όταν βρίζουν μια εταιρεία ή μια τροφή.
Ας λέει ο καθένας την εμπειρία του κι αυτό αρκεί.
Δηλαδή με το χάλι που μας έκανε η arden θα έπρεπε εγώ να βγω και να βρίζω την εταιρεία και τις τροφές της? Η πετσοπού μου τη δίνει στη γάτα της κι είναι μια χαρά, έτερον εκάτερον..!
rouli726- Junior Cat
-
Τόπος : βυρωνας
Motto : δε σκεφτονται ολοι οπως εγω.
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2014
Mood :
Την Arden δεν την έχω πάρει ποτέ, έχουμε δοκιμάσει όμως αρκετές. Equilibrio, leonardo, Brit, pro plan, farmina και καναδυό ακόμα, που δε θυμάμαι τώρα.
Καμία τροφή ως τώρα, απ' όσες έχω πάρει, δεν πείραξε τους δικούς μου.
Αλλά καταλήξαμε στη royal και πάλι. Μου φαίνεται ότι μ' αυτήν δε μυρίζουν τα κακάκια τους και τους αρέσει κιόλας.
Καμία τροφή ως τώρα, απ' όσες έχω πάρει, δεν πείραξε τους δικούς μου.
Αλλά καταλήξαμε στη royal και πάλι. Μου φαίνεται ότι μ' αυτήν δε μυρίζουν τα κακάκια τους και τους αρέσει κιόλας.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Εννοείται ότι δεν ειναι όλες οι τροφές το ίδιο καταλληλες για όλα τα ζωα.
Και εγω δοκίμαζω συνεχεια, Leonardo και Eatrhborn βεβαια δεν ξαναδίνω που να μου τις χαρίσουν...
Πολύ καλά στα δικά μου έχει κάτσει και η Oliver's, μια δανέζικη τροφή/εταιρεία που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και την παραγγειλα απευθείας από εκεί...
Και στα παιζάκια αρεσει και στην μαμα τους!..
Και ειναι όμορφα όμορφα!
Και εγω δοκίμαζω συνεχεια, Leonardo και Eatrhborn βεβαια δεν ξαναδίνω που να μου τις χαρίσουν...
Πολύ καλά στα δικά μου έχει κάτσει και η Oliver's, μια δανέζικη τροφή/εταιρεία που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και την παραγγειλα απευθείας από εκεί...
Και ειναι όμορφα όμορφα!
houlieta έγραψε:Εννοείται ότι δεν ειναι όλες οι τροφές το ίδιο καταλληλες για όλα τα ζωα.
Και ειναι όμορφα όμορφα!
- Σπόιλερ:
- 40 ευρω τα 8 κιλα...? και γκρεϊν φρι...? το αμεσως επομενο ερωτημα ειναι βεβαια: τι σκ@τα θα τα κανω 8 κιλα με μια γατουλα.....?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
- Σπόιλερ:
- Εγω παραγγειλα το πακέτο με τα 3 τετράκιλα με την σκέψη να διατηρείται φρέσκια η τροφή, μεγάλη ταλαιπωρία βεβαια το θέμα με την πληρωμη (ακόμη άλυτο) αλλα οι τροφές ήρθαν κανονικότατα και οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικοί και πολύ ευρωπαίοι...
Και η τροφή, αν και που φάνηκε ελαφριά η κροκέτα, αρέσει πολύ στα παιζάκια και έχει πολύ χαμηλό μαγνήσιο... Γενικά, είμαι πολύ ευχαριστημένη..
Πριν απο καιρο ταιζα την Μπετυ Farmina N&D. Εξαιρετικη τροφη με 70% κρεας αλλα και πανακριβη,23 ευρω το 1,5κιλο. Προσφατα ομως ηρθε στην χωρα μας και η πιο οικονομικη της εκδοση που λεγεται N&D Low Grain. Εχει 20% σιτηρα και μαλιστα οχι καλαμποκι αλλα βρωμη αν δεν κανω λαθος. Βγαινει σε 3 γευσεις,κοτοπουλο και αρνι που εχουν 13 ευρω το 1,5κιλο και ψαρι που εχει 16. Αν πλησιαζει εστω την grain free τους τοτε μιλαμε για τροφαρα!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Εγω μεγαλες συσκευασιες παιρνω για τον Σιμπα.Δεν συμφερουν με τιποτα οι μικρες. Κλεινω καλα το τσουβαλι και γεμιζω ένα μπωλ που με βγαζει για 2 εβδομάδες.Μετα ξαναγεμίζω.το αμεσως επομενο ερωτημα ειναι βεβαια: τι σκ@τα θα τα κανω 8 κιλα με μια γατουλα.....? tafos
-
Mood :
http://www.josera.com/en/index.php?p=content&id=805&name=leger&area=3#Product-Details
( http://www.josera.com/en/index.php?p=content&id=508&name=sensiplus&area=2
και αυτή για τα σκυλια κοιτουσα...όχι ότι ψηνομαι 100%...Ένα 70% όμως ναι )
-
Mood :
nikos_x έγραψε:http://www.josera.com/en/index.php?p=content&id=805&name=leger&area=3#Product-Details
Αν ειναι ηλικιωμένα τα σκυλάκια σου (οπως και τα δικα μου) θα σου ελεγα να "μεινεις" στην αρντεν, γιατι εχει χονδροϊτινη και γλυκοζαμίνη, για τις αρθρώσεις......
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Tα ιδια σκευτομαστε εμεις...Σε εχω "πιασει".
Αν ειναι ηλικιωμένα τα σκυλάκια σου (οπως και τα δικα μου) θα σου ελεγα να "μεινεις" στην αρντεν, γιατι εχει χονδροϊτινη και γλυκοζαμίνη, για τις αρθρώσεις......
Τωρα τους εχω παρει ένα τσουβαλι medium adult RC και μολις τελειωσει θα παρω παλι arden λογω της χονδρ/γλυκοζ...Τις josera τις κοιταζω σαν πιο "οικονομικες" εναλλακτικες,ααααν τυχει ποτε.
Τι ψάχνομαι κ γω?Πφφ...Αφου arden για τα σκυλια και rc για το γατι είναι η μοιρα μου.
-
Mood :
Η μικρη είναι 7 και η μεγαλη πανω από 10. Τα κορίτσια μου!
Tα ιδια σκευτομαστε εμεις...Σε εχω "πιασει".
Τωρα τους εχω παρει ένα τσουβαλι medium adult RC και μολις τελειωσει θα παρω παλι arden λογω της χονδρ/γλυκοζ...Τις josera τις κοιταζω σαν πιο "οικονομικες" εναλλακτικες,ααααν τυχει ποτε.
Τι ψάχνομαι κ γω?Πφφ...Αφου arden για τα σκυλια και rc για το γατι είναι η μοιρα μου.
-
Mood :
Εγω δεν ξανακανω το ΛΑΘΟΣ να κοιταξω το οικονομικο (ξανα)
Το εκανα για ενα διαστημα 2 χρόνων, απο άγνοια, νομιζοντας οτι η ξηρα δεν εχει τοσο σημασια αφου τους δινω ΚΑΙ μαγειρευτό....
(δεν ηξερα περι χονδροϊτινης και γλυκοζαμίνης και λοιπων συγγενων.....)
Εν τελη η Ηρα, "την πατησε" μια ωρα αρχήτερα, λογω της δικής μου αγνοιας.....
(και τωρα, περα απο την αρντεν, παιρνω και πλαταρια απο κοτοπουλα και της δινω και ΟΛΟΥΣ τους χονδρους, για να εξιλεωθώ....)
Εμενα ειναι κλεισμένα 14 και τα δύο....
Το εκανα για ενα διαστημα 2 χρόνων, απο άγνοια, νομιζοντας οτι η ξηρα δεν εχει τοσο σημασια αφου τους δινω ΚΑΙ μαγειρευτό....
(δεν ηξερα περι χονδροϊτινης και γλυκοζαμίνης και λοιπων συγγενων.....)
Εν τελη η Ηρα, "την πατησε" μια ωρα αρχήτερα, λογω της δικής μου αγνοιας.....
(και τωρα, περα απο την αρντεν, παιρνω και πλαταρια απο κοτοπουλα και της δινω και ΟΛΟΥΣ τους χονδρους, για να εξιλεωθώ....)
Εμενα ειναι κλεισμένα 14 και τα δύο....
-
Mood :
Η μεγαλη μου λογω τροφης ειχε συνεχως γεματους πρωκτικούς αδενες.
Μεχρι που ο ενας εσκασε και η γιατρος μας επεμενε να αλλαξω τροφη σε πιο "ακριβη". Δεν εχει γυρισμο.Η καλη τροφη είναι must.
Μεχρι που ο ενας εσκασε και η γιατρος μας επεμενε να αλλαξω τροφη σε πιο "ακριβη". Δεν εχει γυρισμο.Η καλη τροφη είναι must.
-
Mood :
ti lete gia nutram ine kali? tin kitten gia 7 minon persiki
persikomelino- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/05/2014
Mood :
ti lete paidia gia tin nutram kitten ine kali?
persikomelino- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/05/2014
Mood :
Nαι,ειναι καλη τροφη,απλα τωρα που την πουλανε τα Pet City ακριβηνε αρκετα.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
καλα τα pet city ολα ακριβοτερα τα πουλαει απο οσα καταστηματα εχω ψαξει, ιντερνετικα και μη.
rouli726- Junior Cat
-
Τόπος : βυρωνας
Motto : δε σκεφτονται ολοι οπως εγω.
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2014
Mood :
Παιδιά, την ξερετε αυτήν;
Πήγα σήμερα να πάρω animonda για τα ζουζούνια και την βρήκα εκεί και την πήρα...
Ειναι λέει για στειρωμένα κιόλας!...
Πρώτη φορά την βλέπω..
Καμιά άποψη;
Πήγα σήμερα να πάρω animonda για τα ζουζούνια και την βρήκα εκεί και την πήρα...
Ειναι λέει για στειρωμένα κιόλας!...
Πρώτη φορά την βλέπω..
Καμιά άποψη;
την εταιρια αυτη την εχω δει αλλα στα ποπιο μικρα μαυρα κονσερβοκουτακια,αυτες ειναι οι ποιο ιδικες μαλλον για στειρωμενα δεν πολυ κυκλοφορουν ομως αθηνα δε της εχω δει.Δεν εχω παρει ποτε αλλα απ οτι θυμαμαι οι αλλες ειχαν καλη ποσοτητα κρεατος
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
H Nutram που λετε παραπανω είναι πολύ καλη τροφη. Αλλα πλεον πολύ ακριβη. +την πουλανε τα pet city
Εγω πηγα στην γατοεκθεση στην Θεσσαλονικη την Κυριακη και μου εδωσαν δειγματακια από την Forza 10. Το είχαμε ξανασυζητησει νομιζω εδώ. Το μονο που μου αρεσε ηταν η τιμη της -για σκυλισια & γατισια.Κατά τα αλλα τιποτα εντυπωσιακο. Επισης η επιμονη και η συγκριση με την royal canin(αντε εκει πες δυο meat+grains τροφες συγκρινονται) και με την orijen/acana ηταν λιγο ενοχλητικη.
Τελος παντων! Μονο για την τιμη της θα την επελεγα και επειδή δεν εχει συντηριτικα κ χρωστικες.
Εγω πηγα στην γατοεκθεση στην Θεσσαλονικη την Κυριακη και μου εδωσαν δειγματακια από την Forza 10. Το είχαμε ξανασυζητησει νομιζω εδώ. Το μονο που μου αρεσε ηταν η τιμη της -για σκυλισια & γατισια.Κατά τα αλλα τιποτα εντυπωσιακο. Επισης η επιμονη και η συγκριση με την royal canin(αντε εκει πες δυο meat+grains τροφες συγκρινονται) και με την orijen/acana ηταν λιγο ενοχλητικη.
Τελος παντων! Μονο για την τιμη της θα την επελεγα και επειδή δεν εχει συντηριτικα κ χρωστικες.
-
Mood :
Πήγες στην έκθεση; Πώς ήταν;nikos_x έγραψε:H Nutram που λετε παραπανω είναι πολύ καλη τροφη. Αλλα πλεον πολύ ακριβη. +την πουλανε τα pet city
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
nikos_x έγραψε:
Ναι, κι εμένα μου είχε κάνει εντύπωση που τη συνέκριναν μανιωδώς με αυτές τις δύο, όταν την είδα στην έκθεση της Αθήνας. Πάντως, να πω την αλήθεια, εμένα δε μου άρεσε καθόλου για τους εξής λόγους: 1) μου μύριζε πολύ χάλια, σαν κάτι "φτηνιάρικες" τροφές χύμα που πωλούνται 2) δεν τη δοκίμασε ΚΑΝ η Ίζι! Νομίζω ότι είναι το μοναδικό πράγμα στον κόσμο που δεν της άρεσε... (για τον Βολφ δεν το συζητάω, φυσικά δεν την μύρισε καν). Την έφαγαν τα αδέσποτα, κι ακόμα κι αυτά δεν τρελάθηκαν... Α, ούτε τις κονσέρβες φόρτσα 10 έφαγαν. Τα αδέσποτα τις έφαγαν, εντάξει. Τζίφος δηλαδή, βλακεία μου φάνηκε.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Εμενα την Forza την τσακισαν,ολους τους κωδικους! Περα απο αυτο τιποτα το τρομερο σαν τροφη. Σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν και καλυτερες.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Yeap...Καλα ηταν. Δεν ειχε πολύ κοσμο την ωρα που πηγα εγω. Μολις ειχε τελειωσει η φαση με την αξιολογηση των γατιων. Ειχε εκτροφεις,διαφορα stands για τροφες(φανταζεσε τι συνεβει!!!) και αμμους,λιγους κτηνιατρους...Πανέμορφες γατες Maine Coon <3Πήγες στην έκθεση; Πώς ήταν;
-
Mood :
Ξεχασα!
Μου εδωσαν κουπουνια -20% για την hills....Μπαινω σε πειρασμο.
Μου εδωσαν κουπουνια -20% για την hills....Μπαινω σε πειρασμο.
-
Mood :
Γεια...
Εμείς εχθές ανοίξαμε την GO!...
Αρέσει πάρα πολύ στα παιζάκια, την τρώνε με χαρά!..
Και παρόλο που άλλαξα απότομα, δεν τα πείραξε καθόλου.
Κυριλέ!
Εγω δεν έχω ενθουσιαστεί (μικρή σημασία έχει)..
Μυρίζει ψαρίλα (έντονα) και είναι πολύ μικρή (σαν την earthborn)..
Για να δούμε, πως θα δείξει πάνω τους και πόσο καιρό θα περάσουμε με τα 7 και κάτι κιλά...
Αααα!!... Επίσης, φάγανε τα παιδάκια μια από τις κονσερβούλες που σας έδειξα τις προάλλες!..
Χαμός!
Ξετρελάθηκαν!
Εμείς εχθές ανοίξαμε την GO!...
Αρέσει πάρα πολύ στα παιζάκια, την τρώνε με χαρά!..
Και παρόλο που άλλαξα απότομα, δεν τα πείραξε καθόλου.
Κυριλέ!
Εγω δεν έχω ενθουσιαστεί (μικρή σημασία έχει)..
Μυρίζει ψαρίλα (έντονα) και είναι πολύ μικρή (σαν την earthborn)..
Για να δούμε, πως θα δείξει πάνω τους και πόσο καιρό θα περάσουμε με τα 7 και κάτι κιλά...
Αααα!!... Επίσης, φάγανε τα παιδάκια μια από τις κονσερβούλες που σας έδειξα τις προάλλες!..
Χαμός!
Ξετρελάθηκαν!
Παρήγγειλα ακάνα επιτέλους
Ερώτηση που θα κάνει τη Τζουλι να λιποθυμήσει
Κάνει να του δίνω καρδιά ή συκώτι κοτόπουλου?
Αν ναι σε τι αναλογία? Παραλείπω ένα γεύμα πχ?
Σκέφτομαι να αντικαταστήσω τις κονσέρβες με αυτά.
εντιτ: ωμά εννοώ
Ερώτηση που θα κάνει τη Τζουλι να λιποθυμήσει
Κάνει να του δίνω καρδιά ή συκώτι κοτόπουλου?
Αν ναι σε τι αναλογία? Παραλείπω ένα γεύμα πχ?
Σκέφτομαι να αντικαταστήσω τις κονσέρβες με αυτά.
εντιτ: ωμά εννοώ
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Ρε παιδια γιατι στο pet4u η τιμη της RC ανεβοκατεβαινει ανα μηνα? :/
-
Mood :
Σελίδα 25 από 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
Σελίδα 25 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios