Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!
+34
Τζούλι το Κατσούλι
Maraki25
otz
thanoschris1
doremi
Φανούλα
crispyfelinagr
tzelacat
bettaki
Ηρακλένια
psipsa
HunterCat
Dreamer
f.m123
houlieta
kouix
YNL
Billy
Δανάη_Δ
alex..niaou
Bijoux743
christhanos
Kikiriki
tia
axf
nosyparker
Chouzouris
gatoula46
LAROGATA
thanoschris
Karamela
tsili
SophiCat
marina289
38 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 6 από 8
Σελίδα 6 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!
Για κάποιο λόγο αυτός ο γάτος μου κάνει.. πολύπλευρος..! Ολοκληρωμένος, ενήλικος! Δε ξέρω αν το λέω κατανοητά αλλά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ο Σάντσο!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
O ...πολύπλευρος (έχεις δίκιο φλώρα!) πανέμορφος Σάντσο σας εύχεται καλή χρονιά!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Είναι πανέμορφος, ένας κούκλος!! Καλή Χρονιά!!!!!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Καλή χρονιά Χριστίνα!
-
Mood :
-
Mood :
Καλή Χρονιά Σάντσο, καλή Χρονιά Μυρτούλα!
Καλή Χρονιά στα χουρχουριστά πον πον!
Καλή Χρονιά Μίλιο, Αρίστο,Μελίνα, Αχίλλεα!!
Μαρίνα Καλή Χρονιά και σε σένα και στο Δήμο (όπως ξαναείπα και σε άλλο θέμα, εμείς τελευταίες, στο σκαμνάκι)!
Καλή Χρονιά στα χουρχουριστά πον πον!
Καλή Χρονιά Μίλιο, Αρίστο,Μελίνα, Αχίλλεα!!
Μαρίνα Καλή Χρονιά και σε σένα και στο Δήμο (όπως ξαναείπα και σε άλλο θέμα, εμείς τελευταίες, στο σκαμνάκι)!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Χρόνια πολλά σε όλη την τετράποδη και δίποδη οικογένεια
Ξεχωριστά χρόνια πολλά στο Μιλιονάκι, να έχει 2014 εχθρούς το μικρόβιο που τον βασανίζει
Ελπίζω να προλάβω να τον γνωρίσω τον Σάντσο πριν φύγει για το σπίτι του, τη φουντίτσα την πορτοκαλί δνε την πρόλαβα γμτ!!
Ξεχωριστά χρόνια πολλά στο Μιλιονάκι, να έχει 2014 εχθρούς το μικρόβιο που τον βασανίζει
Ελπίζω να προλάβω να τον γνωρίσω τον Σάντσο πριν φύγει για το σπίτι του, τη φουντίτσα την πορτοκαλί δνε την πρόλαβα γμτ!!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΙΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΓΑΤΟΚΑΛΑ !!!!!!!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, Κ Ο Υ Κ Λ Ι ... Ο ΣΑΝΤΣΟΥΛΗΣ ΜΑΣ !!!
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ... Α Γ Ι Α Τ Ρ Ε Υ Τ Ο Σ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΙΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΓΑΤΟΚΑΛΑ !!!!!!!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, Κ Ο Υ Κ Λ Ι ... Ο ΣΑΝΤΣΟΥΛΗΣ ΜΑΣ !!!
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ... Α Γ Ι Α Τ Ρ Ε Υ Τ Ο Σ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
HunterCat- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Σ Α Ν Τ Σ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΟ) ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΤΡΙΤΣΑ ΜΟΥ !!! <3 <3 <3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΓΑΤΟΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αν θα μπορουσα σε ολες τις χνουδωτες γατοφατσες να προσφερω καταλληλο χωρο διαμονης και φροντιδας ... ειναι να το ρωταμε ... ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ !! Χωρις δευτερη σκεψη ......
Motto : ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ... ΗΘΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ .
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/12/2013
Mood :
HunterCat- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Σ Α Ν Τ Σ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΟ) ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΤΡΙΤΣΑ ΜΟΥ !!! <3 <3 <3
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αν θα μπορουσα σε ολες τις χνουδωτες γατοφατσες να προσφερω καταλληλο χωρο διαμονης και φροντιδας ... ειναι να το ρωταμε ... ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ !! Χωρις δευτερη σκεψη ......
Mood :
Απορώ πώς θα την παλέψεις 20 μέρες ακόμα ώσπου να σου έρθει το αγόρι....
Να δεις που η Μυρτώ φταίει για όλα! Θέλει να έχει παρέα, και προσευχήθηκε με όλες της τις δυνάμεις να φύγουν περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα...
Έχουν αγαπηθεί πολύ τα δυο τους, περνάνε πολύ όμορφα, τολμώ να πω ότι είναι ευτυχισμένα!
Δεν φαντάζεσαι πώς λυσσάνε στο παιχνίδι! Ο Σάντσο είναι αυτός που αποσύρεται πάντα πρώτος (μετά απο κανα 2ωρο , μην φανταστείς και πολύ γρηγορα!) , και μετά την κοιτάζει με απορία (δεν την χάνει λεπτό απ'τα μάτια του... είναι κρυφοερωτευμένος με τη θεσπέσια.... ) σαν να σκέφτεται ¨ μα πόόσο ακόμα;; ¨
Φροντίσε να ανοίξεις θέμα του όταν τον πάρεις, για να βλέπονται τα παιδιά , υπάρχει μεγάλη αγάπη λέμε!
(gatoula, πριν καλά-καλά πατήσει το πατούσι της στο σπίτι σου η θεσπέσια, πάλι έξοδα γάμου σε βλέπω να κάνεις! Και στον έχει έτοιμο τον γαμπρό, αλλά και τίίί γαμπρός! Εννοείται ότι θα είμαι η κουμπάρα! )
Η Μυρτώ επίσης θα μείνει εδώ κανα μηνάκι ακόμα, για να στειρωθεί κτλ...
Χθες έλεγα σε έναν φίλο μου πώς την μάζεψα.... χωρίς γατοφόρο παιδιά! Διανύσαμε μια αρκετά μεγάλη αποσταση (λεωφόρους κτλ) κρατώντας την στα χέρια....γατούλα του δρόμου στα χέρια... τόσο πλασμένη για το μέσα!
-
Mood :
Eλα ντε ... ΕΜΕΝΑ μου λες ... !!! ???? ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι αλλο να κανω ... Μαρινα μου !!! Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ... Η καρδουλα μου το ξερει ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ... ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ !!! Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΙΑ !!! ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ακομα δεν ΤΟΝ εχω δει απο κοντα. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ... ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΑΤΙΣΙΕΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ... ΜΟΛΙΣ ΧΑΙΔΕΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΛΕΥΚΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ... ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ, ΜΠΑΜΠΑΚΕΝΙΟ ΤΡΙΧΩΜΑ !!! ΠΩ ... ΠΩ ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ .. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ !!!
Οταν ΤΟΝ παρω, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ, και βεβαια θα του ανοιξω θεμα και photos και videos ΤΟΥ θα αναρτω ... ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
Οσο για την ΜΥΡΤΟΥΛΑ ... χαιρομαι που ενα ΤΕΤΟΙΟ ΜΩΡΟ ... εχει 'κλεψει' την καρδια του Σαντσουλη !!! Ειναι ΓΛΥΚΕΙΑ, ΤΡΥΦΕΡΗ, ΣΚΕΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ κι αυτο το ΓΑΤΟΜΩΡΟ !!! Ετσι , ΕΓΚΡΙΝΩ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΓΑΤΟΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΛΑΣ, ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ χαχαχα ... Εεεεεεεεεετσι , Μαρινακι .. ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ...!!! Αυτο εννοειται .....
Η ψυχουλα .. Για να θελησει να ερθει μαζι σας χωρις γατοφορο, ενα ζωακι που βρεθηκε μεσα στους δρομους, σιγουρα φοβισμενη, κουρασμενη κι εγω δεν ξερω τι αλλο .. φανταζομαι ηρεμια και ασφαλεια που ενοιωσε .. !!! Με την μια σε εμπιστευτηκε .Κι αυτο που εκανε, μαρτυραει ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τον χαρακτηρα της .
Ειναι λοιπον, φ υ σ ι κ ο τ α τ ο να ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ Ο ΓΑΤΟ-ΘΕΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΝΤΣΟ + ΜΥΡΤΩ = L. F. E .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ... ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ !!! Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΙΑ !!! ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ακομα δεν ΤΟΝ εχω δει απο κοντα. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ... ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΑΤΙΣΙΕΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ... ΜΟΛΙΣ ΧΑΙΔΕΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΛΕΥΚΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ... ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ, ΜΠΑΜΠΑΚΕΝΙΟ ΤΡΙΧΩΜΑ !!! ΠΩ ... ΠΩ ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ .. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ !!!
Οταν ΤΟΝ παρω, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ, και βεβαια θα του ανοιξω θεμα και photos και videos ΤΟΥ θα αναρτω ... ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
Οσο για την ΜΥΡΤΟΥΛΑ ... χαιρομαι που ενα ΤΕΤΟΙΟ ΜΩΡΟ ... εχει 'κλεψει' την καρδια του Σαντσουλη !!! Ειναι ΓΛΥΚΕΙΑ, ΤΡΥΦΕΡΗ, ΣΚΕΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ κι αυτο το ΓΑΤΟΜΩΡΟ !!! Ετσι , ΕΓΚΡΙΝΩ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΓΑΤΟΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΛΑΣ, ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ χαχαχα ... Εεεεεεεεεετσι , Μαρινακι .. ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ...!!! Αυτο εννοειται .....
Η ψυχουλα .. Για να θελησει να ερθει μαζι σας χωρις γατοφορο, ενα ζωακι που βρεθηκε μεσα στους δρομους, σιγουρα φοβισμενη, κουρασμενη κι εγω δεν ξερω τι αλλο .. φανταζομαι ηρεμια και ασφαλεια που ενοιωσε .. !!! Με την μια σε εμπιστευτηκε .Κι αυτο που εκανε, μαρτυραει ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τον χαρακτηρα της .
Ειναι λοιπον, φ υ σ ι κ ο τ α τ ο να ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ Ο ΓΑΤΟ-ΘΕΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΝΤΣΟ + ΜΥΡΤΩ = L. F. E .
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Κυρία μου.....έχετε την πιο όμορφη υπογραφή και τον πιο όμορφο γατούλη Γατοσπίτου και περιχώρων....... (νιαουρίζει ο χοντροπεινάλας σου για να του βάλω να φάει)
-
Mood :
Μαρινακι μου .... για την πολυτιμη βοηθεια σου, σχετικα με την υπογραφη μου !!!
ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, οτι ο ΣΑΝΤΣΟΥΛΗΣ- ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΟΣ- ΤΥΡΟΣΟΥΖΑΣ-ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ Ο ΜΟΣΧΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ΜΑΣ
Α ΡΕ ΣΑΝΤΣΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ... ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΑΧΑΧΑ
Αντε κανε μαμ τωρα ... μπουμπουκο μου ... να μου μεγαλωσεις .. να γινεις ακομα πιο ζηλευτος ΑΓΟΡΑΡΟΣ !!! ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ...
ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, οτι ο ΣΑΝΤΣΟΥΛΗΣ- ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΟΣ- ΤΥΡΟΣΟΥΖΑΣ-ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ Ο ΜΟΣΧΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ΜΑΣ
Α ΡΕ ΣΑΝΤΣΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ... ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΑΧΑΧΑ
Αντε κανε μαμ τωρα ... μπουμπουκο μου ... να μου μεγαλωσεις .. να γινεις ακομα πιο ζηλευτος ΑΓΟΡΑΡΟΣ !!! ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ...
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
καλη χρονια Σαντζο μου, ευτυχισμένος πάντα!marina289 έγραψε:O ...πολύπλευρος (έχεις δίκιο φλώρα!) πανέμορφος Σάντσο σας εύχεται καλή χρονιά!
ω, και ο τοιχος με γλυκά πατουσάκια
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
Φανούλα ο Σάντσο σ'ευχαριστεί!
Το ζεύγος αφού λύσσαξε στο παιχνίδι, αναπαύεται... Ο Σάντσο δηλαδή...
Το κωλοπετσωμένο μυρτούδι μην της ξεφύγει καμιά οξεία!
Το ζεύγος αφού λύσσαξε στο παιχνίδι, αναπαύεται... Ο Σάντσο δηλαδή...
Το κωλοπετσωμένο μυρτούδι μην της ξεφύγει καμιά οξεία!
-
Mood :
Aυτα ειναι !!! Ω ρε Ξ Α Π Λ Ε Σ που ριχνει ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ !!! Η Μυρτουλα εκει ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ. Και με το δικιο της δηλ .χαχαχα...
ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ... Ο ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΟΣ ΜΟΥ !!!
ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ... Ο ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΟΣ ΜΟΥ !!!
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Αυτά που έβαλα στην αγγελία της νύφης τα είδες;
ή μπαίνεις και κοιτάς μόνο το θέμα του τζιτζιρέλου σου;
ή μπαίνεις και κοιτάς μόνο το θέμα του τζιτζιρέλου σου;
-
Mood :
Xαχαχα η αληθεια ειναι πως ειχα μπει δυο -τρεις φορες στην αρχη ... κι ειχα δει τα της νυφης μου τα ιστορικα χαχαχα !!! Και τωρα που μου το λες θα ξαναμπω ... Με βαζεις στο τριπακι ...!!! ΑΛΛΑ ΝΑΙ ... Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ειναι ο Σαντσο-Τζιτζιρελος μου !!! Γιατι να το κρυβουμε αλλωστε ... αφου ΦΩΝΑΖΕΙ ... !!!
ΤΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!! ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΩ ΤΙ ΦΙΛΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΟΑΡΑΡΟΥ ΜΟΥ !!! ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ''ΦΑΣ'' ΚΑΛΕ ... ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΧΑΧΑΧΑ Λ Υ Σ Σ Α Ρ Α !!! ΑΧ ΠΩΣ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ... ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ !!! ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ .. ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ
Αυτο που σκεφτομαι Μαρινακι μου, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ .. (περα απο την πλακα) ... πως θα αποχωριστουν την ημερα που θα τον παρω ... απο την αγκαλια της !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΑ ΟΚ ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ... ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ !!!
ΤΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!! ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΩ ΤΙ ΦΙΛΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΟΑΡΑΡΟΥ ΜΟΥ !!! ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ''ΦΑΣ'' ΚΑΛΕ ... ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΧΑΧΑΧΑ Λ Υ Σ Σ Α Ρ Α !!! ΑΧ ΠΩΣ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ... ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ !!! ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ .. ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ
Αυτο που σκεφτομαι Μαρινακι μου, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ .. (περα απο την πλακα) ... πως θα αποχωριστουν την ημερα που θα τον παρω ... απο την αγκαλια της !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΑ ΟΚ ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ... ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ !!!
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Και εγώ το σκέφτομαι γιατί έχουν αγαπηθεί πολύ, αλλά τί να κάνουμε; Οι διπλές υιοθεσίες είναι εξαιρετικά δύσκολες... εδώ είναι οι μονές...
-
Mood :
Ναι αυτο να λεγεται .... αλλα οκ οπως και ο Σαντσο μας ... ετσι και η Μυρτουλα μας ... θα παει σε ενα εξισου καλο σπιτικο και γιατι οχι και σε πολυ καλυτερο ... που ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ .... γιατι κι αυτη η ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ .. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΟ .. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !!! ΧΑΧΑΧΑ
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Και εγώ μπορώ να το πω!
Το Μυρτούδι είναι υπέροχο μωρό!
Είναι μεγάλο κόλλημα!
Το Μυρτούδι είναι υπέροχο μωρό!
Είναι μεγάλο κόλλημα!
-
Mood :
Ειναι οντως ... ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΕΤΑΡΟΥΔΙ !!!
ΚΩΛΟΠΕΤΣΟΜΕΝΗ ΜΠΑΓΑΣΙΝΑ !!! ΧΑΧΑΧΑ
ΚΟΥΚΛΙ ... ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΓΑΤΟΚΟΥΚΛΙ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ !!!
ΚΩΛΟΠΕΤΣΟΜΕΝΗ ΜΠΑΓΑΣΙΝΑ !!! ΧΑΧΑΧΑ
ΚΟΥΚΛΙ ... ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΓΑΤΟΚΟΥΚΛΙ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ !!!
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Φυσικά και είναι αντάξια του παλικαριου το κορίτσι αυτό!!!και δεν ειναι λυσσαρα ειναι σεμνή κοπέλα!σας παρακαλω πάρα πολύ Σάντσομαμά....και το ειδύλλιο της μέλλουσας κόρης μου θα πρέπει να εγκριθεί πρώτα από τη μαμά της!!!Μαρίνα μου ο γάμος της μικρής θα αργήσει το κοριτσάκι ειναι πολύ μικρό για να παντρευτεί..μην κοιτάς που πάντρεψα νωρίς το μοναχογιο μου....το αγγελούδι μου το Μυρτουδι είναι άκρως ερωτευσιμο πλάσμα....άσε να σφαχτουν τα αρσενικά στα πόδια μας να το ευχαριστηθουμε λίγο....
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
Αν και είναι γόης ο νέος δεν θα δεχτούμε.......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gatoula46 στις Κυρ Ιαν 05, 2014 5:43 pm, 1 φορά
gatoula46- Senior Cat
-
Mood :
Γάμο; Καλέ ποιο γάμο;;;gatoula46 έγραψε:Φυσικά και είναι αντάξια του παλικαριου το κορίτσι αυτό!!!και δεν ειναι λυσσαρα ειναι σεμνή κοπέλα!σας παρακαλω πάρα πολύ Σάντσομαμά....και το ειδύλλιο της μέλλουσας κόρης μου θα πρέπει να εγκριθεί πρώτα από τη μαμά της!!!Μαρίνα μου ο γάμος της μικρής θα αργήσει το κοριτσάκι ειναι πολύ μικρό για να παντρευτεί..μην κοιτάς που πάντρεψα νωρίς το μοναχογιο μου....το αγγελούδι μου το Μυρτουδι είναι άκρως ερωτευσιμο πλάσμα....άσε να σφαχτουν τα αρσενικά στα πόδια μας να το ευχαριστηθουμε λίγο....
Το Μυρτούδι δεν είναι ο τύπος της γάτας που θα μιλήσει για γάμο!
Και σιγά μην περίμενε να σε ρωτήσει! Έχεις καλομάθει με τον Σίμπα που είναι αρσενικό...
Να λες ευτυχώς που ο Σάντσο είναι στειρωμένος!
-
Mood :
Ούτε καν για σχέση είμαστε πρόθυμες....και η Αγάπη είναι στειρωμενη κιουρια μου!!τι παει να πει αυτό;;θα ακολουθήσουμε το σύστημα Ιζετ ή Φιφα εμείς...
gatoula46- Senior Cat
-
Mood :
-
Mood :
Αφού ειναι σπιρτοζικο κορίτσι τσαχπινικο και ζωηρό θα κάνει αυτό που θέλει...η μαμά της δεν θα την εμποδίσει....
gatoula46- Senior Cat
-
Mood :
gatoula46 έγραψε:Φυσικά και είναι αντάξια του παλικαριου το κορίτσι αυτό!!!και δεν ειναι λυσσαρα ειναι σεμνή κοπέλα!σας παρακαλω πάρα πολύ Σάντσομαμά....και το ειδύλλιο της μέλλουσας κόρης μου θα πρέπει να εγκριθεί πρώτα από τη μαμά της!!!Μαρίνα μου ο γάμος της μικρής θα αργήσει το κοριτσάκι ειναι πολύ μικρό για να παντρευτεί..μην κοιτάς που πάντρεψα νωρίς το μοναχογιο μου....το αγγελούδι μου το Μυρτουδι είναι άκρως ερωτευσιμο πλάσμα....άσε να σφαχτουν τα αρσενικά στα πόδια μας να το ευχαριστηθουμε λίγο....
Το ειπαμε με την καλη την εννοια την λεξη ''λυσσαρα'' μαμα της Μυρτουλας .. και επι της ευκαιριας ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ .. ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ... ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ !!! ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ !!! ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ
Οσο για το ειδυλλιο, ΜΑΛΛΟΝ (προς το παρον... οσο δηλ ειναι ακομα μαζι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ) μαλλον ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ . Ειδικα Η ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΩΛΟΠΕΤΣΟΜΕΝΗ...ΑΕΙΚΙΝΗΤΗ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΑ .... ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΡΟ .. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΜΟΥ ... ΤΟ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΜΟΥ !!!
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
marina289 έγραψε:Γάμο; Καλέ ποιο γάμο;;;gatoula46 έγραψε:Φυσικά και είναι αντάξια του παλικαριου το κορίτσι αυτό!!!και δεν ειναι λυσσαρα ειναι σεμνή κοπέλα!σας παρακαλω πάρα πολύ Σάντσομαμά....και το ειδύλλιο της μέλλουσας κόρης μου θα πρέπει να εγκριθεί πρώτα από τη μαμά της!!!Μαρίνα μου ο γάμος της μικρής θα αργήσει το κοριτσάκι ειναι πολύ μικρό για να παντρευτεί..μην κοιτάς που πάντρεψα νωρίς το μοναχογιο μου....το αγγελούδι μου το Μυρτουδι είναι άκρως ερωτευσιμο πλάσμα....άσε να σφαχτουν τα αρσενικά στα πόδια μας να το ευχαριστηθουμε λίγο....
Το Μυρτούδι δεν είναι ο τύπος της γάτας που θα μιλήσει για γάμο!
Και σιγά μην περίμενε να σε ρωτήσει! Έχεις καλομάθει με τον Σίμπα που είναι αρσενικό...
Να λες ευτυχώς που ο Σάντσο είναι στειρωμένος!
ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΞΕΠΕΤΑΡΟΥΔΙΑ -ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΙΑ -ΕΡΩΤΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ .... ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΜΟΥ !!! ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΕΥΤΥΧΩΣ .... ΤΙ ΔΡΑΜΑ ΘΑ ΖΟΥΣΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Μαίρη να σου αναφέρω οτι προς το παρόν μόνο ο Σάντσο είναι στειρωμενος...οχι η Μυρτώ....και εγω στην πλάκα μιλάω πάντα!!!οπότε δεν παρεξηγουμαι οτι και να μου πείτε!!και εσένα να σου ζήσει και να τον έχεις στην αγκαλιά σου σύντομα!!
gatoula46- Senior Cat
-
Mood :
Και δεν είμαστε σίγουροι οτι το κοριτσάκι μου τον κυνηγάει το λεβέντη αυτός την κυνηγάει μάλλον έχει πάθει την πλάκα του μαζί της!!Ε Μαρίνα ε;;;
gatoula46- Senior Cat
-
Mood :
gatoula46 έγραψε:Μαίρη να σου αναφέρω οτι προς το παρόν μόνο ο Σάντσο είναι στειρωμενος...οχι η Μυρτώ....και εγω στην πλάκα μιλάω πάντα!!!οπότε δεν παρεξηγουμαι οτι και να μου πείτε!!και εσένα να σου ζήσει και να τον έχεις στην αγκαλιά σου σύντομα!!
Α !!! Επειδη ειπες της Μαρινας σε ενα σχολιο εδω οτι και η Μυρτουλα ειναι στειρωμενη .... γι'αυτο και το ειπα ... οκ sorry . Μαλλον δεν θα καταλαβα καλα
Ε ναι χαχαχα σιγα μην παρεξηγηθουμε για τα μαναρακια ... μα δεν υπαρχει και λογος . . . ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ, ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, gatoula46 !!! EΠΙΣΗΣ (για τν Μυρτουλα σου)
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
gatoula46 έγραψε:Και δεν είμαστε σίγουροι οτι το κοριτσάκι μου τον κυνηγάει το λεβέντη αυτός την κυνηγάει μάλλον έχει πάθει την πλάκα του μαζί της!!Ε Μαρίνα ε;;;
ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟ θα μας το πει η Μαρινα με ΠΛΗΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, μιας κι αυτη ΤΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!!
Ο ΓΑΤΟΘΕΟΣ ΜΟΥ βλεπω ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΤΗΣ ΣΠΙΡΤΟΖΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΣ !!! ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO ...
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Σελίδα 6 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!! Υιοθετήθηκε!!!
» Αναζητηση για ενα ομορφο γατακι...
» SOS.ΕΠΕΙΓΟΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ
» ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Αναζητηση για ενα ομορφο γατακι...
» SOS.ΕΠΕΙΓΟΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ
» ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 6 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios