Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!
+34
Τζούλι το Κατσούλι
Maraki25
otz
thanoschris1
doremi
Φανούλα
crispyfelinagr
tzelacat
bettaki
Ηρακλένια
psipsa
HunterCat
Dreamer
f.m123
houlieta
kouix
YNL
Billy
Δανάη_Δ
alex..niaou
Bijoux743
christhanos
Kikiriki
tia
axf
nosyparker
Chouzouris
gatoula46
LAROGATA
thanoschris
Karamela
tsili
SophiCat
marina289
38 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 8
Σελίδα 3 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!
marina289 έγραψε:Αν είχε σιελ ματάκια θα είχε παγερό και κρυστάλλινο βλέμμα (γνώμες), ...τώρα έχει ένα ολόγλυκο εκφραστικό βλεμματάκι , -ξέρει τί κάνει η μητέρα φύση!
ε τί;; θα του πήγαιναν τα σιέλ μάτια;;
σαν ξεβαμμένος θα ήταν!
αυτά του πάνε του μωγιομωλού!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
houlieta έγραψε:marina289 έγραψε:Αν είχε σιελ ματάκια θα είχε παγερό και κρυστάλλινο βλέμμα (γνώμες), ...τώρα έχει ένα ολόγλυκο εκφραστικό βλεμματάκι , -ξέρει τί κάνει η μητέρα φύση!
ρε συυυυυυ, μην ασχολείσαι μαζί μου , δεν έχω φυσιολογικά γούστα...
-
Mood :
α! και κυρίως
-
Mood :
απαπααα!
στην παραπονιάρα που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω έπεσα!
-
Mood :
Τι όμορφος και γλυκός που είναι ο Συννεφούλης μωρέ...
Καλά για την άλλη την Μαρία Αντουανέτα, δεν μπορώ να πω τίποτα! Μα ΠΟΣΟ υπέροχο πλάσμα!
Καλά για την άλλη την Μαρία Αντουανέτα, δεν μπορώ να πω τίποτα! Μα ΠΟΣΟ υπέροχο πλάσμα!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
ευχαριστούμε!!!!Dreamer έγραψε:Τι όμορφος και γλυκός που είναι ο Συννεφούλης μωρέ...
Το λούτρινο (μέσα και έξω) μωρό εξακολουθεί να αναζητάει το καλύτερο σπιτάκι!
(όλο στο ιγκλού τον βλέπετε...είναι λίγο αδικημένος από άποψη δωματίου (κάτι που ήταν δική του επιλογή για κάποιους λόγους).
Η Μυρτούλα έχει περισσότερες ανέσεις, αλλά είναι θέμα χρόνου να έχει και ο αγαπούλης λίγο χώρο παραπάνω... )
-
Mood :
Οι fbικοί μπορείτε να κοινοποιήσετε;;
-
Mood :
Το'χει δει αυτό ο Δήμος...??marina289 έγραψε:Οι fbικοί μπορείτε να κοινοποιήσετε;;
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια !
- Σπόιλερ:
- άσε που νομίζω ότι του κάνει πιο πολύ κλικ το παλιοκοριτσουλίνο!
-
Mood :
Μόλις ερωτεύτηκα!!!αγαπουλη είσαι κούκλος πραγματικά αλλά αν έπαιρνα δεύτερο γατάκι για να έχει παρέα ο Σιμπα και ειχα να διαλέξω θα έπαιρνα Μυρτώ!!!!τι θεά είναι αυτή!!!πως και δεν την ειχα δει;;;;Μαρίνα δεν την έχει ζητήσει κανείς ακόμα;;;;ρωτάω από περιέργεια........ γκουχου γκουχου......εμ.....και μόνο από περιέργεια.......
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
όχι, δεν την έχουν ζητήσει,
αλλά δεν της έχω βάλει κάπου αλλού αγγελία, μόνο εδώ!
όχι, δεν την έχουν ζητήσει,
αλλά δεν της έχω βάλει κάπου αλλού αγγελία, μόνο εδώ!
-
Mood :
Εύχομαι να βρουν το καλύτερο σπιτάκι και τα δύο!έτσι εξηγείται που δεν τη ζήτησε κανείς!γιατί αν είχε προωθηθεί θα την ειχα δει και θα την ειχα ζητήσει σίγουρα....αχ μυρτουλα φωτιές ανάβεις κορίτσι μου φωτιές!!!
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
Είναι πολύ όμορφα και τα δυο τους, το καθένα με τον τρόπο του!
Έκανα ένα ξεκαθάρισμα στις φωτογραφίες, δύο ακόμα!
Έκανα ένα ξεκαθάρισμα στις φωτογραφίες, δύο ακόμα!
-
Mood :
ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ... ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΜΟΥ ... τι ΨΥΧΟΥΛΑ ... τι ΜΑΝΑΡΑΚΙ εισαι εσυ ...
HunterCat- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Σ Α Ν Τ Σ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΟ) ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΤΡΙΤΣΑ ΜΟΥ !!! <3 <3 <3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΓΑΤΟΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αν θα μπορουσα σε ολες τις χνουδωτες γατοφατσες να προσφερω καταλληλο χωρο διαμονης και φροντιδας ... ειναι να το ρωταμε ... ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ !! Χωρις δευτερη σκεψη ......
Motto : ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ... ΗΘΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ .
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/12/2013
Mood :
ευχαριστούμε πολύ!
Είναι πολύ καλό αγόρι, πολύ καλός και συντροφικός χαρακτήρας και συγκινητικά ολιγαρκής...
Και όλο κουτουλίτσες και γρυλίσματα χαράς!
Είναι πολύ καλό αγόρι, πολύ καλός και συντροφικός χαρακτήρας και συγκινητικά ολιγαρκής...
Και όλο κουτουλίτσες και γρυλίσματα χαράς!
-
Mood :
Πω πω .. τι παιδι ειναι αυτο ... Τι κουκλος, Παναγια μου !!! Τι ηρεμια ... τι ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΟΣ ... ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ... ΤΟΝ ΘΕΛΩ Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ .....
HunterCat- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Σ Α Ν Τ Σ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΟ) ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΤΡΙΤΣΑ ΜΟΥ !!! <3 <3 <3
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αν θα μπορουσα σε ολες τις χνουδωτες γατοφατσες να προσφερω καταλληλο χωρο διαμονης και φροντιδας ... ειναι να το ρωταμε ... ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ !! Χωρις δευτερη σκεψη ......
Mood :
Συμφωνώ μαζί σου σε όλα!
Είναι κούκλος και παιδί μάλαμα!
Θέλει τον χρόνο του μέχρι να προσαρμοστεί, είναι ευαίσθητο το αγόρι,
αλλά τί αγόρι.....
Είναι κούκλος και παιδί μάλαμα!
Θέλει τον χρόνο του μέχρι να προσαρμοστεί, είναι ευαίσθητο το αγόρι,
αλλά τί αγόρι.....
-
Mood :
Καλα ... ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΕ κι αλλο ... ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ .... Απο ναζι ... ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ .. βλεπω δεν υστερει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ ... ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ...
Εννοεις τον χρονο του να προσαρμοστει στην νεα του κατοικια .... σωστα ?????
Εννοεις τον χρονο του να προσαρμοστει στην νεα του κατοικια .... σωστα ?????
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Και εμένα είναι πολύ του γούστου μου αυτό το μωρό!
Nαι, αυτό εννοώ!...
Όταν ήρθε εδώ, τις 2 πρώτες μέρες την έβγαλε κάτω από έναν καναπέ, δεν έπινε και δεν έτρωγε τίποτα....
Είχε στεγνώσει το στοματάκι του από την αγωνία..
Βέβαια, όταν απλώναμε το χέρι να τον χαϊδέψουμε , χουρχούριζε...
Τον έβγαλα με το ζόρι, και τον έβαλα σε ένα δωματιάκι που δεν έχει καμία ¨κρυψώνα¨... δεν ήταν και ο πιο soft και ενδεδειγμένος τρόπος, αλλά σκέφτηκα ότι έπρεπε να τον εξοικειώσω θέλει δε θέλει, και αν περίμενα από τον χεσταρά να πάρει πρωτοβουλία, ακόμα κάτω από τον καναπέ θα ήταν... Δεν ήθελα να βάλει τους όρους του , απόσταση κτλ, προτίμησα να του βάλω εγώ τους δικούς μου και έστω και με το ζόρι έπρεπε να καταλάβει ότι δεν έχει να φοβάται για τίποτα...
Άλλοτε έμπαινα και τον χάιδευα, άλλοτε τον αγνοούσα επίτηδες...
τώρα, μετά από 3 βδομάδες περίπου (αν δεν κάνω λάθος) που μένει εδώ, έχει αρχίσει να ξεθαρρεύει.
Από Δευτέρα θα επεκτείνω λίγο τον χώρο διαμονής του !
-
Mood :
Καταλαβα ... καλη μου !!! Ετσι ειναι. Ολα τα ζωακια, κι ΕΙΔΙΚΑ αυτα που εχουν περασει προβληματα φοβουνται και θελουν τον χρονο τους για να εκλιματιστουν !!! Παντως, ο Σαντσο περα οτι ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ... ειναι ενα γατακι πολυ ηρεμο ... δοτικο .. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ... οπως θελω εγω!!!
ΑΥΤΗ Η ΦΑΤΣΟΥΛΑ ... ειναι το ονειρο καθε ΓΑΤΟΓΟΝΙΟΥ !!!
ΑΥΤΗ Η ΦΑΤΣΟΥΛΑ ... ειναι το ονειρο καθε ΓΑΤΟΓΟΝΙΟΥ !!!
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
υιοθεσια μου μυριζει... αντε με το καλο να βρει ο γατουλης το παντοτινο του σπιτικο...
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
KAI ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ... psipsa!!! Σαν γνησια γατογονιος που εισαι... εχεις την αισθηση της ''ΟΣΦΡΗΣΗΣ'' στο 100 % . Μην σου πω και 1000 % !!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ... ΝΑ ΧΟΥΧΟΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ... ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ... ΤΟΥΣ Α Ξ Ι Ζ Ε Ι ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...!!!
Οσο για τον ΣΑΝΤΣΟ ... EΔΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ !!!
ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ... !!!
ΕΓΙΝΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ !!!
Δεν ξερω πως να το εξηγησω ... αλλα απο την πρωτη στιγμη που ειδα αυτα τα δυο ματακια να κοιταζουν τοσο ηρεμα αλλα και συναμα τοσο θλιμμενα (απο τις κακουχιες που εχει περασει ) ... κατι σκιρτησε μεσα μου !!! ΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ... (αυτο που το βαζεις) ....
Και με το δικιο μου, η γυναικα ... χαχαχα και στο αμεσο μελλον ... ΓΑΤΟΜΑΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΟ .. (Ι ΗΟPE) ..
ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ... ΝΑ ΧΟΥΧΟΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ... ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ... ΤΟΥΣ Α Ξ Ι Ζ Ε Ι ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...!!!
Οσο για τον ΣΑΝΤΣΟ ... EΔΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ !!!
ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ... !!!
ΕΓΙΝΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ !!!
Δεν ξερω πως να το εξηγησω ... αλλα απο την πρωτη στιγμη που ειδα αυτα τα δυο ματακια να κοιταζουν τοσο ηρεμα αλλα και συναμα τοσο θλιμμενα (απο τις κακουχιες που εχει περασει ) ... κατι σκιρτησε μεσα μου !!! ΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ... (αυτο που το βαζεις) ....
Και με το δικιο μου, η γυναικα ... χαχαχα και στο αμεσο μελλον ... ΓΑΤΟΜΑΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΟ .. (Ι ΗΟPE) ..
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Σε καταλαβαίνω απόόλυταα!
Και εγώ έτσι ένιωσα με αυτό το πλάσμα... ναι, είναι πανέμορφος, αλλά αν δεν είχε τόσο γλυκό χαρακτήρα η ομορφιά από μόνη της δεν θα ήταν ικανή για να σε κάνει να κολλήσεις...
Απλά , να διευκρινίσω ότι δεν είμαι υπεύθυνη για την υιοθεσία του, εγώ απλώς του προσφέρω μια ζεστή γωνιά. Το τηλ που αναγράφεται στο πρώτο ποστ της αγγελίας του είναι μέλους της ομάδας ¨γάτες φλοίσβου¨, και εκείνες ¨διαχειρίζονται¨ τα της ιοθεσίας!
Απλώς το μόνο που μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει βιασύνη... εξαρχής το πήγαμε χαλαρά, από την πρώτη στιγμή που τον πήρα ήξερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην υιοθετηθεί (το ίδιο νιώθω και για την Μυρτώ, είναι και τα δύο πολύ ιδιαίτερα πλάσματα) , αλλά προτεραιότητα ήταν να προσαρμοστεί και να νιώσει ασφαλής....
Και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!
(του κάνω και δίαιτα του κυρίου, ή ας πούμε όχι δίαιτα αλλά διατροφή!...
Πριν έρθει εδώ ήταν κανα μήνα σε κλουβάκι, ακινησία και φαγητό... Αλλά και εδώ , κίνηση δεν έχει, το δωματιάκι δεν προσφέρεται για κίνηση...και έχει κολλήσει μέσα στο ιγκλού... Τον έχω μάθει από την πρώτη μέρα και τρώει 2 φορές τη μέρα, και νομίζω έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει λίίγο! )
Και εγώ έτσι ένιωσα με αυτό το πλάσμα... ναι, είναι πανέμορφος, αλλά αν δεν είχε τόσο γλυκό χαρακτήρα η ομορφιά από μόνη της δεν θα ήταν ικανή για να σε κάνει να κολλήσεις...
Απλά , να διευκρινίσω ότι δεν είμαι υπεύθυνη για την υιοθεσία του, εγώ απλώς του προσφέρω μια ζεστή γωνιά. Το τηλ που αναγράφεται στο πρώτο ποστ της αγγελίας του είναι μέλους της ομάδας ¨γάτες φλοίσβου¨, και εκείνες ¨διαχειρίζονται¨ τα της ιοθεσίας!
Απλώς το μόνο που μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει βιασύνη... εξαρχής το πήγαμε χαλαρά, από την πρώτη στιγμή που τον πήρα ήξερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην υιοθετηθεί (το ίδιο νιώθω και για την Μυρτώ, είναι και τα δύο πολύ ιδιαίτερα πλάσματα) , αλλά προτεραιότητα ήταν να προσαρμοστεί και να νιώσει ασφαλής....
Και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!
(του κάνω και δίαιτα του κυρίου, ή ας πούμε όχι δίαιτα αλλά διατροφή!...
Πριν έρθει εδώ ήταν κανα μήνα σε κλουβάκι, ακινησία και φαγητό... Αλλά και εδώ , κίνηση δεν έχει, το δωματιάκι δεν προσφέρεται για κίνηση...και έχει κολλήσει μέσα στο ιγκλού... Τον έχω μάθει από την πρώτη μέρα και τρώει 2 φορές τη μέρα, και νομίζω έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει λίίγο! )
-
Mood :
Εύχομαι τα Χριστούγεννα που έρχονται να του χαρίσουν το πιο ζεστό μόνιμο σπιτάκι και την πιο μεγάλη αγκαλιά !!
Είναι τόσο όμορφος.. τόσο ξεχωριστός που το αξίζει!!
Είναι τόσο όμορφος.. τόσο ξεχωριστός που το αξίζει!!
thanoschris- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/08/2013
-
Mood :
Ετσι, Μαρινα !!! Η ομορφια απο μονη της ΔΕΝ θα βοηθουσε στο να με κανει να ΚΟΛΛΗΣΩ ... ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!! Γιατι μην ξεχναμε πως ο Σαντσο και η καθε ψυχουλα ... εχει ζωη μεσα του ... δεν ειναι απλα ενα μπιμπελο που το βαζεις σε ενα σημειο του σπιτιου για να ομορφαινει τον χωρο. Οποτε ... εξυπακουεται, οτι με ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ αυτου του γατουλινιου ... γιατι εκτος των αλλων... Ο ΣΑΝΤΣΟ ... περα απο ηρεμο, αγαπησιαρικο και γλυκο χαρακτηρα, φαινεται να εχει ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ !!! oH , YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Πολυ καλα εκανες και μου ξεκαθαρισες, πως εσυ δεν εισαι υπευθυνη για την υιοθεσια του, ωστε να απευθυνθω, μια μερα των ημερων στο κινητο που βρηκα στο αρχικο post σας, το οποιο δεν σου κρυβω αποθηκευσα απο την 1η μερα που ειδα ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΟ !!! Καταλαβαινεις για τι ΚΟΛΛΗΜΑ μιλαμε ... χαχαχα .. Με Logo στιγμης και λιγα λεω ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ ... αλλα καταλαβαινω και την περιοδο της προσαρμογης του ... το χασιμο των περιττων κιλων (που απο'οτι καταλαβαινω γι'αυτο του κανεις την διατροφη αλλα και παλι ... ετσι στρουμπουλος ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣ .. ) . Πιστευω πως αν χασει καποια κιλα ... θα χασει αυτη την αφρατη γοητεια του ... χαχαχα .
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ... για να μην σε κουραζω αλλο ... θα επικοινωνησω μια απο αυτες τις μερες τηλεφωνικως με τους υπευθυνους για την υιοθεσια του Σαντσο ... ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΕΝΙΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ .. και ελπιζω ολα να πανε κατ'ευχην !!!
ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ , (που το ΕΛΠΙΖΩ ) ενα ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ.. οτι ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΗ ΑΓΑΠΗ Κ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .... αυτη η ΨΥΧΟΥΛΑ !!! Οχι γιατι ειμαι εγω και στο λεω ... απλα σου αναφερω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου, Μαρινα .
Πολυ καλα εκανες και μου ξεκαθαρισες, πως εσυ δεν εισαι υπευθυνη για την υιοθεσια του, ωστε να απευθυνθω, μια μερα των ημερων στο κινητο που βρηκα στο αρχικο post σας, το οποιο δεν σου κρυβω αποθηκευσα απο την 1η μερα που ειδα ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΟ !!! Καταλαβαινεις για τι ΚΟΛΛΗΜΑ μιλαμε ... χαχαχα .. Με Logo στιγμης και λιγα λεω ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ ... αλλα καταλαβαινω και την περιοδο της προσαρμογης του ... το χασιμο των περιττων κιλων (που απο'οτι καταλαβαινω γι'αυτο του κανεις την διατροφη αλλα και παλι ... ετσι στρουμπουλος ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣ .. ) . Πιστευω πως αν χασει καποια κιλα ... θα χασει αυτη την αφρατη γοητεια του ... χαχαχα .
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ... για να μην σε κουραζω αλλο ... θα επικοινωνησω μια απο αυτες τις μερες τηλεφωνικως με τους υπευθυνους για την υιοθεσια του Σαντσο ... ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΕΝΙΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ .. και ελπιζω ολα να πανε κατ'ευχην !!!
ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ , (που το ΕΛΠΙΖΩ ) ενα ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ.. οτι ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΗ ΑΓΑΠΗ Κ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .... αυτη η ΨΥΧΟΥΛΑ !!! Οχι γιατι ειμαι εγω και στο λεω ... απλα σου αναφερω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου, Μαρινα .
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Μακαρι αυτο το σπιτακι που θα τον ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ που χρειαζεται ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΝΟΥΔΩΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ... να ειναι τελικα το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ,thanoscris .Eιναι εξαιρετικης ομορφιας ... αλλα και ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ, ειναι απαικτος . τετοια γατουλινια... ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ !!!
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Αφράτο θα είναι ούτως ή άλλως το παιδί ακόμα και αν γίνει λίίγο πιο slim!
Έχει τόσο υπέροχο και λιμπιστερό τρίχωμα ...
Αν τον καψουρεύτηκες και τελικά αποφασίσεις να του δώσεις αυτά που αξίζει, με τις ευχές μου!
Θα σε αποζημιώσει στο έπακρο !
Ίσως όχι με τη μία, αλλά αγαπάμε τα ντροπαλά και διστακτικά αγόρια που ξεδιπλώνουν σιγά-σιγά τα φύλλα της καρδιάς τους!
Το γεγονός ότι δεν έχεις άλλη γατούλα, το θεωρώ επιβοηθητικό για την προσαρμογή του συγκεκριμένου χεσταρά και επιφυλακτικού γατούλη!
Έχει τόσο υπέροχο και λιμπιστερό τρίχωμα ...
Αν τον καψουρεύτηκες και τελικά αποφασίσεις να του δώσεις αυτά που αξίζει, με τις ευχές μου!
Θα σε αποζημιώσει στο έπακρο !
Ίσως όχι με τη μία, αλλά αγαπάμε τα ντροπαλά και διστακτικά αγόρια που ξεδιπλώνουν σιγά-σιγά τα φύλλα της καρδιάς τους!
Το γεγονός ότι δεν έχεις άλλη γατούλα, το θεωρώ επιβοηθητικό για την προσαρμογή του συγκεκριμένου χεσταρά και επιφυλακτικού γατούλη!
-
Mood :
HunterCat έγραψε:Μακαρι αυτο το σπιτακι που θα τον ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ που χρειαζεται ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΝΟΥΔΩΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ... να ειναι τελικα το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ,thanoscris .Eιναι εξαιρετικης ομορφιας ... αλλα και ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ, ειναι απαικτος . τετοια γατουλινια... ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ !!!
Στο εύχομαι ολόψυχα.... και αφού το θέλεις τόοοοοοοοοσο πολύ μην αργείς να πάρεις τηλ.
thanoschris- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/08/2013
Α, εδω προχωράνε τα πράγματα!...
Μαρίνα, από εδω και τουφεξίς ( ) θα αναλαμβάνεις εσυ τις προωθήσεις/φιλοξενίες των μωρων που θα βρίσκω...
Σε το λέω το εχεις υπόψιν!...
Μαρίνα, από εδω και τουφεξίς ( ) θα αναλαμβάνεις εσυ τις προωθήσεις/φιλοξενίες των μωρων που θα βρίσκω...
Σε το λέω το εχεις υπόψιν!...
Το εκτροφείο της πίσω αυλής και της ακολασίας, βγάζει τα ομορφότερα πλάσματα που έχουν μπει στις γατοσπιτικές αγγελίες...
Με μεγάλη μου χαρά να φιλοξενήσω τέτοια έργα τέχνης....!
Η τόση ομορφιά τί να την κάνει την προώθηση;;
Με μεγάλη μου χαρά να φιλοξενήσω τέτοια έργα τέχνης....!
Η τόση ομορφιά τί να την κάνει την προώθηση;;
-
Mood :
Ε, λιγη προώθηση δεν έβλαψε ποτε κανέναν...
- Σπόιλερ:
- Η αυλή δεν βγαζει άλλα (φτου φτου μη μας ματιάσω) μιας και τα κορίτσια ζουν εργένικη ζωή..
Όμως δόξα τον Θεό, η πόλη είναι γεμάτη..
Δυστυχώς, πάντα πετυχαίνω κάποιο σε μεγάλη ανάγκη..
Το εκτροφείο "η πίσω αυλή" έχει αναστείλει την λειτουργία του αλλά το εκτροφείο "Τρελλά νερά" καλά κρατει!
Και σαν νησιώτες που είμαστε, είμαστε γεμάτοι με "γάτες Αιγαίου"...
Σελίδα 3 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!! Υιοθετήθηκε!!!
» Αναζητηση για ενα ομορφο γατακι...
» SOS.ΕΠΕΙΓΟΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ
» ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Αναζητηση για ενα ομορφο γατακι...
» SOS.ΕΠΕΙΓΟΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ
» ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios