Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!
+34
Τζούλι το Κατσούλι
Maraki25
otz
thanoschris1
doremi
Φανούλα
crispyfelinagr
tzelacat
bettaki
Ηρακλένια
psipsa
HunterCat
Dreamer
f.m123
houlieta
kouix
YNL
Billy
Δανάη_Δ
alex..niaou
Bijoux743
christhanos
Kikiriki
tia
axf
nosyparker
Chouzouris
gatoula46
LAROGATA
thanoschris
Karamela
tsili
SophiCat
marina289
38 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 7 από 8
Σελίδα 7 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!
HunterCat έγραψε:gatoula46 έγραψε:Μαίρη να σου αναφέρω οτι προς το παρόν μόνο ο Σάντσο είναι στειρωμενος...οχι η Μυρτώ....και εγω στην πλάκα μιλάω πάντα!!!οπότε δεν παρεξηγουμαι οτι και να μου πείτε!!και εσένα να σου ζήσει και να τον έχεις στην αγκαλιά σου σύντομα!!
Α !!! Επειδη ειπες της Μαρινας σε ενα σχολιο εδω οτι και η Μυρτουλα ειναι στειρωμενη .... γι'αυτο και το ειπα ... οκ sorry . Μαλλον δεν θα καταλαβα καλα
Ε ναι χαχαχα σιγα μην παρεξηγηθουμε για τα μαναρακια ... μα δεν υπαρχει και λογος . . . ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ, ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, gatoula46 !!! EΠΙΣΗΣ (για τν Μυρτουλα σου)
SORRY // SORRY // SORRY !!! Nαι gatoula46, EΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ .Μιλησες για την ΑΓΑΠΗ , οτι αυτη ειναι ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ !!!
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ μου'χει παρει τα μυαλα Ο ΑΓΟΡΑΡΟΣ ΜΟΥ ... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΙ .... !!!!!!
HunterCat- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Σ Α Ν Τ Σ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΟ) ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΤΡΙΤΣΑ ΜΟΥ !!! <3 <3 <3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΓΑΤΟΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αν θα μπορουσα σε ολες τις χνουδωτες γατοφατσες να προσφερω καταλληλο χωρο διαμονης και φροντιδας ... ειναι να το ρωταμε ... ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ !! Χωρις δευτερη σκεψη ......
Motto : ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ... ΗΘΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ .
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/12/2013
Mood :
Οχι την Αγάπη εννοούσα οτι ειναι στειρωμενη την κοπέλα του Σιμπα μου!!δεν πείραζει!!!Χαρά με λένε Μαίρη μου και δεν παρεξηγουμαι εύκολα μην ανησυχείς γι'αυτό!!εμένα μου αρέσει να πειράζω τους άλλους γενικώςείμαι λίγο πειραχτηρι εδώ!!οπότε θα με υποστείτε θέλοντας και μη!!!χαχαχαχα!!
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
gatoula46 έγραψε:Οχι την Αγάπη εννοούσα οτι ειναι στειρωμενη την κοπέλα του Σιμπα μου!!δεν πείραζει!!!Χαρά με λένε Μαίρη μου και δεν παρεξηγουμαι εύκολα μην ανησυχείς γι'αυτό!!εμένα μου αρέσει να πειράζω τους άλλους γενικώςείμαι λίγο πειραχτηρι εδώ!!οπότε θα με υποστείτε θέλοντας και μη!!!χαχαχαχα!!
Ναι το καταλαβα, Χαρα μου!!! Χαρηκα .
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ... ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ... ΧΑΧΑΧΑ
ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ !!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΜΥΡΤΟΥΛΑ !! ΕΙΝΑΙ ΦΟ ΒΕ ΡΗ .... !!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!
HunterCat- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Σ Α Ν Τ Σ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (ΤΖΙΤΖΙΡΕΛΟ) ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΤΡΙΤΣΑ ΜΟΥ !!! <3 <3 <3
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αν θα μπορουσα σε ολες τις χνουδωτες γατοφατσες να προσφερω καταλληλο χωρο διαμονης και φροντιδας ... ειναι να το ρωταμε ... ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ !! Χωρις δευτερη σκεψη ......
Mood :
Κάπου την ίδια περίοδο θα την πάρω που θα παρεις και εσύ το μικρό σου!!οπότε βρισκόμαστε στην ίδια αγωνία και το ίδιο άγχος που θα πάρουμε τα ζουζουνια μας!!!!αχ και εγω θέλω να περάσουν γρήγορα οι μέρες να την δω από κοντά....
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
Α πολυ ωραια !!! Οποτε δεν θα μεινουν μονα τους το ενα με το αλλο ... μεχρι να υιοθετηθουν, αν και εχουν για εθελοντρια μανουλα την Μαρινα μας, που ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ...ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ !!!
Αχχχχχχχχχχ εγω να δεις τι αγχος εχω μεχρι να ερθει το τζιτζιρελι μου στην αγκαλια μου ... ασε ... μεγαλο βασανο η ΑΝΑΜΟΝΗ ... αλλα και γλυκεια με την εννοια οτι κατι τετοιο σε 'δενει' ακομα πιο πολυ με το γατουλακι σου ... και το περιμενεις σαν ΜΑΝΝΑ ΕΞ'ΟΥΡΑΝΟΥ .... χι χι χι
Αχχχχχχχχχχ εγω να δεις τι αγχος εχω μεχρι να ερθει το τζιτζιρελι μου στην αγκαλια μου ... ασε ... μεγαλο βασανο η ΑΝΑΜΟΝΗ ... αλλα και γλυκεια με την εννοια οτι κατι τετοιο σε 'δενει' ακομα πιο πολυ με το γατουλακι σου ... και το περιμενεις σαν ΜΑΝΝΑ ΕΞ'ΟΥΡΑΝΟΥ .... χι χι χι
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
ε ναι !gatoula46 έγραψε:Και δεν είμαστε σίγουροι οτι το κοριτσάκι μου τον κυνηγάει το λεβέντη αυτός την κυνηγάει μάλλον έχει πάθει την πλάκα του μαζί της!!Ε Μαρίνα ε;;;
Για να είμαι ειλικρινής, ο Σάντσο είναι πολύ καψούρης με την πάρτη της!
Και εκείνη ανταποκρίνεται, αλλά αυτός έχει φάει μεγάλη κεραμίδα... Μια μέρα που τους είχα χωριστά έκλαιγε έξω απ'την πόρτα της!
Το Μυρτούδι είναι μαγευτικό πλάσμα!
Έχει κ'αλλη κατάκτηση στο σπίτι, αλλά ας μην μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες γιατί το θύμα της έχει άλλο δεσμό...
-
Mood :
marina289 έγραψε:
ελα ρεεε! συγκινηθηκα!
δεν πρεπει να χωριστουν τουτα δω,ναι ναι ξερω,εχουν ηδη βρει μαμαδες,κ ειναι κ οι 2 γατοσπιτουδες,αλλα ειμαι ρομαντικια,κ μπρος σε τετοιο ερωτα λυγιζω.........
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Eίδες μωρέ πώς αγαπήθηκαν;;
Εγώ μια ταπεινή ασφαλή γωνιά ήθελα να τους προσφέρω,
πού να'ξερα πως θα τους έβρισκα και τον έρωτα!
-
Mood :
marina289 έγραψε:
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!!
ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ ΓΟΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ....
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΚΑΨΟΥΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!
ΣΑΝΤΣΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ .. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΧΑΧΑΧΑ .... ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ !!!
ΜΥΡΤΟΥΛΑ .... ΖΑΧΑΡΟΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΖΙΑΡΟΧΑΔΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΕΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΗΡ !!!! ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΤΟΦΑΤΣΑ ... ΚΑΙΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΡΔΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ....Α ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την HunterCat στις Δευ Ιαν 06, 2014 4:36 pm, 1 φορά
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
marina289 έγραψε:Eίδες μωρέ πώς αγαπήθηκαν;;
Αν ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΛΕΕΙ ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ FULL OF LOVE, Μαρινακι μου !!!
Και πως να μην γινει αυτο ... αφου και οι ΔΥΟ ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΚΟΥΚΛΙΑ... ΕΔΕΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ !!!
Χαιρομαι που τα βλεπω ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ !!!
ΤΑ ΜΕΛΙΑ να μαζευεις, Μαρινα .... τα μελια ... σε βαζακι ειδικο ... να δωσεις μισο μπουκαλακι σε'μενα, μισο στην Χαρα (την μαμα της Μυρτουλας) ...
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
Μέλια δεν έχω μαζέψει ως τώρα, συνήθως μαζεύω νερά , τρίχες και μπωλάκια αναποδογυρισμένα με κροκέτες που ρίχνουν πάνω στο κυνηγητό τους...
-
Mood :
marina289 έγραψε:Μέλια δεν έχω μαζέψει ως τώρα, συνήθως μαζεύω νερά , τρίχες και μπωλάκια αναποδογυρισμένα με κροκέτες που ρίχνουν πάνω στο κυνηγητό τους...
AXOY-AXOY !!!
Σε κουραζουν τα λουκουμακια με την δραση τους και τον ερωτα τους ...
Μου φαινεται βρηκαν ΑΓΑΠΗ ... ΚΑΙ ΚΑΡΔΑΜΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ !!!
Τραβηξε και κανενα μουστακι αν δεν καθονται καλα ... και σε ταλαιπωρουν .. Σαν μαμα του Σαντσο, του δικου μου γατομπεμπε, σου δινω το ελευθερο ... χαχαχα
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
alex..niaou έγραψε:marina289 έγραψε:
ελα ρεεε! συγκινηθηκα!
δεν πρεπει να χωριστουν τουτα δω,ναι ναι ξερω,εχουν ηδη βρει μαμαδες,κ ειναι κ οι 2 γατοσπιτουδες,αλλα ειμαι ρομαντικια,κ μπρος σε τετοιο ερωτα λυγιζω.........
+9.564.978.821.653.777
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Τι αγάπη είναι αυτή???????
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Ελπίζω να μην είναι Αχί μου ο καψουρεμένος... γιατί θα πεθάαααααανω!! Grace
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Mαρινακι ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ ΣΟΥ !!!
Τι κανεις ;;; Το ΖΑΧΑΡΟΛΟΥΚΟΥΜΟ ΜΟΥ τι κανει ;;;;;
Με την Μυρτουλιτσα τα πανε καλα ;;;;
Εχω ΝΕΑ να σου πω .... και να τα πεις και στον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ...
Πηγα χθες και του πηρα την προικα του . Τι παιχνιδια(ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ απ'οτι ειδα εδω στα post ,μπαλακια, καινουργιο περιλαιμιο με πορτοκαλι κουδουνακι να πηγαινει ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΕΝΙΑ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ) ...τι σπιτακι σαν το igloo που ΔΕΝ αποχωριζεται ... τι φαγητα (ξηρη τροφη και κονσερβουλες) ...3 μπωλακια ξεχωριστα ...(ενα για καθε φαγητο ... 1. για την ξηρη τροφη 2. για την κονσερβουλα του και 3. για το νερακι του ) ... αμεεεεεεεεεεε .....
Τι ειδικη τουαλετα με αμμο υγεινης με αρωμα λεβαντα χαχαχαχα χαχαχαχα ....γιατι μερα την μασα του ΑΡΧΟΝΤΑ θα ερθει και η ωρα της ... χαχαχαχα και ... και ... και ... σκεφτομαι να του παρω κι ενα γατοσπιτο να ξυνει τα ΝΥΧΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ... και που΄σαι ακομα ...
Αφου τα ειδε ολα αυτα ο ανδρας μου και μου λεει ... ''Εσυ εχεις ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ-ΑΓΑΠΗΣΕΙ τοσο πολυ ΤΟΝ ΓΑΤΟΥΛΗ που αυτα τα οποια πηρες δεν σου φτανουν ουτε για αρχη ... Εχεις να φερεις εσυ εδω ΠΡΟΙΚΑ .. '' ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ...
Και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ, Μαρινακι μου !!!! Πραγματικα ... ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ που θελω να ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ... ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΚΙΣΤΑ- ΓΑΤΙΣΙΑ- ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ... !!!
Τι κανεις ;;; Το ΖΑΧΑΡΟΛΟΥΚΟΥΜΟ ΜΟΥ τι κανει ;;;;;
Με την Μυρτουλιτσα τα πανε καλα ;;;;
Εχω ΝΕΑ να σου πω .... και να τα πεις και στον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ...
Πηγα χθες και του πηρα την προικα του . Τι παιχνιδια(ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ απ'οτι ειδα εδω στα post ,μπαλακια, καινουργιο περιλαιμιο με πορτοκαλι κουδουνακι να πηγαινει ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΕΝΙΑ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ) ...τι σπιτακι σαν το igloo που ΔΕΝ αποχωριζεται ... τι φαγητα (ξηρη τροφη και κονσερβουλες) ...3 μπωλακια ξεχωριστα ...(ενα για καθε φαγητο ... 1. για την ξηρη τροφη 2. για την κονσερβουλα του και 3. για το νερακι του ) ... αμεεεεεεεεεεε .....
Τι ειδικη τουαλετα με αμμο υγεινης με αρωμα λεβαντα χαχαχαχα χαχαχαχα ....γιατι μερα την μασα του ΑΡΧΟΝΤΑ θα ερθει και η ωρα της ... χαχαχαχα και ... και ... και ... σκεφτομαι να του παρω κι ενα γατοσπιτο να ξυνει τα ΝΥΧΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ... και που΄σαι ακομα ...
Αφου τα ειδε ολα αυτα ο ανδρας μου και μου λεει ... ''Εσυ εχεις ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ-ΑΓΑΠΗΣΕΙ τοσο πολυ ΤΟΝ ΓΑΤΟΥΛΗ που αυτα τα οποια πηρες δεν σου φτανουν ουτε για αρχη ... Εχεις να φερεις εσυ εδω ΠΡΟΙΚΑ .. '' ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ...
Και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ, Μαρινακι μου !!!! Πραγματικα ... ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ που θελω να ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ... ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΚΙΣΤΑ- ΓΑΤΙΣΙΑ- ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ... !!!
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
thanoschris1 έγραψε:
Τι αγάπη είναι αυτή???????
thanoschris1 έγραψε:Ελπίζω να μην είναι Αχί μου ο καψουρεμένος... γιατί θα πεθάαααααανω!! Grace
Μαίρη υπομονή και σε λίγο καιρό θα είναι κοντά σου το αγόρι!
-
Mood :
Το ξερω, Μαρινα μου !!!
και ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ...
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ... ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΝΤΣΟΥΛΗ ΜΟΥ ............ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ......................
και ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ...
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ... ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΝΤΣΟΥΛΗ ΜΟΥ ............ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ......................
HunterCat- Junior Cat
-
Mood :
-
Mood :
Γιατί μου ήλθε στο μυαλό το τραγούδι " στην μπανιέρα δυο δυο" ???
Δεν ξέρω , πάντως θα ταίριαζε!
-
Mood :
Όμορφος που είναι! κουκλάκι μου!
Maraki25- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/01/2014
Μαίρη;;
Προσπαθούμε να σε βρούμε (η Βούλα και εγώ) για να κανονίσουμε τα της μεταφοράς του Σάντσο και αδυνατούμε... Ελπίζω να είσαι καλά...
Επικοινώνησε με τη Βούλα !
Προσπαθούμε να σε βρούμε (η Βούλα και εγώ) για να κανονίσουμε τα της μεταφοράς του Σάντσο και αδυνατούμε... Ελπίζω να είσαι καλά...
Επικοινώνησε με τη Βούλα !
-
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
H υιοθεσία του Σάντσο δεν θα ευοδωθεί τελικά για προσωπικούς λόγους της Μαίρης...
Θα του ανοίξω καινούρια αγγελία , γιατί αυτή έχει παραξεχειλώσει... οπότε ο Σαντσούλης μας εξακολουθεί να αναζητάει συνειδητοποιημένους ανθρώπους με άπειρη αγάπη........
Θα του ανοίξω καινούρια αγγελία , γιατί αυτή έχει παραξεχειλώσει... οπότε ο Σαντσούλης μας εξακολουθεί να αναζητάει συνειδητοποιημένους ανθρώπους με άπειρη αγάπη........
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Γιατί καλέ κλαις;
Κάθε εμπόδιο σε καλό λένε! ...και επειδή είσαι και μικρό κορίτσι, να ξέρεις ότι οι κεραυνοβόλοι έρωτες όσο κεραυνοβόλα έρχονται, τόσο κεραυνοβόλα φεύγουν...
Κάθε εμπόδιο σε καλό λένε! ...και επειδή είσαι και μικρό κορίτσι, να ξέρεις ότι οι κεραυνοβόλοι έρωτες όσο κεραυνοβόλα έρχονται, τόσο κεραυνοβόλα φεύγουν...
-
Mood :
αχχχχχ λαθος σμάιλι...ήθελα να πω
παντως μιλάμε για θεικό γατι...
παντως μιλάμε για θεικό γατι...
...όταν είσαι 14...marina289 έγραψε:Γιατί καλέ κλαις;
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Σελίδα 7 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!! Υιοθετήθηκε!!!
» Αναζητηση για ενα ομορφο γατακι...
» SOS.ΕΠΕΙΓΟΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ
» ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Αναζητηση για ενα ομορφο γατακι...
» SOS.ΕΠΕΙΓΟΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ
» ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 7 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios