Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!
+34
Τζούλι το Κατσούλι
Maraki25
otz
thanoschris1
doremi
Φανούλα
crispyfelinagr
tzelacat
bettaki
Ηρακλένια
psipsa
HunterCat
Dreamer
f.m123
houlieta
kouix
YNL
Billy
Δανάη_Δ
alex..niaou
Bijoux743
christhanos
Kikiriki
tia
axf
nosyparker
Chouzouris
gatoula46
LAROGATA
thanoschris
Karamela
tsili
SophiCat
marina289
38 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 8
Σελίδα 2 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!
Καλημέρα σε όλες. Για όσες δεν με γνωρίζουν, είμαι η Βούλα, μια από τις 'Γάτες Φλοίσβου' Μου φαίνεται λιγάκι περιέργο να ξαναγράφω σε γατοφόρουμ, οφείλω όμως να πω πως ότι κάνω στην ζωή μου τα τελευταία 4,5 χρόνια οφείλεται σε κάποιο γατοφόρουμ, μιας και από κει ξεκίνησαν όλα.
Αρχικά πρέπει να πω και δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Μαρίνα για ότι προσφέρει αυτή την στιγμή στον Σάντσο. Είναι ευκαιρία ζωής, το να ανοίγεις το σπίτι σου σε ένα πρώην αδέσποτο και να του προσφέρεις πράγματα που ούτε καν είχε φανταστεί ότι υπάρχουν. Επίσης είναι βασικό για μας να αισθανόμαστε 'ασφάλεια' για όποιο γατί μας φιλοξενείται. Η 'ασφάλεια΄' αυτή στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι δεδομένη.
axf, προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι και να τηρούμε προτεραιότητα στα άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο γατάκι μας. Για την περίπτωση του μικρού Ωρίωνα που έχω την χαρά να φιλοξενώ εγώ, η κοπέλα που προηγείται έστειλε γραπτό μνμ, της απαντήσαμε με τον ίδιο τρόπο και σε χρόνο ρεκόρ, μας έστειλε συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο.
Λυπάμαι πολύ για τον χαμό της γατούλας σου. Την επόμενη φορά θα πρέπει να είσαστε 3 φορές πιο προσεκτικοί γιατί οι γάτες είναι μυστήρια πλάσματα και όταν βάλουν κάτι στο νου τους, θα ξεσηκώσουν τον κόσμο μέχρι να τα καταφέρουν. Έχοντας αποκτήσει κάποια εμπειρία στο θέμα 'γάτες', και έχοντας διαβάσει ότι έχεις ήδη 3 μικρά παιδιά, αυτό που έχω να σου προτείνω, να επιλέξεις ένα γατάκι μεγαλύτερης ηλικίας (άνω των 8-9 μηνών), το οποίο έχει ήδη διαμορφώσει χαρακτήρα, οπότε θα ξέρεις πάνω κάτω πως θα συμπεριφερθεί. Μπορείς να μπεις στην σελίδα μας, είναι πολλά τα γατάκια που ψάχνουν σπίτι, να διαλέξεις κάποια και στην συνέχεια να σε ενημερώσουμε για τον χαρακτήρα τους. Επίσης το φβ είναι γεμάτο με αγγελίες από πανέμορφα πλάσματα που ψάχνουν σπίτι.
Επίσης, λόγω κάποιου συγκεκριμένου τραγικού περιστατικού, το οποίο ζήσαμε σαν ομάδα, σε γατούλα που δώσαμε για υιοθεσία, είμαστε πάρα πολύ αυστηροί στα κριτήρια. Αυτό κάποιους τους ενοχλεί και για κάποιους είναι κατανοητό. Σίγουρα όμως αν μοιραζόσαστε την καθημερινότητά μας και ότι περνάμε, θα μας δικαιολογούσατε απόλυτα
Σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια. Αν θέλετε να μας γνωρίσετε σας ομάδα, θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο χριστουγενιάτικο μπαζάρ της φιλοζωικής Ηλιούπολης, στο οποίο είμαστε προσκεκλημένες. Θα γίνει το επόμενο ΣΚ, 7 & 8 Δεκέμβρη, στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, πλατεία 28ης Οκτωβρίου.
Αρχικά πρέπει να πω και δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Μαρίνα για ότι προσφέρει αυτή την στιγμή στον Σάντσο. Είναι ευκαιρία ζωής, το να ανοίγεις το σπίτι σου σε ένα πρώην αδέσποτο και να του προσφέρεις πράγματα που ούτε καν είχε φανταστεί ότι υπάρχουν. Επίσης είναι βασικό για μας να αισθανόμαστε 'ασφάλεια' για όποιο γατί μας φιλοξενείται. Η 'ασφάλεια΄' αυτή στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι δεδομένη.
axf, προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι και να τηρούμε προτεραιότητα στα άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο γατάκι μας. Για την περίπτωση του μικρού Ωρίωνα που έχω την χαρά να φιλοξενώ εγώ, η κοπέλα που προηγείται έστειλε γραπτό μνμ, της απαντήσαμε με τον ίδιο τρόπο και σε χρόνο ρεκόρ, μας έστειλε συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο.
Λυπάμαι πολύ για τον χαμό της γατούλας σου. Την επόμενη φορά θα πρέπει να είσαστε 3 φορές πιο προσεκτικοί γιατί οι γάτες είναι μυστήρια πλάσματα και όταν βάλουν κάτι στο νου τους, θα ξεσηκώσουν τον κόσμο μέχρι να τα καταφέρουν. Έχοντας αποκτήσει κάποια εμπειρία στο θέμα 'γάτες', και έχοντας διαβάσει ότι έχεις ήδη 3 μικρά παιδιά, αυτό που έχω να σου προτείνω, να επιλέξεις ένα γατάκι μεγαλύτερης ηλικίας (άνω των 8-9 μηνών), το οποίο έχει ήδη διαμορφώσει χαρακτήρα, οπότε θα ξέρεις πάνω κάτω πως θα συμπεριφερθεί. Μπορείς να μπεις στην σελίδα μας, είναι πολλά τα γατάκια που ψάχνουν σπίτι, να διαλέξεις κάποια και στην συνέχεια να σε ενημερώσουμε για τον χαρακτήρα τους. Επίσης το φβ είναι γεμάτο με αγγελίες από πανέμορφα πλάσματα που ψάχνουν σπίτι.
Επίσης, λόγω κάποιου συγκεκριμένου τραγικού περιστατικού, το οποίο ζήσαμε σαν ομάδα, σε γατούλα που δώσαμε για υιοθεσία, είμαστε πάρα πολύ αυστηροί στα κριτήρια. Αυτό κάποιους τους ενοχλεί και για κάποιους είναι κατανοητό. Σίγουρα όμως αν μοιραζόσαστε την καθημερινότητά μας και ότι περνάμε, θα μας δικαιολογούσατε απόλυτα
Σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια. Αν θέλετε να μας γνωρίσετε σας ομάδα, θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο χριστουγενιάτικο μπαζάρ της φιλοζωικής Ηλιούπολης, στο οποίο είμαστε προσκεκλημένες. Θα γίνει το επόμενο ΣΚ, 7 & 8 Δεκέμβρη, στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, πλατεία 28ης Οκτωβρίου.
Billy- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άλιμος
Αριθμός γατουνίων : 10+
Motto : Δεν μπορείς να σώσεις όλα τα ζώα στον κόσμο, αλλά αυτό ΤΟ ΕΝΑ που θα σώσεις είναι ο κόσμος!
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/08/2008
Mood :
Billy έγραψε:Καλημέρα σε όλες. Για όσες δεν με γνωρίζουν, είμαι η Βούλα, μια από τις 'Γάτες Φλοίσβου' Μου φαίνεται λιγάκι περιέργο να ξαναγράφω σε γατοφόρουμ, οφείλω όμως να πω πως ότι κάνω στην ζωή μου τα τελευταία 4,5 χρόνια οφείλεται σε κάποιο γατοφόρουμ, μιας και από κει ξεκίνησαν όλα.
Πρώτα από όλα να ζητήσω συγνώμη από τη Μαρίνα που της χαλάω το ποστ. Δεν θα ξαναγράψω Μαρίνα με συγχωρείς πολύ.
Εύχομαι ο γατούλης να πάει στο καλύτερο σπίτι.
Ka Billy αφήνετε να εννοηθεί ότι το πρόβλημα είναι ότι έχω 3 παιδιά.
Ειλικρινά αυτό πρώτη φορά το ακούω. Στο εξωτερικό τα παιδιά μεγαλώνουν με κατοικίδια όπως και στην ελληνική επαρχία.
Κανένα δεν έπαθε ψυχολογικό πρόβλημα επειδή το αγαπούσαν και το χάιδευαν.
Εδώ μέσα ξέρουν πόσο αγαπούσαμε τη γατούλα μας και πόσες φορές είχα ενοχλήσει το φόρουμ για συμβουλές.
Η γάτα μας ήταν το πιο χαδιάρικο και κοινωνικό πλάσμα που έχετε δει. Συνέχεια αναζητούσε την παρέα των παιδιών.
Επίσης όταν λέτε απόγευμα εγώ ξέρω ότι είναι μετά τις 5 και 5 πήρα. Το ότι δεν ήθελα να ενοχλήσω μεσημεριάτικα, δεν σημαίνει κάτι, διότι πολύ υπερασπίζεστε την πρώτη κοπέλα. Ας το πάρει δεν έγινε και τίποτα.
Και το ερωτηματολόγιο μου το έστειλαν το βράδυ. Δεν άνοιξε γιατί κάποιο πρόγραμμα μάλλον σβήστηκε που δεν με αφήνει να δω κι εδώ τις φωτογραφίες, πήγα στο λάπτοπ του συζύγου και το έστειλα αμέσως.
Δεν το λέω για να μου δωθεί εμένα το γατί αλλά δεν μου αρέσει να αφήνω υπόνοιες.
Εύχομαι καλή δύναμη στο πολύτιμο έργο σας και μακάρι όλα αυτά τα τρυφερά πλάσματα να βρουν οικογένειες που να τα αγαπάνε πραγματικά.
axf- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2012
axf, το γεγονός ότι έχετε 3 παιδιά, τα οποία τα μαθαίνετε να συμβιώνουν με κατοικίδια είναι προς τιμή σας και μακάρι πολλοί να γονείς να έκαναν το ίδιο. Στο ποστ μου, δεν υπήρχε καμμία τέτοια υπόνοια κι αναρωτιέμαι πως βγάζετε τέτοιο συμπέρασμα.
Υπάρχουν χαρακτήρες γατιών όμως (φοβικά ή αντικοινωνικά) τα οποία δύσκολα θα συμβίωναν σε μια πολυμελή οικογένεια, καθώς χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό.
Επίσης όπως δεν γνωρίζω εσάς προσωπικά, ακριβώς έτσι δεν γνωρίζω και την πρώτη κοπέλλα. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη υιοθεσιών της φλοισβο-ομάδας ούτε έχω στην κατοχή μου το τηλ του Φλοίσβου, με το οποίο επικοινωνήσατε. Ενημερώνομαι για οποιοδήποτε ενδιαφέρον προκύψει αργότερα. Επομένως δεν τίθεται θέμα 'υπεράσπισης' αλλά προσπάθεια του να είμαστε δίκαιοι σε όλους τους ανθρώπους.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
Υπάρχουν χαρακτήρες γατιών όμως (φοβικά ή αντικοινωνικά) τα οποία δύσκολα θα συμβίωναν σε μια πολυμελή οικογένεια, καθώς χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό.
Επίσης όπως δεν γνωρίζω εσάς προσωπικά, ακριβώς έτσι δεν γνωρίζω και την πρώτη κοπέλλα. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη υιοθεσιών της φλοισβο-ομάδας ούτε έχω στην κατοχή μου το τηλ του Φλοίσβου, με το οποίο επικοινωνήσατε. Ενημερώνομαι για οποιοδήποτε ενδιαφέρον προκύψει αργότερα. Επομένως δεν τίθεται θέμα 'υπεράσπισης' αλλά προσπάθεια του να είμαστε δίκαιοι σε όλους τους ανθρώπους.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
Billy- Γατού Fan Park
-
Motto : Δεν μπορείς να σώσεις όλα τα ζώα στον κόσμο, αλλά αυτό ΤΟ ΕΝΑ που θα σώσεις είναι ο κόσμος!
Mood :
όμορφος είναι , αλλά ο δικός μας είναι πιο όμορφος!Δανάη_Δ έγραψε:axf έγραψε:Δεν ξέρω αν φαίνεται είναι αυτός
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=668520369854940&set=a.149858351721147.24689.149328111774171&type=1&theater
Τι 'ν' τούτο;;;
axf εννοείται ότι δεν χαλάς ούτε την αγγελία, ούτε τίποτα!
Απόψεις διατυπώνονται και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό!
Το θέμα των παιδιών το έθεσα καταρχήν εγώ, όχι γενικεύοντας, αλίμονο!
Αλίμονο αν όσοι είχαν παιδάκια αποκλείονταν από υιοθεσίες τετράποδων! Είναι ελπιδοφόρο να συμβιώνουν μικρά παιδιά με ζωάκια και είναι η πιο γλυκιά ¨εκπαίδευση¨ και ¨επένδυση¨στο να μάθουν να τα σέβονται και να τα αγαπούν...
Άλλωστε απ'όσο γνωρίζω και η Βούλα την κόρη της την... γαλούχησε συμβιώνοντας με γατάκια, οπότε θα ήταν μεγάλη αντίφαση αν σου πρόσαπτε σαν μειονέκτημα κάτι τέτοιο ( και στο γατόσπιτο υπάρχουν αρκετές γατομωρομαμάδες που βάζουν φωτος δίποδων και τετράποδων μωρών και παραληρούμε ομαδικώς! )
Απλώς αναφερόμενη στον συγκεκριμένο γατούλη (και πιθανολογώντας και υποθέτοντας αφουγκραζόμενη και την παραμικρή του κίνηση), θεωρώ ότι η συμβίωση του συγκεκριμένου γατούλη με παιδάκια ίσως ήταν στρεσογόνος παράγοντας για εκείνον.... Αν έχω δίκιο ή άδικο μόνο αυτός το ξέρει...
Όλα καλά να πάνε και να βρεις το γατάκι που αναμένει να του χαρίσεις το σπιτικό σου και τη φροντίδα σου!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Βούλα ναι, είναι όμορφο και δυνατό το συναίσθημα στο οποίο αναφέρεσαι, και ακόμη περισσότερο (για μένα) όταν δεν είναι μωρό-μωρό ο γατούλης, και έχει βιώματα από τον δρόμο... ....
-
Mood :
...έξω κρύο, μέσα χουχούλιασμα και χουρ χουρ χουρ χουρ!
-
Mood :
Πάντως εμένα μου φαίνεται ράτσας Αιγαίου. Αν είχε άσπρο κεφαλάκι θα ήταν ολόφτυστη η Χιονάτη
εμένα πάλι μου φέρνει προς turkish van...
http://animal.discovery.com/tv-shows/cats-101/videos/turkish-van.htm
https://www.google.gr/search?q=turkish+van&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NNaZUvG0I4KUtQaXsYHQBw&ved=0CCsQsAQ&biw=1280&bih=674
https://www.google.gr/search?q=turkish+van&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NNaZUvG0I4KUtQaXsYHQBw&ved=0CCsQsAQ&biw=1280&bih=674
-
Mood :
Κολυμπάει κιολας...??
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Μου λείπει μια θερμαινόμενη πισίνα ρε γαμώτο για να το τσεκάρω!
-
Mood :
marina289 έγραψε:Μου λείπει μια θερμαινόμενη πισίνα ρε γαμώτο για να το τσεκάρω!
να πας να φτιαξεις...!
οριστε μας...!!! το αγορι μπορει να θελει να κανει τις απλωτες του!!!!.....
-
Mood :
Σχέδια κοιτάζω κιουρία μου!kouix έγραψε:marina289 έγραψε:Μου λείπει μια θερμαινόμενη πισίνα ρε γαμώτο για να το τσεκάρω!
να πας να φτιαξεις...!
οριστε μας...!!! το αγορι μπορει να θελει να κανει τις απλωτες του!!!!.....
Πισίνα θα φτιάξουμε , το μελετάμε!
Τα χαρακτηριστικά αυτής της ..ράτσας πάλι δεν λέω να τα καταλάβω....houlieta έγραψε:Ολες οι Ελλαδίσιες είναι γατες Αιγαίου!
-
Mood :
axf, επειδή κι εγώ έχω δυο αγοράκια και είχα παλιά και γάτα και σκύλο, θα συμφωνήσω πως δεν έχουν όλα τα ζώα χαρακτήρα που επιτρέπει την αρμονική συμβίωση μέσα σε ένα διαμέρισμα. Ιδίως όταν μιλάμε για ενήλικα πρώην αδέσποτα, άλλα τρομοκρατούνται από το συνεχή θόρυβο, άλλα είναι επιθετικά κλπ. Εγώ ομολογώ πως στη θέση σου θα έπαιρνα ή γάτα ενήλικη που χαρίζεται από σπίτι, συνηθισμένη στη συμβίωση με πολλούς ανθρώπους ή μωρό, που να μας συνηθίσει από την αρχή.marina289 έγραψε:όμορφος είναι , αλλά ο δικός μας είναι πιο όμορφος!Δανάη_Δ έγραψε:axf έγραψε:Δεν ξέρω αν φαίνεται είναι αυτός
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=668520369854940&set=a.149858351721147.24689.149328111774171&type=1&theater
Τι 'ν' τούτο;;;
Ότι είναι, είναι...απλά μου έφερε σε british το συγκεκριμένο μωρό - και τι ασυνήθιστο χρώμα για αδεσποτάκι! Διόλου περίεργο που σφάχτηκε κόσμος στην ποδιά του! (είμαι γραφική, το ξέρω, αλλά τώρα πια σας συνήθισα και δε σας ντρέπομαι)
Απλώς αναφερόμενη στον συγκεκριμένο γατούλη (και πιθανολογώντας και υποθέτοντας αφουγκραζόμενη και την παραμικρή του κίνηση), θεωρώ ότι η συμβίωση του συγκεκριμένου γατούλη με παιδάκια ίσως ήταν στρεσογόνος παράγοντας για εκείνον.... Αν έχω δίκιο ή άδικο μόνο αυτός το ξέρει...
Όλα καλά να πάνε και να βρεις το γατάκι που αναμένει να του χαρίσεις το σπιτικό σου και τη φροντίδα σου!
marina289 έγραψε:...έξω κρύο, μέσα χουχούλιασμα και χουρ χουρ χουρ χουρ!
Ζήλεψα! Μου 'ρχεται κι εμένα να χωθώ εκεί μέσα μαζί του!
Κι εμένα το ίδιο, από την πρώτη φορά που τον είδα. Κουκλίτσος, σε κάθε περίπτωση!marina289 έγραψε:εμένα πάλι μου φέρνει προς turkish van...
Δανάη_Δ- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το βαφτιστήρι μου τον Πύρο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/03/2013
Mood :
Δανάη εκφράσου ελεύθερα! Σοκολατένιο μωρό= δανάη!
Σήμερα του έβαψα τον πίσω απαίσιο τοίχο- με χάλαγε που έβλεπα την υγρασία.
Είναι κουκλίτσος και ζουζουνιάρης , χουρχούρης και συναισθηματικούλης!
My type of guy !
Σήμερα του έβαψα τον πίσω απαίσιο τοίχο- με χάλαγε που έβλεπα την υγρασία.
Είναι κουκλίτσος και ζουζουνιάρης , χουρχούρης και συναισθηματικούλης!
My type of guy !
-
Mood :
Xωρίς πλάκα μου θυμίαζει πολύ το δικό μου το UFO που φέρνει και αυτός σε tuskish van...
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Mαρίνα, η φωτό μέσα στο ιγκλού, απλά είναι Α-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Η !!!!!!
Billy- Γατού Fan Park
-
Mood :
Άλλο όμορφο μωρό!tsili έγραψε:Xωρίς πλάκα μου θυμίαζει πολύ το δικό μου το UFO που φέρνει και αυτός σε tuskish van...
Του αρέσει πολύ , δεν ξεκολλάει!Billy έγραψε:Mαρίνα, η φωτό μέσα στο ιγκλού, απλά είναι Α-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Η !!!!!!
-
Mood :
Μα το γατάκι που ενδιαφέρθηκα είναι 2-3 μηνών.Δανάη_Δ έγραψε:axf, επειδή κι εγώ έχω δυο αγοράκια και είχα παλιά και γάτα και σκύλο, θα συμφωνήσω πως δεν έχουν όλα τα ζώα χαρακτήρα που επιτρέπει την αρμονική συμβίωση μέσα σε ένα διαμέρισμα. Ιδίως όταν μιλάμε για ενήλικα πρώην αδέσποτα, άλλα τρομοκρατούνται από το συνεχή θόρυβο, άλλα είναι επιθετικά κλπ. Εγώ ομολογώ πως στη θέση σου θα έπαιρνα ή γάτα ενήλικη που χαρίζεται από σπίτι, συνηθισμένη στη συμβίωση με πολλούς ανθρώπους ή μωρό, που να μας συνηθίσει από την αρχή.marina289 έγραψε:όμορφος είναι , αλλά ο δικός μας είναι πιο όμορφος!Δανάη_Δ έγραψε:axf έγραψε:Δεν ξέρω αν φαίνεται είναι αυτός
Τι 'ν' τούτο;;;
Ότι είναι, είναι...απλά μου έφερε σε british το συγκεκριμένο μωρό - και τι ασυνήθιστο χρώμα για αδεσποτάκι! Διόλου περίεργο που σφάχτηκε κόσμος στην ποδιά του! (είμαι γραφική, το ξέρω, αλλά τώρα πια σας συνήθισα και δε σας ντρέπομαι)
Τα καταλαβαίνω αυτά που λες και τα γνωρίζω.
Ο όμορφος Σάντσο ακόμα δεν υϊοθετήθηκε;
axf- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2012
Οχι, δεν έχει υιοθετηθεί ακόμη,
αν και το έχουμε αφήσει επίτηδες λίγο χαλαρό για την ώρα το θέμα...
Αν εξαιρέσεις το γατόσπιτο που κινείται η αγγελία του,
κατα τ'άλλα δεν το έχουμε πολυκινήσει το θέμα...σιγά-σιγά!
Δεν υπάρχει βιασύνη, και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει...
αν και το έχουμε αφήσει επίτηδες λίγο χαλαρό για την ώρα το θέμα...
Αν εξαιρέσεις το γατόσπιτο που κινείται η αγγελία του,
κατα τ'άλλα δεν το έχουμε πολυκινήσει το θέμα...σιγά-σιγά!
Δεν υπάρχει βιασύνη, και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει...
-
Mood :
Μόλις είδα και την αγγελία του θεού..
Αχ φαίνεται υπέροχος και αφράτος, εύχομαι την καλύτερη τύχη Μαρινάκι
Αχ φαίνεται υπέροχος και αφράτος, εύχομαι την καλύτερη τύχη Μαρινάκι
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
ευχαριστούμε φλωρίτσα!
τελείωσα και τους τοίχους με την υγρασία! τους έβαψα και έβαλα και κάτι λίγα πατουσάκια!
τελείωσα και τους τοίχους με την υγρασία! τους έβαψα και έβαλα και κάτι λίγα πατουσάκια!
- Σπόιλερ:
-
Mood :
αναρωτιεμαι.....marina289 έγραψε:
ο αγαπουλης βγηκε καθολου απο το ιγκλου την ωρα που το μετεφερες για να φτιαξεις τον τοιχο....?
Δειχνει να γουσταρει τοσο πολύ, ... μου δημιουργείται η εντυπωση οτι θελει να του βαλεις καθετήρα για να μην βγαινει ούτε για τσισα!!!!
-
Mood :
μην ακούω τη λέξη καθετήρα!
Ο Αγαπούλης ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ από το ιγκλού! Το έχει λατρέψει...
Πραγματικά, μου δίνει την αίσθηση ότι απολαμβάνει τόσο πολύ την ανεμελιά και το χουρχούρι, που και το φαγητό αδιάφορο του είναι...
Άμα σας λέω ότι ο Μίλιος μπροστά του είναι Βέγγος...
Πραγματικά, μου δίνει την αίσθηση ότι απολαμβάνει τόσο πολύ την ανεμελιά και το χουρχούρι, που και το φαγητό αδιάφορο του είναι...
-
Mood :
Ανησυχητικό αυτό ...marina289 έγραψε:μην ακούω τη λέξη καθετήρα!
-
Mood :
Φλώρα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ περσάκι στον χαρακτήρα!
Στο μεταξύ,...
έχει πάει πίσω-πίσω στο ιγκλού
και έχει κάνει σούζα!
Στο μεταξύ,...
έχει πάει πίσω-πίσω στο ιγκλού
και έχει κάνει σούζα!
-
Mood :
ΔΕΝ υπαρχει αυτος ο αγαπουλης............
..... αν δεν ειχα τα σκυλακια Μαρινα μου.... ισως να εμπαινα στον πειρασμο........
(καλα.... αν ειχε και σιελ ματακια...... θα εστελνα τα σκυλακια στην πεθερα μου στην Καλαματα....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
με τα υπόλοιπα γατούνια του σπιτιού ασχολείται καθόλου ή όλη μέρα στο ιγκλού τη βγάζει;
-
Mood :
Είδα χθες την αγγελία του (?) στο Εψιλον της Ελευθεροτυπίας. Εύχομαι να βρει τον καλύτερο γατογονιό!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Αν είχε σιελ ματάκια θα είχε παγερό και κρυστάλλινο βλέμμα (γνώμες), ...τώρα έχει ένα ολόγλυκο εκφραστικό βλεμματάκι , -ξέρει τί κάνει η μητέρα φύση!kouix έγραψε:
..... αν δεν ειχα τα σκυλακια Μαρινα μου.... ισως να εμπαινα στον πειρασμο........
(καλα.... αν ειχε και σιελ ματακια...... θα εστελνα τα σκυλακια στην πεθερα μου στην Καλαματα....
Για πολλούς λόγους δεν έχω επιδιώξει γνωριμίες κτλ, παρα μόνο κάποιες συστάσεις όταν είδα ότι τα ίδια το επιζητούσαν...Και όταν βλέπω ότι το ζητάνε, τα φέρνω κοντά και μετά τα απομακρύνω και πάλι.f.m123 έγραψε:
με τα υπόλοιπα γατούνια του σπιτιού ασχολείται καθόλου ή όλη μέρα στο ιγκλού τη βγάζει;
Γενικώς τα έχω σε απόσταση...
ευχαριστούμε!Kikiriki έγραψε:Είδα χθες την αγγελία του (?) στο Εψιλον της Ελευθεροτυπίας. Εύχομαι να βρει τον καλύτερο γατογονιό!
Α, το έμαθα για το Έψιλον! ( αφού το έγραψες εσύ, δεν είχα ιδέα.... )
Αυτός κοιμάται στο ιγκλού και η τύχη του δουλεύει!
-
Mood :
ας ηταν παγερό...marina289 έγραψε:Αν είχε σιελ ματάκια θα είχε παγερό και κρυστάλλινο βλέμμα (γνώμες), ...τώρα έχει ένα ολόγλυκο εκφραστικό βλεμματάκι , -ξέρει τί κάνει η μητέρα φύση!kouix έγραψε:
θα του επαιρνα θερμενόμενο ιγκλου
-
Mood :
Αυτό το αγόρι είναι πολύ όμορφο! Το βλέμμα του μοιάζει βελούδινο... Ρε Μαρίνα πού πας και τα ξετρυπώνεις;
Καλή τύχη γλυκό αγόρι!
Καλή τύχη γλυκό αγόρι!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
ευχαριστούμε!
Είναι ωραίο το αγόρι, τι να λέμε....
Είναι ωραίο το αγόρι, τι να λέμε....
-
Mood :
kouix έγραψε:ας ηταν παγερό...marina289 έγραψε:Αν είχε σιελ ματάκια θα είχε παγερό και κρυστάλλινο βλέμμα (γνώμες), ...τώρα έχει ένα ολόγλυκο εκφραστικό βλεμματάκι , -ξέρει τί κάνει η μητέρα φύση!kouix έγραψε:
θα του επαιρνα θερμενόμενο ιγκλου
-
Mood :
Ο αγαπούλης είναι καλά και είπε να σας πει ένα γεια!
Και εδώ είναι η συγκάτοικος του παραδίπλα δωματίου, η Μυρτούλα, που την βρήκα στο Πειραιά!
Και εδώ είναι η συγκάτοικος του παραδίπλα δωματίου, η Μυρτούλα, που την βρήκα στο Πειραιά!
-
Mood :
Σελίδα 2 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται ο Σάντσο , το πιο όμορφο στολίδι!! Υιοθετήθηκε!!!
» Αναζητηση για ενα ομορφο γατακι...
» SOS.ΕΠΕΙΓΟΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ
» ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
» Αναζητηση για ενα ομορφο γατακι...
» SOS.ΕΠΕΙΓΟΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ
» ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ
» Looking for home.. Ο Νέστορας - ο ουρανοκατέβατος - χαρίζεται!.. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios