Γαστρεντερικό - Ενδοπαράσιτα
+48
psipsa
belezza
Stella M.
Αλεχ90
maraki172
vanilia cat
Spiros82
PiperMaru
startmarha
Gatoplikti
Constant1ne
SoFiA11
otz
koneko
MOLLY17
LAROGATA
kleinekatze
Τζούλι το Κατσούλι
kouix
Osi
niki
kardioygeia
alex..niaou
barkoulitses
SuperCatz
maritina
goodone
doremi
natalouko
Μενεγάτα
XIONIS
Anatoli
Πούπσυ
gatoras
Kikiriki
niou
Tiger Lilly
sardela
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
christiana
Φωτεινή
Pepita
OrAnGeLo
Chouzouris
Milly
Marcos
marmanga
Αστρογάτος
52 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 7
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Γαστρεντερικό - Ενδοπαράσιτα
Το σπρέι πάντως είναι πιο ακίνδυνο...
Τώρα δεν ξέρω για το profender τι κάνει, αλλά το Stonghold το βάζεις στην ράχη εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και είναι ΚΑΙ για τα εσωτερικά παράσιτα .
Δλδ είναι κάτι πάρα πολύ δυνατό.
Όταν είχα ανεβάσει τη Φρέγια επάνω είχαμε βάλει και στα 3 ( Μπόνυ - Μαγιούλη - Φρέγια ) αμπούλα και Μπόνυ- Ζωγραφίτσα είχαν εμφανίσει δερματικό ...
Αν κάποια στιγμή μετά τα Χριστούγεννα είχε δει ψύλλο & δεν τον είχες ξεπαστρέψει τώρα θα έπρεπε να ήταν γεμάτος? Ήταν ? Αν όχι τότε δε χρειαζόταν το ψέκασμα. Ε?
Τέλος πάντων σόρρυ δεν κάνω τον ξερόλα απλά ήμουν πάντα της άποψης όσο λιγότερα φάρμακα τόσο καλύτερα αλλά μετά τις τραγικές εξελίξεις δεν ξέρω αν έκανα το σωστό...
Τώρα δεν ξέρω για το profender τι κάνει, αλλά το Stonghold το βάζεις στην ράχη εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και είναι ΚΑΙ για τα εσωτερικά παράσιτα .
Δλδ είναι κάτι πάρα πολύ δυνατό.
Όταν είχα ανεβάσει τη Φρέγια επάνω είχαμε βάλει και στα 3 ( Μπόνυ - Μαγιούλη - Φρέγια ) αμπούλα και Μπόνυ- Ζωγραφίτσα είχαν εμφανίσει δερματικό ...
Αν κάποια στιγμή μετά τα Χριστούγεννα είχε δει ψύλλο & δεν τον είχες ξεπαστρέψει τώρα θα έπρεπε να ήταν γεμάτος? Ήταν ? Αν όχι τότε δε χρειαζόταν το ψέκασμα. Ε?
Τέλος πάντων σόρρυ δεν κάνω τον ξερόλα απλά ήμουν πάντα της άποψης όσο λιγότερα φάρμακα τόσο καλύτερα αλλά μετά τις τραγικές εξελίξεις δεν ξέρω αν έκανα το σωστό...
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Τιγρολιλλάκι, εγώ ήμουν πάντα της άποψης -άμα μας παίρνει- να μην δίνουμε όλα τα φάρμακα μαζί, ώστε αν συμβεί κάποια παρενέργεια (δερματικό, διάρροια οτιδήποτε) να έχουμε πιθανότητα να καταλάβουμε από ποιο ήταν.
Οκ, όταν πηγαίνεις στον κτηνίατρο συνήθως τα κάνεις όλα μαζί γιατί δεν μπορείς να το κουβαλάς πέρα-δώθε. Αλλά εφόσον τα δίνεις μόνη σου, περίμενε λίγο, δε θα πάθει και τίποτα, νομίζω...
Οκ, όταν πηγαίνεις στον κτηνίατρο συνήθως τα κάνεις όλα μαζί γιατί δεν μπορείς να το κουβαλάς πέρα-δώθε. Αλλά εφόσον τα δίνεις μόνη σου, περίμενε λίγο, δε θα πάθει και τίποτα, νομίζω...
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Κική όχι, γεμάτους δεν τους έλεγες με τίποτα. Για την ακρίβεια όσο τους ψέκαζα δεν είδα τίποτα.
Απλά παρατήρησα ότι και οι δύο κάποια στιγμή άρχισαν να ξύνονται και σκέφτηκα ότι κακώς το άφησα και μάλλον ήρθε ο καιρός για ψέκασμα, για να τους δώσω και το χάπι.
Για τις αμπούλες είδα ότι κάποιες είναι και για εσωτερικά, και ρίχνοντας γενικά μια ματιά είδα ότι προτείνεται ψέκασμα ή αμπούλα μια φορά το μήνα. Αυτο πράγματι μου φαίνεται υπερβολή. Βασικά σκεφτόμουν να πάρω μια αμπούλα μόνο για τα εξωτερικά (νομίζω από όσο είδα ότι η frontline έχει τέτοιες) και να τους ξαναβάλω ίσως μια προς τα μέσα του καλοκαιριού. Βλέποντας και κάνοντας... Και να καθιερώσω το drontal ή την παστούλα που έλεγαν τα κορίτσια μια φορά το εξάμηνο.Νομίζω ότι για πρόληψη είναι καλά.
Με μπέρδεψε λίγο κάποιο (νομίζω το stronghold) που ανέφερε ότι σκοτώνει και τη διροφιλάρια. Τα χάπια αποπαρασίτωσης το κάνουν αυτό άραγε;
Βασικά είμαι άσχετη με τις ασθένειες και ακόμα και αν π.χ. το drontal σκοτώνει τη διροφιλάρια, δεν ξέρω αν αρκεί η μια φορά στο εξαμηνο και τι ζημιά μπορεί να κάνει το σκουλήκι στο μεταξύ.
Απλά παρατήρησα ότι και οι δύο κάποια στιγμή άρχισαν να ξύνονται και σκέφτηκα ότι κακώς το άφησα και μάλλον ήρθε ο καιρός για ψέκασμα, για να τους δώσω και το χάπι.
Για τις αμπούλες είδα ότι κάποιες είναι και για εσωτερικά, και ρίχνοντας γενικά μια ματιά είδα ότι προτείνεται ψέκασμα ή αμπούλα μια φορά το μήνα. Αυτο πράγματι μου φαίνεται υπερβολή. Βασικά σκεφτόμουν να πάρω μια αμπούλα μόνο για τα εξωτερικά (νομίζω από όσο είδα ότι η frontline έχει τέτοιες) και να τους ξαναβάλω ίσως μια προς τα μέσα του καλοκαιριού. Βλέποντας και κάνοντας... Και να καθιερώσω το drontal ή την παστούλα που έλεγαν τα κορίτσια μια φορά το εξάμηνο.Νομίζω ότι για πρόληψη είναι καλά.
Με μπέρδεψε λίγο κάποιο (νομίζω το stronghold) που ανέφερε ότι σκοτώνει και τη διροφιλάρια. Τα χάπια αποπαρασίτωσης το κάνουν αυτό άραγε;
Βασικά είμαι άσχετη με τις ασθένειες και ακόμα και αν π.χ. το drontal σκοτώνει τη διροφιλάρια, δεν ξέρω αν αρκεί η μια φορά στο εξαμηνο και τι ζημιά μπορεί να κάνει το σκουλήκι στο μεταξύ.
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
ξέρει κανείς πόσο drontal πρέπει να δώσω στο τζέρυ που είναι 6600
δεδομένου ότι ένα χάπι κάνει για 4 κιλά; ενάμισι είναι καλά; θελω να το
δώσω τώρα γιατί το έχω παραμελήσει πολύ καιρό και θα το ξεχάσω..
δεδομένου ότι ένα χάπι κάνει για 4 κιλά; ενάμισι είναι καλά; θελω να το
δώσω τώρα γιατί το έχω παραμελήσει πολύ καιρό και θα το ξεχάσω..
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Αν οντως πηγαινει ετσι τοτε εναμισυ ειναι οκ.Με την διαιρεση βγαινει 1,65 χαπι οποτε εισαι οκ. Εισαι σιγουρη ομως οτι παει ετσι?Με τα κιλα δλδ?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
οτι ένα χάπι κανει για 4 κιλά, το γράφει και πάνω. δεν ήξερα όμως πόσο να δώσω για τα κυβικά του. κι εγώ ενάμισι σκεφτόμουν...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Γιατι δεν παιρνεις Milbemax που ειναι 1 χαπι για μεχρι 8 κιλα? Εγω αυτο δινω στα δικα μου που οσο να ναι ενα καποιο ειδικο βαρος το εχουν...
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
σωστό κι αυτό αλλά τα έχω ήδη σπίτι τα drontal
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
θα παω να παρω milbemax αύριο. κάνει και για την πούπσυ που είναι σχεδόν 4 κιλά;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Αν ειναι μεχρι 4 νομιζω μισο. Δεν εχω κανενα κατω απο 4 οποτε δεν ξερω...
Στο μαγαζι τα Drontal δουλευουμε γιατι αυτα χρησιμοποιει ο γιατρος μας. Εμενα δε με βολευουν γιατι και πιο μεγαλα απο τα Milbemax ειναι και θα πρεπει να τους δινω κι απο δυο!!!!!
Στο μαγαζι τα Drontal δουλευουμε γιατι αυτα χρησιμοποιει ο γιατρος μας. Εμενα δε με βολευουν γιατι και πιο μεγαλα απο τα Milbemax ειναι και θα πρεπει να τους δινω κι απο δυο!!!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Βοηθεια!
Εχω μωρο γατακι που το μεγαλωνω χωρις γατομαμα απο νεογεννητο !Ειναι τωρα 18 ημερων! εχει καραμπινατη δυσκοιλιοτητα! Εχω δοκιμασει διαφορα! Πητε μου καμια γνωμη γιατι δεν θελω να το χασω!!!
Μενεγάτα- Kitten
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 11
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας, βέβαια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ!!!
Motto : Υπάρχει χόρος γιά όλους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/03/2011
Mood :
Γιατί δεν μιλάς με κάποιο γιατρό? Σίγουρα θα σου δώσει κάποιο φάρμακο για να βοηθηθεί..Μενεγάτα έγραψε: Εχω μωρο γατακι που το μεγαλωνω χωρις γατομαμα απο νεογεννητο !Ειναι τωρα 18 ημερων! εχει καραμπινατη δυσκοιλιοτητα! Εχω δοκιμασει διαφορα! Πητε μου καμια γνωμη γιατι δεν θελω να το χασω!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Μπορείς να του βαζεις μέσα στο γάλα του στην άκρη του κουταλιού λιγο γιαουρτάκι γνήσιο όμως όχι τα φιρμάτα .Κάνει καλό στο εντεράκι. Το δοκίμασε κι άλλο μέλος με παρόμοιο πρόβλημα επιτυχως.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Εχω ρωτησει τρεις γιατρους δοκιμασα αραιωση τροφης, dufalac, δεν το ξανακανω, επικυνδυνο σ αυτη την ηλικια, βαζελινη με το θερμομετρο, διαφορα μασαζ στην κοιλιτσα, η αγαπημενη μας κτηνιατρος του εκανε τελικα κλισμα και ενεργηθηκε, αλλα δεν πηρε μπρος! δυο φορες πηγαμε και πρεπει να ξαναπαμε, θα συχαθει να μας ξεχεζει! ειναι απελπισμενος αγωνας για να κερδισω χρονο να μεγαλωσει λιγο!! και να αρχισει να τρωει Αχ Να ξερατε τον καυμο μου! 18 μερες εχω να κοιμηθω!! Πρεπει να το ταιζω καθε δυο ωρες! ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!!
Μενεγάτα- Kitten
-
Mood :
Το γιαουρτάκι; δοκίμασέ το κι αυτό . Γιατρός το σύστησε στο μέλος ΧΙΟΝΙS με απόλυτη επιτυχία.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Eυχαριστω! Θα το κανω!
Μενεγάτα- Kitten
-
Mood :
Γειά σας, είμαι καινούριο μέλος και μεγαλώνω ένα γατάκι από πολύ μικρούλι (ήτανε δεν ήτανε 10 ημερών όταν το βρήκα!). Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και έχει φτάσει αισίως στις 5 εβδομάδες. Αρχισε να τρώει και μόνο του σιγά σιγά! Σήμερα πήγαμε και στον κτηνίατρο και του έδωσε παστούλα για τα ενδοπαράσιτα!
Διαβάζοντας όμως τα άρθρα για τα ενδοπαράσιτα έχω τρομοκρατηθεί! Φοβάμαι μη μετάδωθει κάτι και σε μας, αφού τα γατάκι τη βγάζει σχεδόν όλη μέρα στους καναπέδες και στην αγκαλιά μας.
Πόσο πιθανό είναι να μολυνθούμε και πώς το καταλαβαίνουμε αν συμβεί κάτι τέτοιο;
Διαβάζοντας όμως τα άρθρα για τα ενδοπαράσιτα έχω τρομοκρατηθεί! Φοβάμαι μη μετάδωθει κάτι και σε μας, αφού τα γατάκι τη βγάζει σχεδόν όλη μέρα στους καναπέδες και στην αγκαλιά μας.
Πόσο πιθανό είναι να μολυνθούμε και πώς το καταλαβαίνουμε αν συμβεί κάτι τέτοιο;
goodone- Junior Cat
-
Τόπος : Μυτιλήνη
Αριθμός γατουνίων : Δύο πριγκίπισσες πια...!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βαρυχειμωνια σε πολύ ζεστο σπιτάκι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το κουκλί μακρύτριχο russian blue που είδα στο κλουβάκι στην κτηνίατρο και είναι και τυφλό και ψάχνει και μαμά.....(RIP γλυκό μου αγγελάκι)...
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/09/2011
δε νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να μεταδωθεί στον άνθρωπο, γιατί θα είχαμε πάθει όλοι εδώ ενδοπαράσιτα. εξάλλου σε λίγες μέρες θα του φύγουν. δεν ξέρω τι συμπτώματα έχει, αν τα κολλήσει άνθρωπος, φαντάζομαι όμως καποιο εντερικό πρόβλημα που θα το καταλάβεις. πάντως και να τα κολλήσεις, φευγουν.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Εντάξει η αλήθεια είναι πώς και΄γω αν ήταν ευκολο να κολλήσουμε θα τα είχα κολλήσει όλα καθώς από μικρό παιδί είχα γάτες στο σπίτι. Να φανταστείτε έχω αντισώματα από τοξόπλασμα. Αλλά έχουν περάσει χρόνια από τότε που είχα γάτες και είμαι πιο υποψιασμένη τώρα! Ε, δεν ξέρεις καμια φορα....
goodone- Junior Cat
-
Τόπος : Μυτιλήνη
Αριθμός γατουνίων : Δύο πριγκίπισσες πια...!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βαρυχειμωνια σε πολύ ζεστο σπιτάκι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το κουκλί μακρύτριχο russian blue που είδα στο κλουβάκι στην κτηνίατρο και είναι και τυφλό και ψάχνει και μαμά.....(RIP γλυκό μου αγγελάκι)...
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/09/2011
καλησπερα! να ρωτησω κατι..ο γατουλης που πηρα τωρα δεν ξερω αν ειχε παρει χαπι απορασιτωσης απο τους προηγουμενους που τον παρατησαν... τα κακακια του ειναι λιγο ευκοιλια και υποψιαζομαι οτι λογικα εχει παρασιτα...του πηρα χαπι κ του το ελιωσα στην τροφη αλλα δεν εφαγε ουτε μπουκια ο ατιμος! μαλλον θα παω να ξαναπαρω χαπακι...
maritina- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκαιρι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οτιδηποτε τηγανομουρικο..με την μυτη τοσο μεσα ωστε να μου προκαλει εγκεφαλικο! ζητω τα τηγανομουρικα!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/07/2011
Mood :
maritina έγραψε:καλησπερα! να ρωτησω κατι..ο γατουλης που πηρα τωρα δεν ξερω αν ειχε παρει χαπι απορασιτωσης απο τους προηγουμενους που τον παρατησαν... τα κακακια του ειναι λιγο ευκοιλια και υποψιαζομαι οτι λογικα εχει παρασιτα...του πηρα χαπι κ του το ελιωσα στην τροφη αλλα δεν εφαγε ουτε μπουκια ο ατιμος! μαλλον θα παω να ξαναπαρω χαπακι...
Αν δεν το πήρε το χαπάκι του από το φαγητό, τότε θα πρέπει σίγουρα να του ξαναπάρεις. Μπορείς να του το δώσεις κατευθείαν στο στόμα, είναι πιο εύκολο απ' ό,τι ακούγεται.
Τώρα για ενδο και εξω αποπαρασιτώσεις καθώς και για πρόγραμμα εμβολίων, μίλα με τον γιατρό του.
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
εκανα την προσπαθεια να του το δωσω απο το στομα, οπως δινω τα χαπια κανονικα στη σοραγια που ειναι αρνακι! αλλα το χαπι εκανε γκελ στον τοιχο απο το στομα του!! 5 φορες του το εβαλα ,5 φορες κυνηγουσα το χαπι στο πατωμα!
maritina- Junior Cat
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οτιδηποτε τηγανομουρικο..με την μυτη τοσο μεσα ωστε να μου προκαλει εγκεφαλικο! ζητω τα τηγανομουρικα!
Mood :
maritina έγραψε:εκανα την προσπαθεια να του το δωσω απο το στομα, οπως δινω τα χαπια κανονικα στη σοραγια που ειναι αρνακι! αλλα το χαπι εκανε γκελ στον τοιχο απο το στομα του!! 5 φορες του το εβαλα ,5 φορες κυνηγουσα το χαπι στο πατωμα!
Εισαι κι εσυ απο τις τυχερες σαν κι εμενα! Ή που θα το φτυσουν ή που θα αφριζουν!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
maritina έγραψε:εκανα την προσπαθεια να του το δωσω απο το στομα, οπως δινω τα χαπια κανονικα στη σοραγια που ειναι αρνακι! αλλα το χαπι εκανε γκελ στον τοιχο απο το στομα του!! 5 φορες του το εβαλα ,5 φορες κυνηγουσα το χαπι στο πατωμα!
Το σύστημα γατοσουβλάκι το έχεις δοκιμάσει; όταν τον πιάσεις στον ύπνο; στο εντελώς ξαφνικό ; Εχω δοκιμάσει και τα 3 και πότε πετυχαίνει το ένα και ποτε το άλλο.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
και μενα αφρισε!!! οταν ανυποψιαστος αρχισε να τρωει την κονσερβα με το διαλυμενο χαπι μεσα!!! μετα δεν την ξανακουμπησε....
τι ειναι η μεθοδος γατοσουβλακι;;;;;;με ενδιαφερει!!!!!!!
τωρα πηγε στην αμμο και εκανε παλι ευκοιλιακια...
τι ειναι η μεθοδος γατοσουβλακι;;;;;;με ενδιαφερει!!!!!!!
τωρα πηγε στην αμμο και εκανε παλι ευκοιλιακια...
maritina- Junior Cat
-
Mood :
Γατοσουβλακι =
-
Mood :
αχααααααααααααα ωστε ετσι! αυτο χρησιμευει σε περιπτωση που βγαλει νυχια; η γενικα; θα το κανω...αν και η περιπτωση του υπνου μου φαινεται πιο αποτελεσματικη!
maritina- Junior Cat
-
Mood :
Ναι, οταν βγαζει νυχια ή γενικα χτυπιεται αυτη η μεθοδος βοηθαει.Εξαρταται βεβαια και ποσο μεγαλοσωμο ειναι το γατι.
-
Mood :
μμμ ειναι αρκετα μεγαλωσομο!!! θα τα δοκιμασω ολα κ θα σας πω!!
maritina- Junior Cat
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Γατοσουβλακι =
Με πίτα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
κι απ'ολα!
-
Mood :
πηγα και ξανα-αγορασα το χαπι....κ ο θεος βοηθος!!
maritina- Junior Cat
-
Mood :
υπαρχει και αμπουλα για τα ενδοπαρασιτα
η προφεντερ
ειναι ακριβοτερη, αλλα απο το να αγοραζεις 2 φορες το χαπι...
η προφεντερ
ειναι ακριβοτερη, αλλα απο το να αγοραζεις 2 φορες το χαπι...
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
ναι την εχω ακουστα,ξερω οτι περναει μεσα απο τους πορους του δερματος αλλα δεν ξερω νομιζω το χαπι ειναι πιο αποτελεσματικο!
maritina- Junior Cat
-
Mood :
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 2 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios