Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
+54
alex..niaou
Debbie4ever
vaso
Smokys
Mary-Fish
Δ²
funambolo
Karamela
otz
nikos_x
marea
Λιλούκι
f.m123
Naerdiel
kat-cats
Μαυρογατος
Bijoux743
mpoulaalekoula
zaharitsa
houlieta
polina4smile
koneko
Dreamer
my kristi
marsy-mona
Maskotaki
Sisy
flokatoula
za(cat)istas
LAROGATA
Πούπσυ
tralala
lamprini
uptight
vickypop
Kikiriki
nelly 's mother
alexia54
Λιαννα
kounelaki
alexandrakicat
aiorasky
doremi
Chouzouris
aporw
crescent_moon
NiaR
Anatoli
XIONIS
moukelis
natalouko
dianna.claudia
SuperCatz
Φωτεινή
58 απαντήσεις
Σελίδα 27 από 29
Σελίδα 27 από 29 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
Λογικά θα έρθει και η +7 εκεί. Ναι, φαίνεται πιο καλή...
http://www.royalcanin.co.uk/products/products/cat-products/feline-health-nutrition/sterilised-appetite-control-7
http://www.royalcanin.co.uk/products/products/cat-products/feline-health-nutrition/sterilised-appetite-control-7
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Δεν θέλω να του πάρω αυτην!Δ² έγραψε:Λογικά θα έρθει και η +7 εκεί. Ναι, φαίνεται πιο καλή...
Αυτήν θέλω!
http://www.royalcanin.gr/proihonta/proihonta/proihonta-ghatas/feline-health-nutrition/sterilised-12-new2012
Μωρέ και οι δύο είναι τίγκα στα φυτά!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
houlieta έγραψε:Δεν θέλω να του πάρω αυτην!Δ² έγραψε:Λογικά θα έρθει και η +7 εκεί. Ναι, φαίνεται πιο καλή...
Αυτήν θέλω!
http://www.royalcanin.gr/proihonta/proihonta/proihonta-ghatas/feline-health-nutrition/sterilised-12-new2012
Παρεμφερείς είναι. Απλά η +7 έχει λίγη παραπάνω πρωτεϊνη και λιγότερα λιπαρά, ενώ η +12 το αντίστροφο. Πάνω-κάτω στα ίδια κυμαίνονται από μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία οπότε αν βρίσκεις τη μία και όχι την άλλη, δεν έχεις πρόβλημα
-
Mood :
Της Φλώρας καθόλου δεν της αρέσει!
Λες να ψαξω για την κτηνιατρική σειρά της RC;
Δεν έχω ιδέα που να την βρω βεβαια!...
- Σπόιλερ:
- Ειχε περάσει και αυτη
http://www.royalcanin.gr/proihonta/proihonta/kteniatrikha-proihonta/vet-care-feline/senior-consult-stage-1-balance
από το μυαλό μου...
για light τροφες μπορεις να κανεις κατι πολυ απλο, να κοιτας ποσες θερμιδες εχει η καθε τροφη ανα 100γρ και να επιλεγεις αυτην με τις λιγοτερες (σε περιπτωση που θελεις να αδυνατισει ο Χουλιο)
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
houlieta έγραψε:Της Φλώρας καθόλου δεν της αρέσει!
- Σπόιλερ:
Ειχε περάσει και αυτη
http://www.royalcanin.gr/proihonta/proihonta/kteniatrikha-proihonta/vet-care-feline/senior-consult-stage-1-balance
από το μυαλό μου...
Την κτηνιατρική σειρά την έχουν πολλοί κτηνίατροι. Εγώ δεν την έχω βρει ποτέ σε pet shop μέχρι τώρα.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Λοιπόν, αυτη η τροφή που πήρα στα γατάκια μου, η light, έχει ένα πελώριο πλεονέκτημα!..
Τοσες μερες την είχα ανακατεμένη με την RC που μου είχε μείνει, της Σιέλ (την Sterilized), και την χλαπάκιαζαν! Σημερα όμως που την έφαγαν σκέτη, ξυνίσαν τα μουτράκια τους!
Δεν τους πολυ-αρέσει!
Εχω κατενθουσιαστεί!...
Εφαγαν με μέτρο και αργα αργα και τα δυο τους και άφησαν και οι δυο φαγητάκι στο πιατακι τους!...
Πιστευω αυτός ο μήνας θα ειναι de-tox!
Τοσες μερες την είχα ανακατεμένη με την RC που μου είχε μείνει, της Σιέλ (την Sterilized), και την χλαπάκιαζαν! Σημερα όμως που την έφαγαν σκέτη, ξυνίσαν τα μουτράκια τους!
Δεν τους πολυ-αρέσει!
Εχω κατενθουσιαστεί!...
Εφαγαν με μέτρο και αργα αργα και τα δυο τους και άφησαν και οι δυο φαγητάκι στο πιατακι τους!...
Τέλεια!houlieta έγραψε:Λοιπόν, αυτη η τροφή που πήρα στα γατάκια μου, η light, έχει ένα πελώριο πλεονέκτημα!..
Δεν τους πολυ αρέσει!
Εχω κατενθουσιαστεί!...
-
Mood :
Μια χαρά συμπεθέρα!! Αυτό κάνω και εγώ!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Παιδιά, η Brit για στειρωμένα είναι καλή; Πήρα τη μικρή συσκευασία να την δοκιμάσουμε, αλλά δεν τους την έδωσα ακόμα. Συνήθως παίρνω τη royal canin για στειρωμένα. Γράφω και τα συστατικά:
πρωτεΐνες 34%
λίπος 12%
ίνες 5%
τέφρα 10%
υγρασία 7,5%
ασβέστιο 0,8%
φώσφορος 0,7%
μαγνήσιο 0,047%
Πρόσθετα(ανά κιλό):
βιταμίνη Α 30000 IU
βιταμίνη D3 2000 IU
βιταμίνη Ε 600 mg
ταυρίνη 1500 mg
χαλκού 22mg
ψευδαργύρου 35mg
σελήνιο 0,3 mg
Επίσης γράφει ότι είναι wheat free.
πρωτεΐνες 34%
λίπος 12%
ίνες 5%
τέφρα 10%
υγρασία 7,5%
ασβέστιο 0,8%
φώσφορος 0,7%
μαγνήσιο 0,047%
Πρόσθετα(ανά κιλό):
βιταμίνη Α 30000 IU
βιταμίνη D3 2000 IU
βιταμίνη Ε 600 mg
ταυρίνη 1500 mg
χαλκού 22mg
ψευδαργύρου 35mg
σελήνιο 0,3 mg
Επίσης γράφει ότι είναι wheat free.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
Από την ανάλυση καλά είμαστε, αν και μας μένει ένα περίπου 30% άγνωστης προέλευσης αν προσθέσεις τα ποσοστά που αναφέρονται.. Δεν έχεις γράψει όμως τα συστατικά για να τα δούμε κι αυτά..
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Από την ανάλυση καλά είμαστε, αν και μας μένει ένα περίπου 30% άγνωστης προέλευσης αν προσθέσεις τα ποσοστά που αναφέρονται.. Δεν έχεις γράψει όμως τα συστατικά για να τα δούμε κι αυτά..
Καλέ, δεν τα είχα δει:
Κοτόπουλο, καλαμπόκι, ρύζι, πατάτα, υδρολυμένη πρωτεΐνη πουλερικών, γλουτένη σιταριού, λίπος πουλερικών (διατηρημένο με ανάμεικτες τοκοφερόλες, πηγή βιταμίνης Ε), λάδι σολωμού, φυσικά ενισχυτικά γεύσης, αποξηραμένα μήλα, μαγιά, γιούκα schidigera, μεταλλικά στοιχεία, DL -μεθονίνη. L-λυσίνη, μαναν-ολιγοσακχαρίτες, φρουτο-ολιγοσακχαρίτες, οργανικός χαλκός, οργανικός ψευδάργυρος, χλωριούχος χωλίνη, οργανικό σελήνιο, βιοτική, νιασίνη, παντοθενάνιο χλωρίου, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β12 συμπλήρωμα, συμπλήρωμα ριβοφλαβίνης (πηγής βιταμίνης Β2), θειαμίνη μονονιτρική (πηγή βιταμίνης Β1), υδροχλωρίδιο πυριδοξίνης (πηγή βιταμίνης Β6), φολικό οξύ, βιταμίνη D3, βιταμίνη Ε, αλφατοκοφερόλη.
Ελπίζω να τα έγραψα σωστά. Κινέζικα μου φαίνονται.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Κι εμένα κινέζικα μου φαινονται από ένα σημείο και κάτω
Οκ φαίνεται!
έντιτ: θέλεις να σε κάνω και τα μείον; Θεωρώ ότι είναι στα επίπεδα της RC η συγκεκριμένη..
Οκ φαίνεται!
έντιτ: θέλεις να σε κάνω και τα μείον; Θεωρώ ότι είναι στα επίπεδα της RC η συγκεκριμένη..
-
Mood :
Δεν είναι ΟΚ. Από τη στιγμή που γράφει "κοτόπουλο" και όχι "γεύμα κοτόπουλου" ως πρώτο συστατικό, συμπεριλαμβάνει την υγρασία οπότε το κοτόπουλο πάει πολύ κάτω στη λίστα και τα πρώτα συστατικά είναι καλαμπόκι, ρύζι, πατάτα, υδρολυμένη πρωτεΐνη πουλερικών, γλουτένη σιταριού.
Δεν είναι αρκετά θρεπτική τροφή...
-
Mood :
Τι είναι η υδρολυμένη πρωτεϊνη πουλερικών;Δ² έγραψε:Δεν είναι ΟΚ. Από τη στιγμή που γράφει "κοτόπουλο" και όχι "γεύμα κοτόπουλου" ως πρώτο συστατικό, συμπεριλαμβάνει την υγρασία οπότε το κοτόπουλο πάει πολύ κάτω στη λίστα και τα πρώτα συστατικά είναι καλαμπόκι, ρύζι, πατάτα, υδρολυμένη πρωτεΐνη πουλερικών, γλουτένη σιταριού.
-
Mood :
Είναι στην ουσία η πρωτεϊνη που έχει υποστεί υδρόλυση (είναι μια χημική διαδικασία όπου προστίθεται νερό στο μόριο) - ώστε να διασπαστεί στα βασικά αμινοξέα που την απαρτίζουν. Αυτό συνήθως γίνεται έτσι ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν τις αναλογίες των αμινοξέων, να αφαιρέσουν τυχόν αλλεργιογόνα ή απλώς να κάνουν το τρόφιμο πιο εύπεπτο. Αν δεν απατώ(μαι), και στις παιδικές τροφές υδρολυμένη τη βάζουν την πρωτεϊνη. Τώρα, αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς γίνεται η διαδικασία αυτή (υπάρχουν αρκετοί τρόποι, δεν ξέρουμε ποια χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη τροφή) μπορώ να σου ψάξω αναλυτική βιβλιογραφία.
-
Mood :
Δ² έγραψε:Δεν είναι ΟΚ. Από τη στιγμή που γράφει "κοτόπουλο" και όχι "γεύμα κοτόπουλου" ως πρώτο συστατικό, συμπεριλαμβάνει την υγρασία οπότε το κοτόπουλο πάει πολύ κάτω στη λίστα και τα πρώτα συστατικά είναι καλαμπόκι, ρύζι, πατάτα, υδρολυμένη πρωτεΐνη πουλερικών, γλουτένη σιταριού.
Welcome Back Dear, we miss you
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
dgriman έγραψε:Δ² έγραψε:Δεν είναι ΟΚ. Από τη στιγμή που γράφει "κοτόπουλο" και όχι "γεύμα κοτόπουλου" ως πρώτο συστατικό, συμπεριλαμβάνει την υγρασία οπότε το κοτόπουλο πάει πολύ κάτω στη λίστα και τα πρώτα συστατικά είναι καλαμπόκι, ρύζι, πατάτα, υδρολυμένη πρωτεΐνη πουλερικών, γλουτένη σιταριού.
Η παλαβή που ψειρίζει τις τροφές ξαναχτύπησε!! BEWARE
-
Mood :
Την συγκεκριμενη την ετρωγε η κοντεσα μου για 2 περιπου μηνες και μαλιστα χωρις να κανει ναζια! Αρκετα καλη τροφη,ειδικα για την τιμη της και δεν της εκανε ποτε προβλημα με διαροιες. Το μονο προβλημα ειναι ατι αν και δεν εχει πολλα λιπαρα επερνε βαρος ετσι και ταιζα εστω και λιγο παραπανω απο αυτο που επρεπε. Κατα την γνωμη μου ειναι η καλυτερη τροφη σε αυτη την τιμη. Σιγουρα δεν ειναι Orijen αλλα με 11,50 τα 2 κιλα μια χαρα ειναι!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Δ² έγραψε:dgriman έγραψε:Δ² έγραψε:Δεν είναι ΟΚ. Από τη στιγμή που γράφει "κοτόπουλο" και όχι "γεύμα κοτόπουλου" ως πρώτο συστατικό, συμπεριλαμβάνει την υγρασία οπότε το κοτόπουλο πάει πολύ κάτω στη λίστα και τα πρώτα συστατικά είναι καλαμπόκι, ρύζι, πατάτα, υδρολυμένη πρωτεΐνη πουλερικών, γλουτένη σιταριού.
Η παλαβή που ψειρίζει τις τροφές ξαναχτύπησε!! BEWARE
Ουδεις τέλειος
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Την συγκεκριμενη την ετρωγε η κοντεσα μου για 2 περιπου μηνες και μαλιστα χωρις να κανει ναζια! Αρκετα καλη τροφη,ειδικα για την τιμη της και δεν της εκανε ποτε προβλημα με διαροιες. Το μονο προβλημα ειναι ατι αν και δεν εχει πολλα λιπαρα επερνε βαρος ετσι και ταιζα εστω και λιγο παραπανω απο αυτο που επρεπε. Κατα την γνωμη μου ειναι η καλυτερη τροφη σε αυτη την τιμη. Σιγουρα δεν ειναι Orijen αλλα με 11,50 τα 2 κιλα μια χαρα ειναι!
Προφανώς πάχαινε γιατί είναι τίγκα στα σιτηρά... Κι εμένα αυτό παθαίνει με την RC και της την αλλάζω αργά και διακριτικά σε Acana μήπως δω βελτίωση γενικότερα.
dgriman έγραψε:
Ουδεις τέλειος
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Δ² έγραψε:Μαυρογατος έγραψε:Την συγκεκριμενη την ετρωγε η κοντεσα μου για 2 περιπου μηνες και μαλιστα χωρις να κανει ναζια! Αρκετα καλη τροφη,ειδικα για την τιμη της και δεν της εκανε ποτε προβλημα με διαροιες. Το μονο προβλημα ειναι ατι αν και δεν εχει πολλα λιπαρα επερνε βαρος ετσι και ταιζα εστω και λιγο παραπανω απο αυτο που επρεπε. Κατα την γνωμη μου ειναι η καλυτερη τροφη σε αυτη την τιμη. Σιγουρα δεν ειναι Orijen αλλα με 11,50 τα 2 κιλα μια χαρα ειναι!
Προφανώς πάχαινε γιατί είναι τίγκα στα σιτηρά... Κι εμένα αυτό παθαίνει με την RC και της την αλλάζω αργά και διακριτικά σε Acana μήπως δω βελτίωση γενικότερα.dgriman έγραψε:
Ουδεις τέλειος
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Να ρωτήσω κάτι; ΄Οσοι έχετε δώσει Ακανα στα γατιά σας, έχετε παρατηρήσει αν τη μασάνε ή την καταπίνουν έτσι;
-
Mood :
Τα δικα μου πολλες τροφες τις καταπινουν χωρις να τις μασανε ειδικα ο Μικυ. Οι ακανα ειδικα ειναι πολυ μικρες.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Anatoli έγραψε:Τα δικα μου πολλες τροφες τις καταπινουν χωρις να τις μασανε ειδικα ο Μικυ. Οι ακανα ειδικα ειναι πολυ μικρες.
Τώρα είμαι σε φάση αλλαγής και της δίνω κάμποση Ακανα και το υπόλοιπο Ρουαγιαλ αλλά την Ακανα δεν τη μασάει καθόλου, σαν χάπια την κατεβάζει. Τι θα κάνω όταν την τρώει αποκλειστικά; Μήπως πάθει τίποτα το στομάχι της έτσι;
-
Mood :
Οι ακάνα που πήρα εγώ είχε μεγάλες κροκέτες..
-
Mood :
Ποια είχες πάρει Φλωρούκο; Εγώ τη Grasslands και είναι σαν νιφάδες βρώμης σε μέγεθοςf.m123 έγραψε:Οι ακάνα που πήρα εγώ είχε μεγάλες κροκέτες..
(μου φαίνεται λογικό, αν δεν έχει άλευρα σιτηρών)
-
Mood :
Τη grasslands είχα κι εγώ μωρέ (την πράσινη) και οι κροκέτες ήταν κάπως έτσι
σε πιο σκούρο.. Μου φάνηκαν σχετικά μεγάλες σε σχέση με τις κιττεν,τις ρουαγιάλ και τις τόνους που έχω πάρει.. Πιο μεγάλες από όσες έχω πάρει ήταν..
σε πιο σκούρο.. Μου φάνηκαν σχετικά μεγάλες σε σχέση με τις κιττεν,τις ρουαγιάλ και τις τόνους που έχω πάρει.. Πιο μεγάλες από όσες έχω πάρει ήταν..
-
Mood :
Ναι, αυτές είναι! Καλά, κάτσε να πάρεις καμιά ρουαγιαλ για ενήλικα και θα δεις. Τριπλάσια σε μέγεθος!
-
Mood :
Σώπα! Τόσο μεγάλες καλέ είναι;Δ² έγραψε:Ναι, αυτές είναι! Καλά, κάτσε να πάρεις καμιά ρουαγιαλ για ενήλικα και θα δεις. Τριπλάσια σε μέγεθος!
-
Mood :
Και που να δειτε και την VET ESSENTIALS της HILLS, που ηταν σαν φουντουνια.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Τι είναι καλύτερο? Μεγάλες για να μην τα καταπίνουν?
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Mary-Fish έγραψε:Τι είναι καλύτερο? Μεγάλες για να μην τα καταπίνουν?
Και πού να ξέρω; Και τις μεγάλες που τις σπάει στα δύο, τελικά σε τέτοιου μεγέθους κομμάτια τις καταπίνει...
Πάντως με την Ακανα δε θα γυμνάζει τη γνάθο της καθόλου, φοβάμαι...
-
Mood :
Σελίδα 27 από 29 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
» Τροφές!
» ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
» Τροφές!
Σελίδα 27 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios