ΠΤΩΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ
+24
Kikiriki
Anatoli
nosyparker
Μαιρη
LAROGATA
Lounomi
Debbie4ever
alexandrakicat
marie aristocat
Smokys
polina4smile
koneko
loulou
Πούπσυ
f.m123
Joey
Fotoula
otz
Δ²
doremi
niou
Ηρακλένια
SuperCatz
Gogo Valentinou
28 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 10
Σελίδα 4 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: ΠΤΩΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ
τέλειος γάτος!!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Βασικά ένα άλλο βιντεάκι ήθελα να βάλω που ήταν μια γάτα που έκανα κακάκια επί 5 λεπτά! Έσκαβε κι εκείνη τη λεκάνη αλλά δεν μπορούσε να πατήσει το καζανάκι.
- Σπόιλερ:
- Βρε Δήμητρα άλλαξες φώτο και τρόμαξα να αναγνωρίσω ποια γράφει!
Debbie4ever- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
χαχα Δέσποινα συγγνώμη που σε αιφνιδίασα!!
Αυτό το βιντεάκι το έχω δει άπειρες φορές, ο Quizz είναι διάσημος γάτος στο ίντερνετ γιατί μάλλον είναι ο μόνος που εκπαιδεύτηκε να τραβάει καζανάκι (βέβαια, δεν έχουν δει τη Δημητρούλα ακόμα! ) και ο εκπαιδευτής του έχει πολύ χρήσιμα βιντεάκια, ειδικά για την εκπαίδευση με κλίκερ. Λέγεται cat trainer too νομίζω το κανάλι του...
Αυτό το βιντεάκι το έχω δει άπειρες φορές, ο Quizz είναι διάσημος γάτος στο ίντερνετ γιατί μάλλον είναι ο μόνος που εκπαιδεύτηκε να τραβάει καζανάκι (βέβαια, δεν έχουν δει τη Δημητρούλα ακόμα! ) και ο εκπαιδευτής του έχει πολύ χρήσιμα βιντεάκια, ειδικά για την εκπαίδευση με κλίκερ. Λέγεται cat trainer too νομίζω το κανάλι του...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
dimitroula έγραψε:χαχα Δέσποινα συγγνώμη που σε αιφνιδίασα!!
Σε εμας, αρκετες φορές, η μπεζ εχει παει και τα εχει κάνει μεσα στη λεκανή (βοηθάει και το μεγεθος της). Το βαρος της όμως δεν είναι αρκετο να πατήσει και το καζανάκι......
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
dgriman έγραψε:dimitroula έγραψε:χαχα Δέσποινα συγγνώμη που σε αιφνιδίασα!!
Σε εμας, αρκετες φορές, η μπεζ εχει παει και τα εχει κάνει μεσα στη λεκανή (βοηθάει και το μεγεθος της). Το βαρος της όμως δεν είναι αρκετο να πατήσει και το καζανάκι......
φαντάζομαι ότι δεν της το μάθατε εσείς; μάλλον σας είδε και σας μιμήθηκε! μπράβο της!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Δυστυχώς εμένα κάνει το αντίθετο, Δημήτρη. Τουαλέτα δεν πηγαίνει, αλλά το καζανάκι το τραβάει γιατί της αρέσει ο ήχος. Φυσικά μόνο στη συγκεκριμένη τουαλέτα που έχει πλαστικό (και άρα ελαφρύ) καζανάκι, στις υπόλοιπες που έχουμε μεταλλικό δεν μπορώ καλά-καλά εγώ να το πατήσω!
Τελικά είστε πολύ τυχεροί που έμαθε αυθόρμητα η δική σας γάτα...
-
Mood :
καλέ, τι γατί έχεις; τραβάει το καζανάκι επειδή της αρέσει ο ήχος;dimitroula έγραψε:Δυστυχώς εμένα κάνει το αντίθετο, Δημήτρη. Τουαλέτα δεν πηγαίνει, αλλά το καζανάκι το τραβάει γιατί της αρέσει ο ήχος. Φυσικά μόνο στη συγκεκριμένη τουαλέτα που έχει πλαστικό (και άρα ελαφρύ) καζανάκι, στις υπόλοιπες που έχουμε μεταλλικό δεν μπορώ καλά-καλά εγώ να το πατήσω!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ναι, Ελίζα. Ανοίγει και τη βρύση μόνη της για τον ίδιο λόγο...
-
Mood :
γάτα που της αρέσουν τα πλίτς πλάτς.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Πούπσυ έγραψε:dgriman έγραψε:dimitroula έγραψε:χαχα Δέσποινα συγγνώμη που σε αιφνιδίασα!!
φαντάζομαι ότι δεν της το μάθατε εσείς; μάλλον σας είδε και σας μιμήθηκε! μπράβο της!
Οχι βεβαια, απο μόνη της, τωρα το πως και το γιατί, ισως να περίεχει και φοβο, απο τους αλλους, οποτε πηγε εκει... δεν ειμασταν εκει τις φορές που έγινε, απλά είδαμε το αποτέλεσμα προς μεγάλη μας εκπληξη.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Δημητρουλαααααααααααααα μην πολυχαιρεσαι
Διαβασα πριν καιρο, για μια δυστυχη γυναικα που της ερχοταν ο λογαριασμος της ΕΥΔΑΠ στο εξωτερικο βεβαια υπερογκοςςςςς..
Κι αφου δεν βρεθηκαν διαρροες εβαλε κρυφη καμερα και ειδε τη γατα της να παιζει με το καζανακι...Της αρεσε ο ηχος του νερου και το παταγε για ωρες καθε μερα ανελλειπως....Μεχρι που το ανακαλυψε με το βιντεο..Το ειχα δει μαλιστα οπου γελασα πολυ ...αλλα αν ημουν στη θεση της θα ...Κοιτα μην βρεθεις εσυ να γιατι τοτε εγω παλι θα....
Διαβασα πριν καιρο, για μια δυστυχη γυναικα που της ερχοταν ο λογαριασμος της ΕΥΔΑΠ στο εξωτερικο βεβαια υπερογκοςςςςς..
Κι αφου δεν βρεθηκαν διαρροες εβαλε κρυφη καμερα και ειδε τη γατα της να παιζει με το καζανακι...Της αρεσε ο ηχος του νερου και το παταγε για ωρες καθε μερα ανελλειπως....Μεχρι που το ανακαλυψε με το βιντεο..Το ειχα δει μαλιστα οπου γελασα πολυ ...αλλα αν ημουν στη θεση της θα ...Κοιτα μην βρεθεις εσυ να γιατι τοτε εγω παλι θα....
Gogo Valentinou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Τεσσερα και ( πολλα αδεσποτα)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : χιονατη του κερατσινιου
Motto : ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2012
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Δημητρουλαααααααααααααα μην πολυχαιρεσαι
Καλέ έχω πάρει τα μέτρα μου. Εννοείται πως έχω κλειστή την παροχή σε εκείνο το καζανάκι (επειδή η τουαλέτα δεν χρησιμοποιείται) και το ανοίγω μόνο πότε-πότε για να το τραβάω να μη βουλώνουν τα υδραυλικά. Ε, εκεί της κάνω το χατίρι και το τραβάει αυτή. Την έχω δει όμως που πάει και το παλεύει συνεχώς, ακόμα κι αν δεν έχει μέσα νερό προσπαθεί να το ξαναπατήσει. Εχει πολύ γέλιο...
Το παιδί πώς είναι, λιγοστεύει το αίμα; Εσύ πώς την παλεύεις;
-
Mood :
την αγαπώ!dimitroula έγραψε:Ναι, Ελίζα. Ανοίγει και τη βρύση μόνη της για τον ίδιο λόγο...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Καλυτερα...Σημερα εκανε πιπι στο χωμα, και κοιταξα το πουλακι του δεν ειχε αιματα...Συνηθως μου τα κανει μεσα στην μπανιερα η στο πατωμα κι εβλεπα το αιμα...αλλα ειχε και το πουλακι του οταν το κοιταζα...Σημερα δεν ειδα...αλλα για να σας πω σιγουρα θα ελεγξω κι αυριο...Παντως ειναι πολυ χαρουμενος...Σημερα εβαψα τα μισα καγκελα του μπαλκονιου πριν κανω την περιφραξη κι ειχαν ερθει και τα δυο διπλα μου και μου καναν παρεα...Πηγαν να μυρισουν εβαζα φωνες...μετα δυο τρεις φορες το κοψαν και ξαπλωσαν διπλα μου...Αχ βρε παιδια ηταν πολυ καλη παρεα τα μωρα μου μες τη ζεστη και την κουραση....
-
Mood :
Παιδιά εγώ και να ήθελα να τον μάθω δεν γίνεται γιατί το καζανάκι είναι στον τοίχο! Τρομπάρεις για να κατεβάσει! Το έχουν βάλει στο πατάρι κι έχουν τραβήξει κουμπί κάτω στο μπάνιο! Όταν πρωτοήρθα στο σπίτι του Γιάννη αναρωτιόμουν για τρεις μέρες τι κάνει αυτό το πράγμα στον τοίχο και που είναι το καζανάκι! Αφού έψαχνα μην είναι στο πάτωμα όπως έχουν σε ορισμένες καφετέριες!
-
Mood :
κάποτε εκεί τα βαζανε τα καζανάκια. και χαλάγανε και έπρεπε να ανέβεις πάνω να το φτιάξεις... μπελάς...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Γωγώ
Εμένα δε σας κρύβω πως όνειρό μου είναι να της φτιάξω ένα από τα παλιά καζανάκια που κρέμεται η αλυσίδα και μπορεί να το τραβάει και να το ευχαριστιέται. Βέβαια σε εκείνα πέφτει ορμητικά το νερό και κάνει πολύ θόρυβο, οπότε τη βλέπω να μην το ξανακάνει ποτέ...
Εμένα δε σας κρύβω πως όνειρό μου είναι να της φτιάξω ένα από τα παλιά καζανάκια που κρέμεται η αλυσίδα και μπορεί να το τραβάει και να το ευχαριστιέται. Βέβαια σε εκείνα πέφτει ορμητικά το νερό και κάνει πολύ θόρυβο, οπότε τη βλέπω να μην το ξανακάνει ποτέ...
-
Mood :
Δηλαδη τρεις μερες δεν κατουρουσες η το εκανες και αφηνες του ανθρωπου τη λεκανη κιτρινη...Debbie4ever έγραψε:Παιδιά εγώ και να ήθελα να τον μάθω δεν γίνεται γιατί το καζανάκι είναι στον τοίχο! Τρομπάρεις για να κατεβάσει! Το έχουν βάλει στο πατάρι κι έχουν τραβήξει κουμπί κάτω στο μπάνιο! Όταν πρωτοήρθα στο σπίτι του Γιάννη αναρωτιόμουν για τρεις μέρες τι κάνει αυτό το πράγμα στον τοίχο και που είναι το καζανάκι! Αφού έψαχνα μην είναι στο πάτωμα όπως έχουν σε ορισμένες καφετέριες!
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Δηλαδη τρεις μερες δεν κατουρουσες η το εκανες και αφηνες του ανθρωπου τη λεκανη κιτρινη...Debbie4ever έγραψε:Παιδιά εγώ και να ήθελα να τον μάθω δεν γίνεται γιατί το καζανάκι είναι στον τοίχο! Τρομπάρεις για να κατεβάσει! Το έχουν βάλει στο πατάρι κι έχουν τραβήξει κουμπί κάτω στο μπάνιο! Όταν πρωτοήρθα στο σπίτι του Γιάννη αναρωτιόμουν για τρεις μέρες τι κάνει αυτό το πράγμα στον τοίχο και που είναι το καζανάκι! Αφού έψαχνα μην είναι στο πάτωμα όπως έχουν σε ορισμένες καφετέριες!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Δηλαδη τρεις μερες δεν κατουρουσες η το εκανες και αφηνες του ανθρωπου τη λεκανη κιτρινη...Debbie4ever έγραψε:Παιδιά εγώ και να ήθελα να τον μάθω δεν γίνεται γιατί το καζανάκι είναι στον τοίχο! Τρομπάρεις για να κατεβάσει! Το έχουν βάλει στο πατάρι κι έχουν τραβήξει κουμπί κάτω στο μπάνιο! Όταν πρωτοήρθα στο σπίτι του Γιάννη αναρωτιόμουν για τρεις μέρες τι κάνει αυτό το πράγμα στον τοίχο και που είναι το καζανάκι! Αφού έψαχνα μην είναι στο πάτωμα όπως έχουν σε ορισμένες καφετέριες!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Δεν απανταει....μαλλον ετσι εγινε....f.m123 έγραψε:Gogo Valentinou έγραψε:Δηλαδη τρεις μερες δεν κατουρουσες η το εκανες και αφηνες του ανθρωπου τη λεκανη κιτρινη...Debbie4ever έγραψε:Παιδιά εγώ και να ήθελα να τον μάθω δεν γίνεται γιατί το καζανάκι είναι στον τοίχο! Τρομπάρεις για να κατεβάσει! Το έχουν βάλει στο πατάρι κι έχουν τραβήξει κουμπί κάτω στο μπάνιο! Όταν πρωτοήρθα στο σπίτι του Γιάννη αναρωτιόμουν για τρεις μέρες τι κάνει αυτό το πράγμα στον τοίχο και που είναι το καζανάκι! Αφού έψαχνα μην είναι στο πάτωμα όπως έχουν σε ορισμένες καφετέριες!
-
Mood :
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Δεν απανταει....μαλλον ετσι εγινε....f.m123 έγραψε:Gogo Valentinou έγραψε:Δηλαδη τρεις μερες δεν κατουρουσες η το εκανες και αφηνες του ανθρωπου τη λεκανη κιτρινη...Debbie4ever έγραψε:Παιδιά εγώ και να ήθελα να τον μάθω δεν γίνεται γιατί το καζανάκι είναι στον τοίχο! Τρομπάρεις για να κατεβάσει! Το έχουν βάλει στο πατάρι κι έχουν τραβήξει κουμπί κάτω στο μπάνιο! Όταν πρωτοήρθα στο σπίτι του Γιάννη αναρωτιόμουν για τρεις μέρες τι κάνει αυτό το πράγμα στον τοίχο και που είναι το καζανάκι! Αφού έψαχνα μην είναι στο πάτωμα όπως έχουν σε ορισμένες καφετέριες!
Ναι έτσι γινόταν! Ευτυχώς είμαι δυσκοίλια και δεν του άφηνα κι άλλα δωράκια! Ώσπου μια μέρα ήθελα και να και μπήκα στον πειρασμό να δω τι κάνει το κουμπί! Το πάτησα 3-4 φορές, άκουσα καζανάκι κι έκατσα άνετα να κάνω την δουλειά μου!
Και να ήθελα να γέμιζα λεκανίτσα και να έριχνα νερό δεν μπορούσα γιατί δεν έχουμε νιπτήρα στο μπάνιο οπότε θα έπρεπε να το φέρνω από την κουζίνα!
-
Mood :
Εγω εχω παθει το αλλο...ψαχνω καλαθακι να ριξω το χαρτι (σε ξενες τουαλετες) και δεν βρισκω καλαθακι...Μεχρι και τα ντουλαπια του μπανιου ανοιξα καποτε μηπως το εχουν κρυψει μεσα....Ρε παιδια ελεος....Και καλα να ναι χαρτι...Εμεις οι γυναικες εχουμε κι ενα θεμα καθε μηνα....Κοιτα που πηγε η συζητηση...Τελος παντων...μια χαρα εξελισσεται το θεμα...Κοινωνικου περιεχομενου
-
Mood :
Ρεεεεε!Gogo Valentinou έγραψε:Εγω εχω παθει το αλλο...ψαχνω καλαθακι να ριξω το χαρτι (σε ξενες τουαλετες) και δεν βρισκω καλαθακι...Μεχρι και τα ντουλαπια του μπανιου ανοιξα καποτε μηπως το εχουν κρυψει μεσα....Ρε παιδια ελεος....Και καλα να ναι χαρτι...Εμεις οι γυναικες εχουμε κι ενα θεμα καθε μηνα....Κοιτα που πηγε η συζητηση...Τελος παντων...μια χαρα εξελισσεται το θεμα...Κοινωνικου περιεχομενου
Με πεθάνατε!
-
Mood :
Δεν φταίω εγώ που δεν με είχε ενημερώσει για το ποιο είναι το καζανάκι! Να μύριζα τα νύχια μου; Από την στιγμή που δεν με ενημέρωσε καλά να πάθει!
Γωγώ, αυτό το έχω πάθει κι εγώ! Ευτυχώς δεν είχα χοντρή ανάγκη κι έτσι πήρα το χαρτάκι και πήγα στην κουζίνα και το πέταξα!
Γωγώ, αυτό το έχω πάθει κι εγώ! Ευτυχώς δεν είχα χοντρή ανάγκη κι έτσι πήρα το χαρτάκι και πήγα στην κουζίνα και το πέταξα!
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Γωγώ
Νιαγάρα το έλεγαν αυτό το καζανάκι ! Όνομα και πράγμα.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Καλέ κι εσύ δε μπορούσες να ρωτήσεις; Έπρεπε να βγάλει οδηγίες χρήσης έξω από την τουαλέτα;Debbie4ever έγραψε:Δεν φταίω εγώ που δεν με είχε ενημερώσει για το ποιο είναι το καζανάκι! Να μύριζα τα νύχια μου; Από την στιγμή που δεν με ενημέρωσε καλά να πάθει!
http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82+%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%82&hl=el&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=AcyHjkeahU5FlM:&imgrefurl=http://www.tsatra-patra.gr/2010/11/%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25B5-%25CE%25BC%25CE%25AD%25CF%2583%25CE%25B1-%25CE%25BC%25CE%25B5-%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25AF%25CE%25B8%25CE%25B5%25CF%2583%25CE%25B7/&docid=Bx8aEc4jeN6q8M&imgurl=http://www.tsatra-patra.gr/wp-content/uploads/2010/11/prosoxh-h-porta-auth-den-exei-hxomonwsh.jpg&w=604&h=453&ei=yR0DUMmPFqmW0QXAuYmJBw&zoom=1&iact=rc&dur=312&sig=117244729740694422491&page=1&tbnh=153&tbnw=204&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:0,i:66&tx=129&ty=47
και
-
Mood :
Επρεπε να το δωσει στο χερι της οικοδεσποινας η αν το ριξεις στον νεροχυτη....Τους αξιζειDebbie4ever έγραψε:Δεν φταίω εγώ που δεν με είχε ενημερώσει για το ποιο είναι το καζανάκι! Να μύριζα τα νύχια μου; Από την στιγμή που δεν με ενημέρωσε καλά να πάθει!
-
Mood :
f.m123 έγραψε:
Καλέ κι εσύ δε μπορούσες να ρωτήσεις; Έπρεπε να βγάλει οδηγίες χρήσης έξω από την τουαλέτα;
http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82+%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%82&hl=el&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=AcyHjkeahU5FlM:&imgrefurl=http://www.tsatra-patra.gr/2010/11/%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25B5-%25CE%25BC%25CE%25AD%25CF%2583%25CE%25B1-%25CE%25BC%25CE%25B5-%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25AF%25CE%25B8%25CE%25B5%25CF%2583%25CE%25B7/&docid=Bx8aEc4jeN6q8M&imgurl=http://www.tsatra-patra.gr/wp-content/uploads/2010/11/prosoxh-h-porta-auth-den-exei-hxomonwsh.jpg&w=604&h=453&ei=yR0DUMmPFqmW0QXAuYmJBw&zoom=1&iact=rc&dur=312&sig=117244729740694422491&page=1&tbnh=153&tbnw=204&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:0,i:66&tx=129&ty=47
και
Φυσικά! Εγώ γιατί ενημερώνω όποιον έρχεται σπίτι πρώτη φορά ότι για το καζανάκι τρομπάρεις 3-4 φορές; Αυτό έπρεπε να κάνει!
Στο σπίτι μου στην Καλαμάτα το καζανάκι έχει χαλάσει και πάντα ενημερώνω ότι πρέπει να γεμίσουν την λεκανίτσα που είναι στον νιπτήρα!
-
Mood :
Και Νιαγαρα Νιντζα τη γατα σουdoremi έγραψε:dimitroula έγραψε:Γωγώ
Νιαγάρα το έλεγαν αυτό το καζανάκι ! Όνομα και πράγμα.
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Επρεπε να το δωσει στο χερι της οικοδεσποινας η αν το ριξεις στον νεροχυτη....Τους αξιζειDebbie4ever έγραψε:Δεν φταίω εγώ που δεν με είχε ενημερώσει για το ποιο είναι το καζανάκι! Να μύριζα τα νύχια μου; Από την στιγμή που δεν με ενημέρωσε καλά να πάθει!
Πώς είναι δυνατόν σε σπίτι που ζει γυναίκα να μην υπάρχει καλαθάκι; Δηλαδή εκείνη που τα βάζει;
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Κοιτα που πηγε η συζητηση...Τελος παντων...μια χαρα εξελισσεται το θεμα...Κοινωνικου περιεχομενου
Η να τα ρίχνεις στην τουαλέτα να τους βουλώσεις την αποχέτευσηGogo Valentinou έγραψε:Επρεπε να το δωσει στο χερι της οικοδεσποινας η αν το ριξεις στον νεροχυτη....Τους αξιζει
Καλά, Φλώρα, με το ΜΠΡΟΥΦ με πέθανες...
-
Mood :
Ελεος θα ποθάνω!!Gogo Valentinou έγραψε:Και Νιαγαρα Νιντζα τη γατα σουdoremi έγραψε:Νιαγάρα το έλεγαν αυτό το καζανάκι ! Όνομα και πράγμα.dimitroula έγραψε:Γωγώ
-
Mood :
Για όλα αυτά φταίει Δήμητρα φταίει ο Ερμής που επισκέπτεται την τουαλέτα κι όχι εμείς που έφτασε εκεί!
Εκείνον να μαλώσεις!
Εκείνον να μαλώσεις!
-
Mood :
Σελίδα 4 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» επεσε ο γατουλης μου απο τον 4ο οροφο
» Ο Τιγράκος έπεσε από τον 3ο όροφο
» Την βοήθεια σας ,,, κατεπείγον .... Μια πτωση , μια λαμα και τωρα τι ?
» Η ατυχία είναι το δεύτερο μου όνομα..
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Ο Τιγράκος έπεσε από τον 3ο όροφο
» Την βοήθεια σας ,,, κατεπείγον .... Μια πτωση , μια λαμα και τωρα τι ?
» Η ατυχία είναι το δεύτερο μου όνομα..
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
Σελίδα 4 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios