ΠΤΩΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ
+24
Kikiriki
Anatoli
nosyparker
Μαιρη
LAROGATA
Lounomi
Debbie4ever
alexandrakicat
marie aristocat
Smokys
polina4smile
koneko
loulou
Πούπσυ
f.m123
Joey
Fotoula
otz
Δ²
doremi
niou
Ηρακλένια
SuperCatz
Gogo Valentinou
28 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 10
Σελίδα 2 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: ΠΤΩΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ
Παιδια δυστυχως η αιματουρια δεν ειναι απ τον Βαλεντινο.....
Αιματουρει δηλ αιμορραγια εχει ο μικρος....Πλημμυρα στο αιμα και πιδακες στους τοιχους οταν κανει πιπι του...Μετα γινεται μες το αιμα και τον τρεχω μπανιο για πλυσιμο....Αιμααααααααα
Η γιατρος ειπε οτι εχει κανει αιματωμα στην ουροδοχο κυστη και γι αυτο κανει αιμα...καποιο αγγειο εχει σπασει....Δεν χρειαζεται χειρουργειο...Ψηλαφισε την κυστη...διαγραφοταν κανονικη...την πιεσε και πεταξε ουρα μες το αιμα...Του κανε μια αντιβιωση που ειναι για 15 μερες και θα γινει καλα...Εγω ομως ειμαι σ αναμμενα καρβουνα...Φοβαμαι μην τον χασω.....
Αααα να γραψω και το ασχετο με το θεμα....Πρεπει να ναι ημιαιμο conrnish rex...εχει ψηλα ποδια και μεγαλα αυτια....βαζω βιντεακι να δειτε αυθεντικα cornish rex....Ο αυτουλαρας μου ειναι αρρωστοςςςςςςςςς https://www.youtube.com/watch?v=lliSotsyvaE&feature=related
Αιματουρει δηλ αιμορραγια εχει ο μικρος....Πλημμυρα στο αιμα και πιδακες στους τοιχους οταν κανει πιπι του...Μετα γινεται μες το αιμα και τον τρεχω μπανιο για πλυσιμο....Αιμααααααααα
Η γιατρος ειπε οτι εχει κανει αιματωμα στην ουροδοχο κυστη και γι αυτο κανει αιμα...καποιο αγγειο εχει σπασει....Δεν χρειαζεται χειρουργειο...Ψηλαφισε την κυστη...διαγραφοταν κανονικη...την πιεσε και πεταξε ουρα μες το αιμα...Του κανε μια αντιβιωση που ειναι για 15 μερες και θα γινει καλα...Εγω ομως ειμαι σ αναμμενα καρβουνα...Φοβαμαι μην τον χασω.....
Αααα να γραψω και το ασχετο με το θεμα....Πρεπει να ναι ημιαιμο conrnish rex...εχει ψηλα ποδια και μεγαλα αυτια....βαζω βιντεακι να δειτε αυθεντικα cornish rex....Ο αυτουλαρας μου ειναι αρρωστοςςςςςςςςς https://www.youtube.com/watch?v=lliSotsyvaE&feature=related
Gogo Valentinou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Τεσσερα και ( πολλα αδεσποτα)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : χιονατη του κερατσινιου
Motto : ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2012
Mood :
Δυστυχώς η εσωτερική αιμορραγία είναι πολύ πιθανή σε αυτές τις περιπτώσεις, όσο κι αν φημολογείται ότι οι γάτες δεν κινδυνεύουν από πτώση. Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε ως τώρα, όμως εύχομαι να είναι όπως λέει η γιατρός και να περάσει με την αντιβίωση. Καταλαβαίνω τον πόνο και την ανησυχία σου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
περαστικα μωρε στον μικρουλι ,αφου ο γιατρος δεν ανησυχει,κρατα τη ψυχραιμια σου.Βεβαια εγω θα ελεγα να παρεις μια δευτερη γνωμη,ετσι για να σου φυγει η αμφιβολια!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Παιδια κατι δεν μ αρεσει....Μηπως χρειαζονται εξετασεις....Αν και της εχω εμπιστοσυνη τι μπορει να του κανει μια αντιβιωση???Χανει με τα ουρα του απιστευτο αιμα....Μονο αιμα βλεπεις.....αιμορραγια.....Ασε που θα πεσει κι ο αιματοκριτης του.....Πειτε μου τι να κανω???Παρασκευη σταματαω δουλεια και θα χω και χρονο να τρεξω πιο πολυ...Αν μεχρι παρασκευη χανει τοσο αιμα θα τον ξαναπαω....δεν γινεται θα ψοφησει το μωρο μου το οποιο ειναι και πανεμορφοοοοοοο.....(ου να μου χαθω που το γκρινιαζα )..
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Παιδια κατι δεν μ αρεσει....Μηπως χρειαζονται εξετασεις....Αν και της εχω εμπιστοσυνη τι μπορει να του κανει μια αντιβιωση???Χανει με τα ουρα του απιστευτο αιμα....Μονο αιμα βλεπεις.....αιμορραγια.....Ασε που θα πεσει κι ο αιματοκριτης του.....Πειτε μου τι να κανω???Παρασκευη σταματαω δουλεια και θα χω και χρονο να τρεξω πιο πολυ...Αν μεχρι παρασκευη χανει τοσο αιμα θα τον ξαναπαω....δεν γινεται θα ψοφησει το μωρο μου το οποιο ειναι και πανεμορφοοοοοοο.....(ου να μου χαθω που το γκρινιαζα )..
Επειδή ακούγεται επείγον, αν υπάρχει (οικονομική) δυνατότητα εγώ θα τον πήγαινα σε μια 24ωρη κλινική εδώ και τώρα μήπως χρειάζεται να τον ανοίξουν και να τον ράψουν. Σε κάθε περίπτωση, αυτοί έχουν τα μέσα να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις πολύ πιο αξιόπιστα από έναν συνοικιακό κτηνίατρο. Αν θέλεις και μπορείς, έχω υπόψην πολύ καλό κτηνίατρο στον Αγ. Στέφανο που έχει και υπερηχογράφο και εξειδικεύεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Πες μου να σου στείλω πμ μήπως τον πάρεις τηλέφωνο.
-
Mood :
Την ρωτησα για χειρουργειο και ειπε οχι γιατι διαγραφεται κανονικα η ουροδοχος του ψηλαφιζοντας βεβαια, και δεν θα κραταγε ουρα αν ειχε ανοιξει...ωστοσο στειλε μου τηλ..Αν δω οτι συνεχιζει θα το παω σιγουρα....Θα σκασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
-
Mood :
Σου έστειλα ήδη πμ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
-
Mood :
τουλάχιστον έναν υπέρηχο, μια ακτινογραφία. κι εγώ ανησυχώ τώρα, έτσι όπως το περιγράφεις. απο κέφια πώς είναι κατα τα άλλα; τρώει, παίζει; πλένεται;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Το μαναράκι μωρέ εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά...περαστικούλια!!!
Μαιρη- Junior Cat
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2012
Mood :
Ναι τα περιγραφω ως εχουν χωρις υπερβολη....Ευτυχως ειναι μες την καλη χαρα...τρωει, κοιμαται,πηδαει, σκοτωνεται με τον μεγαλο....
Ο μεγαλος παιδια με το που εφερα τον μικρο απ τον γιατρο, ηρθε και τον μυριζε....Πισω ποδια , γλουτους και ουρα...εκει που χτυπησε...Τρεις μερες τον μυριζει συνεχως σ αυτα τα σημεια...απιστευτοοοοοοοο
Ο μεγαλος παιδια με το που εφερα τον μικρο απ τον γιατρο, ηρθε και τον μυριζε....Πισω ποδια , γλουτους και ουρα...εκει που χτυπησε...Τρεις μερες τον μυριζει συνεχως σ αυτα τα σημεια...απιστευτοοοοοοοο
-
Mood :
Κανενας κτηνιατρος στο φορουμ υπαρχει να πει την αποψη του???
-
Mood :
αφού του μυρίζει μωρέ το αίμα μάλλον. Εύχομαι όλα να πάνε καλά για το μικρούλη και να μας ενημερώνεις. ελπίζω αύριο να δεις βελτίωση. εξάλλου μπορεί το αίμα μαζί με τα ούρα να φαίνεται πολύ γιατί αραιώνει. αν δεν είναι κατακοκκινο και πηκτό, σημαίνει ότι είναι αραιωμένο.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Κατακοκκινο και πυκνο ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...Σαν να ειναι μονο αιμα χωρις ουρα....Μονο στην γιατρο το ειδα αραιο γιατι δεν ξερω...Ειχε κανει και τσισακια σπιτι...
-
Mood :
Η γιατρός σας που τον είδε τι σου είπε ?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Αιματωμα ουροδοχου κυστης...Καποιο αγγειο εσπασε απ την πτωση και αιμορραγει...Θα περασει...ετσι ειπε..Ειναι και μες την τρελη χαρα ο μικρος....Μονο οταν βλεπει το αιμα πανικοβαλλεται λιγο απ το φοβο του...Κατα τ αλλα ολα καλα...
-
Mood :
πω πω.. Με ανησύχησες.. Περαστικά σας και ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. Όπως και να έχει, να μας κρατάς ενήμερους για τις εξελίξεις..
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Φαντάζομαι ότι ξέρει για τη πτώση κλπ κλπ. ΄σου είπε σε πόσες μέρες θα πρέπει να περάσει ?Gogo Valentinou έγραψε:Αιματωμα ουροδοχου κυστης...Καποιο αγγειο εσπασε απ την πτωση και αιμορραγει...Θα περασει...ετσι ειπε..Ειναι και μες την τρελη χαρα ο μικρος....Μονο οταν βλεπει το αιμα πανικοβαλλεται λιγο απ το φοβο του...Κατα τ αλλα ολα καλα...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Ενας υπέρηχος σε μια κλινική ζώων είναι νομίζω απαραίτητος ακόμα κι αν είναι για να ηρεμίσεις εσύ. Κράτα μας ενήμερους σε παρακαλώ.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
τουλάχιστον τώρα δεν θα το ξανακάνειGogo Valentinou έγραψε:3-3,5 μηνων ειναι....Lounomi έγραψε:α το καημένο.. είναι μικρό;Gogo Valentinou έγραψε:Μετα απο μια μεσημεριανη περιπετεια 3 ωρων, μαλλον την βγαλαμε καθαρη....
Ο μικρος μου γατοαυταρας εκανε μπουμ την ωρα που ημουν δουλεια απο το μπαλκονι στο ισογειο...Μενουμε 2ο οροφο...Η γιαγια του δεν πηρε χαμπαρι τπτ...
Μολις μπηκα σπιτι ακουγοταν το κλαμμα απ το ισογειο στο 2ο....
Τα διαμερισματα του ισογειου κλειστα (ενα προς ενοικιαση) και το αλλο κλειστο απο εναν εργενη που οποτε θυμαται ερχεται...Μην εχοντας προσβαση και αφου αρνηθηκε η πυροσβεστικη να ερθει....(δεν βαζει σε κινδυνο ανθρωπο για ενα γατι) κατεβασαμε με σκοινι τη γατοφορο με φαγακι, να παει να φαει αμα πεινασει...Μολις εμπαινε μεσα θα τον ανεβαζα...Δυστυχως δεν κουνιοταν απο καποια στιγμη και μετα...
Τελικα βρηκαμε τον μπαμπα του εργενη μεσω τριτου και μετα απο κανα δυο ωρες ηρθε και ανοιξε...
Το γατακι κουτσαινει πολυ...δεν κουναει ουρα....Ποναει πολυ αλλα δεν εσπασε τπτ ειπε η γιατρος....Ειναι που σας ελεγα πριν δυο μερες οτι σκαρφαλωνει καγκελα. ..Δυστυχως δεν το προλαβαμε το κακο ....Τωρα θα παρουμε αντιφλεγμονωδη για 8 μερες και θα ενημερωσουμε γιατρο για το οτιδηποτε....
Σημερα ειδα για πρωτη φορα μια ψυχουλα να με παρακαλει κλαιγοντας να το βοηθησω και να μην μπορω....Το εβλεπα και δεν μπορουσα να κανω τπτ....Η ψυχη μου μαυρισε....Σημερα καταλαβα ποσο τον αγαπαω και ποσο ομορφος ειναι Και δεν εχει μεγαλα αυτια.... Μαλλον χρειαζομαι γυαλια
Lounomi- Junior Cat
-
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιράκιι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ξανθόγατα ;]
Motto : The best language is purring!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/06/2012
Mood :
Lounomi έγραψε:
τουλάχιστον τώρα δεν θα το ξανακάνει
Δεν το ξέρεις. Περίφραξη στο μπαλκόνι και γρήγορα!
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Ο πρώτος μου γάτος έπεσε 7 φορές. οπότε κατάλαβε ότι δεν τους γίνεται μάθημα απαραίτητα. και εγώ είχα πολύ στενό μπαλκόνι και δεν το έφραξα μέχρι πάνω για να μη είμαστε σαν φυλακισμένοι αλλά ήταν πολύ τυχερός γάτος που τη γλύτωνε με μικροτραυματισμούς.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
τα δικά μου πάλι πάντα φοβόντουσαν :/ οπότε δεν είχαμε πρόβλημα
Lounomi- Junior Cat
-
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιράκιι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ξανθόγατα ;]
Motto : The best language is purring!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/06/2012
Mood :
Τα δικά μου αν βγουν αυτή τη στιγμή στο μπαλκόνι θα ανέβουν στα κεραμίδια και δεν έχω εκπαιδευτεί στις ειδικές αποστολές για να πάω να τα μαζέψω!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Πως ειστε σημερα?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
+1Anatoli έγραψε:Πως ειστε σημερα?
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
+2SuperCatz έγραψε:+1Anatoli έγραψε:Πως ειστε σημερα?
-
Mood :
Οτι και να σας πω λιγοι θα το πιστεψετε....
Γυριζω σπιτι σημερα γυρω στις 3 οπως καθε μερα....Μανα που ειναι το γατι???
Καπου εδω....που εδω???Πουθενα....
Ψαχνω με τη μανα μου το γατι επι μια ωρα σ ολο το σπιτι, γωνιες,ντουλαπια κλπ..
ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΓΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Μπαλκονια, κοινοχρηστους χωρους πολυκατοικιας τα παντα...και εκει καταλαβαινω το γατι την εκανε...Κι αρχιζει το κλαμα της αρκουδας
Οπου μας εχει αφησει για αναμνηση τα τσισακια του με αιμα (πιο αραιο το αιμα ευτυχως).
Κατεβαινει η μαμα κατω στο δρομο, ρωτησε παντου πουθενα το γατι...κανεις δεν ειδε δεν ακουσε τπτ....Κατεβαινω κι εγω για να τον αναζητησω στο δρομο...Λεω παει θα πεθανει μες τη ζεστη και με αιματουρια....και μολις κατεβαινω στο δρομο, ακουω απο καπου ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ κλαιγοντας.....γυριζω πανω το κεφαλι, κοιταω στα δεντρα που ειναι μπροστα ακριβως στο μπαλκονι τπτ...ξανακοιταω και βλεπω τον Ερμη πανω στην τεντα του μαγαζιου που βρισκεται στο ισογειο...Μολις με ειδε αρχισε νιαουυυυυυυ...νιαουυυυυυυ....Για καλη μου τυχη, ζητησα βοηθεια και στο πι και φι ενας ευγενεστατος κυριος σκαρφαλωσε απο τα ρολα του μαγαζιου πανω στην τεντα, μας τον πεταξε στα χερια και ο μικρος σωθηκε για δευτερη φορα....Αυτα μεσα σε τρεις μερες....Χαρηκα πολυ, μας εκανε της ιδιας συστασης τσισακια, εφαγε, ηπιε νερακι, τον εκανα μπανακι και τωρα ροχαλιζει....
Εγω αυριο παιρνω αδεια, οποτε θα χω χρονο να περιφραξω τα καγκελα, πηρα σαμαρακι αλλα δεν το θελει με τπτ...ασε που δεν ηξερα να το βαλω και τον ταλαιπωρησα πολυ, αν εχει καποιος βιντεο πως να το βαλω ας μου το βαλει με λινκ....αλλα αμα γινει καλα θα της αρπαξει ο κ@@ος του...
Παιδια δεν ξερω πως θα σας φανει αυτο που θα σας εξωτερικευσω, αλλα νιωθω απιστευτα ταλαιπωρημενη ψυχικα ολη την εβδομαδα και ειδικα σημερα... οχι μονο επαθα σοκ και πανικο χειροτερο του πρωτου γιατι δεν ηξερα που βρισκεται, αλλα νιωθω πως δεν θελω αλλο πια τα γατια σπιτι...Νιωθω πολυ βαρια , πολυ εξουθενωμενη και τελικα δεν ξερω αν αξιζει να περναμε τετοιο στρες με το να εχουμε ζωο στο σπιτι...Φανταζομαι να ναι λογια της στιγμης και να επανελθω με θερμη για τα γατακια μου που ακομα ομως αγαπω παρα πολυ..Μετα απ αυτο παντως που περασα, δεν ξαναλεω σε ανθρωπο να παρει ζωο σπιτι του....
Μπαλκονια, κοινοχρηστους χωρους πολυκατοικιας τα παντα...και εκει καταλαβαινω το γατι την εκανε...Κι αρχιζει το κλαμα της αρκουδας
Οπου μας εχει αφησει για αναμνηση τα τσισακια του με αιμα (πιο αραιο το αιμα ευτυχως).
Κατεβαινει η μαμα κατω στο δρομο, ρωτησε παντου πουθενα το γατι...κανεις δεν ειδε δεν ακουσε τπτ....Κατεβαινω κι εγω για να τον αναζητησω στο δρομο...Λεω παει θα πεθανει μες τη ζεστη και με αιματουρια....και μολις κατεβαινω στο δρομο, ακουω απο καπου ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ κλαιγοντας.....γυριζω πανω το κεφαλι, κοιταω στα δεντρα που ειναι μπροστα ακριβως στο μπαλκονι τπτ...ξανακοιταω και βλεπω τον Ερμη πανω στην τεντα του μαγαζιου που βρισκεται στο ισογειο...Μολις με ειδε αρχισε νιαουυυυυυυ...νιαουυυυυυυ....Για καλη μου τυχη, ζητησα βοηθεια και στο πι και φι ενας ευγενεστατος κυριος σκαρφαλωσε απο τα ρολα του μαγαζιου πανω στην τεντα, μας τον πεταξε στα χερια και ο μικρος σωθηκε για δευτερη φορα....Αυτα μεσα σε τρεις μερες....Χαρηκα πολυ, μας εκανε της ιδιας συστασης τσισακια, εφαγε, ηπιε νερακι, τον εκανα μπανακι και τωρα ροχαλιζει....
Εγω αυριο παιρνω αδεια, οποτε θα χω χρονο να περιφραξω τα καγκελα, πηρα σαμαρακι αλλα δεν το θελει με τπτ...ασε που δεν ηξερα να το βαλω και τον ταλαιπωρησα πολυ, αν εχει καποιος βιντεο πως να το βαλω ας μου το βαλει με λινκ....αλλα αμα γινει καλα θα της αρπαξει ο κ@@ος του...
Παιδια δεν ξερω πως θα σας φανει αυτο που θα σας εξωτερικευσω, αλλα νιωθω απιστευτα ταλαιπωρημενη ψυχικα ολη την εβδομαδα και ειδικα σημερα... οχι μονο επαθα σοκ και πανικο χειροτερο του πρωτου γιατι δεν ηξερα που βρισκεται, αλλα νιωθω πως δεν θελω αλλο πια τα γατια σπιτι...Νιωθω πολυ βαρια , πολυ εξουθενωμενη και τελικα δεν ξερω αν αξιζει να περναμε τετοιο στρες με το να εχουμε ζωο στο σπιτι...Φανταζομαι να ναι λογια της στιγμης και να επανελθω με θερμη για τα γατακια μου που ακομα ομως αγαπω παρα πολυ..Μετα απ αυτο παντως που περασα, δεν ξαναλεω σε ανθρωπο να παρει ζωο σπιτι του....
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Οτι και να σας πω λιγοι θα το πιστεψετε....
Πω πω βρε Γωγώ.. Με την περίφραξη θα ηρεμήσετε οικογενειακώς..
Εύχομαι καλή άδεια!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Ιιιιιιιιι ξαναέπεσε;
Περαστικά στον μικρό και καλή ξεκούραση σ' εσένα!
Περαστικά στον μικρό και καλή ξεκούραση σ' εσένα!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Θα τον βαλω στο κλουβι και θα βγαλω τον Κιτσο....Μια χαρα ημουν με το καναρινακι μου... Τι τα θελα τα γατια???Και μαλιστα τον αυταρα??? ...Με τιμωρησε ο θεος... Μα αφου εχει αυταρες.... να μην το πω???
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Θα τον βαλω στο κλουβι και θα βγαλω τον Κιτσο....Μια χαρα ημουν με το καναρινακι μου... Τι τα θελα τα γατια???Και μαλιστα τον αυταρα??? ...Με τιμωρησε ο θεος... Μα αφου εχει αυταρες.... να μην το πω???
Δυστυχώς τα ζωηρά γατιά δεν μαθαίνουν εύκολα να μη σκαρφαλώνουν. Νομίζω ότι στο έγραψα παραπάνω. Σίγουρα ταλαιπωρήθηκες και είσαι σε σοκ, αλλά θα σου περάσει . Περίφραξη όπως είπες αμέσως και ο νους σας μη βρει άλλους τρόπους το σκατούλι. Με την αιματουρία πότε θα τον πας για άλλη εξέταση;
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:
Να αρχίσω λέγοντας ότι λυπάμαι πολύ για την όλη ταλαιπωρία και ελπίζω να μπει η περίφραξη να ηρεμήσετε και εσείς και το γατί.
Διαφωνώ όμως σε μεγάλο βαθμό με την παράγραφο αυτή, γιατί πιστεύω ότι φταις για την ψυχική σου ταλαιπωρία και εσύ και όλοι όσοι αγνοούν τον κίνδυνο του μπαλκονιού. Εγώ όταν πήρα την πρώτη μου γάτα, μου είπε η κοπέλα να προσέχω το μπαλκόνι γιατί είναι η νο 1 αιτία θανάτου των γατιών. Και νομίζω και εδώ τα παιδιά σου είπαν μετά την πρώτη πτώση να βάλεις περίφραξη και ότι ήσουν τυχερή. Δεν λέω καλά να πάθεις, προς θεού ποτέ δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να σου πω ότι εμείς φταίμε για το στρες.
Της αδερφής μου η γάτα το ίδιο έπαθε. Της έλεγα ΜΗΝΕΣ βάλε περίφραξη, δεν είναι χαζή μου έλεγε η γάτα μου. Και έπεσε έσπασε το πόδι της και ταλαιπωρούταν η γατουλα μήνες. Ζώα είναι , θα δουν μια πεταλούδα ένα πουλί και δεν θα σκεφτούν το ύψος. Άσε το εξερευνητικό του θέματος, θέλουν παντού να πηγαίνουν οπότε εγώ δεν καταλαβαίνω πως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τον κίνδυνο του μπαλκονιού και την αναγκαιότητα της περίφραξης.
Οπότε, διαφωνώ με το αυτό που λες. Το στρες που περνάς το περνάς γιατί δεν πρόσεξες εσύ αρκετά γιατί πιστεύω ότι αξίζει με το παραπάνω να έχουμε ζώα στο σπίτι. Οπότε την επόμενη φορά καλύτερα να προσέχεις και αν τύχει να σε ρωτήσει κάποιος για ζώο στο σπίτι καλύτερα πες του να προσέχει με τα μπαλκόνια και να ενημερωθεί σωστά
Το πήρα λίγο προσωπικά γιατί έχω ένα θέμα με την άγνοια του κόσμου με το κίνδυνο των μπαλκονιών.
Περαστικά στο γατάκι και ελπίζω να μην ξαναπεράσεις κάτι παρόμοιο ξανά.
φιλικά,
Ιωάννα
Joey- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2009
Mood :
Και μήπως να επιβάλεις στη μαμά σου όταν λείπεις να τον έχει κλειδωμένο σε ένα κλειστό δωμάτιο από όπου δεν μπορεί να έχει πρόσβαση έξω; Δεν ξέρω, το κακό δεν αργεί να γίνει κι εσείς το βιώσατε ήδη 2 φορές απανωτά...
Με τα τσίσα το ίδιο συνεχίζεται; Χάνει πολύ αίμα; Τουλάχιστον πίνει αρκετό νερό;;
Ιωάννα η κοπέλα δεν το ήξερε για την περίφραξη, τις προάλλες είπε πως θα το δρομολογήσει και απλά δεν πρόλαβε... Δε νομίζω ότι φταίει η ίδια, εφόσον έλειπε κιόλας από το σπίτι της. Την καταλαβαίνω και λίγο παραπάνω γιατί οι δικοί μου όταν λείπω κάνουν όλα αυτά που τους λέω να ΜΗΝ κάνουν...
Με τα τσίσα το ίδιο συνεχίζεται; Χάνει πολύ αίμα; Τουλάχιστον πίνει αρκετό νερό;;
Ιωάννα η κοπέλα δεν το ήξερε για την περίφραξη, τις προάλλες είπε πως θα το δρομολογήσει και απλά δεν πρόλαβε... Δε νομίζω ότι φταίει η ίδια, εφόσον έλειπε κιόλας από το σπίτι της. Την καταλαβαίνω και λίγο παραπάνω γιατί οι δικοί μου όταν λείπω κάνουν όλα αυτά που τους λέω να ΜΗΝ κάνουν...
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Και μήπως να επιβάλεις στη μαμά σου όταν λείπεις να τον έχει κλειδωμένο σε ένα κλειστό δωμάτιο από όπου δεν μπορεί να έχει πρόσβαση έξω; Δεν ξέρω, το κακό δεν αργεί να γίνει κι εσείς το βιώσατε ήδη 2 φορές απανωτά...
Δεν λέω ότι φταίει που έπεσε το γατάκι - απλά το ότι το άγχος και το ψυχολογικό που περνάει είναι λάθος δικό μας που δεν ενημερωνόμαστε σωστά για τους κινδύνους και την φροντίδα ενός ζώου. Ειδικά όταν έχει πέσει μία φορά. Όχι ότι φταίει η ίδια που έπεσε.
Τώρα για το άλλο που λες .. όταν δεν σε ακούν οι άνθρωποι που μένεις μαζί .. δύσκολα τα πράγματα.
Joey- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2009
Mood :
Γωγώ μην απελπίζεσαι. πέρασες έντονο στρες και μάλιστα δύο φορές σε μικρό χρονικό διάστημα. μέχρι να βάλεις περίφραξη και όσο λείπεις, περιόριζέ τον κάπου. έτσι κι αλλιώς πρέπει να αναρρώσει. ελπίζω να είναι καλά και να μην επιδεινώθηκε η κατάστασή του. αλλά οπωσδήποτε να βάλεις τουλάχιστον τα πλαστικά όσο μικρο και να είναι το μπαλκόνι. για όλα υπάρχουν λύσεις για να είστε όλοι ευχαριστημένοι. προπαντώς ψυχραιμία.
Πώς είναι ο γατούλης σήμερα και μετά και το δεύτερο πέσιμο; ευτυχώς που έπεσε στην τέντα. ήταν τρομερά τυχερός. γιαυτό πρόσεξε διπλά πλέον.
Πώς είναι ο γατούλης σήμερα και μετά και το δεύτερο πέσιμο; ευτυχώς που έπεσε στην τέντα. ήταν τρομερά τυχερός. γιαυτό πρόσεξε διπλά πλέον.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Σελίδα 2 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» επεσε ο γατουλης μου απο τον 4ο οροφο
» Ο Τιγράκος έπεσε από τον 3ο όροφο
» Την βοήθεια σας ,,, κατεπείγον .... Μια πτωση , μια λαμα και τωρα τι ?
» Η ατυχία είναι το δεύτερο μου όνομα..
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Ο Τιγράκος έπεσε από τον 3ο όροφο
» Την βοήθεια σας ,,, κατεπείγον .... Μια πτωση , μια λαμα και τωρα τι ?
» Η ατυχία είναι το δεύτερο μου όνομα..
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
Σελίδα 2 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios