gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2

+41
AngelNonh
Kiara!
.fofula.
Gatoplikti
ZACHARIAS
Αννα Μαρια
funambolo
tia
Osi
SophiCat
gigi&nala
purina
Maskotaki
69cats
Τζούλι το Κατσούλι
SuperCatz
Karamela
houlieta
MONDRIAN
Fotoula
Μαυρογατος
cyberkill
alexandrakicat
aporw
otz
Dreamer
vaso
Debbie4ever
mpoulaalekoula
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Дanae
kat-cats
natalouko
koneko
Anatoli
nikos_x
doremi
Gogo Valentinou
Δ²
f.m123
Mary-Fish
45 απαντήσεις

Σελίδα 13 από 29 Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2

Δημοσίευση από kat-cats Παρ Νοε 30, 2012 9:00 pm

παιδιά μήπως είναι αγγελούδια όταν απλά φεύγουν από τα γνωστά τους και έχουν τον αέρα...;;; λέω τώρα....
kat-cats
kat-cats
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Παρ Νοε 30, 2012 9:04 pm

Πάντως εγώ είχα ρωτήσει το γιατρό πώς τα καταφέρνει και κάθονται όλα τόσο σούζα και μου είπε "δεν κάνω τίποτα τρομερό, κυρίως είναι που φοβούνται". happy2
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 M_hug

Δημοσίευση από nikos_x Παρ Νοε 30, 2012 9:26 pm

Γενικα δεν τα πολυπαρακαλαω ειναι η αληθεια....Οτι πρεπει να γινει θα γινει.Χαπι,εμβολιο,νυχια,χτενισμα,δεν ειναι στο χερι τους voodoo

Ο Σιμπα με τα νυχια οταν του τα κοβω,δεν θελει κοπανιεται ,αλλα δεν κανω πισω για να μην θεωρει πως με λιγο τσαμπουκα περναει το δικο του.

Και αυτο που λεει η Κατερινα.Εκτος δικου τους χωρου πολλα χεζονται κ το παιζουν αγγελουδια.Αλλα βεβαια γινονται διαβολακια.
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 Lick

Δημοσίευση από Mary-Fish Παρ Νοε 30, 2012 9:28 pm

nikos_x έγραψε:Γενικα δεν τα πολυπαρακαλαω ειναι η αληθεια....Οτι πρεπει να γινει θα γινει.Χαπι,εμβολιο,νυχια,χτενισμα,δεν ειναι στο χερι τους Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 499893

Ο Σιμπα με τα νυχια οταν του τα κοβω,δεν θελει κοπανιεται ,αλλα δεν κανω πισω για να μην θεωρει πως με λιγο τσαμπουκα περναει το δικο του.

+++
Με τα νύχια με δαγκώνει ελαφρά αλλά απειλητικά κ γρυλίζει. Και εγώ τρέμω απ το φόβο μου! Μουαχαχα Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 266446
Mary-Fish
Mary-Fish
Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus

Θηλυκό
Τίγρης
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 M_smoke

Δημοσίευση από nikos_x Παρ Νοε 30, 2012 9:31 pm

H αγρια(πιστεψτε με,ΑΓΡΙΑ) γατα που σβερκωσα χθες ειναι η θηλυκη εκδοση του Ντεξτερ!!Εμφανισιακα εννοω!!! Ολοιδια! Ειναι 3.3 κιλα αυτη βεβαια...

Υπαρχουν κ ανθρωποι που φοβουνται τα σκυλια,γατια τους...Απορω πως συμβιωνουν στον ιδιο χωρο tafos
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από Mary-Fish Παρ Νοε 30, 2012 9:32 pm

nikos_x έγραψε:H αγρια(πιστεψτε με,ΑΓΡΙΑ) γατα που σβερκωσα χθες ειναι η θηλυκη εκδοση του Ντεξτερ!!Εμφανισιακα εννοω!!! Ολοιδια! Ειναι 3.3 κιλα αυτη βεβαια...

Υπαρχουν κ ανθρωποι που φοβουνται τα σκυλια,γατια τους...Απορω πως συμβιωνουν στον ιδιο χωρο Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 56971
Υπονοείς κάτι??????! Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 207772 Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 731743
Mary-Fish
Mary-Fish

Θηλυκό
Τίγρης

Δημοσίευση από nikos_x Παρ Νοε 30, 2012 9:33 pm

Eιναι θηλυκια μωρε ζαβο αχαχαχαχαχ happy2
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από Mary-Fish Παρ Νοε 30, 2012 9:34 pm

nikos_x έγραψε:Eιναι θηλυκια μωρε ζαβο αχαχαχαχαχ Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 986261
Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 975367 Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 975367 Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 975367 Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 975367
Σπόιλερ:
Mary-Fish
Mary-Fish

Θηλυκό
Τίγρης

Δημοσίευση από nikos_x Σαβ Δεκ 01, 2012 2:21 pm

http://www.purinaveterinarydiets.com/HealthIssues/CatUrinaryTractDisease.aspx

Μου φανηκε ενδιαφερον σαν αρθρο....
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από mpoulaalekoula Παρ Δεκ 07, 2012 1:51 pm

Παιδάκια, λέω να παραγγείλω την applaws κοτόπουλο.
Έχετε κάποια εμπειρία? Κυρίως με ενδιαφέρει γευστικά εάν είναι αποδεκτή γιατί από ποιότητα μου φαίνεται αρκετά έως πολύ καλή..
Για πείτε μου Smile
mpoulaalekoula
mpoulaalekoula
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 M_tears

Δημοσίευση από Anatoli Παρ Δεκ 07, 2012 1:59 pm

Τα δικα μου δεν τρωνε την applaws κοτοπουλο (σε καμια της γευση) οπως επισης και την schezir κοτοπουλο σε οποιαδηποτε της ποικιλια. Σεαλλες κονσερβες (γκουρμετ) τρωνε κοτοπουλο. suicide
Παντως ποιοτικα ειναι τελειες. Ειναι σαν να εχεις παρει φιλετο στηθος κοτοπουλου και το εχεις λιανισει.
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 Parta10

Δημοσίευση από mpoulaalekoula Παρ Δεκ 07, 2012 2:05 pm

Anatoli έγραψε:Τα δικα μου δεν τρωνε την applaws κοτοπουλο (σε καμια της γευση) οπως επισης και την schezir κοτοπουλο σε οποιαδηποτε της ποικιλια. Σεαλλες κονσερβες (γκουρμετ) τρωνε κοτοπουλο. suicide
Παντως ποιοτικα ειναι τελειες. Ειναι σαν να εχεις παρει φιλετο στηθος κοτοπουλου και το εχεις λιανισει.

Σε ευχαριστώ Ανατολή!
Αχαα!
Από λάθος μου ξέχασα να αναφέρω ότι εννοώ την ξηρά της applaws! Smile
Από κονσερβάκια...εμένα τα τρώνε όλα αυτά! Smile
mpoulaalekoula
mpoulaalekoula
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από Anatoli Παρ Δεκ 07, 2012 2:06 pm

Τυχερη! happy2
Δεν εχω δοκιμασει την ξηρα της.
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 Parta10

Δημοσίευση από mpoulaalekoula Παρ Δεκ 07, 2012 2:19 pm

Anatoli έγραψε:Τυχερη! happy2
Δεν εχω δοκιμασει την ξηρα της.

Τυχερή??
Όχι καθόλου! happy2
Δεν τρώνε τπτ άλλο! Μόνο τα γκουρμεδιάρικα!! χαχα και είναι ακριβούτσικα τα άτιμα... Sad
Εγώ θα την πάρω την ξηρά της applaws νομίζω...Έρχεται και σε καλή τιμή...
16 ευρώ τα 2 κιλά..Ελπίζω να μην την πετάξω Sad Καλά έχουμε και αδεσποτάκια......Αλλά κρίμα είναι Sad

Εάν έχει κάποιος εμπειρία, ας μας πει Smile
mpoulaalekoula
mpoulaalekoula
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από Osi Παρ Δεκ 07, 2012 4:38 pm

ρε παιδια μια απορια! καθε μερα κροκετες και κονσερβες τους δινετε μονο? δηλαδη ανθρωπινο φαγητο δεν τους δινετε? και αν ναι τι τα ταιζετε??
ρωταω γιατι ο πωπος του δικου μου εγινε παλι οπως τον πρωτοπηγα στην γιατρο. και μου απαγορεψε να του δινω οτιδηποτε αλλο εκτος απο την κλινικη κροκετα την οποια θα αρχισω να ανακατευω την αλλη εβδομαδα με προ πλαν τζουνιορ. Αυτο το τρωει σχεδον 1 μηνα.Και το καημενο εχει βαρεθει!
Επισης ενω την ημερα που τον πηγα πρωτη φορα για εξεταση του ειχα δωσει λιγο ψητο κατσικακι η κτηνιατρος φωναζε οτι δεν κανει και οτι δεν ειναι σωστο να του δινω τετοια φαγητα! ειναι λογικο??
Εχω μεγαλωσει παρα πολλα γατια στη ζωη μου και οτι τρωγαμε ετρωγαν συν κροκετες, τις οποιες δεν συμπαθουσαν και ιδιαιτερα σε σχεση με τα δικα μας φαγητα!
Osi
Osi
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 M_icecream

Δημοσίευση από Debbie4ever Παρ Δεκ 07, 2012 4:49 pm

Από ότι έχω διαβάσει εδώ υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα μπαχαρικά που ενοχλούν τις γάτες!
Στον δικό μου δεν δίνω δικό μας φαγητό! Πρώτον, δεν το τρώει και δεύτερον, το βρίσκει για παιχνίδι! Καμιά φορά πάει και γλύφει την σαλτσούλα από τα πιάτα όταν τα βάζω στο νεροχύτη!
Τρώει τυράκι και ζαμπόν, λίγο κοτόπουλο, γιαουρτάκι και γάλα! Σε αυτά έχει δείξει προτίμηση! Ψάρι δεν θέλει καθόλου!
Ακόμα και η κονσέρβα και οι κροκέτες του είναι με γεύση κοτόπουλου!
Δεν ρισκάρω να του δίνω από το δικό μας γιατί κάποτε έδινα στην σκυλίτσα μου ρυζάκι και κοτόπουλο και μου έκανε διάρροιες κι από τότε δεν έδωσα ούτε στα σκυλιά μου ούτε σε αυτόν!
Καμιά φορά κλέβει από τα πιάτα όταν στρώνω τραπέζι αλλά κι αυτό σπάνια!
Debbie4ever
Debbie4ever

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012

Δημοσίευση από Osi Παρ Δεκ 07, 2012 4:59 pm

Φανταζομαι οτι ειχε μαθει απο μικρος ε?
Εγω τον βρηκα 3-4 μηνων αδεσποτουλη και συνεχισαμε να του δινουμε διαφορα φαγητα απο τα οποια δεν αφηνε μπουκια!! Του διναμε και κροκετες βεβαια.
Χθες ο καημενος μπηκε στο σπιτι και πηγε στην κουζινα οπου μαγειρευε η μανα μου χοιρινο στη γαστρα, παιδια... ματωσε η ψυχη μου... αμα τον βλεπατε πως εκανε!! σαν τρελος! τον φωναζα γιατι ηταν η ωρα του μεσημεριανου του και δεν ερχοταν να φαει!
Με το ζορι τον εβγαλα εξω! Απλα μου κανει εντυπωση γιατι ενω εχω διαβασει εδω οτι αρκετες κοπελες δινουν βραστο κρεας, ακομα και ωμο, εμενα η κτηνιατρος μου ειπε οτι απαγορευεται! Ειναι λογικο?
Μπαχαρικα δεν βαζουμε πολλα, ουτε σκορδα και κρεμμυδια γιατι εχει αλλεργια ο πατερας μου!
Osi
Osi
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....

Δημοσίευση από mpoulaalekoula Παρ Δεκ 07, 2012 5:02 pm

Osi έγραψε:ρε παιδια μια απορια! καθε μερα κροκετες και κονσερβες τους δινετε μονο? δηλαδη ανθρωπινο φαγητο δεν τους δινετε? και αν ναι τι τα ταιζετε??
ρωταω γιατι ο πωπος του δικου μου εγινε παλι οπως τον πρωτοπηγα στην γιατρο. και μου απαγορεψε να του δινω οτιδηποτε αλλο εκτος απο την κλινικη κροκετα την οποια θα αρχισω να ανακατευω την αλλη εβδομαδα με προ πλαν τζουνιορ. Αυτο το τρωει σχεδον 1 μηνα.Και το καημενο εχει βαρεθει!
Επισης ενω την ημερα που τον πηγα πρωτη φορα για εξεταση του ειχα δωσει λιγο ψητο κατσικακι η κτηνιατρος φωναζε οτι δεν κανει και οτι δεν ειναι σωστο να του δινω τετοια φαγητα! ειναι λογικο??
Εχω μεγαλωσει παρα πολλα γατια στη ζωη μου και οτι τρωγαμε ετρωγαν συν κροκετες, τις οποιες δεν συμπαθουσαν και ιδιαιτερα σε σχεση με τα δικα μας φαγητα!

Εγώ δεν είμαι υπερ αυτό που σου είπε η κτηνίατρος..
Απλά ίσως επειδή είναι μωρό ακόμα, κάνει διάρροιες κτλ λόγω ευαίσθητου εντέρου...
Δώσε τις τροφές που σου λέει και όταν στρώσει το εντεράκι του, πάνω στο χρόνο περίπου, δώστου κάτι μαγειρευτό εάν θέλεις..Δεν είναι απαραίτητο..Ούτε και εγώ τους δίνω παρά μόνο για μεζέ..
Απλά να ξέρεις ότι ένα λιπαρό κρέας σα το κατσικάκι, μπορεί να του δημιουργήσει διάρροιες..
Δοκίμασε κοτοπουλάκι καλύτερα για αρχή...

Αν και πιστεύω ότι είναι καλύτερα να του δώσεις τις κτηνιατρικές τώρα, να στρώσει πρώτα και μετά πειραματίσου Smile
mpoulaalekoula
mpoulaalekoula
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από Osi Παρ Δεκ 07, 2012 5:17 pm

Τωρα μονο την κλινικη του δινω! τιποτα αλλο!
Ουτε εγω συμφωνω μαζι της πανω στο συγκεκριμενο θεμα γιατι στην ουσια το προβλημα ξεκινησε απο τα σκουλικια! Απλα προβληματιστικα γιατι μου εδωσε να καταλαβω οτι εκανα ενα τραγικο λαθος και οτι δεν θα πρεπει να επαναληφθει!

Οταν λες μεζε? μια μπουκια ας πουμε?
Osi
Osi
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από Debbie4ever Παρ Δεκ 07, 2012 5:31 pm

Τώρα που θα τρώει τροφή για στειρωμένα, πειράζει αν συνεχίσω να του δίνω την Gourmet Gold την κονσέρβα με σολομό και κοτόπουλο; Λέει ότι είναι μέχρι ενός έτους αλλά δεν μπορώ να του την κόψω! Δεν τρώει άλλη κονσέρβα! Κονσέρβα του δίνω μέρα παρά μέρα!

http://www.pet4u.gr/Product/1943/purina_gourmet_gold_kommatakia_se_saltsa-85gr
Debbie4ever
Debbie4ever

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012

Δημοσίευση από Gogo Valentinou Παρ Δεκ 07, 2012 11:44 pm

ΜΑ τι βαζουν στις γκουρμε και μολις την φανε δεν θελουν αλλη???και μενα τα ιδια...ασε που εχω ακουσει οτι βαζουν διαφορα στις κονσερβες γενικα, σαν εθιστικα φαρμακα ας πουμε και γι αυτο το λογο μετα δεν θελουν σπιτικο φαγητο....τι να πω???
Gogo Valentinou
Gogo Valentinou

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Τεσσερα και ( πολλα αδεσποτα)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : χιονατη του κερατσινιου
Motto : ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 M_refr

Δημοσίευση από tia Παρ Δεκ 07, 2012 11:51 pm

κι εμένα η λούνα τρώει μια κονσέρβα την μέρα...ΜΟΝΟ γκουρμέ....
ο οθέλλο τρώει μια φορά στα χίλια χρόνια ΜΟΝΟ κίτεκατ...
τους έχω πάρει τις ακριβότερες κονσέρβες και τις έφαγαν τα σκουπίδια.......
ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ!
tia
tia
Gatus Xenitemenus
Gatus Xenitemenus

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 M_tour10

http://www.walkurepersians.com

Δημοσίευση από tia Παρ Δεκ 07, 2012 11:53 pm

Debbie4ever έγραψε:Τώρα που θα τρώει τροφή για στειρωμένα, πειράζει αν συνεχίσω να του δίνω την Gourmet Gold την κονσέρβα με σολομό και κοτόπουλο; Λέει ότι είναι μέχρι ενός έτους αλλά δεν μπορώ να του την κόψω! Δεν τρώει άλλη κονσέρβα! Κονσέρβα του δίνω μέρα παρά μέρα!

http://www.pet4u.gr/Product/1943/purina_gourmet_gold_kommatakia_se_saltsa-85gr
όχι βρε δεν πειράζει!!!
tia
tia
Gatus Xenitemenus
Gatus Xenitemenus

Θηλυκό
Ποντικός
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!

Δημοσίευση από tia Παρ Δεκ 07, 2012 11:56 pm

Osi έγραψε:Τωρα μονο την κλινικη του δινω! τιποτα αλλο!
Ουτε εγω συμφωνω μαζι της πανω στο συγκεκριμενο θεμα γιατι στην ουσια το προβλημα ξεκινησε απο τα σκουλικια! Απλα προβληματιστικα γιατι μου εδωσε να καταλαβω οτι εκανα ενα τραγικο λαθος και οτι δεν θα πρεπει να επαναληφθει!

καλό θα είναι να μην του δίνεις καθόλου σπιτικά φαγητά...
δεν τους κάνουν καλό..
συνέχισε με καλές ποιοτικός κροκέτες κι
αν θέλεις αργότερα για μεζέ να βράζεις κοτοπουλάκι σκέτο χωρίς αλάτια πιπερια κτλ κτλ και να του δίνεις...
επίσης το ίδιο μπορείς να κάνεις και με ψάρι!
tia
tia
Gatus Xenitemenus
Gatus Xenitemenus

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από koneko Παρ Δεκ 07, 2012 11:59 pm

Osi έγραψε:Τωρα μονο την κλινικη του δινω! τιποτα αλλο!

ενα θα σου πω, αν ακουγα τι μου ελεγαν οι κτηνιατροι, ο γατος μου θα ηταν ακομα αρρωστος. Ο κτηνιατρικος συλλογος εδω λεει να μη δινουμε ωμα και 1-2 κτηνιατροι μου εχουν πει να μη δινω γιατι ειναι επικινδυνα, κτλ. Αλλοι κτηνιατροι ομως μου εχουν πει να δινω (πολλοι περισσοτεροι απο τους 1-2 που μου ειπαν οχι). Δυστυχως πολλοι κτηνιατροι δεν εχουν ιδεα πανω σε θεματα διατροφης και απλα αναπαραγουν οτι γνωριζουν απο τις εταιριες ζωοτροφων.
Εγω του δινω ως βασικη τροφη ωμο και ως συμπληρωματικη μαγειρεμενο. Τωρα τρωει κοτοπουλο ωμο (αλεσμενο μαζι με τα κοκκαλα, καρδιες, συκωτακια, στομαχια, κροκους αυγων και ελαιολαδο) και του δινω ως λιχουδια τυρι, ham (οχι ποσοτητα ομως, ουτε το 1/6 της φετας δεν του δινω) και ψιχα ψωμιου (2-3 μπουκιτσες), και ενιοτε αντικαθιστω μερικα γευματα (1-2 φορες την εβδομαδα) με μαγειρεμενα κρεατα και ψαρια. Ξηρα τροφη και κονσερβες εχω σταματησει να του δινω και δεν προκειται να του ξαναδωσω γιατι δεν του καθονται καλα στο γαστρεντερικο.

Αν τα μαγειρεμενα (ή και ωμα ακομα) κρεατα, δεν του προκαλουν διαρροιες, εμετους ή αλλα προβληματα, τοτε γιατι να μη του δινεις; Το μονο προβλημα που βρισκω αν του δινεις συχνα απο αυτα (σε σημειο δηλαδη να γινουν βασικη διατροφη του), ειναι οτι δεν εχουν συμπληρωματα. Δηλαδη το σκετο κρεας ειναι χαμηλο σε ασβεστιο, ταυρινη και σε καποιες βιταμινες και αν τρωει συνεχεια μονο απο αυτο καποια στιγμη θα σου αρρωστησει.
koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012

Δημοσίευση από mpoulaalekoula Σαβ Δεκ 08, 2012 12:39 am

Κανένας να μου πει για την applaws σε ξηρή ?? roll eyes
mpoulaalekoula
mpoulaalekoula
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από nikos_x Σαβ Δεκ 08, 2012 10:15 am

Μην δινεις στον Οσιρη φαγητα δικα μας μεχρι να λυθει το προβλημα του.
Εχει δικιο η κτηνιατρος. Δεν γινεται να τρωει την intestinal και ταυτοχρονα μοσχαρακια κτλ Razz χαχαχα
Οταν ειναι οκ ,δοκιμασε νεροβραστο ή ψητο κρεατακι κτλ...... blinking

Eπισης,εγω Ηρω θα διαφωνισω μαζι σου. Δεν ειναι παντελως ακινδυνο να δινεις ωμα κρεατα σε κατοικιδια.Αν θελει να παρει καποιος το ρισκο ειναι δικο του θεμα ξεκαθαρα.
Οπως και καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Το οτι συμπεριφερεται με συγκεκριμενο τροπο ο οργανισμος του Ναρουτο δεν σημαινει πως καθε γατα θα αντιδρασει το ιδιο.Π.χ. Ολοι λενε οτι το αρνι ειναι υποαλλαεργικο αλλα η σκυλα μου ειναι αλλεργικη στο αρνι!!!Καθε περιπτωση μοναδικη.
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από koneko Σαβ Δεκ 08, 2012 12:41 pm

nikos_x έγραψε:Μην δινεις στον Οσιρη φαγητα δικα μας μεχρι να λυθει το προβλημα του.
Εχει δικιο η κτηνιατρος. Δεν γινεται να τρωει την intestinal και ταυτοχρονα μοσχαρακια κτλ Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 690518 χαχαχα
Οταν ειναι οκ ,δοκιμασε νεροβραστο ή ψητο κρεατακι κτλ...... Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 517937

Eπισης,εγω Ηρω θα διαφωνισω μαζι σου. Δεν ειναι παντελως ακινδυνο να δινεις ωμα κρεατα σε κατοικιδια.Αν θελει να παρει καποιος το ρισκο ειναι δικο του θεμα ξεκαθαρα. Οπως και καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Το οτι συμπεριφερεται με συγκεκριμενο τροπο ο οργανισμος του Ναρουτο δεν σημαινει πως καθε γατα θα αντιδρασει το ιδιο.Π.χ. Ολοι λενε οτι το αρνι ειναι υποαλλαεργικο αλλα η σκυλα μου ειναι αλλεργικη στο αρνι!!!Καθε περιπτωση μοναδικη.

Νικο και εγω θα διαφωνισω εν μερη μαζι σου Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 690518Οποιαδηποτε τροφη μπορει να γινει επικινδυνη. Δεν πιστευω ομως οτι ενα υγιεστατο ζωο μπορει να αρρωστησει (δεν μιλαω για απλη δυσανεξια στην τροφη) απο την ωμη. Η γατα τα τελευταια 50-100 χρονια max τρεφεται με μαγειρεμενο, δεν εχει προλαβει να "εξασθενησει" ο οργανισμος της στο ωμο, οποτε διαφωνω καθετα με ορισμενους κτηνιατρους οτι ειναι επικινδυνη η ωμη τροφη στην γατα (στον ανθρωπο ναι, στην γατα οχι). Αλλεργια στην τροφη και δυσανεξια μπορει να παθει οποιοδηποτε ζωο το οποιο τρεφεται με καθε ειδους τροφη, δεν διαφωνω πανω σε αυτο Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 270712. Οπως φυσικα και να αρρωστησει ενα ζωο που εχει πχ εξασθενημενο ανοσοποιητικο, απο τα μικροβια της ωμης

Το αρνι λενε οτι ειναι υποαλλεργικο επειδη δεν ανηκει στις συνηθισμενες πηγες πρωτεινων που υπαρχουν στις τροφες Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 207772. Η κτηνιατρος που ειδε τον δικο μου μεσα Οκτωβριου, μου ειπε οτι τα ψαρια ειναι αυτα που συνηθως προκαλουν αλλεργια, αλλα ο δικος μου δεν ειναι αλλεργικος στο ψαρι (υποψιαζομαι οτι τον πειραζει η πατατα γιατι ενα treat που του εδωσα με κουνελι και περιειχε πατατα, του προκαλεσε εξανθημα στο αυτι και πληγη αναμεσα στο ματι και το αυτι απο το ξυσιμο).

Νικο συμφωνω μαζι σου οτι δεν πρεπει να δινουμε και κτηνιατρικη τροφη και αλλες τροφες παραλληλα, οταν η γατα αντιμετωπιζει καποιο προβλημα. Δεν διευκρινησα παραπανω οτι αναφερομαι σε υγιη ζωο. Σε αρρωστο ζωο δεν κανουμε πειραματισμους. Ειτε δινουμε την μια τροφη, ειτε την αλλη. Οχι και τις 2 ή και περισσοτερες ταυτοχρονα!
koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012

Δημοσίευση από Osi Σαβ Δεκ 08, 2012 3:19 pm

Ευχαριστω πολυ Koneko και Νικο για τις συμβουλες σας!!
kissss kissss kissss

Ωμο δεν του δινω γιατι εχει προβλημα με τα σκουλικια και μπορει να γινει χειροτερα!
Προς το παρον μονο την κλινικη τρωει! Αργοτερα ομως μπορω να του δινω πχ. βρασμενα ψαρια και αν ναι ποσα?
Koneko και εμενα ετρωγε ψωμι! τρελαινοταν! τωρα δυστυχως του τα εχουμε κοψει ολα...
Osi
Osi
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από alexandrakicat Τρι Δεκ 11, 2012 6:30 pm

Παιδια θελω βοηθεια!Επειδη λεφτα δν εχουμε τωρα για να παιρνουμε RC τωρα τελευταια την βγαζουμε με whiskas και friskies που. ξεω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα η μαμα μου δν ειναι διατεθειμενη να δινει 15? για ενα σακουλι τροφη οποτε ποια ειναι μια πολυ πολυ οικονομικη τροφη?
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 M_love

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000631149520

Δημοσίευση από nikos_x Τρι Δεκ 11, 2012 6:32 pm

Εγω θα σου πω Tonus...Δοκιμασμενη συνταγη για εμας τους φτωχους happy2
Θα βρεις και αλλες στην ιδια τιμη,αλλα αυτη ειναι τουλαχιστον Purina.
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από Δ² Τρι Δεκ 11, 2012 10:17 pm

Παιδιά η Δημη τα ξέσκισε τα δειγματάκια Sanabelle ("No Grain" και "Urinary")που μας είχαν δώσει και ούτε διάρροια ούτε τίποτα, θα την σκεφτώ ως εναλλακτική από την Acana γιατί τη βαρέθηκε πάλι...Suspect
Δ²
Δ²
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator

Θηλυκό
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 M_yoohoo

Δημοσίευση από mpoulaalekoula Τετ Δεκ 12, 2012 12:17 am

Applaws σε ξηρή μορφή έχει δοκιμάσει κανείς?
mpoulaalekoula
mpoulaalekoula
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από Δ² Τετ Δεκ 12, 2012 12:21 am

mpoulaalekoula έγραψε:Applaws σε ξηρή μορφή έχει δοκιμάσει κανείς?

Όχι, και ούτε πρόκειται. Έχεις δει πόση πρωτεϊνη περιέχει; Μέχρι και οι ίδιοι γράφουν στη συσκευασία "προσοχή, είναι βαριές οι κροκέτες, να ταϊζετε τη μισή ποσότητα από ότι συνήθως"...
Δ²
Δ²

Θηλυκό
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 13 M_yoohoo

Δημοσίευση από mpoulaalekoula Τετ Δεκ 12, 2012 12:23 am

Δ² έγραψε:
mpoulaalekoula έγραψε:Applaws σε ξηρή μορφή έχει δοκιμάσει κανείς?

Όχι, και ούτε πρόκειται. Έχεις δει πόση πρωτεϊνη περιέχει; Μέχρι και οι ίδιοι γράφουν στη συσκευασία "προσοχή, είναι βαριές οι κροκέτες, να ταϊζετε τη μισή ποσότητα από ότι συνήθως"...

Shocked Shocked Shocked Shocked
Έχεις δίκιο!
Οκ thanks !
mpoulaalekoula
mpoulaalekoula
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα