Αφυδατωμένος μικρούλης...
+14
Debbie4ever
Anatoli
doremi
kat-cats
Fotoula
houlieta
tia
Osi
loulou
Δ²
vaso
Kikiriki
LAROGATA
Τζούλι το Κατσούλι
18 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Αφυδατωμένος μικρούλης...
έρωτας!!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Απρόσμενος και κεραυνοβόλος, θα έλεγα... Και δεν του το είχα... Πάντως πολλές περίεργες συμπτώσεις είναι δεμένες με αυτόν τον ψιψινούλι, θα σας τα γράψω κάποια στιγμή.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Ο... "αναστημένος" στην αγκαλιά μου. Το βράδυ κοιμήθηκε στο δωμάτιό μου και δε με ενόχλησε ούτε μία απειροελάχιστη φορά. Διάρροια δεν έχουμε πλέον, μόνο λίγο μαλακά κακάκια, συνεχίζουμε με ιντέστιναλ και αντιβίωση και βλέπουμε.
- Σπόιλερ:
- Ναι, έχετε δίκιο...
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Μα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣΣΣΣΣΣ!!!! αχ τι ματάκια είναι αυτά;;;; κουκλάκος ζωγραφιστός ο μικρούλης!!! όλα θα πάνε πολύ καλά. Ετσι κάθεται και ο Συλβέστρο αγκαλιά μας....το χουν τα αγόρια τα λευκά!!!
-
ρε τον αγαπάει....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Αγαπιούνται!!!
-
Ρε τι γράφετε ρεεεεεε;;;;;;;;;;;; Ότι υπάρχει αγάπη υπάρχει, αλλά δεν έχετε ακούσει που λένε πως η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετή; Αλλά όχι ότι δεν είναι και ποτέ αρκετή, δηλαδής. Τέλος πάντων, σήμερα ο μικρούλης ζωήρεψε αρκετά, έχει γίνει παιχνιδιάρης και εξερευνεί κάποιους (μη κατειλημμένους από το Μάστερ Γιόντα) χώρους, οπότε καλό σημάδι αυτό για την υγεία του. Δυστυχώς ακόμα τα κακάκια πολύ μαλακά τα βλέπω, αλλά ευτυχώς λιγότερα, θα τελειώσει η αντιβίωση σε τρεις μέρες και θα πάρω το γιατρό να δούμε...
Κατά τα άλλα είναι μια σκέτη γλύκα, μια αγάπη με πόδια τέσσερα, ένας έρωτας με καπελάκι γκρι...
Κατά τα άλλα είναι μια σκέτη γλύκα, μια αγάπη με πόδια τέσσερα, ένας έρωτας με καπελάκι γκρι...
-
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
doremi έγραψε:
-
Mood :
Τα νέα μας είναι και καλά και κακά. Όχι και πολύ κακά δηλαδή, αλλά όχι τέλεια. Ο μικρός έχει ανανύψει πλήρως ως προς τη συμπεριφορά του και την όρεξή του, είναι κεφάτος, ορεξάτος, παιχνιδιάρης, ένας φυσιολογικός νεαρός γατούλης. Το στομάχι του είναι μια χαρά, το πρόβλημα είναι όμως ότι, ενώ τελειώσαμε την αντιβίωση και τρώει μόνο γκαστροϊντέστιναλ, συνεχίζει να κάνει μαλακά κακάκια περίπου 2φορές τη μέρα.Τον πήγα πάλι σήμερα το πρωί που είχα καιρό στο γιατρό, του έκανε και την τρίμηνη αποπαρασίτωση (σε 10 μέρες ήταν κανονικά, αλλά θέλουμε να είμαστε σίγουροι από κει, αφού ζούσε έξω), μας είπε να παρατείνουμε 4-5 μέρες την αντιβίωση και μας έδωσε κι ένα αντιδιαρροϊκό σιρόπι 2 φορές τη μέρα, πάλι για 4-5μέρες. Για το τελευταίο με έχει πιάσει φρίκη, άντε να του το χώσουμε στο στόμα το υγρό τώρα. Μιλήσαμε και για τα εμβόλια, μου είπε να συνέλθει λίγο πρώτα, μια εβδομάδα τουλάχιστον, αρκεί να μένει μέσα. Και όπως καταλαβαίνετε, ο μικρός παραμένει μέσα. Και δείχνει εξαιρετική συμπεριφορά ως τώρα, το βράδυ δε με ενοχλεί ούτε ελάχιστα, θέλει συνεχώς αγκαλίτσες και φαίνεται να έχει μάθει να μην ανεβαίνει σε σημεία που δε θέλω
Έντιτ: "ταλαιοπωρίσει" σαν να λέμε οπωροπωλείο...
- Σπόιλερ:
- (και με τόσο καλή συμπεριφορά και τα θέματα υγείας του γενικά αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητες να μείνει εν γένει μέσα αυτός ο γάτος... )
Έντιτ: "ταλαιοπωρίσει" σαν να λέμε οπωροπωλείο...
-
Mood :
θα στρώσουν και τα κακάκια του μωρέ θα δεις!!
σε μερικές μερούλες θα είναι ολα τέλεια!!! αφου είναι ορεξάτος μην ανησυχείς!!!
αντε να το χαίρεστε το καινούργιο μωράκι σας βρε!!!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Το πιτσιρικάκι έκανε την τύχη του!! όλα καλά πάνε...θα στρώσει και στα κακάκια του!!! καλά να περνάτε!!
-
tia έγραψε:θα στρώσουν και τα κακάκια του μωρέ θα δεις!!
Αχ, μακάρι να γίνουν και τα δύο... Ευχαριστώ πολύ, πολύ !
kat-cats έγραψε:Το πιτσιρικάκι έκανε την τύχη του!! όλα καλά πάνε...θα στρώσει και στα κακάκια του!!! καλά να περνάτε!!
Ευχαριστώ, Κατερίνα μου Δεν ξέρω αν έκανε την τύχη του γιατί αν όντως γίνει μόνιμος δε θα ξανακάνει παρέα με τα γατοαδελφάκια του στον κήπο. Θα έχει βέβαια ασφάλεια, ζεστασιά και φροντίδα περίσσια αλλά ουσιαστικά θα είναι μόνος του (από γατίσια παρέα τουλάχιστον) σε όχι μεγάλο χώρο. Ο Γιόντα κινείται στο μισό σπίτι έτσι κι αλλιώς σ' αυτή τη φάση γιατί δυστυχώς, αν και στειρωμένος προ αιώνων, τελευταία ψεκάζει το σύμπαν και δε θέλω γενικά να τον ζορίσω, έχει και τα θεματάκια υγείας του. Ο μικρός έχει το άλλο μισό σπίτι, με έμφαση στο δωμάτιό μου. Και πρέπει να τρώνε και διαφορετική κτηνιατρική τροφή ο καθένας, οπότε και να φιλιώσουν, μόνο λίγες ώρες θα περνάνε μαζί. Θα δείξει, ανάλογα με το πώς θα το δεχτεί, για την ώρα μόνο για αγκαλιά γκρινιάζει ο μικρούλης. Να γίνει καλά από υγεία, αυτό προέχει βασικά...
-
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Και
Fotoula έγραψε:
-
Mood :
Δόξα σε όποιον θεό προσέχει τους γάτους, ο μικρούλης έφαγε το σιροπάκι του μέσα σε κονσερβούλα, την ειδική που μου είχε δώσει ο γιατρός, κι έτσι δε χρειάζεται να τον ταλαιπωρώ με σύριγγα. . . Την αντιβίωση με το γνωστό τρόπο στο στόμα, αν και σήμερα που πλέον έχει ζωηρέψει έχω κι ένα παράσημο στο χέρι απ' την προσπάθειά του να το αποφύγει. Αλλά βέβαια ακόμα υφίσταμαι τη διαβόητη γκρίνια των άσπρων γάτων όταν θέλουν περισσότερη κονσέρβα... Όχι, μικρό μου αγγελοδιαβολάκι, έφαγες ένα φακελάκι ολόκληρο!
-
Mood :
Είμαι να σκάσω. Σήμερα το πρωί ξύπνησα και βρήκα στην αμμολεκάνη τα κακά του πιο σχηματισμένα από κάθε φορά και χάρηκα. Ωστόσο γυρίζοντας τώρα το μεσημέρι, βρήκα μια μεγάλη διάρροια και στον ποπό του λίγο αιματάκι. Επίσης πριν λίγο έκανε πάλι διάρροια. Δεν ξέρω τι τον πήραξε, μήπως το υποτιθέμενο αντιδιαρροϊκό που το έβαλα σε υγρή τροφή(η οποία όμως είναι κατά της διάρροιας); Το γεγονός ότι χτες έκανε και αποπαρασίτωση; Υποπτεύομαι το πρώτο γιατί και παλιά που είχε πάρει αυτό το υποτιθέμενο αντιδιαρροϊκό με αυτό το φακελάκι δεν είχα δει κανένα αποτέλεσμα, συνέχιζαν διάρροιες. Και πάνω που είχε φτιάξει, λίγο ακόμα ήθελε, χάλασε τελείως. Δεν ξέρω τι να κάνω. Λέω να δώσω μόνο τις λίγες μέρες ακόμα την αντιβίωση και μόνο ξηρά τροφή και βλέπουμε... Τι θα κάνω μ' αυτό το γατάκι, απ' τον Ιούλιο παιδευόμαστε με τις διάρροιες, είμαι σε απελπισία πια...
- Σπόιλερ:
- Ρε παιδιά, έχετε ξανακούσει σε γάτα να δίνουν αυτό το γνωστό ανθρώπινο αντιδιαρροϊκό που αρχίζει από erce και τελειώνει σε ril;
-
Mood :
Απο τη διαρροια θα εχει αιματακι ο πωπουλης. Το εχω ακουσει και σε αλλα γατια(Ναρουτο το πιο προσφατο).Για το φαρμακο που λες δεν γνωριζω.Κι εγω μαλλον θα συνεχιζα με την αντιβιωση+κροκετες. Δεν ξερω.....
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ευχαριστώ, Τέτα μου. Και παλιά όταν έκανε διάρροια ο μικρός είχε αιματάκι, ίσως πρόκειται για κολίτιδα, ερεθισμό, δεν ξέρω... Μάλλον αυτό θα κάνω, ίσως δοκιμάσω και τις i/d hills αντί για τις αντίστοιχες ρόυαλ μήπως δουλέψουν παραπάνω... Για το σιρόπι διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ ότι το είχε δώσει κι άλλος γιατρός αλλά δεν είχε αποτέλεσμα είτε το πήρε το γατί είτε όχι. Σχεδόν τα ίδια δηλαδή.... Ευτυχώς δεν ξαναπήγε ως τώρα...
-
Mood :
Περαστικα σας μωρεεεε
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Αρε Τζουλι.... και εμεις ετσι ειμαστε! Μια ετσι μια γιουβετσι για την ακριβεια! Τα χω παρει στο κρανιο!
Το φαρμακο που λες δεν το ξερω. εμενα μου ειχε πει μονο για μια ενεση σε περιπτωση που δεν σταματησει, η οποια τα κανει σφιχτα!
Επισης κ πωπος μας ειναι σαν τον κωλο της μαιμους!!! με αιματακι εννοειται...!
και τωρα που το σκεφτομαι μου ειχε προτεινει να μου δωσει μια αλοιφη να του βαζω στο πωπο αλλα θα επρεπε να φορεσει κολαρο οποτε δεν δεχτηκα!
Αμα βγαλεις ακρη πες μου και μενα σε παρακαλω!!!
Το φαρμακο που λες δεν το ξερω. εμενα μου ειχε πει μονο για μια ενεση σε περιπτωση που δεν σταματησει, η οποια τα κανει σφιχτα!
Επισης κ πωπος μας ειναι σαν τον κωλο της μαιμους!!! με αιματακι εννοειται...!
και τωρα που το σκεφτομαι μου ειχε προτεινει να μου δωσει μια αλοιφη να του βαζω στο πωπο αλλα θα επρεπε να φορεσει κολαρο οποτε δεν δεχτηκα!
Αμα βγαλεις ακρη πες μου και μενα σε παρακαλω!!!
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Μήπως είναι η εποχή για διάρροιες;
Δεν κάνει διάρροια αλλά χθες παρατήρησα όταν πήγε να κάνει κακάκια ότι τα μισά κακάκια του είναι σχηματισμένα και μισά αλοιφή!
Τρώει και λιγότερο από ό, τι έτρωγε, αλλά κοιμάται κιόλας πολύ!
Δεν κάνει διάρροια αλλά χθες παρατήρησα όταν πήγε να κάνει κακάκια ότι τα μισά κακάκια του είναι σχηματισμένα και μισά αλοιφή!
Τρώει και λιγότερο από ό, τι έτρωγε, αλλά κοιμάται κιόλας πολύ!
Debbie4ever- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Ίσως είναι άσχετο, αλλά μια ερώτηση στο γιατρό σου δε βλάπτε,ι και με βάση τις εμπειρίες μου ως μάνας, η αντιβίωση (και συγκεκριμένα κάποιες αντιβιώσεις) έχουν σαν παρενέργεια τη διάρροια. Μήπως να έδινες και λίγο ultra levure μαζί; Στα παιδιά βοηθάει και νομίζω ότι βοηθάει και στα ζώα. Δεν είναι φάρμακο, δεν τα επιβαρύνει καθόλου....
Και
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και το ενδιαφέρον, κορίτσια μου. Εύχομαι όλα καλά με τα δικά σας μικρά.
Αυτό για το ουλτρα λεβούρ το είχα διαβάσει κάπου, του είχα βάλει στο φαγάκι όταν ήταν πιο μικρούλης και σε συνδιασμό με την ειδική τροφούλα κάτι έκανε μάλλον. Ίσως το δοκιμάσω και πάλι, να τρίψω λίγο στις κροκετούλες του γιατί με κονσέρβα δε δοκιμάζω. Πάντως είναι λίγο τρελό η αντιβίωση για τη διάρροια να φέρνει διάρροια, τραβάω τα μαλλιά μου. Και όσο την έπαιρνε μόνο με κροκέτες δεν έκανε άλλη διάρροια μόνο μαλακά. Τι να πω, υγρή τροφή δεν του ξαναδίνω πάντως γιατί έτσι μου φάνηκε χειροτερεύει.
Όσι, μάλλον έχει πειραχτεί το εντεράκι και των δυο μωρών μας έχει περαχτεί αρκετά και είναι υπερευαίσθητο. Πάντως από αποπαρασιτώσεις την τρίτη έκανε χθες, τον έχω πήξει, δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι άλλο από σκουλήκια. Άσχετο, όσο κάνει μαλακά ο γιατρός του έχει κάνει εμβόλια; Γιατί εμάς είπε να περάσει καλύτερα, και είναι ανεμβολίαστο εντελώς.
Υ.Γ. να σημειωθεί ότι ο μικρός ξαναπήγε, όχι διάρροια, σχηματισμένα αλλά πολύ μαλακά.
Αυτό για το ουλτρα λεβούρ το είχα διαβάσει κάπου, του είχα βάλει στο φαγάκι όταν ήταν πιο μικρούλης και σε συνδιασμό με την ειδική τροφούλα κάτι έκανε μάλλον. Ίσως το δοκιμάσω και πάλι, να τρίψω λίγο στις κροκετούλες του γιατί με κονσέρβα δε δοκιμάζω. Πάντως είναι λίγο τρελό η αντιβίωση για τη διάρροια να φέρνει διάρροια, τραβάω τα μαλλιά μου. Και όσο την έπαιρνε μόνο με κροκέτες δεν έκανε άλλη διάρροια μόνο μαλακά. Τι να πω, υγρή τροφή δεν του ξαναδίνω πάντως γιατί έτσι μου φάνηκε χειροτερεύει.
Όσι, μάλλον έχει πειραχτεί το εντεράκι και των δυο μωρών μας έχει περαχτεί αρκετά και είναι υπερευαίσθητο. Πάντως από αποπαρασιτώσεις την τρίτη έκανε χθες, τον έχω πήξει, δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι άλλο από σκουλήκια. Άσχετο, όσο κάνει μαλακά ο γιατρός του έχει κάνει εμβόλια; Γιατί εμάς είπε να περάσει καλύτερα, και είναι ανεμβολίαστο εντελώς.
Υ.Γ. να σημειωθεί ότι ο μικρός ξαναπήγε, όχι διάρροια, σχηματισμένα αλλά πολύ μαλακά.
-
Mood :
Εμεις ΟΛΑ μας τα εμβολια με μαλακα κακα τα καναμε!!!!
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Παντως εχει δικιο η Τζουλι. ΔΕΝ κανουμε εμβολιο αν το γατι μας εχει οποιοδηποτε προβλημα υγειας. Περιμενουμε να περασει και το κανουμε μετα. Γενικα μιλαω παντα, ο καθε γιατρος κρινει την κατασταση αναλογα.
-
Mood :
Ναι, η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μου είπε άπαξ και τον έχουμε μόνο μέσα και δεν έρχεται σε επαφή με άλλες (ανεμβολίαστες) γάτες καλύτερα να μην ξεκινήσουμε εμβολιασμούς μέχρι να στρώσει. Τώρα άπαξ και συνεχίσει καιρό αυτή η κατάσταση βλέπουμε... Αν όμως παρέμενε έξω ίσως βιαζόταν με τα εμβόλια άπαξ και το αποφασίσαμε, δεν ξέρω. Ευτυχώς για την ώρα δεν έκανε άλλα κακάκια και είναι πολύ κεφάτος, για να δούμε...
-
Mood :
Ο μικρούλης μου συνεχίζει να κάνει διάρροιες. Όχι τόσες πολλές σε συχνότητα, ωστόσο από τότε που έδωσα το αντιδιαρροικό με υγρή τροφή δεν έχει κάνει εντελώς σχηματισμένα, ενώ έκανε πιο πριν. Σταμάτησα την αντιβίωση, γιατί μόνο καλό δε βλέπω να του κάνει, είτε δεν είναι η σωστή είτε καταπολέμησε τη μόλυνση αλλά κατέστρεψε την εντερική του χλωρίδα. Βάζω από χθες στο φαγάκι του λίγο ουλτρα λεβουρ ένζυμο και από τότε μειώθηκε ο αριθμός των κενώσεων, χωρίς να στερεοποιηθούν. Πιθανολογώ ότι θα πάρω και δεύτερη γνώμη όσο πιο σύντομα μπορέσω, γιατί από τον Αύγουστο παιδευόμαστε με τον ίδιο γιατρό και δεν έχει συνέλθει. (Σαν να μη μου έφτανε που η μικρή στειρωθείσα έκοψε τα απορροφήσιμα ράμματα τόσον καιρό μετά και που έχω και διάφορα τρεξίματα και οικογενειακά ζητήματα υγείας, έχω και το μωρό αυτό που δε λέει να συνέλθει. )Ευτυχώς από όρεξη και διάθεση πάει πολύ καλά.
-
Mood :
υπομονή τζούλι μου....
καλα έκανες κι έκοψες την αντιβίωση...γιατι κι αυτές προκαλούν διάρροιες..
θα καλυτερέψουν τα πράγματα θα δεις..
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
tia έγραψε:υπομονή τζούλι μου....
- Σπόιλερ:
- Έτσι κι αλλιώς μια μέρα νωρίτερα την έκοψα και είχε δώσει ήδη παράταση ο γιατρός, δε χρειάζεται άλλο.
-
Mood :
το ultra levure,το βαζουμε στο νερακι...η το δινουμε μαζι με το χαπι η σιροπι,βεβαια δεν ξερω αν αυτο φταιει με το μωρακι απλα σας λεω τη σωστη χορηγηση του προβιωτικου!!!!
Περαστικουλια του!!!!!!!
Περαστικουλια του!!!!!!!
SophiCat- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 04
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : PHILIA,LIU,
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/11/2012
Mood :
Το φάρμακο που λες Τζούλι έχει αντιβιωτική δράση. Είχε χρειαστεί παλιότερα και το χα δώσει στον Ιντεφίξ. Σε γατούλα δεν έτυχε. Πάντως καλά έκανες και δίνεις το ultra levure βοηθάει αρκετά. Πολλές φορές με τις αντιβιώσεις χαλάει η χλωρίδα του εντέρου και χρειάζεται ενίσχυση και με προβιοτικά. Ρώτησε και σε ένα φαρμακείο. Εύχομαι να περάσει. Μήπως να μην έδινες κροκέτες γενικές αλλά μόνο ειδικές; μήπως βοηθήσει δηλαδή... στα σκυλιά σε τέτοιες περιπτώσεις δίνουμε τη hills i/d και θυμάμαι με τον Ιντεφίξ που είχε βοηθήσει. Ή μπορείς να βράσεις λίγο ρύζι και το νεράκι να το χρησιμοποιήσεις μαζί με λίγο κοτόπουλο. Κάτι δηλαδή που να μην ερεθίσει καθόλου ούτε το στομάχι, ούτε το έντερο. Και μόλις συνέλθει να επανέλθεις στην τακτική του δίαιτα. Η αποπαρασίτωση μερικές φορές φέρνει διάρροιες...ίσως δεν έπρεπε να του κάνεις τώρα...μέχρι να έφτιαχνε....
Εύχομαι περαστικά στο γατούλη και υπομονή σε σένα!!
Εύχομαι περαστικά στο γατούλη και υπομονή σε σένα!!
-
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Ο μικρούλης Τεό ψάχνει...
» Ο μικρούλης Σμόκι το εφτάψυχο μωρό μας
» (ΔΕΝ) Χαρίζεται (ΠΙΑ) ο μικρούλης Ποντικούλης
» Χαρίζεται ο μικρούλης Σπόκ!
» Μικρούλης ψάχνει σπίτι.
» Ο μικρούλης Σμόκι το εφτάψυχο μωρό μας
» (ΔΕΝ) Χαρίζεται (ΠΙΑ) ο μικρούλης Ποντικούλης
» Χαρίζεται ο μικρούλης Σπόκ!
» Μικρούλης ψάχνει σπίτι.
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios