Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
+54
alex..niaou
Debbie4ever
vaso
Smokys
Mary-Fish
Δ²
funambolo
Karamela
otz
nikos_x
marea
Λιλούκι
f.m123
Naerdiel
kat-cats
Μαυρογατος
Bijoux743
mpoulaalekoula
zaharitsa
houlieta
polina4smile
koneko
Dreamer
my kristi
marsy-mona
Maskotaki
Sisy
flokatoula
za(cat)istas
LAROGATA
Πούπσυ
tralala
lamprini
uptight
vickypop
Kikiriki
nelly 's mother
alexia54
Λιαννα
kounelaki
alexandrakicat
aiorasky
doremi
Chouzouris
aporw
crescent_moon
NiaR
Anatoli
XIONIS
moukelis
natalouko
dianna.claudia
SuperCatz
Φωτεινή
58 απαντήσεις
Σελίδα 16 από 29
Σελίδα 16 από 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
Αααα! Εγώ μπορεί να μην έχω τίτλο, αλλά έγινα γαλαζοπή βλέπω!
Μαρία, Η Κουκουβάγια!
Η brit δε λέει "αφυδατωμένο κρέας". Λέει chicken meat and chicken products. Και μετά έχει rice, corn κλπ.
Ε τώρα τα ισοπεδώνεις όλα! Άλλο καλαμπόκι, άλλο λαχανικά! Το ρύζι οκ, έχει γλουτεϊνη, η κολοκύθα όμως και το cranberry δε συγκρίνονται με καλαμπόκι, μπορεί πιο εύκολα να τα επεξεργαστεί ο οργανισμός της γάτας. Ενώ το καλαμπόκι είναι και άχρηστο και επιβλαβές και το έχουν και σε μεγάλες ποσότητες συνήθως. Για τις ολιστικές συμφωνώ ότι όμως είναι γεμάτες με λαχανικά και δε ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό.
Μαρία, Η Κουκουβάγια!
Γιατί;Θεωρω πως το κρεας σε αφυδατωμενη μορφη θα πρεπει να ειναι συστατικο πρωτο στην λιστα καθε αξιοπρεπους τροφης.
Η brit δε λέει "αφυδατωμένο κρέας". Λέει chicken meat and chicken products. Και μετά έχει rice, corn κλπ.
Ε τώρα τα ισοπεδώνεις όλα! Άλλο καλαμπόκι, άλλο λαχανικά! Το ρύζι οκ, έχει γλουτεϊνη, η κολοκύθα όμως και το cranberry δε συγκρίνονται με καλαμπόκι, μπορεί πιο εύκολα να τα επεξεργαστεί ο οργανισμός της γάτας. Ενώ το καλαμπόκι είναι και άχρηστο και επιβλαβές και το έχουν και σε μεγάλες ποσότητες συνήθως. Για τις ολιστικές συμφωνώ ότι όμως είναι γεμάτες με λαχανικά και δε ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Η propac καλή φαίνεται από ανάλυση, αλλά δε βλέπω τα συστατικά!
-
Mood :
Μμμμ...Γαλαζοπη...Δεν σας ζηλευουμε μανδαμ!
Eγω δεν βλεπω πως ειναι αχρηστο κ επιβλαβες. Χρονια ολοκληρα ειναι μερος των συστατικων της ξηρας τροφης.Τωρα εγινε το "κακο" ξαφνικα?
Δεν εχει διαφορα ολιστικη και απλη. Αλλαξε ο Μανωλιος κ εβαλε τα ρουχα του αλλιως. Αλλαξαν καποια συστατικα και το χρυσωσαν. Αν το δουμε απο πλευρας οφελους της γατας,σαν οργανισμος,το 90% των συστατικων της ξηρας ειναι αχρηστα . Χ3στηκε η γατα για τα φρουτα,τα μπιζελα,το καλαμποκι,το ρυζι.ΚΡΕΑΣ χρειαζεται.
Ολο αυτο για να καταληξω πως δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο,μονο τι ταιριαζει σε καθε ζωο.
Says who?Ε τώρα τα ισοπεδώνεις όλα! Άλλο καλαμπόκι, άλλο λαχανικά! Το ρύζι οκ, έχει γλουτεϊνη, η κολοκύθα όμως και το cranberry δε συγκρίνονται με καλαμπόκι, μπορεί πιο εύκολα να τα επεξεργαστεί ο οργανισμός της γάτας. Ενώ το καλαμπόκι είναι και άχρηστο και επιβλαβές και το έχουν και σε μεγάλες ποσότητες συνήθως. Για τις ολιστικές συμφωνώ ότι όμως είναι γεμάτες με λαχανικά και δε ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό.
Eγω δεν βλεπω πως ειναι αχρηστο κ επιβλαβες. Χρονια ολοκληρα ειναι μερος των συστατικων της ξηρας τροφης.Τωρα εγινε το "κακο" ξαφνικα?
Δεν εχει διαφορα ολιστικη και απλη. Αλλαξε ο Μανωλιος κ εβαλε τα ρουχα του αλλιως. Αλλαξαν καποια συστατικα και το χρυσωσαν. Αν το δουμε απο πλευρας οφελους της γατας,σαν οργανισμος,το 90% των συστατικων της ξηρας ειναι αχρηστα . Χ3στηκε η γατα για τα φρουτα,τα μπιζελα,το καλαμποκι,το ρυζι.ΚΡΕΑΣ χρειαζεται.
Ολο αυτο για να καταληξω πως δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο,μονο τι ταιριαζει σε καθε ζωο.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Άρα σύμφωνα με αυτό που λες, το καλαμπόκι είναι μια χαρά και ας το κατακρίνουν όλοι και γενικά orijen kai rc πχ είναι το ίδιο και το αυτό;!
-
Mood :
Oχι δεν ειναι το ιδιο κ το αυτο.
Η orijen εχει πολυ περισσοτερο κρεας απ 'οτι η rc. Νομιζω τα πρωτα 3-4 συστατικα της.Γιατι ως γνωστον στα πρωτα 5 φαινεται η ποιοτητα της τροφης.
Στην πραξη ομως, οταν ενα ζωο με την orijen τσιρλιζεται κ με την rc ειναι οκ,τι θα κανεις? Το αφηνεις να τσιρλιζεται ή του δινεις την τροφη που ειναι οκ? Και εδω κολλαει κ ο παραγοντας "δοκιμασμενα".
Η orijen εχει πολυ περισσοτερο κρεας απ 'οτι η rc. Νομιζω τα πρωτα 3-4 συστατικα της.Γιατι ως γνωστον στα πρωτα 5 φαινεται η ποιοτητα της τροφης.
Στην πραξη ομως, οταν ενα ζωο με την orijen τσιρλιζεται κ με την rc ειναι οκ,τι θα κανεις? Το αφηνεις να τσιρλιζεται ή του δινεις την τροφη που ειναι οκ? Και εδω κολλαει κ ο παραγοντας "δοκιμασμενα".
-
Mood :
Άλλο για τα προβλήματα. Εγώ μπορεί να δίνω rc και εσύ whiskas και εμένα να πάθει νεφρική ανεπάρκεια χτύπα ξύλο και εσένα να ζήσει υγιές ως τα 15 του πχ. Άλλο λέμε, το γενικό!nikos_x έγραψε:Oχι δεν ειναι το ιδιο κ το αυτο.
Οι ολιστικές τροφές υποτίθεται έχουν περισσότερο κρέας και είναι πιο "φυσικές" και πιο κοντά στη φυσική διατροφή της γάτας, όσο κοντά μπορεί να είναι μια ξηρά τροφή βέβαια. Η rc και οι τροφές με καλαμπόκι έχουν στο 2ο, 3ο συστατικό το καλαμπόκι. Άρα περιέχουν αρκετή ποσότητα καλαμποκιού. Και από τη στιγμή που οι ολιστικές δεν έχει και τόσο καιρό που εμφανίστηκαν, που να ήξερε κάποιος ότι το πρόβλημα είναι το καλαμπόκι; Αφού δεν υπήρχαν άλλες επιλογές. Και πριν την rc υπήρχαν μόνο τα friskies, αυτό δε σημαίνει ότι είναι και καλή τροφή! Ή ότι θα τη βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι με τη brit ας πούμε!
-
Mood :
Γιατι φταιει συγκεκριμενα το καλαμποκι?
-
Mood :
παράδειγμα είναι το καλαμπόκι! Απλά είναι η διαφορά super premium-holistic τροφής που έχει απασχολήσει περισσότερο, για αυτό το ανέφερα. Άλλα παραδείγματα είναι τα BHA kai BHD (?), η ποσότητα κρέατος, τα υποπροϊόντα, τα συντηρητικά, κλπ κλπ.. Δεν έχω πρόχειρη τη συσκευασία και βαριέμαι να ανέβω πάνω να τη φέρω για να αναφέρω κάτι άλλοnikos_x έγραψε:Γιατι φταιει συγκεκριμενα το καλαμποκι?
-
Mood :
"free-run chicken"......Sure...
-
Mood :
τα ελευθέρας βοσκής είναι πιο επίφοβα από του πτηνοτροφείου κατά τη γνώμη μουnikos_x έγραψε:"free-run chicken"......Sure...
Και δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κανένα από τα συστατικά καμιάς τροφής του εμπορίου
-
Mood :
Μονο για τα εμβολια μιας κ μπορουμε καλλιστα(Παστουν) να τα δοκιμασουμε πανω μας? Ε? Ναι.
-
Mood :
Μια φίλη μου τάιζε πάντα τις γάτες τις με wiskas..Ε όλες ζήσανε πάνω απο 15 χρόνια..Εγώ δίνω TONUS.
1....2....3...Αρχίστε!
1....2....3...Αρχίστε!
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Ειπαμε βρε αμυαλο κ συ! Ο καθενας οτι θελει!
Mην μου λετε μονο αυτα τα "ετρωγε αυτο κ εζησε μεχρι τοσο" γιατι με πιανει ενα κατι...Κατι σαν να πεταω φλυκταινες(που επεσε στην παθολογια κ δεν ηξερα τι ειναι)...
Και εγω για ενα διαστημα ταιζα tonus και θα συνεχιζα αν δεν τους κολλαγε στα δοντια γμτ.
Mην μου λετε μονο αυτα τα "ετρωγε αυτο κ εζησε μεχρι τοσο" γιατι με πιανει ενα κατι...Κατι σαν να πεταω φλυκταινες(που επεσε στην παθολογια κ δεν ηξερα τι ειναι)...
Και εγω για ενα διαστημα ταιζα tonus και θα συνεχιζα αν δεν τους κολλαγε στα δοντια γμτ.
-
Mood :
Γιοοοοο... Κι αυτά είναι επικίνδυνα πλέον!nikos_x έγραψε:Μονο για τα εμβολια μιας κ μπορουμε καλλιστα(Παστουν) να τα δοκιμασουμε πανω μας? Ε? Ναι.
Μαρία παλιά έτρωγαν και ποντίκια, έτρωγαν και αποφάγια, έτρεχαν έξω.. Εμείς τα κακομαθαίνουμε με ψαγμένες τροφές!
-
Mood :
Και αν το δουμε σε στροφη 180 μοιρων.....Τα ζωα μας επαψαν να ειναι οι αγριοι κυνηγοι που ετρωγαν μεχρι κ σαπιο κρεας....Οποτε,την διατροφη τους στο περασμα των χρονων την διαμορφωσαμε στο 100% εμεις....
Ευλογησον.Θα κανω εναν καφε ,βαρυ,ελληνικο με 5 φουσκαλες να συνελθω.
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Και αν το δουμε σε στροφη 180 μοιρων.....Τα ζωα μας επαψαν να ειναι οι αγριοι κυνηγοι που ετρωγαν μεχρι κ σαπιο κρεας....Οποτε,την διατροφη τους στο περασμα των χρονων την διαμορφωσαμε στο 100% εμεις....
Εγώ έκαμα έναν φραπέ για να μη σκάσω από τα βρασμένα.
Δε θεωρώ ότι έχουν αλλάξει ακόμα οι διατροφικές τους ανάγκες, εξάλλου για να γίνει αυτό πρέπει να περάσουν αιώνες!
Για αυτό να αρχίσουμε όλοι να τους δίνουμε ποντίκια να τελειώνουμε. Γμτ! Τόσο καιρό όλο και κανά ποντίκι χωνόταν στο υπόγειο και το κυνηγούσαμε. Τώρα που έχω γάτες, τίποτα δε χώνεται
-
Mood :
Ναι και να κολλησουν τοξοπλασμα κ δεν ξερω τι αλλο,να τις αγκαλιαζεις να τις φιλας εσυ και μετα....παπαλα Φλωρα!
Ποτε εξημερωθηκαν οι γατες κ οι σκυλοι? Περασαν οι αιωνες,παει...Εδω εμεις γκριζαραμε
Ποτε εξημερωθηκαν οι γατες κ οι σκυλοι? Περασαν οι αιωνες,παει...Εδω εμεις γκριζαραμε
-
Mood :
Αν φάει ποντίκι ο Ντέξτερ θα λιποθυμήσω....Θα τον πάω για πλύση στομάχου!!
Απλά δε σηκώνει η τσέπη μου τις πανάκριβες τροφές που προφανώς είναι καλύτερες. Τη γουίσκας την έφερα σαν παράδειγμα αγαπητέ Νίκο! Κι αν σε πιάνει ένα κάτι να το κοιτάξεις! Άντε που θα μας πεις να μη σου λέμε.
Κι εγώ φραπεδιά..Ξανακύλησα στην καφείνη
Απλά δε σηκώνει η τσέπη μου τις πανάκριβες τροφές που προφανώς είναι καλύτερες. Τη γουίσκας την έφερα σαν παράδειγμα αγαπητέ Νίκο! Κι αν σε πιάνει ένα κάτι να το κοιτάξεις! Άντε που θα μας πεις να μη σου λέμε.
Κι εγώ φραπεδιά..Ξανακύλησα στην καφείνη
-
Mood :
Γιατί, παλιά που κολλούσαν τοξόπλασμα πάθαινε κανείς τίποτα; Απλά έχουμε γίνει μυγιάγγιχτοι και φοβόμαστε ακόμα και τη σκιά μας!nikos_x έγραψε:Ναι και να κολλησουν τοξοπλασμα κ δεν ξερω τι αλλο,να τις αγκαλιαζεις να τις φιλας εσυ και μετα....παπαλα Φλωρα!
Άλλο εξημέρωση, άλλο αλαγή διατροφικών αναγκών! Κι εμείς μετά από πολλούςςςςς αιώνες γίναμε παμφάγα! Αν το σκεφτείς, πριν πόσα, 50, 100 χρόνια βγήκαν οι γατοτροφές; Δε μου φαίνεται και πολύς καιρός...
-
Mood :
Ποιος κολλαγε τοξοπλασμα βρε τρελο και ηταν μια χαρα? Θα μας στειλεις?χαχααχχαχαχα
-
Mood :
Το τοξόπλασμα είναι επικίνδυνο μόνο όταν είσαι έγκυος! Νίκο είσαι έγκυος???
-
Mood :
Mary-Fish έγραψε:Το τοξόπλασμα είναι επικίνδυνο μόνο όταν είσαι έγκυος! Νίκο είσαι έγκυος???
Ακριβώς αυτό!
Θες να μου πεις ότι με τόσα ποντίκια που έτρωγαν και φιδια και κότες και ο,τι έβρισκαν, δεν πάθαινε καμιά γάτα τίποτα;
-
Mood :
Το τοξοπλασμα ειναι επικυνδινο για τις γυναικες γενικα.
Σημερα εμαθα πως και η γατα εχει μια πιθανοτητα να της προκαλεσει προβλημα.Απειροελαχιστη βεβαια.
Ευχηθειτε μου καλη λευτερια....Το βρηκες βρε...
Σημερα εμαθα πως και η γατα εχει μια πιθανοτητα να της προκαλεσει προβλημα.Απειροελαχιστη βεβαια.
-
Mood :
Το τοξόπλασμα μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε έναν εξασθενημένο οργανισμό. Και σε περίπτωση εγκυμοσύνης, όπου ο οργανισμός είναι ήδη εξασθενημένος, μπορεί να προκαλέσει μέχρι και αποβολή στη χείριστη. Πολλοί ανειδίκευτοι στην παρασιτολογία γιατροί έχουν θεωρήσει το τοξόπλασμα ως αιτία για υπογονημότητα στη γυναίκα,ενώ αν και έχει κατηγορηθεί σε μερικές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν αποτελεί απαραίτητα την κύρια αιτία, και σου μεταφέρω ταλόγια του κτηνιάτρου μουnikos_x έγραψε:Το τοξοπλασμα ειναι επικυνδινο για τις γυναικες γενικα.
-
Mood :
Εχουμε αποψεις που τριιστανται λοιπον...Χμμ....
-
Mood :
+1nikos_x έγραψε:Στην πραξη ομως, οταν ενα ζωο με την orijen τσιρλιζεται κ με την rc ειναι οκ,τι θα κανεις? Το αφηνεις να τσιρλιζεται ή του δινεις την τροφη που ειναι οκ? Και εδω κολλαει κ ο παραγοντας "δοκιμασμενα".
Γιατί έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και προκαλεί σακχαρώδη διαβήτη...nikos_x έγραψε:Γιατι φταιει συγκεκριμενα το καλαμποκι?
Κάνε με 5 "φλύκταινες"nikos_x έγραψε:Ευλογησον.Θα κανω εναν καφε ,βαρυ,ελληνικο με 5 φουσκαλες να συνελθω.
Το 90% των Ευρωπαίων έχουν κολλήσει τοξόπλασμα και έχουν πάθει ανοσία, λόγω της διατροφής τους (που τρώνε την μπριζόλα "ντεμί" = με αίμα). Οι περισσότεροι που κολλάνε τοξόπλασμα δεν έχουν καν συμπτώματα ή έχουν κάποια ήπια, όπως του κρυολογήματος. Εγώ κι εσύ δεν ξέρουμε αν έχουμε κολλήσει από καμιά ταβέρνα με άπλυτο μαρούλι πχ....nikos_x έγραψε:Ποιος κολλαγε τοξοπλασμα βρε τρελο και ηταν μια χαρα? Θα μας στειλεις?χαχααχχαχαχα
Ο κίνδυνος είναι μόνο αν κολλήσεις κατά τη διάρκεια της κύησης.
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Με ένα πόνο Νίκο!!
-
Mood :
Πες τα ρε Δήμητρα!dimitroula έγραψε:Το 90% των Ευρωπαίων έχουν κολλήσει τοξόπλασμα και έχουν πάθει ανοσία, λόγω της διατροφής τους (που τρώνε την μπριζόλα "ντεμί" = με αίμα). Οι περισσότεροι που κολλάνε τοξόπλασμα δεν έχουν καν συμπτώματα ή έχουν κάποια ήπια, όπως του κρυολογήματος. Εγώ κι εσύ δεν ξέρουμε αν έχουμε κολλήσει από καμιά ταβέρνα με άπλυτο μαρούλι πχ....nikos_x έγραψε:Ποιος κολλαγε τοξοπλασμα βρε τρελο και ηταν μια χαρα? Θα μας στειλεις?χαχααχχαχαχα
Ο κίνδυνος είναι μόνο αν κολλήσεις κατά τη διάρκεια της κύησης.
Τοξόπλασμα και σαλμονέλλα κυρίως υπάρχει κίνδυνος να το πάθεις από όχι καλά πλυμμένα λαχανικά ή από αυγά πχ.
-
Mood :
Η σαλμονέλλα είναι παντού, όμως είναι σχετικά "εύκολη" λόγω της ευαισθησίας της στη θέρμανση. Αλλοι μικροοργανισμοί είναι πολύ πιο επικίνδυνοι. Βλέπε listeria, clostridium botulinum (bottox), Bartonella, E-coli...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Γιατί έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και προκαλεί σακχαρώδη διαβήτη...
Αν ηταν κανονας αυτο δεν παθαιναν ολα τα ζωα σακχαρωδη διαβητη?
Ειναι μια παθηση οπως καθε αλλη που δεν μπορουμε να την αποδωσουμε αποκλειστικα στην διατροφη.Θαρρω...
Μην κοπανιεσε βρε ζαντο. Εγω το ειπα επειδη ηθελες να μπαρφαρεις με ποντκια της αποθηκης τις τιγρεις σουΠες τα ρε Δήμητρα!
Τοξόπλασμα και σαλμονέλλα κυρίως υπάρχει κίνδυνος να το πάθεις από όχι καλά πλυμμένα λαχανικά ή από αυγά πχ.
Σαφως τα λαχανικα ειναι μεγαλυτερος κινδυνος εφοσον δεν εχουμε ζωα που καταναλωνουν ωμο κρεας.
Λυσασμενο κ αυτο θα βγει..αχαχαχαΜε ένα πόνο Νίκο!! .
edit
Listeria,εργαστηριο λοιμωδων νοσηματων. Απ εξω το ξερω κ δεν επεσε.Πφφ.
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Γιατί έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και προκαλεί σακχαρώδη διαβήτη...Ναι, αλλά είναι ένας παράγοντας που αφού συβάλλει στην εμφάνιση της αρρώστιας, γιατί να μην το κόψουμε;Αν ηταν κανονας αυτο δεν παθαιναν ολα τα ζωα σακχαρωδη διαβητη?
Ειναι μια παθηση οπως καθε αλλη που δεν μπορουμε να την αποδωσουμε αποκλειστικα στην διατροφη.Θαρρω...Μην κοπανιεσε βρε ζαντο. Εγω το ειπα επειδη ηθελες να μπαρφαρεις με ποντκια της αποθηκης τις τιγρεις σουΠες τα ρε Δήμητρα!
Σαφως τα λαχανικα ειναι μεγαλυτερος κινδυνος εφοσον δεν εχουμε ζωα που καταναλωνουν ωμο κρεας.
Έμα! Ας κάνουν και καμιά δουλειά στο σπίτι!
-
Mood :
Εμενα βγαζει το μεροκαματο. Τρωει οτι μυγα κ εντομο μπει μεσα. Αμε.
-
Mood :
Είναι ψηλά όλα τα έπιπλα και δε φτάνουν να σκοτώσουν τις μύγες που πετάνε ψηλά!nikos_x έγραψε:Εμενα βγαζει το μεροκαματο. Τρωει οτι μυγα κ εντομο μπει μεσα. Αμε.
Αλλά αν κατέβουν στο ύψος που φτάνουν, δεν έχουν ελπίδες!
-
Mood :
Νίκο να αλλάζεις φωτογραφίες αβαταρ δε βαριέσαι αλλά να ανεβάσεις στο θέμα βαριέσαι!
-
Mood :
+100Mary-Fish έγραψε:Νίκο να αλλάζεις φωτογραφίες αβαταρ δε βαριέσαι αλλά να ανεβάσεις στο θέμα βαριέσαι!
-
Mood :
Σελίδα 16 από 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
» Τροφές!
» ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
» Τροφές!
Σελίδα 16 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios