Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
+23
houlieta
YNL
marina289
Smokys
tzelacat
Chouzouris
loulou
ladycat
Kikiriki
SuperCatz
otz
ΚουκουΒάγια
tsili
Πούπσυ
natalouko
MouSouDa
funambolo
moukelis
LAROGATA
Anatoli
doremi
alex..niaou
ralou
27 απαντήσεις
Σελίδα 10 από 11
Σελίδα 10 από 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Απ: Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
Αθηνα, θελεις να με τελειωσεις???
Σε οτι περιλαμβάνει "New York", "burger" και "Cats" παραδίδομαι αμαχητι
Αμα τα περιλαμβάνει και τα τρια...
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Απ: Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
Παρομοίως Ρούλα μου...
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Αμάν Αθηνά! Το ένα χτύπημα πίσω απ' τ' άλλο.. Απ' τη μια η λατρεία για την Ρώμη, απ' την άλλη η Νέα Υόρκη, στην οποία τρελαίνομαι να πάω!funambolo έγραψε:Αχ Ρουλίτσα, με τσάκισες, τη λατρεύω τη Ρώμη!!! Respect για πολλοστή φορά
Να σας ζήσουν τα παιδιά και καλό βόλι!!! (Άντε και του χρόνου στη Νέα Υόρκη, που έχει και πολύ σούσι για να διατηρείται η σιλουέτα )
funambolo έγραψε:
+1000ralou έγραψε:Αθηνα, θελεις να με τελειωσεις???
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Ε!? Εεεε!?
Δεν ειναι υπέροχα?
Ειδες Ιταλικη φινέτσα που πηραν τα γατια μας!
Δεν ειναι υπέροχα?
Ειδες Ιταλικη φινέτσα που πηραν τα γατια μας!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Κοίτα κοίτα η Φρέγια μεγαλεία!!!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Ετσι ειναι Κικη!Kikiriki έγραψε:Κοίτα κοίτα η Φρέγια μεγαλεία!!!!
Οταν ηρθα στο σπιτι σου με εκεινο το κλουβάκι κτηνιατρίου και την πηρα με συνοπτικές διαδικασίες λες και ηταν καναρίνι, το πιστευες ότι αυτη η γάτα θα μεγαλουργουσε στα χέρια μου ε?!
Οτι θα αναδεικνυε την προσωπικοτητα της, θα έδειχνε το χαρακτηρα ης, θα γινόταν ηρωίδα ενα σωρο ιστοριων και θα τα καταφερνε στο τέλος να γινει μια ΣΤΑΡ?!
Διότι, ενα αχαμνο εφηβάκι ηταν τότε και κοιτα τωρα που μεγάλωσε τι κορίτσαρος έγινε.
Απο την άλλη πλευρα, η Φρεγια-γατα στην πραγματικοτητα μπορει να μην ζει μια τόσο γκλάμορους ζωη όσο η Φρεγια-ηρωίδα αλλά παρ όλα αυτα λαμπρυνει την ζωή μας καθημερινα και μόνο με την παρουσία της.
Διοτι ειναι μια μεγαλειωδης γατα fiction or non fiction!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Νταρντανοαρχόντισσα!!!ralou έγραψε:Ετσι ειναι Κικη!Kikiriki έγραψε:Κοίτα κοίτα η Φρέγια μεγαλεία!!!!
Οταν ηρθα στο σπιτι σου με εκεινο το κλουβάκι κτηνιατρίου και την πηρα με συνοπτικές διαδικασίες λες και ηταν καναρίνι, το πιστευες ότι αυτη η γάτα θα μεγαλουργουσε στα χέρια μου ε?!
Οτι θα αναδεικνυε την προσωπικοτητα της, θα έδειχνε το χαρακτηρα ης, θα γινόταν ηρωίδα ενα σωρο ιστοριων και θα τα καταφερνε στο τέλος να γινει μια ΣΤΑΡ?!
Διότι, ενα αχαμνο εφηβάκι ηταν τότε και κοιτα τωρα που μεγάλωσε τι κορίτσαρος έγινε.
Απο την άλλη πλευρα, η Φρεγια-γατα στην πραγματικοτητα μπορει να μην ζει μια τόσο γκλάμορους ζωη όσο η Φρεγια-ηρωίδα αλλά παρ όλα αυτα λαμπρυνει την ζωή μας καθημερινα και μόνο με την παρουσία της.
Διοτι ειναι μια μεγαλειωδης γατα fiction or non fiction!
- Σπόιλερ:
- Όταν πήγα στη Ρώμη για πρώτη φορά, πιτσιρίκα, γύρισα πίσω κι άρχισα να μαθαίνω ιταλικά, έχοντας ως όνειρο να πάω να ζήσω εκεί. Δεν το πραγματοποίησα ποτέ βέβαια, αλλά στη συνέχεια πήγα αρκετές φορές ακόμη, με αποτέλεσμα να έχω δει τη Ρώμη μέσα-έξω και να μην έχω δει ούτε Παρίσι, ούτε Λονδίνο ούτε τις άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις Η Νέα Υόρκη όμως κορίτσια, δεν υπάρχει... Πήγα μία φορά προ δωδεκαετίας (πριν τους Πύργους) κι ακόμη νομίζω ότι ήταν χθες. Η ενέργεια αυτής της πόλης είναι... συμπαντική!! Είναι πραγματικά η Μητρόπολη του πλανήτη. Αξίζει τον κόπο κάθε θυσία και κάθε οικονομία για να τη δει κάποιος.Εγώ ξεπλήρωνα το ταξίδι δύο χρόνια, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ.
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
Αχ... μην ξυνεις πληγές Αθηνα...
Εκτος απο ενα σεβαστοτατκο κοστος ενα τετοιο ταξιδι προϋποθέτει και ενα ζευγάρι δυνατα πόδια.
Κανενα απο τα δυο δεν υπαρχει πια, όσο κι αν βελτιωθουν τα πραγματα στο μέλλον.
Στο Λονδινο που ειναι η πολη που έχω επισης αγαπήσει πολυ, εμεινα 10 μέρες μόνη μου και έλιωσα ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια απο το περπάτημα.
Οχι σχημα λογου! Ελιωσαν πραγματικα οι σόλες τους απο κάτω!!
Ας ειναι...
Τα ονειρα ειναι πάντα δωρεαν και οι ελπιδες το ίδιο.
Ισως στο μέλλον τα καταφέρω να επισκεφτω την Νεα Υόρκη κι εγω -όχι πάλι την Ρωμη ωστοσο. Ειχαμε παει ενα καλοκαίρι με τρομερο καυσωνα με 41 βαθμους υπο σκια και παρ όλο που στο τέλος δεν χωραγαν τελικα οι εικονες στο μυαλο μου, μου έχει αφησει μια στεναχωρη διάθεση-.
Τελος πάντων, ολα τα ταξίδια ειναι υπέροχα ανάλογα με ο τι περιμένει κανεις απο αυτα και τι τελικα παίρνει.
Οποτε, ας κάνω και εγω ενα σημερα. Με την καρεκλα γραφειου θα τσουλησω μέχρι τον κήπο.
Ειναι η Φρεγια εκει και το sight seeing ειναι ομολογουμένως συναρπασικο!
Εκτος απο ενα σεβαστοτατκο κοστος ενα τετοιο ταξιδι προϋποθέτει και ενα ζευγάρι δυνατα πόδια.
Κανενα απο τα δυο δεν υπαρχει πια, όσο κι αν βελτιωθουν τα πραγματα στο μέλλον.
Στο Λονδινο που ειναι η πολη που έχω επισης αγαπήσει πολυ, εμεινα 10 μέρες μόνη μου και έλιωσα ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια απο το περπάτημα.
Οχι σχημα λογου! Ελιωσαν πραγματικα οι σόλες τους απο κάτω!!
Ας ειναι...
Τα ονειρα ειναι πάντα δωρεαν και οι ελπιδες το ίδιο.
Ισως στο μέλλον τα καταφέρω να επισκεφτω την Νεα Υόρκη κι εγω -όχι πάλι την Ρωμη ωστοσο. Ειχαμε παει ενα καλοκαίρι με τρομερο καυσωνα με 41 βαθμους υπο σκια και παρ όλο που στο τέλος δεν χωραγαν τελικα οι εικονες στο μυαλο μου, μου έχει αφησει μια στεναχωρη διάθεση-.
Τελος πάντων, ολα τα ταξίδια ειναι υπέροχα ανάλογα με ο τι περιμένει κανεις απο αυτα και τι τελικα παίρνει.
Οποτε, ας κάνω και εγω ενα σημερα. Με την καρεκλα γραφειου θα τσουλησω μέχρι τον κήπο.
Ειναι η Φρεγια εκει και το sight seeing ειναι ομολογουμένως συναρπασικο!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Όντως φανταστικό το sight seeing!...
Ρούλα μου, εύχομαι να μπορέσεις εκτός από ταξίδια με τη φαντασία και το νου,
να πραγματοποιήσεις και το ταξίδι που ονειρεύεσαι στη Νέα Υόρκη -και όχι μόνο-
και να λιώσεις κ'άλλο ζευγάρι αθλητικά από το περπάτημα!
Ρούλα μου, εύχομαι να μπορέσεις εκτός από ταξίδια με τη φαντασία και το νου,
να πραγματοποιήσεις και το ταξίδι που ονειρεύεσαι στη Νέα Υόρκη -και όχι μόνο-
και να λιώσεις κ'άλλο ζευγάρι αθλητικά από το περπάτημα!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Α! ευχαριστω Μαρινα μου!
Θα πάω τετοια ταξίδια με τον νου σιγουρα.
Λεω όταν έρθει ο καιρός να στείλω τα παιδια στην Νεα Υόρκη να υιοθετήσουν ενα ορφανο αμερικανογατακι ξανθο και γαλανομάτικο.
Πως πάνε οι Αμερικάνοι σε φτωχές χωρες και υιοθετουν μωρακια?!
Ε! Ετσι θα γινει και εδω αλλά απο την αναποδη
Οποτε... New York... here I come!
Λεω όταν έρθει ο καιρός να στείλω τα παιδια στην Νεα Υόρκη να υιοθετήσουν ενα ορφανο αμερικανογατακι ξανθο και γαλανομάτικο.
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
funambolo έγραψε:
- Σπόιλερ:
Όταν πήγα στη Ρώμη για πρώτη φορά, πιτσιρίκα, γύρισα πίσω κι άρχισα να μαθαίνω ιταλικά, έχοντας ως όνειρο να πάω να ζήσω εκεί. Δεν το πραγματοποίησα ποτέ βέβαια, αλλά στη συνέχεια πήγα αρκετές φορές ακόμη, με αποτέλεσμα να έχω δει τη Ρώμη μέσα-έξω και να μην έχω δει ούτε Παρίσι, ούτε Λονδίνο ούτε τις άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις Η Νέα Υόρκη όμως κορίτσια, δεν υπάρχει... Πήγα μία φορά προ δωδεκαετίας (πριν τους Πύργους) κι ακόμη νομίζω ότι ήταν χθες. Η ενέργεια αυτής της πόλης είναι... συμπαντική!! Είναι πραγματικά η Μητρόπολη του πλανήτη. Αξίζει τον κόπο κάθε θυσία και κάθε οικονομία για να τη δει κάποιος.Εγώ ξεπλήρωνα το ταξίδι δύο χρόνια, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ.
- Σπόιλερ:
- Έχω πάει στην Ρώμη χ φορές.. Την λατρεύω και όπως κι εσύ θα ήθελα πολύ να ζήσω εκεί.. Η Νέα Υόρκη όμως, είναι άπιαστο όνειρο.. Όποτε και να κοιτάξω εισιτήρια, ξενοδοχεία και λοιπά, με πιάνει πανικός.. Όχι 2 χρόνια να το ξεχρεώσουμε θα θέλουμε, αλλά 2 ζωές..
Περίμενε Ρούλα, έρχομαι κι εγώ!ralou έγραψε:Α! ευχαριστω Μαρινα μου!
Συμφωνώ! Όχι άλλα Περσάκια!!houlieta έγραψε:Όχι άλλα Περσάκια!!!
- Σπόιλερ:
- Πόσα σάλια να μου τρέξουν και να μαζέψω πια?
-
Mood :
...όπως έλεγε και το στρουμφάκι ¨εεεϊ! Περιμένετε και μένα!¨
Τι πορτοκαλί μπουκίτσα είναι αυτή!!
-
Mood :
Kαλά... θα υιοθετησουν ενα ραγκντολάκι τοτε!
η ενα amerikan bob tail
H ενα Αγκυρας
η ενα λιγοτερο ε... χμ... όμορφο μωρο
Τέλος πάντων όπως και να ειναι ας τα καταφερουν αυτοι να μου ΄φερουν ενα μωρο στο σπιτι και ας ειναι και η μετενσάρκωση του κουασιμόδου!
Εγω ετσι κι αλλιως στην Νεα Υόρκη θα πάω να το βρω γι αυτους!
η ενα amerikan bob tail
H ενα Αγκυρας
Τέλος πάντων όπως και να ειναι ας τα καταφερουν αυτοι να μου ΄φερουν ενα μωρο στο σπιτι και ας ειναι και η μετενσάρκωση του κουασιμόδου!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ό,τι θέλουν να υιοθετήσουν (άντε, ακόμα και περσάκι ), αρκεί να πάμε παρέα στη Νέα Υόρκη να το βρούμε και να το πάρουμε!
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:
- Σπόιλερ:
Έχω πάει στην Ρώμη χ φορές.. Την λατρεύω και όπως κι εσύ θα ήθελα πολύ να ζήσω εκεί.. Η Νέα Υόρκη όμως, είναι άπιαστο όνειρο.. Όποτε και να κοιτάξω εισιτήρια, ξενοδοχεία και λοιπά, με πιάνει πανικός.. Όχι 2 χρόνια να το ξεχρεώσουμε θα θέλουμε, αλλά 2 ζωές..ralou έγραψε:
Περίμενε Ρούλα, έρχομαι κι εγώ!
marina289 έγραψε:...όπως έλεγε και το στρουμφάκι ¨εεεϊ! Περιμένετε και μένα!¨
Καλέ, που πάτε χωρίς εμένα?
ralou έγραψε:Kαλά... θα υιοθετησουν ενα ραγκντολάκι τοτε!
η ενα amerikan bob tail
H ενα Αγκυρας
Το Σφινξάκι δεν μπορώ να πω ότι το λιγουρεύομαι...
- Σπόιλερ:
- Δεν είναι τόσο ακριβά πια. Κάτι πιτσιρίκια που έχω στη δουλειά και που κλείνουν τα πάντα μέσω ίντερνετ, πήγαν (2 απ αυτά) για 10-12 μέρες με περίπου 1.000 ευρώ το καθένα, όλα πληρωμένα (εισιτήρια, ξενοδοχεία και πρωινό νομίζω). Από κει και πέρα είναι τα προσωπικά έξοδα. Αν θες να αγοράσεις όλο το Saks, ναι, θα ξεπληρώνεις 2 ζωές. Αλλά δε φαντάζεσαι για τι στοκατζίδικα μιλάμε!!! Φίρμες (κυρίως οι αμερικανικες) με 20 ευρώ. Έχει ολόκληρα χωριά με τα περσινά στοκ της Ντόνα Κάραν, Ραλφ Λόρεν κλπ κλπ. Για φαγητό, εγώ είχα τσακίσει τα diners (τρελαίνομα, όπως αυτά που βλέπω στις ταινίες με πλαστικό τραπεζάκι και σερβιτόρα που σε ρωτάει διαρκώς αν θες κι άλλο καφέ), τα μικρά ιταλικά, τα σαντουιτσάδικα (όπως αυτά που τρώνε οι μπάτσοι στις αστυνομιές ταινίες) και, εντάξει το ομολογώ, πήγα μία φορά στο τότε σούπερ τρέντυ, το Balthazar, όπου πλήρωσα ακριβά, αλλά όχι ακριβότερα από το αν πήγαινα στο Namu εδώ. Αν το οργανώσεις νωρίς και μέσω ίντερνετ, δεν είναι πια απαγορευτικό. Και αν πατήσεις το πόδι σου στο Γκούγκενχάιμ και το ΜΟΜΑ θα θες να μεταναστεύσεις χθες!
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Γιατί μωλέέέέ;;;;
Είναι γλυκουλίνο και το sphynxάκι....
Πάντως το πορτοκαλί στα γατόνια μου βγάζει απίστευτη γλύκα!!!
Είναι γλυκουλίνο και το sphynxάκι....
Πάντως το πορτοκαλί στα γατόνια μου βγάζει απίστευτη γλύκα!!!
-
Mood :
Αντε! Ας ετοιμάσουμε το γκρουπ για ΝΥ!
Να βρουμε και κανένα ταξ.γραφειο να δινει ενα πορτοκαλι γατάκι με κάθε συμμετοχη.
Και μην σας νοιαζει. Εμένα μ αρεσουν όλες οι γατες ακομα και οι Σφινξ οποτε το κακασχημο το παιρνω εγω.
Ειπαμε: Αθηνα, Βικυ, Ραλου, Μαρινα.
Πάντως εγω αν θα πηγαινα ΝΥ δεν θα χάλαγα λεφτα για ρουχα και ψωνια. Απο τα ταξίδια μου δεν αγοράζω ποτε τιποτα.
Αυτο που μου τρωει όλα τα λεφτα μου ειναι οι εισοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα -οπου παντου πληρωνεις πολλά-
Στο Λονδινο ειχα παει πριν απο αρκετα χρονια με 200 λιρες στην διάθεση μου για φαγητο και έξοδα για 10 μέρες. Σαν να λέμε σημερινα λεφτα 350-400 ευρω
Αλλά χρειαζόμουν τουλάχιστον 10 λιρες για κάθε εισοδο.
Αναγκάστικα να περιορίσω τις επισκέψεις και στο τελος εμπαινα στα ΣΜ και αγόραζα φτηνα πράγματα για να φάω γιατι δεν περίσσευαν
Τοτε βεβαια δεν ημουν φανατικος χρήστης πιστωτικων καρτων αλλά όταν ανακάλυψα ότι τις δέχονταν ακομα και στη είσοδο του ζωολογικου κήπου χεχεχε! Ξεσάλωσα!
Εμ! πως νομίζετε ότι έλιωσα εκεινα τα αθλητικα παπουτσια?
Κάνοντας Σοπινγκ στο Μπερμπερις σαν την Εριεττα?
Οχι βεβαια!
Να βρουμε και κανένα ταξ.γραφειο να δινει ενα πορτοκαλι γατάκι με κάθε συμμετοχη.
Και μην σας νοιαζει. Εμένα μ αρεσουν όλες οι γατες ακομα και οι Σφινξ οποτε το κακασχημο το παιρνω εγω.
Πάντως εγω αν θα πηγαινα ΝΥ δεν θα χάλαγα λεφτα για ρουχα και ψωνια. Απο τα ταξίδια μου δεν αγοράζω ποτε τιποτα.
Αυτο που μου τρωει όλα τα λεφτα μου ειναι οι εισοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα -οπου παντου πληρωνεις πολλά-
Στο Λονδινο ειχα παει πριν απο αρκετα χρονια με 200 λιρες στην διάθεση μου για φαγητο και έξοδα για 10 μέρες. Σαν να λέμε σημερινα λεφτα 350-400 ευρω
Αλλά χρειαζόμουν τουλάχιστον 10 λιρες για κάθε εισοδο.
Αναγκάστικα να περιορίσω τις επισκέψεις και στο τελος εμπαινα στα ΣΜ και αγόραζα φτηνα πράγματα για να φάω γιατι δεν περίσσευαν
Τοτε βεβαια δεν ημουν φανατικος χρήστης πιστωτικων καρτων αλλά όταν ανακάλυψα ότι τις δέχονταν ακομα και στη είσοδο του ζωολογικου κήπου χεχεχε! Ξεσάλωσα!
Εμ! πως νομίζετε ότι έλιωσα εκεινα τα αθλητικα παπουτσια?
Κάνοντας Σοπινγκ στο Μπερμπερις σαν την Εριεττα?
Οχι βεβαια!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:Αντε! Ας ετοιμάσουμε το γκρουπ για ΝΥ!
ΘΕΛΕΙ να έρθει και ο Βασίλης. Θα τονε πάρετε??
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
-
Mood :
Τα μουσεία στη ΝΥ, απλώς δεν υπάρχουν... Είναι η απόλυτη μέθεξη. Για κάθε γούστο, για κάθε στυλ, για κάθε ενδιαφέρον. Το Γκούγκενχάιμ είναι από μόνο του, ως κτήριο, ένα έκθεμα. Το ΜΟΜΑ είναι όλη η σύγχρονη τέχνη μπροστά στα μάτια σου. Το Μετροπόλιταν θέλεις μια εβδομάδα να το δεις. Και είναι άπειρα άλλα. Για μένα είναι μουσεία και οι συνοικίες της πόλης. Περπατάς στο Μπρούκλιν και νομίζεις ότι θα βγει από κάπου ο Σκορτζέζε. Στο Μανχάταν και περιμένεις την Κάρι Μπράντσο. Στο Χάρλεμ και ψάχνεις τον Μάλκολμ Χ. Είναι πραγματικά μοναδική εμπειρία. Εμείς είχαμε ανέβει και στην κορυφή των Δίδυμων Πύργων, όπου ήθελες 90 δευτερόλεπτα για να φτάσεις στον τελευταίο όροφο και σου έδιναν καραμελίτσα για τ΄αυτιά στο ασανσέρ, όπως παλιά στα αεροπλάνα. Κοίταζες από τη τζαμαρία της κορυφής κι από κάτω πετούσαν ελικόπτερα...
Εγώ πεθαίνω να ξαναπάω κι αν δεν επιστρέψω σας αφήνω να προσέχετε τον λεγάμενο μαζί με το καινούριο γατάκι που θα φέρετε πίσω!!!
Εγώ πεθαίνω να ξαναπάω κι αν δεν επιστρέψω σας αφήνω να προσέχετε τον λεγάμενο μαζί με το καινούριο γατάκι που θα φέρετε πίσω!!!
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Βαγια, όλοι οι καλοι χωράνε αρκει να ειναι λατρεις της ΝΥ.
Αλλά να ξέρεις ότι επειδη ο Βασίλης δεν ειναι εγγεγραμμενος γατοσπιτιωτης το πορτοκαλογατακι που αντιστοιχει στην συμμετοχη του θα πάει στον διοργανωτη.
Δηλαδη σε μένα!!!
Αλλωστε σ αυτη την εκδρομη εγω κάνω την διοργανωση, εγω βάζω και τους όρους
Αααα! τωρα το πρόσεξα!
Εσυ δεν θελεις? Μονο ο Βασιλης????
Εεεελα Αθηνα...
Ξερεις τι ποδια πρεπει να έχεις για να τα δεις όλα αυτα?
Ακομα και αν με πεταγαν στην ΝΥ για ενα μηνα με όλα πληρωμένα, ποσο νομιζεις ότι θα μπορουσα να περπατησω για να τα δω όλα αυτα??
Εκτος αν μου έδιναν και κανένα ηλεκτροκινητο αναπηρικο καροτσάκι.
Εχω μάθει ότι ειναι πολυ handicap friendly σαν πολη στα πιο πολλά σημεια της
χαχαχαχα!
Αυτα έχουν τα όνειρα!
Οταν ονειρευεσαι κάτι, μπορεις να αναζητησεις και να βρεις και τις τελευταίες λεπτομέρειες της υλοποιησης του.
Π.χ. την μια στιγμη σκέφτεσαι ποτε θα πας σε μια πολη και την άλλη στιγμη να γκουγκλιάζεις για να βρεις που έχει το καλυτερο τσιζ κεικ της πολης!
Αλλά να ξέρεις ότι επειδη ο Βασίλης δεν ειναι εγγεγραμμενος γατοσπιτιωτης το πορτοκαλογατακι που αντιστοιχει στην συμμετοχη του θα πάει στον διοργανωτη.
Δηλαδη σε μένα!!!
Αααα! τωρα το πρόσεξα!
Εεεελα Αθηνα...
Ξερεις τι ποδια πρεπει να έχεις για να τα δεις όλα αυτα?
Ακομα και αν με πεταγαν στην ΝΥ για ενα μηνα με όλα πληρωμένα, ποσο νομιζεις ότι θα μπορουσα να περπατησω για να τα δω όλα αυτα??
Εκτος αν μου έδιναν και κανένα ηλεκτροκινητο αναπηρικο καροτσάκι.
Εχω μάθει ότι ειναι πολυ handicap friendly σαν πολη στα πιο πολλά σημεια της
χαχαχαχα!
Αυτα έχουν τα όνειρα!
Οταν ονειρευεσαι κάτι, μπορεις να αναζητησεις και να βρεις και τις τελευταίες λεπτομέρειες της υλοποιησης του.
Π.χ. την μια στιγμη σκέφτεσαι ποτε θα πας σε μια πολη και την άλλη στιγμη να γκουγκλιάζεις για να βρεις που έχει το καλυτερο τσιζ κεικ της πολης!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:Βαγια, όλοι οι καλοι χωράνε αρκει να ειναι λατρεις της ΝΥ.
Δηλαδη σε μένα!!!
Αααα! τωρα το πρόσεξα!
Μωρέ κι εγώ θέλω σα μουρλή, αρκεί να μου βρείτε εναλλακτικό τρόπο να έρθω
-
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Mood :
Βαγια, καταλαβαίνω τι εννοεις και το σέβομαι αλλά σου εχω λυση!
Ρωτα και την Χιονάτη ποσο ευκολο και ακίνδυνο ητανε:
Να διακτινιστεις!
Να διακτινιστεις!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:Βαγια, καταλαβαίνω τι εννοεις και το σέβομαι αλλά σου εχω λυση!
Να διακτινιστεις!
Κι αν δεν επανεμφανιστώ με όλα μου τα μόρια??
Αλλά από τα έρθω με τον κλασικό τρόπο, χίλιες φορές να διακτινιστώ!!
-
Mood :
Ρουλίτσα, μη νομίζεις, κι εγώ με τα πόδια δεν τα βγάζω πια πέρα σε τέτοιες "διαδρομές". Θα πάρουμε δύο ωραιότατα αμαξίδια και θα είμαστε και ξεκούραστες, ενώ οι άλλες θα έχουν κοψομεσιαστεί!!
Βάγια, κυκλοφορούν άπειρα σκευάσματα για την περίπτωσή σου (αν την έχω καταλάβει σωστά), μέχρι και βιβλία και ειδικά εγχειρίδια με οδηγίες χαλάρωσης
Βάγια, κυκλοφορούν άπειρα σκευάσματα για την περίπτωσή σου (αν την έχω καταλάβει σωστά), μέχρι και βιβλία και ειδικά εγχειρίδια με οδηγίες χαλάρωσης
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωω NY....
Αρκεί να μου βρείτε κάποιον για να περιποιείται καθημερινα τον Τσιλάκο(σε φάρμακα)
Αρκεί να μου βρείτε κάποιον για να περιποιείται καθημερινα τον Τσιλάκο(σε φάρμακα)
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
funambolo έγραψε:Ρουλίτσα, μη νομίζεις, κι εγώ με τα πόδια δεν τα βγάζω πια πέρα σε τέτοιες "διαδρομές". Θα πάρουμε δύο ωραιότατα αμαξίδια και θα είμαστε και ξεκούραστες, ενώ οι άλλες θα έχουν κοψομεσιαστεί!!
Yπάρχουν σκευάσματα και οδηγίες για να πάρεις την απόφαση? Γιατί εκεί είναι το μεγάλο θέμα
Εχω πετάξει δεκάδες φορές χωρίς κανένα πρόβλημα από πολύ μικρή. Και μάλιστα μου άρεσε πολύ! Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν 4 χρόνια. Από τότε, πέταξα πάλι κάποιες φορές αλλά είχα σοβαρό πρόβλημα. Κι ετσι πλέον, δεν θέλω καν να το σκέφτομαι, εκτός φυσικά κι αν παραστεί ανάγκη!
-
Mood :
Πού έμειναν τόσες μέρες και τους βγήκε τόσο φθηνό και με ποια αεροπορική πήγαν?funambolo έγραψε:
- Σπόιλερ:
Δεν είναι τόσο ακριβά πια. Κάτι πιτσιρίκια που έχω στη δουλειά και που κλείνουν τα πάντα μέσω ίντερνετ, πήγαν (2 απ αυτά) για 10-12 μέρες με περίπου 1.000 ευρώ το καθένα, όλα πληρωμένα (εισιτήρια, ξενοδοχεία και πρωινό νομίζω). Από κει και πέρα είναι τα προσωπικά έξοδα. Αν θες να αγοράσεις όλο το Saks, ναι, θα ξεπληρώνεις 2 ζωές. Αλλά δε φαντάζεσαι για τι στοκατζίδικα μιλάμε!!! Φίρμες (κυρίως οι αμερικανικες) με 20 ευρώ. Έχει ολόκληρα χωριά με τα περσινά στοκ της Ντόνα Κάραν, Ραλφ Λόρεν κλπ κλπ. Για φαγητό, εγώ είχα τσακίσει τα diners (τρελαίνομα, όπως αυτά που βλέπω στις ταινίες με πλαστικό τραπεζάκι και σερβιτόρα που σε ρωτάει διαρκώς αν θες κι άλλο καφέ), τα μικρά ιταλικά, τα σαντουιτσάδικα (όπως αυτά που τρώνε οι μπάτσοι στις αστυνομιές ταινίες) και, εντάξει το ομολογώ, πήγα μία φορά στο τότε σούπερ τρέντυ, το Balthazar, όπου πλήρωσα ακριβά, αλλά όχι ακριβότερα από το αν πήγαινα στο Namu εδώ. Αν το οργανώσεις νωρίς και μέσω ίντερνετ, δεν είναι πια απαγορευτικό. Και αν πατήσεις το πόδι σου στο Γκούγκενχάιμ και το ΜΟΜΑ θα θες να μεταναστεύσεις χθες!
Όποτε το ψάχνω, του πανακρίβου είναι.. Επιπλέον, ό,τι κόστος βγαίνει, το υπολογίζω επί 2, οπότε αμέσως αμέσως, να πάμε και να μείνουμε 10-12 μέρες, ξεπερνάμε με χαρακτηριστική άνεση τα 2 χιλιάρικα.. Άσε που κάτι μου λέει ότι εκεί που θα έμειναν τα πιτσιρίκια, εγώ δε νομίζω να έμενα..
Και αν είναι να φτάσω μέχρι εκεί, δεν σκοπεύω να περιοριστώ μόνο στη Νέα Υόρκη, ή τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι.. Γενικά, δεν θεωρώ ότι τα ψώνια θα ανεβάσουν το κόστος, ή για να το θέσω πιο σωστά, δεν τα υπολογίζω στα βασικά έξοδα του ταξιδιού, δηλαδή εισιτήρια, διαμονή, είσοδοι σε μουσεία κλπ, και τα καθημερινά έξοδα. Αυτά, τα έξοδα για τα ψώνια, είναι άλλη κατηγορία, γιατί ούτως ή άλλως δεν είναι κάτι σταθερό..
Και Ειρήνη! Άντε να μαζευόμαστε (και σιγά μην πάμε τελικά..)ralou έγραψε:Αντε! Ας ετοιμάσουμε το γκρουπ για ΝΥ!
(και για την περιγραφή της Νέας Υόρκης και για το καβάτζωμα του λεγάμενου!)funambolo έγραψε:Τα μουσεία στη ΝΥ, απλώς δεν υπάρχουν... Είναι η απόλυτη μέθεξη. Για κάθε γούστο, για κάθε στυλ, για κάθε ενδιαφέρον. Το Γκούγκενχάιμ είναι από μόνο του, ως κτήριο, ένα έκθεμα. Το ΜΟΜΑ είναι όλη η σύγχρονη τέχνη μπροστά στα μάτια σου. Το Μετροπόλιταν θέλεις μια εβδομάδα να το δεις. Και είναι άπειρα άλλα. Για μένα είναι μουσεία και οι συνοικίες της πόλης. Περπατάς στο Μπρούκλιν και νομίζεις ότι θα βγει από κάπου ο Σκορτζέζε. Στο Μανχάταν και περιμένεις την Κάρι Μπράντσο. Στο Χάρλεμ και ψάχνεις τον Μάλκολμ Χ. Είναι πραγματικά μοναδική εμπειρία. Εμείς είχαμε ανέβει και στην κορυφή των Δίδυμων Πύργων, όπου ήθελες 90 δευτερόλεπτα για να φτάσεις στον τελευταίο όροφο και σου έδιναν καραμελίτσα για τ΄αυτιά στο ασανσέρ, όπως παλιά στα αεροπλάνα. Κοίταζες από τη τζαμαρία της κορυφής κι από κάτω πετούσαν ελικόπτερα...
Θα γκουγκλιάσω εγώ τα μπέργκερς! Οργανωμένο το έγκλημα!ralou έγραψε:χαχαχαχα!
Αυτα έχουν τα όνειρα!
Άσε ρε! Καλύτερο το αερόπλανο! Κι αν πάθεις ό,τι έπαθε ο κακούλης στο fringe με τα πέρα δώθε σε άλλα σύμπαντα και δεν συμμαζεύεται? Μπαα.. Καλύτερη η πιο δοκιμασμένη και ασφαλέστερη λύση!ΚουκουΒάγια έγραψε:ralou έγραψε:Βαγια, καταλαβαίνω τι εννοεις και το σέβομαι αλλά σου εχω λυση!
Να διακτινιστεις!
Κι αν δεν επανεμφανιστώ με όλα μου τα μόρια??
Αλλά από τα έρθω με τον κλασικό τρόπο, χίλιες φορές να διακτινιστώ!!
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:
Άσε ρε! Καλύτερο το αερόπλανο! Κι αν πάθεις ό,τι έπαθε ο κακούλης στο fringe με τα πέρα δώθε σε άλλα σύμπαντα και δεν συμμαζεύεται? Μπαα.. Καλύτερη η πιο δοκιμασμένη και ασφαλέστερη λύση!
Moυρλή
- Σπόιλερ:
-
Mood :
My point exactly!
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:Πού έμειναν τόσες μέρες και τους βγήκε τόσο φθηνό και με ποια αεροπορική πήγαν?funambolo έγραψε:
- Σπόιλερ:
Δεν είναι τόσο ακριβά πια. Κάτι πιτσιρίκια που έχω στη δουλειά και που κλείνουν τα πάντα μέσω ίντερνετ, πήγαν (2 απ αυτά) για 10-12 μέρες με περίπου 1.000 ευρώ το καθένα, όλα πληρωμένα (εισιτήρια, ξενοδοχεία και πρωινό νομίζω). Από κει και πέρα είναι τα προσωπικά έξοδα. Αν θες να αγοράσεις όλο το Saks, ναι, θα ξεπληρώνεις 2 ζωές. Αλλά δε φαντάζεσαι για τι στοκατζίδικα μιλάμε!!! Φίρμες (κυρίως οι αμερικανικες) με 20 ευρώ. Έχει ολόκληρα χωριά με τα περσινά στοκ της Ντόνα Κάραν, Ραλφ Λόρεν κλπ κλπ. Για φαγητό, εγώ είχα τσακίσει τα diners (τρελαίνομα, όπως αυτά που βλέπω στις ταινίες με πλαστικό τραπεζάκι και σερβιτόρα που σε ρωτάει διαρκώς αν θες κι άλλο καφέ), τα μικρά ιταλικά, τα σαντουιτσάδικα (όπως αυτά που τρώνε οι μπάτσοι στις αστυνομιές ταινίες) και, εντάξει το ομολογώ, πήγα μία φορά στο τότε σούπερ τρέντυ, το Balthazar, όπου πλήρωσα ακριβά, αλλά όχι ακριβότερα από το αν πήγαινα στο Namu εδώ. Αν το οργανώσεις νωρίς και μέσω ίντερνετ, δεν είναι πια απαγορευτικό. Και αν πατήσεις το πόδι σου στο Γκούγκενχάιμ και το ΜΟΜΑ θα θες να μεταναστεύσεις χθες!
Όποτε το ψάχνω, του πανακρίβου είναι.. Επιπλέον, ό,τι κόστος βγαίνει, το υπολογίζω επί 2, οπότε αμέσως αμέσως, να πάμε και να μείνουμε 10-12 μέρες, ξεπερνάμε με χαρακτηριστική άνεση τα 2 χιλιάρικα.. Άσε που κάτι μου λέει ότι εκεί που θα έμειναν τα πιτσιρίκια, εγώ δε νομίζω να έμενα..
Και αν είναι να φτάσω μέχρι εκεί, δεν σκοπεύω να περιοριστώ μόνο στη Νέα Υόρκη, ή τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι.. Γενικά, δεν θεωρώ ότι τα ψώνια θα ανεβάσουν το κόστος, ή για να το θέσω πιο σωστά, δεν τα υπολογίζω στα βασικά έξοδα του ταξιδιού, δηλαδή εισιτήρια, διαμονή, είσοδοι σε μουσεία κλπ, και τα καθημερινά έξοδα. Αυτά, τα έξοδα για τα ψώνια, είναι άλλη κατηγορία, γιατί ούτως ή άλλως δεν είναι κάτι σταθερό..
Σε πληροφορώ ότι έμεναν στο Μανχάταν , εντάξει όχι στο Waldorf, αλλά σε μια χαρά 4στερα ξενοδοχεία
Και νομίζω ότι έτσι και φτάσεις εκεί ούτε μέχρι το Νιου Τζέρσεϊ δεν θα θες να πας
Είναι ένας ξεχωριστός πλανήτης από μόνη της
Έριξα τώρα μια ματιά... Το εισιτήριο για το ΜΟΜΑ κάνει 22,50 δολάρια επί τοπου και αν τα πάρεις από το ίντερνετ είναι φθηνότερα...
Εγώ πάντως δηλώνω ότι αν οργανωθεί τέτοιο ταξίδι θα έρθω, ο κόσμος να χαλάσει. Κι αν δεν οργανωθεί θα έχω να το ονειρεύομαι
Α ρε μπαμπά!! Δεν έγινες πλούσιος !!
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Πού έμεναν? Ρώτησέ τους! Το φθηνότερο που έχω βρει, αξιοπρεπές και καθαρό, είναι γύρω στα 200 ευρώ την βραδιά.. Άρα, ούτε λόγος για 10-12 βραδιές και αεροπορικά.. Πάμε χαλαρά στα 3,5 - 4 χιλιάρικα.. , με 1.500-1.700 ευρώ να στοιχίζουν τα αεροπορικά για 2 άτομα..
Για 5-7 νύχτες που το κοίταζα εγώ, ήμασταν στα 2,5 - 3 χιλιάρικα.. Ε, δεν μπορώ, δεν βγαίνω που έλεγε και η Παναγιωτοπούλου!
Έντιτ : Τα κόστη αυτά, είναι μόνο αεροπορικά και διαμονή.. Ούτε μουσεία, ούτε αξιοθέατα, ούτε μεταφορές από/προς και όχι μόνο, ούτε καθημερινά έξοδα και φυσικά ούτε ψώνια..
Για 5-7 νύχτες που το κοίταζα εγώ, ήμασταν στα 2,5 - 3 χιλιάρικα.. Ε, δεν μπορώ, δεν βγαίνω που έλεγε και η Παναγιωτοπούλου!
Έντιτ : Τα κόστη αυτά, είναι μόνο αεροπορικά και διαμονή.. Ούτε μουσεία, ούτε αξιοθέατα, ούτε μεταφορές από/προς και όχι μόνο, ούτε καθημερινά έξοδα και φυσικά ούτε ψώνια..
-
Mood :
Σελίδα 10 από 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» Οταν ο Πιπης συνάντησε την Φρεγια
» Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Που βάζουμε αγγελίες όταν ψάχνουμε γατο-γονείς, όταν χάσαμε ή βρήκαμε ζώο!
» Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Που βάζουμε αγγελίες όταν ψάχνουμε γατο-γονείς, όταν χάσαμε ή βρήκαμε ζώο!
Σελίδα 10 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios