Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
+23
houlieta
YNL
marina289
Smokys
tzelacat
Chouzouris
loulou
ladycat
Kikiriki
SuperCatz
otz
ΚουκουΒάγια
tsili
Πούπσυ
natalouko
MouSouDa
funambolo
moukelis
LAROGATA
Anatoli
doremi
alex..niaou
ralou
27 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 11
Σελίδα 3 από 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Απ: Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
Πίπης και Φρέγια, το ευτυχές ζευγος!
Η Στέλλα μοιράζει τις μπομπονιέρες και φυλάει την θέση της ζηλότυπα. Μπορεί να μην ήταν Παράνυμφος, αλλά ήταν Παράγαμπρος... αυτό δεν θα αφήσει κανένα να της το πάρει!
Όλες οι καλεσμένες γάτες συγκεντρώνονται σε ένα γκρουπάκι και περιμένουν τη Φρεγια να πετάξει την γαμήλια ανθοδέσμη. Εκείνη γυρίζει την πλάτη της και ετοιμάζεται, άλλα... μετά ξαναγυρνά πλησιάζει την Μπρινα και της δίνει στα χέρια την ανθοδέσμη της.
- Ορίστε φιλενάδα! Εύχομαι να σου φέρει γούρι και να βρεις τον γάτο της καρδιάς σου σύντομα!
Η Μπρινα την ευχαριστεί χαρούμενη και παίρνει την ανθοδέσμη ντροπαλά.
Άντε βρε κοριτσάκι μου! Και στα δικά σου!
Και στα δικά σας και σε όλες εσάς κορίτσια και αγόρια. Όπως θέλετε κι επιθυμείτε, να σας τα φέρει η τύχη!
Νικόλας και η Μαρία βρίσκουν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν τους νεόνυμφους και και να τους δώσουν τις θερμές ευχές των γονιών στα παιδιά τους. Εγώ κάνω ότι ασχολούμαι με τους καλεσμένους γιατί αν πάω και τα αγκαλιάσω κι εγώ θα ... θα καταρρεύσω...
Ε καλά! Το παραδέχομαι... είμαι πολύ ευσυγκίνητος τύπος εγώ...
Αλλά ο Πιπης και η Φρεγια με πλησιάζουν και με φυλάνε.
- Μαμά Ραλού, δώσε μας κι εσύ την ευχή σου, μου λέει ο Πιπης.
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους εύχομαι να είναι γερά κι ευτυχισμένα και χάνομαι μέσα στην αγκαλιά τους.
Είναι ώρες μεγάλης χαράς αυτές. Εύχομαι σε όλους και όλες ανθρώπους και γάτες να ζήσουν τέτοιες χαρές στην ζωή τους.
Να ζήσετε παιδιά μου. Γερά κι ευτυχισμένα και χαρούμενα
Ο Νικόλας ξεμοναχιάσει τον Πιπη.
Είναι της απολύτου έγκρισης του ο γαμπρός μας και ξέρετε τι σημαίνει να εμπιστεύεται σε ξένα χέρια ο Νικόλας την ΓΑΤΑ ΤΟΥ.
Ετσι δεν χάνει ευκαιρία να του πει δυο λογάκια, όπως κάνουν όλοι οι πατεράδες που παντρεύουν μονάκριβες θυγατέρες και και κατα βʼοθος κανένας δεν αξιος να του πάρει την πριγκιποπούλα του.
- Άκουσε Πιπη αγόρι μου! Στην εμπιστεύομαι την Φρεγια μου. Να μου την προσέχεις και να την αγαπάς. Να την φροντίζεις και να μην λείψεις ούτε στιγμή από δίπλα της.
Είμαι βέβαιος ότι είσαι ένα πολύ καλό παλικάρι. Αλλά... σκύβει και του ψιθυρίζει στο αυτί... πρόσεξε φουκαρά μου! Αν δακρύσει έστω και μια στιγμή η κοριτσαρα μου, θα έχεις να κάνεις μαζί μου! Κατάλαβες?
- Πατέρα Νικόλα, την ορτανσία μου θα την έχω κορώνα στο κεφάλι μου. Δεν χρειάζομαι απειλές για να το κάνω. Την αγαπώ και θα είμαι πάντα δίπλα της! Έχεις το λόγο της τιμής μου!
Δεν ξέρω αν ο Νικόλας πείστηκε με τα αντρίκια λόγια του Πιπη. Δεν ξέρετε τι αγώνα έκανα για να τον πείσω να επιτρέψει αυτό το ειδύλλιο! Αν ήταν του χεριού του θα την είχε ντύσει καλόγρια -αλλα σε κατ οίκον περιορισμό- για να μην του την πάρει κανένας άνθρωπος ή γάτος.
Ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική –και η κρεβατομουρμούρα έκανε το θαύμα της βέβαια- και να τώρα που χαιρόμαστε το κορίτσι μας παντρεμένο με τον γάτο της ζωής του!
Συνεχίζεται...
Η Στέλλα μοιράζει τις μπομπονιέρες και φυλάει την θέση της ζηλότυπα. Μπορεί να μην ήταν Παράνυμφος, αλλά ήταν Παράγαμπρος... αυτό δεν θα αφήσει κανένα να της το πάρει!
Όλες οι καλεσμένες γάτες συγκεντρώνονται σε ένα γκρουπάκι και περιμένουν τη Φρεγια να πετάξει την γαμήλια ανθοδέσμη. Εκείνη γυρίζει την πλάτη της και ετοιμάζεται, άλλα... μετά ξαναγυρνά πλησιάζει την Μπρινα και της δίνει στα χέρια την ανθοδέσμη της.
- Ορίστε φιλενάδα! Εύχομαι να σου φέρει γούρι και να βρεις τον γάτο της καρδιάς σου σύντομα!
Η Μπρινα την ευχαριστεί χαρούμενη και παίρνει την ανθοδέσμη ντροπαλά.
Άντε βρε κοριτσάκι μου! Και στα δικά σου!
Και στα δικά σας και σε όλες εσάς κορίτσια και αγόρια. Όπως θέλετε κι επιθυμείτε, να σας τα φέρει η τύχη!
Νικόλας και η Μαρία βρίσκουν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν τους νεόνυμφους και και να τους δώσουν τις θερμές ευχές των γονιών στα παιδιά τους. Εγώ κάνω ότι ασχολούμαι με τους καλεσμένους γιατί αν πάω και τα αγκαλιάσω κι εγώ θα ... θα καταρρεύσω...
Ε καλά! Το παραδέχομαι... είμαι πολύ ευσυγκίνητος τύπος εγώ...
Αλλά ο Πιπης και η Φρεγια με πλησιάζουν και με φυλάνε.
- Μαμά Ραλού, δώσε μας κι εσύ την ευχή σου, μου λέει ο Πιπης.
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους εύχομαι να είναι γερά κι ευτυχισμένα και χάνομαι μέσα στην αγκαλιά τους.
Είναι ώρες μεγάλης χαράς αυτές. Εύχομαι σε όλους και όλες ανθρώπους και γάτες να ζήσουν τέτοιες χαρές στην ζωή τους.
Να ζήσετε παιδιά μου. Γερά κι ευτυχισμένα και χαρούμενα
Ο Νικόλας ξεμοναχιάσει τον Πιπη.
Είναι της απολύτου έγκρισης του ο γαμπρός μας και ξέρετε τι σημαίνει να εμπιστεύεται σε ξένα χέρια ο Νικόλας την ΓΑΤΑ ΤΟΥ.
Ετσι δεν χάνει ευκαιρία να του πει δυο λογάκια, όπως κάνουν όλοι οι πατεράδες που παντρεύουν μονάκριβες θυγατέρες και και κατα βʼοθος κανένας δεν αξιος να του πάρει την πριγκιποπούλα του.
- Άκουσε Πιπη αγόρι μου! Στην εμπιστεύομαι την Φρεγια μου. Να μου την προσέχεις και να την αγαπάς. Να την φροντίζεις και να μην λείψεις ούτε στιγμή από δίπλα της.
Είμαι βέβαιος ότι είσαι ένα πολύ καλό παλικάρι. Αλλά... σκύβει και του ψιθυρίζει στο αυτί... πρόσεξε φουκαρά μου! Αν δακρύσει έστω και μια στιγμή η κοριτσαρα μου, θα έχεις να κάνεις μαζί μου! Κατάλαβες?
- Πατέρα Νικόλα, την ορτανσία μου θα την έχω κορώνα στο κεφάλι μου. Δεν χρειάζομαι απειλές για να το κάνω. Την αγαπώ και θα είμαι πάντα δίπλα της! Έχεις το λόγο της τιμής μου!
Δεν ξέρω αν ο Νικόλας πείστηκε με τα αντρίκια λόγια του Πιπη. Δεν ξέρετε τι αγώνα έκανα για να τον πείσω να επιτρέψει αυτό το ειδύλλιο! Αν ήταν του χεριού του θα την είχε ντύσει καλόγρια -αλλα σε κατ οίκον περιορισμό- για να μην του την πάρει κανένας άνθρωπος ή γάτος.
Ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική –και η κρεβατομουρμούρα έκανε το θαύμα της βέβαια- και να τώρα που χαιρόμαστε το κορίτσι μας παντρεμένο με τον γάτο της ζωής του!
Συνεχίζεται...
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Απ: Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
Πουλάκια μου μωρε ...
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
Μωρά μου όμορφα, σουσουράδα μου ,κοιτσάκι μου Στελλίτσα μου με το στεφανάκι σου!
Μα τί γάμος ήταν τούτος βρε παιδιά. Τί σασπένς τί κυνηγητά, τί μεγαλεία και φαγοπότια, τι ελικόπτερα και διαστημική τεχνολογία,τί μανούλια δίποδα σιτεμένα μεν αλλά τι πειράζει-τετράποδα. Αυτό κι αν ήταν υπερπαραγωγή!
Νυφούλα μου , Πίπη μου είστε πολύ τυχερά γατιά βρε! πετύχατε εμάς για γατογονείς πέσατε και σε μια γαταμυθού ντιπ για ντιπ και να σας τώρα να σας καμαρώνουμε διεθνώς.
Ευχαριστούμε για τα δώρα είναι τέλεια! πολύ θα τα φχαριστηθούνε τα παιδάκια μας.
για σου συμπεθέρα και συμπέθερε
Μα τί γάμος ήταν τούτος βρε παιδιά. Τί σασπένς τί κυνηγητά, τί μεγαλεία και φαγοπότια, τι ελικόπτερα και διαστημική τεχνολογία,τί μανούλια δίποδα σιτεμένα μεν αλλά τι πειράζει-τετράποδα. Αυτό κι αν ήταν υπερπαραγωγή!
Νυφούλα μου , Πίπη μου είστε πολύ τυχερά γατιά βρε! πετύχατε εμάς για γατογονείς πέσατε και σε μια γαταμυθού ντιπ για ντιπ και να σας τώρα να σας καμαρώνουμε διεθνώς.
Ευχαριστούμε για τα δώρα είναι τέλεια! πολύ θα τα φχαριστηθούνε τα παιδάκια μας.
για σου συμπεθέρα και συμπέθερε
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Να ζήσετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι
Φρέγια , το ξέρω ότι είσαι αυτή που ο Τσίλι μου της εκμυστηρεύεται τα πάντα. Να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και θέλω καιρό να σχολιάσω τη φωτο που είσαι αγκαλιά με τον Τσίλι μου και τον εμψυχώνεις..Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Να περάσεις πολύ καλά με τον Πίπη σου, αν και είμαι σίγουρη γιατί είναι παιδί σπαθί.
Πρόσεχε και λίγο τη μάνα σου και προσπάθησε να μη τη στεναχωρείς και ας είναι υστέρω, τι να κάνει , δε φταίει αυτή.
Πίπη μου, ομορφιά μου, να είσαι πάντα καλά και να προσέχεις τη Φρέγια μας.
Να ξέρεις ότι ο Τσίλι είναι περήφανος που η φιλενάδα του διάλεξε εσένα γιατί σε εκτιμάει πάρα πολύ.
Τι τέλειος γάμος ήταν και αυτός, πραγματικά υπερπαραγωγή.
Τσιριδομαμά.
Άντε περιμένω τα βλαστάρια μου να γυρίσουν , να μου πουνε εντυπώσεις από κοντά
Φρέγια , το ξέρω ότι είσαι αυτή που ο Τσίλι μου της εκμυστηρεύεται τα πάντα. Να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και θέλω καιρό να σχολιάσω τη φωτο που είσαι αγκαλιά με τον Τσίλι μου και τον εμψυχώνεις..Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Να περάσεις πολύ καλά με τον Πίπη σου, αν και είμαι σίγουρη γιατί είναι παιδί σπαθί.
Πρόσεχε και λίγο τη μάνα σου και προσπάθησε να μη τη στεναχωρείς και ας είναι υστέρω, τι να κάνει , δε φταίει αυτή.
Πίπη μου, ομορφιά μου, να είσαι πάντα καλά και να προσέχεις τη Φρέγια μας.
Να ξέρεις ότι ο Τσίλι είναι περήφανος που η φιλενάδα του διάλεξε εσένα γιατί σε εκτιμάει πάρα πολύ.
Τι τέλειος γάμος ήταν και αυτός, πραγματικά υπερπαραγωγή.
Τσιριδομαμά.
Άντε περιμένω τα βλαστάρια μου να γυρίσουν , να μου πουνε εντυπώσεις από κοντά
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Αχ τι ρομαντζο...Ευχαριστουμε για την ανθοδεσμη,αντε μηπως το παρει αποφαση η κορη να παντρευτει!
Θα ηθελα νας σας ευχαριστησω θερμα για την συμμετοχη στον γαμο της γατας μου με τον Πιπη μας.
Τα δωρα σας ειναι ενα κι ένα και οι ευχές σας δεκτες με μεγαλη μας χαρα.
Βεβαιως, καταγράφηκαν στο βιβλιο των νεονυμφων και θα στείλουμε σε όλους μπομπονιέρες, όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα.
Και στις δικές σας χαρές ευχομαι, όποιες κι αν επιθυμειτε να ειναι.
Πολυαγαπημενη μου συμπεθέρα Μαρία και συμπέθερε Γιωργο
Να μας ζησουν τα γατια μας. Βιον ανθόσπαρτο να έχουν ή μάλλον οπως σωστα τεθηκε απο καλεσμένη "Βιο Κροκετόσπαρτο"!!!!
Η περιγραφη του γαμου συνεχίζεται, εχουμε αρκετα να πουμε και να δουμε ακόμα.
Τα δωρα σας ειναι ενα κι ένα και οι ευχές σας δεκτες με μεγαλη μας χαρα.
Βεβαιως, καταγράφηκαν στο βιβλιο των νεονυμφων και θα στείλουμε σε όλους μπομπονιέρες, όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα.
Και στις δικές σας χαρές ευχομαι, όποιες κι αν επιθυμειτε να ειναι.
Πολυαγαπημενη μου συμπεθέρα Μαρία και συμπέθερε Γιωργο
Να μας ζησουν τα γατια μας. Βιον ανθόσπαρτο να έχουν ή μάλλον οπως σωστα τεθηκε απο καλεσμένη "Βιο Κροκετόσπαρτο"!!!!
Η περιγραφη του γαμου συνεχίζεται, εχουμε αρκετα να πουμε και να δουμε ακόμα.
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Δυο ώρες αργότερα, το γαμήλιο πάρτι καλα κρατεί, τα φαγητά έχουν καταναλωθεί, η σαμπάνια και τα γαλλικά κρασιά ρέουν ακόμα και ο κόσμος το έχει ρίξει στο χορό και την κουβεντούλα. Η Φρεγια και ο Πιπης βέβαια τον άνοιξαν αυτό τον χορό και δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό ότι έχουν προβάρει τα βήματα ουκ ολίγες φορές.
Οι φωτογράφοι απαθανατίζουν τις γάτες και τους καλεσμένους και την τούρτα και τα λουλούδια και όλα.
Και μάλιστα, δεν έχουμε μόνο μια γαμήλια τούρτα! Τουλάχιστο τρεις πολυόροφες είναι ακουμπισμένες στο μπουφέ η μια πιο όμορφη από την άλλη, για να φτάσει το γλυκό για όλους τους καλεσμένους. Σημειωστε ότι η μικρότερη με τις φραουλες ειναι ειδικη κατασκευη χωρις καθόλου ζάχαρη και φτιαγμένη με φυτικά λιπαρα, με χαμηλό γλυκαιμικό δεικτη, ειδικη για διαβητικους. Απο αυτη θα φάμε και η Λαρα, ο Μικυ κι εγω για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Ο Μικυ βεβαια έχει ξεπεράσει το πρόβλημα –φτου φτου φτου- αλλά καλο ειναι να προσέχει ακόμα. Θα φαει βεβαια και λίγη κανονικη τουρτα, αφου εδωσε το Ο.Κ. η μαμα του, αν και σας βεβαιωνω ότι και η δικη μας ειναι φανταστικη!
Το ζευγος κόβει την πιο όμορφη από αυτές την ασπρη –ενα έργο τέχνης!- ααα! Δεν έχουμε παραπονο, ο Κάπταιν τα έδωσε όλα για το γάμο αυτό. Μετά οι νεόνυμφοι ταΐζουν ο ένας τον άλλο τουρτα και πίνουν σαμπάνια (χωρίς αλκοόλ) από ωραία κολονάτα ποτήρια.
Τι καλός άνθρωπος που είναι ο Κάπταιν!. Είπε ότι δεν θα πληρώναμε τίποτα απολύτως και ότι η ναυτιλιακή εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το ιβεντ για διαφημιστικούς λόγους οπότε καλύπτει όλα τα έξοδα!!!!!!!!
Ουφ τι ανακούφιση! Τόσα εισιτήρια, καλεσμένοι, φαγητά και ποτά, στολισμοί, φωτογράφοι και όλα αυτά σε πολυτελές ποντοπόρο πλοίο!
Ευτυχώς βρε παιδιά... Απίστευτα θα ήταν τα έξοδα αν χρειαζόταν να τα πληρώσουμε εμείς...Και να πουλούσαμε όλα τα υπάρχοντα μας και εμείς και η Μαρία, τέτοιο γάμο δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε, είναι τόσο δύσκολοι οι καιροί!
Τα πανυφάκια άφαντα.
Πάλι θα έχουν ξεμοναχιάσει εκείνο τον αξιωματικό που κάποιον μου θυμίζει… μα ποιόν???
-Ααα ρε συ Νικόλα το βρήκα! Αυτός ο αξιωματικός ίδιος ο Λεοναρντι Ντι Καπριο δεν είναι???
Ο Νικόλας με κοιτάζει παραξενεμένος, ούτε που είχε παρατηρήσει το παλικάρι.
- Ξέρω κι εγώ... για να το λες εσύ... απαντάει αδιάφορα.
Αχ! Άντρες ! Ας έμοιαζε ο αξιωματικός της Ορνέλα Μούτι και θα σας έλεγα εγώ
Φωτο παρανυφακια με τιάρες
Τι θα τις κάνουμε αυτές τις δυο ερωτευμένες τσαπρδόνες μου λέτε?
Βρε μπας και αποφασισουν να γινουν μαρκόνισες για να μείνουν μαζι του πάνω στο πλοίο???
Τέλος πάντων. Εμεις, πλησιάζουμε τα γκρουπάκια των καλεσμένων με ποτηρια σαμπάνιας και για να πούμε δυο κουβέντες με τον καθένα.
Συνεχίζεται...
Οι φωτογράφοι απαθανατίζουν τις γάτες και τους καλεσμένους και την τούρτα και τα λουλούδια και όλα.
Και μάλιστα, δεν έχουμε μόνο μια γαμήλια τούρτα! Τουλάχιστο τρεις πολυόροφες είναι ακουμπισμένες στο μπουφέ η μια πιο όμορφη από την άλλη, για να φτάσει το γλυκό για όλους τους καλεσμένους. Σημειωστε ότι η μικρότερη με τις φραουλες ειναι ειδικη κατασκευη χωρις καθόλου ζάχαρη και φτιαγμένη με φυτικά λιπαρα, με χαμηλό γλυκαιμικό δεικτη, ειδικη για διαβητικους. Απο αυτη θα φάμε και η Λαρα, ο Μικυ κι εγω για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Ο Μικυ βεβαια έχει ξεπεράσει το πρόβλημα –φτου φτου φτου- αλλά καλο ειναι να προσέχει ακόμα. Θα φαει βεβαια και λίγη κανονικη τουρτα, αφου εδωσε το Ο.Κ. η μαμα του, αν και σας βεβαιωνω ότι και η δικη μας ειναι φανταστικη!
Το ζευγος κόβει την πιο όμορφη από αυτές την ασπρη –ενα έργο τέχνης!- ααα! Δεν έχουμε παραπονο, ο Κάπταιν τα έδωσε όλα για το γάμο αυτό. Μετά οι νεόνυμφοι ταΐζουν ο ένας τον άλλο τουρτα και πίνουν σαμπάνια (χωρίς αλκοόλ) από ωραία κολονάτα ποτήρια.
Τι καλός άνθρωπος που είναι ο Κάπταιν!. Είπε ότι δεν θα πληρώναμε τίποτα απολύτως και ότι η ναυτιλιακή εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το ιβεντ για διαφημιστικούς λόγους οπότε καλύπτει όλα τα έξοδα!!!!!!!!
Ουφ τι ανακούφιση! Τόσα εισιτήρια, καλεσμένοι, φαγητά και ποτά, στολισμοί, φωτογράφοι και όλα αυτά σε πολυτελές ποντοπόρο πλοίο!
Ευτυχώς βρε παιδιά... Απίστευτα θα ήταν τα έξοδα αν χρειαζόταν να τα πληρώσουμε εμείς...Και να πουλούσαμε όλα τα υπάρχοντα μας και εμείς και η Μαρία, τέτοιο γάμο δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε, είναι τόσο δύσκολοι οι καιροί!
Τα πανυφάκια άφαντα.
Πάλι θα έχουν ξεμοναχιάσει εκείνο τον αξιωματικό που κάποιον μου θυμίζει… μα ποιόν???
-Ααα ρε συ Νικόλα το βρήκα! Αυτός ο αξιωματικός ίδιος ο Λεοναρντι Ντι Καπριο δεν είναι???
Ο Νικόλας με κοιτάζει παραξενεμένος, ούτε που είχε παρατηρήσει το παλικάρι.
- Ξέρω κι εγώ... για να το λες εσύ... απαντάει αδιάφορα.
Αχ! Άντρες ! Ας έμοιαζε ο αξιωματικός της Ορνέλα Μούτι και θα σας έλεγα εγώ
Φωτο παρανυφακια με τιάρες
Τι θα τις κάνουμε αυτές τις δυο ερωτευμένες τσαπρδόνες μου λέτε?
Βρε μπας και αποφασισουν να γινουν μαρκόνισες για να μείνουν μαζι του πάνω στο πλοίο???
Τέλος πάντων. Εμεις, πλησιάζουμε τα γκρουπάκια των καλεσμένων με ποτηρια σαμπάνιας και για να πούμε δυο κουβέντες με τον καθένα.
Συνεχίζεται...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Να ζήσουν τα παιδάκια μας, να ζησουν ευτυχισμένα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! Αχ συγκινήθηκα
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Ελιζα, ευχαριστουμε πολυ για τις ευχές αλλά και για την πολυτιμότατη βοηθεια, την δικη σου και των γατιών σου στον γάμο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ralou στις Τετ Απρ 04, 2012 9:15 pm, 1 φορά
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ήταν ευχαρίστησή μου και εμένα και της Πούπσυ!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Που ειναι καλε η φωτο με τα παρανυφακια;
Να μας ζήσουν οι νεόνυμφοι!Ευτυχισμένα συμπεθέρια, να χαίρεστε τα παιδάκια σας!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Η καλή μου η Λαρα εχει πλησιάσει τον μπουφέ και έχει βάλει στο πιάτο της λίγη σαλάτα και κοτοπουλάκι χωρίς πέτσα. Η Λάρα είναι μια χαμηλών τόνων κούκλα και έχει και μια στρατιά μικρότερων γατιών στο σπίτι της.
- Και στα δικά σου και στων αδελφών σου Λαρουλα! της εύχομαι
- Ευχαριστώ θεία Ραλου. Να σου ζήσουν οι νεόνυμφοι. Τις μικρές μου σκέφτομαι πιο πολύ που η μια είναι ένας ταλιμπάν κι αυτή και η άλλη μη μου απτου και μη μου τους κύκλους τάραττε! Αχ... δύσκολα θα τις αποκαταστήσουμε αυτές...
- Δίπλα της η Χιονάτη ... τι όμορφο κορίτσι δροσερό σαν τα κρύα τα νερά, δεν τρώει πολύ για να διατηρήσει την θαυμαστή σιλουέτα της. Μια μπατονέτα κοσμεί εν ειδη καρφίτσας το πέτο της και έχει μία ακόμα στο στόμα.
- Να φαφ βηφουν τα παιβια θεια Βαλου! Ωβαια βεκφιωφη και εχει και ωβαιουφ αντβεφ
Μετάφραση για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το κουσουράκι την πανώριας της Χιονάτης μας «Να σας ζήσουν τα παιδιά θεία Ραλου! Ωραία δεξίωση και έχει και ωραίους άντρες»
Ο Τζέρι, ο αδελφός της κουμπάρας έχει τακιμιάσει με τον Ορφέα οι δυο ωραίοι πορτοκάλι χαλβαδόγατοι! Δεν είναι καθόλου χαζουληδες σας βεβαιώνω! Αλλά μ αρέσει να τους λέω χαλβαδόγατους για το χρώμα. Είναι τόσο ορεκτικά τα γλυκάκια μου.
Ειδικά τον Τζέρι που τον γνωρίζω από μικρο γατάκι, όταν έκανε την επανάσταση του –γλυτωνοντας με από μια φάρσα που μου ετοίμαζαν και που δεν θα μου έβγαινε σε καλό- απέναντι σε εκείνη την στριτζω την Μινουσκιν, μαζί με τον Μονκ τον γιο της... τον αγαπάω ιδιαίτερα.
- Και στα δικά σας αγόρια! τους λέει ο Νικόλας Περνάτε καλά?
- Βέβαια θείε Νικόλα! Έχει και κάτι ηλεκτρονικά με Σούπερ Μάριο στη μέσα αίθουσα. Τι λες... πάμε οι τρεις μας να ... φάμε και κανένα φρουτάκι?
Ο Νικόλας τους κάνει νόημα δείχνοντας προς την μεριά μου και τους κλείνει το μάτι συμφωνώντας.
-Εντάξει αγόρια... Περιμένετε λιγάκι και θα πάμε να παίξουμε Σούπερ Μάριο ... και να φάμε κανένα φρουτάκι
Η Μπρινα, κρατώντας σφιχτά στο χέρι της την ανθοδέσμη της Φρεγιας, μας εύχεται με την σειρά της.
-Πολύ όμορφος γάμος θείε Νικόλα και θεία Ραλου. Να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά σας.
- Ευχαριστούμε Μπρινάκι και στα δικά σου. Περνάς καλά?
- Ναι ωραία, σας ευχαριστώ! Ε… αν ήταν και ο Σαγκυ μαζί μας… θα ήταν καλύτερα.
- Αχ, περίμενες να τον δεις χρυσό μου ε?!
Αλλά δεν πειράζει, αλήθεια σας λέω! Το καταλαβαίνω ότι δεν μπορούσατε να καλέσετε τους πάντες…
Ο Μίκυ μου, κάνει παρέα με την Λόις και την Πατουσα. Αχ τι χάρη και ομορφιά και οι τρεις τους, τι γουναρικά!. Η Λόις τον παρακινεί να χορέψουν στην πίστα και μα το θεό θα το έκαναν, αν υπήρχε έστω και μία φωτογραφία του Μίκυ που να μην είναι ξαπλωτός για να ετοιμάσω την φωτοσοπια ... εεεε... να τραβήξω φωτογραφία εννοώ.
Και στα δικά σας όμορφοι! Τους λέω και ο Μίκυ μου μου φιλάει το χέρι με χάρη. Είναι ένας αυτός...
-Να μας ζήσει η Φρεγια και ο Πιπης θεία Ραλου! Ωραίος γάμος, ωραία παιδιά! Λέει ο Μίκυ και η Λόις συμπληρώνει
-Ναι ναι! Να σας ζήσουν! Και ευχαριστώ πολύ για την τιάρα που μου χάρισες θεία Ραλου! Είναιι υπέροχη και η αδελφές μου θα σκάσουν από το κακό τους μόλις την δούνε!
- Να σου δώσω να τους πας από μία και σ αυτές κορίτσι μου! Όταν επιστρέψουμε θα στείλω μπομπονιέρες στην μαμά σου και θα στείλω και τιάρες για τα κορίτσια. Εντάξει?
- Ευχαριστούμε θεία Ραλου... αλλά η δικιά μου να είναι η πιο όμορφη, ε?!
-Χαχαχαχα! Εντάξει καρδιά μου!
- Εσυ Πατουσάκι μου περνάς καλα? δεν φανταζομαι η μαμα σου να σε μαλωσει που ηρθες μ αυτον τον ε...χμ... παραξενο τρόπο!
- Α! Μα όχι θεια Ραλου. Αλλωστε την μαμα δεν την φοβάμαι. Να δουμε μόνο τι θα λεει αυτος ο κατρουλης ο αδελφός μου που δεν το τόλμησε! Χαχαχα! Καλυτερα, θα ειχε κατακατουρησει όλο το πλοιο μεχρι τωρα!
Να σου ζησουν τα παιδια! Και στα δικά μας οι λεύτεροι!
Ήχος ελικοπτέρου που πλησιάζει διακόπτει τις κουβέντες και όλοι κοιτάνε το θέαμα.
Το ελικόπτερο ωστόσο, δεν προσγειώνεται και κάνει κύκλους γύρω από το πλοίο κατεβαίνοντας αρκετά κοντά έτσι που βλέπουμε τους επιβάτες του να μας χαιρετούν κουνώντας τα χέρια τους.
Συνεχίζεται…
- Ευχαριστώ θεία Ραλου. Να σου ζήσουν οι νεόνυμφοι. Τις μικρές μου σκέφτομαι πιο πολύ που η μια είναι ένας ταλιμπάν κι αυτή και η άλλη μη μου απτου και μη μου τους κύκλους τάραττε! Αχ... δύσκολα θα τις αποκαταστήσουμε αυτές...
- Δίπλα της η Χιονάτη ... τι όμορφο κορίτσι δροσερό σαν τα κρύα τα νερά, δεν τρώει πολύ για να διατηρήσει την θαυμαστή σιλουέτα της. Μια μπατονέτα κοσμεί εν ειδη καρφίτσας το πέτο της και έχει μία ακόμα στο στόμα.
- Να φαφ βηφουν τα παιβια θεια Βαλου! Ωβαια βεκφιωφη και εχει και ωβαιουφ αντβεφ
Μετάφραση για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το κουσουράκι την πανώριας της Χιονάτης μας «Να σας ζήσουν τα παιδιά θεία Ραλου! Ωραία δεξίωση και έχει και ωραίους άντρες»
Ο Τζέρι, ο αδελφός της κουμπάρας έχει τακιμιάσει με τον Ορφέα οι δυο ωραίοι πορτοκάλι χαλβαδόγατοι! Δεν είναι καθόλου χαζουληδες σας βεβαιώνω! Αλλά μ αρέσει να τους λέω χαλβαδόγατους για το χρώμα. Είναι τόσο ορεκτικά τα γλυκάκια μου.
Ειδικά τον Τζέρι που τον γνωρίζω από μικρο γατάκι, όταν έκανε την επανάσταση του –γλυτωνοντας με από μια φάρσα που μου ετοίμαζαν και που δεν θα μου έβγαινε σε καλό- απέναντι σε εκείνη την στριτζω την Μινουσκιν, μαζί με τον Μονκ τον γιο της... τον αγαπάω ιδιαίτερα.
- Βέβαια θείε Νικόλα! Έχει και κάτι ηλεκτρονικά με Σούπερ Μάριο στη μέσα αίθουσα. Τι λες... πάμε οι τρεις μας να ... φάμε και κανένα φρουτάκι?
Ο Νικόλας τους κάνει νόημα δείχνοντας προς την μεριά μου και τους κλείνει το μάτι συμφωνώντας.
-Εντάξει αγόρια... Περιμένετε λιγάκι και θα πάμε να παίξουμε Σούπερ Μάριο ... και να φάμε κανένα φρουτάκι
Η Μπρινα, κρατώντας σφιχτά στο χέρι της την ανθοδέσμη της Φρεγιας, μας εύχεται με την σειρά της.
-Πολύ όμορφος γάμος θείε Νικόλα και θεία Ραλου. Να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά σας.
Αλλά δεν πειράζει, αλήθεια σας λέω! Το καταλαβαίνω ότι δεν μπορούσατε να καλέσετε τους πάντες…
Ο Μίκυ μου, κάνει παρέα με την Λόις και την Πατουσα. Αχ τι χάρη και ομορφιά και οι τρεις τους, τι γουναρικά!. Η Λόις τον παρακινεί να χορέψουν στην πίστα και μα το θεό θα το έκαναν, αν υπήρχε έστω και μία φωτογραφία του Μίκυ που να μην είναι ξαπλωτός για να ετοιμάσω την φωτοσοπια ... εεεε... να τραβήξω φωτογραφία εννοώ.
Και στα δικά σας όμορφοι! Τους λέω και ο Μίκυ μου μου φιλάει το χέρι με χάρη. Είναι ένας αυτός...
-Να μας ζήσει η Φρεγια και ο Πιπης θεία Ραλου! Ωραίος γάμος, ωραία παιδιά! Λέει ο Μίκυ και η Λόις συμπληρώνει
-Ναι ναι! Να σας ζήσουν! Και ευχαριστώ πολύ για την τιάρα που μου χάρισες θεία Ραλου! Είναιι υπέροχη και η αδελφές μου θα σκάσουν από το κακό τους μόλις την δούνε!
- Να σου δώσω να τους πας από μία και σ αυτές κορίτσι μου! Όταν επιστρέψουμε θα στείλω μπομπονιέρες στην μαμά σου και θα στείλω και τιάρες για τα κορίτσια. Εντάξει?
- Εσυ Πατουσάκι μου περνάς καλα? δεν φανταζομαι η μαμα σου να σε μαλωσει που ηρθες μ αυτον τον ε...χμ... παραξενο τρόπο!
- Α! Μα όχι θεια Ραλου. Αλλωστε την μαμα δεν την φοβάμαι. Να δουμε μόνο τι θα λεει αυτος ο κατρουλης ο αδελφός μου που δεν το τόλμησε! Χαχαχα! Καλυτερα, θα ειχε κατακατουρησει όλο το πλοιο μεχρι τωρα!
Ήχος ελικοπτέρου που πλησιάζει διακόπτει τις κουβέντες και όλοι κοιτάνε το θέαμα.
Το ελικόπτερο ωστόσο, δεν προσγειώνεται και κάνει κύκλους γύρω από το πλοίο κατεβαίνοντας αρκετά κοντά έτσι που βλέπουμε τους επιβάτες του να μας χαιρετούν κουνώντας τα χέρια τους.
Συνεχίζεται…
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ποια παρανυφάκια θεια Δωρα?moukelis έγραψε:Που ειναι καλε η φωτο με τα παρανυφακια;
Παρανυφάκια ητανε η Στελλα και η Ιριδα!
Εσεις εισαστε ο κουμπάρος και η συνοδός του, δεν σας είδατε?
Θα σας ξαναδειτε βεβαια διότι τα παιδια θα βγάλουν και μια καλη νυφικη φωτογραφία μόνο με τους κουμπάρους τους.
Μονο κανε λιγη υπομονη γιατι τα ματάκια του φωτογραφου έχουν κάνει πουλάκια
Αυριο η συνέχεια... Παω για νάνι
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Αν είχε έρθει ο Gizmo, θα είχε παπαριάσει το πλοίο, και δε λέει εν μέσω Αδριατικής!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Πιο πανω καλε,δε μου εβγαζε πριν τη φωτο με τα παρανυφακια!Τι ωραια η κορη μου με την ανθοδεσμη,αχ αυτο το κοριτσι να μην το παιρνει αποφαση,και θα της πηγαινε τοοοοσο το νυφικο...
ralou έγραψε:Η καλή μου η Λαρα εχει πλησιάσει τον μπουφέ και έχει βάλει στο πιάτο της λίγη σαλάτα και κοτοπουλάκι χωρίς πέτσα. Η Λάρα είναι μια χαμηλών τόνων κούκλα και έχει και μια στρατιά μικρότερων γατιών στο σπίτι της.
Συνεχίζεται…
Έχει ξεκινήσει να έρθει κολυμπώντας για να δείξει την καλή του φυσική κατάσταση! Αν τον δείτε στο τρίτο κύμα αριστερά πείτε στον Κάπταιν να ρίξει λέμβο κι έρχομαι να τον παραλάβω (τον Κάπταιν).
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
να σας ζησουν θεια ραλλου,η σουσι στο τηλεφωνο μου ειπε οτι η δεξιωση ηταν υπεροχη κ οτι ο καπταιν ηταν κουκλος-αλλα αυτο να μην το πω στον τσιλι- κ οτι γενικα ολα αψογα!!!!!!
το δωρο μας:
θελαμε κατι μινιμαλιστικο αλλα λουξατο ταυτοχρονα,οποτε αυτη η πολυθρονα μας φανηκε ο,τι πρεπει!
το δωρο μας:
θελαμε κατι μινιμαλιστικο αλλα λουξατο ταυτοχρονα,οποτε αυτη η πολυθρονα μας φανηκε ο,τι πρεπει!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Ωωωω! τί σικάτο! (το θέμα είναι ότι για να μπούνε πρέπει να βάζουν στόχο και να τον πετυχαίνουν κιόλας, για να δούμε)
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Mα γι αυτο διακτινίσαμε και μεις την Πατουσα Βικυ μου, παρ όλο που τον Γκιζμο τον αγαπάμε πολυ.SuperCatz έγραψε: Αν είχε έρθει ο Gizmo, θα είχε παπαριάσει το πλοίο, και δε λέει εν μέσω Αδριατικής!
Δεν θέλαμε να κατηγορηθουμε για μολυνση των Μεσογειακων νερων...
Το "φωτο παρανυφακια με τιάρες" που βλέπεις ειναι δικιά μου σημειωση για να θυμάμαι που θα μπει η κάθε φωτοσοπια. Ξεχασα να το σβησω. Τα παρανυφάκια ειναι βεβαια οι δυο τσαπερδόνες που πηγαν να ξαναβρουν τοω ωραίο πλην σιτεμένο αξιωματικο και πεσανε στα δυχτια του ερωτα για δαυτον και οι δυο μαζι!moukelis έγραψε:Πιο πανω καλε,δε μου εβγαζε πριν τη φωτο με τα παρανυφακια!Τι ωραια η κορη μου με την ανθοδεσμη,αχ αυτο το κοριτσι να μην το παιρνει αποφαση,και θα της πηγαινε τοοοοσο το νυφικο...
Αχ! αχ! αχ! γατο-μαναδες!funambolo έγραψε:
Έχει ξεκινήσει να έρθει κολυμπώντας για να δείξει την καλή του φυσική κατάσταση! Αν τον δείτε στο τρίτο κύμα αριστερά πείτε στον Κάπταιν να ρίξει λέμβο κι έρχομαι να τον παραλάβω (τον Κάπταιν).
Δεν εχετε καθόλου υπομονη μωρε.
Ποιο τριτο κυμα αριστερα μου λές τωρα? Για δες παρακάτω την περιγραφη του γάμου και τα ξαναλέμε
Kαι δεν έδειξε την καλη φυσικη του κατασταση! Τα guts του έδειξε!!!
Αλεξ ευχαριστω πολυ εκ μέρους των παιδιων μας.alex..niaou έγραψε:να σας ζησουν θεια ραλλου,η σουσι στο τηλεφωνο μου ειπε οτι η δεξιωση ηταν υπεροχη κ οτι ο καπταιν ηταν κουκλος-αλλα αυτο να μην το πω στον τσιλι- κ οτι γενικα ολα αψογα!!!!!!
το δωρο μας:
Για να πω την αληθεια το ζήλεψα το γατοπολυθρονάκι αυτο μιας και λατρευω το μινιμαλ -στο περιβαλλον μου βεβαια, γιατι τις ιστοριες μου... μινιμαλ δεν μπορει να τις πει κανεις-
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
η φρεγια θα οδηγει μεσα τον πιπη μιας κ αυτος δε βλεπει,κ θα χουχουλιαζουν παρεουλα,μην το βλεπεις ετσι,εχει βαθος κ πλατος,μια χαρα θα τους χωραει!doremi έγραψε:Ωωωω! τί σικάτο! (το θέμα είναι ότι για να μπούνε πρέπει να βάζουν στόχο και να τον πετυχαίνουν κιόλας, για να δούμε)
εγω να δεις πως το ζηλεψα,ειναι πανεμορφο...κ πανακριβο!ralou έγραψε:Αλεξ ευχαριστω πολυ εκ μέρους των παιδιων μας.alex..niaou έγραψε:να σας ζησουν θεια ραλλου,η σουσι στο τηλεφωνο μου ειπε οτι η δεξιωση ηταν υπεροχη κ οτι ο καπταιν ηταν κουκλος-αλλα αυτο να μην το πω στον τσιλι- κ οτι γενικα ολα αψογα!!!!!!
το δωρο μας:
Για να πω την αληθεια το ζήλεψα το γατοπολυθρονάκι αυτο μιας και λατρευω το μινιμαλ -στο περιβαλλον μου βεβαια, γιατι τις ιστοριες μου... μινιμαλ δεν μπορει να τις πει κανεις-
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Mood :
Καλημέρα συμπεθέρα!doremi έγραψε:Ωωωω! τί σικάτο! (το θέμα είναι ότι για να μπούνε πρέπει να βάζουν στόχο και να τον πετυχαίνουν κιόλας, για να δούμε)
Χμ... δικιο έχεις μωρε... Ο Πιπης μας τυφλος, η Φρεγια μας ατσουμπαλη και μπολικη...
Καλα, για τον Πιπη δεν φοβάμαι θα τον διδάξει η γυναίκα του.
Η οποια ευκαιρία ειναι να χάσει κανένα γραμμαριο για να χωράει στο υπέροχο αυτο επιπλάκι.
Οοοοχι! Δεν την ξαναβρίζω που ειναι παχουλη!
Εσυ το ειπες πολυ σωστα σε καποιο σχόλιο σου στο θέμα της
Πολυ μας άρεσε αυτη η περιγραφη και πλέον την λέμε και εμεις "μεγαλόσωμη"doremi έγραψε:
Από κοντά ένα ντουβρουτζά τον παθαίνεις με το που την βλέπεις! Είναι μεγαλόσωμη, κάτασπρη, φουντωτή, με υπέροχα τεράστια μάτια, μη κοιτάτε που τα μισοκλείνει σαν την Μονρόε και τηνΓκάρμπο ένα πράγμα για να δώσει μυστήριο το κάνει η κουκλάρα η νύφη μου!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ελεγα λοιπόν... "Ήχος ελικοπτέρου που πλησιάζει διακόπτει τις κουβέντες και όλοι κοιτάνε το θέαμα.
Το ελικόπτερο ωστόσο, δεν προσγειώνεται και κάνει κύκλους γύρω από το πλοίο κατεβαίνοντας αρκετά κοντά έτσι που βλέπουμε τους επιβάτες του να μας χαιρετούν κουνώντας τα χέρια τους."
και συνεχίζω...
Η μήπως έπρεπε να πω «κουνώντας τα πατούσια τους»
Διότι η ίδια η Ηλέκτρα, αρχηγός του «Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων», αποφάσισε να μας τιμήσει με την παρουσία της έστω και από… ψηλα, πηγαίνοντας σε αποστολή που της είχε αναθέσει η Μερκελ. Ξέρετε δα ότι η Μερκελ την έχει για σύμβουλο την Ηλέκτρα?!
Εεεε... χμ... ή μήπως η Ηλέκτρα έχει για σύμβουλο την Μερκελ...?
Θα σας γελάσω...
Αλλά η αρχηγός και μεγάλη Ποντι(κο)φιξ δεν είναι μόνη της!
Ενα τεράστιο είναι η αλήθεια πατούσι προβάλει από το άλλο παράθυρο του ιπτάμενου οχήματος και ναι! Ναι! Είναι ο Σαγκυ αυτός που είναι μαζί της! Φαίνεται ότι δεν άντεξε να είναι μακρυά από την Μπρίνα του τέτοια μέρα και έπεισε την Ηλέκτρα να τον πάρει μαζί της.
- Να ζήσετε ευτυχισμένοι Φρεγια και Πιπη, φωνάζει από ψηλά η Ηλέκτρα. Δεν κατεβαινω, εχω επειγουσα δουλεια που με καλει. Και σεις μην ξεχνάτε! Έχουμε δουλειές και στο Κλαμπ, μην χαθείτε στα σορόπια σας ε?!
- Να ζήσετε! Να ζήσετε φίλοι! Μπρίναααα! Είμαι και εγώ εδώ ου-ου ου-ου!
Χαχαχα! Να δω τι θα κάνει όταν καταλάβει ότι η Ηλέκτρα δεν θα κατέβει καθόλου στο πλοίο αλλά θα συνεχίσει την πορεία της για να πάει στις δουλειές της!
...
Φτου! Τι ήθελα και το έλεγα!
Να τι θα κάνει!
Σε λίγο προσγειώνεται στο κατάστρωμα με εξαιρετική επιδεξιότητα, ακριβώς δίπλα στην κατάπληκτη Μπρινα!
Τι όμορφο ζευγάρι!
Συνεχίζεται...
Το ελικόπτερο ωστόσο, δεν προσγειώνεται και κάνει κύκλους γύρω από το πλοίο κατεβαίνοντας αρκετά κοντά έτσι που βλέπουμε τους επιβάτες του να μας χαιρετούν κουνώντας τα χέρια τους."
και συνεχίζω...
Διότι η ίδια η Ηλέκτρα, αρχηγός του «Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων», αποφάσισε να μας τιμήσει με την παρουσία της έστω και από… ψηλα, πηγαίνοντας σε αποστολή που της είχε αναθέσει η Μερκελ. Ξέρετε δα ότι η Μερκελ την έχει για σύμβουλο την Ηλέκτρα?!
Θα σας γελάσω...
Ενα τεράστιο είναι η αλήθεια πατούσι προβάλει από το άλλο παράθυρο του ιπτάμενου οχήματος και ναι! Ναι! Είναι ο Σαγκυ αυτός που είναι μαζί της! Φαίνεται ότι δεν άντεξε να είναι μακρυά από την Μπρίνα του τέτοια μέρα και έπεισε την Ηλέκτρα να τον πάρει μαζί της.
- Να ζήσετε ευτυχισμένοι Φρεγια και Πιπη, φωνάζει από ψηλά η Ηλέκτρα. Δεν κατεβαινω, εχω επειγουσα δουλεια που με καλει. Και σεις μην ξεχνάτε! Έχουμε δουλειές και στο Κλαμπ, μην χαθείτε στα σορόπια σας ε?!
Χαχαχα! Να δω τι θα κάνει όταν καταλάβει ότι η Ηλέκτρα δεν θα κατέβει καθόλου στο πλοίο αλλά θα συνεχίσει την πορεία της για να πάει στις δουλειές της!
...
Να τι θα κάνει!
Σε λίγο προσγειώνεται στο κατάστρωμα με εξαιρετική επιδεξιότητα, ακριβώς δίπλα στην κατάπληκτη Μπρινα!
Τι όμορφο ζευγάρι!
Συνεχίζεται...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
δινουν κ παιρνουν τα ελικοπτερα σ'αυτον τον γαμο!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Μεγάλη προσοχή στα κρουαζιερόπλοια ! Και καλή επιστροφή !
ΥΓ( Η Στέλλα είναι κατα 95% ίδια με τη Λιλού)
ΥΓ2 , Καλέ είχα χάσει επεισόδια εδώ πέρα. Διάβασα μόνο την πρώτη σελίδα και βιάστηκα να απαντήσω.
Η Φρέγια παντρεύτηκε! Είμαι συγκινημένη!
ΥΓ( Η Στέλλα είναι κατα 95% ίδια με τη Λιλού)
ΥΓ2 , Καλέ είχα χάσει επεισόδια εδώ πέρα. Διάβασα μόνο την πρώτη σελίδα και βιάστηκα να απαντήσω.
Η Φρέγια παντρεύτηκε! Είμαι συγκινημένη!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Aχ τι ρομαντικος ο γαμπρουλης μου...
Πάλι καλά που εμφανίστηκε να ευχηθεί η Ηλέκτρα.. Την είχα ικανή, έτσι όπως είναι μπλεγμένη με τις δουλειές της, να το παραμελούσε.. Ρεζίλι θα γινόμασταν..ralou έγραψε:Ελεγα λοιπόν... "Ήχος ελικοπτέρου που πλησιάζει διακόπτει τις κουβέντες και όλοι κοιτάνε το θέαμα.
και συνεχίζω...
Θα σας γελάσω...
...
Να τι θα κάνει!
Τι όμορφο ζευγάρι!
Συνεχίζεται...
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Χαχαχα!
Για να πω την αληθεια Ναταλια, εξάντλησα την φαντασία μου για να βρω τροπους να φερω κι άλλες γατες στον γαμο του Πιπη με την Φρεγια.
Μην ξεχνάς οτι ξεκινησαμε με τα τρια παιδια της Μαρίας, την δικιά μου και την κουμπάρα Πουπσυ και καταλήξαμε με 18!
Την Ηλέκτρα δεν ηθελα να την μπλέξω με τετοια συνηθισμένα και ζαχαρένια όπως ενας γάμος. Δεν ηθελα να στραπατσάρω το προφιλ που με τόσο κόπο εχει χτισει μέσα στο γατόσπιτο.
Οποτε, δεν θα μπορουσαν να γίνουν αλλιως τα πραγματα!
Για να πω την αληθεια Ναταλια, εξάντλησα την φαντασία μου για να βρω τροπους να φερω κι άλλες γατες στον γαμο του Πιπη με την Φρεγια.
Μην ξεχνάς οτι ξεκινησαμε με τα τρια παιδια της Μαρίας, την δικιά μου και την κουμπάρα Πουπσυ και καταλήξαμε με 18!
Την Ηλέκτρα δεν ηθελα να την μπλέξω με τετοια συνηθισμένα και ζαχαρένια όπως ενας γάμος. Δεν ηθελα να στραπατσάρω το προφιλ που με τόσο κόπο εχει χτισει μέσα στο γατόσπιτο.
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Και να θες να το στραπατσάρεις Ρούλα μου, με αυτό το βλέμμα και με αυτά που κάνει δεν στραπατσάρεται εύκολα.. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η Ηλέκτρα-ταλιμπάν.. δεν λέμε ανακρίβειες!!!ralou έγραψε:Χαχαχα!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
ralou έγραψε:Ελεγα λοιπόν... "Ήχος ελικοπτέρου που πλησιάζει διακόπτει τις κουβέντες και όλοι κοιτάνε το θέαμα.
και συνεχίζω...
Θα σας γελάσω...
...
Να τι θα κάνει!
Τι όμορφο ζευγάρι!
Συνεχίζεται...
Μα δεν είναι υπέροχο ζεύγος? Φανταστείτε τι... πόδι θα έχει να πατήσει η Μπρίνα!!!
Ραλλού, υποκλίνομαι για πολλοστή φορά!!!
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Χαχαχα! Βεβαια! Αποκλειεται να χασει τον στοχο
Και στο παιδι σου Αθηνά μου!
Ειδες που μετα το τόλμημα του πηρε δικαιωματικα και τα "φτερα" του?
Ποιός τον πιάνει τωρα.
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Εμείς γιατί δεν είμαστε στους καλεσμένους ;;;;
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Δεν ειχαμε καλεσμενους Κικη μου.
Αν διάβασες θα ειδες ότι όλα έγιναν ξαφνικα και απρογραμματιστα.
Ελαχιστες γατες τα κατφεραν να παραβρεθουν και μάλιστα με όχι και τόσο συνηθισμένους τρόπους.
Αλλά υποσχόμαστε ως οικογένεια, ότι οταν τα παιδια γυρίσουν με το καλο θα κάνουμε ενα τρικουβερτο πάρτι για να το γιορτάσουμε και φυσικα θα ειστε και σεις μαζι. Τι στο καλο, τους ομοτράπεζους αδελφους μας θα ξεχάσουμε και την πρωτη μαμα Κικη?!
Αλιμονο!
Αν φυσικα ειμαστε ακομα εδω...
Αν διάβασες θα ειδες ότι όλα έγιναν ξαφνικα και απρογραμματιστα.
Ελαχιστες γατες τα κατφεραν να παραβρεθουν και μάλιστα με όχι και τόσο συνηθισμένους τρόπους.
Αλλά υποσχόμαστε ως οικογένεια, ότι οταν τα παιδια γυρίσουν με το καλο θα κάνουμε ενα τρικουβερτο πάρτι για να το γιορτάσουμε και φυσικα θα ειστε και σεις μαζι. Τι στο καλο, τους ομοτράπεζους αδελφους μας θα ξεχάσουμε και την πρωτη μαμα Κικη?!
Αλιμονο!
Αν φυσικα ειμαστε ακομα εδω...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
καλε που θα πατε κ που θα διαβαζω εγω το βραδυ στην δεσποινα ιστοριες για τα γατακια για να κοιματε δεν ηρθαμε στο γαμο γιατι εμας μας αρεσουν οι ελευθερες σχεσεις γαμο μονο εαν εχουν προικα οι υποψηφιοι
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
χαχαχα! Καλα τα λες Φροσι μου,
οι τελετες ειναι υπερτιμημένες, ολη η υπόθεση ειναι οι σχεσεις να παραμένουν για πάντα ζεστες και ωραίες.
Διοτι αν παγωσουν, ουτε ο πάπας της Ρωμης να τις ευλογησει δεν έχουν μέλλον!
Ασε που κι αυτος ειναι πολυάσχολος και δεν προλαβαίνει
Αν και, ευκαιρία εψαχνα να το πω αυτο, στο σχόλιο εννοουσα ότι μαλλον θα ξαναμπω νοσοκομειο συντομα.
οι τελετες ειναι υπερτιμημένες, ολη η υπόθεση ειναι οι σχεσεις να παραμένουν για πάντα ζεστες και ωραίες.
Διοτι αν παγωσουν, ουτε ο πάπας της Ρωμης να τις ευλογησει δεν έχουν μέλλον!
Ασε που κι αυτος ειναι πολυάσχολος και δεν προλαβαίνει
Αν και, ευκαιρία εψαχνα να το πω αυτο, στο σχόλιο εννοουσα ότι μαλλον θα ξαναμπω νοσοκομειο συντομα.
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Σελίδα 3 από 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» Οταν ο Πιπης συνάντησε την Φρεγια
» Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Που βάζουμε αγγελίες όταν ψάχνουμε γατο-γονείς, όταν χάσαμε ή βρήκαμε ζώο!
» Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Που βάζουμε αγγελίες όταν ψάχνουμε γατο-γονείς, όταν χάσαμε ή βρήκαμε ζώο!
Σελίδα 3 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios