Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
+41
AngelNonh
Kiara!
.fofula.
Gatoplikti
ZACHARIAS
Αννα Μαρια
funambolo
tia
Osi
SophiCat
gigi&nala
purina
Maskotaki
69cats
Τζούλι το Κατσούλι
SuperCatz
Karamela
houlieta
MONDRIAN
Fotoula
Μαυρογατος
cyberkill
alexandrakicat
aporw
otz
Dreamer
vaso
Debbie4ever
mpoulaalekoula
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Дanae
kat-cats
natalouko
koneko
Anatoli
nikos_x
doremi
Gogo Valentinou
Δ²
f.m123
Mary-Fish
45 απαντήσεις
Σελίδα 18 από 29
Σελίδα 18 από 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
Βασικά, και εγω εχω ξεμείνει από τροφή και αυτες τις μέρες τα ταϊζω ProPlan που είχα πάρει για έχω απόθεμα όταν είχαν 1+1 δώρο...
Εντάξει, δεν φανταζεστε τι γίνεται εδώ μέσα!
Πεινάνε ασταμάτητα, η Σιέλ έκλεψε το καρβέλι με το ψωμί και το έσερνε μες στο σπίτι από την πείνα της!...
Τρομερό!...
Πεινάνε ασταμάτητα, η Σιέλ έκλεψε το καρβέλι με το ψωμί και το έσερνε μες στο σπίτι από την πείνα της!...
Τρομερό!...
Τουλάχιστον έγινε βοδάκι κ όχι βόδι σαν μερικούς!houlieta έγραψε:Ε, για αυτό μεγάλωσε και έγινε βοδάκι!Mary-Fish έγραψε:Kι εγώ χαιρόμουν που την έτρωγε με όρεξη Νίκο αλλά έτρωγε περισσότερο απ την προτεινόμενη ποσότητα σίγουρα! Καμιά 200ρια γραμμάρια θα τα τρωγε!nikos_x έγραψε:Kako einai poy den afinoun kroketa?den sas katalabenw.....To fai gia na to fane to vazoume,oxi gia na to afisoun Otan trwne tin posotita tou 24wrou ti sas peirazei?
3 kg pro plan σε 20 μέρες πως σου ακούγεται?
Ρε συ έλεγα να κλείσει χρόνο κ μετά να αρχίσω να του ζυγίζω την τροφή!nikos_x έγραψε:Ma bre Maria esy tou edines na faei parapanw....gt na to afisei afou tou arese kiolas?
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
E entaksei...Kai o dikos mou mexri na xronisei i8ele konta 1misi trikilo ton mina.....
Vasika exei na kanei me to zwo...ka8e stomaxi diaferei
Vasika exei na kanei me to zwo...ka8e stomaxi diaferei
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Υπομονή και ο καιρός γαρ εγγύς...Mary-Fish έγραψε:Τουλάχιστον έγινε βοδάκι κ όχι βόδι σαν μερικούς!houlieta έγραψε:Ε, για αυτό μεγάλωσε και έγινε βοδάκι!Mary-Fish έγραψε:Kι εγώ χαιρόμουν που την έτρωγε με όρεξη Νίκο αλλά έτρωγε περισσότερο απ την προτεινόμενη ποσότητα σίγουρα! Καμιά 200ρια γραμμάρια θα τα τρωγε!nikos_x έγραψε:Kako einai poy den afinoun kroketa?den sas katalabenw.....To fai gia na to fane to vazoume,oxi gia na to afisoun Otan trwne tin posotita tou 24wrou ti sas peirazei?
αντρες...πεταμένα λεφτά!Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:houlieta έγραψε:Ε, για αυτό μεγάλωσε και έγινε βοδάκι!Mary-Fish έγραψε:Kι εγώ χαιρόμουν που την έτρωγε με όρεξη Νίκο αλλά έτρωγε περισσότερο απ την προτεινόμενη ποσότητα σίγουρα! Καμιά 200ρια γραμμάρια θα τα τρωγε!nikos_x έγραψε:Kako einai poy den afinoun kroketa?den sas katalabenw.....To fai gia na to fane to vazoume,oxi gia na to afisoun Otan trwne tin posotita tou 24wrou ti sas peirazei?
Κι εμείς πάντως (και οι δύο άντρες μας) τρώμε πάντα παραπάνω από την προτεινόμενη ποσότητα, είμαστε πληθωρικοί τύποι...
Βιντεο ρε Μαρία!! Αμαν!houlieta έγραψε:Βασικά, και εγω εχω ξεμείνει από τροφή και αυτες τις μέρες τα ταϊζω ProPlan που είχα πάρει για έχω απόθεμα όταν είχαν 1+1 δώρο...
Τρομερό!...
-
Mood :
Α καλά, δεν φανταζεσαι!..
Την Κυριακή ειχα βγάλει μπριζόλες και λουκάνικο και πήρε το λουκάνικο και άρχισε τα spint μέσα στο σπίτι!
Πολύ μου την δίνει όταν κλέβει ωμά! Γενικά είναι μεγάλη κλέφτρα και ψάχνει ευκαιρία να κάνει μπαμπεσιά... Επειτα παίρνει το αθώο της και κάνει τουμπίτσες για να με ρίξει..
Ειναι σούργελο, τι να λέμε τωρα...
Την Κυριακή ειχα βγάλει μπριζόλες και λουκάνικο και πήρε το λουκάνικο και άρχισε τα spint μέσα στο σπίτι!
Πολύ μου την δίνει όταν κλέβει ωμά! Γενικά είναι μεγάλη κλέφτρα και ψάχνει ευκαιρία να κάνει μπαμπεσιά... Επειτα παίρνει το αθώο της και κάνει τουμπίτσες για να με ρίξει..
Θεά! Οτι κ να λες εγώ την αγαπώ! Κ τι εννοείς παίρνει το αθώο της?? Το αφήνει ποτέ?houlieta έγραψε:Α καλά, δεν φανταζεσαι!..
Κανονικά τι τους δίνεις? Ακάνα?
-
Mood :
houlieta έγραψε:Βασικά, και εγω εχω ξεμείνει από τροφή και αυτες τις μέρες τα ταϊζω ProPlan που είχα πάρει για έχω απόθεμα όταν είχαν 1+1 δώρο...
Τρομερό!...
Δλδ τα δικα μου που κλαινε ακομα και με την Ακανα και ειναι κοιλιοδουλα τι θα κανουν με την Προ-πλαν?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Mary-Fish έγραψε:αντρες...πεταμένα λεφτά!Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:houlieta έγραψε:Ε, για αυτό μεγάλωσε και έγινε βοδάκι!Mary-Fish έγραψε:Kι εγώ χαιρόμουν που την έτρωγε με όρεξη Νίκο αλλά έτρωγε περισσότερο απ την προτεινόμενη ποσότητα σίγουρα! Καμιά 200ρια γραμμάρια θα τα τρωγε!nikos_x έγραψε:Kako einai poy den afinoun kroketa?den sas katalabenw.....To fai gia na to fane to vazoume,oxi gia na to afisoun Otan trwne tin posotita tou 24wrou ti sas peirazei?
Κι εμείς πάντως (και οι δύο άντρες μας) τρώμε πάντα παραπάνω από την προτεινόμενη ποσότητα, είμαστε πληθωρικοί τύποι...
Σωστή σε βρίσκω!!! Οι άντρες μας μας τα τρώνε. Κυριολεκτικά όμως...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Η διατροφή μας είναι ανάμεσα σε RC και Acana, η δεύτερη μου έρχεται τρομερα οικονομικά αφού με ένα 2,5 κιλο περνάμε από 25 μέρες έως 35 με 40!...
Ειναι ότι πιο οικονομικό τα έχω ταϊσει μιλάμε, τα κραταει αρκετες ώρες και η γκρίνια αρχίζει πάντα όταν πλησιάζει η ωρα του φαγητού!
Αν δεν την φοβόμουν (όπως όλες τις ολιστικές) δεν θα την άλλαζα.
Τετα, άμα πάρεις Pro Plan δεν θα τους προλαβαίνεις, σου το λέω να το ξέρεις!
Όσο για την αθωα Σιέλ, όταν κάνει μαλαγανιές έχει πιο αθωο ύφος, τριβεται στους τοιχους, τραβάει πίσω-αεροπλανικά τα αυτακια της και κάνει κωλοτουμπίτσες φωνάζοντας πρπρπρπρ πρπρπρπρ πρπρπρ....
Είναι πολύ κορίτσι το κορίτσι μου!
Ειναι ότι πιο οικονομικό τα έχω ταϊσει μιλάμε, τα κραταει αρκετες ώρες και η γκρίνια αρχίζει πάντα όταν πλησιάζει η ωρα του φαγητού!
Αν δεν την φοβόμουν (όπως όλες τις ολιστικές) δεν θα την άλλαζα.
Τετα, άμα πάρεις Pro Plan δεν θα τους προλαβαίνεις, σου το λέω να το ξέρεις!
Όσο για την αθωα Σιέλ, όταν κάνει μαλαγανιές έχει πιο αθωο ύφος, τριβεται στους τοιχους, τραβάει πίσω-αεροπλανικά τα αυτακια της και κάνει κωλοτουμπίτσες φωνάζοντας πρπρπρπρ πρπρπρπρ πρπρπρ....
Το αποφάσισα. Την αλλη βδομάδα θα πάρω την orijen κ συμφέρει η 7κιλη.. Όταν είχαμε ξαναπάρει πριν μηνες την έφαγε κανονικα.. Τώρα αν δεν τη φάει..θα την φάω εγω.. Με γάλα, με ποτό, σε κανα κέικ...
-
Mood :
Α τρωγεται και σκέτη μπροστά στην τηλεόραση...Mary-Fish έγραψε:Το αποφάσισα. Την αλλη βδομάδα θα πάρω την orijen κ συμφέρει η 7κιλη.. Όταν είχαμε ξαναπάρει πριν μηνες την έφαγε κανονικα.. Τώρα αν δεν τη φάει..θα την φάω εγω.. Με γάλα, με ποτό, σε κανα κέικ...
houlieta έγραψε:Α τρωγεται και σκέτη μπροστά στην τηλεόραση...Mary-Fish έγραψε:Το αποφάσισα. Την αλλη βδομάδα θα πάρω την orijen κ συμφέρει η 7κιλη.. Όταν είχαμε ξαναπάρει πριν μηνες την έφαγε κανονικα.. Τώρα αν δεν τη φάει..θα την φάω εγω.. Με γάλα, με ποτό, σε κανα κέικ...
Θα μου κάνει κ μεταξένιο τρίχωμα!
-
Mood :
Εχω ηδη αγορασει 2 τρικιλα!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
houlieta έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι λιγάκι χαζό και άσχετο...
Αυτό το πρπρπρπρ πρπρπρπρ πρπρπρ το κάνει ο δικός μου γάτος σχεδόν πάντα...γενικώς είναι ομιλητικός και η φωνούλα του ακούγεται πολλές φορές ως ρρρρρρρρρρρρρρρρ παρά ως νιάου.....Τι σημαίνει αυτό μήοως ξέρετε????
MONDRIAN- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Αθήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πάντα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : chouzouris k xionis
Motto : Είμαι ο Supercat!!!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/06/2011
Mood :
Αυτό το ρρρρ το κάνει και ο Γιοντάκος μου όταν είναι πολύ χαδιάρης και πολύ ευχαριστημένος! Τον λέω και "καναρινάκι μου" όταν το κάνει αυτό, και δώστου να απαντάει με ρρρρρ και μρρρ!
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
O Dexter το κάνει όταν ανεβαίνει κάπου, όταν κατεβαίνει απο κάπου, όταν τρέχει, όταν του μιλάω, όταν κρατάω φαγητό, όταν ξυπνάει, όταν τεντώνεται, όταν βλέπει άλλη γάτα, όταν έρχεται για χάδια, όταν νευριάσει απ το ζούληγμα κ φεύγει μακριά μου...
Ακου κει καναρινάκι ο Γιοντάκος!
-
Mood :
Mary-Fish έγραψε:O Dexter το κάνει όταν ανεβαίνει κάπου, όταν κατεβαίνει απο κάπου, όταν τρέχει, όταν του μιλάω, όταν κρατάω φαγητό, όταν ξυπνάει, όταν τεντώνεται, όταν βλέπει άλλη γάτα, όταν έρχεται για χάδια, όταν νευριάσει απ το ζούληγμα κ φεύγει μακριά μου...
ε Dexter είναι αυτός!!!!!!Αψυχολόγητος!Τουλάχιστον το καναρίνι έχει μια τακτική!!!!!!!
MONDRIAN- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Αθήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πάντα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : chouzouris k xionis
Motto : Είμαι ο Supercat!!!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/06/2011
Mood :
Mary-Fish έγραψε:O Dexter το κάνει όταν ανεβαίνει κάπου, όταν κατεβαίνει απο κάπου, όταν τρέχει, όταν του μιλάω, όταν κρατάω φαγητό, όταν ξυπνάει, όταν τεντώνεται, όταν βλέπει άλλη γάτα, όταν έρχεται για χάδια, όταν νευριάσει απ το ζούληγμα κ φεύγει μακριά μου...
Ε, μα τι να κάνω, τον ίδιο ήχο έκανε και το καναρίνι μας, εξίσου άσπρο κι αυτό, ήταν να μην παθαίνω σύγχιση;
-
Mood :
Tα περιστέρια το κάνουν επίσης!
-
Mood :
Μάλλον από τα πολλά μεζεκλίκια κοτόπουλο (μια και είμαστε και στο θέμα της διατροφής ) θα το έπαθαν και τα γατιά μας και την είδανε πτηνά, δεν εξηγείται αλλιώς...
-
Mood :
Α, η Σιέλ παιδιά δεν νιαουρίζει σχεδόν ποτέ, μόνο τετοιους ήχους κάνει...
Πρρρρρρνιαου κανουν και τα δικα μου ιδιαιτερα το λουκουμι. Ο Μικυ κανει και "μπα-ουαου", αμε!
-
Mood :
Ρε τι κραυγές βγάζουνε τα ζα μας!...
-
Mood :
ουτε ο δικος μου κανει το κλασσικο νιαου. Το κανει μονο οταν πειναει πολυ και κραταω το πιατο με την τροφη του στο χερι μου (κλασσικος κοιλιοδουλος)
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Εγώ πάντα τους μετρούσα την τροφή, από μωρά που ήταν, και για να μάθουν οτι πάντα τρώμε συγκεκριμένη ποσότητα και για να μην μου παχύνουν και μετά άντε μαζέψεις τις κοιλιές τους!!!
Επίσης να πω οτι με την go που τρώμε τώρα είμα πάρα πολύ ευχαριστημένη!!! Έχει όλα τα καλά της ακάνα (τους χορταίνει με μικρή ποσότητα, γυαλίζει το τριχωμα τους, τα κακά τους άψογα) και έχει χαμηλότερη πρωτείνη!!! Αυτό δηλαδη που έψαχνα...μια ακάνα με χαμηλή πρωτείνη!!
Επίσης να πω οτι με την go που τρώμε τώρα είμα πάρα πολύ ευχαριστημένη!!! Έχει όλα τα καλά της ακάνα (τους χορταίνει με μικρή ποσότητα, γυαλίζει το τριχωμα τους, τα κακά τους άψογα) και έχει χαμηλότερη πρωτείνη!!! Αυτό δηλαδη που έψαχνα...μια ακάνα με χαμηλή πρωτείνη!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Τα καλά της πρωτευουσας ειναι αυτα! Εμεις είμαστε περιορισμένοι στις τροφές μας...
Πες εσύ οτι την θέλεις και θα βρεθεί τρόπος!!houlieta έγραψε:Τα καλά της πρωτευουσας ειναι αυτα! Εμεις είμαστε περιορισμένοι στις τροφές μας...
-
Mood :
natalouko έγραψε:Εγώ πάντα τους μετρούσα την τροφή, από μωρά που ήταν, και για να μάθουν οτι πάντα τρώμε συγκεκριμένη ποσότητα και για να μην μου παχύνουν και μετά άντε μαζέψεις τις κοιλιές τους!!!
την go την αγοράζεις online?
cyberkill- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Σαν το Ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει...
Motto : be fuckin polite,is a good start...
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Όχι, από την κτηνίατρο μας αλλά έχω στοιχεία επικοινωνίας του εισαγωγέα και μπορεί να σας ενημέρωσει ποιος την πουλάει στην περιοχή σας!!cyberkill έγραψε:natalouko έγραψε:Εγώ πάντα τους μετρούσα την τροφή, από μωρά που ήταν, και για να μάθουν οτι πάντα τρώμε συγκεκριμένη ποσότητα και για να μην μου παχύνουν και μετά άντε μαζέψεις τις κοιλιές τους!!!
-
Mood :
natalouko έγραψε:Όχι, από την κτηνίατρο μας αλλά έχω στοιχεία επικοινωνίας του εισαγωγέα και μπορεί να σας ενημέρωσει ποιος την πουλάει στην περιοχή σας!!cyberkill έγραψε:natalouko έγραψε:Εγώ πάντα τους μετρούσα την τροφή, από μωρά που ήταν, και για να μάθουν οτι πάντα τρώμε συγκεκριμένη ποσότητα και για να μην μου παχύνουν και μετά άντε μαζέψεις τις κοιλιές τους!!!
α τέλεια.αν μπορείς στείλε μου pm.thanx
cyberkill- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Σαν το Ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει...
Motto : be fuckin polite,is a good start...
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Το έχω γράψει σε αυτό το θέμα, κάποιες σελίδες πίσω!!!cyberkill έγραψε:natalouko έγραψε:Όχι, από την κτηνίατρο μας αλλά έχω στοιχεία επικοινωνίας του εισαγωγέα και μπορεί να σας ενημέρωσει ποιος την πουλάει στην περιοχή σας!!cyberkill έγραψε:natalouko έγραψε:Εγώ πάντα τους μετρούσα την τροφή, από μωρά που ήταν, και για να μάθουν οτι πάντα τρώμε συγκεκριμένη ποσότητα και για να μην μου παχύνουν και μετά άντε μαζέψεις τις κοιλιές τους!!!
α τέλεια.αν μπορείς στείλε μου pm.thanx
-
Mood :
Γιατί δε μειώνουν την πρωτείνη στις τόσο διαδεδομένες (orijen acana κλπ) αφού είναι τόσο ανασταλτικός παράγοντας?
-
Mood :
Γιατί στον Καναδά, όπου και παράγονται, λόγω κλίματος δεν έχουν τέτοιο κόλλημα όπως εμείς με την πρωτεϊνηMary-Fish έγραψε:Γιατί δε μειώνουν την πρωτείνη στις τόσο διαδεδομένες (orijen acana κλπ) αφού είναι τόσο ανασταλτικός παράγοντας?
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Μετακομίζουμε?f.m123 έγραψε:Γιατί στον Καναδά, όπου και παράγονται, λόγω κλίματος δεν έχουν τέτοιο κόλλημα όπως εμείς με την πρωτεϊνηMary-Fish έγραψε:Γιατί δε μειώνουν την πρωτείνη στις τόσο διαδεδομένες (orijen acana κλπ) αφού είναι τόσο ανασταλτικός παράγοντας?
-
Mood :
Σελίδα 18 από 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Τροφές και συστατικά
» Τροφές!
» Τροφές και συστατικά
» Τροφές!
Σελίδα 18 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios