Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
+41
AngelNonh
Kiara!
.fofula.
Gatoplikti
ZACHARIAS
Αννα Μαρια
funambolo
tia
Osi
SophiCat
gigi&nala
purina
Maskotaki
69cats
Τζούλι το Κατσούλι
SuperCatz
Karamela
houlieta
MONDRIAN
Fotoula
Μαυρογατος
cyberkill
alexandrakicat
aporw
otz
Dreamer
vaso
Debbie4ever
mpoulaalekoula
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Дanae
kat-cats
natalouko
koneko
Anatoli
nikos_x
doremi
Gogo Valentinou
Δ²
f.m123
Mary-Fish
45 απαντήσεις
Σελίδα 25 από 29
Σελίδα 25 από 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
Σε πολλα ζωα ισως? Και δουλευει μια χαρα.
Την εχω ταισει σε κουταβι 1 μηνα,μουλιασμενη και διαρροιες δεν ειχα.Ας ειναι κ δευτερατζα. Tην σκυλισια ακομα και σε μωρα γατακια την εχω δωσει μουλιασμενη επισης χωρις θεμα (χαχααχαχα δεν θελω σχολια για την σκυλοτροφη σε γατακια)
Οσοι φιλοι κ γνωστοι την χρησιμοποιουν επισης δεν ειχαν θεμα.Εγω σε ολα μου τα ζωα επισης δεν ειχα θεμα.
Να τον βαλω να παρει καμια 10αρια τσουβαλια απο διαφορες και να αποφασισει? Μακαρι,αλλα δεν υπαρχει χρημα για λελουδια, γι αυτο στα πιο safe.
Την εχω ταισει σε κουταβι 1 μηνα,μουλιασμενη και διαρροιες δεν ειχα.Ας ειναι κ δευτερατζα. Tην σκυλισια ακομα και σε μωρα γατακια την εχω δωσει μουλιασμενη επισης χωρις θεμα (χαχααχαχα δεν θελω σχολια για την σκυλοτροφη σε γατακια)
Οσοι φιλοι κ γνωστοι την χρησιμοποιουν επισης δεν ειχαν θεμα.Εγω σε ολα μου τα ζωα επισης δεν ειχα θεμα.
Να τον βαλω να παρει καμια 10αρια τσουβαλια απο διαφορες και να αποφασισει? Μακαρι,αλλα δεν υπαρχει χρημα για λελουδια, γι αυτο στα πιο safe.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Να ρωτησω,ε γω δινω στην δικια μου Royal canin persian kitten, εννοειται δεν εχω παραπομο και ξερω οτι θεωρειται απο τις καλυτερες τροφες, η τιμη της ειναι τσιμπιμενη αλλα καλη μιας και εχω μονο μια γατα, διαβαζοντας εχω πεσει πανω στην Equilibrio για την οποια εχω ακουσει πολυ καλα σχολια και η οποια βγαζει και αυτη για περσιας ανω των 12 μηνων συν οτι ειναι και αυτη super premium μαι με την μιση τιμη απο τη RC, λεω αργοτερα να την δοκιμασω, εχει κανεις αποψη-γνωμη για την εταιρια ?
ban13- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Motto : demonio para unos angel para otros
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2012
Mood :
Είναι πολύ καλή τροφή για τα λεφτά της. Βέβαια, είναι να ταιριάξει και στο γατί σου. Οι δικοί μου δεν είχαν πρόβλημα.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Συγκρινε αναλυτικα ολα τα συστατικα των δυο τροφων για αρχη.Μετα ποσοστα φωσφορου,μαγνησιου κτλ μιας κ ειναι σημαντικα για τα περσικα που εχουν ευαισθητα νεφρα.
-
Mood :
Συγκριτικα με την RC persian μιας και οι δυο απευθυνονται σε 12+ μηνων, παντως πολυ κοντα ειναι στα συστατικα......
Royal Canin persian
πρωτεινη 30%
λιπαρα 22%
φωσφορος 0,72%
μαγνησιο 0,05%
Equilibrio persian
πρωτεινη 32%
λιπαρα 20%
φωσφορος 0,90%
μαγνησιο 0,09%
Royal Canin persian
πρωτεινη 30%
λιπαρα 22%
φωσφορος 0,72%
μαγνησιο 0,05%
Equilibrio persian
πρωτεινη 32%
λιπαρα 20%
φωσφορος 0,90%
μαγνησιο 0,09%
ban13- Prime Cat
-
Mood :
Ναι μοιαζουν πολυ. Μονο η δοκιμη μενει για να πειστεις. Τουλαχιστον 1μιση μηνα ταισμα -σαφως χωρις διαρροιες και εμετους.
Εγω δεν θα πω την γνωμη μου γιατι θα πουν παλι οτι παιρνω ποσοστα
-
Mood :
Εγω είμαι σίγουρη πάντως!nikos_x έγραψε:Ναι μοιαζουν πολυ. Μονο η δοκιμη μενει για να πειστεις. Τουλαχιστον 1μιση μηνα ταισμα -σαφως χωρις διαρροιες και εμετους.
Μμμμμ μιλας με γριφους γερονταnikos_x έγραψε:
ban13- Prime Cat
-
Mood :
O Nίκος προτείνει παντού και πάντα προϊόντα purina..ban13 έγραψε:Μμμμμ μιλας με γριφους γερονταnikos_x έγραψε:Εγω δεν θα πω την γνωμη μου γιατι θα πουν παλι οτι παιρνω ποσοστα
Nαι ε δεν το ηξερα, λοιπον οσον αφορα την Proplan εχει kitten αλλα νομιζω τα 40% πρωτεινη ειναι πολυ για περσιας ετσι δεν ειναι ?houlieta έγραψε:O Nίκος προτείνει παντού και πάντα προϊόντα purina..ban13 έγραψε:Μμμμμ μιλας με γριφους γερονταnikos_x έγραψε:Εγω δεν θα πω την γνωμη μου γιατι θα πουν παλι οτι παιρνω ποσοστα
ban13- Prime Cat
-
Mood :
http://schesir.com/it/prodotti/gatto/dry-line/hairballban13 έγραψε:Nαι ε δεν το ηξερα, λοιπον οσον αφορα την Proplan εχει kitten αλλα νομιζω τα 40% πρωτεινη ειναι πολυ για περσιας ετσι δεν ειναι ?houlieta έγραψε:O Nίκος προτείνει παντού και πάντα προϊόντα purina..ban13 έγραψε:Μμμμμ μιλας με γριφους γερονταnikos_x έγραψε:Εγω δεν θα πω την γνωμη μου γιατι θα πουν παλι οτι παιρνω ποσοστα
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
εδω και πολυ καιρο ακουω για περσικα και ευαισθητα νεφρα και συνεπως τροφη χαμηλη σε πρωτεινη. Που ειναι βασισμενο ολο αυτο; Περισσοτερο για μυθος μου κανει παρα για πραγματικοτητα. Ναι, τα περσικα εχουν προβληματα με πολυκυστικα νεφρα (κληρονομικη παθηση), αλλα αυτο ουδεμια σχεση εχει με την τροφη.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Πιστευω ότι είχες αργήσει πάρα πολύ να μπεις σε αυτό το θέμα και έχουν ξεφυγει εδω μέσα!koneko έγραψε:εδω και πολυ καιρο ακουω για περσικα και ευαισθητα νεφρα και συνεπως τροφη χαμηλη σε πρωτεινη. Που ειναι βασισμενο ολο αυτο; Περισσοτερο για μυθος μου κανει παρα για πραγματικοτητα. Ναι, τα περσικα εχουν προβληματα με πολυκυστικα νεφρα (κληρονομικη παθηση), αλλα αυτο ουδεμια σχεση εχει με την τροφη.
Που είσαι βρε πολύπαθη (Ναρουτόπαθη) Ηρω; Στα gourmet θέματα σε περιμένω πως και πως να βάζεις τάξη!
Και να έχει κάποια σχέση με την τροφή αυτό, νομίζω ότι με αρκετή υγρασία δεν υπάρχει λόγος τόσης ανησυχίας. Δε γνωρίζω βέβαια κατά πόσο επηρεάζονταιkoneko έγραψε:εδω και πολυ καιρο ακουω για περσικα και ευαισθητα νεφρα και συνεπως τροφη χαμηλη σε πρωτεινη. Που ειναι βασισμενο ολο αυτο; Περισσοτερο για μυθος μου κανει παρα για πραγματικοτητα. Ναι, τα περσικα εχουν προβληματα με πολυκυστικα νεφρα (κληρονομικη παθηση), αλλα αυτο ουδεμια σχεση εχει με την τροφη.
-
Mood :
Για να ξεφυγουμε απ'το ...purin-ικο θεμα(χωρις να χρειαζομαστε ταξη ).. Μεταξυ των δυο εγω θα διαλεγα Royal canin. Για γνωστους λογους.
-
Mood :
Αφου ειναι βρε Νικο τοσο καλη και δοκιμασμενη γιατι εσυ ταιζεις τον σκυλο σου Αrden?nikos_x έγραψε:Σε πολλα ζωα ισως? Και δουλευει μια χαρα.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
houlieta έγραψε:Πιστευω ότι είχες αργήσει πάρα πολύ να μπεις σε αυτό το θέμα και έχουν ξεφυγει εδω μέσα!
Που είσαι βρε πολύπαθη (Ναρουτόπαθη) Ηρω; Στα gourmet θέματα σε περιμένω πως και πως να βάζεις τάξη!
τα εχω δει, αλλα πνιγομαι στις δουλειες και δεν απανταω
f.m123 έγραψε:
Και να έχει κάποια σχέση με την τροφή αυτό, νομίζω ότι με αρκετή υγρασία δεν υπάρχει λόγος τόσης ανησυχίας. Δε γνωρίζω βέβαια κατά πόσο επηρεάζονται
το κοβω περισσοτερο για μυθο γιατι πολλα περσακια φερουν το γονιδιο των πολυκυστικων νεφρων οποτε και εγινε ο συσχετισμος τροφης με νεφρα. Δεν πιστευω οτι τα νεφρα των περσικων ειναι διαφορετικα παντως απο τις υπολοιπες γατες. Πιο πολυ θα πιστευα τις στομαχικες διαταραχες στα περσακια, παρα την νεφρικη ανεπαρκεια
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Στοιχιζει η αρντεν 30ευρω το 15κιλο?
ξεκαθαριστε τι ειδους ``καλη`` τροφη θελετε.Καλη και οικονομικη η καλη κ ας κανει οσο οσο. Η τονους για τα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο σχεση τιμης-αποδοσης οσο και να μην σας αρεσει
Επισης να συγκρινετε ομοια προιοντα,οχι τη μερα με τη νυχτα.
καλημερουδια!
ξεκαθαριστε τι ειδους ``καλη`` τροφη θελετε.Καλη και οικονομικη η καλη κ ας κανει οσο οσο. Η τονους για τα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο σχεση τιμης-αποδοσης οσο και να μην σας αρεσει
καλημερουδια!
-
Mood :
Νικο, νομιζω οτι το μπερδεμα εχει αρχισει πολυ πιο πριν. Ξερεις πως? Οταν σε καθε αναφορα που γινεται για τροφη μας λες για την Τοnus (που ξερει καλα οτι βαση συστατικων δεν θα επρεπε να κανει πανω απο 20 ευρω το 15) τοτε εσυ το εχεις μπερδεψει! Ειναι πιστευω απο τις χειροτερες επωνυμες (ισως οχι η χειροτερη γιατι υπαρχουν και τα αλλα σκουπιδια της Purina που και αυτα την ιδια τιμη εχουν!) και το οτι εκατσε στο δικο σου ζωο δεν λεει απο μονο του τιποτα. Οταν εγω την ειχα δωσει στην γατα μουετρεχα με τα μωρομαντηλα να την ξεσ*&^ιζω απο την διαρροια. Το οτι την βγαζει η Purina δεν λεει τιποτα απο μονο του,ειδικα μετα τις απειρες στραβες που εχει κανει σαν εταιρια. Για πες μας ενα λογο που ειναι οτι καλυτερο. Ξερεις για παραδειγμα οτι η Britt εχει κατσει μια χαρα στο 90+ % των ζωων που την τρωνε.Ξερεις ποσο εχει η premium σειρα της? Οσο εχει η tonus! Eχεις διαβασει συσταση? Σαφως καλυτερη! Ημερησια ποσοτητα? Πολυ μικροτερη! Το ιδιο ισχυει και με αλλες τροφες που αναφερθηκαν πιο πριν. Καλο ειναι λοιπον να μη κολαμε στην λογικη του τυπου ''αφου την ταιζω εγω τοτε ειναι η καλυτερη!'' Ουτε το μεγεθος της Νestle- Purina εγγυαται την ποιοτητα της τροφης. Το αντιθετο θα ελεγα. Ειναι τυχαιο οτι οι καλυτερες τροφες βγαινουν απο πολυ μικροτερες φιρμες? Αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις καμια διαθεση παρεξηγησης ενοειται. Και φυσικα ουτε και εγω εχω ποσοστα απο κανεναν.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Λοιπόν, επειδή το έθιξες...nikos_x έγραψε:Στοιχιζει η αρντεν 30ευρω το 15κιλο?
καλημερουδια!
Η αδελφή μου αγόρασε την tonus του σκύλου 36? τα 15 κιλά.
Να μία τροφή..
εδώ, που συνδιάζει ποιότητα και τιμή πολύ περισσότερο από την tonus..
Και έχω κι άλλες να σου πω!...
Απλά, είπαμε, έχει ξετρελαθεί με την πωλήτρια!
Το θεμα δεν ειναι αν υπαρχει ΜΙΑ τροφη με καλυτερη σχεση τιμης-ποιοτητας απο την Tonus αλλα το οτι σχεδον ΟΛΕΣ οι αλλες τροφες σε αυτα τα λεφτα εχουν καλυτερα συστατικα! Απλα σε αυτες δεν πληρωνεις τις διαφημησεις της Purina.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Μe2... Kαι πήγαινε και για το no2, 3 φορές τη μέρα. Φοβερή παραγωγή.Μαυρογατος έγραψε:Ειναι πιστευω απο τις χειροτερες επωνυμες (ισως οχι η χειροτερη γιατι υπαρχουν και τα αλλα σκουπιδια της Purina που και αυτα την ιδια τιμη εχουν!) και το οτι εκατσε στο δικο σου ζωο δεν λεει απο μονο του τιποτα. Οταν εγω την ειχα δωσει στην γατα μουετρεχα με τα μωρομαντηλα να την ξεσ*&^ιζω απο την διαρροια.
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Νικο, νομιζω οτι το μπερδεμα εχει αρχισει πολυ πιο πριν. Ξερεις πως? Οταν σε καθε αναφορα που γινεται για τροφη μας λες για την Τοnus (που ξερει καλα οτι βαση συστατικων δεν θα επρεπε να κανει πανω απο 20 ευρω το 15) τοτε εσυ το εχεις μπερδεψει! Ειναι πιστευω απο τις χειροτερες επωνυμες (ισως οχι η χειροτερη γιατι υπαρχουν και τα αλλα σκουπιδια της Purina που και αυτα την ιδια τιμη εχουν!) και το οτι εκατσε στο δικο σου ζωο δεν λεει απο μονο του τιποτα. Οταν εγω την ειχα δωσει στην γατα μουετρεχα με τα μωρομαντηλα να την ξεσ*&^ιζω απο την διαρροια. Το οτι την βγαζει η Purina δεν λεει τιποτα απο μονο του,ειδικα μετα τις απειρες στραβες που εχει κανει σαν εταιρια. Για πες μας ενα λογο που ειναι οτι καλυτερο. Ξερεις για παραδειγμα οτι η Britt εχει κατσει μια χαρα στο 90+ % των ζωων που την τρωνε.Ξερεις ποσο εχει η premium σειρα της? Οσο εχει η tonus! Eχεις διαβασει συσταση? Σαφως καλυτερη! Ημερησια ποσοτητα? Πολυ μικροτερη! Το ιδιο ισχυει και με αλλες τροφες που αναφερθηκαν πιο πριν. Καλο ειναι λοιπον να μη κολαμε στην λογικη του τυπου ''αφου την ταιζω εγω τοτε ειναι η καλυτερη!'' Ουτε το μεγεθος της Νestle- Purina εγγυαται την ποιοτητα της τροφης. Το αντιθετο θα ελεγα. Ειναι τυχαιο οτι οι καλυτερες τροφες βγαινουν απο πολυ μικροτερες φιρμες? Αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις καμια διαθεση παρεξηγησης ενοειται. Και φυσικα ουτε και εγω εχω ποσοστα απο κανεναν.
ο κτηνιατρος μου μετα απο σοβαρο προβλημα που μας εχει τυχει αυτες τις μερες ειναι καθετα αντιθετος με τη nestle οταν του ειπα οτι ταιζω προπλαν..ο συγκεκριμενος εχει κολλημα με τη κτηνιατρικη σειρα της royal, την εμπορικη τη θεωρει απλα marketing..απο κει και περα λεει οχι σε μεγαλες εταιριες..
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Ο κτηνιατρος μας (ο γνωστος στο Φαληρο) απο την αλλη παρολο που πουλαει κτηνιατρικες της Purina μου συνεστησε να ταιζω μονο grain free τροφες!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Ο κτηνιατρος μας (ο γνωστος στο Φαληρο) απο την αλλη παρολο που πουλαει κτηνιατρικες της Purina μου συνεστησε να ταιζω μονο grain free τροφες!
ο κτηνιατρος μου δεν πουλαει τιποτα..απλα αυτη ειναι η γνωμη του
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Νικο, νομιζω οτι το μπερδεμα εχει αρχισει πολυ πιο πριν. Ξερεις πως? Οταν σε καθε αναφορα που γινεται για τροφη μας λες για την Τοnus (που ξερει καλα οτι βαση συστατικων δεν θα επρεπε να κανει πανω απο 20 ευρω το 15) τοτε εσυ το εχεις μπερδεψει! Ειναι πιστευω απο τις χειροτερες επωνυμες (ισως οχι η χειροτερη γιατι υπαρχουν και τα αλλα σκουπιδια της Purina που και αυτα την ιδια τιμη εχουν!) και το οτι εκατσε στο δικο σου ζωο δεν λεει απο μονο του τιποτα. Οταν εγω την ειχα δωσει στην γατα μουετρεχα με τα μωρομαντηλα να την ξεσ*&^ιζω απο την διαρροια. Το οτι την βγαζει η Purina δεν λεει τιποτα απο μονο του,ειδικα μετα τις απειρες στραβες που εχει κανει σαν εταιρια. Για πες μας ενα λογο που ειναι οτι καλυτερο. Ξερεις για παραδειγμα οτι η Britt εχει κατσει μια χαρα στο 90+ % των ζωων που την τρωνε.Ξερεις ποσο εχει η premium σειρα της? Οσο εχει η tonus! Eχεις διαβασει συσταση? Σαφως καλυτερη! Ημερησια ποσοτητα? Πολυ μικροτερη! Το ιδιο ισχυει και με αλλες τροφες που αναφερθηκαν πιο πριν. Καλο ειναι λοιπον να μη κολαμε στην λογικη του τυπου ''αφου την ταιζω εγω τοτε ειναι η καλυτερη!'' Ουτε το μεγεθος της Νestle- Purina εγγυαται την ποιοτητα της τροφης. Το αντιθετο θα ελεγα. Ειναι τυχαιο οτι οι καλυτερες τροφες βγαινουν απο πολυ μικροτερες φιρμες? Αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις καμια διαθεση παρεξηγησης ενοειται. Και φυσικα ουτε και εγω εχω ποσοστα απο κανεναν.
Μαυρόγατε (ναι το έμαθα το γένος, σε είχα μπερδέψει με τον "Μαύρο Γάτο" που νομίζω ότι είναι κοπέλα, συγνώμη ), μήπως γνωρίζεις κάποιος ηλ/κό κατάστημα που να διαθέτει την οικονομική σειρά της britt να τη δοκιμάσω; Δεν την έχω βρει πουθενά αυτή την τροφή και θα με ενδιέφερε.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Δεν ξερω καποιο αλλο μαγαζι εκτος απο της Κτηνηατρικης που ειναι και ο αντιπροσωπος. Μπορεις ομως να παρεις ενα τηλεφωνο και να ρωτησεις.
http://www.gr.brit-petfood.com/trophe-gia-skulous-kai-gates-epikoinonia
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Δεν ξερω καποιο αλλο μαγαζι εκτος απο της Κτηνηατρικης που ειναι και ο αντιπροσωπος. Μπορεις ομως να παρεις ενα τηλεφωνο και να ρωτησεις.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Και γω την britt δεν την έχω δει πουθενά αλλου. Εν τω μεταξύ πηγα στην κτηνιατρικη γιατι έχω διαβάσει οτι έχει πολλά πράγματα σε καλές τιμές, ακομα και ονυχοδρομια πχ αλλα πολύ μιζέρια ! Μονο britt και ελάχιστα πράγματα. Πηγα στο περιστέρι δεν ξέρω αν τα άλλα μαγαζια ειναι μεγαλύτερα και επισης δεν στέλνουν. Οσο για την τιμή δεν μπορεσα να καταλάβω ποια ειναι διοτι οταν ρώτησα μου ειπαν οτι ολες θα πάνε 2,9 το κιλο αλλα ρωτοντας για συσκευασιες μου έλεγαν πολύ παραπανω. Δεν ξέρω με το τσιγκελι μου τα λεγαν.
Παρεμπιπτώντος δεν βλέπω να έχει την outdoor καθολου στο site.
Παρεμπιπτώντος δεν βλέπω να έχει την outdoor καθολου στο site.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Mηπως ενοουσαν 2,90 το κιλο στην μεγαλυτερη συσκευασια? Υποψην οτι η σειρα στις ασπρες σακουλες (care) ειναι η super premium και ειναι πιο ακριβες.Η αληθεια ειναι οτι στο Περιστερι βαριουνται καμια φορα. Απο οτι μου εχει πει φιλος που ψωνιζει απο το μαγαζι του Κορυδαλλου δεν ειχε ποτε προβλημα.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Συμφωνώ απόλυτα. Το marketing κάνει φοβερή δουλειάΜαυρογατος έγραψε:Νικο, νομιζω οτι το μπερδεμα εχει αρχισει πολυ πιο πριν. Ξερεις πως? Οταν σε καθε αναφορα που γινεται για τροφη μας λες για την Τοnus (που ξερει καλα οτι βαση συστατικων δεν θα επρεπε να κανει πανω απο 20 ευρω το 15) τοτε εσυ το εχεις μπερδεψει! Ειναι πιστευω απο τις χειροτερες επωνυμες (ισως οχι η χειροτερη γιατι υπαρχουν και τα αλλα σκουπιδια της Purina που και αυτα την ιδια τιμη εχουν!) και το οτι εκατσε στο δικο σου ζωο δεν λεει απο μονο του τιποτα. Οταν εγω την ειχα δωσει στην γατα μουετρεχα με τα μωρομαντηλα να την ξεσ*&^ιζω απο την διαρροια. Το οτι την βγαζει η Purina δεν λεει τιποτα απο μονο του,ειδικα μετα τις απειρες στραβες που εχει κανει σαν εταιρια. Για πες μας ενα λογο που ειναι οτι καλυτερο. Ξερεις για παραδειγμα οτι η Britt εχει κατσει μια χαρα στο 90+ % των ζωων που την τρωνε.Ξερεις ποσο εχει η premium σειρα της? Οσο εχει η tonus! Eχεις διαβασει συσταση? Σαφως καλυτερη! Ημερησια ποσοτητα? Πολυ μικροτερη! Το ιδιο ισχυει και με αλλες τροφες που αναφερθηκαν πιο πριν. Καλο ειναι λοιπον να μη κολαμε στην λογικη του τυπου ''αφου την ταιζω εγω τοτε ειναι η καλυτερη!'' Ουτε το μεγεθος της Νestle- Purina εγγυαται την ποιοτητα της τροφης. Το αντιθετο θα ελεγα. Ειναι τυχαιο οτι οι καλυτερες τροφες βγαινουν απο πολυ μικροτερες φιρμες? Αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις καμια διαθεση παρεξηγησης ενοειται. Και φυσικα ουτε και εγω εχω ποσοστα απο κανεναν.
Επίσης καλό να το σκεφτόμαστε!Μαυρογατος έγραψε:Το θεμα δεν ειναι αν υπαρχει ΜΙΑ τροφη με καλυτερη σχεση τιμης-ποιοτητας απο την Tonus αλλα το οτι σχεδον ΟΛΕΣ οι αλλες τροφες σε αυτα τα λεφτα εχουν καλυτερα συστατικα! Απλα σε αυτες δεν πληρωνεις τις διαφημησεις της Purina.
Και όσο για το τι δουλειά κάνει η tonus, me3. Το τρίχωμα μαγικά έγινε ένα μαύρο χάλι και μη σχολιάσω το ότι μου έβγαινε πιο ακριβή από τις grain free μηνιαίως, και δε χόρταιναν με καμία κυβέρνηση τα γατιά. Επίσης τα κακά τους ήταν συχνά πιο μαλακά από το συνηθισμένο και η ενέργεια καμία σχέση με τώρα.
Εγώ θέλω τις blue ρεεεε
Τη brit care την έχω βρει με 4.00 ? τη μικρή συσκευασία σε επαρχία που οι τιμές..ξεφεύγουν. Την απλή brit δεν την έχω βρει πουθενά, αλλά φαντάζομαι κάποιο pet shop που συνεργάζεται με την εταιρία θα μπορεί να φέρει κατόπιν παραγγελίας..Μαυρογατος έγραψε:Δεν ξερω καποιο αλλο μαγαζι εκτος απο της Κτηνηατρικης που ειναι και ο αντιπροσωπος. Μπορεις ομως να παρεις ενα τηλεφωνο και να ρωτησεις.
-
Mood :
H απλη brit αρχισε να εισαγεται σχετικα προσφατα. Για δοκιμη (σε ενα γατουλη που ειχε μαζεψε ενας φιλος) πηρα μια συσκευασια kitten (800γρμ 4ευρω) και την λυσαξε! Ετρωγε με 2 μασελες και δεν ειχε και κανενα προβλημα.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Αυτή την Brit δεν έχω βρει πουθενά στην Θεσσαλονίκη.
Μόλις έστειλα μαιλ στην Κτηνιατρική Ο.Ε
Για να δούμε
Μόλις έστειλα μαιλ στην Κτηνιατρική Ο.Ε
Για να δούμε
cyberkill- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Σαν το Ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει...
Motto : be fuckin polite,is a good start...
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Εμείς έχουμε δοκιμάσει μόνο κονσερβάκια της Brit, η Δημη έφαγε μία με κοτόπουλο/τυρί και την τσάκισε ολόκληρη (ποτέ δεν έχει ξαναφάει μια ολόκληρη κονσέρβα την ίδια μέρα χωρίς να κάνει εμετό) ενώ η Λίλυ περιφρόνησε επιδεικτικά τη δική της την Kitten (με φιλετάκια κοτόπουλου) και την έφαγαν τα αδέσποτα....
Επίσης παλιά έπαιρνα κάτι λιχουδιές, "Let's Bite" λέγονταν και ήταν υποτίθεται 100% κρέας ή 95% κοτόπουλο, όμως τις έκοψα γιατί διάβασα άσχημα πράγματα για ημι-νωπές τροφές που συντηρούνται σε φακελάκια και η συγκεκριμένη λιχουδιά δεν έγραφε και πολλά στο πίσω μέρος της συσκευασίας...
Αυτό που είναι καταπληκτικό αναφορικά με τη Brit είναι η άμμος της (έχω βαρεθεί να το λέω).
Επίσης παλιά έπαιρνα κάτι λιχουδιές, "Let's Bite" λέγονταν και ήταν υποτίθεται 100% κρέας ή 95% κοτόπουλο, όμως τις έκοψα γιατί διάβασα άσχημα πράγματα για ημι-νωπές τροφές που συντηρούνται σε φακελάκια και η συγκεκριμένη λιχουδιά δεν έγραφε και πολλά στο πίσω μέρος της συσκευασίας...
Αυτό που είναι καταπληκτικό αναφορικά με τη Brit είναι η άμμος της (έχω βαρεθεί να το λέω).
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Την έχουμε δοκιμάσει τη brit την ξηρά, αλλά δεν θυμάμαι αν τους άρεσε. Έχει περάσει καιρός. Πάντως διάρροιες και εμετούς δεν έκαναν.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Σελίδα 25 από 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Τροφές και συστατικά
» Τροφές!
» Τροφές και συστατικά
» Τροφές!
Σελίδα 25 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios