Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
+41
AngelNonh
Kiara!
.fofula.
Gatoplikti
ZACHARIAS
Αννα Μαρια
funambolo
tia
Osi
SophiCat
gigi&nala
purina
Maskotaki
69cats
Τζούλι το Κατσούλι
SuperCatz
Karamela
houlieta
MONDRIAN
Fotoula
Μαυρογατος
cyberkill
alexandrakicat
aporw
otz
Dreamer
vaso
Debbie4ever
mpoulaalekoula
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Дanae
kat-cats
natalouko
koneko
Anatoli
nikos_x
doremi
Gogo Valentinou
Δ²
f.m123
Mary-Fish
45 απαντήσεις
Σελίδα 24 από 29
Σελίδα 24 από 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
Ναι και εγώ Νίκο γι αυτό προτιμώ τις μεγάλες συσκευασίες της ακάνα. Κρατάνε πολύ και δεν χαλάω πολλά λεφτά ανά μήνα! τουλάχιστον να μην τρελαθούμε κιόλας...
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Eγώ νομίζω ότι καθόλου παράξενος δεν είναι ο Κανέλλος...
Απλά έχει μια τρελή μάνα που θέλει να τον παχύνει και να τον κάνει ιπποπόταμο και έτσι, του προσφέρει φαγητό απλώχερα...
Από την στιγμή που έχει διαθέσιμη τροφή και επιλογες, χαζός είναι να τρωει κατι που δεν του αρεσει;
Πρέπει να αρχίσεις να τον ταϊζεις με μέτρο. Όλα θα τα φάει...
Απλά έχει μια τρελή μάνα που θέλει να τον παχύνει και να τον κάνει ιπποπόταμο και έτσι, του προσφέρει φαγητό απλώχερα...
Από την στιγμή που έχει διαθέσιμη τροφή και επιλογες, χαζός είναι να τρωει κατι που δεν του αρεσει;
Κακο πραγμα το βαρος...Μετα τον 12ο μηνα καλο ειναι να μετραμε τι ταιζουμε. Και με ΜΕΤΡΟ οι μεζεδες κ οι λιχουδιες.Αυτα κανουν κυριως την ζημια.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Eγώ πάντως πάντα με την εμπειρία που είχα μέχρι τώρα, πρώτα την Τζίντζερ και μετά την Κίρα ταίζω γύρω στα 70 γραμ. την ημέρα ξηρά τροφή, την οποία βλέπω η μικρή ότι την τρώει μέχρι αργά το βράδυ....και λίγο κονσέρβα. Ούτε η Τζίντζερ ήταν παχουλή, αλλά ούτε τώρα και η Κίρα. Λιχουδιές δεν δίνω άλλες πλην της κονσέρβας. Μήπως η καλή τροφή μεταβολίζεται καλύτερα πάνω τους και δεν παχαίνουν τόσο εύκολα όταν τηρούμε βέβαια και την ημερήσια ποσότητα....;; λέω τώρα εγώ... απλά μου κάνει εντύπωση γιατί ακάνα έδινα στην Τζίντζερ, ακάνα δίνω και στην Κίρα...
-
Κατερινα ειναι 6 κιλα η Κιρα?
-
Mood :
Οχι μωρέ!! 3,5 κιλά είναι... πουπουλάκι!!!
-
Tοτε 70γρ ειναι πολλα.......
http://www.pronature.gr/cat-products/cat-products-duck.html
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Για ενα γατι μια μεγαλη συσκευασια θα βγαλει 5-6 μηνες. Οποτε οποιαδηποτε τροφη ειναι οικονομικη.
Πχ. Fit 32 Royal canin βγαινει για 5 μηνες με γατι 5,5 κιλων στα 11,80ευρω τον μηνα.
Πιο οικονομικη και απο την Tonus δε θα βρεις παντως. Μιλαμε για αξιοπρεπη τροφη παντα.
Ο Κανέλος είναι 7,200! Του δίνω 120 γρ την ημέρα από 160 που του έδινα! Κι αυτό επειδή κατάλαβα ότι αφράτεψε! Κάτω από τα 100 γρ ημερησίως όμως δεν πρόκειται να πέσει! Το πρωινό του το εξαφανίζει σε 5 λεπτά, εκτός αν θέλει να κοιμηθεί που το αφήνει μέχρι το απόγευμα!
Κι εμένα μου αρέσει η Tonus και την τρώει κι εκείνος με όρεξη αλλά δεν βαριέται συνέχεια το ίδιο φαγητό; Αυτό σκέφτομαι! Αν δεν βρω κάποια άλλη, θα πάρω Tonus. Δεν τίθεται θέμα! Απλά έλεγα μην κάναμε καμιά αλλαγή για να μην την βαριέται!
houlieta έγραψε:Eγώ νομίζω ότι καθόλου παράξενος δεν είναι ο Κανέλλος...
Το έχω πάρει απόφαση ότι μόνο κοιλιά θα κάνει αλλά κεφάλα ποτέ και γι' αυτό του το μείωσα! Έχω φτάσει σε σημείο τα βραδινά 60γρ να του τα χωρίζω στα 2, 30 το απόγευμα και 30 πριν κοιμηθούμε, γιατί λυσσάει την νύχτα αν πεινάει!
Γι' αυτό θέλω μια τροφή που να την τρώει μεν αλλά να τον χορταίνει!
nikos_x έγραψε:Κακο πραγμα το βαρος...Μετα τον 12ο μηνα καλο ειναι να μετραμε τι ταιζουμε. Και με ΜΕΤΡΟ οι μεζεδες κ οι λιχουδιες.Αυτα κανουν κυριως την ζημια.
Λιχουδιές και μεζέδες δεν τρώει! Του είχα πάρει κάποτε και τις έβρισκε για παιχνίδι! Δεν τις έφαγε ποτέ κι εγώ τις έβρισκα κάτω από το ψυγείο και τον καναπέ!
Ό, τι τρώει είναι η ξηρά του και η κονσέρβα του μέρα παρά μέρα!
Από την άλλη θα προτιμούσα να έτρωγε λιχουδιές γιατί θα ξεγελούσα την πείνα του στα ενδιάμεσα κι έτσι θα μπορούσα να μείωνα κι άλλο την τροφή!
Debbie4ever- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Τρωει οσο ενα σκυλι 14κιλων!
Ειναι νορμαλ το βαρος του? Ο γιατρος του τι λεει?
Πιο οικονομικη επωνυμη τροφη απο την tonus δεν θα βρεις,αυτο εννοουσα πανω Aν σκευτεις οτι η adult εχει 32-36ευρω το 15κιλο.
Για τροφη που λες να τον χορταινει θα πας σε καλυτερης ποιοτητας.Πραγμα που σημαινει οτι θα τον ταιζεις πολυ λιγοτερα γραμμαρια ομως στο 24ωρο.
Πιο οικονομικη επωνυμη τροφη απο την tonus δεν θα βρεις,αυτο εννοουσα πανω Aν σκευτεις οτι η adult εχει 32-36ευρω το 15κιλο.
Για τροφη που λες να τον χορταινει θα πας σε καλυτερης ποιοτητας.Πραγμα που σημαινει οτι θα τον ταιζεις πολυ λιγοτερα γραμμαρια ομως στο 24ωρο.
-
Mood :
να κάνω μία χαζή ερώτηση.
τα γραμμάρια των τροφών που λέτε,τα μετράτε με ζυγαριά κουζίνας ή με το δοσομετρητή κάθε τροφής?και τι γίνεται στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει δοσομετρητής για την τροφή π.χ tonus
τα γραμμάρια των τροφών που λέτε,τα μετράτε με ζυγαριά κουζίνας ή με το δοσομετρητή κάθε τροφής?και τι γίνεται στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει δοσομετρητής για την τροφή π.χ tonus
cyberkill- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Σαν το Ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει...
Motto : be fuckin polite,is a good start...
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
nikos_x έγραψε:Τρωει οσο ενα σκυλι 14κιλων!
Την προηγούμενη βδομάδα ήταν να πάρει το χάπι του! Είπα το βάρος στην κτηνίατρο και δεν είπε τίποτα! Στην αρχή βέβαια νόμιζε ότι μιλάω για σκύλο, οκ! Αλλά όταν της είπα ότι είναι γάτος δεν μου είπε τίποτα!
Τον έχεις δει; Μόνο κοιλιά έχει. Ούτε καν κεφάλι! Από εμένα πήρε το χαζό! Δεν μπορούσε να τα πάρει ομοιόμορφα;
-
Mood :
Εγω με την μεζουρα της proplan τα μετραω ολα. Οταν βλεπω οτι οι κροκετες εχουν πανω κατω ιδιο μεγεθος δηλαδη.Αν ειναι καμια τεραστια ή πολυ μικρη ,ζυγιζω σε ζυγαρια.
-
Mood :
cyberkill έγραψε:να κάνω μία χαζή ερώτηση.
Κι εγώ αυτό το πρόβλημα είχα! Κι αφού μου είπαν ότι δεν υπάρχει δοσομετρητής για την Tonus πήρα ζυγαριά κουζίνας! Μιας κι έτσι κι αλλιώς ήθελα να πάρω για τα γλυκά που φτιάχνω!
Έτσι μετράω εκεί το φαγητό του!
-
Mood :
Μου εκαναν δωρο ζυγαρια με την proplan
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Tοτε 70γρ ειναι πολλα.......
Στη συσκευασία πάνω γράφει 55-90 γραμ. και εγώ της δίνω 70 γρ.....πολλά είναι...;;; ήθελα να πω ότι τα δειγματάκια που έχουμε είναι γατούλες μέχρι 1 έτους και γράφει 55-90 γρ. Στις ενήλικες ΟΚ. Αλλά η Κίρα ακόμα είναι δεν είναι 8 μηνών....σωστά υπολογίζω έτσι...;;
-
ίσως παίζει και η τροφή ρόλο.
τώρα που τους δίνω RC Fit 32 6/8 του μετρητή RC σε σχέση με τα 60 γρ acana πριν από δοσομετρητή orijen,καμία σχέση η ποσότητα της τροφής.
μάλλον πρέπει να πάρω ζυγαριά
τώρα που τους δίνω RC Fit 32 6/8 του μετρητή RC σε σχέση με τα 60 γρ acana πριν από δοσομετρητή orijen,καμία σχέση η ποσότητα της τροφής.
μάλλον πρέπει να πάρω ζυγαριά
cyberkill- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Σαν το Ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει...
Motto : be fuckin polite,is a good start...
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Εγώ πάντως ακάνα δεν ζύγισα ποτέ. Εχω ένα δοσομετρητή και βάζω κάθε ημέρα με αυτόν χωρίς να ζυγίζω. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τα 60 με 70 γραμ. οπότε δεν αγχώνομαι. Ετσι έκανα και με την Τζίντζερ μου και δεν είχα πρόβλημα. Τι να πω τώρα ίσως τα παιδιά έχουν δίκιο.....αλλά ακόμα δεν την βλέπω να είναι παχουλή οπότε δεν αγχώνομαι.
-
Η RC και η Acana έχουν δοσομετρητη.
Η Acana ειναι πιο βαριά κροκέτα, εγω να σας πω την αλήθεια, επειδη βαριέμαι τα μετρήματα εχω υπολογίσει στην χουφτα μου!..
Δλδ, έχω πιάσει κροκέτες από αυτες που δίνω και εχω ζυγισει πόσες χωρανε (σε gr) στο χέρι μου!...
Ετσι, αναλογα με το ποια δίνω, πιάνω λιγότερες οι περισσότερες!
Ακομη και αν τσεκάρω τον εαυτό μου, με βγάζω σωστη (δλδ πέφτω έξω βαριά μέχρι 5gr και έχω υπολογίσει ήδη τα λιγότερα gr για το βάρος που θα ήθελα να έχουν - και όχι που έχουν..)..
Χμ... Πεινασμένα είναι και παραμένουν γεματούλικα (ο Χούλιο είναι χοντρός)!...
Είναι αυτό που λέει ο Νικος, τα μπινελίκια μέσα στην μερα!
Ολο κατι τσιμπάνε τα λιχούδικα!
Η Acana ειναι πιο βαριά κροκέτα, εγω να σας πω την αλήθεια, επειδη βαριέμαι τα μετρήματα εχω υπολογίσει στην χουφτα μου!..
Δλδ, έχω πιάσει κροκέτες από αυτες που δίνω και εχω ζυγισει πόσες χωρανε (σε gr) στο χέρι μου!...
Ετσι, αναλογα με το ποια δίνω, πιάνω λιγότερες οι περισσότερες!
Ακομη και αν τσεκάρω τον εαυτό μου, με βγάζω σωστη (δλδ πέφτω έξω βαριά μέχρι 5gr και έχω υπολογίσει ήδη τα λιγότερα gr για το βάρος που θα ήθελα να έχουν - και όχι που έχουν..)..
Χμ... Πεινασμένα είναι και παραμένουν γεματούλικα (ο Χούλιο είναι χοντρός)!...
Είναι αυτό που λέει ο Νικος, τα μπινελίκια μέσα στην μερα!
Ολο κατι τσιμπάνε τα λιχούδικα!
Κατερινα αν ειναι κατω του ετους ενταξει,ασε την να φαει
Mετα ομως προσοχη. Πιο καλα να ειναι αδυνατο ενα ζωο παρα υπερβαρο.
Mετα ομως προσοχη. Πιο καλα να ειναι αδυνατο ενα ζωο παρα υπερβαρο.
-
Mood :
'Ωρες ώρες εδώ μέσα γελάω που παλεύετε να μη σας παχύνουν κι εγώ μήνες τώρα παλεύω να τον παχύνω τον μικρό τον χ***στη για να είναι αντεχτερός... Και που συζητάτε με τόση άνεση τι τροφή θα φάνε και σε τι θα το αλλάξετε ενώ εμείς πολύ αμφιβάλλω αν θα έχουμε ποτέ το περιθώριο τόσων επιλογών...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Αν ταιζα γατια εξω παιδια θα επερνα καμια 20κιλα/20ευρω. Σας εχω πει την αποψη μου για τα ζωα που "βοσκανε" εξω.
Για μεσα.Αν ειχα πανω απο μια γατα θα επαιρνα 15κιλο σακι στα σιγουρα. Αν ειχα πανω απο 3 γατες θα επαιρνα tonus με κλειστα ματια.
Ηταν μια συντομη εξομολογηση μου αυτη. αχαχαχαχαχαχχααχα
Για μεσα.Αν ειχα πανω απο μια γατα θα επαιρνα 15κιλο σακι στα σιγουρα. Αν ειχα πανω απο 3 γατες θα επαιρνα tonus με κλειστα ματια.
Ηταν μια συντομη εξομολογηση μου αυτη. αχαχαχαχαχαχχααχα
-
Mood :
Έρωτας με την τόνους μιλάμε πάντως, ρε Νίκο... Εντάξει, για τα λεφτά της ομολογώ ότι δεν έχω βρει κάτι καλύτερο. Ή έστω έτσι μου φαίνεται.
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Δεν ειναι ερωτας. Απλα στα στενεματα τα οικονομικα,ειναι οτι πιο decent εχω βρει.Εμπρακτα.Και για σκυλια κ για γατες.
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Δεν ειναι ερωτας. Απλα στα στενεματα τα οικονομικα,ειναι οτι πιο decent εχω βρει.Εμπρακτα.Και για σκυλια κ για γατες.
Ε, θα ξανασυμφωνήσω...
-
Mood :
7,5kg Arden Grange καταργειται.
Θα γινει 8κιλη συσκευασια ,με αλλη συσταση.
Τελος Απριλιου θα ξερουμε.
Αν αλλαξουν τα συστατικα κ την κανουν καμια ολιστικη,grain free θα ξενερωσω παρα πολυ.Πφφφφ.
Θα γινει 8κιλη συσκευασια ,με αλλη συσταση.
Τελος Απριλιου θα ξερουμε.
Αν αλλαξουν τα συστατικα κ την κανουν καμια ολιστικη,grain free θα ξενερωσω παρα πολυ.Πφφφφ.
-
Mood :
Εγώ δεν έχω ούτε δοσομετρητή ούτε ζυγαριά, θα ζήσω γιατρέ μου;
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Εσυ να παρεις 2 καρφιτσες αν γινουν σαν μαλλιαρα μπαλονια κ να τις ξεφουσκωσεις
-
Mood :
Ο Νίκος πιστευω έχει καψουρευτεί εκείνη την εκπροσωπο της Purina που γνώρισε σε εκθεση ( καλά θυμάμαι; ) και προσπαθεί να την ρίξει ανεβάζοντας τις πωλήσεις!
Στάνταρ. Ήδη ανέβηκε μερικά ευρώ η τιμή της τόνους.
-
Mood :
Nα μου εδιναν και τσαμπα κανα τσουβαλι.....Τουμπες θα εκανα!!!!αχαχαχαχαχαχα
Να τωρα με πηρε ενας φιλος τηλ και μου λεει ααααα πες μου μια καλη οικονομικη τροφη,δεν πληρωθηκα αυτον τον μηνα! Τι να απαντησω εγω??? Εχει αλλη απαντηση αυτη η ερωτηση???
Να τωρα με πηρε ενας φιλος τηλ και μου λεει ααααα πες μου μια καλη οικονομικη τροφη,δεν πληρωθηκα αυτον τον μηνα! Τι να απαντησω εγω??? Εχει αλλη απαντηση αυτη η ερωτηση???
-
Mood :
Πως,αμε,εχει αρκετες ακομα απαντησεις! Visan,Brit premium,Cibau,Happydog...Ορεξη να εχεις και απο τροφες της προκοπης...
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Oταν δεν εχεις περιθωριο ομως για δοκιμες ,ακολουθεις τα πιο δοκιμασμενα.
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Nα μου εδιναν και τσαμπα κανα τσουβαλι.....Τουμπες θα εκανα!!!!αχαχαχαχαχαχα
-
Mood :
Έχω ψοφήσει, ρε Νίκο!!
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Τι ειναι δοκιμασμενο? Αφου ετσι και αλλιως ο φιλος σου δεν ταιζε Tonus,πως ειναι δοκιμασμενη στο δικο του σκυλι?nikos_x έγραψε:Oταν δεν εχεις περιθωριο ομως για δοκιμες ,ακολουθεις τα πιο δοκιμασμενα.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Σελίδα 24 από 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Τροφές και συστατικά
» Τροφές!
» Τροφές και συστατικά
» Τροφές!
Σελίδα 24 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios