Ιστορίες της αυλής.. ( ή αλλιώς: ιστορίες με γάτες )
+46
koneko
Gatoplikti
thanoschris1
kouix
Antilkmene
vaso
Santa Paws
Δανάη_Δ
alex..niaou
Mary-Fish
tia
psipsa
ban13
Evakikou
Дanae
Ηρακλένια
vanilia cat
Osi
Τζούλι το Κατσούλι
Fotoula
Μαυρογατος
kat-cats
LAROGATA
Matoulini
AmaranthN
purina
Dreamer
ΚουκουΒάγια
funambolo
arianna
f.m123
Πούπσυ
otz
niou
melinaki
mpoulaalekoula
alexandrakicat
Chouzouris
ROZALIA78
melinakef
tsili
tzelacat
marina289
doremi
loulou
houlieta
50 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 9
Σελίδα 8 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Ιστορίες της αυλής.. ( ή αλλιώς: ιστορίες με γάτες )
Ζαχαρίας... Λιάνα... Γάταμου... απλά υπέροχη!!! Πο πο, μπατζανάκι μου, φαίνεται τόσο καλή γατούλα!!! Από την πρώτη φορά που την ανέφερες, πριν καν τη δω, μου έκανε "κάτι". Να τα χαίρεσαι όλα!!! Και περιμένουμε νέα και φωτό της πίσω αυλής.
Υ.Γ. Τι κάνει το τζαζάκι μου;;; ελπίζω να είναι καλά τώρα το μωρό μου...
Υ.Γ. Τι κάνει το τζαζάκι μου;;; ελπίζω να είναι καλά τώρα το μωρό μου...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Νομίζω έχω πάααααααααρα πολύ καιρό να σας δείξω φωτογραφίες των αλητόγατων της πίσω αυλής!...
Μη τους περιμένετε και στα καλύτερά τους, είμαστε σε περίοδο αναπαραγωγής (και αποτρίχωσης) και μπορεί να μην έχουμε γατα ενεργη, παρόλα αυτά οι μάχες καλά κρατούν (άγνωστο γιατί)...
Λοιπόν, έχουμε και λέμε!...
Ντιλάϊλα...
Ρήγας...
(αίσχος... μαζευτηκε πριν 3 μέρες - ελειπε άλλες τόσες - επειδή είχε χτυπημένο πίσω πόδι... σήμερα το πάτησε, επιτέλους...)
Τζαζ...
(αντέχει ακόμη το πουλάκι μου...)
Πουκ...
Σαχάρα...
και Τσάρλυ!...
Ο Τσάρλυ όλη την ώρα πείραζε κάποιον, για αυτό και είναι παρέα με την νεαρά..
Παίζανε...
Να...
Αυτα!...
Μη τους περιμένετε και στα καλύτερά τους, είμαστε σε περίοδο αναπαραγωγής (και αποτρίχωσης) και μπορεί να μην έχουμε γατα ενεργη, παρόλα αυτά οι μάχες καλά κρατούν (άγνωστο γιατί)...
Λοιπόν, έχουμε και λέμε!...
Ντιλάϊλα...
Ρήγας...
(αίσχος... μαζευτηκε πριν 3 μέρες - ελειπε άλλες τόσες - επειδή είχε χτυπημένο πίσω πόδι... σήμερα το πάτησε, επιτέλους...)
Τζαζ...
(αντέχει ακόμη το πουλάκι μου...)
Πουκ...
Σαχάρα...
και Τσάρλυ!...
Ο Τσάρλυ όλη την ώρα πείραζε κάποιον, για αυτό και είναι παρέα με την νεαρά..
Παίζανε...
Να...
- Σπόιλερ:
Αυτα!...
Μαρία, έχω μια φίλη που κάνει καριέρα φωτογραφίζοντας σκυλιά (έχει κάνει σάιτ, φωτογραφίζει διοργανώσεις κλπ). Δεν ξεστραβώνεσαι κι εσύ να το κάνεις επαγγελματικά που πάει χαμένο τόσο ταλέντο? Ε? Εεε? Εεεεεεε???
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Θα σου στείλω σε πμ το σάιτ της, να δεις. Ήταν πρώην συνάδελφος, είχε τρέλα με τα σκυλιά (έχει ένα βελγικό θηλυκό λυκόσκυλο να μένεις με το στόμα ανοιχτό) και λόγω παρατεταμένης ανεργίας, τώρα κάνει αυτό που σου περιέγραψα επαγγελματικά.
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
Πάρα πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο...funambolo έγραψε:Θα σου στείλω σε πμ το σάιτ της, να δεις. Ήταν πρώην συνάδελφος, είχε τρέλα με τα σκυλιά (έχει ένα βελγικό θηλυκό λυκόσκυλο να μένεις με το στόμα ανοιχτό) και λόγω παρατεταμένης ανεργίας, τώρα κάνει αυτό που σου περιέγραψα επαγγελματικά.
ΣΕ έστειλα το πι μι
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
συμφωνώ με την αποπάνω μου, οι φωτογραφίες σου είναι αφάνταστα "καθαρές" και ρεαλιστικές όμως μαζί, κάτι εκφράζω λάθος, αλλά έτσι μου βγήκε.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Η φωτο με σαχάρα και τσαρλι που έχουν σταυρωμένα πόδια είναι φοβερή!
- Σπόιλερ:
Mην της λες τέτοια γιατί μετά θα θέλει να πληρώνεται για να φωτογραφίσει τα γατιά μαςfunambolo έγραψε:Μαρία, έχω μια φίλη που κάνει καριέρα φωτογραφίζοντας σκυλιά (έχει κάνει σάιτ, φωτογραφίζει διοργανώσεις κλπ). Δεν ξεστραβώνεσαι κι εσύ να το κάνεις επαγγελματικά που πάει χαμένο τόσο ταλέντο? Ε? Εεε? Εεεεεεε???
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Γεια σας!
Έχουμε πολύυυυυυ καιρό να τα πούμε από εδώ και έτσι σήμερα βγήκα στην αυλή με την φωτογραφική μηχανή!...
Βρήκα τριά από τα γατούνια της πίσω αυλής διαθέσιμα, ο Τζαζ συνηθως τα πρωινά πηγαινει μπροστά (ή στον κάδο) και ο Ρηγας γενικά, είναι γυριστρούλης...
Οπότε για εσάς σημερα το μενού έχει Τσάρλυ, Πουκ και Σαχάρα, σε διάφορες στιγμές...
Πουκ και Τσαρλς
Σαχάρα
Τσαρλς και Σαχάρα
Το ίδιο...
Τσαρλς
Σαχάρα...
Πουκ..
Καλημέρα σας!
Έχουμε πολύυυυυυ καιρό να τα πούμε από εδώ και έτσι σήμερα βγήκα στην αυλή με την φωτογραφική μηχανή!...
Βρήκα τριά από τα γατούνια της πίσω αυλής διαθέσιμα, ο Τζαζ συνηθως τα πρωινά πηγαινει μπροστά (ή στον κάδο) και ο Ρηγας γενικά, είναι γυριστρούλης...
Οπότε για εσάς σημερα το μενού έχει Τσάρλυ, Πουκ και Σαχάρα, σε διάφορες στιγμές...
Πουκ και Τσαρλς
Σαχάρα
Τσαρλς και Σαχάρα
Το ίδιο...
Τσαρλς
Σαχάρα...
Πουκ..
Καλημέρα σας!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την houlieta στις Σαβ Οκτ 19, 2013 1:42 pm, 1 φορά
Έλα ρε , τι ομορφιές βγάζει η αυλή σας!!!
Και η τρίτη φωτο όλα τα λεφτά
Και η τρίτη φωτο όλα τα λεφτά
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
ε-α-να-χαθείς!
Καλημέρα σου και σένα!
- Σπόιλερ:
- και ρωτώ....αυτή τη σαχάρα ΠΩΣ και δεν την λάτρεψε μέχρι λιποθυμίας κανείς;; πώς δεν υιοθετήθηκε αυτό το πλάσμα;;
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Συμφωνώ η Σαχάρα είναι πανέμορφη
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Mood :
Η αλήθεια είναι πως τα έξω είναι πιο όμορφα από τα μέσα (με εξαίρεση ίσως την Σιέλ)..
Δεν ξέρω πως την πάτησα έτσι!...
Ο Τσάρλυ είναι ο αγκαλίτσας της αυλής μωρέ...
Αλλά του φέρεται άσχημα ο Ρηγας και στεναχωριέμαι...
Η Σαχαρα μπορω να σας πω ότι αδικείται στις φωτογραφίες...
Ειναι ΚΟΥΚΛΑ...
Φανταστική γάτα!
Εντωμεταξυ ειναι ολοστρόγγυλη (έχει παχύνει πολύ) και επειδή είναι και κοντούλα φαίνεται πολύ αστεία!...
Η τρίτη φωτο μου αρεσει και εμένα πολύ!...
Ειναι ΚΟΥΚΛΑ...
Φανταστική γάτα!
Εντωμεταξυ ειναι ολοστρόγγυλη (έχει παχύνει πολύ) και επειδή είναι και κοντούλα φαίνεται πολύ αστεία!...
Ή αλλιώς Ειρήνη....tsili έγραψε:Συμφωνώ η Σαχάρα είναι πανέμορφη
είναι ΑΣΧΗΜΗ!!
Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ και από τη Σιέλ...houlieta έγραψε:Η αλήθεια είναι πως τα έξω είναι πιο όμορφα από τα μέσα (με εξαίρεση ίσως την Σιέλ)..
Αλλά τη Σιέλ την αγαπώ.
-
Mood :
Μου αρέσουν οι στρογγυλές και κοντούλες!houlieta έγραψε:Η Σαχαρα μπορω να σας πω ότι αδικείται στις φωτογραφίες...
Ειναι ΚΟΥΚΛΑ...
Φανταστική γάτα!
-
Mood :
το οτιειναι αδεσποτα γατια σαν τον τσαρλυ την σαχαρα τον τιν τιν τον τζαζ,τον πουκ,εκεινοτον ασπρομαυρο-δεν θυμαμαι ονομα αλλα ειναι κουκλος,στην πρηγουμενη σελιδα λεγω!-,γενικως ΟΛΑ τα γατια της αυλης της μαριας,με ξεπερνα!!!!! τί gene poοl ειναι αυτο ρε παιδια?? τί τριχωματα μακρια μακρια φουντωτα φουντωτα,τί χρωματα!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Γενικά, έχει όμορφα γατιά η πόλη μας!...
Καμιά μέρα θα βγω τσάρκα να σας φωτογραφίσω αδέσποτα της πόλης να καταλάβετε!..
Ο Τσαρλς και η Σαχάρα (Μοργκαν, Δαλιδά) είναι αδέλφια (για αυτό και είναι έτσι παρόμοια) και ο Ρήγας είναι θείος...
Τζαζ και Πουκ (+Βότκας) αδέλφια επίσης (από μια μαμά κοντότριχη, πολύ άγρια, αν θυμάστε) και άγνωστο πατέρα (αν και είναι ενας άγριος μπεζ στην γειτονιά με τρελή γούνα)...
Ο Τεν Τεν απλά φύτρωσε...
Ο Α/Μ κουκλος επίσης...
Και η Γαταμού το ίδιο...
Χμμμ...
Θα την κάνω την τσάρκα, μηπως πετυχω και τον μπεζ θεό που σας λέω...
Κυκλοφορούν υπέροχα πλάσματα τριγύρω...
Καμιά μέρα θα βγω τσάρκα να σας φωτογραφίσω αδέσποτα της πόλης να καταλάβετε!..
Ο Τσαρλς και η Σαχάρα (Μοργκαν, Δαλιδά) είναι αδέλφια (για αυτό και είναι έτσι παρόμοια) και ο Ρήγας είναι θείος...
Τζαζ και Πουκ (+Βότκας) αδέλφια επίσης (από μια μαμά κοντότριχη, πολύ άγρια, αν θυμάστε) και άγνωστο πατέρα (αν και είναι ενας άγριος μπεζ στην γειτονιά με τρελή γούνα)...
Ο Τεν Τεν απλά φύτρωσε...
Ο Α/Μ κουκλος επίσης...
Και η Γαταμού το ίδιο...
Χμμμ...
Θα την κάνω την τσάρκα, μηπως πετυχω και τον μπεζ θεό που σας λέω...
Κυκλοφορούν υπέροχα πλάσματα τριγύρω...
Α...
Και η Σιέλ είναι πιο όμορφη, μην ακούω αηδίες...
Και η Σιέλ είναι πιο όμορφη, μην ακούω αηδίες...
Ο Μάξιμός Μου σου είναι ο Πιο Ωραίος, νταξ; Πέρα από την πλάκα, είναι όλα τα κηπόγατά σου πολύ όμορφα και ιδιαίτερα, το ξέρουμε δα, αν και απ' όσες φωτό μας έχεις βάλει ως τώρα, αγαπώ πολύ Τζαζ και Γάταμου.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Υπάρχει ένα δημοτικό τραγούδι που λέει "άιντε και κοντούλα και χοντρούλα..."
Πανέμορφα τα γατάκια της αυλής και η γούνα τους εξαίσια, αν λάβεις υπόψιν πως ζουν έξω!
Πανέμορφα τα γατάκια της αυλής και η γούνα τους εξαίσια, αν λάβεις υπόψιν πως ζουν έξω!
Δανάη_Δ- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το βαφτιστήρι μου τον Πύρο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/03/2013
Mood :
Αυτή είναι η Σαχάρα;;; ΕΕΕΕ όχι... αποκλείεται! Και ρατσάτη να μου έλεγες ότι είναι θα το πίστευα...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Πόσο ονειρεμένη γατούλα!
Μα τί όμορφες γάτες που υπάρχουν...... (αυτή θα γίνει η κλισέ μου ατάκα)
Τί όμορφα χρώματα, τί ήπια και γλυκά χρώματα...
(να μην εκφράσω πάλι την απορία μου.... η ίδια που έχω για τον Βότκα , τον Τζαζ κτλ....)
(να μην εκφράσω πάλι την απορία μου.... η ίδια που έχω για τον Βότκα , τον Τζαζ κτλ....)
-
Mood :
Oh mon Dieu!!...Πραγματικά υπάρχουν πολλές και πανέμορφες γάτες!!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Mood :
Τσαρλς και Σαχάρα
Εγω αυτα τα τριχωτα κωλομερια απο καπου τα ξερω!!
Το ίδιο...
Λιωνω!!!
Τι αγαπουλιτσας ο Τσαρλι! Ενω η Σαχαρα ειναι πιο αγρια φανταζομαι, σαν τον Μοργκαν! Σε φουντωμα τον εχει αφησει πολυυυ πισω παντως...
Εγω αυτα τα τριχωτα κωλομερια απο καπου τα ξερω!!
Το ίδιο...
Λιωνω!!!
Τι αγαπουλιτσας ο Τσαρλι! Ενω η Σαχαρα ειναι πιο αγρια φανταζομαι, σαν τον Μοργκαν! Σε φουντωμα τον εχει αφησει πολυυυ πισω παντως...
Santa Paws- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/01/2013
ε,λογικο να τον αφησε πισω,αυτη ειναι εξω κ βγαζει μαλλι για θεμα επιβιωσης ενω ο τεμπελης μοργκαν αολαμβανει τη ζεστασια του παπλωματος!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Αυτό είναι το χειμερινό τρίχωμα της Σαχάρας, οι φωτογραφίες που σου αρέσουν Αννα είναι πιο καλοκαιρινές!...houlieta έγραψε:Καλησπέρα από την ηλιόλουστη Σαχάρα...
Ειναι πολύ αφράτη μιλάμε, αλλά είναι και στούμπος, είναι και στρουμπουλή μετα την στείρωση και είναι εντελώς μπαλίτσα!..
Γενικά, ειναι καλή γατούλα, κανει ενα διαρκές μιαρμιαρμιαρ όταν με βλέπει και με φέρνει γυρω γυρω αλλά δεν κάθεται ευκολα για χάδια..
Οταν χαϊδευω τους άλλους ερχεται και αυτη και γουργουριζει σαν κομπρεσερ ενω ταυτοχρονα ειναι σε επιφυλακη και αν κανω αποτομη κινηση εξαφανιζεται!
Της εχει μεινει φόβος από πέρυσι που την κυνηγούσαν τα αρσενικα για ζευγάρωμα, ολα της φταίνε τωρα..
Ελπίζω να μην αρρωστησει ποτε γιατι θα εχω μεγάλο πρόβημα να της δώσω φάρμακα!...
Οταν ήταν μικρά νομίζω ο πιο αφρατούλης σε γούνα ήταν ο Μοργκαν! Επειτα η Σαχάρα και μετά η Δαλιδά!
Δλδ, ο Μοργκαν θα φουντωσει κι άλλο αν κρυωσει, απλά αυτα είναι έξω (Σαχάρα, Τσάρλυ, Ρήγας) και πάντα αφρατεύουν νωρίς...
Θα τα ξαναβγαλω φωτογραφίες χωρίς τόσο ήλιο να τα δείτε καλύτερα!
Dreamer έγραψε:
Αυτή είναι η Σαχάρα;;; ΕΕΕΕ όχι... αποκλείεται! Και ρατσάτη να μου έλεγες ότι είναι θα το πίστευα...
marina289 έγραψε:Πόσο ονειρεμένη γατούλα!
Κορίτσια!.....tsili έγραψε:Oh mon Dieu!!...Πραγματικά υπάρχουν πολλές και πανέμορφες γάτες!!!
Δεν είναι πολυ όμορφη κοπελα;
Γενικά, είναι καλά τα αυλόγατά μας, καλοθρεμμένα και μπαμπατσικα για να αντέξουν τον χειμώνα..
Τα κοριτσια πιο πολύ από τα αγόρια!
edit: Και λίγο Τζαζ...
Εντάξει, παραμένει πάντα άρρωστος (εχει χρόνιο πρόβλημα πια) με μυξάκια αλλά τωρα ειμαστε σε θεραπεία πάλι και είμαστε σε καλή φάση!..
Πανεμορφα ολα! Κι ο Μοργκαν ειναι ετσι κοντουλης, βασικα εχει κοντα ποδαρακια, το παρατηρησα και το καλοκαιρι που τον εβλεπα διπλα στον Τιτο! Σε αυτη τη φαση το τριχωμα του παντως ειναι οπως το καλοκαιρινο τριχωμα της Σαχαρας! Επισης , ο πορτοκαλογατος Ρηγας ειναι ο μπαμπας τους? Γιατι σε καποιες φωτο που ειχες ανεβασει παλιοτερα ειναι ΙΔΙΟΣ ο Μοργκαν!
Santa Paws- Junior Cat
-
Όχι, ο Ρήγας είναι θείος!.. Και ο Τσάρλυ μεγάλος αδελφός..Santa Paws έγραψε:Πανεμορφα ολα! Κι ο Μοργκαν ειναι ετσι κοντουλης, βασικα εχει κοντα ποδαρακια, το παρατηρησα και το καλοκαιρι που τον εβλεπα διπλα στον Τιτο! Σε αυτη τη φαση το τριχωμα του παντως ειναι οπως το καλοκαιρινο τριχωμα της Σαχαρας! Επισης , ο πορτοκαλογατος Ρηγας ειναι ο μπαμπας τους? Γιατι σε καποιες φωτο που ειχες ανεβασει παλιοτερα ειναι ΙΔΙΟΣ ο Μοργκαν!
Ο μπαμπάς τους πρέπει να είναι ένας γάτος από άλλη γειτονια που όταν ηταν η εποχή των θηλυκων ερχόταν στην αυλή μας (και έδιωχνε κακήν κακώς τον Ρηγα που με την σειρά του πήγαινε σε άλλη γειτονιά) και ο οποίος είναι όλος κρεμ, χωρίς καθόλου ασπρο (δλδ σαν το ξεβαμμένο πορτοκαλί της Σαχάρα)...
Παρεπιπτόντως, ζει ακόμη τον βλέπω σε κάδους της περιοχής...Κακούλης και αγριούλης γάτος!
Τοον έχω καταβρέξει πολλάκις...
Όλο μου τα χτυπάει τα παιδιά, τι να κάνω;
Κοντά ποδαράκια έχει και ο Μάξιμος (και ο Χούλιο)...
Ηθελα και εγώ να είχα έναν ψηλό γατούλη..
Μόνο ο Τσάρλς είναι λελέκης...
A απο κει την πηρε την αγριαδα ο Μοργκαν! (διπολικη διαταραχη βασικα, εκει που σου χει απλωσει την κοιλουμπα και γουργουριζει, αποφασιζει να σου κατσει και μια δαγκωνια-γιατι μπορει!) Εμενα μου αρεσουν τα κοντα τους ποδαρακια! (αν και στο Μαξιμο δεν φαινεται, φαινεται απλα Γαταρος, και τον Χουλιο δεν τον εχω πολυπαρατηρησει-ντροπη μου!) Ναι ο Τσαρλι φαινεται πιο ψηλουλης! Οσο για τον αγριουλη, αν τυχει παρε τον κι αυτον καμια φωτο!
Santa Paws- Junior Cat
-
Ο Μερκούρης...
Επειδή μου τον ζήτησε η νονά του να τον δει...
Επειδή μου τον ζήτησε η νονά του να τον δει...
Μερκουράκο μου! Γλυκό μου!
Είμαι η νουνά!
Είμαι η νουνά!
- Σπόιλερ:
- πολύ χαίρομαι όταν το βλέπω αυτό το θεματάκι!
-
Mood :
Το ξέρω οτι δεν γραφω συχνά εδω, αλλά υπαρχει σοβαρός λόγος..
Κακός..
Τα πιο πολλά γατιά της αυλής δεν είναι πια μαζί μας, βλέπετε οι άνθρωποι είναι τόσο σκατόψυχοι που δεν τους αξίζει ούτε να λέγονται άνθρωποι..
Σημερα γραφω για να πω ένα πολύ θλιμμένο αντίο..
Αντίο στην μικρή Σαχάρα..
Που χθες βραδυ ήταν μια χαρα, ηρθε και έφαγε, τριφτηκε με χαρά στα πόδια μου και χαρηκε στο απόλυτο την κονσέρβα που τους άνοιξα μαζί με τις κροκέτες..
Η μικρή μου κούκλα δεν είναι πια μαζί μας...
Λυπάμαι μικρή μου που δεν βρήκα και σε εσένα σπίτι τότε που ήσουν μικρούλα...
Σήμερα θα ήσουν καλά..
Λυπάμαι πολύ...
Εκανα ότι μπορούσα για να ζήσεις πολλά ευτυχισμένα χρόνια αλλά εκεί έξω είναι μια ζούγκλα...
Ο,τι και αν κάνω δεν είναι αρκετό..
Κακός..
Τα πιο πολλά γατιά της αυλής δεν είναι πια μαζί μας, βλέπετε οι άνθρωποι είναι τόσο σκατόψυχοι που δεν τους αξίζει ούτε να λέγονται άνθρωποι..
Σημερα γραφω για να πω ένα πολύ θλιμμένο αντίο..
Αντίο στην μικρή Σαχάρα..
Που χθες βραδυ ήταν μια χαρα, ηρθε και έφαγε, τριφτηκε με χαρά στα πόδια μου και χαρηκε στο απόλυτο την κονσέρβα που τους άνοιξα μαζί με τις κροκέτες..
Η μικρή μου κούκλα δεν είναι πια μαζί μας...
Λυπάμαι μικρή μου που δεν βρήκα και σε εσένα σπίτι τότε που ήσουν μικρούλα...
Σήμερα θα ήσουν καλά..
Λυπάμαι πολύ...
Εκανα ότι μπορούσα για να ζήσεις πολλά ευτυχισμένα χρόνια αλλά εκεί έξω είναι μια ζούγκλα...
Ο,τι και αν κάνω δεν είναι αρκετό..
Σελίδα 8 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» Οι ιστοριες μας...
» Το παρελθον,η αρχη της σχεσης και οι ιστοριες...
» Τα γατάκια της αυλής
» Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
» Το παρελθον,η αρχη της σχεσης και οι ιστοριες...
» Τα γατάκια της αυλής
» Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
Σελίδα 8 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios