Ιστορίες της αυλής.. ( ή αλλιώς: ιστορίες με γάτες )
+46
koneko
Gatoplikti
thanoschris1
kouix
Antilkmene
vaso
Santa Paws
Δανάη_Δ
alex..niaou
Mary-Fish
tia
psipsa
ban13
Evakikou
Дanae
Ηρακλένια
vanilia cat
Osi
Τζούλι το Κατσούλι
Fotoula
Μαυρογατος
kat-cats
LAROGATA
Matoulini
AmaranthN
purina
Dreamer
ΚουκουΒάγια
funambolo
arianna
f.m123
Πούπσυ
otz
niou
melinaki
mpoulaalekoula
alexandrakicat
Chouzouris
ROZALIA78
melinakef
tsili
tzelacat
marina289
doremi
loulou
houlieta
50 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 9
Σελίδα 3 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Ιστορίες της αυλής.. ( ή αλλιώς: ιστορίες με γάτες )
houlieta έγραψε:Και σήμερα ο Τζόι, πιστός στο ραντεβού μας, εμφανίστηκε τρέχοντας μόλις άκουσε το μηχανάκι μου!...
Μου αρέσουν αυτές οι βραδυνές συναντήσεις μας!...
Δεν τον πήρες...;
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Όχι Μαράκι, δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα.. Για την ώρα του πηγαίνω φαγητό και του κάνω παρέα, τον χαϊδεύω και του κάνω αγκαλίτσες που τις αποζητά....Dreamer έγραψε:houlieta έγραψε:Και σήμερα ο Τζόι, πιστός στο ραντεβού μας, εμφανίστηκε τρέχοντας μόλις άκουσε το μηχανάκι μου!...
Μου αρέσουν αυτές οι βραδυνές συναντήσεις μας!...
Δεν τον πήρες...;
Θα δούμε...
Δεν θέλω να τον στεναχωρήσω ή να τον τρομάξω...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Ο σμαραγδουλης δεν ειναι κοινος μαυρογατος ειναι μεγαλη λατρεια καθοτι κολημα με τα μαυρα εγω,αλλα και ο ρηγας ειναι σκετο λιονταρακι ακαι ομορφουλικο και το ανιψακι του.Εισαι πολυ τυχερη εχεις για μαμα μια τοσο φιλοζωη ,αχ μακαρι να ηταν και μενα ετσι.Και τοσα πολλα ομορφα γατια στην αυλη και στα περιχωρα....
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
Τι έγινε με τον Τζόι τελικά? Τον είδες σήμερα?
Γιατί είχε φύγει?
Οι γάτες καμμιά φορά φεύγουν όταν χάσουν τα πρωτεία. Μήπως ενοχλείται που υπάρχουν κι άλλες γάτες στην αυλή κι αυτός θέλει την ησυχία του?
loulou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 2++
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι-μπανάκι-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω... όλες ίσως;
Motto : Το μέλλον ανήκει σε κείνους που ξέρουν να περιμένουν...
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/04/2008
Mood :
Τα ραντεβού μας με τον Τζόι συνεχίζονται κανονικά, κάθε βράδυ γυρω στις 10.loulou έγραψε:
Τι έγινε με τον Τζόι τελικά? Τον είδες σήμερα?
Γιατί είχε φύγει?
Οι γάτες καμμιά φορά φεύγουν όταν χάσουν τα πρωτεία. Μήπως ενοχλείται που υπάρχουν κι άλλες γάτες στην αυλή κι αυτός θέλει την ησυχία του?
Βεβαια, εχθές και προχθές τον βρήκα αλλού (αφου τον εψαξα κανενα μισάωρο) ήταν ακόμη πιο μακρυά, στην θάλασσα, δίπλα στο κολυμβητήριο της πόλης, μάλλον εκεί ζει και στην εκκλησία ανεβαίνει για τον κάδο των σκουπιδιών...
Τρεχω σαν την τρελή μες στην νυχτα στις ξένες γειτονιές και ψάχνω έναν γατο...
Τι να πω..
Καμιά φορά απορω με τον εαυτό μου...
Σημερα με εστησε κιόλας!
Τον έψαξα σε όλες τις γειτονιές που τον εχω βρει και δεν φάνηκε και τώρα που γύρναγα, πριν κανα μισάωρο, είπα να ξαναπεράσω μήπως και συναντηθούμε...
Ήταν στην εκκλησία, μόλις άκουσε το μηχανάκι μου βγήκε από τον κάδο και ήρθε τρέχονοντας προς το μέρος μου, ειχα φακελάκι μαζί και καταχάρηκε με την ανέλπιστη τροφή!...
Αλλά τέτοια ώρα που βρεθήκαμε δεν είχε χάδια και αγάπες!..
Του έβαλα φαγητό και τον καληνύχτισα απλά...
Αυριο πάλι!...
Τι ωραίες που είναι οι συναντήσεις σας, σαν σειρά είστε που περιμένουμε τη συνέχεια
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Να πεταχτώ και εγώ η τσουπρίτσα! Μόλις διάβασα το θεματάκι και απλά θα συμφωνήσω για την τρελή εξυπνάδα την Τώρας. Πρώτη φορά έχω δει γάτα που δεν με ξέρει, μόλις φτάνω στο πατρικό της μάνας μου και είμαι στην αυλή περιμένοντας να μου ανοίξουν, να έρχεται όταν την φωνάζω, να τρίβεται γουργουρίζοντας στα πόδια μου κ να με αφήνει να την χαϊδέψω δίχως κχχχ! Αχ αυτό το γατί ήταν και είναι από τα πρώτα γατιά που συμπάθησα! Τα περισσότερα γατιά της αυλής δεν πλησιάζουν αφού δεν με ξέρουν... (Άλλος καημός κ αυτός. Να προσπαθείς να χαϊδέψεις ένα σκέτο κουκλάκι, βλέπε Σμαραγδής, και να μην σε θέλει. )
P.S Μαρία πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσεις την αφήγησή σου. Ο κόσμος περιμένει να μάθει για τον γατόκοσμο των αυλών!
P.S Μαρία πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσεις την αφήγησή σου. Ο κόσμος περιμένει να μάθει για τον γατόκοσμο των αυλών!
AmaranthN- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 + 1 σκυλάκι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη & Φθινόπωρο!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ninja, Naruto, Gabriel!!!
Motto : Ο χρόνος αποφασίζει ποιον συναντάς. Η καρδιά αποφασίζει ποιον θες. Η συμπεριφορά αποφασίζει ποιος θα μείνει!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2012
Mood :
Τα ενήλικα αγαπάκια μου της πίσω αυλής σε παράταξη!...
Στο κέντρο ο Ρηγας, δεξιά του ο Τσάρλη και αριστερά του η Ντιλάϊλα!..
Αυτά ζουν κανονικά στην πίσω αυλή μας!...
houlieta έγραψε:Τα ενήλικα αγαπάκια μου της πίσω αυλής σε παράταξη!...
Μοντελάκια
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
Η πασαρέλα της όρθιας ουράς!
Ο Ρήγας Θεός κι η Ντιλάιλα πολύ ναζιαρόγατο.
Ο Ρήγας Θεός κι η Ντιλάιλα πολύ ναζιαρόγατο.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
πετυχημέεενη φωτό!!!
καλέ, με τον Τζόι τι γίνεται;
καλέ, με τον Τζόι τι γίνεται;
-
Mood :
Εξακολουθούμε να δίνουμε ραντεβού για φαγητό και χάδια στην ξένη γειτονιά...
Εχει φτάσει παντού η τρέλα μου λέμε!...
houlieta έγραψε:Εξακολουθούμε να δίνουμε ραντεβού για φαγητό και χάδια στην ξένη γειτονιά...
-
Mood :
Τί ωραίο!houlieta έγραψε:Εξακολουθούμε να δίνουμε ραντεβού για φαγητό και χάδια στην ξένη γειτονιά...
Σαν παράνομη σχέση μοιάζει!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Στην μπροστά αυλή μας, στην είσοδο του σπιτιού δλδ, ζούνε 5+1 γατουλίνια!....
Ο ένας είναι ο Σμαραγδούλης ο φιδοπνίχτης, τον οποίο σας γνώρισα πιο πάνω!.... Πέρα από τον natural killer όμως, υπάρχουν και άλλα μωρά, πιο αραχτά από εκείνον!....
Πρόκειται για τα εξής γατόνια:
Λιάνα...
Νόε...
Αλήτης (ή Εχθρός)...
Ζαχαρίας...
.... και το μικρό πρώην αφυδατωμένο Ανέστης / Λάζαρος!....
Τώρα θα μου πείτε πως μου ρθε και "πήδηξα" τόσα πράγματα θα μου πείτε...
Να, σήμερα πήγα την Λιάνα για στείρωση...
Το κοριτσάκι μας είναι στην σκάλα και αναρρώνει (καθόλου δεν χαίρεται, έχει κάτσει στην πόρτα και περιμένει να την δει να ανοίξει, παρόλο που δεν μπορεί - η καϊμενούλα - να σταθεί όρθια ούτε λεπτό...)...
Να την η Λιάνα...
Η Λιάνα είναι κόρη της Εβελιν (επίσης σας την γνώρισα σε προηγούμενη σελίδα) από την μια και μοναδική γέννα με ζωντανά γατάκια που έκανε ποτέ.... Και το μόνο γατάκι που έμεινε στην αυλή μας... Αυτη είναι μαμά του Νοε, του Ζαχαρία και του μικρού Λάζαρου/Ανέστη....
Είμαι αρκετά αγχωμένη σήμερα, πηγαίνω ανα 5 λεπτά και την κοιτάζω να δω αν είναι καλά....
Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει στην αυλή της, που τόσο το θέλει...
Έχω εύκαιρες φωτογραφίες και από το μωρό της Ζαχαρία, του έχω τρελή αδυναμία γιατί είναι ο απόλυτος αγκαλιτσας, σκέτος έρωτας... Με κοιτάει στα μάτια και λιώνει... Άμα τον πάρω αγκαλιά μου, χώνει το κεφαλάκι του στο λαιμό μου και γουργουρίζει ασταμάτητα... Κοιμάται εκεί ευτυχισμένος...
Πλάσμα από τα λίγα...
Εδώ κάθεται στο παράθυρο και με κοιτάει που είμαι μέσα και τρίβεται και γουργουρίζει... Τι να λέμε τώρα...
Εδώ είναι ο Ζαχαρίας με την μαμά του, χειμωνιάτικη φωτογραφία και φαίνονται και τα δυο πιο φουντωτά και χοντρά, φυσικά ήταν και από τα δυο!...
Το καλοκαίρι και αδυνατίζουν πολύ τα ζωάκια μου τα έξω και φορούν τα καλοκαιρινά τους!....
Ο ένας είναι ο Σμαραγδούλης ο φιδοπνίχτης, τον οποίο σας γνώρισα πιο πάνω!.... Πέρα από τον natural killer όμως, υπάρχουν και άλλα μωρά, πιο αραχτά από εκείνον!....
Πρόκειται για τα εξής γατόνια:
Λιάνα...
Νόε...
Αλήτης (ή Εχθρός)...
Ζαχαρίας...
.... και το μικρό πρώην αφυδατωμένο Ανέστης / Λάζαρος!....
Τώρα θα μου πείτε πως μου ρθε και "πήδηξα" τόσα πράγματα θα μου πείτε...
Να, σήμερα πήγα την Λιάνα για στείρωση...
Το κοριτσάκι μας είναι στην σκάλα και αναρρώνει (καθόλου δεν χαίρεται, έχει κάτσει στην πόρτα και περιμένει να την δει να ανοίξει, παρόλο που δεν μπορεί - η καϊμενούλα - να σταθεί όρθια ούτε λεπτό...)...
Να την η Λιάνα...
Η Λιάνα είναι κόρη της Εβελιν (επίσης σας την γνώρισα σε προηγούμενη σελίδα) από την μια και μοναδική γέννα με ζωντανά γατάκια που έκανε ποτέ.... Και το μόνο γατάκι που έμεινε στην αυλή μας... Αυτη είναι μαμά του Νοε, του Ζαχαρία και του μικρού Λάζαρου/Ανέστη....
Είμαι αρκετά αγχωμένη σήμερα, πηγαίνω ανα 5 λεπτά και την κοιτάζω να δω αν είναι καλά....
Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει στην αυλή της, που τόσο το θέλει...
Έχω εύκαιρες φωτογραφίες και από το μωρό της Ζαχαρία, του έχω τρελή αδυναμία γιατί είναι ο απόλυτος αγκαλιτσας, σκέτος έρωτας... Με κοιτάει στα μάτια και λιώνει... Άμα τον πάρω αγκαλιά μου, χώνει το κεφαλάκι του στο λαιμό μου και γουργουρίζει ασταμάτητα... Κοιμάται εκεί ευτυχισμένος...
Πλάσμα από τα λίγα...
Εδώ κάθεται στο παράθυρο και με κοιτάει που είμαι μέσα και τρίβεται και γουργουρίζει... Τι να λέμε τώρα...
Εδώ είναι ο Ζαχαρίας με την μαμά του, χειμωνιάτικη φωτογραφία και φαίνονται και τα δυο πιο φουντωτά και χοντρά, φυσικά ήταν και από τα δυο!...
Το καλοκαίρι και αδυνατίζουν πολύ τα ζωάκια μου τα έξω και φορούν τα καλοκαιρινά τους!....
Τι γλυκούλια!!! Καλή ανάρρωση στη μαμά Λιάνα!
Αλλάααααα...σαν το Σμαραγδή κανείς
Αλλάααααα...σαν το Σμαραγδή κανείς
-
Mood :
Σε ευχαριστώ πολύ Φλώρα μου...
Δεν έχω δει ζώο να αναρρώνει γρηγορότερα!.. Έχει φάει τον άμπακο (από εχθές το βράδυ) και μόλις τώρα κλείνει 24ωρό!...
Η γιατρός έκανε σπουδαία δουλειά, η γάτα πετάει!... Το Σιελάκι μου είχε ταλαιπωρηθεί και πονούσε πάρα πολύ....
Πραγματικά, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι εγχειρισμένη παρα μόνο κοιταζοντας την άτριχη κοιλιτσα.... Ακόμη και η τομή είναι μια ανεπαίσθητη γραμμή!...
Ούτε ράμματα, ούτε αντιβιώσεις ούτε τίποτα...
edit: Η γιατρός μου είπε ότι ήταν έγκυος και είχε 6 μικρά... Εγω δεν την είχα καταλάβει...
Δεν έχω δει ζώο να αναρρώνει γρηγορότερα!.. Έχει φάει τον άμπακο (από εχθές το βράδυ) και μόλις τώρα κλείνει 24ωρό!...
Η γιατρός έκανε σπουδαία δουλειά, η γάτα πετάει!... Το Σιελάκι μου είχε ταλαιπωρηθεί και πονούσε πάρα πολύ....
Πραγματικά, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι εγχειρισμένη παρα μόνο κοιταζοντας την άτριχη κοιλιτσα.... Ακόμη και η τομή είναι μια ανεπαίσθητη γραμμή!...
Ούτε ράμματα, ούτε αντιβιώσεις ούτε τίποτα...
edit: Η γιατρός μου είπε ότι ήταν έγκυος και είχε 6 μικρά... Εγω δεν την είχα καταλάβει...
Φαντάζομαι την προλάβατε νωρίς νωρίς στην εγκυμοσύνη..
Την καλούλαααα...
-
Mood :
Εγω δεν την είχα καταλάβει, μάλλον νωρίς ήταν....f.m123 έγραψε:
Την καλούλαααα...
Ένα 24ωρο και κάτι μετά, η γατα τρωει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα (σαν βόδι), είναι πολύ ευτυχισμένη (τελικά) που είναι στην σκάλα (στην είσοδο) στο καλαθάκι της, δεν κάνει καμιά κίνηση να μπει στο σπίτι (ουτε ανεβαίνει πάνω που έτσι και αλλιώς είναι ανοιχτά) και έκανε όλες της τις ανάγκες!....
Πραγματικά, δεν πιστεύω πόσο καλά είναι!... Πολύ λυπάμαι που η Σιελ μου είχε υποφέρει τόσο...
Μην το σκέφτεσαι αυτό, πέρασε, και η Σιελ είναι μια χαρά τώρα..houlieta έγραψε:Εγω δεν την είχα καταλάβει, μάλλον νωρίς ήταν....f.m123 έγραψε:
Την καλούλαααα...
Ένα 24ωρο και κάτι μετά, η γατα τρωει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα (σαν βόδι), είναι πολύ ευτυχισμένη (τελικά) που είναι στην σκάλα (στην είσοδο) στο καλαθάκι της, δεν κάνει καμιά κίνηση να μπει στο σπίτι (ουτε ανεβαίνει πάνω που έτσι και αλλιώς είναι ανοιχτά) και έκανε όλες της τις ανάγκες!....
Πραγματικά, δεν πιστεύω πόσο καλά είναι!... Πολύ λυπάμαι που η Σιελ μου είχε υποφέρει τόσο...
-
Mood :
Τωρα το πρωι είχα κάτσει και έπαιζα με τα αυλογατάκια μου (της μπροστά αυλής)...
Σας φωτογράφισα τους τρεις πιο νέους!..
Η Λιάνα έλειπε και ο Νόε δεν καθόταν με την μηχανή, θα τον προσεγγίσω ξανά άλλη ώρα!...
Ζαχαρίας
Αλήτης (ή Εχθρός)
Αλήτης και Ζαχαρίας
Σμαραγδής
Σας φωτογράφισα τους τρεις πιο νέους!..
Η Λιάνα έλειπε και ο Νόε δεν καθόταν με την μηχανή, θα τον προσεγγίσω ξανά άλλη ώρα!...
Ζαχαρίας
Αλήτης (ή Εχθρός)
Αλήτης και Ζαχαρίας
Σμαραγδής
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Ο Ζαχαρίας έχει γεννηθεί εδώ, πέρυσι... Τα αδελφάκια του τα δώσαμε αλλά αυτός μεγάλωσε αρκετά πριν προλάβουμε και έμεινε εδώ. Πιστευω είναι ο πιο όμορφος.
Ο Αλήτης/Εχθρός είναι ένα γατάκι που βρήκα στον δρόμο φέτος, αρχές Γενάρη θα ταν;.. Φλεβαρης μετά βίας. Δεν θυμάμαι γιατί δεν ήταν για να μείνει. Όμως ήταν αρκετά ασθενικός και αδύναμος στην αρχή και δεν πήγαινε η καρδιά μου να τον αφήσω στο petshop, είχε ανάγκη από μπόλικο φαγητό και ζεστασιά. Έτσι παραμεγάλωσε και αυτός και έμεινε εδω. Ξεκίνησε σαν ένα πολύ φοβικό και απόμακρο ζώο (όλο έφευγε και τον έχει περάσει και αμάξι από πάνω μπροστα στα μάτια μου!... Έφυγε τρέχοντας και ενώ τον εψαχνα δεν τον έβρισκα και πίστεψα ότι κάπου πήγε και πέθανε, αλλά την επόμενη το πρωι εμφανίστηκε κορδωμένος και πήρε πρώτος θέση για φαγητό...) και τώρα είναι αθεράπευτα χαδιάρης και γλυκός, είναι ο τρυφερός της μπροστά αυλής (της πίσω είναι ο Τσαρλυ), αυτός που γλύφει, καθαρίζει, περιποιείται και αγαπάει όλους τους άλλους.
Ο Σμαραγδης εμφανιστηκε από το πουθενά πέρυσι το καλοκαίρι, μαζί με ένα γκρι (πολύ άγρια και τα δυο, το γκρι δεν ημέρεψε ποτέ και δυστυχώς δεν έζησε από όσο ξέρω) και μας υιοθέτησε... Του πήρε καιρό να ημερέψει (ακόμη δλδ τον λες λίγο απομακρο) αλλά γενικότερα είναι πολύ τρυφερός και χαδιάρης.
Ο Αλήτης/Εχθρός είναι ένα γατάκι που βρήκα στον δρόμο φέτος, αρχές Γενάρη θα ταν;.. Φλεβαρης μετά βίας. Δεν θυμάμαι γιατί δεν ήταν για να μείνει. Όμως ήταν αρκετά ασθενικός και αδύναμος στην αρχή και δεν πήγαινε η καρδιά μου να τον αφήσω στο petshop, είχε ανάγκη από μπόλικο φαγητό και ζεστασιά. Έτσι παραμεγάλωσε και αυτός και έμεινε εδω. Ξεκίνησε σαν ένα πολύ φοβικό και απόμακρο ζώο (όλο έφευγε και τον έχει περάσει και αμάξι από πάνω μπροστα στα μάτια μου!... Έφυγε τρέχοντας και ενώ τον εψαχνα δεν τον έβρισκα και πίστεψα ότι κάπου πήγε και πέθανε, αλλά την επόμενη το πρωι εμφανίστηκε κορδωμένος και πήρε πρώτος θέση για φαγητό...) και τώρα είναι αθεράπευτα χαδιάρης και γλυκός, είναι ο τρυφερός της μπροστά αυλής (της πίσω είναι ο Τσαρλυ), αυτός που γλύφει, καθαρίζει, περιποιείται και αγαπάει όλους τους άλλους.
Ο Σμαραγδης εμφανιστηκε από το πουθενά πέρυσι το καλοκαίρι, μαζί με ένα γκρι (πολύ άγρια και τα δυο, το γκρι δεν ημέρεψε ποτέ και δυστυχώς δεν έζησε από όσο ξέρω) και μας υιοθέτησε... Του πήρε καιρό να ημερέψει (ακόμη δλδ τον λες λίγο απομακρο) αλλά γενικότερα είναι πολύ τρυφερός και χαδιάρης.
Κλέβει την παράσταση, αυτός ο μικρός γκάνγκστερ, ο σέξυ μαυρόγατος, που κρατάςι και τη σιλουέτα του! Σμαραγδής ολέ!
-
Mood :
Mmmmm... Σιγά!.... Ο Ζαχαρίας σου λέω είναι ο πιο όμορφος, έχει και ένα βλέμα που σε λιώνει!....f.m123 έγραψε:Κλέβει την παράσταση, αυτός ο μικρός γκάνγκστερ, ο σέξυ μαυρόγατος, που κρατάςι και τη σιλουέτα του! Σμαραγδής ολέ!
Ζαχαρία είσαι γλύκας, και τι ωραίος που γίνεται το χειμώνα. Σαν χνουδωτό μαξιλαράκι είναι.
Περαστικά στη Λιάνα και μπράβο στη γιατρό για την επέμβαση!!!
Γιατί τον Αλήτη τον λέτε και Εχθρό; δεν μας είπες;
loulou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 2++
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι-μπανάκι-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω... όλες ίσως;
Motto : Το μέλλον ανήκει σε κείνους που ξέρουν να περιμένουν...
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/04/2008
Mood :
Σμαραγδής με θεϊκά μάτια...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Toν Αλήτη τον εβγαλε Εχθρό ο θείος μου, που μένει ακριβώς δίπλα, τα σπίτια μας είναι μεσοτοιχία. Όταν ήταν μικρός (τότε που τον μάζεψα) είχε ένα κακό ελάττωμα... Πήγαινε συνέχεια στην δική τους αυλή, δίπλα και τους άφηνε πεσκέσια!.. Πάνω στο πλαστικό γκαζόν που έχει βάλει ο θείος ακριβώς για να γλυτωνει από αυτα!loulou έγραψε:Ζαχαρία είσαι γλύκας, και τι ωραίος που γίνεται το χειμώνα. Σαν χνουδωτό μαξιλαράκι είναι.
Αυτός δεν έχανε ευκαιρία, τσουπ τσουπ, πήγαινε εκεί και τους τα αμόλαγε!
Το χαζοβιόλικο....
Το μισούσε πολύ τότε ο θείος, είχαμε αρπαχτεί κιόλας, ήθελε να το ξεφορτωθω, ήθελε να το βάλω σε μια κούτα και να το πάει να το αφησει κάπου... Εγώ δεν θέλω ούτε να τα ακούω αυτά...
Εχθρό τον ανέβαζε, εχθρό τον κατέβαζε... Ε.... Και του έμεινε...
Ο καημένος, είναι τόσο γλυκός... Μικρούλης ήταν τότε, δεν ξεμάκραινε από το σπίτι.... Τα άφηνε όλα εδω γυρω...
Είναι ένα μαυρόγατο, επιμένω!....Chouzouris έγραψε:Σμαραγδής με θεϊκά μάτια...
Με τα ζώα που ζούνε έξω χορταίνω γατική συμπεριφορά. Οι δυναμικότητες είναι τρομερές.. Η τάξη που επικρατεί, οι σχέσεις, οι αλληλεπιδράσεις...
Καμιά φορά αναρωτιέμαι, πόσο φταίμε εμεις που τα πράγματα "δεν πάνε καλά" όταν φέρνουμε ένα άλλο ζώο στο σπίτι. Αυτά από μόνα τους μια χαρά τα πανε. Βρίσκουν τις ισορροπίες τους. Ο καθένας έχει την θέση του στην ομάδα και την διατηρεί και αν δεν του αρέσει, την αλλάζει... Ή αποχωρεί...
Τωρα που καθόμουν εδω χάζευα από το παραθυρό μου την παραμάνα Τσάρλυ!..
Αγαπάει πολύ όλα τα μικρά που είναι στην αυλή... Με τα φρέσκα, τα εντελώς μικρά γίνεται λίγο άχαρος, αλλά με τον Πουκ και τον Τζαζ ξετυλίγει όλο το ταπεραμέντο του!..
Εδω αγαπιέται με τον Πουκ μετά από παιχνίδι...
και άλλη μία...
αυτά να βλέπω, ευτυχισμένα αδεσποτάκια!
-
Mood :
Δεν ξέρω αν τα λες ακριβώς αδέσποτα αυτά τα γατάκια βεβαια... Με την έννοια ότι κάποιος τα προσέχει, τα ταϊζει, τους βάζει νερό, τους δίνει χάπια, τα τρέχει στον γιατρό αν τους συμβεί κάτι... Ημι-αδέσποτα μάλλον θα τα έλεγα εγώ...
Βεβαια και αυτό κακό είναι, κάθε ζώο αξίζει την αποκλειστικότητά του και την ιδιαίτερη φροντίδα του (στην κοσμοθεωρία μου)...
Πάντως τα αγαπάω και με αγαπάνε πολύ...
Βεβαια και αυτό κακό είναι, κάθε ζώο αξίζει την αποκλειστικότητά του και την ιδιαίτερη φροντίδα του (στην κοσμοθεωρία μου)...
Συμφωνώ, όμως αφού δε μπορούν όλα να το έχουν αυτό, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ζωάκια έξω να ζουν αρμονικά, ευτυχισμένα, χαρούμενα.. Εξάλλου μπορεί τα 'δικά μας' να έχουν περισσότερα .. να το πω προνόμια, αλλά αυτά, τα ημι-αδέσποτα δεν έχουν στερηθεί το έξω και ζουν σε πιο υγιές περιβάλλον από ότι αυτά που γεμίζουν τους δρόμους... Νομίζω ότι κι αυτά, με τον τρόπο τους, είναι τυχερά..houlieta έγραψε:Δεν ξέρω αν τα λες ακριβώς αδέσποτα αυτά τα γατάκια βεβαια... Με την έννοια ότι κάποιος τα προσέχει, τα ταϊζει, τους βάζει νερό, τους δίνει χάπια, τα τρέχει στον γιατρό αν τους συμβεί κάτι... Ημι-αδέσποτα μάλλον θα τα έλεγα εγώ...
-
Mood :
Πολυ ομορφα γατουνια!
Να τα χαιρεστε!!!
Να τα χαιρεστε!!!
Matoulini- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 αδεσποτακια:Ματουλα,Joanna,Billy και Χρυσα.
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξερω...
Motto : You don't have to be afraid to put your dream in action you're never gonna fade you'll be the main attraction
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2012
Mood :
Σε ευχαριστώ πολύ, είναι η κομπανια μου, όπου παω με ακολουθούν!...Matoulini έγραψε:Πολυ ομορφα γατουνια!
Να τα χαιρεστε!!!
Η Υιοθετημένη είχε μέρες να φανεί...
Έλειπα και εγω....
Την είδα εχθές, ήρθε να φάει και την καταλυπήθηκα, έχει αδυνατήσει τόσο πολύ που φαίνονται όλα τα πλευρά της!...
Τα μπουκώνω όλα στο φαγητό για να μπορέσει να φαει και αυτη, της δίνω χώρια από τους άλλους... Την παρακαλάω να έρθει και αυτη η μουλάρα δεν πλησιάζει με τιποτα, την βλέπω που πάει και γλύφει λίγο από την κονσέρβα που της βάζω χώρια...
Τσακώνεται και συνέχεια με τα μωρα της άλλης, με τα δυο δικά της που είναι πίσω...
Δεν την βλέπω καλά και την λυπάμαι, δεν με αφήνει κιόλας να την πλησιασω, να την βοηθήσω... Πως μπορώ να την κάνω να φάει, να δυναμώσει λίγο;
Την λυπάμαι τόσο πολύ...
Έλειπα και εγω....
Την είδα εχθές, ήρθε να φάει και την καταλυπήθηκα, έχει αδυνατήσει τόσο πολύ που φαίνονται όλα τα πλευρά της!...
Τα μπουκώνω όλα στο φαγητό για να μπορέσει να φαει και αυτη, της δίνω χώρια από τους άλλους... Την παρακαλάω να έρθει και αυτη η μουλάρα δεν πλησιάζει με τιποτα, την βλέπω που πάει και γλύφει λίγο από την κονσέρβα που της βάζω χώρια...
Τσακώνεται και συνέχεια με τα μωρα της άλλης, με τα δυο δικά της που είναι πίσω...
Δεν την βλέπω καλά και την λυπάμαι, δεν με αφήνει κιόλας να την πλησιασω, να την βοηθήσω... Πως μπορώ να την κάνω να φάει, να δυναμώσει λίγο;
Την λυπάμαι τόσο πολύ...
Σελίδα 3 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» Οι ιστοριες μας...
» Το παρελθον,η αρχη της σχεσης και οι ιστοριες...
» Τα γατάκια της αυλής
» Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
» Το παρελθον,η αρχη της σχεσης και οι ιστοριες...
» Τα γατάκια της αυλής
» Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
Σελίδα 3 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios