Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
+41
AngelNonh
Kiara!
.fofula.
Gatoplikti
ZACHARIAS
Αννα Μαρια
funambolo
tia
Osi
SophiCat
gigi&nala
purina
Maskotaki
69cats
Τζούλι το Κατσούλι
SuperCatz
Karamela
houlieta
MONDRIAN
Fotoula
Μαυρογατος
cyberkill
alexandrakicat
aporw
otz
Dreamer
vaso
Debbie4ever
mpoulaalekoula
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Дanae
kat-cats
natalouko
koneko
Anatoli
nikos_x
doremi
Gogo Valentinou
Δ²
f.m123
Mary-Fish
45 απαντήσεις
Σελίδα 20 από 29
Σελίδα 20 από 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
Παρήγγειλα σήμερα acana. Ήρθε στο γνωστο πετ σοπ.!
Χαμπαρι δεν πήρα γιατι ειχα αποθεμα!
Αυτα που λένε για το κλιμα δεν τα καταλαβαίνω, οπως είχα διαβάσει κάποτε σε ένα σχολιο σε forum που έλεγε, γιατι ρε παιδια στην ελλάδα το καλοκαιρι ταϊζουμε τις γάτες γρανίτα γιατι κάνει ζέστη;
Περισσοτερη πρωτεϊνη έχουν μεν αλλα τρώνε λιγοτερη ποσοτητα και η γάτα δηλαδή στην φυση ποση πρωτεϊνη τρώει αν φάει ενα άλλο ζώο. Αντε και η οριτζεν εχει παραπάνω η ακανα κανονική πρωτεϊνη έχει.
Αυτα που λένε για το κλιμα δεν τα καταλαβαίνω, οπως είχα διαβάσει κάποτε σε ένα σχολιο σε forum που έλεγε, γιατι ρε παιδια στην ελλάδα το καλοκαιρι ταϊζουμε τις γάτες γρανίτα γιατι κάνει ζέστη;
Περισσοτερη πρωτεϊνη έχουν μεν αλλα τρώνε λιγοτερη ποσοτητα και η γάτα δηλαδή στην φυση ποση πρωτεϊνη τρώει αν φάει ενα άλλο ζώο. Αντε και η οριτζεν εχει παραπάνω η ακανα κανονική πρωτεϊνη έχει.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Παρήγγειλα σήμερα acana. Ήρθε στο γνωστο πετ σοπ.!
Χαχαχαχα!!
Εγώ απλά εκείνο που έχω καταλάβει(γιατί και εγώ έχω πελαγώσει πλέον) είναι ότι δεν είναι η πολλή πρωτείνη το πρόβλημα..Αλλά η μορφή της τροφής(ξηρή) σε συνδυασμό με την πρωτείνη! Δηλαδή, πολύ πρωτείνη και καθόλου νερό!
Στη φύση ναι μεν τρώει full πρωτείνη αλλά ταυτόχρονα καταναλώνει μεγάλη ποσότητα νερού..
mpoulaalekoula- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood :
Ti pososta prwteinis tha brei se ena thirama mia gata? 19-20-23%? Balte loipon auto se syndiasmo me megali katanalwsi nerou pou periexei to thirama tis.
kai pali sorry gia ta greeklish...Win 8 vlepete k psaxnomai akoma...
kai pali sorry gia ta greeklish...Win 8 vlepete k psaxnomai akoma...
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Δηλαδή ένα θήραμα περιέχει μονο 20% πρωτεϊνη; Ενα ποντικι πχ ποσο περιέχει;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
20% on a dry mass basis ΜΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!!
Απο 45% και πανω ανερχεται η πρωτεινη στο ωμο! Ας παρουμε για παραδειγμα την πρωτεινη σε 100γρ κρεας ορτυκιου, το οποιο δεν περιλαμβανει τα οστα:
τα 100γρ κρεατος ορτυκιου περιεχουν 23γρ πρωτεινη. Το κρεας ομως αποτελειται απο 2/3 νερο (η κροκετα σε αντιθεση εχει 8-10% υγρασια), αρα οταν αφαιρουμε την υγρασια (66.6% ή 66.6γρ αφου εχουμε να κανουμε με δειγμα 100γρ) μενει περιπου 33% ή 33γρ κρεας. Απο αυτα τα 33γρ τα 23γρ ειναι πρωτεινη, οποτε αν διαιρεσουμε το 23 με το 33 και το πολλαπλασιασουμε με το 100 για να βγει σε ποσοστο [(23/33)x100] εχουμε περιπου 70% πρωτεινη. Ομως η γατα δεν τρωει μονο το κρεας, αλλα και τα κοκκαλα, οποτε αν το ορτυκι αποτελειται απο 10% κοκκαλα, τοτε πολλαπλασιαζουμε το ποσοστο που βρηκαμε με το 90% ή αλλιως 0.90: (70x0.90) και εχουμε την τελικη πρωτεινη, η οποια ειναι 63%.
Με τον ιδιο τροπο υπολογιζουμε την πρωτεινη στο κουνελι (αλλο ενα φυσικο θηραμα της γατας) η οποια ανερχεται στο 60%. Το κοτοπουλο ειναι πιο χαμηλα, γυρω στο 45%.
Απο 45% και πανω ανερχεται η πρωτεινη στο ωμο! Ας παρουμε για παραδειγμα την πρωτεινη σε 100γρ κρεας ορτυκιου, το οποιο δεν περιλαμβανει τα οστα:
τα 100γρ κρεατος ορτυκιου περιεχουν 23γρ πρωτεινη. Το κρεας ομως αποτελειται απο 2/3 νερο (η κροκετα σε αντιθεση εχει 8-10% υγρασια), αρα οταν αφαιρουμε την υγρασια (66.6% ή 66.6γρ αφου εχουμε να κανουμε με δειγμα 100γρ) μενει περιπου 33% ή 33γρ κρεας. Απο αυτα τα 33γρ τα 23γρ ειναι πρωτεινη, οποτε αν διαιρεσουμε το 23 με το 33 και το πολλαπλασιασουμε με το 100 για να βγει σε ποσοστο [(23/33)x100] εχουμε περιπου 70% πρωτεινη. Ομως η γατα δεν τρωει μονο το κρεας, αλλα και τα κοκκαλα, οποτε αν το ορτυκι αποτελειται απο 10% κοκκαλα, τοτε πολλαπλασιαζουμε το ποσοστο που βρηκαμε με το 90% ή αλλιως 0.90: (70x0.90) και εχουμε την τελικη πρωτεινη, η οποια ειναι 63%.
Με τον ιδιο τροπο υπολογιζουμε την πρωτεινη στο κουνελι (αλλο ενα φυσικο θηραμα της γατας) η οποια ανερχεται στο 60%. Το κοτοπουλο ειναι πιο χαμηλα, γυρω στο 45%.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Πεμ Ιαν 31, 2013 12:10 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση κειμένου μετά από επισήμανση από την Koneko)
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
koneko έγραψε:20% on a dry mass basis ΜΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!!
Εεεεε οκ θελει να το επεξεργαστεις καποια ώρα αυτο το ποστ.
Συνεπώς; στην φύση ειναι περισσοτερη.
Οπως και να χει αν μια τροφη έχει πολύ πρωτεϊνη δεν θα φάει λιγοτερο για να χορτασει; Ειναι πιο περιεκτική. Οσο για τον καιρο, εχω παρατηρήσει το καλοκαιρι τα αδεσποτακια μου τρώνε λιγοτερο, το χειμώνα περισσοτερο. Το ιδιο και γώ !!
Απο την άλλη εμένα τουλάχιστον πινει και νερο και τρώει και κονσέρβα αλλα και λιγο κανονικο φαγητο. Νομιζω υπάρχει μια καλη ισσοροπια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Πεμ Ιαν 31, 2013 12:11 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση κειμένου στην παράθεση)
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
cyberkill έγραψε:Anatoli έγραψε:Αρχισαμε εδω και δυο μερες να τρωμε την Προ Πλαν Aftercare ανακατεμενη με τα υπολοιπα της Ακανα για να κανουμε την μεταβαση. Μεχρι στιγμης νορμαλ τα πραγματα.
Εχει κανεις δοκιμασει τις κονσερβες Schmusy? Τις εφερε το pet4u και παρηγγειλα 2 τετραδες για δοκιμη. αν τις φτυσουν θα τις φανε τα αδεσποτα της μαμας μου οποτε δε μας νοιαζει.
τις schmusy τις πήρα κι εγώ απ το συγκεκριμένο.έχει ολόκληρα κομμάτια ψαριού μέσα και ζελέ,με λίγο ζεστό νερό διαλύεται.τα γατιά την τρώνε μια χαρά.για την τιμή τους είναι πολύ καλές θεωρώ
Πήρα και γω για δοκιμή. Δεν τις ανοιξα ακομα αλλα εντυπωσιαστηκα πως με αυτή την τιμή εχει ολοκληρα κομματια ψάρι και μονο ψάρι απο οτι γράφει τουλαχιστον. 1,3 τα 400 γραμμαρια στο 1 κομμάτι;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Υπάρχει μια γατοτροφή που είναι (υποτίθεται) και για ανθρώπινη κατανάλωση, όχι απλώς φτιαγμένη από human grade συστατικά, και την τρώνε και διάφοροι αθλητές για πρωτεϊνη... Ξέρετε ποια είναι αυτή; Έχω ακούσει κάτι για Orijen, Βlue Buffalo, Artemis, αλλά δεν ξέρω με σιγουριά...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Δ² έγραψε:Υπάρχει μια γατοτροφή που είναι (υποτίθεται) και για ανθρώπινη κατανάλωση, όχι απλώς φτιαγμένη από human grade συστατικά, και την τρώνε και διάφοροι αθλητές για πρωτεϊνη... Ξέρετε ποια είναι αυτή; Έχω ακούσει κάτι για Orijen, Βlue Buffalo, Artemis, αλλά δεν ξέρω με σιγουριά...
Γιατί, Δημητρούλα, σκοπεύεις να γεμίσεις τα ντουλάπια σου μήπως γλιτώσεις από την οικονομική κρίση;
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Δ² έγραψε:Υπάρχει μια γατοτροφή που είναι (υποτίθεται) και για ανθρώπινη κατανάλωση, όχι απλώς φτιαγμένη από human grade συστατικά, και την τρώνε και διάφοροι αθλητές για πρωτεϊνη... Ξέρετε ποια είναι αυτή; Έχω ακούσει κάτι για Orijen, Βlue Buffalo, Artemis, αλλά δεν ξέρω με σιγουριά...
Γιατί, Δημητρούλα, σκοπεύεις να γεμίσεις τα ντουλάπια σου μήπως γλιτώσεις από την οικονομική κρίση;
Σωστά...έτσι όπως το έγραψα κι εγώ, αυτό θα υποθέσει ο κάθε νοήμων άνθρωπος!!
(απλή περιέργεια είχα...)
-
Mood :
Εγώ νόμισα ότι θα αρχίσεις μπόντι μπίλντινγκ
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Αυτό είναι το κρυφό μου όνειρο, αλλά πρώτα πρέπει να καταλήξω στη σωστή γατοτροφή.funambolo έγραψε:Εγώ νόμισα ότι θα αρχίσεις μπόντι μπίλντινγκ
-
Mood :
Δ² έγραψε:Αυτό είναι το κρυφό μου όνειρο, αλλά πρώτα πρέπει να καταλήξω στη σωστή γατοτροφή.funambolo έγραψε:Εγώ νόμισα ότι θα αρχίσεις μπόντι μπίλντινγκ
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Γιατί όχι ρε παιδιά??
- Σπόιλερ:
- Χθες αργάμιση πεινούσα πάρα πολύ και δεν είχα τίποτα σπίτι.. Πραγματικά σκέφτικα να ανοίξω μια κονσέρβα. Ευτυχώς βρήκα κάτι ξεχασμένα παξιμάδια
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Στο pet shop μου προτειναν μια νέα τροφή ,επιπέδου orijen,acana.Tην FISH FOR CATS.Ξέρει κανείς κάτι για την συγκεκριμένη?
.fofula.- Junior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Είμαι παντός καιρού!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολες!!Με πρώτη και καλύτερη τη Γιασμίν!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2012
Mood :
Πολυ καλη απο οτι εχω ακουσει. ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ.
-
Mood :
Ψαρι και υποαλλεργικη; Μια κτηνιατρος μου ειχε πει να αποφευγω τα ψαρια γιατι ειναι πρωτα στην λιστα με τα συστατικα που ενοχοποιουνται για αλλεργιες
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Eγω ξερω πως για αλλεργιες ειναι οτι καλυτερο.
Υπαρχουν πολλες τροφες με βαση το ψαρι και την πατατα ή το ρυζι που απευθυνονται σε ζωα με αλλεργιες κ ευαισθησιες τετοιου ειδους.
Υπαρχουν πολλες τροφες με βαση το ψαρι και την πατατα ή το ρυζι που απευθυνονται σε ζωα με αλλεργιες κ ευαισθησιες τετοιου ειδους.
-
Mood :
Παραδοξως ο δικος μου ειναι αλλεργικος στην πατατα
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Ο Ναρούτο είναι ι εξαίρεση σε όλους τους κανόνες από ότι φαίνεταιkoneko έγραψε:Παραδοξως ο δικος μου ειναι αλλεργικος στην πατατα
Τι κάνετε Ηρώ;
Εμείς έχουμε και πάλι ακάνα τώρα, και είμαι κλασικά πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το κακό είναι ότι δεν την έχω βρει σε κάποιο πετ σοπ εδώ στη Θεσσαλονίκη, την έχει βρει κανείς; Μέχρι τώρα μόνο ονλάιν τη φέρνω
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
f.m123 έγραψε:Ο Ναρούτο είναι ι εξαίρεση σε όλους τους κανόνες από ότι φαίνεται
Τι κάνετε Ηρώ;
Εμείς έχουμε και πάλι ακάνα τώρα, και είμαι κλασικά πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το κακό είναι ότι δεν την έχω βρει σε κάποιο πετ σοπ εδώ στη Θεσσαλονίκη, την έχει βρει κανείς; Μέχρι τώρα μόνο ονλάιν τη φέρνω
Φλωραααανς!!! Που χαθηκες?! Τι κανετε?
Εμεις τα ιδια, συνεχιζουμε να κανουμε κακακια εκτος λεκανης Κατα τα αλλα ειναι σε αριστη κατασταση και το τελευταιο διαστημα που κανει δροσια στο σπιτι εχει τρελαθει να παιζει Περιμενουμε και αυτες τις μερες την καινουρια μηχανη για κιμα
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
koneko έγραψε:f.m123 έγραψε:Ο Ναρούτο είναι ι εξαίρεση σε όλους τους κανόνες από ότι φαίνεται
Τι κάνετε Ηρώ;
Φλωραααανς!!! Που χαθηκες?! Τι κανετε?
Εμεις τα ιδια, συνεχιζουμε να κανουμε κακακια εκτος λεκανης Κατα τα αλλα ειναι σε αριστη κατασταση και το τελευταιο διαστημα που κανει δροσια στο σπιτι εχει τρελαθει να παιζει Περιμενουμε και αυτες τις μερες την καινουρια μηχανη για κιμα
Είχα εξεταστική για αυτό χάθηκα..
Κι εμείς κατουράμε βαλίτσες και παπλώματα
Να κάνουμε ομάδα ψυχολογικής συμπαράστασης για άτομα που τα γατιά τους τα κάνουνε παντού
Με το καλό να σας έρθει! Να ανεβάσεις κανένα βιντεάκι τώρα που πρέπει να φούντωσε πάλι παντού
-
Mood :
Καλα αποτελεσματα να εχεις!
Μαρκαρουν ακομα οι δικες σου; Μακαρι να το σταματησουν με την στειρωση Υπομονη, καποια στιγμη θα το σταματησουν!
Ο ναρουτο κλασσικα συνεχιζει το μαρκαρισμα αλλα το εχει ελαττωσει αρκετα. Λεω να τον κατεβασω και μια βολτα κατω αυτες τις μερες να παρει καθαρο αερα μηπως και του φυγει λιγο αυτη η κυριαρχικοτητα.
Χρειαζομαστε και γκρουπ ιδεων... πως δηλαδη να προστατευουμε περιοχες απο μαρκαρισμα
Δεν εχει φουντωσει ακομα αρκετα . Μαλλον θα παρει 2-3 μηνες ακομα μεχρι να επανελθει εντελως το τριχωμα του. Εχω κατι φωτο για ανεβασμα, θα τις ανεβασω το βραδακι
Μαρκαρουν ακομα οι δικες σου; Μακαρι να το σταματησουν με την στειρωση Υπομονη, καποια στιγμη θα το σταματησουν!
Ο ναρουτο κλασσικα συνεχιζει το μαρκαρισμα αλλα το εχει ελαττωσει αρκετα. Λεω να τον κατεβασω και μια βολτα κατω αυτες τις μερες να παρει καθαρο αερα μηπως και του φυγει λιγο αυτη η κυριαρχικοτητα.
Χρειαζομαστε και γκρουπ ιδεων... πως δηλαδη να προστατευουμε περιοχες απο μαρκαρισμα
Δεν εχει φουντωσει ακομα αρκετα . Μαλλον θα παρει 2-3 μηνες ακομα μεχρι να επανελθει εντελως το τριχωμα του. Εχω κατι φωτο για ανεβασμα, θα τις ανεβασω το βραδακι
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Ευχαριστώωωω!koneko έγραψε:Καλα αποτελεσματα να εχεις!
Τη μία τη στείρωσα ήδη, η άλλη μένει. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι με τη μυρωδιά της Σταχτούς, η Χιονάτη-στειρωμένη πρέπει να κατουράει τον τόπο επειδή η άλλη έχει οίστρο. Έχουμε και τη συνεχή Σταχτού-σειρήνα που ακούγεται και λογικά την ενοχλεί.. Να δούμε
-
Mood :
σε μερικους μηνες λογικα ολα θα εχουν ξεχαστει, απλα καθαρισε καλα τα σημεια που εχουν παει για να μη τα μετατρεψουν σε αμμολεκανη
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Φλώρα μου, από ότι καταλαβαίνω είσαι μια συμπάσχουσα και εσύ!...
Ηρω...
Ηρω, πρέπει να σου απαγορευσουμε να μιλάς για διατροφή διότι - από ότι καταλαβαίνω - αντλείς τις γνώσεις σου με βάση τα προβλήματα του Ναρούτο και - εδω που τα λέμε - δεν τον λες και πρότυπο.
Μάλλον παράδειγμα προς αποφυγη τον λες!...
Ηρω...
Ηρω, πρέπει να σου απαγορευσουμε να μιλάς για διατροφή διότι - από ότι καταλαβαίνω - αντλείς τις γνώσεις σου με βάση τα προβλήματα του Ναρούτο και - εδω που τα λέμε - δεν τον λες και πρότυπο.
Εχετε ακουσει τιποτα για την τροφη Leonardo?
Kiara!- Kitten
-
Τόπος : N.Ροδοπης
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη ή φθινοπωρο
Motto : Fail. Fail again. Fail better.
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/12/2012
Mood :
Kiara! έγραψε:Εχετε ακουσει τιποτα για την τροφη Leonardo?
ειναι πολυ καλη αρκει να ταιριαξει στο γατι σου..
εμεις ειχαμε πολλους εμετους με αυτη τη τροφη
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Ας προσευχηθούμε να δικαιωθεί η Ηρώkoneko έγραψε:σε μερικους μηνες λογικα ολα θα εχουν ξεχαστει, απλα καθαρισε καλα τα σημεια που εχουν παει για να μη τα μετατρεψουν σε αμμολεκανη
houlieta έγραψε:Φλώρα μου, από ότι καταλαβαίνω είσαι μια συμπάσχουσα και εσύ!...
Ηρω...
-
Mood :
Δεν το ειχα σκευτει ετσι αλλα....Ηρω εχει ενα δικιο η houlieta ....χαχαχαχαχα
-
Mood :
Εχω ακουσει πολλα κ μαλακα κοπρανα........Εχετε ακουσει τιποτα για την τροφη Leonardo?
Suspect .
-
Mood :
Είχα ξαναρωτήσει κάποια στιγμή, αλλά δεν κατέληξα κάπου! Τον τελευταίο καιρό δίνω στα μωρά Arden Grange! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλα, αλλά θέλω να την εναλλάσσω με κάποια άλλη για ποικιλία.
Τι θα λέγατε για την Equilibrio; Την έχετε δοκιμάσει; Να την παραγγείλω;
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Πολύ καλή, τα γατιά μου δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Εγώ το είχα το πρόβλημα, γιατί είχε πολύ έντονη μυρωδιά κι εγώ πολύ ευαίσθητη μύτη.Kiara! έγραψε:Εχετε ακουσει τιποτα για την τροφη Leonardo?
Dreamer έγραψε:Είχα ξαναρωτήσει κάποια στιγμή, αλλά δεν κατέληξα κάπου! Τον τελευταίο καιρό δίνω στα μωρά Arden Grange! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλα, αλλά θέλω να την εναλλάσσω με κάποια άλλη για ποικιλία.
Τα δικά μου μ' αυτήν μεγάλωσαν τους πρώτους μήνες. Τους αρέσει πολύ. Έχω ακούσει κι από άλλους καλά λόγια
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Dreamer έγραψε:Είχα ξαναρωτήσει κάποια στιγμή, αλλά δεν κατέληξα κάπου! Τον τελευταίο καιρό δίνω στα μωρά Arden Grange! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλα, αλλά θέλω να την εναλλάσσω με κάποια άλλη για ποικιλία.
τη τρωει το σκυλι μου..μια χαρα και πολυ ωραιο τριχωμα..μαλλον το ιδιο θα ισχυει και για τα γατια στο θεμα ποιοτητας
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Κι εγώ την έχω πάρει, μια χαρούλα και οικονομική σχετικά
Κράτησε όσο το περίμενα, τρίχωμα ωραιότατο, τους άρεσε και στις δύο και η τιμή της είναι αρκετά καλή!
-
Mood :
Σελίδα 20 από 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Τροφές και συστατικά
» Τροφές!
» Τροφές και συστατικά
» Τροφές!
Σελίδα 20 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios