gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2

+41
AngelNonh
Kiara!
.fofula.
Gatoplikti
ZACHARIAS
Αννα Μαρια
funambolo
tia
Osi
SophiCat
gigi&nala
purina
Maskotaki
69cats
Τζούλι το Κατσούλι
SuperCatz
Karamela
houlieta
MONDRIAN
Fotoula
Μαυρογατος
cyberkill
alexandrakicat
aporw
otz
Dreamer
vaso
Debbie4ever
mpoulaalekoula
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Дanae
kat-cats
natalouko
koneko
Anatoli
nikos_x
doremi
Gogo Valentinou
Δ²
f.m123
Mary-Fish
45 απαντήσεις

Σελίδα 20 από 29 Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 Empty Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2

Δημοσίευση από Gatoplikti Τρι Ιαν 29, 2013 5:07 pm

Παρήγγειλα σήμερα acana. Ήρθε στο γνωστο πετ σοπ.!
Χαμπαρι δεν πήρα γιατι ειχα αποθεμα!

Αυτα που λένε για το κλιμα δεν τα καταλαβαίνω, οπως είχα διαβάσει κάποτε σε ένα σχολιο σε forum που έλεγε, γιατι ρε παιδια στην ελλάδα το καλοκαιρι ταϊζουμε τις γάτες γρανίτα γιατι κάνει ζέστη; happy2

Περισσοτερη πρωτεϊνη έχουν μεν αλλα τρώνε λιγοτερη ποσοτητα και η γάτα δηλαδή στην φυση ποση πρωτεϊνη τρώει αν φάει ενα άλλο ζώο. Αντε και η οριτζεν εχει παραπάνω η ακανα κανονική πρωτεϊνη έχει.
Gatoplikti
Gatoplikti
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Βουβάλι
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_choco

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 Empty Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2

Δημοσίευση από mpoulaalekoula Τρι Ιαν 29, 2013 5:49 pm

Gatoplikti έγραψε:Παρήγγειλα σήμερα acana. Ήρθε στο γνωστο πετ σοπ.!
Χαμπαρι δεν πήρα γιατι ειχα αποθεμα!

Αυτα που λένε για το κλιμα δεν τα καταλαβαίνω, οπως είχα διαβάσει κάποτε σε ένα σχολιο σε forum που έλεγε, γιατι ρε παιδια στην ελλάδα το καλοκαιρι ταϊζουμε τις γάτες γρανίτα γιατι κάνει ζέστη; happy2

Περισσοτερη πρωτεϊνη έχουν μεν αλλα τρώνε λιγοτερη ποσοτητα και η γάτα δηλαδή στην φυση ποση πρωτεϊνη τρώει αν φάει ενα άλλο ζώο. Αντε και η οριτζεν εχει παραπάνω η ακανα κανονική πρωτεϊνη έχει.

Χαχαχαχα!! happy2
Εγώ απλά εκείνο που έχω καταλάβει(γιατί και εγώ έχω πελαγώσει πλέον) είναι ότι δεν είναι η πολλή πρωτείνη το πρόβλημα..Αλλά η μορφή της τροφής(ξηρή) σε συνδυασμό με την πρωτείνη! Δηλαδή, πολύ πρωτείνη και καθόλου νερό!
Στη φύση ναι μεν τρώει full πρωτείνη αλλά ταυτόχρονα καταναλώνει μεγάλη ποσότητα νερού..

mpoulaalekoula
mpoulaalekoula
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_tears

Δημοσίευση από nikos_x Τετ Ιαν 30, 2013 9:29 am

Ti pososta prwteinis tha brei se ena thirama mia gata? 19-20-23%? Balte loipon auto se syndiasmo me megali katanalwsi nerou pou periexei to thirama tis.

kai pali sorry gia ta greeklish...Win 8 vlepete k psaxnomai akoma...
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 Lick

Δημοσίευση από Gatoplikti Τετ Ιαν 30, 2013 1:05 pm

Δηλαδή ένα θήραμα περιέχει μονο 20% πρωτεϊνη; Ενα ποντικι πχ ποσο περιέχει;
Gatoplikti
Gatoplikti
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από koneko Τετ Ιαν 30, 2013 2:03 pm

20% on a dry mass basis ΜΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!!
Απο 45% και πανω ανερχεται η πρωτεινη στο ωμο! Ας παρουμε για παραδειγμα την πρωτεινη σε 100γρ κρεας ορτυκιου, το οποιο δεν περιλαμβανει τα οστα:

τα 100γρ κρεατος ορτυκιου περιεχουν 23γρ πρωτεινη. Το κρεας ομως αποτελειται απο 2/3 νερο (η κροκετα σε αντιθεση εχει 8-10% υγρασια), αρα οταν αφαιρουμε την υγρασια (66.6% ή 66.6γρ αφου εχουμε να κανουμε με δειγμα 100γρ) μενει περιπου 33% ή 33γρ κρεας. Απο αυτα τα 33γρ τα 23γρ ειναι πρωτεινη, οποτε αν διαιρεσουμε το 23 με το 33 και το πολλαπλασιασουμε με το 100 για να βγει σε ποσοστο [(23/33)x100] εχουμε περιπου 70% πρωτεινη. Ομως η γατα δεν τρωει μονο το κρεας, αλλα και τα κοκκαλα, οποτε αν το ορτυκι αποτελειται απο 10% κοκκαλα, τοτε πολλαπλασιαζουμε το ποσοστο που βρηκαμε με το 90% ή αλλιως 0.90: (70x0.90) και εχουμε την τελικη πρωτεινη, η οποια ειναι 63%.

Με τον ιδιο τροπο υπολογιζουμε την πρωτεινη στο κουνελι (αλλο ενα φυσικο θηραμα της γατας) η οποια ανερχεται στο 60%. Το κοτοπουλο ειναι πιο χαμηλα, γυρω στο 45%.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Πεμ Ιαν 31, 2013 12:10 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση κειμένου μετά από επισήμανση από την Koneko)
koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_tour10

Δημοσίευση από Gatoplikti Τετ Ιαν 30, 2013 11:14 pm

koneko έγραψε:20% on a dry mass basis ΜΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!!
Απο 45% και πανω ανερχεται η πρωτεινη στο ωμο! Ας παρουμε για παραδειγμα την πρωτεινη σε 100γρ κρεας ορτυκιου, το οποιο δεν περιλαμβανει τα οστα:

τα 100γρ κρεατος ορτυκιου περιεχουν 23γρ πρωτεινη. Το κρεας ομως αποτελειται απο 2/3 νερο (η κροκετα σε αντιθεση εχει 8-10% υγρασια), αρα οταν αφαιρουμε την υγρασια (66.6% ή 66.6γρ αφου εχουμε να κανουμε με δειγμα 100γρ) μενει περιπου 33% ή 33γρ κρεας. Απο αυτα τα 33γρ τα 23γρ ειναι πρωτεινη, οποτε αν διαιρεσουμε το 23 με το 33 και το πολλαπλασιασουμε με το 100 για να βγει σε ποσοστο [(23/33)x100] εχουμε περιπου 70% πρωτεινη. Ομως η γατα δεν τρωει μονο το κρεας, αλλα και τα κοκκαλα, οποτε αν το ορτυκι αποτελειται απο 10% κοκκαλα, τοτε πολλαπλασιαζουμε το ποσοστο που βρηκαμε με το 90% ή αλλιως 0.90: (70x0.90) και εχουμε την τελικη πρωτεινη, η οποια ειναι 63%.

Με τον ιδιο τροπο υπολογιζουμε την πρωτεινη στο κουνελι (αλλο ενα φυσικο θηραμα της γατας) η οποια ανερχεται στο 60%. Το κοτοπουλο ειναι πιο χαμηλα, γυρω στο 45%.

Εεεεε οκ θελει να το επεξεργαστεις καποια ώρα αυτο το ποστ. Laughing
Συνεπώς; στην φύση ειναι περισσοτερη.
Οπως και να χει αν μια τροφη έχει πολύ πρωτεϊνη δεν θα φάει λιγοτερο για να χορτασει; Ειναι πιο περιεκτική. Οσο για τον καιρο, εχω παρατηρήσει το καλοκαιρι τα αδεσποτακια μου τρώνε λιγοτερο, το χειμώνα περισσοτερο. Το ιδιο και γώ !! Laughing happy2
Απο την άλλη εμένα τουλάχιστον πινει και νερο και τρώει και κονσέρβα αλλα και λιγο κανονικο φαγητο. Νομιζω υπάρχει μια καλη ισσοροπια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Πεμ Ιαν 31, 2013 12:11 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση κειμένου στην παράθεση)
Gatoplikti
Gatoplikti
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από Gatoplikti Τετ Ιαν 30, 2013 11:17 pm

cyberkill έγραψε:
Anatoli έγραψε:Αρχισαμε εδω και δυο μερες να τρωμε την Προ Πλαν Aftercare ανακατεμενη με τα υπολοιπα της Ακανα για να κανουμε την μεταβαση. Μεχρι στιγμης νορμαλ τα πραγματα.
Εχει κανεις δοκιμασει τις κονσερβες Schmusy? Τις εφερε το pet4u και παρηγγειλα 2 τετραδες για δοκιμη. αν τις φτυσουν θα τις φανε τα αδεσποτα της μαμας μου οποτε δε μας νοιαζει.

τις schmusy τις πήρα κι εγώ απ το συγκεκριμένο.έχει ολόκληρα κομμάτια ψαριού μέσα και ζελέ,με λίγο ζεστό νερό διαλύεται.τα γατιά την τρώνε μια χαρά.για την τιμή τους είναι πολύ καλές θεωρώ

Πήρα και γω για δοκιμή. Δεν τις ανοιξα ακομα αλλα εντυπωσιαστηκα πως με αυτή την τιμή εχει ολοκληρα κομματια ψάρι και μονο ψάρι απο οτι γράφει τουλαχιστον. 1,3 τα 400 γραμμαρια στο 1 κομμάτι; what
Gatoplikti
Gatoplikti
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από Δ² Τετ Ιαν 30, 2013 11:28 pm

Υπάρχει μια γατοτροφή που είναι (υποτίθεται) και για ανθρώπινη κατανάλωση, όχι απλώς φτιαγμένη από human grade συστατικά, και την τρώνε και διάφοροι αθλητές για πρωτεϊνη... Ξέρετε ποια είναι αυτή; Έχω ακούσει κάτι για Orijen, Βlue Buffalo, Artemis, αλλά δεν ξέρω με σιγουριά... Suspect
Δ²
Δ²
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator

Θηλυκό
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_yoohoo

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Τετ Ιαν 30, 2013 11:30 pm

Δ² έγραψε:Υπάρχει μια γατοτροφή που είναι (υποτίθεται) και για ανθρώπινη κατανάλωση, όχι απλώς φτιαγμένη από human grade συστατικά, και την τρώνε και διάφοροι αθλητές για πρωτεϊνη... Ξέρετε ποια είναι αυτή; Έχω ακούσει κάτι για Orijen, Βlue Buffalo, Artemis, αλλά δεν ξέρω με σιγουριά... Suspect

Γιατί, Δημητρούλα, σκοπεύεις να γεμίσεις τα ντουλάπια σου μήπως γλιτώσεις από την οικονομική κρίση; happy2
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_hug

Δημοσίευση από Δ² Τετ Ιαν 30, 2013 11:42 pm

Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:
Δ² έγραψε:Υπάρχει μια γατοτροφή που είναι (υποτίθεται) και για ανθρώπινη κατανάλωση, όχι απλώς φτιαγμένη από human grade συστατικά, και την τρώνε και διάφοροι αθλητές για πρωτεϊνη... Ξέρετε ποια είναι αυτή; Έχω ακούσει κάτι για Orijen, Βlue Buffalo, Artemis, αλλά δεν ξέρω με σιγουριά... Suspect

Γιατί, Δημητρούλα, σκοπεύεις να γεμίσεις τα ντουλάπια σου μήπως γλιτώσεις από την οικονομική κρίση; happy2

Σωστά...έτσι όπως το έγραψα κι εγώ, αυτό θα υποθέσει ο κάθε νοήμων άνθρωπος!! happy2 happy2
(απλή περιέργεια είχα...)
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Δημοσίευση από funambolo Τετ Ιαν 30, 2013 11:47 pm

Εγώ νόμισα ότι θα αρχίσεις μπόντι μπίλντινγκ geek
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_flush

Δημοσίευση από Δ² Τετ Ιαν 30, 2013 11:54 pm

funambolo έγραψε:Εγώ νόμισα ότι θα αρχίσεις μπόντι μπίλντινγκ geek
Αυτό είναι το κρυφό μου όνειρο, αλλά πρώτα πρέπει να καταλήξω στη σωστή γατοτροφή. tourt
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Δημοσίευση από funambolo Τετ Ιαν 30, 2013 11:57 pm

Δ² έγραψε:
funambolo έγραψε:Εγώ νόμισα ότι θα αρχίσεις μπόντι μπίλντινγκ geek
Αυτό είναι το κρυφό μου όνειρο, αλλά πρώτα πρέπει να καταλήξω στη σωστή γατοτροφή. tourt

happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_flush

Δημοσίευση από Mary-Fish Πεμ Ιαν 31, 2013 2:49 am

Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 986261 Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 986261Γιατί όχι ρε παιδιά??
Σπόιλερ:
Mary-Fish
Mary-Fish
Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus

Θηλυκό
Τίγρης
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_smoke

Δημοσίευση από .fofula. Τετ Φεβ 06, 2013 6:01 pm

Στο pet shop μου προτειναν μια νέα τροφή ,επιπέδου orijen,acana.Tην FISH FOR CATS.Ξέρει κανείς κάτι για την συγκεκριμένη?
.fofula.
.fofula.
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : Κέρκυρα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Είμαι παντός καιρού!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολες!!Με πρώτη και καλύτερη τη Γιασμίν!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M-aipnies

Δημοσίευση από nikos_x Πεμ Φεβ 07, 2013 12:52 pm

Πολυ καλη απο οτι εχω ακουσει. ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ.
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από koneko Πεμ Φεβ 07, 2013 11:20 pm

Ψαρι και υποαλλεργικη; Suspect Μια κτηνιατρος μου ειχε πει να αποφευγω τα ψαρια γιατι ειναι πρωτα στην λιστα με τα συστατικα που ενοχοποιουνται για αλλεργιες Suspect
koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από nikos_x Παρ Φεβ 08, 2013 9:00 am

Eγω ξερω πως για αλλεργιες ειναι οτι καλυτερο.
Υπαρχουν πολλες τροφες με βαση το ψαρι και την πατατα ή το ρυζι που απευθυνονται σε ζωα με αλλεργιες κ ευαισθησιες τετοιου ειδους.
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από koneko Παρ Φεβ 08, 2013 11:34 am

Παραδοξως ο δικος μου ειναι αλλεργικος στην πατατα happy2
koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από f.m123 Σαβ Φεβ 09, 2013 10:10 pm

koneko έγραψε:Παραδοξως ο δικος μου ειναι αλλεργικος στην πατατα happy2
Ο Ναρούτο είναι ι εξαίρεση σε όλους τους κανόνες από ότι φαίνεται happy2 happy2
Τι κάνετε Ηρώ;
Εμείς έχουμε και πάλι ακάνα τώρα, και είμαι κλασικά πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το κακό είναι ότι δεν την έχω βρει σε κάποιο πετ σοπ εδώ στη Θεσσαλονίκη, την έχει βρει κανείς; Μέχρι τώρα μόνο ονλάιν τη φέρνω
f.m123
f.m123
Catastro(f)ika Catλογού
Catastro(f)ika Catλογού

Θηλυκό
Κατσίκα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_coffee

Δημοσίευση από koneko Κυρ Φεβ 10, 2013 12:38 am

f.m123 έγραψε:Ο Ναρούτο είναι ι εξαίρεση σε όλους τους κανόνες από ότι φαίνεται happy2 happy2
Τι κάνετε Ηρώ;
Εμείς έχουμε και πάλι ακάνα τώρα, και είμαι κλασικά πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το κακό είναι ότι δεν την έχω βρει σε κάποιο πετ σοπ εδώ στη Θεσσαλονίκη, την έχει βρει κανείς; Μέχρι τώρα μόνο ονλάιν τη φέρνω

Φλωραααανς!!! Που χαθηκες?! Τι κανετε?
Εμεις τα ιδια, συνεχιζουμε να κανουμε κακακια εκτος λεκανης happy2 Κατα τα αλλα ειναι σε αριστη κατασταση και το τελευταιο διαστημα που κανει δροσια στο σπιτι εχει τρελαθει να παιζει Laughing Περιμενουμε και αυτες τις μερες την καινουρια μηχανη για κιμα Veryhappy Veryhappy Veryhappy
koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από f.m123 Κυρ Φεβ 10, 2013 12:56 am

koneko έγραψε:
f.m123 έγραψε:Ο Ναρούτο είναι ι εξαίρεση σε όλους τους κανόνες από ότι φαίνεται happy2 happy2
Τι κάνετε Ηρώ;

Φλωραααανς!!! Που χαθηκες?! Τι κανετε?
Εμεις τα ιδια, συνεχιζουμε να κανουμε κακακια εκτος λεκανης happy2 Κατα τα αλλα ειναι σε αριστη κατασταση και το τελευταιο διαστημα που κανει δροσια στο σπιτι εχει τρελαθει να παιζει Laughing Περιμενουμε και αυτες τις μερες την καινουρια μηχανη για κιμα Veryhappy Veryhappy Veryhappy
kissss kissss kissss
Είχα εξεταστική για αυτό χάθηκα..
Κι εμείς κατουράμε βαλίτσες και παπλώματα happy2
Να κάνουμε ομάδα ψυχολογικής συμπαράστασης για άτομα που τα γατιά τους τα κάνουνε παντού happy2
Με το καλό να σας έρθει! Να ανεβάσεις κανένα βιντεάκι τώρα που πρέπει να φούντωσε πάλι παντού Laughing
f.m123
f.m123
Catastro(f)ika Catλογού
Catastro(f)ika Catλογού

Θηλυκό
Κατσίκα

Δημοσίευση από koneko Κυρ Φεβ 10, 2013 3:13 am

Καλα αποτελεσματα να εχεις!

Μαρκαρουν ακομα οι δικες σου; what Μακαρι να το σταματησουν με την στειρωση mati Υπομονη, καποια στιγμη θα το σταματησουν!
Ο ναρουτο κλασσικα συνεχιζει το μαρκαρισμα αλλα το εχει ελαττωσει αρκετα. Λεω να τον κατεβασω και μια βολτα κατω αυτες τις μερες να παρει καθαρο αερα μηπως και του φυγει λιγο αυτη η κυριαρχικοτητα.
Χρειαζομαστε και γκρουπ ιδεων... πως δηλαδη να προστατευουμε περιοχες απο μαρκαρισμα happy2

Δεν εχει φουντωσει ακομα αρκετα pale . Μαλλον θα παρει 2-3 μηνες ακομα μεχρι να επανελθει εντελως το τριχωμα του. Εχω κατι φωτο για ανεβασμα, θα τις ανεβασω το βραδακι Laughing
koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από f.m123 Κυρ Φεβ 10, 2013 5:18 pm

koneko έγραψε:Καλα αποτελεσματα να εχεις!

Μαρκαρουν ακομα οι δικες σου; what Μακαρι να το σταματησουν με την στειρωση mati Υπομονη, καποια στιγμη θα το σταματησουν!
Ο ναρουτο κλασσικα συνεχιζει το μαρκαρισμα αλλα το εχει ελαττωσει αρκετα. Λεω να τον κατεβασω και μια βολτα κατω αυτες τις μερες να παρει καθαρο αερα μηπως και του φυγει λιγο αυτη η κυριαρχικοτητα.
Χρειαζομαστε και γκρουπ ιδεων... πως δηλαδη να προστατευουμε περιοχες απο μαρκαρισμα happy2

Δεν εχει φουντωσει ακομα αρκετα pale . Μαλλον θα παρει 2-3 μηνες ακομα μεχρι να επανελθει εντελως το τριχωμα του. Εχω κατι φωτο για ανεβασμα, θα τις ανεβασω το βραδακι Laughing
Ευχαριστώωωω! kissss
Τη μία τη στείρωσα ήδη, η άλλη μένει. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι με τη μυρωδιά της Σταχτούς, η Χιονάτη-στειρωμένη πρέπει να κατουράει τον τόπο επειδή η άλλη έχει οίστρο. Έχουμε και τη συνεχή Σταχτού-σειρήνα που ακούγεται και λογικά την ενοχλεί.. Να δούμε livanistiri
f.m123
f.m123
Catastro(f)ika Catλογού
Catastro(f)ika Catλογού

Θηλυκό
Κατσίκα

Δημοσίευση από koneko Δευ Φεβ 11, 2013 12:33 am

σε μερικους μηνες λογικα ολα θα εχουν ξεχαστει, απλα καθαρισε καλα τα σημεια που εχουν παει για να μη τα μετατρεψουν σε αμμολεκανη tafos

koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από houlieta Δευ Φεβ 11, 2013 12:47 pm

Φλώρα μου, από ότι καταλαβαίνω είσαι μια συμπάσχουσα και εσύ!...
Ηρω...
Ηρω, πρέπει να σου απαγορευσουμε να μιλάς για διατροφή διότι - από ότι καταλαβαίνω - αντλείς τις γνώσεις σου με βάση τα προβλήματα του Ναρούτο και - εδω που τα λέμε - δεν τον λες και πρότυπο.
Μάλλον παράδειγμα προς αποφυγη τον λες!...
happy2
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου
Τόπος : Crazy Waters
Αριθμός γατουνίων : 3 (Ο.ο)
Motto : ...and I whispered to the horse: Trust no man in whose eyes you don't see yourself reflected as an equal...
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/03/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_skat10

http://www.dpgr.gr/usergalleries/index.php?cat=15102

Δημοσίευση από Kiara! Δευ Φεβ 11, 2013 12:54 pm

Εχετε ακουσει τιποτα για την τροφη Leonardo?
Suspect
Kiara!
Kiara!
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : N.Ροδοπης
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη ή φθινοπωρο
Motto : Fail. Fail again. Fail better.
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/12/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 Spasti10

Δημοσίευση από Karamela Δευ Φεβ 11, 2013 1:58 pm

Kiara! έγραψε:Εχετε ακουσει τιποτα για την τροφη Leonardo?
Suspect

ειναι πολυ καλη αρκει να ταιριαξει στο γατι σου..

εμεις ειχαμε πολλους εμετους με αυτη τη τροφη Smile
Karamela
Karamela
Mature Cat
Mature Cat

Θηλυκό
Κατσίκα
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_summer

Δημοσίευση από f.m123 Δευ Φεβ 11, 2013 4:21 pm

koneko έγραψε:σε μερικους μηνες λογικα ολα θα εχουν ξεχαστει, απλα καθαρισε καλα τα σημεια που εχουν παει για να μη τα μετατρεψουν σε αμμολεκανη tafos

Ας προσευχηθούμε να δικαιωθεί η Ηρώ livanistiri livanistiri livanistiri

houlieta έγραψε:Φλώρα μου, από ότι καταλαβαίνω είσαι μια συμπάσχουσα και εσύ!...
Ηρω...
Ηρω, πρέπει να σου απαγορευσουμε να μιλάς για διατροφή διότι - από ότι καταλαβαίνω - αντλείς τις γνώσεις σου με βάση τα προβλήματα του Ναρούτο και - εδω που τα λέμε - δεν τον λες και πρότυπο.
happy2
happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2
f.m123
f.m123
Catastro(f)ika Catλογού
Catastro(f)ika Catλογού

Θηλυκό
Κατσίκα

Δημοσίευση από nikos_x Δευ Φεβ 11, 2013 5:03 pm

happy2
Δεν το ειχα σκευτει ετσι αλλα....Ηρω εχει ενα δικιο η houlieta ....χαχαχαχαχα
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από nikos_x Δευ Φεβ 11, 2013 5:04 pm

Εχετε ακουσει τιποτα για την τροφη Leonardo?
Suspect .
Εχω ακουσει πολλα κ μαλακα κοπρανα........ Suspect
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από Dreamer Δευ Φεβ 11, 2013 9:38 pm

Είχα ξαναρωτήσει κάποια στιγμή, αλλά δεν κατέληξα κάπου! Τον τελευταίο καιρό δίνω στα μωρά Arden Grange! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλα, αλλά θέλω να την εναλλάσσω με κάποια άλλη για ποικιλία.

Τι θα λέγατε για την Equilibrio; Την έχετε δοκιμάσει; Να την παραγγείλω;
Dreamer
Dreamer
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_fire

Δημοσίευση από otz Δευ Φεβ 11, 2013 9:50 pm

Kiara! έγραψε:Εχετε ακουσει τιποτα για την τροφη Leonardo?
Suspect
Πολύ καλή, τα γατιά μου δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Εγώ το είχα το πρόβλημα, γιατί είχε πολύ έντονη μυρωδιά κι εγώ πολύ ευαίσθητη μύτη.
Dreamer έγραψε:Είχα ξαναρωτήσει κάποια στιγμή, αλλά δεν κατέληξα κάπου! Τον τελευταίο καιρό δίνω στα μωρά Arden Grange! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλα, αλλά θέλω να την εναλλάσσω με κάποια άλλη για ποικιλία.

Τα δικά μου μ' αυτήν μεγάλωσαν τους πρώτους μήνες. Τους αρέσει πολύ. Έχω ακούσει κι από άλλους καλά λόγια
otz
otz
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_love

Δημοσίευση από Karamela Δευ Φεβ 11, 2013 9:58 pm

Dreamer έγραψε:Είχα ξαναρωτήσει κάποια στιγμή, αλλά δεν κατέληξα κάπου! Τον τελευταίο καιρό δίνω στα μωρά Arden Grange! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλα, αλλά θέλω να την εναλλάσσω με κάποια άλλη για ποικιλία.

τη τρωει το σκυλι μου..μια χαρα και πολυ ωραιο τριχωμα..μαλλον το ιδιο θα ισχυει και για τα γατια στο θεμα ποιοτητας Smile
Karamela
Karamela
Mature Cat
Mature Cat

Θηλυκό
Κατσίκα
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood : Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2 - Σελίδα 20 M_summer

Δημοσίευση από f.m123 Δευ Φεβ 11, 2013 10:47 pm

Κι εγώ την έχω πάρει, μια χαρούλα και οικονομική σχετικά Laughing
Κράτησε όσο το περίμενα, τρίχωμα ωραιότατο, τους άρεσε και στις δύο και η τιμή της είναι αρκετά καλή!
f.m123
f.m123
Catastro(f)ika Catλογού
Catastro(f)ika Catλογού

Θηλυκό
Κατσίκα

Σελίδα 20 από 29 Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Επόμενο