Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
+23
houlieta
YNL
marina289
Smokys
tzelacat
Chouzouris
loulou
ladycat
Kikiriki
SuperCatz
otz
ΚουκουΒάγια
tsili
Πούπσυ
natalouko
MouSouDa
funambolo
moukelis
LAROGATA
Anatoli
doremi
alex..niaou
ralou
27 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 11
Σελίδα 7 από 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Απ: Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
Όχι μωρέ, δεν είναι ζηλιαρόγατο το γατί μου (εμένα μου λες
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Απ: Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
Δεν το πιστευω... μολις τα καταφερα και έσβυσα ενα τεράστιο κειμενο με απαντησεις σε όλους...
Ασπετατε! Το ξαναγραφω!
Ασπετατε! Το ξαναγραφω!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Ολα ξεκινησαν απο αυτο το σχόλιο που ειχε βάλει η Αθηνα στην αρχη του θέματος
Τετα το έχω παρατηρησει ότι ποτε δεν θεωρεις ότι τελειωσε μια ιστορία της Φρεγιας αλλά πάντα πιστευεις ότι έχει και συνέχεια
Ετσι ξεκινησε αυτη η ιστορία με την Τσινεσιτα αλλά βεβαια δεν θα ειχε καταφερει να συμβει αν...
...Η Δωρα δεν μιλουσε στον Καζανοβα,
ο οποιος μιλησε στον αδελφό του τον Σοκολατένιο,
ο οποίος μιλησε στον μπαμπά του , παρουσιαστη της RAI
o οποιος μιλησε στον διεθυντη του οργανισμου
... και έτσι κατορθωσαν τα κορίτσια να τολμησουν και να πετυχουν στο εγχειρημα!
Οποτε, Αθηνα, Τετα και Δωρα, ναι! ναι! ψαξτε απο τωρα να βρειτε τουαλέτα, διότι οποτε τα κορίτσια γινουν Σταρ και πάνε να παραλάβουν το Οσκαρ θα σας έχουν εξασφαλίσει θέσεις στην πρωτη σειρα του Kodak Thearte για να σας τιμησουν!
Ειρηνη, μπορω να φανταστω την Ιριδα στα πατωματα!
Να την περιορίσεις λιγακι την μικρη σου. Ενος χρονου γατι ειναι ακομα, αν δεν ενηλικιωθει να πηξει το μυαλο της, μην την αφηνεις να κάνει όνειρα και μην την εκθέσεις στην σοου μπιζ μέχρι να εισαι σιγουρη ότι ξερει να το διαχειριστεί!
Οσο για τον Τσιλι μας, δεν εχω καμια αμφιβολία για την χαρα του. Ειναι αδελφες ψυχές μωρε με την Φρεγια μου, η φιλία τους ηταν πάντα μια σταθερα στην ζωή της. Σιγουρα θα τα έχουν συζητησει στο τηλέφωνο με τον Πιπη και την δικιά μου και ειμαι βεβαιη ότι και εκεινος θα την συμβουλεψε σωστα απο την μεριά του!
Ουτε κι εγω πιστευω Μαρία ότι θα ζηλέψει ο Πιπης μας!
Ο Πιπης ειναι ότι πιο καλο συνέβη στην ζωή της Φρεγιας ποτε.
Ειναι το μοναδικο πλάσμα που την γνωρίζει καλυτερα ακομα και απο εμάς.
Να κοιταχτε! Ακομα και όταν η Φρεγια το ειχε σκάσει και πηγε στο Χολιγουντ να κάνει καριέρα και να γινει Σταρ, ο Πιπης το γνωριζε. Ηταν επίσης ο μοναδικος αναμεσα μας που δεν αγωνιουσε ουτε ότι θα της συμβει τίποτα ουτε ότι δεν θα την ξαναδουμε στην Ελλάδα!
Δεν ηταν ότι δεν ειχε εμπιστοσυνη στο τελέντο της.
Ειναι πως ηξερε ότι το κορίτσι του θα προσπαθουσε μόνο με ευπρεπη μέσα να πετυχει και απο ότι φαινεται αυτα δεν πιάνουν εκει στο Χολιγουντ...
Και δειτε τωρα ότι όχι μονο ειναι γνωστης όλων των κινησεων της αλλά την βοηθάει, την συμβουλευει και την συγκρατει στα δυσκολα!
Α! ναι! Ειναι ευτυχης ο συνδυασμος.
Συζυγος και Ατζέντης... δυο σε ενα!
Ως μανα ειμαι ευτυχης για αυτο
Ναταλια, παργματικα τετοια τελέντα δεν πρεπει να μένουν κρυφα...
Πάντως, θα την πω την αμαρτία μου... δεν ξέρω τι θα κάνει η Βαγια αλλά για την δικιά μου θα πάρω μετρα να εεε... χμ... βάλω κάποια φραγη σ όλο αυτο.
Ειναι ενθουσιασμένη τωρα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας αλλά απο εκει μέχρι τελικά να γινει Σταρ... ξερω γω... ειναι μακρυς ο δρομος και γεμάτος παγιδες.
Μην σας πω ότι ο μπαμπα Νικόλας δεν βλέπει με καθόλου καλο μάτι όλα αυτα και προβλέπω...
Α-μαν! Βρε λέτε να μας προκυψει Τουρκος Πατριάρχης πατέρας που κλεινει την κορη του στο σπιτι γιατι παρακουσε τις εντολές του και έκανε του κεφαλιου της.
Αχ Φρεντά μου... εεε.. Φρεγια μου ήθελα να πω... δυσκολα τα πράγματα τα βλέπω κι ας εισαι παντρεμένη γατα!
Η... τελευταία φραση απανταει και σε σένα Ειρηνάκι μου που αναρωτιέσαι " μα βρε Ρούλα, πως σου ήρθαν όλα αυτά στην γκλάβα???"
Αργία μητηρ πάσης κακίας (και μ@λ@κι@ς θα ελεγα εγω)
Ειμαι εναμιση χρόνο άνεργη, δεν μπορω να περπατησω ουτε μέχρι το φουρνο να πάρω ψωμι κάθε μέρα και το μονο που μένει ειναι να βλέπω Τουρκικα σηριαλ στην Του βου!
Ε! για να μην ξεπεσω εντελως, βαζω το μυαλο μου να γραφει αυτες τις σαχλαμαρουλες που thank God σας φτιαχνουν το κέφι -και χαίρομαι τόσο πολυ γι αυτο!!!
Μετα με παρακινησε η Τεταfunambolo έγραψε:http://www.nuovitalenti.rai.it/dl/NuoviTalenti/Page-d8ce18a1-f74a-40ea-8042-a5ddf2bb67a3.html
(Δεν έχει αγγλικό μενού, καθότι οι Ιταλοί έχουν ένα θεματάκι με τα αγγλικά, αλλά είναι το site της RAI για τα νέα ταλέντα )
Τετα το έχω παρατηρησει ότι ποτε δεν θεωρεις ότι τελειωσε μια ιστορία της Φρεγιας αλλά πάντα πιστευεις ότι έχει και συνέχεια
Ετσι ξεκινησε αυτη η ιστορία με την Τσινεσιτα αλλά βεβαια δεν θα ειχε καταφερει να συμβει αν...
...Η Δωρα δεν μιλουσε στον Καζανοβα,
ο οποιος μιλησε στον αδελφό του τον Σοκολατένιο,
ο οποίος μιλησε στον μπαμπά του , παρουσιαστη της RAI
o οποιος μιλησε στον διεθυντη του οργανισμου
... και έτσι κατορθωσαν τα κορίτσια να τολμησουν και να πετυχουν στο εγχειρημα!
Οποτε, Αθηνα, Τετα και Δωρα, ναι! ναι! ψαξτε απο τωρα να βρειτε τουαλέτα, διότι οποτε τα κορίτσια γινουν Σταρ και πάνε να παραλάβουν το Οσκαρ θα σας έχουν εξασφαλίσει θέσεις στην πρωτη σειρα του Kodak Thearte για να σας τιμησουν!
Ειρηνη, μπορω να φανταστω την Ιριδα στα πατωματα!
Να την περιορίσεις λιγακι την μικρη σου. Ενος χρονου γατι ειναι ακομα, αν δεν ενηλικιωθει να πηξει το μυαλο της, μην την αφηνεις να κάνει όνειρα και μην την εκθέσεις στην σοου μπιζ μέχρι να εισαι σιγουρη ότι ξερει να το διαχειριστεί!
Οσο για τον Τσιλι μας, δεν εχω καμια αμφιβολία για την χαρα του. Ειναι αδελφες ψυχές μωρε με την Φρεγια μου, η φιλία τους ηταν πάντα μια σταθερα στην ζωή της. Σιγουρα θα τα έχουν συζητησει στο τηλέφωνο με τον Πιπη και την δικιά μου και ειμαι βεβαιη ότι και εκεινος θα την συμβουλεψε σωστα απο την μεριά του!
Ουτε κι εγω πιστευω Μαρία ότι θα ζηλέψει ο Πιπης μας!
Ο Πιπης ειναι ότι πιο καλο συνέβη στην ζωή της Φρεγιας ποτε.
Ειναι το μοναδικο πλάσμα που την γνωρίζει καλυτερα ακομα και απο εμάς.
Να κοιταχτε! Ακομα και όταν η Φρεγια το ειχε σκάσει και πηγε στο Χολιγουντ να κάνει καριέρα και να γινει Σταρ, ο Πιπης το γνωριζε. Ηταν επίσης ο μοναδικος αναμεσα μας που δεν αγωνιουσε ουτε ότι θα της συμβει τίποτα ουτε ότι δεν θα την ξαναδουμε στην Ελλάδα!
Δεν ηταν ότι δεν ειχε εμπιστοσυνη στο τελέντο της.
Ειναι πως ηξερε ότι το κορίτσι του θα προσπαθουσε μόνο με ευπρεπη μέσα να πετυχει και απο ότι φαινεται αυτα δεν πιάνουν εκει στο Χολιγουντ...
Και δειτε τωρα ότι όχι μονο ειναι γνωστης όλων των κινησεων της αλλά την βοηθάει, την συμβουλευει και την συγκρατει στα δυσκολα!
Α! ναι! Ειναι ευτυχης ο συνδυασμος.
Συζυγος και Ατζέντης... δυο σε ενα!
Ως μανα ειμαι ευτυχης για αυτο
Ναταλια, παργματικα τετοια τελέντα δεν πρεπει να μένουν κρυφα...
Πάντως, θα την πω την αμαρτία μου... δεν ξέρω τι θα κάνει η Βαγια αλλά για την δικιά μου θα πάρω μετρα να εεε... χμ... βάλω κάποια φραγη σ όλο αυτο.
Ειναι ενθουσιασμένη τωρα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας αλλά απο εκει μέχρι τελικά να γινει Σταρ... ξερω γω... ειναι μακρυς ο δρομος και γεμάτος παγιδες.
Μην σας πω ότι ο μπαμπα Νικόλας δεν βλέπει με καθόλου καλο μάτι όλα αυτα και προβλέπω...
Α-μαν! Βρε λέτε να μας προκυψει Τουρκος Πατριάρχης πατέρας που κλεινει την κορη του στο σπιτι γιατι παρακουσε τις εντολές του και έκανε του κεφαλιου της.
Αχ Φρεντά μου... εεε.. Φρεγια μου ήθελα να πω... δυσκολα τα πράγματα τα βλέπω κι ας εισαι παντρεμένη γατα!
Η... τελευταία φραση απανταει και σε σένα Ειρηνάκι μου που αναρωτιέσαι " μα βρε Ρούλα, πως σου ήρθαν όλα αυτά στην γκλάβα???"
Ειμαι εναμιση χρόνο άνεργη, δεν μπορω να περπατησω ουτε μέχρι το φουρνο να πάρω ψωμι κάθε μέρα και το μονο που μένει ειναι να βλέπω Τουρκικα σηριαλ στην Του βου!
Ε! για να μην ξεπεσω εντελως, βαζω το μυαλο μου να γραφει αυτες τις σαχλαμαρουλες που thank God σας φτιαχνουν το κέφι -και χαίρομαι τόσο πολυ γι αυτο!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Οσο για την Χιονάτη Βαγια...
Για να πω την αληθεια δεν πιστευα στα μάτια μου όταν διάβαζα την επιστολη!
Ποτε γινανε κολλητες αυτες, ποτε τα ειπανε, ποτε τα κανονισανε... δεν πηρα ειδηση.
Την Χιονάτη πάντως την ειχα για μια αριστοκρατισσα γατα που θα ηθελε ίσως να διακριθει στην συγγραφη εμβρυθων κειμενων, επιστημονικών κατα προτιμηση, και οι δαφνες που θα διεκδικουσε να ήταν περισσοτερο του πνευματος και λιγότερο του θεάματος.
Αλλά βεβαια με τετοια εμφάνιση θεικη που έχει ίσως αυτο να την αδικουσε... η λαμψη της πρέπει να φανει στην παγκοσμια σκηνη, η ποιότητα της να γοιητευσει την Σφαιρα!
Γιατι ειμαι σιγουρη ότι μπορει να το κάνει...
Αλλωστε, το μηλο κάτω απο την μηλιά θα πέσει και η Χιονάτη μπορει να ακολουθησει την ποιοτικη καριέρα στης γατομαμας της
Αντιθετως η Φρεγια τι μπορει να κάνει δηλαδη?
Αν πεσει κάτω απο την δικια της μηλιά, το πολυ πολυ να γραφει εκτενη κειμενάκια σε ενα φορουμ το μέλλοντος με τιτλο
"Γατοσπιτο, η Δευτερη Γενια"
Για να πω την αληθεια δεν πιστευα στα μάτια μου όταν διάβαζα την επιστολη!
Ποτε γινανε κολλητες αυτες, ποτε τα ειπανε, ποτε τα κανονισανε... δεν πηρα ειδηση.
Την Χιονάτη πάντως την ειχα για μια αριστοκρατισσα γατα που θα ηθελε ίσως να διακριθει στην συγγραφη εμβρυθων κειμενων, επιστημονικών κατα προτιμηση, και οι δαφνες που θα διεκδικουσε να ήταν περισσοτερο του πνευματος και λιγότερο του θεάματος.
Αλλά βεβαια με τετοια εμφάνιση θεικη που έχει ίσως αυτο να την αδικουσε... η λαμψη της πρέπει να φανει στην παγκοσμια σκηνη, η ποιότητα της να γοιητευσει την Σφαιρα!
Γιατι ειμαι σιγουρη ότι μπορει να το κάνει...
Αλλωστε, το μηλο κάτω απο την μηλιά θα πέσει και η Χιονάτη μπορει να ακολουθησει την ποιοτικη καριέρα στης γατομαμας της
Αντιθετως η Φρεγια τι μπορει να κάνει δηλαδη?
Αν πεσει κάτω απο την δικια της μηλιά, το πολυ πολυ να γραφει εκτενη κειμενάκια σε ενα φορουμ το μέλλοντος με τιτλο
"Γατοσπιτο, η Δευτερη Γενια"
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ρουλίτσα η φαντασία σου δεν έχει όρια .Τη μυθοπλασία την παίζεις στα δάχτυλα!!Χίλια μπράβο!! Όσο για τα κορίτσια μας ,στρώστε τα κόκκινα χαλιά!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
ralou έγραψε:
Εγώ θα σταθώ σ' αυτό το κομμάτι.
Ρούλα δεν ξέρω τι δουλειά έκανες πριν την κακιά ώρα της ανεργίας, επειδή όμως εγώ λόγω δουλειάς αναγκαστικά διαβάζω καθημερινά πολλές δεκάδες κείμενα θα ήθελα να πω τα εξής: τα δικά σου ξεχειλίζουν από αγάπη κι από πραγματική ευαισθησία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται: εγνοια, ελπίδα, φόβο, παράπονο, ανασφάλεια, γλυκύτητα, συμπαράσταση, ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους σου (και τα συν-ζώα φυσικά) είναι μόνον μερικές λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό. Και πάνω απ ΄όλα από αλήθεια. Οι ιστορίες σου έχουν τη δική σου αλήθεια κι αυτό από μόνο του θα αρκούσε να τις κάνει τόσο ξεχωριστές, αλλά γίνονται ακόμη πιο ξεχωριστές από τον τρόπο της γραφής σου. Έχω δει πολλές φορές να γράφεις ότι δεν θα είχε κανένα νόημα να εκδώσεις τέτοιες ιστορίες, νομίζω όμως ότι θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς. Είμαι σίγουρη ότι ακόμη κι αν δεν είναι ιστορίες για τις γάτες μας, θα είναι ιστορίες για τις καρδιές μας.
Έχω ζήσει στο πετσί μου το τι σημαίνει να μη μπορείς να πας ούτε στο μπάνιο από τον πόνο, κι έχω μείνει ακίνητη επτά μήνες με επέμβαση στο νωτιαίο μυελό, στον αυχένα, με την απειλή της παράλυσης (δύο μήνες η αναμονή για το χειρουργείο, τρεις μήνες η ανάρρωση κι επιπλέον άλλοι δύο ανάρρωσης γιατί τινάχτηκε στον αέρα όταν έπαθε παράλληλα εγκεφαλικό ο πατέρας μου και χρειάστηκε να τρέξω, χωρίς ουσιαστικά να μπορώ). Νομίζω ότι μπορώ να νιώσω το τι βιώνεις. Και νομίζω ότι ίσως γι΄αυτό μπορώ να πω με περισσότερη βεβαιότητα ότι αυτά που γράφεις δεν είναι επ΄ουδενί σαχλαμαρούλες. Είναι η μετουσίωση της αγωνίας σε ψυχή και σε δύναμη, κι αυτό είναι από τα δυσκολότερα πράγματα που μπορεί να επιτύχει ένας άνθρωπος...
Με συγχωρείτε αν το βάρυνα, αλλά ήθελα εδώ και καιρό να τα πω αυτά στη Ρούλα και μου βγήκαν αυθόρμητα
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Μαρη συμπεθερα απο ποτε το γυριζεις απο το αερομπιπ στο σοβαρο...
Ραλλουκα ραβομαστε οικογενειακως,πηραν και της Μόιρας τα μυαλα αερα και θα παει στην πρωτη μαμα της στην Κωνσταντινουπολη λεει να περασει οντισιον!
Ραλλουκα ραβομαστε οικογενειακως,πηραν και της Μόιρας τα μυαλα αερα και θα παει στην πρωτη μαμα της στην Κωνσταντινουπολη λεει να περασει οντισιον!
πες της τα βρε Αθηνα γιατι εμας δεν μας πιστευει οταν της τα λεμε. Η Ρουλιτσα μας ειναι ολα αυτα που λες και ακομα περισσοτερα και αυτο αλλωστε το δειχνουν τα γραφτα τηςfunambolo έγραψε:ralou έγραψε:
Ρούλα δεν ξέρω τι δουλειά έκανες πριν την κακιά ώρα της ανεργίας, επειδή όμως εγώ λόγω δουλειάς αναγκαστικά διαβάζω καθημερινά πολλές δεκάδες κείμενα θα ήθελα να πω τα εξής: τα δικά σου ξεχειλίζουν από αγάπη κι από πραγματική ευαισθησία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται: εγνοια, ελπίδα, φόβο, παράπονο, ανασφάλεια, γλυκύτητα, συμπαράσταση, ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους σου (και τα συν-ζώα φυσικά) είναι μόνον μερικές λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό. Και πάνω απ ΄όλα από αλήθεια. Οι ιστορίες σου έχουν τη δική σου αλήθεια κι αυτό από μόνο του θα αρκούσε να τις κάνει τόσο ξεχωριστές, αλλά γίνονται ακόμη πιο ξεχωριστές από τον τρόπο της γραφής σου. Έχω δει πολλές φορές να γράφεις ότι δεν θα είχε κανένα νόημα να εκδώσεις τέτοιες ιστορίες, νομίζω όμως ότι θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς. Είμαι σίγουρη ότι ακόμη κι αν δεν είναι ιστορίες για τις γάτες μας, θα είναι ιστορίες για τις καρδιές μας.
Έχω ζήσει στο πετσί μου το τι σημαίνει να μη μπορείς να πας ούτε στο μπάνιο από τον πόνο, κι έχω μείνει ακίνητη επτά μήνες με επέμβαση στο νωτιαίο μυελό, στον αυχένα, με την απειλή της παράλυσης (δύο μήνες η αναμονή για το χειρουργείο, τρεις μήνες η ανάρρωση κι επιπλέον άλλοι δύο ανάρρωσης γιατί τινάχτηκε στον αέρα όταν έπαθε παράλληλα εγκεφαλικό ο πατέρας μου και χρειάστηκε να τρέξω, χωρίς ουσιαστικά να μπορώ). Νομίζω ότι μπορώ να νιώσω το τι βιώνεις. Και νομίζω ότι ίσως γι΄αυτό μπορώ να πω με περισσότερη βεβαιότητα ότι αυτά που γράφεις δεν είναι επ΄ουδενί σαχλαμαρούλες. Είναι η μετουσίωση της αγωνίας σε ψυχή και σε δύναμη, κι αυτό είναι από τα δυσκολότερα πράγματα που μπορεί να επιτύχει ένας άνθρωπος...
Με συγχωρείτε αν το βάρυνα, αλλά ήθελα εδώ και καιρό να τα πω αυτά στη Ρούλα και μου βγήκαν αυθόρμητα
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
moukelis έγραψε:Μαρη συμπεθερα απο ποτε το γυριζεις απο το αερομπιπ στο σοβαρο...
Εχμμμ... υπάρχουν κάτι όροι στην ψυχιατρική γι αυτό, αλλά ας μην εμβαθύνουμε
Μήπως να πω και στον Shaggy αν ενδιαφέρεται για ένα ριμέικ του "9,5 εβδομάδες"?
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
Αχ! Αχ βρε Αθηνα!
Καλο θα ητανε...
Αλλά δεν ξέρω μωρε... Δες πως καταντησε ο πρωτος πρωταγωνιστης της ταινίας. Δεν θέλουμε για το όμορφο αγόρι μας τετοια μοιρα! Θέλουμε??
Λενε ότι καποιες ταινίες σερνουν μια καταρα πάνω τους που περνάει στους ηθοποιους που παιξανε σ αυτες.
Μηπως να τον προωθουσαμε για το ρεμεικ του "Τιτανικου" που φερνει λιγο και στον Λεοναρντο ντι Καπριο???
Αχ βρε Δωρα!
Γιατι πάει Κων/πολη η Μοιρα για οντισιον???
Μηπως θέλει να παιξει σε Τουρκικο σηριαλ?????
Οχι μωρε το κοριτσι.
Σοβαρη γατα και μανα, με αντρα και σπιτι να ξεμυαλιστει και να τρεχει???!!!
Η μηπως προκειται για διαγωνισμο ομορφιάς ???!!!!
Αν ειναι έτσι μάλιστα!
Σ αυτες ις περιπτωσεις οι συμμετεχουσες δεν δειχνουν μονο ενα κομψο κορμακι ή ενα θεικο κεφάλι, αλλά ξαδιπλωνουν και την προσωπικοτητα τους. Δεν ειναι απλο πραγμα να το καταφέρει μια γατα αυτο!
Τελος πάντων, επειδη πάντα ενθαρρυνω τα πλάσματα γυρω μου να παίρνουν στα χέρια τους την ζωή τους... αμα το θέλει εκεινη ο.κ.! Να βοηθησουμε όσο μπορουμε!
Μαρακι μου!!!
- Σπόιλερ:
- Ξερεις, υπάρχουν πολλοι ανθρωποι που περασαν και περνουν πιο μεγαλα βάσανα με την υγεία τους απο ότι εγω.
Τρομαξα με την δικη σου περίπτωση, ευχομαι όλα να ειναι πια μια κακια αναμνηση, τουλάχιστον να μπορεις να κάνεις μια φυσιολογικη ζωη.
Δεν θεωρω ότι ειμαι στην χειρότερη δυνατη κατασταση. Τουλαχιστον μπορω και αυτοεξυπηρετουμαι, μαγειρευω, βαζω πλυντηρια... αλλά ως εκει.
Στην δουλεια μου -δουλεψα σαν προγαμματίστρια για 20 χρόνια περίπου και εμαθα και γραφικα για να φτιάχνω σαιτς για το Ιντερνετ -εξ ου και η εμμονη με τις φωτοσοπιές- ειχα πάντα επαφη με ανθρωπους, ημουν συνηθως δασκάλα απέναντι σε πελάτες και εμαθα να επικοινωνω μαζί τους.
Η δουλεια λοιπον μου λειπει αφόρητα. Οσο και τα λεφτα που συνεπάγεται μια απασχόληση...
Εχω περασει καταθλιψη. Για ασχετους με τα τωρινα λογους.
Τωρα ειμαι ... πως να το πω... ειμαι πέρα απο την καταθλιψη.
Ναι υπαρχει αυτο, ειναι ενας χωρος αδειος και επιπεδος. Μια ερημος ανυδρη, για να πιεις νερο πρεπει να γυρισεις προς τα μέσα. Οχι παντα με επιτυχία.
Τα γραψιματα μου στο γατόσπιτο και στο μπλογκ μου, εχουν υπάρξει τετοιες πηγες, τρεχει λιγο νεράκι και ποτιζει ενα μυαλο που κάποτε ανθοφορουσε.
Διότι ειμαι πολυ περηφανη για το ηταν το μυαλο μου κάποτε. Α! ναι! Το έχω ξαναπει... Χαχαχα!
Γι αυτο και ευχαριστω το φορουμ και όλους σας για την ψηφο εμπιστοσυνης και την ευκαιρία για ενα βημα, που ποτιζει το παλιο ξερο μποστανι και για την αγαπη που αισθάνομαι να έρχεται απο πολλους απο σας.
Οντας σ' αυτη την φάση που σου περιγραφω λοιπον, όλα αυτα και τα κείμενα με τις περιπέτειες της Φρεγιας και των άλλων γατιων και οι φωτοσοπιές και όλα, ειναι μονο φυγές και τιποτα περισσοτερο.
Δεν υπάρχει ουτε η δυναμη ουτε η ικανοτητα να μετουσιωθει αυτο σε κάτι άλλο.
Ισως αργότερα, όταν φανει καμια όαση στην ερημο μου.
Η ισως αργοτερα, όταν κάποιος θα μου πετάξει στα μουτρα ενα κουβα νερο.
Καλο θα ητανε...
Αλλά δεν ξέρω μωρε... Δες πως καταντησε ο πρωτος πρωταγωνιστης της ταινίας. Δεν θέλουμε για το όμορφο αγόρι μας τετοια μοιρα! Θέλουμε??
Λενε ότι καποιες ταινίες σερνουν μια καταρα πάνω τους που περνάει στους ηθοποιους που παιξανε σ αυτες.
Μηπως να τον προωθουσαμε για το ρεμεικ του "Τιτανικου" που φερνει λιγο και στον Λεοναρντο ντι Καπριο???
Αχ βρε Δωρα!
Γιατι πάει Κων/πολη η Μοιρα για οντισιον???
Μηπως θέλει να παιξει σε Τουρκικο σηριαλ?????
Οχι μωρε το κοριτσι.
Σοβαρη γατα και μανα, με αντρα και σπιτι να ξεμυαλιστει και να τρεχει???!!!
Η μηπως προκειται για διαγωνισμο ομορφιάς ???!!!!
Αν ειναι έτσι μάλιστα!
Σ αυτες ις περιπτωσεις οι συμμετεχουσες δεν δειχνουν μονο ενα κομψο κορμακι ή ενα θεικο κεφάλι, αλλά ξαδιπλωνουν και την προσωπικοτητα τους. Δεν ειναι απλο πραγμα να το καταφέρει μια γατα αυτο!
Τελος πάντων, επειδη πάντα ενθαρρυνω τα πλάσματα γυρω μου να παίρνουν στα χέρια τους την ζωή τους... αμα το θέλει εκεινη ο.κ.! Να βοηθησουμε όσο μπορουμε!
Μαρακι μου!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Αθηνά, Ρούλα..funambolo έγραψε:ralou έγραψε:
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Αθηνά μου ελπίζω να καταλάβει η Ρούλα μας ότι τόσο καιρό που της μιλάμε για να κάνει κάτι με το ταλέντο της είχαμε δίκιο.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Aαααχχχχχ....
(1000 ακόμα τέτοια εμοτικον )
Πώς καταφέρνεις να γράφεις τόσο πολύπλευρα, να βγάζεις -και- χιούμορ, -και- συναίσθημα , -και- μελαγχολία, και...,και..., και...,και... (τα είπε η Αθηνά πιο πάνω), είσαι απίστευτος πομπός συναισθημάτων και ενέργειας! Αυτή η πηγή εύχομαι πάντα να είναι έτσι αστείρευτη...
Επίσης, πώς τα κατάφερες και ανακάτεψες στο μίξερ την Έλλη Λαμπέτη, τη Ρία Αντωνίου,τον Σεφερλή και τον Ψάλτη, μαζί με φιλόδοξα τρελλόγατα, με studio cinecitta, ...δεν μπορώ...έχω πεθάνει στα γέλια, κάθετι που διάβαζα το έκανα εικόνα ...τη Χιονάτη να κάνει...γαργάρες και ασκήσεις φωνητικής, το τρελλόγατο τη Φρέγια να μπαίνει στο google translate... , να πίνουν στην πρωθυπουργική κατοικία το τσάι τους.... Τί σουρεαλισμός είναι αυτός!
Εκπληκτικό! Άσε που είσαι η ζωντανή απόδειξη ότι τα σεντόνια όχι μόνο βαρετά μπορεί να μην είναι , αλλά απολαυστικότατα, ανάλογα με τον γράφοντα...
Πώς καταφέρνεις να γράφεις τόσο πολύπλευρα, να βγάζεις -και- χιούμορ, -και- συναίσθημα , -και- μελαγχολία, και...,και..., και...,και... (τα είπε η Αθηνά πιο πάνω), είσαι απίστευτος πομπός συναισθημάτων και ενέργειας! Αυτή η πηγή εύχομαι πάντα να είναι έτσι αστείρευτη...
Επίσης, πώς τα κατάφερες και ανακάτεψες στο μίξερ την Έλλη Λαμπέτη, τη Ρία Αντωνίου,τον Σεφερλή και τον Ψάλτη, μαζί με φιλόδοξα τρελλόγατα, με studio cinecitta, ...δεν μπορώ...έχω πεθάνει στα γέλια, κάθετι που διάβαζα το έκανα εικόνα ...τη Χιονάτη να κάνει...γαργάρες και ασκήσεις φωνητικής, το τρελλόγατο τη Φρέγια να μπαίνει στο google translate... , να πίνουν στην πρωθυπουργική κατοικία το τσάι τους.... Τί σουρεαλισμός είναι αυτός!
Εκπληκτικό! Άσε που είσαι η ζωντανή απόδειξη ότι τα σεντόνια όχι μόνο βαρετά μπορεί να μην είναι , αλλά απολαυστικότατα, ανάλογα με τον γράφοντα...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Συμφωνώ με τη Μαρίνα και έχω να συμπληρώσω ότι, αν έγραφες βιβλίο, θα το αγόραζα χωρίς καν να διαβάσω την περίληψη.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Κι εγω πιστευω οτι η Ρουλα θα μπορουσε ανετα να γραψει εστω παραμυθακια για μικρα παιδια με γατες ή χωρις. Ισως με μια προσεγγιση για να φερει τα μικρα παιδια πιο κοντα στα ζωα.
Και ναι Ρουλα, εννοειται οτι οι ιστοριες της Φρεγιας δεν τελειωνουν ποτε!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Anatoli έγραψε:Κι εγω πιστευω οτι η Ρουλα θα μπορουσε ανετα να γραψει εστω παραμυθακια για μικρα παιδια με γατες ή χωρις. Ισως με μια προσεγγιση για να φερει τα μικρα παιδια πιο κοντα στα ζωα.
Αυτό είχα κι εγώ στο μυαλό μου ακριβώς!! Ιστορίες για παιδιά και ζώα!! Νομίζω ότι είναι ιδανικό θέμα για τη Ρούλα!!
Τα "βαριά" δεν τα συνεχίζω εδώ, για να μην διαμαρτυρηθεί και η Φρέγια στο τέλος. Υπάρχουν πάντα τα πμ
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Ραλλου θα παει στη μαμα της την πρωτη λεει,που μενει εκει,να περασει οντισιον για τουρκικο σηριαλ.Τι να πω,παραπονιεται οτι ολοι πανε στο εξωτερικο,τσιλιμπουρδιζουν,παντρευονται,και θελει κι αυτη να αναγνωριστει απο τους θαυμαστες της.Για καλλιστεια δεν ειναι,αυτο με την προσωπικοτητα δεν το'χουμε. Ηρθε ενας γατοφιλος θειος του Δημητρη τις προαλλες,χαϊδεψε ολες μας τις γατες,και η Μόιρα καθοταν στο γατοδεντρο (ουτε που πηρε χαμπαρι οτι ηρθε ανθρωπος) και κοιτουσε τον τοιχο.Την περιεργαστηκε καλα καλα ο ανθρωπος και μετα μας ρωτησε με τακτ:"Αυτο το καημενο ειναι αναπηρο,δεν ακουει;"
Ενα βιβλιο για παιδακια θα ηταν ο,τι ομορφοτερο νομιζω.
moukelis έγραψε:Ραλλου θα παει στη μαμα της την πρωτη λεει,που μενει εκει,να περασει οντισιον για τουρκικο σηριαλ.Τι να πω,παραπονιεται οτι ολοι πανε στο εξωτερικο,τσιλιμπουρδιζουν,παντρευονται,και θελει κι αυτη να αναγνωριστει απο τους θαυμαστες της.Για καλλιστεια δεν ειναι,αυτο με την προσωπικοτητα δεν το'χουμε. Ηρθε ενας γατοφιλος θειος του Δημητρη τις προαλλες,χαϊδεψε ολες μας τις γατες,και η Μόιρα καθοταν στο γατοδεντρο (ουτε που πηρε χαμπαρι οτι ηρθε ανθρωπος) και κοιτουσε τον τοιχο.Την περιεργαστηκε καλα καλα ο ανθρωπος και μετα μας ρωτησε με τακτ:"Αυτο το καημενο ειναι αναπηρο,δεν ακουει;"
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Σας ευχαριστω όλες κοριτσουδες μου!
Καμια φορά θα σας βάλω ενα μικρο παραμυθάκι για παιδια που ειχα σκαρωσει ενα απογευμα, πριν δυο χρόνια. Το μοναδικο κείμενο που εχω γραψει κατα παραγγελία απο οικολογο φιλη μου, που η ομάδα της ηθελε να περασει στα παιδια το μηνυμα για την καταστροφη του Κορινθιακου Κολπου.
Ταξιδευει ακομα νομιζω στα σχολεια της περιοχης, μέσα σε ενα προγραμμα ενημερωσης.
Δωρα, πρεπει να μιλησουμε οπωσδηποτε στο Μοιράκι!
Μα... τουρκικο σηριαλ!!!
Δηλαδη, αν δω την Βασιλισσα να παιζει την αναξιοπαθουσα μεγαλοκοπέλα που ο καλος της την απατα με την ξαδέλφη του πατριου της...
... θα πεθάαααααανω!
Η Μοιρα μπορει να γινει γνωστη ως επιστημονας! Εγω δεν τ΄ακουω αυτα περι κουφαμάρας. Η Μοιρα απλά δεν θέλει να συχρωτίζεται με τον χυδην όχλο ακόμα και αν ειναι ζωο/γατόφιλος.
Αν ειχε ρθει στο σπίτι σου κανένας Χοκινς, θα σου ελεγα εγω αν θα ειχε πιασει κουβεντουλα μαζι του για την μαθηματικη αποδειξη των μαυρων τρυπων και άλλα τετοια, που εμείς ουτε τα πλησιάσουμε απο μακρια δεν μπορουμε!!!
Αμ πως!
Καμια φορά θα σας βάλω ενα μικρο παραμυθάκι για παιδια που ειχα σκαρωσει ενα απογευμα, πριν δυο χρόνια. Το μοναδικο κείμενο που εχω γραψει κατα παραγγελία απο οικολογο φιλη μου, που η ομάδα της ηθελε να περασει στα παιδια το μηνυμα για την καταστροφη του Κορινθιακου Κολπου.
Ταξιδευει ακομα νομιζω στα σχολεια της περιοχης, μέσα σε ενα προγραμμα ενημερωσης.
Δωρα, πρεπει να μιλησουμε οπωσδηποτε στο Μοιράκι!
Μα... τουρκικο σηριαλ!!!
Δηλαδη, αν δω την Βασιλισσα να παιζει την αναξιοπαθουσα μεγαλοκοπέλα που ο καλος της την απατα με την ξαδέλφη του πατριου της...
... θα πεθάαααααανω!
Η Μοιρα μπορει να γινει γνωστη ως επιστημονας! Εγω δεν τ΄ακουω αυτα περι κουφαμάρας. Η Μοιρα απλά δεν θέλει να συχρωτίζεται με τον χυδην όχλο ακόμα και αν ειναι ζωο/γατόφιλος.
Αν ειχε ρθει στο σπίτι σου κανένας Χοκινς, θα σου ελεγα εγω αν θα ειχε πιασει κουβεντουλα μαζι του για την μαθηματικη αποδειξη των μαυρων τρυπων και άλλα τετοια, που εμείς ουτε τα πλησιάσουμε απο μακρια δεν μπορουμε!!!
Αμ πως!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Καλα αυτο ηταν οτι πιο ακυρο εχω ακουσει για το μουμουρακι!Μια φιλη μου την αποκαλει Μαρια Κιουρι κοροϊδευτικα!
Ναι αλλά δεν μας λες επ'ακριβώς που στηρίζεται την άποψη αυτή! Τί κάνει το κορίτσι και την λέτε ούφο δηλαδής!
στο θέμα της περικαλώ πολύ
στο θέμα της περικαλώ πολύ
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
χα!moukelis έγραψε:
Καλα αυτο ηταν οτι πιο ακυρο εχω ακουσει για το μουμουρακι!Μια φιλη μου την αποκαλει Μαρια Κιουρι κοροϊδευτικα!
Τοσα ξέρει τόσα λέει!
Αντε μην κάτσω και γραψω την πληρη ιστορία της Μοιρα με όλες τις -καλα κρυμμένες- λεπτομέριες της επιστημοσυνης της!
Και την ιστορία, όπου παρα τριχα έχασε το Νομπελ απο τον κυριο που αναφέρω παραπάνω!!!
Εγω ρε σεις γνωρίζω όλα τα γατιά σας καλυτερα απο τον καθένα!
Μου λένε τα πάντα εμένα και αποκαλυτουν τις μυστικές σκέψεις τους και ξεδιπλωνουν τα ταλέντα τους και ...
Τελος πάντων... ας μην πω άλλα και σας κάνω να ντραπειτε!
Μπφφχμμμμ!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Α ρε Ρούλα με την σταρ κόρη!!!
Πάντως Ρούλα, μη το γελάς για το βιβλίο με τις γατοιστορίες! Σκέψου πως και ο Γουολτ Ντίσνευ έγινε, όχι απλά διάσημος, δίνοντας ανθρώπινη συμπεριφορά σε σε ζώα!!!!
Πάντως Ρούλα, μη το γελάς για το βιβλίο με τις γατοιστορίες! Σκέψου πως και ο Γουολτ Ντίσνευ έγινε, όχι απλά διάσημος, δίνοντας ανθρώπινη συμπεριφορά σε σε ζώα!!!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Κορη μας ειναι Κικη!
Κορη μας!
Χωρις εσένα δεν θα ειχα στα χέρια μου αυτο το υπέροχο κοριτσι.
Κορη μας!
Χωρις εσένα δεν θα ειχα στα χέρια μου αυτο το υπέροχο κοριτσι.
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Αυτο το thread το διαβάζω καιρό και δεν ξέρω από που να πιαστώ να γράψω..
Και ξέρεις τι παθαίνω;
Αυτο που παθαίνω όταν το σπίτι είναι πολύ ακατάστατο ας πουμε, ή οι αυλές έχουν πολλά φύλλα και σκουπιδάκια και λάσπες επειδή έβρεξε ενώ ταυτόχρονα τα εξω γατόνια πλατσούριζαν στα χώματα...
ΠΕΛΑΓΩΝΩ
Και ξέρεις τι παθαίνω;
Αυτο που παθαίνω όταν το σπίτι είναι πολύ ακατάστατο ας πουμε, ή οι αυλές έχουν πολλά φύλλα και σκουπιδάκια και λάσπες επειδή έβρεξε ενώ ταυτόχρονα τα εξω γατόνια πλατσούριζαν στα χώματα...
ΠΕΛΑΓΩΝΩ
Xαχαχα!
Σε καταλαβαίνω!
Το παθαινω κι εγω σε πολυσέλιδα threads.
Το καθαρο κειμενο με τις περιγραφες του γάμου κτλ να φανταστεις, ήταν 33 σελίδες του γουρντ.
Ειναι αληθεα ότι τα πραγματα περιπλέκονται κάπως, γιατι η Φρεγια δεν θα δεχόταν να παντρευτει στο Δημαρχειο της γειτονιάς με νοικιασμένο νυφικο και δυο μαρτυρες.
Ειναι μερικές φορές που αυτη η γάτα παθαίνει κρισεις μεγαλειου!
Χωρις απαγωγη, πλοιο, ελικοπτερα, διασημους κομπάρσους, δεξιωσεις, φιλους εκλεκτους μαζί της, ενα γατομπαμπα να λειωνει στα ποδια της και μια γατομανα στα προθυρα υστερίας, δεν το φχαριστιέται
Μετα, με πιάνουν και τα συναισθηματικα και το ανοιγω το πράγμα.
Ετσι κι αλλιως μια κορη μου έλαχε κι αυτη γουνινη... να μην της κάνω ενα μεγαλοπρεπη γάμο??!!
Και ξέρεις κάτι houlieta... ομολογω ότι και το μυαλο μου ειναι τις περισσοτερες φορες
"σπίτι πολύ ακατάστατο , οι αυλές έχουν πολλά φύλλα και σκουπιδάκια και λάσπες επειδή έβρεξε ενώ ταυτόχρονα τα εξω γατόνια πλατσούριζαν στα χώματα..."
Οποτε αυτο βγαίνει στο thread!
Σε καταλαβαίνω!
Το καθαρο κειμενο με τις περιγραφες του γάμου κτλ να φανταστεις, ήταν 33 σελίδες του γουρντ.
Ειναι αληθεα ότι τα πραγματα περιπλέκονται κάπως, γιατι η Φρεγια δεν θα δεχόταν να παντρευτει στο Δημαρχειο της γειτονιάς με νοικιασμένο νυφικο και δυο μαρτυρες.
Χωρις απαγωγη, πλοιο, ελικοπτερα, διασημους κομπάρσους, δεξιωσεις, φιλους εκλεκτους μαζί της, ενα γατομπαμπα να λειωνει στα ποδια της και μια γατομανα στα προθυρα υστερίας, δεν το φχαριστιέται
Ετσι κι αλλιως μια κορη μου έλαχε κι αυτη γουνινη... να μην της κάνω ενα μεγαλοπρεπη γάμο??!!
Και ξέρεις κάτι houlieta... ομολογω ότι και το μυαλο μου ειναι τις περισσοτερες φορες
"σπίτι πολύ ακατάστατο , οι αυλές έχουν πολλά φύλλα και σκουπιδάκια και λάσπες επειδή έβρεξε ενώ ταυτόχρονα τα εξω γατόνια πλατσούριζαν στα χώματα..."
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
εγω διαβαζω στην δεσποινα καθε βραδυ ενα κομματι απο ιστορια της γυναικας μου της ραλλους να μην ξεχνιομαστε κιολαςκ ετσι την χαλαρωνω εαν μπορουσα να διαβασω κ ετσι οπως διαβαζουν οι παραμυθουδες μας θα ηταν ακομα καλυτεραfunambolo έγραψε:Anatoli έγραψε:Κι εγω πιστευω οτι η Ρουλα θα μπορουσε ανετα να γραψει εστω παραμυθακια για μικρα παιδια με γατες ή χωρις. Ισως με μια προσεγγιση για να φερει τα μικρα παιδια πιο κοντα στα ζωα.
Αυτό είχα κι εγώ στο μυαλό μου ακριβώς!! Ιστορίες για παιδιά και ζώα!! Νομίζω ότι είναι ιδανικό θέμα για τη Ρούλα!!
Τα "βαριά" δεν τα συνεχίζω εδώ, για να μην διαμαρτυρηθεί και η Φρέγια στο τέλος. Υπάρχουν πάντα τα πμ
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Είναι σίγουρα καλό που είναι έτσι το μυαλό σου ειδικά αφού μπορείς και το βάζεις τόσο γρήγορα σε τάξη και γράφεις αυτές τις ιστορίες...ralou έγραψε:Xαχαχα!
Σε καταλαβαίνω!
Είσαι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης...
Φροσι, συζυ-γατα μου
Πολυ χαίρομαι που το Δεσποινάκι ακουει τις ιστορίες μου.
Ελπιζω πάντως να τις λογοκρίνεις κάπως... Ειναι μικρουλα μωρε ακόμα, μην παιρνει παραδειγματα απο την Φρεγια και έχεις αλλα όταν σου μεγαλωσει το κοριτσάκι σου!
Ηoulieta, τωρα που εισαι και συ μια γαταμυθου, περιμένω με αγωνία μια καλη ροζ ιστορία!
Α στο καλο... ηταν πολυ μοναχικα τόσο καιρο να ειμαι μονάχη μου στα ΡΟΖ.
Αντε! Καιρος ειναι να ανασκουμπωθείς για να σκαρωσεις και συ και η εταιρη των νέων γαταμυθουδων η Αθηνα, καμια ιστορία!
Πολυ χαίρομαι που το Δεσποινάκι ακουει τις ιστορίες μου.
Ελπιζω πάντως να τις λογοκρίνεις κάπως... Ειναι μικρουλα μωρε ακόμα, μην παιρνει παραδειγματα απο την Φρεγια και έχεις αλλα όταν σου μεγαλωσει το κοριτσάκι σου!
Ηoulieta, τωρα που εισαι και συ μια γαταμυθου, περιμένω με αγωνία μια καλη ροζ ιστορία!
Α στο καλο... ηταν πολυ μοναχικα τόσο καιρο να ειμαι μονάχη μου στα ΡΟΖ.
Αντε! Καιρος ειναι να ανασκουμπωθείς για να σκαρωσεις και συ και η εταιρη των νέων γαταμυθουδων η Αθηνα, καμια ιστορία!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ρούλα , άσχετο - σχετικό με τη Φρέγια.
Στη γειτονιά έχουν κάνει ομάδα η Ασπρούλα ( μαμά τη Φρέγιας) η κόρη της και ο εγγονός της. Αυτά τα 3 πάνε παντού μαζί με αρχήγό την γιαγια - φαμίλια Ασπρούλα.
μαφία κανονική!
Στη γειτονιά έχουν κάνει ομάδα η Ασπρούλα ( μαμά τη Φρέγιας) η κόρη της και ο εγγονός της. Αυτά τα 3 πάνε παντού μαζί με αρχήγό την γιαγια - φαμίλια Ασπρούλα.
μαφία κανονική!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
χαχαχαχα!
Τρεις γενιές δηλαδη στη σπείρα!!!!!
Ημουν σίγουρη Κικη...
Αυτα τα γονιδια παιδι μου δεν ειναι τυχαία!!!
Να σας ενημερωσω ότι Φρεγια και Πιπης επέστρεψαν απο το γαμηλιο ταξίδι (επιτελους)...
Μπαμπας Νικόλας:
Μαμα Ραλου:
...και το βραδυ θα σας βάλω τις εντυπωσεις τους και φωτογραφικο υλικο απο τα ταξίδια τους!
Οχι! Δεν έβαλα λάθος εμοτικον!
Αλλά τι άλλο μου μένει να κάνω πια τωρα που πάντρεψα την γατα μου???
Να πλέξω τα ζιπουνάκια των -υιοθετημένων- μωρων τους...
Εκτος αν το μέλλον μου επιφυλάσει τιποτα καινουριες εκπληξεις
Τρεις γενιές δηλαδη στη σπείρα!!!!!
Ημουν σίγουρη Κικη...
Αυτα τα γονιδια παιδι μου δεν ειναι τυχαία!!!
Να σας ενημερωσω ότι Φρεγια και Πιπης επέστρεψαν απο το γαμηλιο ταξίδι (επιτελους)...
Μπαμπας Νικόλας:
Μαμα Ραλου:
...και το βραδυ θα σας βάλω τις εντυπωσεις τους και φωτογραφικο υλικο απο τα ταξίδια τους!
Οχι! Δεν έβαλα λάθος εμοτικον!
Αλλά τι άλλο μου μένει να κάνω πια τωρα που πάντρεψα την γατα μου???
Να πλέξω τα ζιπουνάκια των -υιοθετημένων- μωρων τους...
Εκτος αν το μέλλον μου επιφυλάσει τιποτα καινουριες εκπληξεις
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, υιοθετήσαν μωράκια??????????????
Γύρισαν?????!!!!
Γύρισαν?????!!!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Μωρά μου ,αγάπες μου, συμπεθέρα θέλεις να αλλάξουμε υπογραφή; να βάλεις τώρα εσύ την γαμήλια του Πίπη και Φρέγιας;
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Χριστος και Παναγια!!! Παντρευτηκαν τα παιδια???!!! Εμ βεβαια...τοσον καιρο που ελειπα σιγα μη περιμεναν την αφεντια μ!!!
Να ζησουν!!! Βιον ανθοσπαρτον!!!
Συμοεθερες να τα χαιρεστε!!! Να τα δειτε οπως επιθυμειτε!!! Και συντομα οι (υιοθετημενοι) απογονοι!!!!!
Να ζησουν!!! Βιον ανθοσπαρτον!!!
Συμοεθερες να τα χαιρεστε!!! Να τα δειτε οπως επιθυμειτε!!! Και συντομα οι (υιοθετημενοι) απογονοι!!!!!
marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2011
Mood :
Σελίδα 7 από 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» Οταν ο Πιπης συνάντησε την Φρεγια
» Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Που βάζουμε αγγελίες όταν ψάχνουμε γατο-γονείς, όταν χάσαμε ή βρήκαμε ζώο!
» Fre-Sko phone home... ή αλλιως Οταν η Φρεγια Κυνηγησε το Ονειρο της...
» Η Αλεπου και η χαζη Κοτα ή αλλιως Οταν η Ηλεκτρα Συμβουλευει την Φρεγια
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Που βάζουμε αγγελίες όταν ψάχνουμε γατο-γονείς, όταν χάσαμε ή βρήκαμε ζώο!
Σελίδα 7 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios